Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ürügy a kuruc.info az internetes cenzúrára 2013. május 13. hétfő 16:52 | AN

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ürügy a kuruc.info az internetes cenzúrára

Budapest – A hírek szerint külföldi szervereken levő adatokat is véglegesen hozzáférhetetlenné tehet Navracsics Tibor törvénymódosító javaslata, amelyet pénteken benyújtottak a parlamentnek. A farkasvakságban levő magyarországi sajtó és ellenzék nem veszi észre, hogy a kuruc.info-ra való hivatkozás csupán ürügy az internetes cenzúra bevezetésére, amelynek célpontja elsősorban nem a kuruc.info lesz, hanem az Orbán-rendszert radikálisan elutasító ellenzéki média. Ha a kuruc.info bűncselekményt valósít meg, akkor magyarországi szerkesztői elleni fellépéssel megszüntethető lenne a jogsértés, ahhoz nincs szükség a külföldi szerver blokkolására. Az Amerikai Népszava, a Kanadai Magyar Hírlap és más ellenzéki orgánumok, az Orbán-rendszert megalkuvás nélkül bíráló blogok lesznek a Navracsics-féle törvény célpontjai. Ennek örülni fog az Orbán-rendszerbe simuló ellenzéki média, és örömmel nevezi majd szélsőségesnek azokat a megtámadott orgánumokat, amelyek nem feküdtek le az Orbán-rendszer lábaihoz.

Azt még nem lehet tudni, hogy a kuruc.info is áldozatul esik-e az ellenzék internetes elhallgattatásának és megfélemlítésének, vagy csak éppen ők mentesülnek a törvény hatálya alól, amit a rájuk való hivatkozással tesznek elfogadhatóvá. A trükk átlátszó, hiszen a kuruc.info-t nem külföldön szerkesztik, hanem Budapesten. A szerkesztői és a magyarországi üzemeltetői ismertek, némelyiket a magyar parlamentből kellene kivezetni két rendőrnek. Ha a kuruc.info bűncselekményt valósít meg, amire vonatkozóan eddig még egyetlen bírósági ítéletet sem produkált a magyar társadalom, akkor a gyűlöletportál szerkesztői és üzemeltetői is bűncselekményt követnek el. Ezen a jogcímen eljárást lehetne indítani ellenük, és letartóztatásuk másnapján a kuruc.info működése megállna.

A törvénytervezet célpontja nyilvánvalóan nem a kuruc.info, hanem az Orbán-rendszer igazi ellenzékeként működő külföldi lapok és a rendszerkritikus, hazai témákkal foglalkozó magyar nyelvű blogok. Az Orbán-rendszer Kínához, Iránhoz és Észak-Koreához hasonlóan cenzúrázni készül az internetes szabadságot és korlátozni akarja az illegitim rendszer valódi ellenzékének elérhetőségét a világhálón. Azt előre lehet sejteni, hogy az Orbán Viktor vezette bűnszervezet megalkuvást nem ismerő kritikusait, akik a demokrácia és a jogállam hívei, a kuruc.info antiszemita és mocskos náci tartalmával teszik egyenlővé, mintha a nyilasok és a következetes demokraták között nem lenne semmi különbség. Az államcsíny által bevezetett illegitim alaptörvény IV. módosítása már a gránittömbbe véste a felségsértés elvét, és egy gumitörvénnyel korlátozta a szólásszabadságot. Várhatóan ennek alapján minősítik majd törvénybe ütközőnek az Orbán-maffia fasiszta diktatúrájának szókimondó kritikáját és kezdenek eljárásokat az internetes elérhetőségük korlátozására.

Az Amerikai Népszava minden bizonnyal a céltáblák egyike, és azok közé az internetes újságok köz tartozik, amelyeket blokkolni szeretnének Magyarországon. Ez a próbálkozás azonban minden bizonnyal az Egyesült Államok közvéleményének és sajtójának rosszallását váltja ki, és egy ilyen eljárás esetén az amerikai kormányzatnál is panaszt teszünk. Az Amerikai Népszava nem “külföldi szerveren fut”, hanem egy 122 éves amerikai újság, amely magyar nyelven jelenik meg. Fennállása óta soha nem szűnt meg és nem szünetelt. Ha az Orbán-kormány egy amerikai újság elérhetőségét blokkolja, azt Amerikában az emberi szabadságjogok, az információ szabadságához való jog, a sajtószabadság és a szólásszabadság korlátozásának fogják tekinteni és a kongresszusi képviselők szót fognak emelni ellene. A szövegösszefüggésekből kiragadott idézetekkel sem lehet azt megmagyarázni Amerikában, hogy Orbán személye és rendszere miért ne lenne szabadon bírálható. Ugyanez vonatkozik a testvérlapunknak tekintett Kanadai Magyar Hírlapra is. A Navracsics-törvény nem a kuruc.info-ról szól majd, hanem az Amerikai Népszaváról, a Kanadai Magyar Hírlapról, külföldi szervereken futó polgári demokratikus radikális blogokról, a hazai sajtó, valamint a magyarországi internetes közösség megfélemlítéséről. Az Amerikai Népszava az amerikai törvények alá tartozik ugyanúgy, mint a New York Times. Az Amerikai Népszava nem tartozik a magyar fasiszta rendszer törvényei alá. Az internetes korlátozása kommunista és iszlámnáci rendszerek gyakorlatát valósítja meg Európa közepén, az Európai Unió és a NATP egyik tagállamában.

Orbán Viktor fasiszta diktatúrája jól körvonalazhatóan építi ki a totális diktatúra intézményes és jogi hátterét, amelyet kénye-kedve és igényei szerint használ vagy nem használ, saját belátása szerint. Az önkény jele, hogy már vannak olyan törvényei, amelyeket használnia kellene, de politikai megfontolásból nem használja. Majd akkor használja, amikor szüksége lesz rá. A kuruc.info-ra való hivatkozás hamis, arra azonban alkalmas, hogy az emberi jogokra és a sajtószabadságra érzékeny demokraták szemét bekösse és ellenállásukat leszerelje. Mintha a kuruc.info ellen ez lenne az egyetlen hatásos eszköz, miközben ezzel a blokkolásos technikával sem fogják tudni megakadályozni az elérhetőségét, de ennek ürügyén cenzúrázhatják az internetet és az ellenzéki médiának azt a részét, amely gyökeresen utasítja el az Orbán-rendszert, és tagadja a legitimitását. Ezzel a magyarországi sajtót és internetes portálokat is megfélemlítik, és kijelölik azokat a határokat, amelyeket nem léphetnek át. A médiatörvény is úgy működik, hogy a kilátásba helyezett büntetéseket nem kell alkalmazni, mert a fenyegetés elegendő arra, hogy a sajtót megfélemlítsék és kordában tartsák. A sajtót a rendszer önkéntes elfogadására kényszerítik, öncenzúrára késztetik.

Az Amerikai Népszava nem adja fel önmagát, továbbra is az amerikai szabadság szellemében bírálja Orbán Viktor bűnszervezetének fasiszta diktatúráját, követeli az alkotmányos rend megdöntőinek azonnali letartóztatását és törvényes felelősségre vonását. A Navracsics által gerjesztett médianyilvánosságot pedig arra fogja felhasználni, hogy felhívja a világ figyelmét arra, hogy egy bűnszervezet puccsot hajtott végre Magyarországon, államellenes bűncselekmény keretében törölték el a demokratikus alkotmányt, amely az Európai Unió követelményeinek megfelelt, de amelyet Orbán bűnözői úgy mutattak be, mint “kommunista alkotmányt”. A demokratikus országok közösségével harmonizált demokratikus és legitim Alkotmányt váltották fel a középkori totális állam ideológiájára épülő illegitim alaptörvénnyel, amely egy 21. századi fasiszta diktatúra alapjait vetette meg. Eljön az idő, amikor Orbán használni fogja a totális diktatúra már kiépült jogi hátterét, amikor lehull az áldemokratikus máz és mindenki számára látható lesz működés közben a már kiépült fasiszta diktatúra. Ez a nyílt és totális diktatúra semmiben sem különbözik majd a jelenlegi rendszertől, csupán használják majd a diktatúra kiépült eszközeit, amelyekre ma nincs szükségük, és amely jelenleg nem áll érdekükben. De a rendszer készen áll, az államforma alkotmányos katolicizmus, az uralmi forma fasiszta diktatúra.

A totális diktatúra bevezetése azt jelenti majd, hogy közeledik a vég, Orbán életfogytiglani börtönbüntetésre számíthat, mivel Európában a halálos büntetést eltörölték. Ezen az úton egy fontos állomás lesz az internetes cenzúra.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (48 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +76 ( 90 szavazatból)
Ürügy a kuruc.info az internetes cenzúrára, 4.8 out of 5 based on 48 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

66 Reader’s Comments

  1. Báthory Ödönke

    Akkor hadat üzenünk az USÁnak és Canadának? Ordító egér leszünk mi is?
    Ha megvalósul a cenzúra, akkor kérem a cikkeket emilben. Esetleg a Facén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  2. Változatlanul nem értem, hogy a liberális demokrata magyar weboldalak miért nem veszik át az AN, a Kanadai MH és más sajtótermékek kritikus hangvételű cikkeit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  3. Orbanisztan csak a klubradiot és németh sandor atv-jét türi még meg, az AN-t nem tudja manipulalni, ezért tiltja be…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  4. Kis Pál
    Mert az AN túl szókimondó. Mert Bartus László megosztó személyiség, hiába egy zseni. Mert kimondani hogy egy ország fasiszta es hogy egy vezér diktátor es maffiózó túlmegy a tűréshatáron es magyar portálon bűncselekmény is lehetne(?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  5. Ez várható volt, hogy bekövetkezik.Nincs kétségem afelől, hogy a fideszes, és kdnp-s képviselők ezt mind meg is szavazzák.
    Hosszú volt az út, amit a kötcsei beszéd óta megtettek, és máris célhoz értek.
    A kurucinfo tényleg csak alibi.Nem hiszem, hogy merik a jobbikot kikezdeni a parlamentben,de ha mégis, akkor is csak szőrmentén.
    A magyar portálok, és újságok meg nincsenek tele a hírrel. Nem tűnik fel nekik, vagy ennyire lealjasultak, hogy inkább szó nélkül tűrik?Ahogy tűrték Nagy Navarróék megaláztatásait is?
    Felvették a fidesz hozzáállást. Amiről ők nem beszélnek, az nincs. Mint ahogy nincs fideszes bűnözés, lenyúlás, trafik, és földmutyi, költségtérítés,közgépesítés…
    Utolsó aljas nemzedék leszünk?Kell e még több pofon a demokráciának, hogy a demokraták otthagyják a parlamentet???
    Vegyék már észre, hogy csak biodíszlet a szerepük, és semmi esetre sem tényezők a törvényalkotásban!
    Ha mindez bekövetkezik, mi lesz?Befogjuk a pofánkat, vagy nem, és akkor várjuk éjszaka a fekete kocsit?
    Meddig mernek elmenni az ellenzéki pártok a gyávaságban?Mi kell még ahhoz, hogy merjék vállalni eskü szerinti kötelességüket?
    Arra kaptak felhatalmazást, hogy lesunyt fejjel tűrjék el a fidesz kormány garázdálkodását?
    Ébresztő már ELLENZÉK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  6. bumburi, én ugy vettem észre, hogy a magyar ellenzék sem szereti az AN-t.
    Vago Istvan kifejezetten allergias, Ungvari Tamas elpartolt, stb… Volt itt hvg- AN csata, meg hirszerzø kontra AN, naszoval ennek csak ørülni fognak. Volt a Galamusrol is valaki aki ki nem allhatja(elfelejtettem a nevét), meg még egy csomoan…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  7. miaszösz
    Andor Mihály volt az. Nagyon szomorúan vettem, hogy pár kommentelő alpári módon beszélt vele. Sajnos ezek a felesleges körök nem segítik a jó ügyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  8. Úgy vélem ezek egyre inkább belegabalyodnak a Vezérük rögeszméinek kényszerképzeteinek a kibogozásába miközben egyre jobban süllyednek a mocsárba. Ezek azt képzelik az a sikeres kormányzás titka az ha nem lehet bírálni őket és csak az állandó mindent túlszárnyaló sikerekről tájékoztat a sajtó miközben egyre rosszabbul él mindenki.

    Ezeket el kell zavarni majd felelősségre vonni és elszámoltatni mert elárulták a magyar embereket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  9. Ez tényleg kurucos lépés lesz, ha így meglépik.
    És miért ne tennék.
    Úgy látszik Bartus úr, hogy a PRP előtt már beindul a harc.
    Ennek áldozatul fog esni a kurucinfo is, (mert a látszatra nagyon adnak ám), csak előtte egy pávatáncos piruettel jelzik a megfelelő helyre, hogy költözzenek máshova, más névvel mert itt látszat dádá lesz.
    Mi pedig alakítsuk meg AN hatszögeinket valahogy, ezt már valahol írkáltam is
    Szomorú leszek és elvonási tüneteket fogok produkálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  10. A cikkeket el lehet küldeni vagy emilben, vagy a facebook-on…
    A külføldøn élø magyaroknak ezek a cikkek még mindig elérhetøek lesznek, tovabb is küldhetjük. Vagy majd szorolapokat fogunk ledobni, mint É-Koreaban… 

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. Tisztelt AN és olvasótársak!
    Emlékeim szerint múlt héten belinkeltem egy helyütt egy cikket, felhíva a figyelmet e veszélyre, sőt, több demokrata honlapnak-újságnak eljuttattam azt.
    Szomorú, hogy már mások is kénytelenek voltak észrevenni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  12. Kecskeméti Károly

    Amikor először olvastam a hírt, azonnal az Amerikai Népszava elhallgattatásának diszkrét óhaja ugrott be. Ezt dicséretként értékeljük!
    Itt időszerű megemlíteni, amit már többen is megkérdeztek: van-e lehetőség az AN angol fordítására és az anyagok eljuttatására a magyarul nem olvasó, a magyar helyzettel foglalkozó illetékeseknek és a nagyközönségnek?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  13. Antal, igen, én mar akkor elolvastam… hat ez van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  14. T. Főszerkesztő Úr! Szomorú vagyok, mert már megint igazad van. De a remény hal meg utoljára, úgyhogy reménykedem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  15. miaszösz
    Életem során sokszor kerültem olyan konfliktusba, amikor kíméletlen őszinteséggel voltam csak hajlandó elmondani a véleményemet.Akkor nagyon rosszul esett az illetőknek, de az évek során rájöttek, hogy a kíméletlenségem segített nekik megérteni a saját problémájuk kiindulópontját.Persze veszítettem is így “barátokat”, amit nem bánok.
    Bartus L. a meztelen igazságokat vágja mindenkinek az arcába, mert egyenes jellem. Ezt viszont kevesen viselik el. Nem azért mert nincs igaza, csak gyávák szembesülni a saját gyarlóságukkal.
    Ha majd ezek a qrva nagy demokraták mernek őszintén, emberségesen, és államférfihoz méltóan gondolkodni, és tenni a dolgukat, akkor rá fognak jönni a B.L. sorozatos igazságaira.
    Tisztességet nem lehet adni senkinek.Az vagy van, vagy nincs.
    Az általad említettek is azért vágták be a durcit, mert igazak voltak a velük szembeni állítások. Ráadásul nincs meg bennük még annyi alázat sem az igazsággal szemben, hogy kimondják: bocsánat, tévedtem, vagy nem így kellett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  16. bumburi
    ++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  17. “…De a rendszer készen áll, az államforma alkotmányos katolicizmus, az uralmi forma fasiszta diktatúra.”
    Ennek jegyzében volt ill. lesz szükség:
    - végighaknizni Európán – Portugáliától Finnországig azt burnértságot szajkózva, hogy nem a magyar kormány fordult el az európai értékektől, hanem Európa a saját normáitól,
    - modern kori kalandorokat küldeni nyugatra fenyegető tömegként – debil molinókkal békemenetnek álcázva.
    És nehogy abban reménykedjünk, hogy kifogytak az ötletekből.
    Václav Havel látnoknak bizonyult 2002-ben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  18. Ilyen az amikor a diktatúra nem tűri a demokráciát !!!
    Vissza a rákosi korba, éljen az orbanista cenzúra !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  19. Az ilyen cenzúrára a megoldás a
    http://www.torproject.org

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  20. Én rögtön az AN-re és a Kanadai Hírlapra gondoltam. A k.infó a nekik kellemes hangot üti meg, csak álca az egész hivatkozás.
    Ez már tényleg diktatúra, ami nem viseli el az ellenvéleményeket. Kezdenek idegesek lenni, mert az AN egyre népszerűbb, egyre több megvezetett embernek nyílik ki a csipája.
    Vaj’h mit szól ehhez a régi demokratikus ellenzék, Demszky, Rajk, Kőszegh és a többiek? Szegény Solt Ottilia forog a sírjában!
    Újból visszatérünk a szamizdatra???
    Az igazságot nem tudják akkor sem elhallgattatni, előbb-utóbb el fognak takarodni, de akkor örökre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  21. Készül az alaptörvény V. módosítása, amely alkotmányos közjó kategóriába emeli a havi rendszerességgel megejtett könyvégetést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  22. Apa! kezdődik!!!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  23. Andor Mihály kiprovokálta a vele szembeni kritikát, nem emlékszem, hogy bárki alpári módon beszélt volna vele. Andor Mihálynak nincs köze a Galamushoz, külsősként írogat nagyon gyenge cikkeket. Nem is értem, miért közlik. Mélyen a Galamus színvonala alatt van. Neki annyi köze sincs a Galamushoz, mint nekem volt, aki Friderikusz után Debreczeni Józseffel és Bauer Tamással együtt távoztam a stábból. Mihancsik Zsófiával nem volt semmi konfliktusunk, csak mivel engem Friderikusz Sándor kért fel, úgy éreztem, hogy úgy etikus, ha az ő távozásával én is távozom. A Galamus ugyanis eredetileg Friderikusz-csoport néven indult volna. Andornak köze nincs az egészhez.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  24. bamba
    2013. május 13. hétfő
    18:15
    Csak nehogy a .com végű levelező szervereket is ide sorolják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  25. proxy…az megoldás..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  26. ha jövőre ismét csalással nyer a fideSS, akkor a klubrádiót is bezárják, meg az atv-t is. zaklatni fogják az orbáni hűbérkutyák az ellenzéki sajtó munkatársait. fehéroroszországi módszerek sem kizártak és meg fognak próbálni ténylegesen is kilépni az EU-ból, mert orbán és az oligarchák totális fasiszta-feudalista állapotokat akarnak. fertőző és ordas eszméiket pedig terjesztik a kontinensen, ahol lehet.
    a kurva.info-t a jobbikos novák előd és a komája molnár balázs szerkesztgetik.
    a miépben együtt kezdték el a szereplésüket kocsis mátéval és még megannyi 2006-os hugyos “forradalmárral” együtt. ezeket az embereket le kell leplezni. miként az egykori háttérembereket is, mint pl. a defedens földi lászlót és baráti, oligarcha körét.
    ahogyan orkbán leépülése egyre előre haladottabb lesz, úgy durvulnak majd a fideSS módszerei. semmitől sem riadnak vissza.
    egy olyan országban ahol a -nevezzük- miniszterelnöknek, a nyílt útonállás és szabadrablás a módi, ahol a gacsoslábú elmebeteg fuballőrült a saját háza mellé építtet stadion, bármi megtörténhet.
    hiba volt orbánt meghívni a zsidó világkongresszusra. súlyos hiba.
    úgy tűnik a szervezők nem tanultak a 2010-2013 közötti időszakból.
    sőt, 1998-2002 időszakból sem.
    orbánnál az erőszak alap. erre épül az egész fideSS.
    http://nol.hu/gazdasag/20110808-simicska_es_nyerges_svajci_bazisa?ref=sso

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  27. Úgy látszik Navracsics Tibor Gyurcsány után, már az egész ország
    LEAMORTIZÁLÁSÁRA készül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  28. Nesze neked szabad Európa ! Lesz megint Szabad Európa …
    à…. :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  29. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Hányan olvassuk az Amerikai Népszavát, van erre valami adat?
    /Én mindenkinek népszerűsítem../

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  30. Mehet a levél Redingnek a felcsuti újabb álnokságáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  31. Kedves tisztelt Bartus László. Szerintem nincs igaza most Andor Mihály nem kapta meg azt a tiszteletet amit megérdemelt en emlékszem olyan hozzászólásokra személy szerint felé ami nagyon nem volt kóser. Azzal sem értek egyet hogy gyengék lennének a cikkei, a Galamusbam vannak jobb tollú szerzők, de pl a mai cikke is telitalálat. Egyenként minden elismerésem a meg nem alkuvo szellemeert igen nagyra tartom Önt de sok konfliktus az ellenzékkel v barátaival szerintem felesleges volt. Hogy mondjak egy példát lehet h arató es a Klubrádió olyan amilyennek ön latja, de hat pl Para is műsorvezető ott!! Ezek a dolgok soha nem feketék v fehérek. Néha jobb egy kis békesség. Nem lehet minden harcot megnyerni. Üdvözlettel : tisztelője HI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  32. és akkor mi van…?
    ezeknél a férgeknél tökösebb fiúkat is meg lehetett szop@tni a szamizdatokkal…
    ha harc,hát legyen harc, majd máshonnan közelítünk…
    úgy is megbuknak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  33. http://index.hu/belfold/2013/05/13/hook-elnok_megsertve_erzem_magam/

    most a német diákokat (moderálva) kormány, meg az általuk kilóra megvásárolt HÖOK-osok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  34. Off,
    Miaszösz,
    az Alt 404 az “ö”betû.
    Vagy a röfis-hàztetôs gombbal is lehet, én azzal szoktam.
    Màr amennyiben hasonló billentyûzetet hasznàlunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  35. Kedves Konc Zsuzsa
    Javaslom nézzetek már utána, hogy a KÁRPÁTIÉK másik LÁNYA gyermekei,
    vagyis unokáik hová tűntek az elmúlt három év alatt?
    Remélem jönnek ők is LÁTOGATÓBA MAGYARORSZÁGRA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  36. HIstvan írta (2013. május 13. hétfő 19:30):
    “Andor Mihály nem kapta meg azt a tiszteletet amit megérdemelt”
    — Andor Mihály olyan lekezelő, gúnyoros hangot ütött meg ***provokálatlanul***, amely nem érdemel tiszteletet, ahogyan ő sem tisztelte azokat, akiket leszólt. Ettől függetlenül lezajlott vele egy vita, és nem hiszem, hogy Andor dicsőségére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  37. AMim az ellenzéki hangok betiltási szándékát illeti:
    Gondolom, az is borzolhatta a fideszes kedélyeket, hogy a Klubrádió egy ideje keményedő hangot üt meg. Többször is olyan szavakat használt, amelyekért korábban elítélte Bartust. Orbán nyilván úgy érzi, hogy ideje megmutatni a furkósbotot az elkanászodott skriblerbagázsnak. Nem maradhat kritikus hang, mert bármilyen kicsi, a puszta léte veszélyezteti a kis gömböc egyeduralmát.
    “Hol zsarnokság van, ott zsarnokság van.”
    Kíváncsi vagyok, el lehet-e ma még nyilvánosan mondani ezt a verseet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  38. Csacsicska Tamás

    Mindenre van megoldás… vagy ahogy Eötvös bohóc mondta: van másik!
    .
    A megoldást megírom közvetlenül Bartus úrnak, nehogy már most törvénybe foglalják a megakadályozását (gondolom, a titkosszolgálatok egyike szorgalmasan olvassa a lapot).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  39. Csacsicska Tamás
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  40. bumburi
    2013. május 13. hétfő
    17:47
    .
    ++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  41. Néhány hete történt, hogy a Népszava bloggereit villámgyorsan megtalálta és bevitte a rendőrség.( Az ügy nagy nyilvánosságot kapott, nyilván okulásul másoknak.). A kurucinfo szerkesztőit nem bírták megtalálni és Navra azzal kábította az úri közönséget, hogy sajnos amerikai szerveren működik, nem tehetnek semmit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  42. nem múlik egy nap, hogy ne olvassam az AN-t. sőt… tovább megyek, minden cikket megosztok a facebook-on. Nem blokkoltak még, de leszarom ha blokkolnak, mert úton útfélen szidom ezt a fasiszta fideSS bagázst, és egyetértek az Amerikai Népszavával, sőt nagyon megbántam azt is hogy négy év után visszajöttem New Yorkból ide ! Szándékosan nem írtam, hogy +haza+!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  43. Így igaz, ahogyan a cikkben szerepel. Nem a k.info a célpont, hanem a külföldön magyarul megjelenő ellenzéki hírportálok. Nekem is ez jutott eszembe, amikor a hírt meghallottam. Nagyon bízom benne, hogy lesz megoldás arra, hogy továbbra is olvashassuk az igazságot mindarról, ami itt megy ebben az országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  44. Orbán szellemileg leépült, erkölcsileg pedig megsemmisült. Ezt mondta Róna Péter az oxfordi egyetem tanára a miniszterelnökről az ATV reggeli műsorában. Tegyük hozzá: pénteken reggel elmaradt a szokásos interjú a közrádióban. A miniszterelnök ezúttal nem osztotta az észt, nem fenyegette meg a nyugatot, és nem hazudott a magyaroknak.

    Orbán Viktor eltűnt. Hogy hova lett, arról csak találgatnak az emberek. Főleg a Facebookon jelennek meg markáns vélekedések ezzel kapcsolatban. Belepte a hó, megpuccsolta Kövér, annyira elborult, hogy nem találta meg a Magyar Rádiót. Viccesnek tűnik, pedig nagyon is komoly. Komolyabb, mint gondolnánk. Ez az ember ugyanis ma Magyarország első számú vezetője, teljhatalmú ura. Dönthet életről, halálról – jelenről, jövőről.

    Róna Péter szerint szomorú, hogy a hajdani szép reményekkel induló fiatalember ide jutott. A közgazdász szerint Orbán összevissza beszélt az elmúlt napokban, és úgy látja, hogy nagyon komoly következményekkel jár, ha valaki olyat állít, ami nem igaz, ugyanis az ilyen vezetőkkel a fejlett világ nem fog tárgyalni.

    Róna szerint Magyarország is egy leépülési folyamaton megy keresztül, egy olyan úton jár, “ami abba a pokolba vezet, ahol már jártunk, nem is egyszer”. A közgazdász szerint a rasszista kérdések, a törvényesség hiánya, a jogállamiság leépülése mind ebbe az irányba mutatnak és szerinte “nagyon nehéz lesz kikecmeregni” ebből a helyzetből. “Itt egy elhiteltelenedett országról, és egy elhiteltelenedett kormányról van szó”, mondta.

    A kormány kommunikációjáról szólva elmondta, hogy egy demokráciában a kormánynak kötelessége lenne a közvéleményt hitelt érdemlően tájékoztatni, ezt a feltételt azonban az Orbán-kormány rendre nem teljesíti. “Itt nincs miről beszélni, ezzel a kormánnyal nem lehet szóba állni. Ha lenne hitelük, akkor nem ilyen szófoszlányokkal bombáznák az országukat” – vélekedett Róna, aki szerint az lenne a megoldás, hogy el kell venni tőlük a hatalmat még 2014 előtt.

    “Ebben a helyzetben feltételezhetően a magyar parlamentben is vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ez nem járható út. Ha a kétharmados többségű Fidesz-KDNP frakció nem fordul szembe nagyon gyorsan ezzel a kormánnyal, akkor aláírták a halálukat, mert ez az út a teljes felbomláshoz vezet” – magyarázta Róna, majd hozzátette: egy normális demokráciában a parlamenti többséget szerzett párt ellenőrzi a kormányt, amelyet választott és nem fordítva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  45. Nyilvánvaló, egyenes úton hátrál visszafelé Magyarország Kormánya a demokráciától. A kérdés csak az, hogy hol méltóztatnak a történelmi visszaúton megállani. Vélhetően, valahol a múlt század húszas, harmincas éveiben, amikor még gondolat sem volt az Európai Unió, és nem korlátozták a kormányok működését törvénybe foglalt emberi jogok.
    A cél nyilvánvaló, és egyértelmű: kiléptetni Magyarországot az Unióból, és az emberi jogokban korlátozott Alkotmány által már megengedetten korlátozott törvényeket rákényszeríteni az állampolgárokra.

    “Repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál el.”

    Azért érdemes volna az alkotmányozóknak, a törvényhozóknak, hogy mégis mit gondolnak az Unióban ehhez az egészhez, és ennek függvényében mégis meddig lehet NATO tag Magyarország. A kilépés, – vagy kizárás következményei beláthatatlanok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  46. zsíros.b.ödön

    orbán csőcselék kutyáit is el kell kapni, az utolsó oligarcha fattyúig, akik haszonélvezői ennek a szadista önkény-rendszernek,
    azokat is, akik külföldre távoznak menet közben.
    vissza Budapestre és elítélni őket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  47. A kurucinfó létezésében az MSZP kormány is ludas, már akkor is fel lehetett volna lépni itthoni szerelsztői ellen a BTK eszközeivel mert akkor is sorba megvalósították a holocausttagadást, közösség elleni izgatást, magánadatok nyilvánosságra hozatalát stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  48. Ebből is látszik, hogy mennyire nagy ott a nagyházban a tudatlanság a 21. sz infokommunikációs társadalmában. Szerencsére vannak olyan alkalmazások, amelyek jól rejtik az IP címet, így aztán bármihez hozzájuthatunk bármikor. Ennyit a nagy internet cenzúráról 2013-ban Magyarországon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  49. Navracsics Tibor arra a kérdésre, hogy a tervezetet a kuruc.infóra szabták-e, azt mondta, nem, azzal inkább a fiatalokkal szemben az interneten elkövetett szexuális bűncselekmények – köztük a pedofil bűncselekmények, a gyermekprostitúció közvetítése, a gyerekrabszolgaság – ellen akarnak fellépni.

    Jelezte ugyanakkor, hogy a jogszabálynak lehet olyan hatása is, amely a közösségekkel szembeni sértést, uszítást is érintheti. A miniszter arról beszélt, ha a magyar bíróság például egy súlyosan uszító tartalmú cikk miatt elítél egy internetes oldalt, akkor Magyarországon elérhetetlenné lehet majd tenni a “komplett honlapot”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  50. Megin tez az osparaszt megoldas. Nem a problema gyokeret kezelik hanem korbekeritik hogy senki ne ferhessen hozza. Igy aztan nem a bunosoket hanem az artatlanokat buntetik. Az internet szurese hatalmas anyagi befektetest igenyel amellett meg a forgalmat is lassitja. Amennyiben a szurendo server masik IP cimen esetleg masik orszagban vagy kontinensen erheto el akkor az egyetlen lehetoseg a tartalom torteno szures. Ezt a hatalmat egyik kormanynak sem szabad megadni.
    Egyszeruen le kell nyomni a kuruczinfot es kesz. Persze a Fidesz inkabb az AN-t nyomna le.
    A hulye magyar hatosagok sohasem a bunozokre csapnak le hanem inkabb megnehezitik a bunozest de a normalis emberek eletet is nehezebbe teszik. Ilyen pl a szamla vezetessel kapcsolatos magyar megoldasok. Kulfoldon ninc silyen szarozas. A szamlat megirhatod word-el, kezzel stb stb. es az akkortol kezdve ervenyes szamla. Nalunk nehogy lehessen hamisitani sok sok szabllyak korlatozzak a szamla kibocsjatasat, ahelyett hogy a hamis kibocsajtokat sittelnek le. Emiatt a magyar szamlazas, nehezkes, lassu, es a szamitogepprogramok is sokkal bonyolultabbak. Kesz energia pocsekolas de hat ha ez a NEZMETI megoldas akkor nekunk az biztos jo, ugye ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos