Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán harcot hirdetett a rezsi ellen 2013. szeptember 16. hétfő 7:57 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán harcot hirdetett a rezsi ellen

Budapest, Kötcse, Orbanisztán – Mindig kell ellenség, nélküle már élni sem tud a magyar. Legalábbis a magyaroknak az a fele, akik még mindig hisznek Orbán Viktorban. Akiknek be lehet mesélni, hogy nekünk azért rossz, mert a gaz Európa, és a vele szövetséges bankok, valamint mindenféle ártó erők ellenünkre törnek.

A módszer (és a mószer) ismerős az ötvenes évekből. Akkor a kulák, a klerikális reakció, valamint az imperializmus tette nehézzé a magyar dolgozók életét. Most megint szabadságharc van, egy eszelős vezérkarral a lovak nyergében, árvalányhajas múltba merengés, hátrafelé nyilazás. Hiába tettek meg mindent legjobbjaink az elmúlt három évben, az emberek életszínvonala csak nem akar nőni. Új ellenség kell a régiek helyett, mert a régi ellenségek elkoptak, fényüket veszítették. Itt van a rezsi, mostantól ellene harcolunk. Le a rezsivel, éljen Magyarország, éljen a Fidesz, éljen Orbán Viktor!

Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy 2014 a rezsiharc éve lesz – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a 12. Kötcsei Polgári Piknik több száz részvevője előtt. Nagy ellenállásra számítok, kísérletet fognak tenni arra, hogy visszaemeljék a rezsiárakat.

„Fel fognak vonulni velünk szemben a külföldi kézben lévő nagy energiaszolgáltatók és a mögöttük lévő politikai erők is. Nekünk azonban egyszer és mindenkorra le kell zárnunk azt a korszakot, amelyben nyerészkedni tudtak az energiaszolgáltatók az embereken – mondta Orbán Viktor, hozzátéve: meg kell tehát alkotni a közműszolgáltatási törvényt, amely kizárja a profitot a lakossági közműszolgáltatásoknál. A 2014-es választásnak tehát számos tétje van, de az emberek szempontjából a legfontosabb a rezsiharc – szögezte le Orbán Viktor a Somogy megyei Kötcsén, a Polgári Piknik a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományos rendezvénye, amelyet ezúttal is zárt körben tartottak meg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 8 szavazatból)
Orbán harcot hirdetett a rezsi ellen, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. A hozzászólások nagyon figyelemre méltóak!
    http://www.168ora.hu/itthon/orban-viktor-rezsiharc-eve-kovetkezik-118465.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. A tartozásokkal mi lesz?!
    http://www.hir24.hu/gazdasag/2013/09/16/szazmilliardos-az-orszag-rezsitartozasa/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Ne harcoljon már, mert csak a saját démonaival küzd! Menjen orvoshoz, mert az már ámokfutás, amit ebben a nagy eladósodásban művel. Normális?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  4. Kedves Közműszolgáltatók!
    Tegyetek jót egyszer a magyar néppel! Ne számoljatok, ne akarjátok menteni, ami menthető, mert nem az. Mondjátok meg, hogy Viktor nyert. Amit ti adtok, az mind ingyen lesz. Ezután álljatok fel, vegyétek a kalapotokat, kapcsoljátok le a villanyt, zárjátok el a víz- és gázcsapokat., menjetek haza. Vigyétek a legjobb dolgozóitokat, fejlesszetek és szolgáltassatok Afrikában, a Balkánon, a Fekete-tenger partvidékén, az űrben, az óceánokon. Éljetek tovább boldogan Viktor nélkül. Ő meg magyarázza el a népnek, hogy miért jó ez nekünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. Mellemen a büszkeségtől szétreped az ing,én igenis ki óhajtom venni a részemet, a rezsi elleni harcból. Ezért első lépcsőben,megittam 2dl. vegyi gyümit, és az éj leple alatt, csákánnyal szétvertem a falu trafóházát,fekete vasutaskabátot viseltem a kisebb láthatóság érdekében,és a kokárdát is kitűztem. A cselekmény közben a szózatot mormoltam .Annyira jó lett volna, ha viktor is látja az eseményt,na mindegy,azért fogja látni, mert lefotóztam a telefonommal a végeredményt, majd elküldöm a fidesz honlapjára. Ezzel a rohadt gázzal is kéne valamit csinálni,de sajnos elég mélyen van a vezeték, ha jobban belegondolok, a gázcsere telep is megteszi, majd kitalálok valamit. Addig is összeverem a kéményseprőt, meg a kukásokat, hiszen ezek a szolgáltatások is túl drágák. Remélem, a pékeket, autószerelőket ,és az összes szakma,ipar, művelőit meg fogjuk regulázni, hogy jönnek ahhoz, hogy profitért dolgoznak?! De most végre igazán Magyarnak érzem magam. Azt hiszem átmegyek a szomszédba,és adok pár sallert az öreg Matyi bácsinak,én tudom hogy villanyóra leolvasó volt az öreg, tehát közvetve, ő is hozzájárult a Magyar családok sanyargatásához, ennyi minimum jár neki! De fel is fogom jelenteni azt hiszem. A vízóra akna tetejét pedig lelakatolom, ne nézegessenek bele, úgyis nemsokára ingyen lesz, megmondta a helyi fidesz vezető. Megkaptam a meghívót a lakossági fórumra, nem mindenki kapott ám! Tudják ott a Parlamentben, hogy rám mindig számíthatnak, Így volt ez régen is, mikor munkásőr szakaszparancsnok voltam,azért hiányzik az egyenruha megmondom őszintén, az valahogy erőt adott,lehet hogy belépek a Magyar gárdába, olyan büszkék azok a fiúk,és fessek. A volt századparancsnokom is belépett.Most még kimegyek az ucára, és feldobok egy vasláncot a villanyvezetékekre, én ennyivel tudok hozzájárulni a harchoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  6. Remélem, “Eez a haarc leeesz a vééégsőőő……”

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. Én azt mondom, nem kell a duma: a) sima populizmusról van szó, fél évvel a választások előtt, b) tegyük fel, a szolgáltatók nem tudják az átcímkézett befizetési kötelezettségekkel kompenzálni a rájuk kényszerített veszteségeket, és kivonulnak, őführersége valamely csókosa majd “megmenti a helyzetet”, és felvárásolja potom áron, s aztán, immár “nemzeti kézen” senki nem panaszkodhat majd a tarifákra.
    Tehát: megint csak semmi köze az “ötvenes évekhez” az orbáni kapitalizmusnak.
    (Mellesleg az ötvenes években elmondottaknak igenis volt valóságalapjuk, tetszik vagy sem.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  8. A helyzet az, hogy a közműszolgáltatók nem tudják csak úgy egyszerűen venni a kalapjukat, és bevágni maguk mögött az ajtót. Az országot széltében-hosszában megépített rendszerekbe ölt milliárdokat nem tudják visszavenni, de a kábeleket, vagy csatornákat sem zudják elvágni, vagy felszedni. A másik apró probléma az, hogy a közszolgáltatás azt is jelenti, hogy a szolgáltatás fenntartására, és üzemeltetésére kötelezettséget vállaltak a koncessziós, vagy egyéb szerződéseikben. Tehát a helyzet paradoxona abban rejlik, hogy amennyiben európaiként viselkedve a törvényeket, és a szerződéseket betartják, akkor rendesen kiheréli őket az orbán-féle háború, ha megszegik a szerződéseket, akkor pedig olyan szankcióknak, és büntetéseknek néznek elébe, amik szintén ellehetetlenítik a működésüket. Arról még messze nem szól a fáma, hogy hogyan képzelik Orbánék a non profit működést, mert egy kis alapítványnál ez még valamennyire átlátható, de egy a piacról napi áron energiát vásárló cégnél elég kacafántos lesz. És akkor még itt van a híres vezetékekre. és közművekre kivetet adó. Azt is ki kell gazdálkodniuk az energiaszolgáltató cégeknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. ***** Sokkal durvább, ami történt. *****
    Törvénybe akarják foglalni, hogy a rezsi kapcsán ne képződhessen profit.
    *******************************************************************************
    1. A legkevesebb, hogy ez a szolgáltató cégek vagyonának elrablása. Hiszen, mint commandante írta, nem vihetik magukkal a kiépített hardware-t. Ami a szerződéseket illeti, egy ilyen “törvénnyel” az állam szegne szerződést, tehát teljesen jogos lenne a szolgáltatás leállítása, akár eszközök részleges leszerelése és elszállítása is. Pl. nem lesz elektromos, gáz, telefon stb. szolgáltatás.
    2. Egy fokkal komolyabb, hogy mi számít a rezsibe. Szerintem az én rezsimbe beszámít a közlekedés és az élelmiszer költsége, de más is. Fokozatosan minden vállalat állami lesz, megszabott árakkal, nyereség nélkül. Az egész elgondolás a 3.60-as kenyér- és tejárak ötletére emlékeztet. Jöhet, és jön is a tervgazdaság, a hiánygazdálkodással együtt.
    3. A legsúlyosabb, hogy ez összességében hadüzenet a kapitalista berendezkedés ellen. Ez egyben nyugati szövetségi kapcsolataink felszámolása.
    Kíváncsi vagyok, mit lép erre az EU, mit lépnek a nyugati cégek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  10. “Arról még messze nem szól a fáma, hogy hogyan képzelik Orbánék a non profit működést,”
    .
    Hát úgy, mint a DohányKERESKEDELMI NONPROFIT Zrt. esetében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Vitya, remélem “ez a harc lesz a végső” és utána elmész oda ahonnan jöttél és újra FIDESZ mentes lesz a világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. Orbán harcot hírdetett a magyar nép ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. Akik jól jártak a rezsicsökkentéssel, azok az aláírásgyűjtők: ezért írnak köszönőlevelet még a holtaknak is…..
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/09/16/rezsicsokkentes-alairasonkent-fizettek/#a3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  14. Ez a kommunista emlőn nevelkedett párttitkárfi KISZ-titkár teljesen meghőbörödött! Hiába a grazi agyszerviz, itt valami komolyabb beavatkozásra van szükség. Ördögűzés? Agyátültetés?
    Legfőbb ideje lenne embert faragni belőle. Ha már Győző papának nem sikerült, megbízhatnánk vele egy örmény hazafit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Rövid video Kötcséről, és Magyarország krémjeiről!
    Hogy mekkora odaadással hallgatják, ez a döbbenetes…..
    -
    http://propeller.hu/itthon/2779610-video-ket-perc-tomeny-kotcse?utm_source=stop.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Vide%C3%B3%3A%20k%C3%A9t%20perc%20t%C3%B6m%C3%A9ny%20K%C3%B6tcse%20-%20Orb%C3%A1n%20guly%C3%A1st%20m%C3%A9r

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Szomjankórász
    Amíg ilyen hallgatósága van, miért nem hinné, hogy ő a megváltó?!
    Ha ezek a zemberek rossz néven vennék, hogy hülyének nézi őket, akkor ráébredne, hogy nem – de addig, míg szájtátva, bólogatva hallgatják….
    Tudom, van az a pénz……de csak szükség lenne a gerincre, mindent a pénz sem pótolhat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Nem a rezsi drága, hanem a fizetésünk kicsi!

    http://444.hu/2013/09/16/nem-a-rezsi-draga-hanem-a-fizetesunk-kicsi/

    Egyébként valószínűleg itt tényleg arról van szó, hogy a cafeteria-cégek kiseprűzése után erre a nagyobb koncra is rá akarják államilag tenni a kezüket, aztán a non-profitnak hazudott extraprofitból életben tartani a narancsmaffiát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. “Nekünk azonban egyszer és mindenkorra le kell zárnunk azt a korszakot, amelyben nyerészkedni tudtak az energiaszolgáltatók az embereken – mondta Orbán Viktor”
    Magyarul le kell zárni azt a korszakot, amit piacgazdaságnak neveztünk 20 évig.
    De ha már itt tartunk, a MOL-ra mikortól lesz érvényes ez. Az is energiaszolgáltató, nem is akármilyen.
    A benzin árát is csökkenthetnék 10-20%-kal, hiszen 300Ft-nál a Gyurcsányra kellett gondolnunk, Szargyártó ezt kérte tőlünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. antifülke
    300 forintos benzinárnál már a kormánynak kéne mennie….na igen, nem ennek, hanem még a zemútnyócévinek!))) Erről most csend van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. A képen szerepel az ország két legnagyobb “krémje” … Rájuk kell nézni.
    Vicc ez az egész! Ezek mi és ki ellen nem hirdetnek harcot?
    .
    Reméljük, hogy a miattuk hihetetlen erőre kapó “Dohány” maffiával is harcot vívnak … Na persze egyik Maffia a másik ellen …
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Egy holnaputáni hír:
    “Orbán harcot hirdetett a közgazdaságtan és a fizika ellen”
    Mert a haza nam lehet adósságban és nem találtathat könnyűnek.
    Oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Elírtam a saját nevemet… Még egyszer:

    Egy holnaputáni hír:
    “Orbán harcot hirdetett a közgazdaságtan és a fizika ellen”
    Mert a haza nam lehet adósságban és nem találtathat könnyűnek.
    Oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Nagyan jó ez a kép, még jobb a szöveg:
    Hátizsák, pocak, Balog és Matolcsy.
    A pocak a menő :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. A kötcsei piknikre érkezők, akik csüggnek ajkán szótlanul, bólogatnak és eltűrik, hogy hülyének nézi őket a vezír!
    Biztosan jó lehet hülyének lenni….de, hogy megéri, az 100%!
    -
    http://hvg.hu/itthon/20130915_kotcsei_piknik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. és sajnos nem ez a harc lesz a végső, a kényszerképzetek miatt sok ellenséget fog vizionálni, a belső hangok pedig sok marhaságot fognak sutyorogni a fejében (sajnos nincs rá bizonyiték, hogy az agyában).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Argentína.
    Az ország csődje és a kilábalás kezdete. Az energiaszektor államosítása majd az energiaárak 30-50 százalékos emelése és a haszon államadósság törlesztésére fordítása.
    Ez jut eszembe a rezsiharc hallatán.
    Ez egy aljas terv.

    Ezt a képletet látom. Ha nulla a profit akkor a külföldi tőke eltakarodik. Az állam belép. Árat emel és lenyúlja az áremelés hasznát. államilag és magánba. A legjobb esetben így porlasztva szét az államadósságot, a kevésbé jó esetben igy tömve meg a vezetőségekbe beültetett pártkatonák és támogató politikusok zsebét.

    S az egészet egy olyan választási köntösbe bújtatva ami a tömegek napi megélhetését ideiglenesen javítja, így támogatókat szerez. Nem gondolva a jövőre.

    És az ellenzéki szövetség szó nélkül asszisztál ehhez . Sőt.
    Profit nélküli kapitalizmus. Olyan mint a nyereség nélküli szocializmus. Az már megbukott. Ez mikor fog?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. Rezsiharc,
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    +++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++…..
    .
    Így van. A konkurencia bedöntése dömping-árakkal, majd szabad rablás a monopolizált piacon.
    Közben politikai porhintés, a vakok és eszementek tobzódása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. “Orbán harcot hirdetett a rezsi ellen”

    Mi meg a rezsim ellen, vagyis: orbánc, TAKARODJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. “Könyörgöm: AKASSZUK FEL!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. De kik agyalják ki az ördögi terveket? Mert ezekhez nem rónapéteri, járayzsigmondi vagy matolcsygyörgyi szellemi szinvonal kell ám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Rezsiharc
    Én ezt már vagy 2 éve írtam. Lemínuszoltak.
    Mára csak csak elérkezünk a felismerésig…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Úgy tűnik itt egy finomra hangolt know-how működik.

    A játékgép piac szétrombolása, majd koncessziókkal a területi online játékgép piac kiépítésének terve.
    40 ezer munkanélküli generálása, valamint egy nagy mennyiségű állami bevétel kiesése. A következmények nem számítanak.

    Az 500 milliárdos dohánypiac államosítása majd újra elosztása. Több ezer üzletétől megfosztott vállalkozó . Eddig 28 milliárdos adóbevétel kiesés. A következmények nem számítanak.

    A MAL-ra 130 milliárdos büntetés kiszabása, hogy be lehessen csődöltetni, majd racionalizálás címén több száz dolgozót elküldeni. A következmények nem számítanak.

    És hol az ellenzék?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. commandante:
    .
    “… a szolgáltatás fenntartására, és üzemeltetésére kötelezettséget vállaltak a koncessziós, vagy egyéb szerződéseikben…”
    .
    - Ez igaz (meg a többi is), de a szerződést a másik félnek, azaz, az államnak is be kell tartania. Namost, amit a magyar állammaffia művel, és amit még művelni fog, az már nagyon sokszoros szerződésszegés, nem? Gondolom, erre is van valami cikkely, mit lehet tenni a cégeknek ilyen esetben.
    .
    Másrészt, amikor diktatúrák “államosítanak” (azaz, lenyúlnak) magáncégeket, az sem különb ennél sokkal, ami most jön. A cégek pedig lelépnek, hátrahagyva ingó és ingatlan vagyonukat. Ez ugyan veszteség, jó nagy, de még inkább ez, mint az éveken át történő kirablás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. bmk!
    Azt azért még előtte törvénybe kellene iktatni. Viszont azzal a problémával kellene megbirkózni Orbánéknak, hogy azt a törvényt nem nevezhetnék másként, mint ÁLLAMOSÍTÁS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Minden esetre agyafúrt egy elnevezés ez a “rezsiharc”, amely a sok bunkó parasztjából azt a kellemes érzést váltja ki, hogy Orbán majd megvéd minket – ne féljetek ! Hogy mindez hova vezet, inflációhoz, államcsődhöz és ki tudja újabb zendülésekhez, mint 2006-ban…
    .
    A tábornok perekkel folyik a rendőrség megfélemlítése. Orbaníni egyszerre több vasat tart a tűzbe, egyrészt, hogy a rezsiharc hazugságával megelőzze az ellenzék választási győzelmét, másrészt, hogyha mégis az ellenzék győzne, már előre megakadályozza egy újabb B-közép FidSS-lázadás leverését.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Eldrad
    Az a baj, hogy az állam helyzeti előnyben van, és ez esetben ezzel él vissza. Aki a törvényes utat követi, erre ezer példa adódna az elmúlt 3 évből, annak nam terem fű, vagy csak nagyon sokára. Az energiaszolgáltatók magyar bíróságon semmit nem érhetnek el, de nyilván a szerződéseikben benne van, hogy vitás esetekben melyik bíróság illetékességét fogadják el a szerződő felek. Az feltételezem valamelyik külföldi, vagy nemzetközi bíróság. Mire ott ítéletet hoznak, lásd Bős – Nagymaros / Magyarország kontra Szlovákia, addigra óriási veszteségeket szenved el minden peres fél. Ami azért nagy baj, mert az állam az adófizetők pénzén szórakozik. Tehát nem kapunk megfelelő szolgáltatást a pénzünkért, egyre többet kel majd fizetnünk ugyan azért, majd egy esetlegesen vesztett per költségeit is a mi zsebünkben turkálva fogja kifizetni az állam, miközben mi egyáltalán nem kértük arra, hogy harcoljon értünk.
    Annak viszont semmi reális esélyét nem látom, hogy a nagy cégek egyik napról a másikra összepakoljanak, és felszámolják érdekeltségeiket Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Innen már csak egy lépés Kádár szocialista rendszere.
    A jó állam minden jót megad a “jó” állampolgároknak.

    Ha nem csal az emlékezetem, pávatáncos anno 1989-ben pontosan ez ellen a rendszer ellen harcolt.
    Vagy nem is a rendszer ellen, hanem csak a bársonyszékért????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Mist
    Vagy nem is a rendszer ellen, hanem csak a bársonyszékért????
    Ő maga mondta, hogy nem a rendszerrel, hanem akik csinálták, azokkal volt problémája…
    Igen a bársonyszékért, mert amit azok csináltak, azt ő is tudja csinálni, még úgyabbul!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. KSH adatok az árakról:
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_alakultak_a_rezsidijak_a_ksh_cafolja_a_kormanyt.564913.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos