Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Professzorok Batthyány Köre nagyon aggódik 2013. október 4. péntek 10:21 Forrás: AN

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Professzorok Batthyány Köre nagyon aggódik

Budapest – 2006-ban, amikor Gyurcsány bábut égettek a derék hazafiak és felgyújtották fél Budapestet, a következő felhívást tette közzé a  Professzorok Batthyány Köre.

A közélet eldurvulása ellen

 

Akiknek gyengék az érveik, hisztérikus gyűlölet felkorbácsolásával próbálnak úrrá lenni az emberek meggyőződésén.

 

A szombati tömeggyűlés és mutatvány azt szemléltette, hogy a politikai célú durvaság nem ismer határt. Az erőszakra bujtó trágárság és gyűlölet ilyen túlcsordulása tűrhetetlen. Mentséget nem találva ítéljük el a történteket, éppúgy, mint az országgyűlésben vagy bárhol másutt elhangzó uszító szónoklatokat. Vajon a tömeglélektan avatott szakértői sugallták az erőszakos fellépést, azt remélve, hogy a merész szavak és mutatványok tetszenek az embereknek? Mi azonban azt reméljük, hogy az ilyen akciók túllőnek a célon: a keltett hatás a kezdeményezőkre üt vissza. Az ismert mondás szerint a stílus maga az ember, egy politikai mozgalom stílusa pedig az ő szellemi és erkölcsi színvonalukat fejezi ki.

 

A jóérzésre és a józan észre hivatkozva felszólítjuk a versengő pártokat, hogy ne tömeghisztéria szításával, hanem eredményeikre és terveikre építve küzdjenek a választópolgárok szavazataiért. Mi, választópolgárok pedig ne engedjük, hogy a csatazaj elhomályosítsa ítélőképességünket. Mert nemcsak országunk következő négy éve a tét, hanem demokráciánk jövője is!

 

A Professzorok Batthyány Körének elnöksége

Hazudtunk az olvasónak a bevezetőben, megtévesztettük őt, hatásvadászatból kifolyólag. A fenti szöveget ugyanis nem 2006-ban, hanem 2013-ban tette közzé a Professzorok Batthyány Köre, Orbán Viktor hungarocell szobrának ledöntése kapcsán.

2006-ban, amikor kellett volna, sunyin hallgattak. A Professzorok Batthyány Körének egyetlen szava sem volt az erőszakhoz, a romboláshoz, a korábban semmi máshoz nem hasonlítható pusztításhoz. Nem szóltak akkor sem, amikor Magyarországon cigányembereket végeztek ki Tatárszentgyörgyön és máshol, amikor magukat hazafinak nevező gazemberek összerondították a nemzeti ünnepeket.

Most megszólaltak. Lelkük rajta, ha hülyének nézik a saját politikai közösségüket, és megpróbálják elhitetni velük azt, hogy a jelenlegi ellenzék erőszakos és agresszív. Nyilván ők maguk sem hisznek ebben a baromságban, röhögnek rajta odahaza, hogy mekkora marhaságot mondtak már megint.

A Professzorok Batthyány Köre megbukott a vizsgán. Erkölcsből, tisztességből, elégtelent kaptak.

Normális országban nemhogy professzorok, de még tanársegédek sem lehetnének.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (91 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +139 ( 149 szavazatból)
A Professzorok Batthyány Köre nagyon aggódik, 4.8 out of 5 based on 91 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

71 Reader’s Comments

  1. Az a szégyen ,hogy Magyarországnak ilyen talpnyaló,gerinctelen és egyébként (néhán anyagukat olvasva) szakmailag is gyenge professzorai vannak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (54 szavazatból)
  2. Az Ökör kör tagjai némák voltak, amikor Orbán a pártokat, és az országot megalázó törvénykezést vezetett be!
    Az Ökör kör tagjai némák voltak, amikor Kövér a parlamentben el akata némítani az ellenzéket, a büntetések kiszabásával.
    Az Ökör kör tagjai, nem olvasnak újságot, így nem tudhattak a jobbik nevű egylet Magyar Sziget nevű rendezvényükön elkövetett tobzódásokról sem.
    Az Ökör kör tagjai akkor sem emelték fel a szavukat, amikor a 2006-os csőcseléknek elégtételt szolgáltatott az Orbán rezsim bírósága!
    Az Ökör kör tagjai némák voltak akkor is, amikor méltatlan személyeket helyeztek az AB-ra fizetségképpen addigi lojális tevékenységük béreként!
    És az Ökör kör tagjai mindig némák, ha az állampolgárokat sérelem éri, csak akkor érzik a megszólalás kényszerét, ha az őket támogató, és életbentartó pártot, és annak vezetőjét kritika éri.

    Kedves Ökör körösek! Majd akkor szólaljanak meg legközelebb, ha a demokrácia mellett szólnak azt védelmezve, ne akkor amikor lakáj mivoltuk erre készteti a kör tagjait!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +73 (79 szavazatból)
  3. Tisztelt AN!

    Kezdem úgy érezni, hogy ez az egész ország megbukott a vizsgán.
    Erkölcsből, tisztességből elégtelen jár nekünk is. Nem tudunk kikeveredni a múlt siratásából és újraélesztéséből.
    Természetesen tisztelet a kivételnek akik próbálnak valamit tenni, és azoknak akik nem tudják mit csináljanak, de érzik hogy ez így nagyon nem jó és a követhető erő megjelenésére várnak! (Hát nem a Professzorok Batthyány Köre az)
    Nagyon szeretném ezt az országot újra egy normális, élhető országnak látni, és nagyon szeretném megtapasztalni az összefogás mindent elsöprő erejét ezért a célért (és nem a parlamenti székért).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  4. Minden nap azzal szembesülök, hogy van lejjebb. Hová, meddig, miért? Magyarországot hosszú időre legyőzte az orbáni “arany” horda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  5. A gonosz emberek legjellemzõbb viselkedésformája a bûnbakképzés. /projekció/ Mivel magukat kifogástalannak tekintik, élesen kirohannak az ellen, aki hibát vél felfedezni bennük./ M. Scott Peck.

    És itt kérek elnézést girbegurbától és azoktól akik túl hosszúnak találták a tegnapi hsz.-t. Igaz hosszú, de nagyon jó. Elolvasása után könnyen megérthető orbán és tsai viselkedése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  6. Ezek az emberek vajon hogyan élik meg amikor decemberben eljön a Mikulás?
    Mégiscsak a Szent Miklóst szimbolizáló csokifiguráknak harapják le a fejét, a lábát, összetörik, megeszik, kiszarják. Színtiszta kannibalizmus!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  7. értve

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. A PBK tagjainak jelentős része nem is professzor, legfeljebb annak tituláltatja magát, mert azt hiszi, ez neki kijár. Pedig a hatályos felsőoktatási törvény szerint a “professzor” címet Magyarországon csak az egyetemi tanár és a habilitált főiskolai tanár használhatja. Előbbit a köztársasági elnök, utóbbit a miniszterelnök nevezi ki. Arra pedig már csak emlékezni szokott az ember – még ha nem is feltétlenül büszke rá – hogy kinevezése alkalmából kezet fogott a köztársasági elnökkel vagy a miniszterelnökkel. A PBK nem professzorok klubja, hanem az illegitim maffiaállam egyik vazallusegyesülete. Tagjai nem gondolkodnak, csak szépen aláírják, amit a Vezér illetékes komisszárja az orruk alá tol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  9. A “professzorok rattyányi köre” pont az, aminek látszik:
    .
    Egy semmirevaló, fitymesz- hívőket toborzó banda. Ugyanaz a szemét, aljas, disznó horda, mint akik körbehugyozták a Kossuth teret, aztán kimentek rombolni, gyújtogatni.
    .
    Csak ezeken öltöny van.
    .
    És akkor ez a zország “értelmiségének” nagy része. A többi meg – akik tehetnének is valamit – mélyen kussol.
    .
    Szégyen ez az egész zország, és társadalma, nagyon- nagyon kevés kivételtől eltekintve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  10. kegyelem,
    Örülök, hogy nem sértődtél meg. Nem bántani akartalak.
    .
    Nem a hosszúsággal van bajom, hanem a szerkesztésével. Az egész összefolyik. Valami felsorolással kezdődött, amiről így utólag is azt gondolom, hogy tartalomjegyzék. Annak itt csak akkor van értelme, ha eligazít, mit (és merre) olvashatok az alatta következő anyagban. De az sem látszott, hol a vége.
    .
    Nem volt világos, hogy hosszabb okfejtést kellene elolvasnom, vagy megjegyzések, intelmek, gondolatok sorozatát. Ha ilyesmit sorol fel egy anyag, akkor az legyen felsorolás, legyenek elválasztva a tételek. Különben nem vágok neki a barangolásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. gammasugar
    2013. október 4. péntek
    12:21
    Jó az az Ö betű ott ahol van, mert pl. az Ökörkör rövidítése passzol is hozzá. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  12. Az Ökör kör tagjainak ezért kéne aggódniuk:
    http://www.hirhatar.hu/hir/a-fidesz-az-evszazad-valasztasi-csalasara-keszul

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. Meg ezen is háboroghatnának. Nonprofit – tao támogatással, saját tulajdonra, aztán bérbe?
    http://nol.hu/belfold/20131004-kell_egy_szalloda

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. A Batthyány-kör (szerintem a néhai miniszterelnök – megkérdezetlen névadó forog a sírjában ilyen gyalázattól, hiszen ő egy független kormány tagja volt, amely pontosan a Habsburg-talpnyalóktól maradt távol, míg ez a “kör” egy új Ferencjóska szikopanthészeiből áll…) egyetlen pozitív hozadéka, hogy anno pár éve felállt vele szemben az Oktatói Hálózat, akik speciel a független tudomány, az egyetemek megmaradásáért küzdöttek, szemben a kormányt lakájmódra kiszolgáló “Körrel”. (A HaHa sokat köszönhetett az oktatói Hálózat támogatásának. És az oktatók közül ott derült ki, ki az elkötelezett demokrata.)
    Tehát a “Kör” jobban tenné, ha mélyen hallgatna az “elhomályosult ítélőképesség” kapcsán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. A Batthyány család nevében megfoszthatnák ezt a galád bandát a nevüktől, mert a volt miniszterelnök aligha érdemli meg, hogy besározzák. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  16. Eldrad, okt. 4. 12:24++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  17. Még egyetemi tanulmányaim alatt, ha egy ilyen “professzor” bejött az előadóba, én kimentem. Nyomorult, seggnyalók gyülekezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. Magyarországon erkölcsöt fognak tanítani!
    Aztán ezerrel nyalnak a vezérnek a narancsosok, ez is az a hitvallás, mint a vekkeresé: ne azt figyeljék, mit mondok, hanem, hogy mit teszek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Nagyon jól elénekli Bródy.
    http://www.youtube.com/watch?v=8r_WDkRl6ns

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. caretero:
    .
    - Na, ez érdekes.
    .
    Mert ezek között igen nagy szakemberek is vannak, magam is ismertem párat – egyetemről, ahogy ezek szerint, te is.
    .
    Remek előadásokat tartottak, aztán az egyetemen kívül átvedlettek ótvar fitymesz- prostituálttá, bűnözővé. És erre egyszerűen nem találok magyarázatot.
    .
    Ne tudd meg, milyen irgalmatlan vagyona volt mindegyiknek… és hogy miből… részesedés ebből a holdingból, abból a nagyvállalkozásból, résztulajdonos a helyi pláza mozi- koplexumában, stb. Meg még vagy három- négy, egyenként is félmilliókat fizető “munkahely”, és azóta ez csak fokozódott.
    .
    Egyiknek sem volt kevesebb jövedelme havonta, mint 3- 5 millió, és ez volt 10 éve kb.
    .
    Ez orKbánisztán “értelmisége”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  21. Havi félmillió állami luxussegélyért életük végéig, versenyszférás fizetésért és a magas nyugdíjuk mellett (nekik nem vették el a nyugdíjukat!) én is szívesen aggódnék !!
    Míg a gazdag nyugaton és az USA-ban erkölcsi megtiszteltetés az akadémiai tagság, a MTA még mindig luxussegély felvevő hely!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  22. Proffeszorok Batthány Köre Elnökségének!
    “2006-ban sunyin halgattak”Ez a kör bizony megbukott az egyszerü emberek előtt.”Önmagukat minösitették le minden joizlésü emberek előtt.Az erkölcsük és a tisztességük a béka segge alácsuszott.Viselkedésük azt a gyanut kelti bennem,hogy a professzori diplomájukat plagizálták.(Tisztelet a kivételnek.)Ezek a “jóizlésü???” emberkék jobban sajnálják a hungarocell összetőrését,mint TV.székházának szétzuzását,mellyel a csürhe sok millios kárt okozott az országnak.Én a helyükben nem mernék azemberek szemébe nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  23. Gaga:
    .
    - Nem csak a “luxussegélyekről” van szó. Az semmi ahhoz képest, amit írtam…
    .
    Hanem hogy ezek a két lábon járó tr…gyahalmok kőkeményen be vannak épülve a helyi szervezett bűnözésbe, és nem az utóbbi 3 évben, hanem mindig is így volt.
    .
    Mondom én, ez az “értelmiség” bőven megmutatja, milyen a zország, melynek ők a zértelmiségei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  24. Hát ki van itt meglepve? Ezektől ezt vártuk, ezt kaptuk. Egyszerűek és kiszámíthatóak, mint az egykarú emelő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  25. Tudjuk, kikből áll ez a díszes társaság.Aggódjanak csak nyugodtan, ha éppen más aggódni valójuk nincs…Aztán majd lehet a kasszához fáradni…Amíg még lehet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Szirmai !
    -
    És mi a helyzet az ostyával ? …
    -

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Gondolom a Magyar Képzőművészeti Egyetem alkalmazottjai is aggódnak, mert nem tudják nekik kifizetni a béreket!
    -
    http://nol.hu/kult/fizeteskeptelen_a_magyar_kepzomuveszeti_egyetem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Ezen is aggódhatnának, csak egy kicsikét:
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/10/02/zokogtak-az-iskolai-dolgozok-mikor-meglattak-uj-beruket/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Isztenem isztenem a tudós bácik kicit megijettek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Nagyon szomorú, hogy ilyen, politika-kiszolgáló professzorai vannak az országnak. Nagy valószínűség szerint a professzorok pártszolgálata is közre játszik abban, hogy az egyetemi ifjúság körében igen népszerű a szélsőjobboldali gondolat. Ha az értelmiség értékrendje beteg, akkor nem lehet csodálkozni azon, hogy a társadalom értékrendje egyre torzabbá válik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Ne ekézzétek annyira ezt az idióták gyülekezetét. A hülye ellenzéki politikusok sem különbek. Élükön a Bajnaival, meg a Mesterházival. Ők is meakulpáznak a szobordöntésért, ami mellett ki kellene állniuk. A csutidöntők azt fejezték ki az ötvenhatos szobordöntést szimbólumként használva, hogy ha kell forradalommal takarítják el ezt a hitvány népnyúzo fasiszta bandát. Ezt nyiltan ki kellene mondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Ilyen morális és intellektuális szinten álló “értelmiségi” vezető réteggel Magyarország simán elérheti – ha a jelenlegi szint még túlzottan idegenszerű, nyugati jellegű lenne – Észak-Korea vagy Afganisztán színvonalát.
    Egy tavalyi Róna Péterrel készült nagyon tanulságos interjúban hangzott el, hogy Európa 500 ( ! ) legjobb egyeteme között egyetlen magyarországi sincs… http://www.youtube.com/watch?v=OIJNECaUMEg ( 28. perc, 23-30 másodperc körül )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. A link helyesen: http://www.youtube.com/watch?v=OlJNECaUMEg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Nullára amortizálódott processzorok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Kegyelem!
    Azt a gonoszt akiről az idézet szól, szokás egyszerűen szociopatának, pszichopatának is nevezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. A PBK tagjai: http://www.bla.hu/profs/tagok.php
    Elnöksége: http://www.bla.hu/profs/vezetok.php

    Köll ehhöz még valakiknek komment?
    … és ezt …
    … szendamkérdi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Megnéztem a névsort és a tablót. Van köztük egy keramikus is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Én is megnéztem a névsort. Sokukat jól ismerem egyetemről, bizottságokból, konferenciákról. A többség a saját szakterületén is jószerint ismeretlen (l. irodalomjegyzék, idézettség). Akad köztük komoly tudós is, talán úgy kb. 10 százalék, néhányuknál még megérteni vélem, mit keresnek itt. És van köztük tisztességes ember is. Izé… volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Kedves Eldrad!
    A szívemből szóltál. Igen, ennek a körnek a tagjai közül többet személyesen is ismerek, van, akit egy doktori iskolából. Nos…..
    Ezek a tisztelt professzor urak képesek átgázolni, átkönyökölni embereken. És igen, valóban, nem ritka a havi több milkás fizetés sem.
    Sőt, az egyik nagy ember a ökörkörből egy köztörvényes bűnöző, akit már többször kellett kimosni a sz@rából. Emlékszem, elverte úgy a pénzt az egyik egyetem karáról (utazás, stb), hogy üvöltözve fenyegette a titkárnőket, ha nem mossák ki az elszámolásoknál, börtönbe rántja őket is.
    .
    Hát….. Ennyit erről a bandáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Olvtársak!
    Ti, akik ismeritek ezeket mocskokat, nem ártana, ha nyilvánosságra hoznátok itt az AN online-ján néhány nevet és néhány olyan kedves történetet, amit Vespasianus mesélt el tapintatosan, névtelenül. Hadd tudjuk, kik ezek a mocskok. Rizikó nincs, közülünk senki nem fogja őket leköpni az utcán, ha szembejönnek. Mi csak gondolunk egyet felőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Oldberg:
    .
    - Jó ötlet, de nekem pl. sajnos nincs időm összeszedni a banda egyes tagjairól minden nyilvános infót (magánvagyon, adózás nyilvános részei, egyéb sajtóhírek), mivel ehhez hónapok kellenének.
    .
    Ezért tudok csak általánosan írni minderről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Hungarian citizen

    “Normális országban nemhogy professzorok, de még tanársegédek sem lehetnének.”

    … civilizalt orszagban az allami oktatas kozelebe sem mehettek volna, magantanulokent, kesobb osztondijaskent, piaci alapon bizonyitananak. Jah, hogy ennyi idosen mar tenyleg ciki feketemosogatni? Na ezert magyarok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. A Goj-Professzorok Batthyány Köre (egy Nobel díjat sem nézek ki belőlük) már régen a bögyömben van a kordonbontó Vezérét lihegve kostató szenilis gerontológustól a tetőtől-talpig kokárdának öltöző Rektorig – íme a rouges’ gallery: http://www.bla.hu/profs/pbk_tablo.php

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Mindentől függetlenül, ízléstelen volt a szobordöntés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  45. bumburi
    2013. október 4. péntek
    13:42
    Bumburi ezt megosztanunk kell, mindenhova, ahova tudjuk. Mondjuk, azokhoz, a környezetünkben akikről tudjuk, hogy bizonytalanok, nem szélsőséges jobboldaliak, akik ezeknek a hatására, mondjuk csak szavazni nem mennek el, bojkottálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Gyöngyi Péter
    Azt teszem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Csak hangsúlyozni tudom!
    A feladat az, hogy ezeket a linkeket, ne csak ide, hanem főként a bizonytalanokhoz, “engem már nem érdekel semmi, úgysem megyek el szavazni” hoz, vagy a bizonytalanul morgolódó jobboldalihoz kell elküldeni !
    Vagy a választási bojkottot elérni, vagy ennek a rezsimnek a kitakarítását a választásokon.!! Addig, amíg ez az eszköz egyáltalán a kezünkben lehet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. 11terminus
    2013. október 5. szombat
    06:30

    A szobordöntést, én is magamutogatónak és ízléstelennek tartottam!
    Ne virtuális gyilkoljanak azok, akik tétlenül nézték Gyurcsány Ferenc karaktergyilkolását, és ne virtuális gyilkoljanak azok, akik ezt a karakter gyilkolászást, Gyurcsány Ferenccel tovább is folytatják!
    Mindenesetre még azt sem veszik észre, hogy önellentmondásba keverednek önmagukkal akkor, amikor Kálmán Olgának, Kónya Péter azt a választ adta, a ” talán nem kellett volna ” mondatra, hogy miért nem voltak ennyire finnyásak akkor, amikor virtuálisan 2006-ban Gyurcsányt akasztották, és Gyurcsányt égettek?
    Nem semmi !
    Ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. tori,
    .
    A közzétett képek esetenként sokkal korábbiak, ők már sokkal idősebbek ennél.
    .
    Ne becsüld le őket! Nagyon sikeres kutatók vannak köztük. Néhányukat személyesen ismerem, és vagy csak szakmai, vagy emberi szempontból is nagyra becsülöm.
    .
    Az Ökörkör állásfoglalásai elfogadhatatlanok – számunkra. Ők egész biztos megideologizálják, hogy csak a konkrét kérdést vizsgálják, és igyekeznek elfelejteni a szélesebb összefüggéseket. A szakmai – tudományos kompetencia és a politikai – erkölcsi állásfoglalás egymástól független jelenségek.
    .
    Azt is gondolom, hogy néhányukat – talán sokukat – nem is vonják be a nyilatkozatok elkészítésébe, vagy úgy taktikáznak, úgy vezetnek üléseket, napirendet, teszik fel a kérdéseket, hogy ez a hülye eredmény jöjjön létre. A profnak meg kényelmes ezt így hagyni, ő hagyományosan nem harcias fajta. Alighanem megfogják őket anyagi előnyökkel, vagy azok megvonásának lehetőségével is.
    Miért lennének éppen a professzorok mások, mint a magyar nép egésze?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  50. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    HÁT KELL ENNÉL MAGYARABB ?
    .
    Amiből kifaragták, még az is “hungaro” * !
    .
    .
    *[-cell]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán új barátai: az orosz demokrácia 2014. február 20. csütörtök | AN

A vak komondoros és gazdája 2013. november 7. csütörtök

Hetvenhét év után látta viszont gyermekét 2012. január 4. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos