Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lerúgni kellett volna a fejét 2013. október 2. szerda 8:21 | AN

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lerúgni kellett volna a fejét

Budapest – A fasiszta jobboldal műfelháborodása nemcsak azért visszataszító, mert ők Gyurcsány-bábukat égettek, várost gyújtogattak, volt miniszterelnököt leköptek, meneteiken a “… Dunába!” jelszóval szeretnek vonulni, megfélemlítenek, hanem azért, mert a Szolidaritás performansza nem hasonlítható ezekhez. Hasonló volt az összes többi erőtlen, gyermeteg piknikhez, amilyeneket az ellenzék tart általában. Semmiféle fenyegetés nem történt. Pedig éppenséggel lehetne. Orbán valóban egy diktatúrát épített fel, és nevetséges, hogy vita zajlik egy szimbolikus szobordöntés miatt, amikor a fejét nem leemelni, hanem lerúgni kellett volna. Ilyen tiltakozások mindennaposak a demokráciákban, egy diktatúra kiépítése után pedig nem a hungarocell fejével játszadoztak volna. Aki nem szolgál, hanem uralkodik a népen, azt el kell kergetni. Nem a választásokról kellett volna szónokolni, hanem követelni az azonnali távozását.

Orbán egy nemlétező fülkeforradalomra hivatkozva megváltoztatta a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét. Ennek jogi alapja az országgyűlési választások “forradalommá” minősítése. A felhatalmazást ehhez a fideszes parlamenti többség adta saját magának, amikor megszavazott egy nevetséges szöveget, amelyet Nemzeti Együttműködés politikai nyilatkozatának nevezett el. Ebben meghamisította a történelmet, “az átmenet két zavaros évtizedének” nevezte a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét, és ehelyett egy új rendszer megépítésével bízta meg Orbánt. A förmedvényt ki kellett akasztani a közhivatalokban és az állami intézményekben, mint a régi diktatúrák hazugságait.

Ez az egész illegitim, törvénytelen, az Alkotmányban tiltott, és a Btk-ban szereplő büntetőjogi tényállás, bűncselekmény. Orbán és bandája bűnözők, akik államellenes bűncselekményt követtek el, börtönben a helyük.

Időközben eltörölték a demokratikus Alkotmányt, és egy saját alaptörvényt léptettek életbe, amelyet rajtuk kívül senki nem fogadott el, senki nem szavazott meg, semmi és senki nem ligitimált. A Fidesz alaptörvénye törvénytelen, senkire nem kötelező firkálmány, szerzői szabadlábon garázdálkodó bűnözők. Az önkény alaptörvénye felszámolta a jogállamot, majd az abból levezetett kétharmados törvényekkel gyakorlatilag megbénították a demokratikus és jogállami működést. Törvényeik többsége alkotmányellenes, de az Alkotmánybíróságot az összes többi jogállami fékkel együtt kikapcsolták, és elsöpörték a diktatúra útjából.

A parlamentet szavazómasina szintjére züllesztették, gyakorlatilag a funkcióját megszüntették, diktátumok formális megszavazására használják, ahol egy fél nap alatt születnek és kerülnek elfogadásra törvények. Orbán kizárólagosan birtokolja a hatalmat, abban senki és semmi nem korlátozhatja. Egyeduralmának egyetlen korlátja sincsen, teljhatalommal bír, hatalma nagyobb, mint a törvények és alkotmányok keretei között működő királyok hatalma. Gyakorlatilag élet és halál ura. Törvény az lesz, amit ő akar. Ő maga a törvény.

Eközben magántulajdonként bánnak a köz vagyonával, az állami megrendeléseket saját cégeiknek adják, megkaparintották a Magyar Nemzeti Bankot, és annak tartalékait. Bárki magántulajdonát elvehetik, a törvények fölött állnak. Politikai ellenfeleikkel szemben a leggátlástalanabb uszítást folytatják, velük szemben minden eszközt megengedhetőnek tartanak. Politikai ellenfeleikkel szemben koncepciós pereket indítottak, a bíróságokat politikai ellenzékük megfélemlítésére használják. A bíróság élére a párt egyik vezetőjének feleségét ültették. Elfoglalták az Alkotmánybíróságot, pártkatonákkal töltötték fel, többséget szereztek benne, és a jogait korlátozták, szerepét kiüresítették. Elfoglalták a közmédiát, megfélemlítették vagy befolyást szereztek a kereskedelmi médiumokban, a sajtószabadságot felszámolták, mivel a lakosság 90 százalékához csak a diktátor által kézben tartott médiumok hírei és információi jutnak el. A közmédiában goebbels-i propaganda zajlik.

Önkényesen és önhatalmúlag, senki más által meg nem szavazva megváltoztatták a választási rendszert, amelynek minden eleme a Fidesz győzelmét és túlsúlyát szolgálja. Gyakorlatilag lehetetlenné tették a hatalom leváltását, vagy egy esetleges választási győzelem esetén egy új kormány működését. A diktatúra törvényesen kiépült, azt konszolidálták és bebetonozták, a diktatúra demokratikus úton leválthatatlan. Az országot elszigetelték a demokratikus Nyugattól, szabadságharcot hirdettek a piacgazdaság, a transzatlanti kapcsolatok, az Európai Unió, az Egyesült Államok, a demokrácia, a jogállam, a szabadság ellen. Burkolt antiszemita uszításra épülő rendszer épült ki, amely a náci ideológiához hasonlóan a bankokat, a multinacionális cégeket, a sajtót, a baloldalt, a liberális polgári demokráciát és a nemzetközi pénzvilágot teszi bűnbakká a lakosság előtt, ellenük uszít, és az általánosan elfogadott kódok alapján mindenért a zsidókat teszi felelőssé. Társadalmi elfogadottságuk a szélsőséges nacionalizmusra és az antiszemitizmusra épül.

Elrabolták a lakosság nyugdíjmegtakarításait, a földeket, trafikokat és egyéb kisvállalkozásokat, a kulturális intézményeket lerohanták, pártkatonákkal töltötték fel, szabadgondolkodó értelmiségiek, egyetemi tanárok ellen a harmincas éveket idéző hajszát indítottak, a közvagyont saját klientúrájuk között osztják szét. Nyomorba döntöttek négymillió, mélyszegénységbe másfél millió embert, elüldöztek az országból félmillió embert, akik kivándoroltak, az egyetemisták fele külföldre menekül, az egészségügy gyakorlatilag működésképtelen és hullákat termel, a szegénysorsú halottakat a hozzátartozóknak kell megmosni és eltemetni. Közpénzen szervezett náci csürhével tartják megfélemlítés alatt az országot, sztrájkolni gyakorlatilag nem lehet. Az országban gyermekek és öregek éheznek, eközben stadionok épülnek százmilliárdokért, egy olyan sportra, amely negyven éve nem ért el nemzetközi sikert és képtelen kijutni az európai színtérre. De ez a sport a diktátor hobbija és kedvenc időtöltése, ezért erre költik az adófizetők pénzét és a nép vagyonát. A diktátor világszínvonalú stadiont épít saját falujában a kertje végébe, 1800 fős faluja futballcsapata a közvagyontól elvont pénzekből elszőosztályú csapat lett. A csapat a diktátor százszázalékos újraválasztásakor győzelemmel köszöntötte a diktátort, megverte a nagymúltú Ferencváros csapatát, amelynek elnöke a Fidesz pártigazgatója.

Az ellenzék működésének feltételeit ellehetetlenítették, őket csak a demokrácia hamis látszatának fenntartására tartják. A parlamentben egy nyilast éltető bajuszos fasiszta az Országgyűlés elnöke, aki pénzbírsággal bünteti a neki nem tetsző ellenzéki hozzászólásokat, megfélemlítik és korlátozzák az ellenzéki véleménynyilvánítást, erre a célra parlamenti rendőrséget hoztak létre.  Híveik a bíróság előtt zavartalanul és következmények nélkül leköphetik és bántalmazhatják a volt miniszterelnököt, az ellenzék egyik vezéralakját.

Elvették a szabadságot, elvették a jogot, a demokráciát, elvették az országot, elvették a jövőt. Sokaknak elvették a létbiztonságát, másoknak a jövőjét, az egész országtól az önrendelkezést és az emberi méltóságot. Korlátozták a vallásszabadságot, a gyerekek iskoláiból állami janicsárképzőt és agymosót rendeztek be, visszaállamosították az oktatást, meghamisítják a történelmet, a gyerekeket elvették a szülőktől és a családtól, a nap nagyobb részét az agymosóban kell tölteniük. Embertelen törvényeket hoztak, üldözik a szegényeket, a rokkantakat, a beteg gyerekeket, a hajléktalanokat. Három év alatt lerohasztották az országot, közmunkára ítélték a lakosságot.

Orbánt a világ demokratikus országaiban már darabokra tépték volna, ha nem ítélik időben életfogytiglani szabadságvesztésre. A közpénzek elrablásáért az utolsó centig vagyonelkobzásra ítélték volna.

Orbánról a lagymatag ellenzék mintázott egy hungarocell szobrot, és egy békés pikniken érzékeltetni próbálták sűrű bocsánatkérés közepette, hogy a felcsúti tahó diktatúrát épített fel. Ledöntötték a szobrot, mint egykor a Sztálin-szobrot, és levették a hungarocell fejet, mint egykor Sztálinnak. Emiatt óriási felzúdulás keletkezett jobb- és baloldalon. Nyugat-Európában ehhez hasonló performanszok mindennaposak már akkor is, ha a munkavállalói jogokat a legkisebb mértékben korlátozni próbálják, és nem békés pikniket tartanak, hanem kétmillió dühös ember menetel az utcán. Ez természetes egy demokráciában.

A kormányokat a nép állítja, és a kormányok a népet szolgálják. Ha valaki nem szolgálja a népet, hanem a népet elnyomja, jogaitól megfosztja és uralkodik rajta, a népnek joga van az ilyen despotát, diktátort elkergetni. Amit eddig tett, azért Orbánnak nem levenni, hanem lerúgni kellett volna a fejét. Annak lett volna valami értelme, és lehetne beszélni róla, hogy miért. Ez érzékeltette volna nagyjából a tényleges helyzetet. Ha van miért szégyenkeznie az ellenzéknek, akkor azért szégyellheti magát, hogy ilyen langyosak, tesze-toszák, hogy ezt eltűrik, hogy nem rúgták le Orbán fejét, és nem követelik a diktátor azonnali távozását. A hiba az volt, hogy ez a megmozdulás egy cseppet sem volt fenyegető.

Ez a szégyen. Szégyelljék is magukat érte!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (57 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +107 ( 125 szavazatból)
Lerúgni kellett volna a fejét, 4.7 out of 5 based on 57 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Az alaP törvényében
    úGY KARÁCSONY tÁJÁN benne lesz !! az ünnepekre való tekeintettel

    Őfelsége Felcsuti vitéz I. Viktor Mihály a Szabádságharcos Szent és sérthetetlen
    bármilyen jellegű sőt félre érthető Grimasznál ,pl kifügyülés be kiabálásnál
    azonnali helyszinibírság kiszabása! amit a fidesz polgári ház párt kasszájába befizett a retineskedő . alsó hangon 50 ezer ft.
    Orbán Takarodj !! be kiabálásnál 72 óra fogda viz és kenyéren .majd Rabositás és reakciós hazaellenes Árulónak nyílvánitás után
    3 hónap Közmunka a zsadányi Szőlőben
    Tojás dobálásnál !!!
    gyorsított eljárással 3 hónap fogház + átnevelés más ideológiára nemzeti fideszesé !!
    amit SElmeczi gabriella Tart napi 2 órában. !!!!

    Mindenkinek szép napot kívánok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  2. Ideje lenne tényleg felemelt fejjel kiállni a saját jogainkért!
    Orbán már csak röhögni tud, az általa megfélemlített népen, hiszen Ő maga mondta, hogy aki azt csinálja amit Ő, azt el kell zavarni a népnek!
    Ezt sem akarja tudni senki?Mindenki amnéziás lett ebben a qrva országban?
    Értelmiség!
    Nem finnyáskodni kel, hanem az első sorban hívni az embereket a csatlakozásra, hogy zavarjuk el Orbánt!
    Bíróságok!
    Ki fizet benneteket, és miből? Mire tettetek esküt?Orbán koncepcióinak a kiszolgálására, vagy az igazság védelmére?
    Főügyész!
    Mi a feladatod Te szerencsétlen? Hogy szolgáld a népet, vagy Orbánnak kell csicskáznod?Mire esküdtél fel?
    Alkotmánybírák!
    Mire kaptatok felhatalmazást? Orbán előtti térdelésre, vagy a nép jogainak védelmére, és az alkotmányos rend fenntartására?Esküszegők!
    Ellenzéki pártok!
    Nem a %-okat kell kell számolgatni a nyerési esélyekre, hanem elindulni, és hívni mindenkit! Nem kizárni, és “együttműködni” kell, hanem teljesíteni az eskütökben elmondott szöveget!
    Itt már nem választani kell, mert az maga lesz a nemzethalál! El kell zavarni ezt az élősködő bandát, mert rács mögött a helyük!
    Mit mondott Orbán, emlékezzetek rá!
    “A rendszer kész, csak be kell üzemelni!”
    Megvárjátok az üzembe helyezést egy elcsalt választással? Amikor majd tömegesen tartóztatják le a nekik nem tetszőket?
    Mi kell még hogy felébredjetek?
    Árulók vagytok, a nép,és a Köztársaság árulói, vagy hazafiak vagytok?
    .
    Miért is jutnak eszembe ilyen gondolatok, egy ilyen országban, mint Magyarország?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (69 szavazatból)
  3. 4 milliónyi megnyomorított – valószínű tetszene nekik, ha végre valaki megtenné és elrúgná jó messzire, de mikor fognak ők magukért valamit megtenni?!
    Gondolom a 4 milliónyiból voltak fideszes s(z)avazók is bőven, akik mára csalódottak lettek, csak nem hangoztatják, ők majd bojkottálják a szavazást, a maradék pedig ész nélkül rohan leváltani a megnyomorítóit!
    Ők így rúgják le a fejét a kecónak….
    Én nem látom, hogy itt másként lehetne bojkott, a kamu pártok indulása és az 1 milliós támogatással induló jelöltek ezt nem teszik elvárhatóvá.
    Az LMP, a Jobbik, a Fodorék biztosan nem bojkottálják a választást – akkor pedig ez azt jelenti, hogy aki lemarad az kimarad…szerintem ez nagyon kockázatos dolog lenne a pártok jövőjét illetőleg.
    Nem vagyok szakértő, de azzal tisztában vagyok, hogy ettől a megosztott társadalomtól mit lehet elvárni.
    A pártoknak pedig ehhez kell alkalmazkodni, mert szerintem nekik is könnyebb lenne egy bojkottot meghirdetni, de egy vekkeres által felnevelt párt, egy sukorói feljelentő, stb., stb. miatt nem lehet ezt megvalósítani, bármennyire jó megoldás lehetne!
    Itt az AN oldalain is olyan megosztottság van, hogy az ihajja, az ország itt van kicsiben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  4. AMIG A FEJEKBEN NEM OSZLIK A SÖTÉTSÉG, AMIG ÜNNEPLIK A HAZUGOT, A TOLVAJT, AMIG MEGHURCOLHATJÁK, ELÍTÉLHETIK AZ ÁRTATLANT, AMIG FÉLELEMBEN TARTHATJÁK AZ EMBEREKET…..stb. ADDIG A gonosz marad hatalmon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  5. “Időközben eltörölték a demokratikus Alkotmányt,”
    .
    És a Magyar Köztársaságot. Ez volt a legelső dolga a nyomorultnak, az első lépés a diktatúra felé. Akkor kellet volna lerúgni a fejét de rögtön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (42 szavazatból)
  6. Erről van szó!
    Vicceskedni, jófejkedni már többet árt mint használ!
    Itt fenyegetni kéne, de úgy, hogy összeszarják magukat!
    De mit várunk egy olyan csapattól, akinek a listavezetője olyan “szabad ember”, aki Felcsúton nem mert kiszállni a buszból, mert már az induláskor gumikacsákkal kellőképp megfélemlítették!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  7. A körülöttünk lévő világ tátott szájjal nézi hogy mi fortyog ebben az apró lombikban és végül mi buggyan ki belőle jövő tavasszal.Nem lehet egy öröm még csak nézni sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. A 2012. augusztus 5-én Devecseren történt náci támadásról:
    http://www.hirhatar.hu/hir/ha-ez-nem-uszitas-akkor-semmi-sem-az-kozolte-a-magyar-helsinki-bizottsag

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. Szirmai
    -
    Megnyugodhat, vónalkódos már a narancsos gatya alól kivillanó piros gatya!
    -
    Nyomatják ezerrel, hogy sikereket érünk el – ja, a bőrünkön érezzük!
    Ha minden rendben a vezérrel – miért kell dedós módszerekkel fényezni?
    Nyomatják ezerrel, hogy mekkora nyerésre állnak – talán majd csalással!
    -
    De miért kell variálni a választási törvényt már 2014-re, ha olyan jól állnak?
    Angela Merkel miért nem variált, hogy 99,99%-s legyen a győzelme?
    -
    Egyre durvább lenyúlások vannak – majd csak eldől már egy dominó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  10. csakén

    Nem értem ,hogy miért nyomatják ezerrel ,hogy Merkel mekkora sikert ért el.
    Persze,hogy sikeres volt ,ezt ki vitatja?? Tehát attól a bizonyos 99.9% tól messze vannak!!! Még az 50% sincs meg Merkeléknek!!
    Ne feledkezzünk el arról ,hogy ma a Bundestagban BALOLDALI
    többség van (szocdemek ,zöldek, bal-párt),csak az a helyzet ,hogy a szocdemek nem akarnak közösködni a Linkével. Még egyszer mondom: Papiron a baloldal. A Linke a (volt NDK-ban )22%-ot szerzett!!! Országosan csaknem 9%. 64 mandátum!
    van többségben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. vikmeki
    Ezt írtam:
    “De miért kell variálni a választási törvényt már 2014-re, ha olyan jól állnak?
    Angela Merkel miért nem variált, hogy 99,99%-s legyen a győzelme?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Gondolom, hogy ezek az embereknek is rúghatnékjuk van:
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/10/02/zokogtak-az-iskolai-dolgozok-mikor-meglattak-uj-beruket/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/330561szoborsors#.UkB-M.email

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. http://www.galamuscsoport.hu
    Szoborsors cím alatt olvasható írás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/330561_szoborsors

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Egyetértek ! Le kellett volna rúgni a fejét , a PROTOTÍPUSNAK !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Kérem tisztelettel, hiszem azt, hogy négy évi fájdalmas vajúdás, tucatnyi (méhen belüli változtatás, átklónozás) után halva fog születni ez a fertelmes torzszülött, Orbán Búla! Orbán hatalmából pedig nem marad más, mint HAT ALOM!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. Álláspontom szerint nagyon fontos szem előtt tartani az alábbiakat:
    1/ Azistenadtamagyarnép túlnyomó része nincs tisztában a saját igazi történelmi múltjával, tényleg nem ismeri, fogalma sincsen, hogy mi miért és hogyan történt a történelme során (tippeljünk: szerinetem max. 3-500.000 ember művelődik a magyar történelemmel kapcsolatosan)
    2/ A fentiekből következően, azokat a “jelképeket”, “igazságokat”, “kritikus, cinikus” írásokat is (amelyeket admin tesz közzé itt) csak nagyon kevesek értik meg, még kevesebben hajlandók elgondolkodni ezeken…sajnos
    3/ A magyar nép tragikus butaságát betetőzi a magyar zsidóság butasága is.

    A nyelvi kurzusom végén, már tudtam erről a helyzetről mesélni az izraeli nyelvtanáraimnak is héberül, megértettek mindent, és azt kérdezték: – מה לעשות – mit lehet tenni? – Erre csak azt tudtam válaszolni: אין ארץ אחרת רק ישראל- nincs más haza csak Izrael…
    -ezt nem érti meg a magyar zsidóság, nem tanul a történelemből, nem olvas Herzl Tivadarról, vagy nem érti meg, vagy nem ért azzal egyet…felfoghatatlanul nyalják a Fidesz seggét apró pénzekért, bújkálnak, már elkezdték Horthy-t tisztára mosni, pfúj… NAGYON NAGY A BAJ…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  19. Gratulálok a cikkírónak! Köszönöm! Engem szegedi lakost Erdélyből mocskoltak le privát E-mail címemen, mert a Dopeman védelmére keltem. Nacionalista, soviniszta, irredenta, fasiszta kormány van hatalmon, tévedhetetlen vezére Orbán. Szégyellem magam, hogy ide születtem, szégyen magyarnak lenni. Hiába gyűlölöm ezt a fasiszta rezsimet, ami ma Magyarországon van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. Csakén

    Nem neked szólt ,csak úgy általában. Ha a szocdemek úgy döntenének (nem fognak ),hogy összeállnak Gregor Gysiékkel, akkor szegény Angéla nem lenne kancellár. Ezt csak a tények kedvéért mondom. Jó, jó siker,de azért nem akkora!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. jogászka,
    Nagyobb a baj.
    1. De, elég sokan “művelődnek”, viszont rossz forrásból töltekeznek. Csak olyasmit olvasnak, hallgatnak, ami megerősíti őket téveszméikben. A bölcsészkarok tele vannak irrendenta és náci oktatókkal, a történelemtanárok sokasága terjeszt hazugságokat, és ebben partnerre találnak a kuruzslókban.
    3. A zsidók butaságáról: A Kádár-korban nem nagyon jelent meg nyilvánosan az antiszemitizmus. Tudok konkrét esetekről, egész megdöbbentőkről is, de könnyen lehetett abba a tévedésbe esni, hogy ez a szemlélet nagyrészt kihunyt, csak itt-ott lappang még némi maradéka. A nyolcvanas évekkel kezdődően ez az illúzió kipukkadt, de hogy ilyen elemei erővel tör fel a szenny, és hogy állami ideológia része lesz, ezt nem lehetett bizonyossággal előre látni, illetve az is hihető volt, hogy felülkerekedik a józan ész.
    Akit nem zsidónak neveltek, magyar anyanyelvű, a magyar irodalmat, zenét, tájat megszerette, és hozzá még a szennytől viszonylag elszigetelten élt, az nem kárhoztatható csak azért, mert ragaszkodik gyermek- és ifjúkora emlékeihez.
    Nem feltétlenül fideSS-luknyaló, aki még itthon van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. Csak még egy adalék, amit nemigen emleget mostanában a sajtó (érdekes, a kormánypárti sem…), de azért mi ne feledkezzünk meg róla:
    Budai Gyula előtt Papcsák volt az “elszámolási kormánybiztos”!

    A fideszes erkölcs bajnoka…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. A cikk minden sora igaz !!! EGYETÉRTEK !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Kivaloanan osszeallitott iras.
    A Szobordontes otleteert es annak kituno kivitelezeseert a Szolidaritast illeti a dicsaert. Ezzel a szobordontessel Konya Peter es a Szolidaritas, a demokracia kepviseleteben, felzarkozott Gyurcsany es a DK melle. Ma ez a ket part kepviseli a demokratikus baloldal szellemiseget es batorsagat. Hallo MSZP, hallo Egyutt2014. Volna kitol tanulni. A baloldalnak elege van a meghunyaszkodo, fulet-farkat behuzo, mentegetozo ellenzekbol. Nem elhatarolodni kell, hanem teljes erovel tamogatni az Orban es bunozo bandaja elleni harcot.
    Eleg volt az Orban fele gyarmatositasbol. Az emberek szabadon, felelem nelukul akarnak elni ebben az orszagban, amely mara Orban gyarmata lett.
    Nem leszunk gyarmat. Nem leszunk az Orban-fele oligarchak szolganepe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. vikmeki
    “akkor szegény Angéla nem lenne kancellár. Ezt csak a tények kedvéért mondom. Jó, jó siker,de azért nem akkora!!”
    -
    Én csalásról beszéltem és a választási törvény variálásáról, így Angela Merkelnek nem is lehet akkora győzelme, mint a vekkeres 3xbóvlisnak!)))))

    Ennek fényében érdekel “csak” a német választás!
    “szegény Angela” hát én inkább egy szerencsétlen Magyarországot látok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Titánia
    Budai jogászként akkora tudású, hogy még halottal is képes szerződést kötni!
    -
    Magyarországon egy plagizáló államelnök lehetett, egy ilyen jogász vizsgálóbiztos lehetett, egy gyilkosságért elítélt biztonsági szakember lehet és inkább nem sorolom tovább, mert már reggel felszökik a vérnyomásom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. http://www.peticiok.com/emberi_kialtvany__mindenkinek_akit_illet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A KDNP és a politikai kultúra 2013. október 3. csütörtök | AN

A Hernádi-helyzet fokozódik 2013. október 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos