Ronai and Ronai
AMERIKAI

Friss pénz az Orbán maffiának 2014. január 16. csütörtök 7:33 | AN

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Friss pénz az Orbán maffiának

Budapest – Orbán Viktor minden előzetes egyeztetés nélkül igazi diktátor módjára döntött arról, hogy Magyarország orosz pénzből bővíti a paksi atomerőművet. A híradások elsősorban az eljárás módjára figyelnek és felhívják a figyelmet arra, hogy Orbán hazaárulásnak nevezte korábban az orosz gázfüggőséget, de nem kap elég figyelmet az a háromezer milliárd forint, amely friss pénz gyanánt befolyik a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, ahol minden pénz – vagy legalább egy rész – menetrendszerűen el is tűnik. Simicska lajos “Gazdálkodj okosan”"-t játszik az adófizetők terhére.

Magyarország nevében egy félidióta utazgat a világban, hogy drága kölcsönöket szerezzen az IMF olcsóbb hitelei helyett. Szijjártó már többet utazik, mint egy steward, de pénzt eddig még nem hozott, a NER-nek viszont friss pénzre van szüksége, mert gazdaság az nincs, a diktatúrát pedig valamiből fenn kell tartani. Újabb megrendelés a Közgépnek a beruházás, ellopják legalább a tíz százalékát, és Simicska Lajos is élvezi kedvenc társasjátékát. Simicska nagyjából úgy működik  aháttérben, hogy dob egy hatost a kockával, rálép egy mezőre, elolvasa. Végy ingatlant, utána végy energiacéget, és most olyan mezőre lépett, hogy végy atomerőművet, és ő vesz. Majd a magyar adófizetők nyomorogva visszafizetik, és szidják majd a zsidókat és a bankokat, a gyarmatosító Nyugatot, hogy kifosztják a magyar népet. A Békemenet majd tüntet egyet.

Orbán maffiája korábban is úgy fosztogatta az országot, hogy kitaláltak valami projektet, építettek valamit dupla költségvetéssel, a felét ellopták, a maradékből pedig emléket állítottak önmaguknak. Nem járt sikerrel eddig a keleti nyitás, se Kína, se az arab diktatúrák nem hozták a milliárdokat Magyarországra, mert ennyi erővel a tengerbe is szórhatnák a pénzüket, közelebb van. Ezért újra eft “beruházás” ürügyén ytudnak pénzhez jutni a diktatúra finanszírozásához és a magánjellegű rabláshoz. Ennek az orosz pénznek az ára az volt, hogy Putyinnak megépítik a Déli Áramlatot, és segítik az európai terjeszkedését. Önmagában ez is egy korrupciós üzlet, amelynek az árát a magyar kisember fizeti majd meg a maga nyomorával.

Orbán visszahívta az oroszokat. Tankok helyett a gázcsapok.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (46 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 80 szavazatból)
Friss pénz az Orbán maffiának, 4.7 out of 5 based on 46 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. Gret 49 Nem is hadászati volt a probléma. Az egész más technológiát feltételez. A nem békés célú felhasználás ,az komolytalan és lehetetlen is , ne tereljük el vele a figyelmet erről a mega/ giga/ XXL gusztustalanságról..
    Én csak annyit mondtam ,hogy ez egy állatorvosi ló ,annyi benne a bukó ,tehát arra koncentráljunk . ( Illetve azoknak ,akiknek kéne) Van mire ,bőven.Ebbe simán belebukhat (nának).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  2. vikmeki
    mostanában szofisztikáltabbak a minuszolók, nem fűnyíróelven dolgoznak
    hülyén néz ki a dolog, de pont a rám reagáló hsz-eidet beminuszolták, miközben az enyémeket (még) nem
    de ugye nem feltételezel rólam ennyire pitiáner vitatkozási stílust?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  3. vikmeki
    Bizony ez is bukó lenne. Ha!
    Ha érdekelné őket, de nem érdekli!És egyiket sem!
    A parlamenti helyek azok igen.
    Számtalan ügyet elengedtek (nek) a fülük mellett.
    Mikor értjük már meg,hogy nem az ország a fontos?
    .
    Valahol olvastam ma, hogy micsoda környezeti beavatkozás kell az erőmű bővítéséhez!
    Senki nem szólt egy szót sem!
    Azt is olvastam, hogy az a dokumentum ami az erőmű bővítésről szól, az nem másik reaktor építésével számolt, így amit Orbán most alakított, az teljesen szembe ment az eddigi ajánlásokkal úgy szakmai, mint politikai téren.Magán akció volt,mindenféle hitelesség nélkül.
    .
    És ez ellen sincs még csak műfelháborodás sem!
    Ha az összefogóknak nincs víziójuk (persze tudom hogy az kevés) a továbbiakra, akkor milyen alapon bohóckodnak?
    Mindegyik! Veszélyes játékszer lenne ez az Orbán kezében,és kussol mindenki!
    Azért azt ugye tudjuk, hogy egy Putyin, és egy Orbán megállapodással mi csak veszíthetünk?
    Putyin egyébként sem felejt.
    Mi meg fizetjük a révészt,és nyomorodunk bele! nem csak mi, a gyerekeink is!
    Akik itt annyira védték az összefogást, meg a Gyurcsány sikerét, azok miért nem bökik már oldalba, hogy kis pajtás, munka van?!
    Tényleg Abszurdisztán ez az ország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  4. bumburi

    Szerintem ezt olvastad.
    http://cink.hu/orban-dontese-miatt-megis-vizlepcsok-epulhetnek-a-duna-1502556493

    A Bős-Nagymarosi vízlépcső szóba sem fog kerülni. nem azért mert nem lenne benne realitás,hanem mert nem kevés “politikus” és párt annak a hátán vált azzá,ami most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  5. Gyula Bognar, Jr.

    Van egy másik oldala is a Stadionos viktor hazaárulásának. Mivel Németországban a környezet és emberek védelme fontos és a nukleáris erőműveket ki akarják kapcsolni, a Stadionos viktor épít magyar emberek életét veszélyeztető újabb reaktorokat, azzal a tervvel, hogy az extra energiát megveszik a Németek. Márpedig egy politikus, aki feláldozza népét, hazáját, más országok népéért és más országok érdek´ért az a legaljasabb hazaáruló hóhér, az ilyen kötelet érdemel, de azonnal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. zumm zumm,
    szerinted az, hogy valaha tiltakoztak az erőmű ellen, mennyire zavarja ezt a bandát? Elfelejted, hogy milyen íráshoz szólsz hozzá? Nem Orbán Viktor zavarta ki az oroszokat, és nem Orbán kampányolt még szűk négy éve is az oroszoktól való mindennemű energia, és gazdasági függőség ellen? Ne legyenek illúzióid, ha szükségük lesz az erőműre, megépítik. Kerüljön bármibe is. Az amit tegnap mondtak, mára már kiüresedett szavak tömege.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Gret 49

    Én nem éreztem semmiféle pitiáner stilust, szerintem nem is volt ilyen gond.
    Én csak annyit jegyeztem meg ,hogy ez az egész még “békéscélúan” is maga a botrány , a nem békés célú meg szóba se jöhet. Ennyi.
    Egyébként ez a nyomorult gnóm szemrebbenés nélkül mond valamit ,majd annak a szöges ellentétét,de ha kell azonnal vált az első verzióra. Nem vagyok túl fiatal ,de ilyet még soha életemben nem láttam. Az átkosban sem.még ott is adtak bizonyos látszatra vagy legalább a látszat látszatára.Ezek semmire. Bele a kamerába ,bele a pofájába mindenkinek ,és mindezt rezzenéstelenül.
    Ha ez a sok birka ( beeeeeee,beeeeeeee) ezt benyalja,rájuk szavaz ,vagy “bizonytalan” szegényke, akkor kivánom is nekik ,hogy jó sokáig álljanak sorba a Blahán, igérem egy cseppet se fogom sajnálni őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. zumm zumm
    Igen, arra a cikkre gondoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. vikmeki
    jaj, már túlragozom mint a macskafogóban (ne ragozd Kuki, mert meghülyülök!)
    szóval csak azt akartam mondani, hogy a lászat ellenem szólt, de azért olyat nem csinálnék, hogy a vitapartnerem hsz-eit beminuszolnám
    na, azóta megkaptam a magam minuszait, így a gyanu árnyéka elhárult :))
    .
    A beszélgetésünk érdemi részét illetően pedig, abban egyetértünk, hogy ez a szerződés akkora szemétség hogy 89 óta az összes korrupt kormány összes lenyúlása a kerekítési hiba nagyságrendjét sem éri el e mellett, és hogy a dolog első- másod- és sokad-sorban a lóvéról szól, nagyon sok lóvéról.
    De azért a dolog nukleáris veszélye sem zéró. Én sem vagyok atomfizikus, de azt gondolom nem véletlenül lett mindenki olyan ideges, amikor Irán reaktor építéséhez szükséges anyagokat, alkatrészeket vásárolt az oroszoktól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Valódi álhír:
    Magát meg nem nevezni kíváni információ forrásom szerint volt meghívásos pályáztatás a paksi atomerőmű bővítéséről.
    A meghívottak közül Észak Korea, Irán és Kína nem volt hajlandó negatív kamattal kölcsönt adni a beruházásra, holmi politikai előnyök fejében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos