Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán a körözött Hernádi mellett demonstrált 2013. október 15. kedd 13:05 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán a körözött Hernádi mellett demonstrált

Budapest – Magyarország újraiparosodásáról, erős nemzeti ipar létrehozásáról és a Mol jelentőségéről beszélt többek között Orbán Viktor Tiszaújvárosban, ahol kedden jelképesen elhelyezték a Tiszai Vegyi Kombinát 35 milliárd forintból felépülő butadiénüzemének alapkövét.

A lényeg azonban nem ez volt, hanem az, hogy a miniszterelnök kiállt az Interpol által körözött Hernádi Zsolt mellett. Nem csak szimbolikusan, de a maga fizikai valóságában is a Mol vezére mellé állt. Együtt rakták le a butadiénüzem alapkövét, ezzel is megmutatva a világnak, hogy töretlen és megbonthatatlan az Orbán-Hernádi szövetség.

A miniszterelnök úgy fogalmazott: a Mol az erős nemzeti ipar zászlóshajója, “büszkék vagyunk rá, megbecsüljük, és ha kell, meg is védjük”. Emlékeztetett arra, hogy a Mol legnagyobb részvényese a magyar állam, a cég jó kezekben van. Az Interpol nemzetközi körözési listáján szereplő személy kezeiben. Akit a horvátok azzal vádolnak, hogy tízmillió euró kenőpénzt adott a volt horvát miniszterelnöknek, Ivo Sanadernek. Aki már jó ideje egy horvátországi börtön vendégszeretetét élvezi. Tíz évet kapott ezért kis csínyért, miközben a megvádolt Hernádi Zsolt alapkövet tesz le a miniszterelnök társaságában.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 30 szavazatból)
Orbán a körözött Hernádi mellett demonstrált, 5.0 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Ez egy jövőbelátó címadás volt?
    Esetleg puszta értelmetlenség? Bár, ha Orbán lenne az a bizonyos, akkor sem körözöttként, hanem körözött személyként kellene említeni.
    Orbán elhíresült már korábban a pálinkáról, a kolbászról, birkapörköltről, de a körözöttet eddig még nem népszerűsítette tudtommal.

    Amikor egy cikknek már a címében ilyen hibát vétenek, akkor nincs mit csodálkozni a továbbiakon sem, ez a mondat is némi igazításra szorul: “Jó az Interpol nemzetközi körözési listáján személy kezeiben.” Kinek jó, kinek a kezeiben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  2. Kéretik a címet és az első mondatot javítani, akkor továbbolvasom! Vagy én volnék butadi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  3. Majd jönnek a jogászok, oszt elintézik.Oszt jó napot!
    Orbán szinte kérkedik ezzel a kiállással az interpol által KÖRÖZÖTT Hernádi mellett.Mert ő nem hálátlan.Ráadásul barát…
    Madarat tolláról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Arra leszek kiváncsi h majd Hernádi is fogja igy OV kezét amikor az ő ügyeit veszik elő v a vádalku megteszi a kellő hatást. Ja, bilibe lóg a kezem :-((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  5. A körözött személy Hernádi,tehát a formális logika alapján is rendben van a körözött Hernádi.Inkább nézzük meg ezt a fényképet.Magyarországon így néz ki a VIP páholy .A futballhoz,meg a futball színtjére lezüllött közönséghez is illenek illenek ezek a finom úrak.
    Remélem ma este is széles jókedvük lesz,hiszen a hollandoktól kapott nyolc gól után tiszta röhej az egész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Van esetleg jogász köztünk aki meg tudja mondani mikortól teszik Orbánt az Interpol vörös listájára bűnrészesség illetve bűnpártolás vádjával, mikor csapnak le rá és mikor viszik el végre a nemzetközi bíróságra?
    .
    Ezeknek a gátlástalan pofátlansága egyszerűen nem ismer határokat, sérthetetlennek érzik magukat, bárkivel és bármivel szembeszállnak, bármit megengednek maguknak, egész egyszerűen szemen köpik az egész nemzetközi jogot és társadalmat és ahogyan Orbánnak a pocakját előrebökő, zsebre tett kézzel kárörvendően ellenszenvesen vihogó elégedett gátlástalan képe mutatja esze ágában sincs engedni, törvényesen viselkedni. teljesen gátlástalanul a világ szeme előtt építenek és működtetnek egy hierarchikus, piramis szerkezetű, mutáns fasiszta, antiszemita, rasszista bűnöző államapparátus, rabolják ki az országot, az EU t segélyeken keresztül, megaláznak állami vezetőeket, országokat, hivalkodnak a törvénysértéseikkel,
    és menetelnek előre akadálytalanul amíg be nem mocskolják, belső viszályokba, háborúba nem taszítják az egész civilizált emberiséget.
    -
    Meddig tűri ezt el a világ, meddig tűrik el a Horvátok, vagy valóban azt hiszik még mindig, hogy ez Magyarország belügye????
    .
    Mikor veszi észre a világ civilizált, demokratikus társadalma, hogy ezek az undorító varangyok egyetlen egy dologban találnak örömet, mások megalázásában, bemocskolásában, törvényszegésben és az ótvaros leprás életük, világuk, politikai és gazdasági rendszerük, ragály, a romlás exportálásában.
    .
    Sok kritika éri a magyar népet Orbán megválasztása miatt, én sem vagyok róluk túl jó véleménnyel, de akkor is azt mondom, hogy becsapták őket és ezt azért nem érdemelték meg.
    .
    Viszont Európa demokratikus, civilizált közössége igenis meg fogja érdemelni a rontást amit ezek hoznak Európára, mert Európa mind demokráciában, mind társadalmi, politikai fejlettségben messze előttünk járnak, mégis hagyták és hagyják most is ezt az arrogáns , gátlástalan, gennyes furunkulust tenyészni, érlelődni.

    Ez már nem egyedül az Interpol, a horvátok, a magyar nép felelőssége, ez már össz. európai felelősség. vagy mégis mit képzelnek az EU fejlett országai?? Létrehoznak egy Uniót, gazdálkodna és egyes gennyedző országaikat és kormányzataikat hagyják úgy ahogy van , odaadják a segélyt és azt hiszik ez elég???? Odaadják a a pénzüket az ótvaros bűnöző kormányt alapított rablóknak és lerázzák a felelősséget, hogy milyen gennyes rothadást tűrnek el testükben az Unión belül??? És még ők várják el, hogy a magyar nép saját belügyeként küzdjön meg ezekkel a bűnözőkkel, miközben ők a segélyeikkel, a pénzükkel és a tehetetlen semmire sem elég viselkedésükkel még bátorítják hizlalják is a gnóm szörnyeteget..
    .

    Hát kérdezem én, ha a horvátok, a jog, a törvény, az Interpol, az EU, az államfők tehetetlenek ezzel a gusztustalan, elmebeteg, gátlástalan szörnyszülöttel szemben, akkor mit várnak pár millió fegyvertelen , kimerült, kiéheztetett magyar lakóstól.
    .
    Bocsánat az erős hangvételér, de miután Orbán vihogva szemen köpte az Interpolt, a horvátokat, az örményeket, az EU-t, lefasisztázta Merkelt, már csak annyit mondhatok:

    -
    kedves Interpol, horvátok, örmények, EU, Merkel; elmentek ti a jó büdös francba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (46 szavazatból)
  7. Madarat tolláról, embert barátjáról…
    Mikor fogják ov ellen kiadni a körözési felhívást?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  8. Eagle
    Már ott elszúrták az EU-ban, hogy engedték a kettős beszédét, hogy mást mondjon kint és mást itthon a zembereknek!
    Magyarul engedték, hogy hülyévé tegye a világ előtt a magyar embereket, ehhez statisztált az EU!
    Aztán engedték, hogy sallereket osztogasson közöttük – így hát elszabadult, mint a hajóágyú és már nincs senki aki leállítsa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  9. @csakén
    .
    Mi az, hogy nincs aki leállítsa???Hogy érted?? Én úgy, hogy bárki leállíthatná, de senkinek nincs kedve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. Csak jelezném, hogy Hernádi múlt szombat éjjel a Hello baby nevű szórakozóhelyen volt az oktogonnál (ez biztos), ennyire fél az Interpoltól.
    Tudja jól, hogy Mo-on nem eshet bántódása, mert a maffia mögötte áll, az is vette meg a MOL részvényeket, amiken már bukott az ország több mint 100milliárdot..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. entropia,

    amikor olvastad, addigra már valószínűleg javították a címet és az általam kifogásolt mondatot is. Eredetileg ez volt a cím: Orbán a körözött mellett Hernádi demonstrált. Gugli barátunk most is megmutatja :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  12. zorka
    A dolog így a helyére került,most már értem,hogy miért nem értettem.
    A VIP páholyos társaságról viszont vátozatlan a véleményem,továbbá örülök,hogy a fénykép nem szagos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  13. Neked5gigabájt

    Mi ebben a meglepő? Talán emlékszik még rá valaki, mit mondott mikor Várhegyi Attila felfüggesztettet kapott: visszavárom a kormányomba… http://www.origo.hu/itthon/20011110orban.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. Nekem az eredeti cím tetszett jobban, igaz, olyan volt, mintha egy későbbi Népszava-kiadás lett volna, mondjuk, kb fél év múlva.
    Akkor majd a jobban érthetőség kedvéért így kellene “tördelni”:
    .
    Orbán – a körözött – mellett Hernádi demonstrált.
    (értelemszerűen valamelyik horvát börtönben, pl éhségsztrájkkal)
    .
    Bármi más variációt ezen belül elfogadok és mosolycsekkel jutalmazom. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. TanLala (2013. október 15. kedd 17:23)
    Finomítás: csak két vessző kell az eredetihez:
    Orbán,a körözött, Hernádi mellett demonstrált”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Még egyszer az érthetőség kedvéért: orbán mellett, aki a körözött személy, hernádi demonstrált, aki már ül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Feltegyek pár körözött receptet?
    Medvehagymás, olívás, pikáns, horvát körözött ….. “Orbán kedvence” , vagy körözött, “ahogy Hernádi szereti”……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Orban Hernadi bunpartoloja? Elrejti az Interpol es az Eu elol? Hazug indokkal?
    Egyutt kell felelossegre vonni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Ez az egesz olyan made in hungary style!

    (Persze csavaros magyar eszjarassal vegyitve)

    Pfff Vicc…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Csuti zsebdiktator a Gonosz Multi melle alt aki kiviszi a horvat emberek penzet az orszagbol. Szabadsagharc is csak hazugsag, megszokasbol hazudik,ejjel,nappal, reggel, este (,,hazug kormanyt ellehet kergetni”). Sulyos karokat okoz az orszagnak megitelesben, lejerat minden magyar embert. Felsem fogja milyen ügy melle alt, lehet a következö körözest neki alitjak ki bünpartolasert. A hetszazfös kiserete sem tudja meg akadalyozni, hogy letartoztassak külföldön, nem fogja tudni elhagyni Orbanisztant. Hol a türeshatar, meddig tudja MOL elviselni az imicsveszteseget es olyan vezerigazgatot aki külföldön nem tudja kepviselni a multinacionalis orias vallalatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. nem cinkos és nem bűnpártoló…a kutyáját védi….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Yoda
    ;-D. !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Ja, így is lehetne:
    Orbán, a körözött, Hernádi mellett demonstrált

    És egy cikk, hogy mindenki lássa, magasról szarnak itt a jogra, mint a Lidi néni az MC Hawer-nótában:
    http://hir.ma/belfold/bunugy/az-interpol-korozott-mol-vezert-megtalaltuk-es-bejelentettuk-a-rendorsegen-senkit-sem-erdekelt/152552?utm_source=AMELI&utm_medium=AMELI&utm_campaign=hernadi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Csacsicska Tamás

    Mennyi pénzt adott a MOL az idők során a Fidesznek, illetve Orbán Viktornak? Ha egyszer kormányváltás és népítélet lesz, ez lesz az első dolog, aminek utána kell nézni. Mit méltóztatnak gondolni: miért védi Orbán Viktor olyan vehemenciával Hernádit?
    .
    Tessék arra is figyelmezni, hogy akinek van valahonnan 10 millió Euroja vesztegetésre, annak lehet még pár tucat milliója mindenféle “befolyásolásra”.
    .
    Ja! És miért van olyan nagy csendben az MSZP? Csak nem – ők is???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Eagle
    Nem mélyedtem bele az okba, hogy miért nem akarják leállítani….nem kreálok elméleteket, a lényeg, hogy itthon is és kint is eltűrik, hogy hülyének nézi az embereket!
    Berlusconitól ennyit nem nyeltek le – ehhez talán viszonyítani lehetne , de a miért-re a választ még így sem tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Eagle
    2013. október 15. kedd
    15:56

    …és a dolognak itt nincs vége.
    Most hallom, hogy ez a “métely” Indiába készül, ahol üzleti köröknek tart előadást “Magyarország és Európa a mai, moder világban” címmel.
    Ez sem lesz más, mint uszítás a közösség ellen, ahogy Angliában tette.
    Az EU hivatalosságainak már csak önvédelemből is el kéne ezen gondolkodnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. Zorka !
    *
    Lehet, hogy a Kegyed tudálékos értelmezésében ez értelmetlen, mégis illusztráció gyanánt hadd álljon itt egy r é g i . p e s t i . v i c c:
    *
    Két . t ú r ó . megy az utcán. Beszélgetnek, cseverésznek, amikor az egyik előbb gyorsan körül-körül tekintget, majd elkezd rohanni…
    A másik utána kiált, miért fut kedves barátom, mire az fogai közt visszaszól; hát nem tudja, hogy én körözött vagyok… ?
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. @csakén @Libikóka,

    Valóban megmagyarázhatatlan miért tűrik el. Azután viszont, hogy Hernádit nem adta ki sőt tüntetően demonstrált mellette, szerintem Orbán ellen is ki kellene az Interpolnak adni az körözést, elfogatási parancsot bűnpártolás, bűnösök, kőrözöt személyek bujtatása és bűnrészesség okán.
    .
    De most nem szabad hibázni amint Hernádi esetében, meg kell várni amíg elhagyja az országot és ha mondjuk Indiába megy akkor kiadnia körözést amikor a gépen ül és várni a reptéren és bilincsben elvinni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. *
    “mert ő nemcsak nem hálátlan, de barátja is a körözöttnek…” – fejtegetik itt többen.
    *
    Hát a nagy nyavalyát, ennél a kretén alaknál az ilyesfajta becsületbeli szempont nem számít, pláne, ha a saját “jólfelfogott” érdekéről van szó, és ez esetben szigorúan erről van szó; amikor nyakig ül a sz . @ . ban. Mert, ebben MOLINA 10millió€-s (!) korrupciós ügyről neki az első pillanattól tudnia kellett. Azt az összeget valahonnan oda Zágrábba el kellett juttatni, sőt egy hivatalban kiutalni is…
    Azt sem zárnám ki, hogy az ő ötlete volt, hogy úgymond ” baraaatajim, hódiccsuk mäg a Balkaaant is !” Az ebből adódó személyes érintettsége megkívánja, hogy úgy kommunikálja a történetet, hogy a szavakból . Ő . k ö r ü l ö t t e . húzzanak föl egy többszörös védőfalat, mint egy b á s t y á t.
    *
    A legjellemzőbb, amit a jobboldali média szinte szó szerint kórusban károg, hogy “megvédjük a MOL-t”, vagyis Hernádit, vagyis Orbánt. Ugye, hogy mennyire ismerős, a “megvédjük Magyarországot” szlogennel már-már azonos érvelés: ha engem bántanak, Magyarországot bántják, –> ha Hernádit bántják, a MOLT bántják…
    *
    …És ebben az egészben nem az az undorító, hogy ez a profi csaló Cipolla ezekkel az álérvekkel svindlerkedik, hanem az, hogy a magyar lakosságnak egy jelentős része ezt be is veszi…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Orbán 2011 május 24-én vásárolta meg az oroszoktól a mol 21,2 %-át 500 milliárd forintért. Aznap a Mol árfolyama 23.310 volt.

    Tegnap Orbán kiállt a nemzetközi körözés alatt álló Hernádi mellett.

    Ma a MOL árfolyama 14.700 63 %-a a vételi árfolyamnak.
    A bukta “alig”kb 200 milliárd. Ha el kellene adni.
    Mi mindenre lenne ez jó?
    Kik gazdálkodiknak felelőtlenül az ország vagyonával?
    Felelőtlen vásárlás és értékvesztő vállalatvezetés?

    http://www.portfolio.hu/vallalatok/megallithatatlanul_esik_a_mol.5.190541.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Bukta
    Na ezek miatt a “nagy játékok” miatt kell bármi áron megtartani a hatalmat, szállítani a szavazókat, tűzifát és mobilt ígérni, csalni és hazudni, mert a narancsbukta esetén nekik 1000 év börtön néz ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. A narancsbukta után senki nem kerül egy percre se börtönbe az elkövetett galádságokért. Ha nem tudnátok ez a hülyék országa. leginkább is a hülye politikusoké. Semmi különbség a kormány és ellenzéke között. Legfeljebb hogy az ellenzékiek egy klasszissal tehetségtelenebb gazemberek. Nem lesz itt rezsimváltás. Az ellenzéknek nevezett másik csürhe folyamatosan a pozíciókért marakodik. Arra megy ki köztük a harc, hogy ki tud többet lenyúlni. Bár lehet hogy nem is annyira hülyék. a ki tud többet lopni versenyből elég jól megy soruk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. KORDON BLUED,

    mielőtt ilyen kedvesen tudálékosnak nevez, talán jobb lenne folytatni az olvasást és elolvasni a későbbi kommentemet is. Talán nem lesz túl nagy kihívás megérteni, hogy az első hozzászólásom után módosították úgy az eredeti címet, mint a kifogásolt mondatot.
    Érdekes, hogy többeknek ez rögtön nyilvánvaló volt, de úgy látszik van, akinek ez nehezebben megy. Sajnálom …….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Az élet derű, móka, és kacagás.
    http://hvg.hu/itthon/20131016_Foto_harmadik_szeme_nyilt_Orbannak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. http://hvg.hu/gazdasag/20131016_Korrupciogyanu_miatt_kiszallhat_a_norveg
    Korrupciógyanú miatt kiszállhat a norvég állam a Mol-ból

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. gets
    Siker, siker, siker – vagy nem?
    Olyan bizonytalan vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Nem baj ha mellette demonstrál, így őt is vád alá lehet helyezni, bűnpártolás címszóval.
    Én csodálkozom, hogy az ellenzék közül, még senki nem emelte fel a szavát, hogy egy Interpol által körözött személyt a hatóságok elő sem állítanak, holott kötelességük lenne, ha egy EU-s tagország körözést ad ki valaki ellen.
    Na most hogy várhatják el Írországtól, hogy kiadja az Ír gázolót, amikor a Horvátoknak mi sem adjuk ki az általuk körözött embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. hamond,
    az lenne még jó móka, ha az írek feladnák a magas labdát a Führernek: mi kiadjuk nektek Tobint, ha te kiadod Hernádit a horvátoknak.
    Az kb. olyan lenne, mint a viccbeli Kohn dilemmája: disznóhús ingyen. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos