Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bojkottáljuk-e a Coca Colát és a Suzukit? 2013. szeptember 13. péntek 21:27 | AN

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bojkottáljuk-e a Coca Colát és a Suzukit?

Budapest – A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia hivatalos honlapjának támogatói között a Fidesz-közeli magyar vállalatok és oligarchák mellett megtalálható a Coca Cola és a Suzuki is. A Felcsút NB I-es labdarúgó csapata mögött álló futballakadémia mesterséges képződmény, a magyar nép demokratikus Alkotmányát és szabadságát eltörlő diktátatúra egyik jelképe. Aki ezt a szimbolikus intézményt támogatja, és Orbán Viktor diktátor kegyeit keresi, az a magyar demokrácia és szabadság ellenfele. Az Amerikai Népszava felszólítja a magyar demokratákat, gondolják meg, bojkottálják-e a Suzukit és a Coca Cola-t, és ezt minél szélesebb körben publikálják-e.

A felcsúti gigamánia politikai szimbólum, amely az Orbán-rendszer ellenfeleinek, a jogállam, a köztársaság és a demokrácia híveinek utálatát váltja ki. A felcsúti Orbán-objektumok, amelyek az adózásból kilopott pénzekből, a magyar nép pénzéből épülnek, a rendszer gyűlölt jelképei. Ezeket nem támogatja senki más, csak a diktatúra haszonélvezői és kollaboránsai. Ha a Suzuki és a Coca Cola a demokráciát lábbal tipró Orbán Viktor magánhóbortját és nagyzási mániáját támogatja, akkor a demokrácia híveinek szimpátiáját és támogatását elveszíti. Orbán-rendszere egyre nagyobb közutálat tárgya lesz, és ebben az utálatban (valamint a rendszer támogatásának felelősségében) osztoznak azok a cégek is, akik Orbán magánfalujának magánfutballcsapatát szponzorálják.

Az Amerikai Népszava felszólítja azokat a multinacionális cégeket, amelyek jóindulatúan ebbe a körbe keveredtek, és nem részei az Orbán-Simicska-maffiának, ne álljanak a diktátor mellé, mert sem üzleti, sem erkölcsi szempontból ez nem lesz jövedelmező számukra. Elveszítik a diktatúrával szemben álló lakosság szimpátiáját és piacát.

Felszólítjuk a magyar demokrácia és a jogállamiság híveit, gondolják meg, bojkottálják-e a Coca Colát és a Suzukit, amennyiben továbbra is támogatják a diktátor magánfutballcsapatát és futballakadémiáját. Ezek a magyar nép meglopásának, kizsigerelésének jelképei. Ha a Coca Cola ezt támogatja, akkor úgy dönthetünk, hogy nem fogyasztunk Coca Colát, és a környezetünkben mindenkit erre buzdítunk. Ha a Suzuki támogatja a diktátort (és vele a diktatúrát), ha beavatkozik a magyar belpolitikába, akkor dönthetünk úgy, hogy nem vásárolunk Suzukit, és mindenkit a Suzuki termékeinek bojkottjára szólítunk fel.

A támogatás következménye az lehet, hogy előbb-utóbb készülnek pólók és kitűzők azzal a felirattal, hogy nem iszunk Coca Colát, nem veszünk Suzukit. Készülhetnek pirossal áthúzott Orbán-kitűzők a Coca Cola és a Suzuki emblémájával.

A Coca Cola logója – talán nem véletlenül – már belekeveredett a Fidesz kínos ügyleteibe, a trafikmutyi kiállítás egyik alkotásába. A felcsúti fociakadémia támogatójának lenni legalább ennyire kínos. Mindenki tudja, hogy a Coca Cola és a Suzuki nem támogatná egyetlen falu csapatát sem, ha az nem Orbán csapata lenne. Ha elkötelezik magukat egy politikai irányzat mellett, amely ráadásul a nyugati típusú demokráciák ellensége, elveszítik a demokratikus érzelmű fogyasztókat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 58 szavazatból)
Bojkottáljuk-e a Coca Colát és a Suzukit?, 5.0 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Nem tudom, az anyacégek mennyit tudnak arról, mit támogat a magyarországi kirendeltségük. Nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok hivatalosan, mármint, egy jelentéktelen országban ha a cég támogatását akarja adni valaminek, mennyire köteles tájékoztatni az anyacéget.
    .
    Feltételezem, nem kezdenek egy politikai esettanulmányba, mikor megküldik a központba, hogy éppen egy új sportlétesítményt készülnek támogatni. Már csak azért sem, mert a cég magyar kirendeltségvezetői is nagyrészt fitymesz- prostituáltak, vagy ilyesmi.
    .
    Másképpen alighanem azért löknének valami olyasmit, hogy éppen egy elborult diktatúra jelképeihez készülnek adni a nevüket, nem?
    .
    Másképpen a Suzuki fővezéreknek Japánban, vagy bárhol, honnan lenne fogalma, mihez adják éppen a nevüket?
    .
    Aki vágja ezt a témát, írja meg, hogy megy ez. Én csak gondolkodtam egy kicsit ezen, mert nem tudom pontosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  2. Nem a Coca-cola volt az egyik multi cég, akivel a nemzetvezető megállapodott? Kormányfőként ígért felcsútiként kaszál. Így csorog vissza az állami pénz magán zsebbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  3. Annyiban nem is baj, ha a C-C lejáratja magát Orbánékkal, hogy a kóla – mondjuk ki! – nem egészséges, gyártsa bár multi, vagy no name márka… Talán nem is ártana, ha a 80-as évek utáni kóladivat levonulna – népegészségügy szempontjából. A kérdés, hogy a relatíve jobb keresetűek népautóját, a Suzukit a demokratábbak dobják-e majd? (Persze, árkategóriában közel ott a Fiat, a Skodovka, a Dacia – van hova menekülni.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Teljesen egyet értek a bojkottfelhívással! A két cég tisztességes módon akkor járt volna el, ha pl. az MLSZ-t, a MOB-t, vagy más, központi sportági szövetséget választ magának a szponzor szerepében.
    Másfelől, ne felejtsük el, hogy az Orbán kormány un. “stratégiai szövetséget” kötött ezzel a két céggel is, amely szövetségnek a valós célja, tartalma és a kölcsönösen nyújtott kedvezmények jellege, köre, mértéke stb. oly annyira nem publikus, hogy azokat még az ellenzéki parlamenti képviselők sem ismerhették meg! Kételkedhet-e valaki ezek után abban, hogy e szövetségkötések nem lettek összekötve egyes kormányzati szereplők egyéni haszonszerzési ambícióival? Szerintem nem, mert a titkolódzás mögött mindig a hamis tettek leplezési szándéka fedezhető fel.
    Ma már nincs olyan nap, ami a nélkül telne el, hogy Orbán “nemzeti-keresztény-populista” kormánya, és a Fidesz szócsövei ne vágnának valamilyen pimaszságot, vagy ocsmányságot a “zemberek” arcába, a hatalom elveszthetetlenségének a tudatában. De a “korsó” előbb, vagy utóbb, de egyszer mégis csak el fog törni. Ehhez pedig még az itt felvetett bojkott is hozzájárulhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  5. Admin!
    Ezt az írást, vagy egy hasonló tájékoztató levelet el kellene küldeni az anyacégeknek is, hogy tudják-e mihez adják a nevüket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  6. Coke kihuzva a listamrol, a Suzuki soha nem is volt rajta. Nem nagy veszteseg, viszont orulok, hogy az a havi par ezer rakoltott forintom most mar okkal nem nekik megy. Igen, attol meg irgalmatlan mennyisegben iszom masik amerikai szenvasas cola tartalmu italt, es mar jobban is esik ;)

    Aztan majd strategiai megallapodast kossenek a sitten is ugyanilyen nagy mellennyel, a lehetoseg adott es adodik ;>

    Coke – NOPE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  7. Kissé naiv dolog és tájékozatlanságra vall azt hinni, hogy a multinacionális tőke a demokrácia és az emberi jogok bajnoka lenne. Egy sor elnyomó, emberi jogokat semmibe vevő országgal vannak a szabad világnak mocskosabbnál mocskosabb érdekeltségei. Egyébként hogyan fogja a szabadság és demokrácia kevés számú magyar híve megemészteni, hogy a Nyugat támogatja a fasiszta diktatúrát? Az EU talán bojkottálja…? Nem; ehelyett a felcsuti maffia megkap minden EU pénzt, amit szabadon lenyúlhatnak. Amíg direkt módon nem sérted az a Nyugat anyagi érdekeltségeit, addig fasisztának lenni bocsánatos bűn. A külföldiek, menekültek elleni “szalonképes” módon tálalt xenofóbia, rasszizmus például nyugati országokban is – főleg gazdasági válságok idején – kifejezetten nyerőnek számítanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. “…naiv dolog és tájékozatlanságra vall azt hinni, hogy a multinacionális tőke a demokrácia és az emberi jogok bajnoka lenne…”
    .
    - Ez igaz, de az is igaz, hogy az óriáscégek napjainkban jobban megnézik, mihez adják a nevüket. És marad a kérdésem is; hogy működik ez a támogatós dolog?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  9. A két márkán kívül még a következők támogatják Orbán dilijét, róluk sem kellene elfeledkezni. Abc sorrendben:
    .
    Agro-Felcsút Kft
    BÁV Zrt.
    Békés Drén Környezetvédelmi, Víz- és Mélyépítési Kft.
    Búzakalász 66 Felcsút Kft.
    CBA Kereskedelmi Kft.
    Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
    Demján Sándor
    Diagnosticum Zrt.
    Dr. Tomcsányi Tamás Ügyvédi Iroda
    Duna Aszfalt Kft.
    Duna Takarékszövetkezet NET Média Zrt.
    Duna Tv
    Eurovéd Security Team
    FGSZ Földgázszállító Zrt.
    FHB Jelzálogbank Zrt.
    Gánt Kő és Tőzeg Kft.
    Flier János, Flier Tamás,
    Hír TV Zrt.
    Ilzer Italgyártó Zrt.
    JAKO Magyarország Kft.Dolomit Kőbányászati Kft.
    Közgép Építő és Fémszerkezetgyártó Zrt.
    Magyar Suzuki Zrt.
    Marchfeldrasen R Gyepgyártó és Forgalmazó Kft.
    Mészáros és Mészáros Kft.
    Mol Nyrt.
    M1
    Olajterv Zrt.
    OTP Bank Nyrt.
    OTP Jelzálogbank Zrt.
    OTP Lakástakarék Zrt.
    Penny Market
    Pentavia Kft.
    Pharos 95 Kft.
    Pro-Aurum Zrt.
    Sagemcom Magyarország Kft.
    Sio-Eckes Kft.
    Sokon Kft.
    SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
    Sport Tv
    Stadler Trains Magyarország
    TERRA-LOG Kft.
    TriGránit Fejlesztési Zrt.
    Vasúti Szolgáltató Kft.
    VIVIEN Aqua Home
    Volkswagen
    .
    Továbbá:.
    dr. Vörös József,
    Balázs Attila,
    Hamar Gábor
    Simicskó István,
    Varga József…
    .
    … és még mások
    .
    Én speciel kiveszem a pénzemet az OTP-ből is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  10. Ha menni akarnak, akkor úgy sem számít a szerződés, olyanok kötöttek szerződést a kormánnyal, akik azer azt tudják, hogy itt visszamenőleges törvénykezés is létezik és persze azt is tudják, hogy vannak lex törvények is – a joghézagékkal könnyű szerződést kötni, mert ők maguk sem gondolják komolyan!
    A neten olvastam, hogy a Suzuki csak egy műszakban dolgozik….miért is?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Én is erregondoltam, h erről szólnak a céges stratégiai megállapodások… mert ha neadjisten munkahelyteremtésről szólnának, a csapból is az folyna, hogy sikersikersikersker magyarmagyarmagyar, fujjbajnaigyurcsány, sikermagyarmagyarsiker…. Mellesleg – a gagyi propagandáról jut eszembe: Orbán mostanában úgy beszél a néphez, mint egy gyengébb képességű negyedikes felolvas valamit, de nemigen érti, mit. Vajon ezzel a plebszhez kíván hasonulni (akikről azt hiszi, hüjék, és similis simili gaudet alapon így rá szavaznak), vagy csak szét van esve. Selmeci kiflis is totál kivan, nála nem színészi játék, ő (remélem), vesztét érzi. Mit gondoltok? Szép napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. A 83 éves Oszama Szuzuki néhány napja Magyarországon járt, s a mellette pöffeszkedő Orbán társaságában az új SX4 modell bemutatásakor jól megmondta az okosságokat a magyaroknak. Azzal is büszkélkedett az öregember, hogy néha ad Orbánnak tanácsokat, amit a magyar miniszterelnök el is fogad. Nézete szerint aki sokat dolgozik, annak nincs ideje arra, hogy meghaljon. Ezek szerint a hivatalos kormányzati lózungok ellenére a magyarok kihalásra vannak ítélve, mert bár sokan dolgoznának, de még munkahelyük sincsen, ráadásul a 62 éveseket kíméletlenül kirúgják a munkahelyükről, nehogy Szuzuki felfogása szerint esetleg sokáig éljenek.
    Az már csak egy apró érdekesség a furcsa összefüggések között, hogy Orbánék munkatörvénykönyve, amely eltörli a szakszervezetek szinte minden jogát, pontosan egybevág a Suzuki érdekeivel, ugyanis korábban a gyárban uralkodó rigorózus követelmények ellen tiltakozó szakszervezeti vezetőket rendesen kivágták a munkahelyükről, és a szakszervezetek működését is betiltották az esztergomi gyárban. Ennek szentesítését foglalták törvénybe Orbáné.
    A magyarok nevében köszönjük Oszama úr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  13. G.
    Be vannak sz@va, nagy a veszíteni valójuk – a vagyonuk és a szabadságuk a tét!
    Elérték, hogy lett 2/3, amivel jól is lehetett volna kormányozni – de túl sokat markoltak, túl rövid idő alatt!
    Az ország, az emberek kizsigerelve, minden a feje tetején áll!
    ELQÚÚRÁLTÁK!
    Nem kicsit! Nagyon!
    Ha ebből a kómából netán valaki felpiszkálja a tömegeket, na akkor lehet valami, bár akik felébredtek, azok közül sokan elhúztak innét.
    -
    Már csak egy rendeleti kormányzással menekülhetnek meg….még ettől is rendeletibb…nem egy éjszaka alatt a Parlamenten átvert és elfogadott törvénykezéssel?!
    Mi lehet ettől rendeletibb?!
    -
    Mindig is így beszéltek a zemberekhez – a 8-10 évesek szintjén!
    Nem a Közgázon adtak elő gazdasági helyzetértékeléseket, hanem egyszerűen csak nyomatták, hogy rosszabbul élünk, hazudtak éjjel és nappal, ellopták az országot és kiárusították – ebből lett a 2/3, aki nem megy le erre szintre, mert úgy gondolja, hogy a magyarok ettől többek, azok tévednek, de mit lehet tenni, mert én nem tudom….az iskolák most még inkább le fogják süllyeszteni ezt a “szellemi színvonalat”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. Cinikus nyilatkozat a pedagógusok nyilatkozataival kapcsolatban:
    http://www.stop.hu/kommentek/?forum_topics_id=471737&database_name=articles&database_id=1179331&forum_forbidden=0&subcategory=belfold&lstresults=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. gets
    Ezért ilyen alacsonyra kalkulálják az inflációt, amit nem emelnek a magyar nyugdíjasoknak, abból finanszírozzák ezeket a kiadásokat!
    Ez nem zavarja a zembereket, csak az itt élők segélyezése, akik viszont mindennap itthon költik el a kis segélyüket 27%-s ÁFA-val terhelve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Csakén, tudom, h mindig populísta sulykolás volt, de most kimondottan az előadói minőség is romlott, imbecill, idegroncs, papír nélkül semmi nem jut eszembe és hangsúlyozni is efelejtettem módon megy, erre próbáltam utalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Suziki főképpen az öregtatáé.
    Tudjátok : a gázálarcképűé öreg Suzuki san-é.
    Ő már a rendszerváltás idején is azt találta javasolni az Antall-kormánynak hogy vessenek ki büntető-vámokat a magánúton külfoldról behozott gépkocsikra , mert a magyarember jobban teszi ha a ” miautónkat ” vásárolja.
    Ez meg is történt. Csak mostmár Regisztrációs Adó a neve neki.
    Ennyit az öregfaterról meg a demokratikus hajlamairól.
    ( Nefeledjük , még a szocik idején sem működhetett az esztergomi gyárban szakszervezet. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. G
    Igen, látványos volt már az évértékelőn is a beszéde – már a tisztelt hölgyeimet és uraimat is papírról olvasta a TV-ben ez jól látszott – de a hívőket ez nem zavarja, mert olyanok, mint a templomból kijövő mami, aki szerint olyan szépen beszélt a pap, de azt, hogy miről is beszélt, azt nem tudta….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Egy plusz okkal több a bojkottra, hogy a jó öreg Suzuki Osamu maga is egy arrogáns diktátor, ott sanyargatja a munkásait ahol tudja.

    Viszont fukar amilyet még nem láttam soha. Mottója, ” kiváló minőséget olcsó munkaerővel. ” Az indiai gyárában már több haláleset is volt.
    .
    Azért érdekelne egy ilyen fukar arrogáns vénembert mivel tudott rávenni Orbán, hogy támogassa. Ugyancsak a Cola. Mit adott nekik cserébe, természetesen állami pénzből? Szerintem egyik sem, a Suzuki és a Cola sem riad vissza egy kis pénzmosástól vagy korrupciótól.
    .
    Tehát, ” én már több pénzt nem tudok direktbe befektetni a felcsúti stadionomba, pedig van pénz bőven, akkor ti fektessetek be pár milliót és mondjátok meg mit vagy mennyit kértek cserébe ” .

    Megy ez mint a karikacsapás. Szóval, Cola és Suzuki, mit kaptatok cserébe. egyikőtök sem olyan hülye vagy bőkezű, hogy ilyen baromságra ???
    .
    U.i. a Cola egészségtelen és pocsék ízű a Suzuki ugyanaz autóban ami a Cola italban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Bocsánat helyesen: Szóval, Cola és Suzuki, mit kaptatok cserébe?? Egyikőtök sem olyan hülye vagy bőkezű, hogy ilyen baromságra költsön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Itt van a Suzuki bátyó:

    http://media.newindianexpress.com/article596216.ece/alternates/w460/susuzki%20AP.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Bizony, tetszik nem tetszik, fasizmus és a nagytőke tudnak egymással kéz a kézben járni. Kapitalizmus nem egyenlő a demokráciával, jogállamisággal ( legfeljebb szükséges de NEM elégséges feltétele ); hiába próbálták 1989 után antikommunista buzgómócsingságból a kádárizmus alatt felkapaszkodott vezető rétegek ( a magukat balliberálisnak nevező valójában csak a fasiszta szélsőjobbtól balra álló jobbközép, kispolgári erők is ) a népnek beetetni ( ennek belátásához elég középiskolai szinten ismerni a történelmet, illetve csak kicsit mélyebben ismerni a jelenlegi nemzetközi viszonyokat a mass media szintjén megismerhetőnél ). Alulról szerveződő erős, sokszínű civil társadalomra, civil, emberi jogi, szakszervezetekre stb. és mindenek előtt civil kurázsira lenne szükség, valahogyan csupa olyasmire amely a hatalommal rendelkezők számára halálos ellenségnek számítanak illetve itt ( mint egy normális harmadik világbeli országban ) nem léteznek. Demokráciában, a hatalommal, erővel rendelkezők kénytelenek az együtt élést ( és nem az egymás alá, fölé rendeltséget ) elfogadni az előbb felsoroltakkal, azaz egyszerűen a társadalommal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Tamas csacsika fantasztikus listat tett kozze namarmost ha mindenki bojkottalna ezeket a seggnyalo mocsok cegeket haat lenne problema igen ki kell venni a penzt az OTP-bol peldaul, jo otlet hal istennek nagyon regen megszuntettem annyira rossz volt ! MASKEPP NEM LEHET HARCOLNI , DOHANYBOLTOKAT IS BOJKOTTALNI KELL ‘! mindent ami az elvtelen tolvaj foldesur Orbanhoz lehet kotni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Ez az egész támogatásosdi egy Hrabalért kiált,olyan abszurd.Van egy ország,amelynek nincs értékelhető futballja,a futballisták és az egész slepp remekül megél belőle,néző csak mint huligán megy a meccsekre, épülnek a stadionok,amelyek ugyanolyan üresek lesznek és mégis dől a pénz ebbe a ki..tt fociba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Nekem is eszembe jut, hogy a japán öregúr-akinek a neve Oszamu, nem Oszama (az egy másik alak volt) vajon milyen tanácsokat adhat Orbánnak? Mindenesetre senki nem kérte fel, hogy tanácsadója legyen a magyar kormánynak (a választók mindenesetre nem). Sokra becsülöm a japán kultúrát, de tény, hogy túldolgozzák magukat, én nem szeretnék úgy élni. Valószínűsítem, hogy Orbán “munkaalapú társadalmának” egyes elvei ettől az öregtől származnak.
    Nyilvánosságra kellene hozni, miket beszélget Orbánnal a fejünk fölött, a sorsunkról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Eagle: Írod: “Azért érdekelne egy ilyen fukar arrogáns vénembert mivel tudott rávenni Orbán, hogy támogassa.”
    Én sejtem: Orbán, mint említette, megfogadja a vénember tanácsait. Az öreg elégedett, hogy egy kicsit uralkodhat egy egész ország felett! Erre szerintem még nem gondolt akkor sem, amikor felkapaszkodott anno az autógyár csúcsára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Nézzétek a képet, mint két jóbarát:
    http://privatbankar.hu/kkv/orban-viktor-hidat-epit-a-suzukinak-261088
    Van más jó haverja is Viktornak:
    http://karacsonygergely.blog.hu/2012/11/21/a_berlusconi-recept
    Szerintem sokban igaz a mondás: Madarat tolláról, embert barátjáról. Berlusconi baráti köre meg különösen érdekes (Vittorio Mangano pl.).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Veled uram, de nélküled 2013. szeptember 16. hétfő

Orbán harcot hirdetett a rezsi ellen 2013. szeptember 16. hétfő

Gyurcsány a Szabadság hídján 2013. szeptember 15. vasárnap

A nyugdíjasokat is becsapja a kormány 2013. szeptember 13. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos