Ronai and Ronai
AMERIKAI

Civil nyulak viszik a fideszes vadászpuskát 2013. október 10. csütörtök 5:37 Forrás: AN

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Civil nyulak viszik a fideszes vadászpuskát

Budapest – Olyan ez, mint amikor a nyúl viszi a vadászpuskát. A magukat civilnek nevező pártkatonák elveszették tisztán látásukat. Vagy, ami valószínűbb, nem is volt nekik. Mint ahogy elvekben sem bővelkedtek soha.

Akik 2006-ban szétverték fél Budapestet, autókat gyújtottak fel, és forradalom címén kettéosztották az országot, most másokon kérik számon, hogy békétlenség és széthúzás van az az országban.

Nyílt levelet írt Bajnai Gordonnak a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA). Bajnait lehet bírálni és kritizálni, nem szeretni is lehet, de erőszakkal megvádolni minimum szereptévesztés. Vagy, másképpen fogalmazva, aljas hazugság.

Mielőtt ismertetnénk a civil ruhás pártkatonák nyílt levelét, szerényen megkérdeznénk: kik gyújtottak fel Gyurcsány bábukat, kik kiabáltak antiszemita és más ordenáré jelszavakat? Kik vittek kötelet Bajnai Gordonnak?

Sorolhatnánk. Most pedig itt az álságos s szemforgató nyílt levél, amelyet olyan nagyszerű forradalmárok írtak alá, mint a pártállam államminisztere, Pozsgay Imre. Vagy az ugyancsak üldözött és félelmében egészen a moszkvai nagyköveti posztig menekülő Szűrös Mátyás. Csupa makulátlan előéletű, szeplőtelenül fogant, tiszta tekintetű magyar forradalmár.

Hülyének néznek mindenkit, de legalábbis azt gondolják, hogy az emberek ugyanolyan elvetemült gazemberek, mint ők maguk. Remélik, hogy nem emlékeznek már arra, mi volt néhány évvel ezelőtt. Pedig, nem mindenki hülye, és nem is mindenki gazember ebben az országban.

Azok, akik nem hülyék, és nem is gazemberek, most értetlenül olvassák a nyílt levélnek elnevezett förmedvényt.

Mely irományban bocsánatkérésre szólította fel Bajnai Gordont, az Együtt-PM szövetség vezetőjét és a Magyar Szolidaritás Mozgalom vezetőit a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a Szolidaritás szeptember végi demonstrációján történtek miatt.

A levelet száz közéleti személyiség írta alá. Szerintük a magyar társadalom józan többségét – politikai beállítottságtól függetlenül – sokkolta az, ami szeptember 29-én a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM és a Szolidaritás mozgalom közös politikai rendezvényén történt – áll a nyílt levélben. Hogy honnan tudják, ki a józan többség, és egyáltalán, miből lehet megismerni a józan többséget, azt nem részletezik a derék elvtársak. Ők maguk biztosan nem azok, rájuk a felemelt öklök és a vérben forgó szemek a jellemzők.

A CÖKA közölte, hogy szabad, szenvedélyes vitára mindenkit bátorítanak, ám ami az említett demonstráción történt, az civilizált országban elfogadhatatlan és “nem fér össze a jó ízléssel és a gyermekeink jövőjéért érzett felelősséggel”. Ehhez hasonló politikai barbárságnak nincs helye a magyar közéletben, akik pedig “az ilyen szélsőséges megnyilvánulást megtapsolják vagy bátorítják, szégyent hoznak ránk, magyarokra”.

A nyílt levél aláírói között van Hámori József akadémikus, az első Orbán-kormány minisztere, Pozsgay Imre egyetemi tanár, korábbi miniszter, Szűrös Mátyás, volt ideiglenes köztársasági elnök, Tulassay Tivadar gyermekgyógyász, a Semmelweis Egyetem korábbi rektora, Wittner Mária, a Fidesz országgyűlési képviselője, egykori ’56-os halálraítélt és Csizmadia László, a CÖKA elnöke is.

Az örökké vérszomjas Wittner Mária neve már önmagában jól cseng, tulajdonképpen önmagában is elegendő lett volna, hogy megborzongjunk – a többit tudjuk anélkül is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (60 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +86 ( 88 szavazatból)
Civil nyulak viszik a fideszes vadászpuskát, 4.9 out of 5 based on 60 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Hát még ha tudnák, hogy mennyi embernek tetszett annak a szobornak a ledöntése! Azok az igazi magyarok,nem ezek a pénzért ugató s…nyalók!
    Én ha ezt a tervet kiagyalók között lettem volna, még meg is fűszereztem volna a látványt, hogy ütősebb legyen! Kis művér tasakot pukkasztattam volna a szobor széttörése pillanatában!
    Ami azt jelképezte volna, hogy ez élőben is megtörténhet, ha nem változtatnak a politikájukon!
    Mindazt a fájdalmat, kisemmizést, és megalázást -amit ez a kormány Orbán vezetésével elkövetett -prezentáló élőképnek.
    Mit képzelnek ezek a fizetett bérencek? Hogy az emberek tűrnek, ameddig ők jónak látják?
    Én elhiszem, hogy jól megfizetve az akol melegben jól érzik magukat! Azt is elhiszem, hogy nagy munka még pénzért is összegyűjteni egy békamenetet, de álljon már meg a menet!
    Ezek az ország szégyenei akarnak erkölcsi prédikációt tartani??
    Ezek a Kádár katonák???
    Akiket mind egytől egyig a régi rendszer a keblére ölelt, és ott is tartott?
    Hamis a baba fiúk!
    A zemberek meg kezdenek észhez térni, jobb ha tudjátok!
    Az ‘56-os halálraítélt meg bújjon el! Jó helyre, és szégyellje magát! Attól, hogy a fidesz keblére ölelte, és saját magát felmentette, a korra amelyben élt-re hivatkozva, az emberek nem felejtenek!
    Ez a disznóólból szabadult CÖF-ögő pénzsóvár, az anyjukat,meg a jellemüket két fillérért eladók meg meneteljenek. Járják az utat, amit maguk köveztek ki, emblematikus figuraként az utókornak, hogy ilyenek az árulók!
    A népet, a hazát romba döntő, országot kettészakító,Janus arcúak, akiknek nincsenek skrupulusaik, ha jól megfizetik őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +74 (86 szavazatból)
  2. Talán Wittnertől meg kellene kérdezni, hogy katonák kibelezése nem sérti a jó izlést?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (66 szavazatból)
  3. A levél kicsit elkésett… Mintegy 7 évet… Igaz, akkor pl. Tulassay professzor es akkor rektor urat nem üldözte el az akkori kormány azzal, hogy egy fontos embere érdekében beáldozza (dr.(?) Schmitt ügy), viszont ugyanez a Tulassay úr – gondolom konzervativ, polgarikörös ertekrendje okán szó (nyílt levél) nélkül nézte vegig annak a kormányfőt ábrázoló bábu akasztasat, elégetését.
    A többi alakról (Szűrös, Pozsgay) nem is erdemes szólni, annyira gáz.
    Wittner Máriáról pedig kezd kialakulni az a kép, hogy ha netalán valamikor neki lett volna módja kivegeztetni az ellenfeleit, ő nem adott volna kegyelmet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (56 szavazatból)
  4. Ezek a közéleti emberek pontosan olyan álságosak, mint az a pártvezér, akit szolgalelkűen védelmezni akarnak. Addig azonban nem terjed a felelősségérzetük, hogy felfogják, mire vezet az, ha hamis erkölcsiségükkel folyamatosan fertőzik a közéletet. Pedig van történerlmi tapasztalat, hiszen ilyen mentalitású emberek szolgálták ki a szocializmusnak nevezett ploletár diktatúrát is. Élükön Porgay és Szűrös elvtársakkal, meg a most CÖF-be avanzsált pártitkárokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  5. A levelet száz közéleti személyiség írta alá.
    Ezeket a neveket nagyon jó lesz megjegyezni, a 100 milliós városromboláskor nem aggódtak, az előző kormány minden levelezés nélkül kifizette az adófizetők pénzéből a város helyreállítását!
    Ezek százan ezt nem fájlalták!
    -
    Nem vagyok látnok, de akik most Wittner Mária, jobbikus zászlóanya mellett, mint aláírók szerepelnek, valamikor még ezt igencsak megpróbálják majd letagadni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (54 szavazatból)
  6. “a magyar társadalom józan többségét (…) sokkolta az, ami szeptember 29-én (…) történt”
    — Ebből is látszik, hogy a nemzetére mindig rátörő baloldal mennyire erőszakos: volt szíve sokkolni a békés jobboldalt. Még olyan tisztességes, elvhű közéleti személyiségeket is felháborítottak, mint Szűrös és Pozsgay, vagy Wittner Márta. Pedig a jobboldal 2006-ban példát adott arról, hogyan kell “szabad, szenvedélyes”, “a jó ízléssel és a gyermekeink jövőjéért érzett felelősséggel” összeférő vitát folytatni. Arról igazán nem tehet, hogy a barbár baloldal képtelen tanulni a jobboldal jó példáiból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  7. Valahanyszor meglatom ezt a kepet – okolbe szorul a kezem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  8. Az elsó két sort akik érdekből hülyék még talán megértem, mert ilyen férgek mindig voltak és lesznek a történelemben, de a második sortól a meggyőződésből hülyéket nem igazán értem. (lásd fénykép).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  9. Ennyi azer az igazsághoz hozzátartozik!
    Má’ megint ez az internetizé….
    -
    http://egyenlito.blog.hu/2011/02/24/a_fidesz_a_tomegbe_lovetett_volna_2006_ban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  10. *
    Sajnos nem annyira nyulak ezek, mint azt sok naiv ember gondolja:
    AZ UJJUKAT MÁR A RAVASZON TARTJÁK.
    *
    (A képen a fő nácik láthatók)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  11. Jó napot
    azért lesznek közmunkások is hogy, Idili legyen a Kép a Békemenetben Bajáról lesznek a jobb kezükben Porázon egy Kecske a másik kezükben egy szatyor Őszi gomba .és egy nagy Tábla felirattal ÉN nagyon Jól megélek 47 ezerból + ÉLjen a REzsikormány !!!ÉN ki tudom fizetni a 30ezres rezsit
    Jól Teljesitek éljen a Közmunka !!!!Éljen Mihál Viktor aki senkit nem hagy az ÚT szélén meg a Lengyel testvérek Dobri vecser luka voj Taváris
    Én is Könnyezem .Mari is ott lesz a példaképem nyakában az AK- val. ugye régi szép idők
    HÖsőkre mindig szükségünk lesz nálunk a határ a Csillagos Égbolt!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  12. Virág Elvtárs !
    nem haragszik meg ha azt mondom hogy ez egy Büdös fasiszta briganti

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  13. Nem gondolkodnak az emberek, ez a legnagyobb baj.
    Amikor a Hegedűs Zsuzsa felháborodva nyilatkozott a királyi tv (pfff, tényleg az! ) műsorában Bajnai gusztustalan szobordöntéséről, a mocsok Bajnairól, aki egy olyan fiatal embert mer bántani és a népet ellene uszítani, erőszakra buzdítani, mely fiatal ember elsőnek ki merte mondani, hogy oroszok takarodjatok….. és senkinek nem tűnik fel, hogy már ez mekkora hazugság, hát akkor nem lehet elvárni semmit.
    Hogy felejthették el, hiszen nem volt olyan régen, hogy NEM Orbán Viktor küldte ki a Oroszokat! Amikor ezt a mi kedves urunk kimondta, már réges-rég szedelődzködtek. Ráadásul még meg is beszélték előtte a felszólalók, hogy nem lesz szó erről!!!
    Mit akarunk mi a bégető birkáktól???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  14. Akiknek mindegy, csak menetelhessenek……tényleg, miért nem menetelnek Brüsszelbe, nem tudnak annyit fizetni a bérelhető külföldi barátoknak?!
    Március 15-én nagyon magukra haragították a hóviharban ide zarándokolt és cserben hagyott bérmenetelőket, most remélem beintenek?
    -
    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/409377_348252581859673_742914876_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  15. “A CÖKA közölte, hogy szabad, szenvedélyes vitára mindenkit bátorítanak…”
    Akkor bátorítsák a mini szterelnöküket mondjuk Gy. F.-el történő vitára, de előbb jól töltsék fel az akkumulátorait, hogy le ne merüljön! Már nagyon várom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  16. Ez komoly, hogy Wittner Szűrössel egy lapon ír alá?:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  17. Nem baj! Vigyék csak a nyuszkók azt a bizonyos puskát! … Lehetőleg haza, ottan meg kapják be a csövét és húzzák meg … a ravasz magukat! ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  18. Néha az a nyomasztó érzésem tàmad, hogy egy pàr éve valamikor elszunyókàltam és egy pàrhuzamos vilàgban ébredtem fel….
    A volt pàrtàllam két pillére védi meg a hajdani törtetô KISZ-titkàrt, az új , ezúttal jobboldali pàrtàllam zsebnapóleonjàt a (z MSZMP-hez képest mérsékelt ) baloldal ízléstelennek itélt politikai barbàrsàga miatt, amely akciónak a 100-szorosa meg sem birizgàlta a nagy hazaffyak ingerküszöbét, ha jól értem…
    Bravó, bravó !
    Csak azt a kérdést ne tegyük föl, hogy Magyarorszàg miért nem halad, illetve ha igen akkor is csak hàtrafelé….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  19. Hánynom kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  20. Engem ez arra emlékeztet, mikor az ún. “polgári körökön” – kispolgári ellipszisek, mondom én – keresztül akart Orbán 2002 után egypártrendszert kiépíteni az “igazi többpártrendszer” jelszavával (!) vagy mikor a hatalomátvételt követően mindent egyéni indítványokon keresztül oktrojált törvénnyé, nyilván, hogy ha meg is bukik vele, a beadó báb bukjon, és ne ő.
    Magyarán úgy látszik, Orbán úgy mozgatja a marionette – jeit, hogy úgy tűnjön: rajta kívül is van, aki azt akarja, ami neki jó egyedül.
    Álfüggetlen álcivilek I. Viktorért…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  21. Mami !
    És mind ennek tetejébe, Hegedűs Zsuzsa jobb hallgat, ha oroszokról esik szó, hiszen ő most nem hegyezhetné azt lepcses nyelvét senkin – még Orbán se@én sem, ha az oroszok kicsit is később érnek ide…
    .
    Úgy szokták mondani az ilyen Zsuzsaféléknek,hogy “e z z e l . a . p ó n e m m a l” bölcsebb lennél ha hallgatnál.
    .
    Ha valaki – vannak ilyenek egy páran – elnyerte az udvari díszzsidó megtisztelő címet, annál inkább legyen szerény. Ám egyik sem az. Hiába, a hála ott már kötelez – csak az oroszok felé nem…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  22. A magyar társadalom józan többségét – politikai beállítottságtól függetlenül – az sokkolta a leginkább,mikor Gy.F.miniszterelnök úrnak, feleségének és 4 gyermekének golyóálló mellényben kellett vacsoráznia a mostani CÖF-ös banditák és csürhéik miatt! Egyébként aki kíváncsi rá mi történt 2006-ban, kérem olvassa el a Wikileaks íratokat…elég egyértelmű!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  23. Fehér sapkában az a Pataki Attila látható, akit bevallása szerint elraboltak a földönkívüliek és megerőszakolták?
    Az első sor a kádár éra legjobb káderei voltak. Nem csak megtűrtek, hanem támogatottak is. Olyan ez a felvonulás, mint az 57-es május 1.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  24. A nagyforradalmárwittnermari múltjára nagyon kíváncsi lennék. Valaki nem tud felvilágosítani?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Raszputyin

    Még a munkásőrből lovaggá vedlett is ott menetel. Az ész megáll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  26. Hát kérem ilyen az amikor beleszarnak a ventilátorba!

    Fröcsög minden feléé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  27. Ha jól tudom, hogy 56-os tette Wittnernek az volt, hogy lopta a lőszert a Corvin közieknek! Attól olyan “nagy forradalmár” ma!:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. A szobordöntésnél és az utána történtekből láthatja orbán és bandája, hova vezet és milyen indulatokat vált ki az emberekből, amikor nyomorba taszítják őket és el akarják hitetni velük,hogy ez jobb mint ahogy korábban éltek.
    “Szobordöntés nem uszítás volt,hanem egyetértés.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  29. http://civishir.hu/kozelet/coka-bajnai-kerjen-bocsanatot/1009120141
    Hámori József, Jankovics Marcell és Tulassay Tivadar helyében szégyellném, hogy nevem a többi aláíróval egy listán szerepel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. szerintem a zászlóanya Wittner Mária szégyelhetné magát, hogy egy listán szerepel a parvenű Tulassay Tivadar aláíróval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Ha ezek a szedett-vedett cöfröfök a sámándobossal bizonyíték arra, hogy a vezírt még milyen sokan támogatják – hát elég szánalmas színjáték a normálisan gondolkodó emberek számára!
    -
    Hiszen tudjuk, hogy legtöbbjüket pénzért bérelték itthonról és külföldről is egyaránt és azt is tudni lehet, sokuknak az állásuk miatt kellett vonulniuk – szóval ostobák, akik ebből a vonulgatós s(z)avazó rétegről messzemenő következtetéseket von le a vezírrel kapcsolatban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Hungarian citizen

    folty: “Ez komoly, hogy Wittner Szűrössel egy lapon ír alá?:)))”
    .
    O, ez mar akkor teljesen rendben volt, amikor 5 tarsara olyan terhelo vallomast tett ‘56-ban, hogy azokat heteken belul ki is vegeztek, hogy o meguszhassa. Na akkor irt o ala barmit barmilyen tiszt neve ala, ne felj. Ilyen szarral volt teli akkoriban az utca, es most felszinre dobodott megint. Kadar bune, hogy ezeket eletben hagyta, sot szaporodni is engedte. Pfej.
    .
    (Bocs, moderator, nem szandekos, hogy allando munkat adok neked! :) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  33. Aki sárba merül, besározódik. A szobordöntés minimum ízléstelen volt. A Magyarországon kiépült fasisztoid diktatúrát nem a saját fegyvereivel kell legyőzni, mert akkor a diktatúrát megdöntő is a létrehozói szintjére aljasul. Értelmiségi fanyalgásnak tűnhet, de nem az. Az erkölcsi győzelemhez meg kell maradni az erkölcsi magasságban, és nem szabad a csőcselék szintjére alacsonyodni. Erkölcsi győzelem nélkül pedig a politikai mit sem ér.
    Sokszor úgy érzem, hogy az ellenzék (nem csak a jobbik, hanem a magát demokratikusnak állító is), ha hatalomra jutna (nem fog), már nem akarná visszatuszakolni Pandora szelencéjébe a fidesz által kieresztett aljasságokat.
    A rendszerváltás óta minden kormány egyre aljasabb és korruptabb lett az előzőnél. Amit az egyik elvetett, a másik learatta. Arról lehet vitatkozni, hogy melyik okozott nagyobb kárt, de arról nem, hogy melyik nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  34. Most nem a szobrot, hanem annak eredetijét kell megdönteni. Demokratikus választásokon el kellene takarítani a fasiszta fideSS csürhét a politikai életből. Egyszer és mindenkorra. Érvényteleníteni a puccsal életbe léptetett tákolmányt, visszaállítani a Magyar Köztársaság alkotmányát, és az alkotmányos rend megdöntésére szervezett összeesküvés bűntettéért felelősségre vonni a puccs szervezőit. Ki kell vizsgálni valamennyi a puccsista hatalom idején elkövetett gazdasági bűncselekményt, visszaállítani a törvényes állapotokat. Persze mindez csak állom. A nem szabad választásokon igen kevés a valóyzinűsége, hogy hatalomváltás következzen be. A magyarok sunyítanak, és nem mernek az ellenzékre szavazni. Ne felejtsétek el, hogy Magyarországon negyedik éve hadiállapot van, és ez alatt az idő alatt a zemberek megtanultak a fal mellett járni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  35. *
    Az a szobor egy szimbolikus alkotás (volt). Tökéletesen kifejezte azt, amit akart: antidiktatórikus papírszobor bronzozva…
    Éppen ezt tudják az üvöltözve tiltakozók is, különösen azok, akik életüket a művészet környékén sertepertélve töltötték, mint például Jankovics Marcell is…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Szánalmasak, ekkora személyi kultuszban nyaloncok lettek, igaza volt Hofinak, hogy vannak olyanok, akik nem érzik jól magukat, ha nem barna a nyelvük!
    Milyen családjuk lehet az ilyeneknek, ahol nem találnak legalább egy valakit, akiért rajonghatnának – milyen furcsa érzés lehet egy gyereknek, egy unokának, hogy a papa, a mama egy politikusért ennyire rajong?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  37. ….és kik buzdídtják, bátorítják a CSŐCSELÉKET, hogy a bíróság épületében leköpdössenek, lökdössenek egy volt miniszterelnököt, ma ogy-i képviselőt, “elfoglalják” a bíróság bejáratát… mindezeket KÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜL…elnézést, hogy ezt újra és újra “felhozom”, nem azért teszem, mert Gy.F. “rajongója” vagyok (nem vagyok az egyébként, de vannak elveim), hanem azért, mert igenis tudatosítani kellene a teljes hazai “baloldali” sajtónak, újra és újra, ha kell nap napután, hogy ez a legsötétebb, legaljasabb, minden képzeletünket felülmúló következményekhez vezethet, mégpedig belátható időn belül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. Ahogy elnézem az aláírók névsorát. elképzeltem, amint egy cellában…..na, arra gondoltam. Továbbá: ezeket az izéket, vagy miket főbenjáró bűn személyiségeknek nevezni. Attól ők nagyon messze vannak. Fogalmazzunk úgy, hogy EZEK.

    Mellesleg a DK-ra szavazunk, legalábbis ismeretségi körömben nem egy plusz embert, hanem 16-ot viszek magammal! Aljas fityesz, reszkessetek maffiózók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. Na Ki
    2013. október 10. csütörtök
    23:17
    Kedves Olv. és talán Köztársam!
    A debreceni Jobbik, azaz a Civisnácik honlapjára mutató linket írni az AN-re?
    … Sajátos ízlés!
    … Főszerkesztő Úr pedig elaludt!
    … és ezt …
    … szendamondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Bajnai “becsókolt” Gyurcsánynak. Mondja az a Bayer, aki ki sem lát Orbán farából…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. orbánéknak a rendszerváltás azt jelenti, hogy összejönnek az előző rendszer kegyeltjei, családi leszármazottjai, kicsipegetik a különböző rendszerek kínálta privilégiumokat, egy kicsit a horthy rendszerből egy kicsit a nyilasokéból, egy kicsit a sztálin alapú kommunizmusból, … Így aztán a békemenet eléggé érdekes karikatúrája az elmúlt század tévelygéseinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. A Birkamenet
    ..
    Masíroz a Birkamenet
    erdőn, réten, hegyen át,
    hogy időben kinyalhassa
    Orbán Viktor valagát.
    ..
    Nyelvezik ánuszrózsáját
    – látszik, hogy ízlik nekik -,
    azt hiszik, hogy citromtorta;
    szépen meg is köszönik.
    ..
    Iparkodj, te Csizmadia,
    lógó nyelvvel siess be,
    hiszen még alig háromszor
    léptél be a fideSS-be.
    ..
    Attól még, hogy narancsos vagy,
    lehetsz akár főcivil;
    milyen kár, hogy tisztán látszik,
    elgurult a Bilobil.
    ..
    Lehet, hogy nem lesztek gyarmat,
    vagytok viszont rabszolgák;
    fejetekbe agyhúgykövet
    Orbán Viktor abszolvált.
    ..
    Ideális jobbágyai
    vagytok mind FideSS-tánnak;
    az ilyeneket nevezik
    németül Untertannak.
    ..
    Birkák vagytok! Hátatokat
    fel is lehet szántani,
    mégsem mernétek a Führert
    egy szóval sem bántani.
    ..
    Húznátok már ki fejetek
    végre egymás seggéből;
    tán ki is ábrándulnátok
    a fideSS-es regéből.
    ..
    Ám ha mégsem, akkor sincs baj;
    gyertek ki a Szigetre!
    Szavazzatok továbbra is
    nyugodtan a fideSS-re!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  43. Nos, van is miért rajongani, tavaly augusztus 20-n kissé túlgyógyszerezték!))))
    -
    http://m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/orb%C3%A1n%20bilux.gif

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Szeressétek egymást gyerekek, ez így hatásosabb, mint a hungarocellből készült szobor ledöntése:
    http://www.hirado.hu/Hirek/2013/10/10/10/Utotte_rugta_enyhebb_buntetes_a_polgarmesterre_tamado_politikusnak.aspx

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Egyre több a “megvilágosult”…))
    http://www.atv.hu/belfold/20131012-kilepett-a-fideszbol-veszprem-korabbi-polgarmestere

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Clarita
    Sok elmeroggyant van még…..és most Bajnait ekézik!
    -
    Azért az inzultusért nem gyűjtöttek aláírást, amely a bíróság épülete előtt érte az előző miniszterelnököt, sőt az amortizálásáért, a többi más sérelméért sem háborogtak, milyen izék ezek?! Hányingert kapni már tőlük!
    Bajai kampány és csalás is tetszik nekik?! Pfujjjjjjjj!
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/10/12/bocsanatkerest-kovetelnek-bajnaitol/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Miért nem lőtte le Gyurcsány Ferencet Budaházy, kérdezte egy némber:
    -
    http://www.youtube.com/watch?v=IQBpvxAbVqE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Bajnai Kordon 2014. április 6. vasárnap

Bejött a papírforma: Orbán nem vitázik 2014. március 16. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos