Ronai and Ronai
AMERIKAI

A KDNP és a politikai kultúra 2013. október 3. csütörtök 21:32 | AN

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A KDNP és a politikai kultúra

New York – Meglepő nyilatkozatot tett az Orbán-szobor ledöntése után a KDNP. Eszerint a múlt vasárnapi szobordöntés volt „a rendszerváltás utáni magyar politikatörténet legalpáribb és legbotrányosabb” jelenete. A KDNP szerint „demokratikus erők nem működhetnek együtt az emberi méltóságot és a politikai kultúrát durván sértő szervezetekkel”. A KDNP felfedezte az emberi méltóságot és a politikai kultúrát. Éppen ideje volt.

A KDNP nevű katolikus tenyészpárt, amely a közvéleménykutatásokban még nem érte el a mérhetőség szintjét, és úgy van jelen a parlamentben, hogy megélhetési politikusai beolvadtak a Fideszbe, és az 1 százalékos támogatottságot sem éri el, arról kezdett el szónokolni, kinek van helye a közéletben és kinek nincs. Egy hungarocell szobor ledöntését gyilkosságra való felbújtásnak nevezi a katolikus egyház pártja, miközben a katolikus egyház keresztes hadjáratai és inkvizíciója emberek millióit ölte meg. Az az ember, akinek a Sztálinról formázott szobrát jelképesen ledöntötték, egy alkalommal azt mondta a politikai ellenfeleiről, hogy ha módja van arra, hogy az ellenfelét megölje, akkor megöli. Ez ellen a szenteskedő farizeusok pártjának nem volt kifogása.

A “politikai kultúra” védelmére kelt az a párt, amelynek különböző belső csoportjai a legmocskosabb háborúban gyilkolták halomra egymást, amelynek egykori elnöke, Giczy György az Orbán-vezette Fideszt és a velük lepaktált árulókat “dögkeselyűknek” nevezte. Politikai kultúráról annak a Semjénnek a nemlétező pártja merészel beszélni, amelynek Semjén nevű elnöke a madarakat gyilkolja, és hatalmával visszaélve ehhez igazítja az ország törvényeit, aki maga dicsekedett el azzal, hogy megbízatást teljesített, amikor amortizálta és a legmocskosabb eszközökkel karaktergyilkolta egyik politikai ellenfelét, Gyurcsány Ferencet. Semjén pártja emberi méltóságról beszél, amikor Semjén “szakállas bácsikat” emlegetve azonosított minden liberális felfogású embert a pedofilokkal, miközben megbízója, a római katolikus egyház a legmocskosabb bűnök tanyája, a pedofília, a megrontás és a perverzitás fészke, amelynek aljas és mocskos pedofil ügyeitől hangos a világsajtó. Annak a katolikus egyháznak a pártja beszél erkölcsről és tisztességről, amelynek papjai az oltár mögött és a gyóntatószékben rontanak meg kisfiúkat és – ritkább esetben – kislányokat, akik gyermekek nemi szerveit fogdossák a templomban. Ezekre az undorító, perverz papokra bízta a Fidesz a magyar gyermekek erkölcsi nevelését.

Semjén “Schwartz bácsizik”, Prohászka Ottokárról azt állítja, hogy jó magyar ember volt, és nem volt antiszemita. Az nem sérti az emberi méltóságot, hogy Prohászka patkányoknak nevezi a zsidókat, de egy hungarocell ledöntése, ha azzal Orbán katolikus-fasiszta diktatúrája ellen tiltakoznak, sérti az emberi méltóságot. A KDNP nevű szerveződés, amelynek semmiféle legitimációja nincs a magyar közéletben és a parlamentben, mivel rájuk soha, sehol, senki nem szavazott, azt állítja, hogy az Orbán-szobor ledöntése volt a rendszerváltás utáni magyar politikatörténet legalpáribb és legbotrányosabb jelenete. Ezek szerint a cigánygyilkosságok, a Kossuth-téri hugyozások, Budapest felgyújtása, képviselők és volt miniszterelnök leköpése, zsidók listázására történő felszólítás, Schweitzer rabbi megtámadása, a zsidóverések, cigányverések, kihalgatottak agyonverése, hajléktalanok üldözése, Göncz Árpád kifütyülése, a gárdavonulások, a cigányok genetikai selejtnek nevezése, kevésbé botrányos és alpári.

A KDNP nevű vatikáni ügynökpárt szerint a demokrácia lerombolása, a jogállam megsemmisítése, egy baltásgyilkos szabadlábra helyezése kenőpénzért, az alkotmányos rend megdöntése, százmilliós lopások, magánstadion építése közpénzből, nem aljas és nem botrányos.

Mindezen csak akkor nem csodálkozunk, ha figyelembe vesszzük, hogy a Kereszténydemokrata Néppártnál undorítóbb, aljasabb és botrányosabb politikai alakulat még nem volt a rendszerváltás óta Magyarországon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (77 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +140 ( 150 szavazatból)
A KDNP és a politikai kultúra, 4.9 out of 5 based on 77 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. “Szenteskedő farizeusok.”
    Ezek is megölnék szemrebbenés nélkül az “ellenfeleiket.”A magukat kereszténynék tituláló politikusok bizonyára nem ismerik az isteni tizparancsolatot,Annak is főleg azon részét,mely kimondja,hogy “NE ÖLj!,és azt a részét,mely azt mondja,hogy “SZERESD FELEBARÁTODAT,MINTE ÖNMAGADAT.”
    Nem tudom megérteni,hogy ez a hangya nagyságu párt hogyan merészel bele szolni az ország irányitásába.És e hangya nagyságu párt vezére még somolyog is ezen.Ehez bizony vastag,nagyon vastag bör kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  2. bruckenbacker kapitány

    Verne a harmat ha a gyerekemet egy ilyen figurával eg szobában kellene hagynom, mindegy , hogy milyen nemű az a gyerek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. Sydneykém !
    *
    Ne vagdalkozzunk, mindenféle átkozódásokkal, az a gyengeségünkről árulkodik.
    Ha viszont életünkből és tapasztalásainkból vett és válogatott és finom iróniával “támadunk”, az ellenfelünknek ezzel okozhatjuk a legnagyobb szenvedést…
    *
    Üdv: KB

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Akárki írta ezt a cikket, TELITALÁLAT!!!!!!!!!

    Na de mit is várunk semmilyenzsolt semmilyen pártjától!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. Akár az ördögre is szavazok, ha megígéri, hogy ezeket visszakényszeríti a templomok falai közzé, és az igéiket csak ott hirdethetik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  6. Ennek az embernek nézz a szemébe !
    Bocsánat , nézd meg a szemét /a szemétnek / !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Ahogy a címben le van írva! Pont! Ehhez nincs mit hozzáfűzni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Lerúgni kellett volna a fejét 2013. október 2. szerda | AN

Kövér nyilasokra cserélné a baloldalt 2013. szeptember 24. kedd | AN

Kerestetik a legtahóbb fideszes, KDNP-s és jobbikos 2013. szeptember 19. csütörtök

Hanti Vilmos pert nyert Csurka lapja ellen 2013. szeptember 12. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos