Ronai and Ronai
AMERIKAI

Deutsch Tamás rárontott az MLSZ-re 2013. október 14. hétfő 6:38 Forrás: AN

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Deutsch Tamás rárontott az MLSZ-re

Budapest – Deutsch Tamás, vagy ahogyan a Fideszben nevezik, Tompika, nem először szólal meg az interneten. Leggyakrabban a Twitteren szokott üzenni a maga faragatlan stílusában, főként politikai ellenfeleit osztja válogatott trágárságokkal.

Most azonban, miután a magyar válogatott csúfos és szégyenteljes vereséget szenvedett a holland labdarúgóktól, Tompika dühe az övéi ellen  is irányult. Osztja a magyar labdarúgás vezetőit rendesen. Odáig persze nem terjed a bátorsága, hogy a kudarc valódi felelősét is megnevezze, pedig tudja ő is, hogy valójában Orbán Viktor hatalmi tébolyának köszönhető, hogy hiába öltek milliárdokat a stadionok építésébe, ettől még nem lett kétharmadunk a hollandok, sem egyik más csapat ellen sem.

A futballban ugyanis nem lehet hazudni, ott mindig kiderül az igazság. Aki mégis megpróbálja, az lelepleződik, és nevetségessé válik. Itt nem lehet a vereséget negatív győzelemként feltüntetni, mert nem hisz el senki.

Deutsch Tompika ezúttal Csányi Sándornak támadt neki, valamint Vági Mártonnak, aki az MLSZ főtitkára. S miközben olvassuk a veretes sorokat, és megpróbáljuk értelmezni a mondatokat, egyetlen percig se feledjük: Deutsch Tamás nem egy kocsmai ivócimbora, hanem Európai Parlamenti képviselő, ha úgy tetszik, ablak Európára.

Deutsch Tamás-Tompika bejegyzése a Facebookon

Hogy nem szakad rá az égbolt erre a Vági nevű bukott ÁPV vezérigazgatóra!
Azt gondoltam, az én életemben az irapuatoi 0-6-nál már nem lesz, mert nem lehet, nagyobb magyar futball gyalázat. Jelentem, rosszul gondoltam. Van nagyobb gyalázat, az amszterdami 1-8. Minden csalódottság érthető, minden keserűség indokolt.
Van viszont Magyarországon egy sportági szakszövetség, amelyik a labdarúgás ügyeivel hivatott foglalkozni: ez a Magyar Labdarúgó Szövetség, az MLSZ.
Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára minden lehetséges állami, üzleti és média segítséget, támogatást megkapott a munkájához. Nem leküzdhetetlen ellenszélben, hanem erős hátszélben dolgozhattak. Ugyan úgy, mint a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB). Nos, a Magyar Csapat a londoni olimpián 8 aranyérmet nyert, visszakerültünk a világ 10 legeredményesebb országa közé. A magyar labdarúgó csapat ezzel szemben Amszterdamban 8-1-re kapott ki (a bukaresti vereségről most ne is említsünk egy szót se).
Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára az, akik módszeresen elherdálják a magyar labdarúgás fejlesztésére rendelkezésre álló lehetőségeket. Eszméletlen méretű, és eszméletlen költséget jelentő bürokráciát építettek ki (olyan lassú, körülményes és dilettáns az apparátus, mint a Guzmics-Devecseri védő páros). Az MLSZ, annak elnöke és főtitkára időt és energiát nem kímélve azzal foglalatoskodik, hogyan basáskodjon az ultra szurkolókkal, miközben kézen-közön, átláthatatlanul osztogatják el az utánpótlás akadémiák fejlesztésére biztosított költségvetési forrásokat.
Ceterum censeo: szégyen és gyalázat, amit az MLSZ, annak elnöke és főtitkára csinál!

A szégyen és gyalázat az Deutsh Tamás, amit te ebben az antiszemita és fasiszta pártban művelsz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 20 szavazatból)
Deutsch Tamás rárontott az MLSZ-re, 5.0 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(19)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

19 Reader’s Comments

  1. FIGYELEM !!!
    *
    Az ATV Start-ban hamarosan (fél órán belül?) a KOMMENTELŐK FELELŐSSÉGE kerül terítékre !
    Bocs, hogy a cikktől eltérő témában jelentkeztem, de érdemes lesz rákapcsolni.
    *
    Üdv ! KB

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Hollandia jobban teljesít!
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. Távol áll tőlem az MLSZ vezetőivel való mindenféle azonosulás, de vannak esetek, amikor kényszerűségből egy oldalra kerülök még velük is. Deutsch Tamás már többszörösen bebizonyította, hogy a tudathasadás egy speciális formájában szenved. Folyamatosan ostoros másokat, miközben elfeledkezik arról, hogy sportminisztersége idején milyen állapotok uralkodtak. De ha nem akarunk ilyen “messzire” visszanyúlni, akkor az MTK körül uralkodó állapotokról is ejthetünk néhány szót. Ugyebár Deutsch úr, a patinás klub elnöke, aki még a sokszori ígérgetések, és hitegetések ellenére sem tudta biztosítani a klub, egyébként olimpiát is megjárt sportolóinak, edzőinek szerződésbe vállalt fizetését. Azt hiszem először a saját háza táján kellene sepregetnie, s majd ha ott rendet, és tiszta viszonyokat lát, akkor veheti elő okostelefonját, hogy a twiterre üzeneteket firkáljon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  4. Egy autentikus hang a fideszből… Szegény Tompika! Arra nincs bátorság hogy a haver Orbánt vonja felelősségre az eltékozolt milliárdokért, de arra van, hogy pofozó zsáknak nézze az elnököt,és a főtitkárt!
    Bravó Tompika!
    Ennyi eszed van!!! Vagy ez a két ember rúgta a bőrt a gyepen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  5. “…nem egy kocsmai ivócimbora, hanem Európai Parlamenti képviselő, ha úgy tetszik, ablak Európára…”
    .
    - Pont olyan, mint a zország, amit képvisel. Hiszen ennek a zországnak a többségi társadalma választja meg és tartja maga felett ezt a koszvadt söpredéket, és tartja ezt az állat alatti magatartást valamiféle tökösségnek.
    .
    Fajcs Tompika pont olyan, mint a zországa többsége, amit úgymond képvisel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  6. Marmit beszel ez a Deutsch? Elherdalt penzek? Szoval megint arro van szo: kis penz, kis foci.
    A rakosi-fele Futbolia 1956-hoz vezetett. Az elso tomegtuntetest a ny.Nemetorszag elleni elvesztett futball meccs robbantotta ki. A hely hangulatanak megfelelo, zsidoellenes uszitassal fuszerezett megmozdulas rendfenntartasi valasz nelkul maradt.
    Mi lesz az orbani stadion epito Futbolia vege?
    Csocseszko elvtars is szeretett epitkezni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  7. Eddig a labdarúgással népszerűsítették magukat, most, hogy Hollandia jobban teljesít, leszarják őket. Jellemből egyes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. Deutsch-nak pénzek elherdálásáról egyáltalán nincs erkölcsi alapja beszélni! Abban viszont igaza van,hogy az MLSZ-nek is óriási felelőssége van abban,ahova a magyar labdarúgás lesüllyedt. Persze nem csak a Deutsch által megemlített, általa nem tolerált két embernek. Arról pedig nagyot hallgat, hogy a FIDESZ-vezetők által bekebelezett labdarúgó klubokban folyik az adóforintok és a tehetségek játékosok elherdálása.Úgy tesz,mintha Ő kívül álló lenne, pedig, hogy le ne maradjon puszi pajtásaitól Ő is gründolt egy focicsapatot. A válogatott azt nyújtja,amit a klubcsapatok nyújtanak a nemzeti bajnokságban és az európai porondon. Ez az alap, s ez siralmasan gyenge alap, amiért a klub-elnökök, klub-igazgatók és sleppjük viseli az elsődleges felelősséget, azokkal az emberekkel egyetemben, akik hatalmukkal visszaélve ömlesztik ebbe a teljesítmény nélküli világba az adóforintokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. KORDON BLUED (2013. október 14. hétfő 07:23)
    Nem tudtam megnézni, légyszi mondd el, ha volt valami érdekes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Az utolsó mondat nem kell dőlttel, nem hiszem átvenné, mint önkritikát. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  11. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .

    Ego !
    .
    Én láttam. Egy szakjogásszal lefolytatott beszélgetés volt, aki szerint a fő felelősség továbbra is az oldal tulajdonosát terheli, ha a tartalom jogszabályt sért… Megemlítette Lázár Jánosnak mint feljelentőnek az ügyét, amellyel ő nem ért egyet, mert közszereplőnek sokkal többet kell eltűrnie, mint egy egyszerű magánszemélynek… Az ilyen ügyeknek plusz különleges pikantériája az, hogy nemzetközi szinten bonyolódnak…
    .
    Űdvözlettel: thgyu
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Ez a Deutsch Tompika legalább olyan szégyenfolt a fidSS zászlaján, mint Szőke Feri.
    Az egyiket egy könyökvédős hivatalnok ordenárésága, míg a másikat a bicskás (pisztolyos), bunkósbotos brutalitalitása teszi a két alakot egyformán bunkókká…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Arról bezzeg hallgat a Dajcs, hogy a fijjug havi többmillióért egy labdát sem tudnak lekezelni. Fene tudja hány akadémikus van közöttük! Nem kis pénz, kis foci, hanem nagy pénz, kis foci. Orbán a felelős mindenért! Ő szórja a milliárdokat ezeknek a kétballábasoknak. Mi a fenének ezeknek stadiont építeni? Kölyökkoromban mi a grundon jobban fociztunk. Ígaz nekünk volt hozzá lelkünk. Ezek meg lélektelen profik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Érdekes lenne olvasni egy, a célszemélyt nem ismerő szakember leírását erről az arcról, tekintetről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. ” Van nagyobb gyalázat, az amszterdami 1-8. ”
    .
    Jelentem: Ennel sokkal nagyobb gyalazat, hogy tompika PARLAMENTI KEPVISELO lehet barhol a vilagon!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. Tompika! Hogy is volt anno az a beléptető-kapus biznisz sportminiszterséged idején? Ha erre válaszolsz, akkor bírálhatod a többi tolvajt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Hiába ilyen ez ” A ZEMMÚÚTNYÓÓCEGGY”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Előbb vagy utóbb összeér aminek össze kell érnie ! Ilyen gyalázatos az ország helyzete , nincs olyan terület (KIVÉVE A HAVERI KÖRT) amely ne szenvedte volna nagyon meg a “munkájukat” . A foci sem lehet különb !! Gondolom mindenkinek szemet szúrt az az elintézési mód hogy milyen körülmények között szerzett pontokat a felcsút ! Épkézláb megmozdulások nélkül megverik a fradit , majd bejelentik hogy Pécsre is jut a milliárdokból , erre délután véletlenül ott is nyernek !! Sajnos ez az ELMEBETEG AZT CSINÁL AMIT AKAR ! Mindemellett vagy ennek ellenére még mindig majd 2 millió idiótának még mindig ő az isten !! Ezért sajnálom hogy a hungarocell-mása helyett még mindig nem az ő fejével fociztak !!! DE AMI KÉSIK NEM MÚLIK !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Dajcs te debreceni nagyon jogász,te aztán tudhatnád hogy ebben az országban orbán tudta nélkül semi ne történik,igy van ez a fociban is amihez talán egyedül “ért”?? a mindenható! Abban az esetben talán javult volna valamicskét a foci,ha az általad megvásárolt beléptetőrendszer (kb.4milliárd-sukoró,Szabó telefonja,hagyó doboza Hunvald ingatlan ügye összesen nem tett ki ennyit!!)müködne és vezéredet nem engedné a foci közelébe,aki egyébként a fociban is tehetségtelen volt,ott is fejjel rohant a falnak(kapufának)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos