Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány: úgy megy az önkény, mint kés a vajban 2013. október 15. kedd 6:57 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány: úgy megy az önkény, mint kés a vajban

Budapest – A Demokratikus Koalíció a 2014-es parlamenti választás nagy meglepetése lesz, pozitív értelemben – mondta Gyurcsány Ferenc pártelnök egy hétfő esti, a budapesti sajtóházban tartott beszélgetésen az Élő Preambulum és a Mérők Klubja vendégeként.

Mint mondta, ha mégse jutnának be az Országgyűlésbe, akkor a párt felmorzsolódna, az ő politikai pályafutása pedig véget érne. Az október 23-ai baloldali rendezvényről közölte, az alapvetően erődemonstráció lesz, ami arról szól, hogy a sokfajta, demokratikus gondolkodású, “kormányváltó-Orbánváltó” ellenzék megmutatja az erejét, és egy pillanatra legalább küzdőképesnek mutatja majd magát.

Elmondta, hogy a színpad mögött “A szabadság összeköt” és egy piros-fehér-zöld szivárvány lesz látható, a színpadállítást a DK finanszírozza. Az MSZP-re és az Együtt-PM-re utalva úgy vélekedett, olyan nagy volt rajtuk a nyomás, hogy nem tudtak kitartani eredeti szándékuk mellett, hogy csak ők ünnepelnek. Hozzátette: ennek megváltoztatásában némi szerepe volt az ő nekik küldött sms-ének is. A pártelnök arról is beszélt, szerinte ma demokráciával, jogállami ügyekkel nem lehet a magyar választók többségét megmozgatni, mert a választók számára nem biztos, hogy azok az ügyek fontosak, mint a politikusoknak.

Szavai szerint ezért is tud ma az önkény “menni, mint kés a vajban”. Úgy látja, ma a baloldalban nincsen meg az a szervezőképesség, akcióképesség, szervezettség, ami a jobboldalon megvan például a tüntetések szervezéséhez. Azt hangoztatta, hogy a szabadelvű, baloldali világban ma messze a legnagyobb aktivitást, működő hálózatot a DK mutatja, és szerinte rajtuk kívül nincs is olyan erő erről az oldalról, amelyik egymaga tüntetést merne szervezni a Szabadság hídra. A választásokról szólva azt mondta, ma nagy a valószínűsége annak, hogy önálló DK-lista lesz, és az országgyűlésit és az EP-t is ő fogja vezetni.

Jelezte ugyanakkor, hogy mai tudása szerint nem megy majd ki Brüsszelbe. Az országgyűlési választásokkal kapcsolatban arról beszélt, ahhoz, hogy önálló listájuk legyen, 27 helyen el kell indulniuk. Közölte, szerinte 25-30 olyan választókerület van, ahol csak elméleti esélye van a baloldalnak győzni, ezért ott nyugodtan egymással szemben indulhatnak az ellenzéki pártok, nem vesznek el voksok, mert a töredékszavazatok a saját pártok listájára mennek.

Gyurcsány Ferenc szerint az MSZP és az Együtt-PM rosszabbul jár, ha vár a megállapodás kinyitásával februárig, mert addig nő majd a DK támogatása.

A “listaalkura” vonatkozó felvetésekre úgy reagált: “velem nem lehet alkudozni”. Hozzátette: sokan azt hiszik, hogy őt ki lehet fizetni, de “mivel fizetnek ki engem? “Pénzem van, feleségem van, egészséges vagyok”, akinek fáj a feje miattam, az vegyen be két tablettát alvás előtt.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 52 szavazatból)
Gyurcsány: úgy megy az önkény, mint kés a vajban, 4.9 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

85 Reader’s Comments

  1. Én mindezek ellenére, vagy talán éppen ezért, még táplálok némi reményt arra, hogy Gyurcsány találjon más megoldást a választás kiküszöbölésére. Mert van!
    Jön a karácsony. Hideg lesz. Az árak a csillagos eget verik. (és még mi lesz!)
    Ha ez nem űzi ki a népet az utcára, akkor semmi!
    Elvekről a magyar mentalitásból kiindulva, ne beszéljünk!
    A mindennapok nyomorúsága, esetleg! Ha! Egyáltalán képes lesz még ez a nép felfogni a nagy magyar valóságot!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Erre az izgalmas felszólításra ugyan mi lesz a válasz? Jó a kérdés, ezt kell feszegetni!
    http://hvg.hu/kkv/20131016_Vagyonelszamolasra_szolitottak_fel_Orbant

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Kedves Bumburi! A magyar megtanult a fal mellett járni, és fosik a csuti bandájától. Nem kap közmunkát meg segélyt, és aza huszonvalahány ezer forint nagyon kell. Az egy tál lencse is elég a magyar zembernek. Na meg a rezsicsökkentés. Az is van vagy havi neHÁNYyezer. Na meg hideg is van és a fideSS ad fát is.Kussol itt mindenki. Én meg HÁNYni tudok tőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. bumburi fogalmazta meg a legtalálóbban: “…nem veszi észre megint, hogy élete – talán – legnagyobb tévedését készíti elő,”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. A fene essen ebbe a pökhendibe.
    “Pénzem van, feleségem van, egészséges vagyok”, akinek fáj a feje miattam, az vegyen be két tablettát alvás előtt.”
    .
    Nem miatta fáj a fejem, hanem ÉRTE!
    .
    És sokak feje fáj érte. S ha ezt nem érti meg, s nem viselkedik igazi demokrataként, akkor talán nem is baj, ha víziója beteljesül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. Ligeti Margó:
    Mert a bojkottnak csakis úgy van értelme, ha az ellenzék ÖSSZEFOGVA, kivétel nélkül bojkottálna. Ha erre lenne esély – akkor ARRA IS LENNE, HOGY ÖSSZEFOGVA GYŐZZÖN!
    De egyébként az én összes anyagi gondomat is megoldaná egy lottó ötös. Arra is van legalább akkora esély, mint az ellenzéki összefogásra. Tehát hiába tudom, hogy milyen jó VOLNA – komolyan nem számolhatok vele.
    Így viszont egy Gyurcsány-fikázótól a DK uszítgatása a távolmaradásra – kissé hiteltelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  7. kekec
    17:04+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  8. oldster
    16:55
    Kaptam is a mínuszokat tisztességesen érte…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Ne várjon senki a tökéletes politikusra! Olyan nincs!
    Aki most vezeti az országot tán annyira tökéletes – oszt, hogy rajonganak érte, bérbirkamenetben erősítik meg, templomban közös imát mondanak érte!

    “Pénzem van, feleségem van, egészséges vagyok”, akinek fáj a feje miattam, az vegyen be két tablettát alvás előtt.”
    -
    Teljesen igaza van – akinek nem tetszik az szavazzon a vekkeresre!
    -
    Annyit kritizálják, ha mindenkinek meg akarna felelni – klónoztatnia kellene magát….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  10. csakén 2013. október 16. szerda 17:22
    .
    A sarki vécés-néni is jobb lenne mint a vekkeres.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Nehezítik a kártyás pénzfelvételt!
    http://hvg.hu/gazdasag/20131014_Eltunhetnek_az_ATMek_kozelunkbol
    -
    A rezsicsökkentéshez:
    A rezsicsökkentésben érintett cégek majd jó alaposan felülvizsgálnak mindent – kéményeket, gázvezetékeket, gázkazánokat, villany és vízvezetékeket és majd bekeményítenek, olyan kiadásokat kapnak az emberek a nyakukba télvíz idején, hogy elegük lesz, főleg, ha a hibák miatt lezárják a fűtést, a vizet, stb., oszt jó napot!
    Az ötleteléssel működő kormány nem lát csak az orráig – az erőszakos beavatkozásokra olyan válaszokat kapnak az emberek, hogy csak leshetnek!
    Na akkor tapsikolhatnak majd a rezsicsökkentésnek!
    Ez is az önkényük és az emberek fogják meginni a levét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. 2o13.1o.16.
    Kedves kekec , kedves csakén, bizony aki indul ezen a választáson az nem ellenzék!
    Persze csak önök az igaz demokraták , bocsánat, hogy meg mertem egyáltalán szólalni, hiszen:se pénzem, se feleségem, se egészségem annyira, dehát azt reméltem , hogy itten lehet őszintén beszélgetni.No persze nem tartozom senki klikkjéhez. Bumburival, oldsteller, telekissel tudok csak egyetérteni, bizony így rossz felé megyünk, bár ne lenne igazam, jobban kívánom, mint egy “ötöst” pedig jelenleg egy hármas segítene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  13. A kedves kollégák igencsak rárontottak Ligeti Margóra, részben jogosan, de nagyobb részt – szerintem- elhamarkodottan. Egy új klubtárs megérdemelne nagyobb türelmet!
    „Gyurcsánynak 8 év állt rendelkezésére, hogy alkalmasságát bizonyítsa. Megtette? Hiába van jó esze, ha nem jól használja! Neki minden cselekedetének, mondatának súlya volt-van. Az őszödi beszédnek sem lett volna szabad elhangoznia úgy ahogy történt. Nem vonom kétségbe, hogy jót akart, de nem élt a lehetőséggel.”
    Ezek a megállapítások nem veszik figyelembe, hogy GY.F., közszereplésének egyetlen másodpercében sem volt II. józsefi pozícióban, hanem kényszerházasságban a pártja meghatározó, másképpen gondolkodó figuráival és a képességeit messze alulmúló „szövetséges” alakulattal. Ilyen körülmények között csak a „lehetetlen megvalósításának ragyogó kudarcairól” lehet szó.
    VISZONT: ez a közlése: „Vagy nekem a kisembernek kellett volna pld. felvilágosító munkát végezni több kérdésben?Az országban olyan változások mentek végbe minden szinten, amit nekünk egyszerű embereknek igenis el kellett volna magyarázni, hogy mi miért van?” Abszolút telitalálat, és alapvető eredője a mai pocsék helyzetünknek! Erről hosszabban kellene (kellett volna) diskurálni (PERSZE ELSŐSORBAN ITTHON!) és végre levonni a fontos tanulságokat, különösen, miután a jelek szerint az értelmes kommunikáció ma is HIÁNYCIKK!
    Ezt írja „csakén”: „Ha ilyen lenne az ellenzéke a mostani kormánynak, mint amilyenek ők voltak, itt már kő kövön nem maradt volna!”
    L.M válasza: „Kedves csakén! Ki akadályozta meg a mostani ellenzéket, hogy valóban “ellenzék” legyen?”, arra az alapvető gondra mutat rá, amiről itt régóta beszélünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. csakén
    Nálunk pl a vízügyet átvette egy fideszes cég. Most hoznak rendeletet arra, hogy a házi kutakat (a fúrtakat is) betömik, betömetik. Használni nem lehet őket. (több 100 ezres büntetés van kilátásba, ha mégis)Akik eddig a locsolást ezekről a kutakról oldották meg, így spórolva a vízdíjjal, most kényszerítve lesznek a vízórán át mért vízzel locsolni.REZSICSÖKKENTÉS!!!
    Leleményesek a fiúk, de a fogát is kiverem annak, aki beteszi a portára a lábát!
    Azt hiszem ha ez életbe lép,amint tájékoztatást kapok róla, én biztos hogy aláírást gyűjtök, ezek ellen a balfácánok ellen. Remélem már idejük sem lesz rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. vontolla
    Későn láttam meg Ligeti Margó utolsó megnyilvánulását, de köszönöm hogy helyettem is leírtad,amit én is leírtam volna.
    Nagyon sokszor, nagyon sok helyen én is leírtam a Margó által hangoztatottakat,teljes kudarccal. Nézd meg az első hozzászólásomat! Mind igaz! Egy csomó mínusz az eredmény. Vagy az a baj, hogy nem minden kritika nélkül állunk az oldalára?
    Nem tapasztalható az érte, és nem ellene? Nem is értem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Hát …, ha Gyurcsány az illegitim hatalom által kiírt, illegitim ( borítékolható kimenetelű ) “választásokon” való részvétel sikerétől teszi függővé politikai karrierjének folytatását, akkor miféle csodát várunk tőle..?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Jó bumburi, milyen jó olvasni a toleráns/bölcs szavaidat! Igen, a rezsim vitakultúráját meghatározza a kurzus szellemisége. Nekünk, akik egy lakhatóbb országban reménykedünk, szintén van mit csiszolgatni.
    JÓ ITT LENNI!
    Ölellek Benneteket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. vontolla
    Nem tudom én, hogy bölcs dolog e a toleráns, és bölcs dolgokat hangoztatni,mert lehet hogy ez lesz a vesztünk.Sajnos nem tudok kibújni a bőrömből, pedig néha kellene.
    Legalábbis minden jel arra mutat.
    Az a baj, hogy én is szeretek itt lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. vontolla
    Ligeti Margó ezt írta: “Gyurcsány Ferencnek ez a megnyilvánulása a bizonyíték az alkalmatlanságára, bármilyen poszton!”
    -
    Ebből a véleményből indultunk….
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. vontolla
    Csak azer teszem ide egy korábbi beírásomat, hogy még véletlenül se kelljen lapozni! De az ellenzékiségre írtam ezt választ és ezt fenntartom:

    Ligeti Margó: ki akadályozta a mostani ellenzéket….
    Többek között pl. én is!
    Soha nem tenném nyilvános WC-vé a Kossuth teret….de azt hiszem azzal sem vagyok egyedül, hogy a mindennapos hazugság cunamikra és arra, hogy tők hülyének néznek azzal válaszolnék, hogy kukákat borogatok, a TV székházát kifosztom, rendőrökre követ hajigálok, autókat gyújtogatok, kirakatokat zúzok be, traktoros blokádot szervezek és sorolhatnám!
    Ebben a demokráciában 4 évente el szoktam menni választani és szavazatommal fejeztem ki a nemtetszésemet!
    -
    Tüntetéseken voltam, ahonnét békességgel jöttem el, azon kívül, hogy voltak járókelők, akik megkérdezték, hogy most akkor jobban érzem-e magam?!
    Nem, nem érzem jól magam, de meg kellett tenni, hogy azer lássák, nem tetszik a rendszer!!!!!
    Amikor a Kossuth téren a hugyenották kempingeztek én nem mentem oda megérdeklődni tőlük, hogy jól érzik-e magukat! Láttam, “jól elvoltak”!
    -
    A mostani kormány leváltására viszont nem tudom, hogy milyen módszer lesz megfelelő, de nem lesz sima az ügy, ez biztos, mint a halál.
    A Fidesz, mint ellenzék…..brutálisabb lesz, mint volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Csakén! a 7:11-essel egyetértek, túlzónak éreztem, írtam is róla, de a beírótól ezt is olvashattuk:
    “Az akkori rendbontásnak nem is szabadott volna megtörténni, mert azért tudjuk, hogy vannak a kormánynak az akkorinak és mindegyiknek erre figyelő szervezetei. Ki akadályozta meg az akkori kormányt, hogy a botrányos események szervezőit megkeress és felelősségre vonja akit kellett volna!!!!!!!!”
    Ez viszont nagyon igaz, nem?!? Én Gyurcsány felelősségét itt sem hangsúlyoznám, nem feledhető, hogy egy olyan párttal volt kénytelen együtt kormányozni, amely a parttalan liberalizmust hirdette egy ocsmány adottságú ellenzékkel tele zsúfolt, veszélyeztetett, kamaszkorú demokráciában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. vontolla
    A legelső mondat nekem elég volt, hogy tudjam nicsak ki beszél?!
    “Gyurcsány Ferencnek ez a megnyilvánulása a bizonyíték az alkalmatlanságára, bármilyen poszton!”
    -
    A többi szövege pedig már csak kencefice, puder..
    -
    Gyurcsány rábízta a rendfenntartó szervekre a dolgot, mert nem kézi vezérléssel működött a kormánya, mindenki tette a dolgát, de ilyen tankelkötős, TV-székházat szétverős, molotovozós dologra nem voltak felkészülve!
    A “szemkilövetős” jelző éppen ezért hatalmas rágalom a volt miniszterelnökkel szemben, de a vakegerek szajkózzák azóta is!
    -
    A mostani ellenzékről pedig megírtam – én pl. négyévente elmegyek szavazni, ha valami nem tetszik!
    Néhány tüntetésre elmentem, mert nem tetszik a rendszer, de nem leszek olyan szinten, mint a Kossuth téri hugyenották.
    Ha pár ezren kimennek és elmondják a véleményüket, a narancsék röhögnek, mert nekik az ellenzéki megnyilvánulás nem ilyen!
    Megértem őket, de nem süllyedünk le arra a szintre, de majd elmegyünk szavazni, a fideszes pártiak, akik már rühellik ezeket az ocsmányságokat, ők majd otthon maradnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Kedves csakén,
    semmilyen összefogás esélyét nem látom az ellenzéki oldalon. Egyre inkább hajlok viszont arra, hogy elfogadja, aki belemegy az egypárti alkotmány és az egypárti választási törvény adta keretek közötti játékba, az legitimálja Namzeti Együttműködés Rendszerét, ami egyenlő az orbáni diktatúra elfogadásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. EdCarping: üdv. a fedélzeten, egyre többen vagyunk nem csupán hajlamosak, de biztosak abban, hogy amiről írsz, az masszív tény, s erről itt már régóta beszélünk. A nagy kérdés az: mikor világosodik meg végre az ellenzék is?!?
    Elkerülendő a félreértéseket: nem egyszerűen arról van szó, hogy a választók maradjanak otthon. (Meggyőzésükre sem előképzettségük, sem elegendő idő sincs!) A trónfosztásra készülődő pártoknak kellene megtenniük, amiről szintén sokat olvashattunk az Amerikai Népszavában: ne nyugodjanak bele, hogy eleve vesztes helyzetben tartsa őket a rezsim

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Aki nem ment el ebből az országból, aki megpróbálja túlélni ezt az őrületet, azok mind legitimálják ezt a kormányt!
    -
    Akik nem mentek ki tüntetni, mert elvették a manyup pénzüket, azok a 3 milliónyian is, de pl. a rokkantak, a rendvédelmiek, és sorolhatnám…..mi, itthon mind legitimáljuk.
    100 ezer manyupos állt ellen, pár tíz ember tiltakozott a rokkantakért, pár ezer a rendvédelmiekért – kevesen, nagyon kevesen – a többiek legitimálták, sőt tapsikoltak az intézkedésekhez, ha jól emlékszem!
    Én legalább elmentem tiltakozni…nehogy má’ azt gondolják, hogy tetszik a rendszerük!
    Aki szíven szúrta magát rokkantnyugdíjas, vagy a naponta vonat alá menők, ők is tiltakoztak, a maguk módján!

    Ennyit tehettem, hogy tüntettem, kardot má’ mégsem ragadhatok és nem is dőlök a kardomba, tankot sem köthetek el, de még traktoros blokádot sem szervezhetek.
    Viszont mások megtehetnék!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. csakén 2o13.1o.17.o8.54″…nicsak ki beszél!?”
    Kedves csakén, nagyon rosszul gondolja, mert én még talán önnél is keserűbb vagyok a kialakult állaptok miatt. A véleményemet fenntartom és nagyon kérem próbálja elhinni, hogy aki kritikát mond az nem feltétlenül ellenség.

    Üdvözlettel:Ligeti Margó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Ligeti Margó: “Gyurcsány Ferencnek ez a megnyilvánulása a bizonyíték az alkalmatlanságára, bármilyen poszton!”
    -
    Bocsánat ez nem kritika, ez felér azzal, hogy tűnjön el
    -
    Itt az AN oldalán lassan majd mindenki eljutott már oda, hogy egy legény van talpon és az a sokat ütött-vágott-gyapált, amortizált Gyurcsány Ferenc!
    -
    Nekem vannak akiket szerethetek, akikért rajonghatok, de azok a családom apraja-nagyja és nem a politikusok.
    Velük szemben csak tiszteletem, elfogadásom vagy éppen hányingerem van!
    -
    Fejtő Ferenctől idéztem már többször:
    Vajon Magyarország megérdemli-e Gyurcsány Ferencet?
    Üzenem a túlvilágra – hogy nem, nem érdemli meg, csak nem tudom mikor jön erre rá az érintett!
    Mert pénze van, felesége van, egészsége is van, hála az égnek – el is mehetne és hagyná a fenébe az egészet! Én neki lennék, már ezt tenném!
    Ennél több mocskot már nem szórnának rá, ha lelépne.
    Túl rövid az élet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. csakén 2o13.1o.17.12.27.
    Bartus László:A pápai gyors

    “Félre kellett volna vonulnia néhány évre, hogy messiásként térjen vissza.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Drága Margó!
    Ligeti Margó: “Gyurcsány Ferencnek ez a megnyilvánulása a bizonyíték az alkalmatlanságára, bármilyen poszton!”
    -
    BL, pedig ezt:
    “Félre kellett volna vonulnia néhány évre, hogy messiásként térjen vissza.”
    -
    Azer nem mind1!
    -
    Tudom, hogy a párhuzamok a végtelenben találkoznak, de azt hiszem itt ez mostanában nem történik meg….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. csakén 2o13.1o.17.
    13.o9
    Drága csakén, ha akkor visszavonul és megteszi amikről Bartus László ír , pont most lenne itt a visszatérésének a legjobb ideje!!!!!!!!!
    Akor biztos nem tett volna megint ilyen elhibázott kijelentéseket!
    Üdvözlettel:Ligeti Margó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. oldster,2013.10.10.16:55
    Pökhendi? Miért a vktorodék nem azok?!
    Vegyétek tudomásul,hogy ez az egyetlen politikus ma Magyarországon,
    aki fel tudja venni a kesztyűt a zsarnokkal szemben. A többi puhány (moderálva).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Mikor láthatjuk a vezetőszáron történő vezetgetést a 400 milliós csalást elkövetőknél!
    Még a nevük monogramját sem írják le!
    -
    http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/10/18/fideszes-is-erintett-a-400-millios-csalasban/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Ők is megvehetik az állampolgárságot?
    http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/10/18/1200-milliardos-sikkasztasi-ugy-budapesten/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Az AB-tól, egy gyönyörű mondat….
    Itt tartunk, és felhagyhatunk minden reménnyel!
    -
    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131018_Az_se_alkotmanyellenes_ami_az#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Magyarország egy jogállam, mégis vannak, akikre nézve a bíróság ítéletét nem kell végrehajtani:
    http://nol.hu/belfold/20131019-a_mediatanacs_fel_eve_szabotal

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos