Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nemcsak a 6-os karton hamisítvány 2013. november 4. hétfő 21:08

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nemcsak a 6-os karton hamisítvány

Budapest – Nemcsak a 6-os karton, hanem a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott valamennyi állítólagos állambiztonsági irat is hamisítvány. Az állambiztonsági iratok ismert szakértője szerint az “Énekes” fedőnevű állítólagos ügynökkel kapcsolatos egyéb iratok is hamisítványok. E hamisítványok alapján állították azt, hogy Bartus László az állambiztonság ügynöke volt. A Hetek című újság ellenőrzés nélkül közölte a hamis iratok tartalmát és híresztelte a Gój Motorosok hamis vádját, védelmébe véve az iratok eredetiségét. A cikkben megszólaltattak szakértő, akinek azonban nem mutatták be az iratokat, pedig megmondhatta volna, hogy ezek igaziak vagy hamisítványok.

Egyre súlyosabb információk derülnek ki arról a hamisítási botrányról, melynek során Mészáros Imre, a Gój Motorosok vezetője azt állította Bartus László újságíróról, hogy az állambiztonság ügynöke volt. Korábban már kiderült, hogy az állítólagos 6-os karton primitív hamisítvány. Az 1984-es beszervezési iraton 2004-ben aktuális adatok vannak. A Hetek ezzel kapcsolatban azt állította, hogy a 6-os karton ettől még lehet igazi, csak nem 1984-ben, hanem 2004-ben állították ki. Az 1990-ben megszűnt III/III-as csoportfőnökség iratai azonban nem éltek tovább. 2004-ben kiállított hamis karton csak hamis lehet. Ezt tudnia kell Hack Péternek is, aki részt vett az erről szóló törvény megalkotásában, amúgy a Hetek főszerkesztő-helyettese, aki a cikkben is megszólalt.

Most kiderült, hogy a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott, és a Hetek című lap által eredetiként bemutatott további állítólagos állambiztonsági iratok is hamisítványok. A szakértő véleménye szerint “ha a négy iratot egymás mellé tesszük, nyilvánvaló, hogy három egy és ugyanazon írógépen készült, jóllehet három különböző osztály és két szerv keletkeztette őket. Így van ez a fejlécékkel, irattározási instrukciókkal stb. is. Például nem létezik a 80-as években 5 jegyű szám ( pláne egybeírva) a B (beszervezési) dosszié felzetén. Ellenben az Mt jelzetet kötelező lett volna  odaírni megkülönböztetésként az M (munkadosszié) ugyancsak kötelező jelzetéhez, stb.”.

Bartus László a szakértői vélemény egészét becsatolja majd a bírósági perekben. A megkérdezett szakértő szerint a négy dokumentum “gyerekes hamisítvány”.

A Hetek című újság, amelynek Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője a főszerkesztője, a hamisítványokat úgy mutatta be, mintha eredetiek volnának. Tartalmukat a minimális ellenőrzés elvégzése nélkül közölte. A cikkben a témától függetlenül megszólaltatták az állambiztonsági iratok egyik szakértőjét, de neki az iratokat nem mutatták meg. Ha minimális gondossággal járnak el, megtudhatták volna, hogy közönséges hamisítványokról van szó.

Továbbra sem lehet tudni, hogy a Gój Motorosok által bemutatott hamisítványok azonosak-e azokkal az állítólagos állambiztonsági iratokkal, amelyeket egy videón elhangzó állítása szerint Németh Sándor megvásárolt. Bartus László felszólította, hogy hozza nyilvánosságra azokat az iratokat, amelyekről beszél, de a Hit Gyülekezete vezető lelkésze ehelyett a Hetekben letagadta, amit a videón mondott, majd megpróbálta letiltatni a YouTube-on a videót.

A felvétel itt látható:

A hamisítási ügy a bíróságon és az ügyészségen folytatódik, mert Bartus László a hamisítványok miatt feljelentést tesz közokirat-hamisítás és minősített adatokkal való visszaélés gyanúja miatt. Arról ugyanis még mindig nem lehet tudni, hogy Németh Sándor milyen állambiztonsági iratokat szerzett meg, azok azonosak-e a Gój Motorosok által bemutatott hamisítványokkal, és azok között vannak-e államtitkok. Továbbá jó hírnév megsértése miatt pereli az ügy valamennyi szereplőjét, a Gój Motoros Egyesület elnökét, a Hit Gyülekezete vezető lelkészét, az általa főszerkesztett újságot, és őt magát is, mint főszerkesztőt.

Az állambiztonsági iratokkal foglalkozó szakértők szerint ez az első nyilvánosságra került állambiztonsági adathamisítási ügy. Elkövetői közokiratot hamisítottak, illetve azt felhasználták. Ez börtönbüntetéssel fenyegett bűncselekmény. Társadalmi veszélye rendkívül nagy, mert ha az állambiztonsági iratokat elkezdik hamisítani, és azzal a közélet különböző szereplőit bosszúból vagy politikai okokból rágalmazni, annak beláthatatlan következményei lehetnek. Ezért ezt a jelenséget az igazságszolgáltatásnak nagyon határozott módon meg kell állítania, és az ügyekben elrettentő erejű ítéleteket kell hoznia.

Az alábbiakban újra bemutatjuk a hamisítványokat:

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 21 szavazatból)
Nemcsak a 6-os karton hamisítvány, 5.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(16)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

16 Reader’s Comments

  1. Példabeszédek.”Aki hazugságot tanusít ELVÉSZ, de aki meggyőződött az ügyről, az mindig beszélhet”" Hamisítvány vesz körül bennünket mindenhol.
    hamisítvány az állítólagos keresztény kormányunk.
    hamisítvány az ellenzékünk nagy része. hisz azt mondja hogy ellenzék, pedig
    hamisítvány a klubrádió, az Atv és még sok minden.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  2. Kedves Admin,

    Javaslom, hogy az ezzel kapcsolatos hírek minden fejleménye legyen megosztva itt az AN-en, nem lehet elégszer a “fejekbe verni”, hogy mi minden történhet meg a 21. században egy Eu tagállamban. Botrányos, és ennek a fele sem tréfa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  3. Hazugság, Bartus tudja, mindegy hogy úrnak szólítom, vagy csal tegezném.Bartus, ha igaz lenne is, soha nem tagadja meg önmagát, Ő EGY EMBER, aki sokat tesz mindenkiért.ű
    Szemét, hazug ország fide SS tagjai, alig várom már a választásokat, amikor mindenki tudja dolgát.
    Kiiktatni, minden horthysta, fidessista, szemét aljas ember.
    Bocsánat, hogy ennyire ilyen formán írok.
    A gyermekeim, fiú és lány szeretnék elhagyni az országot. Őket én tartom vissza, hogy várjanak a választásokig. Német, angol, franci nyelven beszélnek.
    Szeretném, ha itt maradnának, de a megpróbáltatások, amit a fide SS és a Jobbik áltatal a KDNP és a többi hasonló genya társaság tesz, egyre jobban eltávolodnak.
    Szeretném, ha itt maradnának a magyar földön! De ezek a bitangok- most kiírom a nevüket – Orbán, Vona, Simicska, Széles, Semjén, Rogán, Szíjártó, Tarlós, ádar – tűnjenek el a színpadról, az EU színpadáról.
    Szégyeljék magukat! Persze, ha olvassák, röhögnek egy nagyot, teszek azért, hogy ne röhögjenek.
    Hogy is mondja Gyurcsán, kiperlem a gatyájukból. Én is .!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  4. Nem bírom már a bitangokat! Hova menjünk?
    Karácsony! Ne mondja senki, hogy az e szeretet ünnepe. Tudom! Tudjuk.
    De a szeretet ünnepén kellene nekünk TALÁLKOZNI, OTT AHOL MINDENKI TUDJA, HOGY ITT VAGYUNK!
    KEDVES BARTUS ÚR ÍRJON AZOKNAK EGY-KÉT E-MAILT, HOGY A SZERETET ÜNNEPE MINDENKIÉ LEGYEN!
    ÉN NEM CSAK A CSALÁDOMÉT SZERETNÉM! HANEM MINDENKIÉT!
    KÉREM, ha KARÁCSONY ÜNNEPE – a SZERETETÉ – TEGYÜNK IS ÉRTE!
    EZEN A NAPON MINDENKI RÁNK FIGYELNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  5. orbán katonjára lennék kíváncsi
    jó szaftos anyag lehet
    csak győzze az ember tunkolni a részleteit
    márpedig, biztos létezik, tán még fotós anyag is…
    és nem csak a 80-as évekből
    http://www.atv.hu/belfold/20120421_ugynok_volt_e_orban_viktor
    snowdennek lehet van róla valami kis aprósága :-)
    nem hiába nem akarja a fideSS az ügynöklistákan elhallgatni
    orbán apuci setét múltja
    mocskos csőcselék
    nyilasokból bolsik, majd most megint nyilasok
    itt tartunk 2013-ban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  6. Isten malmai lassan őrölnek…Kívánom, hogy a rágalmazók méltó büntetésben részesüljenek!
    Már ha ezt egyáltalán lehetséges az orbáni igazságszolgáltatástól elvárni… Vannak kételyeim…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  7. hát Bumburi, az utolsó pillanatokban vagyunk (esély egyelőre a még EU tagság miatt van), szerintem “sok összetevős” lesz ez a “játszma” is, csak azért nem írom le ide a (szerintem lehetséges) alternatívákat, és azok lehetséges szcenárióit, nehogy még én is “ötleteket” adjak a HIBBANT-nak és házi jogászainak, bíróságának…az biztos, hogy ezen izzadniuk kell, nem keveset!…Úgyhogy a fejlemények közzétételét is csak azon korlátok között javasolnám, amelyen belül nem ismerhetőek meg a fontos “kártyák”…amelyeket kiteregetni csak az utolsó pillanatban szabad…egy biztos, az ebben az ügyben születendő bírósági határozatok is együttesen (I., II. fok, stb..) meghatározó mérföldköve lesz a mo-i igazságszolgáltatás orbáni időszakában…kitartást Admin-nak, sajnálom, hogy egyre többen fáradunk bele ezekbe a megaláztatásokba, és már nem vállaljuk a harcot…már magunkért sem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  8. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Ugye akkor rájuk (goj motorosok) már vonatkozik az uj Fidesz törvény és mennek 3 évre dutyiba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  9. Én úgy látom, egyik dokumentum sem írógéppel készült. Mind számítógépes nyomtatóval lett hamisítva. Ilyen betű típusok nincsenek írógépen. Főleg a “Minősítés” és a “JAVASLAT” című irományokon látszik, hogy egyik sem írógépen készült. Ilyen betűtípusú írógépek nem voltak 1986-ban és 1987-ben. Utána sem voltak, és már nem is lehettek, mert a 90-es években már a nyomtatók korszaka következett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  10. Hazafi: Teljesen igazad van. Ezek számítógéppel készültek. Nemcsak a betűtípus, hanem a folyamatos íráskép miatt. Valószínűleg “oktatófilmnek” szánták őket. Tiszteltetem a szakértő urat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. Gondolom, nehéz feladat manapság írógépet találni. Én is rég túladtam az enyémen. Akkor meg mit csinálhatnának szegények? Gyerekes hamisítványokat.
    És még így is akadnak szakértők, akik megszakértik azt, amit nem is láttak?
    (Olyan finom árnyalatokról már szó sem essék, mint pl. a papír kora…)
    .
    Én is sok sikert kívánok Bartus Úrnak és kellő kitartást, mert nem lesz rövid menet. Pedig egy valódi szakértőnek megmutatva, gondolom, gyorsan le lehetne zárni a dolgot (és a készítőit).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Remélem elnyeri méltó büntetését ez az együgyű,a magyar nyelvet alapfokon művelő hitvány bűnöző Németh is! Fiatalabb koromban megmosolyogtam, hogyan mer kiállni az emberek elé azzal a szókinccsel és beszédkultúrával,amivel rendelkezik?Ma már mérges vagyok, az emberi butaság miatt! Neheztelek az ATV-re is,hogy felvállalja a HIT gyülekezetét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Azt mondja Németh,akitől hideglelést kapok, hogy “nyílván tanulmányozták a lelkemet”. Biztos vagyok benne, hogy ennek az embernek minden egyéb negatív tulajdonsága van, de lelke! Az nincsen.
    Azt mondja Németh:”..börtönbe született”..Bántja a fülem a rengeteg garmmatikai hiba! Ezt az egyet ragadnám most ki: Hol? kérdésre -ban, -ben,tehát :börtönben .Általános iskola 3. osztály, és még sorolhatnám a hibákat,minden mondatban akad bőben..Ebből él, de annyira nem tiszteli a sok megvezetett birkát, hogy megtanuljon helyesen fogalmazni a saját anyanyelvén. Na persze nincsen azon az intellektuális szinten, hogy képes legyen a saját hiányosságaival szembesülni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Horváth Béláné

    Bartus úr! Pont ma fogadott el az Ártunk és Ormányunk egy törvény, hogy az ilyenek büntethetők legyenek! Erre az nem jó??? A bajai video kapcsán tették!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Az ATV azért vállalja fel a HIT gyülekezetét (ezt a biznisz”egyházat”), mert aHIT a főtulajdonos.
    Döbbenten látom, amikor 3-5 mp-re véletlenül rákapcsolok, hogy értelmesnek látszó emberek hallgatják ennek a hordószónoknak (NS) a zagyva beszédeit!
    Hack Péter is! Elment az esze??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Kedves Mist!
    Ezeknek az “értelmesnek látszó emberek”-nek, mint Hack Péter és a többiek ott az első sorban nem ment el az eszük, csak gerincük nincs és nagyon is megéri nekik, nem kevés pénzért tapsolnak és mosolyognak az első sorban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A hitesek a Vidám Vasárnapot választották 2013. november 5. kedd | AN-álláspont

A YouTube elfogadja az AN fellebbezését? 2013. október 31. csütörtök | AN

Németh Sándor próbálta eltüntetni a nyomokat 2013. október 30. szerda | AN

Videó: Németh Sándor leleplezi önmagát 2013. október 28. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos