Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Békemenetre terelte dolgozóit a CBA 2013. november 14. csütörtök 22:53 Forrás: AN, Népszava

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Békemenetre terelte dolgozóit a CBA

Budapest – Eggyel több ok, hogy tisztességes ember ne tegye be a lábát a CBA-ba. Eddig is volt miért elkerülni a magát magyarnak nevező üzletláncot, nem utolsósorban azért, mert annak vezetői támogatták a Gój Motorosok nevű kirekesztő bandát. Ráadásul a CBA drágább is, mint a legtöbb magyarországi áruházlánc.

Mint a budapesti Népszava kiderítette, más is van a CBA rovásán: a cég vezetői „magánlevélben” szólították fel a dolgozóikat, vegyenek részt az október 23-i Békemeneten, s védjék meg a „legnagyobb formátumú magyar politikust”, Orbán Viktort. Állítólag nem érte hátrány azokat, akik a „szíves invitálás” ellenére más programot csináltak maguknak október 23-án. Mindez a CBA vezetőinek nagyvonalúságát bizonyítja, a régi vicc poénjával élve ugyanis akár le is lövethették volna a renitens dolgozókat, de nem éltek ezzel a lehetőséggel.

A boltokban köröztetett levél bevezetője szerint a cégcsoport két résztulajdonosának – Baldauf Lászlónak és Lázár Vilmosnak – csupán “magánjellegű” felhívásáról van szó, ám a szövegezés miatt a munkavállalók úgy érezhették, kötelező részt venniük az Orbán Viktor és kormánya melletti kiállást demonstráló újabb békemenetelésben.

A CBA Kereskedelmi Kft. tulajdonosai a levélben jelezték: október 23-a forradalom hőseire való emlékezés mellett „jó alkalmat teremt arra is, hogy nemzeti kormányunk iránt érzett szimpátiánkat is kifejezzük. Fontos a megerősítés, az összetartozás, hiszen csak összefogva tudunk gátat szabni és kategorikusan elutasítani a posztkommunista, liberális gazemberek mesterkedéseit, akik lépten-nyomon elárulják hazánkat, külföldi multiérdekeket szolgálnak ki, mindezt úgy, hogy a magyar emberek boldogulását, fejlődését is beáldozzák”.

„Akik a hazánk további megerősödését, a kiegyensúlyozott és szisztematikus fejlődését tartják fontosnak, mindazoktól kérjük, hogy jöjjenek el és együtt vegyünk részt a Békemeneten, majd hallgassuk meg Miniszterelnökünk ünnepi beszédét. Fontos, hogy mi mindnyájan, a nemzeti érzelmű igazi hazafiak támogassuk a legnagyobb formátumú magyar politikusunkat, nemzetünk miniszterelnökét, Orbán Viktort.”

A levélben részletesen ismertették a Békemenet időpontját és útvonalát, és arra kérték a boltvezetőket, hogy „az áruházi személyzet valamennyi tagját legyenek kedvesek informálni a levélről és a benne szereplő fontos tartalomról.”
A CBA elnöke korábban több esetben is kampányolt a Fidesz mellett, a legismertebb a választások előtt közzétett, a 2010-es választások napjára “ítéletidőt” jósoló óriásplakátjaik voltak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 23 szavazatból)
A Békemenetre terelte dolgozóit a CBA , 4.7 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Nem vásárolok a CBA-ban. Korábban azért nem vásároltam, mert drágább, mint más üzletek. Az ítéletidős kampány után pedig pláne nem veszek tőlük semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  2. És ez a birka itt a képen, vagy a társa a gój modoros (nagyon jó név) Lázár volt szíves cinikusan piros CBA-s fejléccel ellátott levélben válaszolni a Népszavának, amiben mindezt elismerte.
    És csodálkozunk a békamenet nagyságán?
    Valamikor írtam, hogy nem önszántukból, és nem ingyen békamenetelnek ezek az emberek. bejött.
    De ez olyan snassz!
    Hát nincs már senki, aki ingyen,és bérmentve lengeti a zászlót a felcsútinak?
    Napidíjjal, meg megfélemlítő felhívással kell fordulni az alkalmazottakhoz, hogy legyenek olyan kedvesek vattaként szolgálni ezt az őrültet, aki a hatalmat gyakorolja?
    Tiszta É – Korea!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (50 szavazatból)
  3. Bumburi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Nincs senki, Bumburi. Csak pénzért. Gondold el, fizetik a pesti utat, esetleg napidíjat is adnak. Remek üzlet a békamenet. A kapható birkáknak.
    Közben 30-40 %-kal is többet fizetnek mindenért a CBA-ban (minálunk ilyen az árszínvonala a CBA-nak a többiekhez viszonyítva), akik hazaffyas meggyőződésből ott vásárolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  4. A hír nem igaz. Talán a CBA levelét el kellene olvasni és a legkevesebb megérteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -50 (66 szavazatból)
  5. neveletlen
    Sosem vásároltam ott, tudva ki a tulajdonos.
    Ha a magyar józanoknak eszük lenne, be sem tennék a lábukat abba a boltba.Olyan simlisségeken keresztül jutnak sok mindenhez hozzá, hogy az már maga a fertő.
    A gój modorosnak nem…. Lételeme. Undorító.
    Ami meg a vatta lényüket illeti.
    Idehozták ugye a lngyeleket is. Bp-i városnézést ígérve, meg egy kis kaját. Cserébe azt kellett mondaniuk, hogy saját költségen jöttek. Ja, meg kérés volt még feléjük, hogy Viktorozzanak. Szegények…Kóboroltak szanaszét, mert várni nem várták már őket másodszorra…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  6. 1/2 ázsiai söpredék

    a szíbíá…
    a pékárú egy rakás sza***r. fűrészporos cuccost árulnak.
    a zöldség és gyümölcs pedig sokszor fonnyadt.
    ahhoz képest, hogy a “nemzeti” gazdák, (akik a Kossuth téren folyamatosan fel alá vonulgásztak a százmilliós traktorjaikkal évekig), fo**s árút szállítanak.
    egyáltalán nem friss.
    amit megtermelnek azt eladják máshova. pl. az imperialista nyugatnak :)))
    aztán verik a mellüket: “magyar” árut lehet venni
    hát persze :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  7. Ökrök ! Pontosan a posztkommunista disznok vannak hatalmon. Ezeket veditek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (23 szavazatból)
  8. Abonyi Gábor
    Itt a levél.NEM HAZUGSÁG!
    http://nepszava.hu/document/6/original/Felhivas%20Oktober%2023-ra.pdf
    .
    Amennyiben ezt is hazugságnak mondja, akkor lehet böngészni a Népszavában, a folytatás is ott található.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (30 szavazatból)
  9. Abonyi!
    akkor segits nekem értelmezni, ugyanis a hájfejü nem tagadta a levél létét, sőt az ujságnak irt levelében sem háborodott fel, hogy bárki is félreértette volna a szavait. szóval szerinted?
    várom bül-bül szavaidat, mert én szeretek minden oldalról jól tájékozottnak lenni, nem szégyellek a fiatalabbtól tanulni!
    lásd hogy milyen komolyan beszélek, nem is minuszollak most, legfeljebb ha nem győztél meg az esetleges válaszoddal!
    üdv. bajao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  10. Bolsevik mentalitás az, amit a Békemenet szervezői, a CBA vezetői és más, a dolgozóit kormány melletti tüntetésre kivezénylő tulajdonosok vagy munkáltatók tettek. Igaza van Bokros Lajosnak, amikor arról beszél, hogy ez egy újkommunista rendszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  11. Hagyjátok békén Abonyit! Ő képviseli a funkcionális analfabétákat, tehát egy elég nagy réteget.
    A baj csak az, hogy Ő akar tanítani minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  12. Sajnos van egy másik szemszög – és azok a CBA dolgozói!
    Valahol dolgozniuk kell a családanyáknak, a fiatal lányoknak, a henteseknek, így aztán, ha nem is narancsködös valaki, ha felveszik, dolgozik, olyan kiszolgáltatottságban, hogy a többi üzletlánchoz viszonyítva, még elkeserítőbb a helyzetük!
    Ha mi nem vásárolunk, akkor leépítik őket – elhelyezkedni, pedig nehéz – és ezzel nem a CBA-t védem, hanem az ott dolgozó, kihajszolt embereket sajnálom….nem mindegyik narancsos, csak meg akar élni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (23 szavazatból)
  13. A békemenetet nem írnám nagybetűvel, mert ez a menetelés nem a békességről szólt eddig sem, de okt. 23-a óta, a vezír uszító beszéde után, már biztosan nem!
    -
    A “bér” szóval pedig ki kell egészíteni, mert, ha nem is kaptak pénzt a menetelők, de az állásuk miatt sokaknak ajánlott volt ott lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  14. ‘56-ot kiválóan jellemzi, hogy kik állnak mellette. Az akkori nyilasokat isteníteni mennek a mai nyilasok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  15. Puszira nem is fognak elengedni fel milliard NAV tartozast!!!???…

    Lebarterezik… ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  16. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    csakén !
    .
    Az első kommented (8,25) abszolute demagóg módon közelíti meg a kérdést.
    Ezen az alapon a Hitleráj ipar és gazdaságpolitikáját is támogatni kellett a világnak, hiszen az a német munkásnak – a jövendő ágyútöltelékének – a mindennapi betevőjét biztosította miközben, ha jól tudom 400milló ember halálát készítette elő az egész világon… A csodálatos autobahn-ok VW autók és ugyancsak tankok százezreinek biztosítottak, és nem is oly sokára kényelmes utazást “kelet felé”…
    Ha nem gondolnám, hogy csak viccből írtad mindezt, bizony fel is háborodnék a hamis szolidaritásodon, azen a “csak én” megközelítésen.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  17. Nem sértődtem meg – de próbáltam megvilágítani a másik ember szempontját.
    -
    De írhattam volna a pedagógusokról, az eü-ben dolgozókról, a mívíszeinkről is, mindenki belesimul a rendszerbe, de úgy is mondhatom, hogy mindenki próbálja ezt a rémálmot túlélni – még sok embernek van veszíteni valója!
    -
    Amit az előző kormányok ellen megtehettek: tüntetések, gördülő sztrájkok, stb., azt most miért nem teszik?! Talán mert csak túl akarják élni.
    Vannak akik elmentek, vannak akik csak a sínekig mennek, vannak akik megpróbálják túlélni – akik itt vagyunk is, mindannyian!
    Ha valaki vette a fáradságot és olvasta a hsz-im, ismeri a véleményemet – én próbálom megérteni az embereket és, ha ők nem értik, hogy mi felé rohanunk, az nem az én hibám!
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/263831_489129301105333_146353509_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  18. A bojkottal nemcsak egyetértek, de eddig is mellőztem a céget. Egyébként szeretett vezérünk nemcsak uszító beszédet tartott, hanem gyűlöletbeszéd volt a javából és a jelenlegi törvények alapján is elmarasztalható lenne. Ha lenne a jog érvényesítésére lehetőség és lenne legalább a mentelmi joggal rendelkezők között egy olyan demokrata aki megtenné a feljelentést. Nagyon nem szeretem a folyamatos hadiállapotot, békében szeretnék élni!
    Mellesleg a Fidesz határozza meg folyamatosan a közbeszéd tárgyát. Például 23-a után O.V. gyűlöletbeszéde helyett minden közszereplő a bajai videóval volt elfoglalva, meg az ellenzékiek szereplésével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  19. Már a névválasztásuk, mely kifejezi a szembeállást, ellenszenvessé tette őket számomra a kezdetekkor is. Árulásnak érezném, ha belépnék egy boltjuk ajtaján is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. LS
    Vannak feljelentések okt. 23. kapcsán és még Poltot is feljelentették…..de tudjuk, hogy ebből mi lesz.
    Ha kinti bíróságnál jelentik fel, még abból sem biztos, hogy lesz valami.
    _
    Hogy nem hallunk ezekről, már az is jelzi, hogy mi várható!
    A NAV sika-mika is példa az ilyen harc kimenetelére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. Már évek óta be nem teszem a lábam a CBA üzletbe mert bóvlit árulnak és drágán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Úgy tűnik a történelem ismétli önmagát az alábbi Rákosi idézet jut eszembe a CBA rezsibékemenetes hazafiainak a felhívásáról.

    A CBA dolgozó népe a rezsibékeharc és a Kedves Vezető lankadatlan híve!!!

    ” Biztosak vagyunk benne, hogy e hibák kijavítása népi demokráciánk további erősödéséhez, dolgozó népünk életszínvonalának további emeléséhez vezet.

    Tudja ezt az ellenség is, és ezért igyekszik megzavarni ezeket az intézkedéseket. Azt hirdeti, hogy most már nem érvényes a terv, hogy most már nem kell tartani a normákat, hogy most már nincs szükség munkafegyelemre. Abból a tényből például, hogy megszüntettük a pénzbírságot, azt a következtetést vonják le, hogy most már mindenki azt csinálhatja az üzemben, amit akar.

    Nekünk élesen szembe kell szállnunk és vissza kell vernünk az ellenségnek azt a demagóg kísérletét, mellyel dolgozó népünk és ipari munkásságunk életszínvonalának, jólétének emelését akarja meggátolni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Most akkor másként közelítem meg a dolgot, mert azzal, hogy kivitték a politikát az utcára, minden fenekestől felfordult – a 3xbóvlisért 10x annyian kimennek, mint saját maguk érdekében az emberek!
    Tehát több a szimpatizánsuk, mint az ellenzéké?!
    De nem is ez a lényeg!
    Arra merészelek gondolni, hogy netán a 3xbóvliséknak menniük kell, mert győz az ellenzék!))) (Nem fog!)
    Mi lesz azon honfitársainkkal, akikkel osztozunk e hazán és tudjuk, hogy mit tettek azzal, hogy sima, mezei polgárokként is támogatták, aláírásokat gyűjtöttek a rezsicsökkentésért, utaztak éltetni a vezért, dolgoztak a CBA-ban, vagy a trafikban minimálbérért 12 órát és még bajuk is eshet pl.?
    Mert most elítéljük őket, bojkottáljuk a vásárlást a CBA-ban, nem megyünk a színházukba, nem nézzük azokat a színészeket akiket valamikor szerettünk, stb., de mi legyen velük majd a győzelem után?!
    Én ebből egyáltalán nem látom a kiutat, olvasva a hozzászólásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Itt egy példa – az ÁSZ kitüntetés PlagiPálnak, Hágelmayer István pedig forog a sírjában!
    Aki ezt javasolta, akik megszavazták, hogy PlagiPál megérdemli – ilyenekkel fogunk itt élni, hisz mi mást tehetnénk….
    Ezzel már eljutottunk oda, hogy majd meg kell kérdezni egy-egy díjazottnál, hogy melyik kormány alatt kapta a díját?!
    Ez már több, mint rossz, ez már dráma!
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/11/14/kituntettek-schmitt-palt/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. van egy ismerősőm a cbás dolgozó szoktam vele beszélgetni reggelente a buszon azt mondja kész diliház minden és félnek meg is értem
    egyértelmű mindenki félti a munkahelyét !!
    EZ a mire alapoz a Fecsuti patás Ördög a félemlítés ilyen az egész Fidess
    tudom is miért Karikás a szeme állandóan a felcsutinak Mert Ő maga az Ördög
    mert az soha nem Alszik! !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  26. Akiknek minden bejött…..remélem ez volt az utolsó nyaralásuk az adófizetők pénzén legközelebb már másutt pihiznek!
    -
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131115_Florida_az_aknamunka_paradicsoma#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. Azért van ott, ami olcsó.
    .
    Az igaz, hogy az meg penészes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Szerintem a floridai cápák nem is sejtik, hogy egy kis közép-európai országban milliók szurkoltak nekik tiszta szívből. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  29. Liberális vagyok – jó lenne találkozni ezzel a nácival itt Pécsett!
    Harminc-negyven bányászlángost lebaszok neki legott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Ennek a pofájára van írva, hogy kicsoda. Ilyenek voltak a keretlegények 44-ben és a köztársaság téri élő embereket felakasztó “forradalmárok” 56 októberében…….
    A CBA a legdrágább multi, az egyetlen, amelyiknek nem kell különadót fizetnie!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  31. Én megmondom ki gazember igazán!
    Bizony Baldauf, és az egész díszes CBA -s bagázs.
    Szemrebbenés nélkül osztottak nekik, és persze ők felvették a több milliárdos vissza nem térítendő állami hitelt, állítólagosan különböző fejlesztéseikre. természetesen elvéve a lehetőséget a CBA -s brancsnál sokkal jobban rászorulók elől. Persze ez nem igazán hitel volt, hanem inkább a jutalom volt a választás előtti folytatott nyílt kormányellenes propagandáért. Kérdem én, mióta nem ócska gazember az, akinek a pártállása, és a baráti kapcsolatai miatt a cégére szabva hoznak más nagyvállalatokat súlyosan hátrányos helyzetbe hozó adórendeleteket? Ja, hogy ezek az emberek rendszeresen eljárnak a templomba, és ezek a dolgok a fidesz érában kiemelkedően erkölcsös dolognak számítanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  32. Csillagszemű Szarvaslány

    Talán ezen a fórumon is megírtam, amikor volt kollégák (tanárok) arról panaszkodtak, hogy burkoltan kivezényelték őket a békemenetre, de mindenki Lehurrogott, hogy ez nem igaz.
    Na akkor most ki a “hülye”?
    Ugyanígy megmondtam az alkotmánymódosítást már 2008-ban, de akkor is én voltam a vészmadár…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Ni csak! Ki ez a méretes, vizenyős ábrázatú ebihal? Tán csak nem, hogy ő is a Fidesz “keresztény-nemzeti” hittagozatának az egyik oszlopos tagja? És még a munkavállalók törvénytelen, munkahelyi politikai befolyásolásra is felhatalmazva érzi magát?
    Sőt, mint ahogy az a szépen csengően magyaros nevéből is kitűnhet, ő csakis színtiszta, pedigrés magyar felmenők leszármazottja lehet, tehát jogos az áhítat, az alázat, az a kis párttámogatás, no meg a munkáltatói kényszer bevetése is, hogy a CBA kirúgástól rettegő dolgozói a fővárosi közös fellépés során aztán “együtt dobbanó szívvel, lobogó hajjal, és egyszerre lépve” dübörögjön Rákosi Mátyás …, helyesebben Orbán Viktor, a magát örökösnek tekintő magyar miniszterelnök nyomában, egészen a sokszor megálmodott idők végezetéig! Orbánunk és a NER dicsőségére! Támogasd a magyar terméket és a magyar vállalkozót, aki majd felvirágoztatja e küldetésre hívatott nemzetet! (Már, ha lesz rá időm, pénzem és kedvem! – de ezt már csak önmagába fojtva gondolja.) Kiáltsuk tehát együtt: “Magyar fa..t a magyar seggbe!”
    De ami igazán érdekelne, vajon ezek az ebihal félék egyáltalán felismerik önmagukat a tükörbe nézve?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. Ez a gennyféreg pont olyan, mint a többi Gay motoros:
    .
    - Nagy pohos bendő, hatalmas pofa, mélymagyarság, trágár bunkóság. Éhbérért dolgoztat egy csomó szerencsétlen kiszolgáltatottat, adót csal, szervezett bűnözői tevékenységben vesz részt, stb.
    .
    De hatalmas pofával gyalázza a “nemzet ellenségeit”, akik természetesen a zsidók, a Zidegenek, a Zusákok, meg a Tőke, és a Zájemeff.
    .
    Nem ám a magyar vállalkozóbűnöző (mint ez a patkány is), mely közösség akkora károkat okoz az államnak rendszeresen, hogy ez az egyik oka az egyre kezelhetetlenebb problémáknak – nem. Hanem a Zidegenek, és a többiek, meg amúgy is, a haza nem eladó.
    .
    Gyomorforgató, ember alatti kreatúra ez mind. Meg azok is, akik olyan bandát helyeznek maguk fölé (és tartják ott a mai napig), akiknek ilyen bűntársai vannak, mint ez a cébéás lófütty, és bandája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  35. na megosztán hátosztán!
    milyen nagy magyar kifejezésnek a röviditése a C meg a B meg az A?
    az utóbbi talán valami Agency?
    nem beszélve arról, melyik ősi magyar családfát mondhatja magáénak Baldauf?
    én már azóta nem járok ebbe az üzletláncba, amióta meghallottam, hogy a rosszabbikhoz közük van, nyomatják a jobbot!
    csak ezeknek a boltoknak a dolgozóit sajnálom, mert ha bojkottálunk, ők kerülnek utcára, és itt jön, hogy a gerincemre vagy a szivemre hallgassak?
    azt is hallottam, hogy a dolgozókkal fizettetik meg a leltárhiányt, és nem ám ezreseket, milliós hiányok vannak!
    ennyit lopni nem tudnak se a dolgozók, se a vásárlók (pláne az a kevés), ekkora mennyiséget csak a vezetők tudnak simán kiguritani a boltból!!
    szégyen!
    (nyugi nem szavazok a fideSSre!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. De hát Elvtársak! Ugyanígy kértek minket a ‘70-es, ‘80-as években, hogy gyülekezzünk, és vonuljunk párt és állami vezetőink dísztribünje előtt. Akkor is sokan szerették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. Aziz Nesin török költő,író,humanista,akinek politikai aktivitását az aktuális hatalom árgus szemmel figyelte és többször ki akarták nyírni,mert bírálta a korrupt ,tehetségtelen,bolond vezetőket és a bugyuta népet,amely hatalomban tartotta őket-annak ellenére,hogy szenvedett a rossz politikától. ‘94-ben nyilvánosan kijelentette,hogy a törökök 60%- hülye.Beperelték .Néhány nap múlva a tv-ben bocsánatot kért és korrigálta magát: igazuk van a háborgóknak ,rossz számot mondott,a török nép 90%-a hülye !! Aziz Nesin hazaszeretete megkérdőjelezhetetlen volt, büszke,öntudatos török állampolgárként beszélt mindenütt ! Legszívesebben azt mondanám : a magyarok 60%-a bolond,de ki vagyok én,hogy ilyet állítsak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  38. De hát Tibor Elvtárs!
    Ne essünk már a klérus, a Fidesz, és a Jobbik propagandájának a sanda szándékú párhuzamba állítást erőltető csapdájába! Az állítólagos Kádári “kommunizmusban” ugyan volt ilyen szokás, amire utalsz, de akkor egy általunk befolyásolhatatlan, kétpólusú világ keretei szabtak határt mindenkinek, fent és lent egyaránt.
    Huszonnégy év óta viszont a maga ura a magyar, nem de Tibor?!
    Ezért minden visszafelé, kifelé, vagy másokra mutogatás, a bűnbakkeresés és az önmagunk felmentése az ezeket felhasználó politikai kalandorok alantasságára és elvetemültségére hullik vissza! Már ha az adott polgár értelemmel figyel, lát, értelmez és következtet, nem csak “néz ki a fejéből”!
    És a magyar történelmi közelmúlt, valamint a mai valóság tudatos meghamisításában a Fidesz-KDNP, és a Jobbik a világ legelvetemültebbjei közé tartozik. Most éppen az elmúlt 24 év történelmét írják át a kényük, kedvük szerint, mert a magyar nép zöme szinte birka ként visel el minden aljasságot, beleértve annak a meghamisítását, amit maga is személyesen átélt. Ez minden magyar szégyene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. Igy kedveskednek a kitartojuknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Babonyi !
    Attam magának egy negát , csak úgy zsigerből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Toroczkaira igény van, mint tudjuk…..
    http://www.atv.hu/belfold/20131115-ott-akar-toroczkai-polgarmester-lenni-ahol-dk-s-lett-az-osszes-szoci

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Szóval a C.B.A tulajdonosai a saját érdekükben politikai közreműködésre . C’BÁlják – kényszerítik – a neki kiszolgaltatott dolgozókat, ami már kimeriti a munkaügyi jogsértés fogalmát is.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. “tisztelhölgyeimésuraim”
    2013. november 15. péntek
    09:53
    Az első kommented (8,25) abszolute demagóg módon közelíti meg a kérdést.
    -
    3 milliónyi (manyup) ember által tesztelve lett a társadalom tűrőképessége, hiszen csak 100 ezer mert ellent mondani!
    3 ezer milliárdot simán elvettek, mindenféle gyújtogatás, rombolás, tüntetések nélkül – ezt megtehették!
    Azóta várják, hogy legalább számlát kapjanak róla….de várnak türelemmel!
    -
    Akik nem mentek el az országból, azok mind együttműködünk…..mert próbáljuk túlélni ezt a rémálmot!
    Nem tapsikolunk, de itt vagyunk és nézünk, mint a Rozi a moziban!
    Hogy itt irkálunk, az csak arra jó, hogy levezessük a feszültséget, de ezzel aztán ki vagyunk a vizekből!
    -
    Nekem a lakókörzetemben nincs CBA, de vannak nagy üzletláncok, az egyik helyen ez olcsóbb, másutt amaz én azokban vásárolok., mindig ott és azt ami olcsóbb!
    Viszont belátom azoknak a helyzetét, akik ott tudtak munkát kapni, minimálbérrel, anyagi felelősséggel a nyakukon, totál idegfeszültségben!
    Ebben mi a demagógia?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. Nezem a kepet, es nem gyozok almelkodni. Nemzetiszinu cegzaszlo, magyar uzletlanc, magyar a magyarnak, es ez a megdicsoult szarhazi, a mucsai uj vilag sikeres magyar vallakozoja elegedetten mosolyog. Milyen lesz a fenykeparca, mikor a rosszul taplalt es borravaloval berezett allampolgarok ellepik az uzleteit, es kiuritik a polcokat, szetzuzzak a penztargepeket.
    Az uri arrogancia nem marad orokre buntetlenul, a billiomossa avanzsalt fehergalleros bunozok aljassaga es kozombossege nem maradhat buntetlenul. A nemzetiszinu nepbutitas vegnapjait eli, nemzet uramek a gyulolet ideologiajat osztjak a napi arakat koveto fizetesek helyett. Akiket most torvenyes keretek kozott rabszolga munkan tartanak, nem maradnak orokre engedelmesek. Akkor majd eltunik az a magabiztos mosoly a privatizacios ujkapitalista nemzetrombolo nepnyuzo sikerember keperol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. “bajao
    2013. november 15. péntek
    21:04

    na megosztán hátosztán!
    milyen nagy magyar kifejezésnek a röviditése a C meg a B meg az A?
    az utóbbi talán valami Agency?”

    Nem, a “CBA” egyszerűen az “ABC” -megfordítása, mert annak idején sokan ABC-kbe jártak vásárolni (amikor “bejöttek” a divatba az önkiszolgáló boltok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. Ez a pasas aligha lehet ennyire ostoba, valamiért nagyon hangosan bizonyítania kell a hűségét.
    Vészkorszakokból ismerős ez a pszichológiai effektus. Hitlernél például hasonlók történtek nem árja alattvalókkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. A CBA név a szocializmus idején létrejött ABC áruházak nevének tükörképe. Nomen est omen. Pártállami idők visszaköszönnek. Gondolom a sok lelkes mesügének már viktor-szobor is van a lakásában a székelyzászló mellett.
    http://antik.vatera.hu/szobor/orban_viktor_buszt_eloben_gyonyoru_terrakotta_1824125486.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. köszönöm bat-yam és sidney a választ!

    hogy a második commentemben nem beszéltem hülyeséget, én csak hallottam, de itt van egy link, ami a CBA nagy családjáról szól.

    http://munkahelyiterror.blog.hu/?token=b5c0d10acec7fdce743506c370a4ed35

    én a családias légkört nem igy képzelem el, ahol igy bánnak az emberekkel!ostoba yechte magyar baldauf miről beszél?
    ilyennek képzeli a családias munkahelyet, szerinte itt családias munkahely ez, ahol kizsákmányolják a dolgozókat, saját polgártársaikat?
    most már tuti elhiszem az adócsalást, ha be se jelentenek senkit, ha nem fizetik a munkahelyi baleset miatti táppénzt sem!
    most már csak azért sem javaslom, hogy itt vásároljanak, ha a saját polgártársaikat rabszolgaként dolgoztatják, a saját állampolgártársaikkal igy bánnak! mocskos lélektelen tolvaj banda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos