Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tüntetők várták Orbánt Debrecenben 2013. május 25. szombat 18:35 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tüntetők várták Orbánt Debrecenben

Debrecen – 2017-ig támogatja a magyar kormány a Debreceni Református Kollégium és iskoláinak rendbehozatalát – mondta Orbán Viktor a debreceni Nagytemplomban rendezett hálaadó istentiszteleten. A kormányfőt a helyszínen néhány tucat tüntető várta.

A civishir.hu beszámolója szerint az ellentüntetők a Kossuth téren olyan feliratokkal és táblákkal várták a miniszterelnököt, mint: Orbán diktátor; Most már elég!; Fidesz, a magyar Polip; Mr. 20 százalék; Loptok, csaltok, hazudtok!.

A kormányfő elleni tüntetést a Demokratikus Koalíció szervezte, a demonstrációhoz csatlakozott az MSZP, az Együtt 2014 és a Magyar Szolidaritás Mozgalom.

A tér másik felén hasonló számú, nemzeti és árpádsávos zászlókat lengető csoport a magyar református egység mellett demonstrált.

Az egyetemes reformáció elindulásának 500. évfordulójáig, 2017-ig a magyar kormány tízmilliárd forintot biztosít a Debreceni Református Kollégium és iskoláinak rendbehozatalára – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, a debreceni Nagytemplomban rendezett hálaadó istentiszteleten.

A kormány meggyőződése, hogy ez a támogatás nem egyszerűen a múltunk megbecsülése, hanem a jövő reformátusságáról, a jövő magyarságáról szól – hangoztatta a miniszterelnök a 475 éves Debreceni Református Kollégium, a 175 éves debreceni Dóczy Gimnázium és a magyar református egység napja alkalmából rendezett ünnepi istentiszteleten.

A kormányfő beszéde elején utalt Bölcskei Gusztáv, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspökének az istentiszteleten mondott szavaira, amikor a dzsungel törvényét idézve a püspök Maugli szavaival kijelentette: “egy vérből valók vagyunk, te meg én”.

“Maugli így folytatta: farkasok vagyunk” – szőtte tovább a gondolatot beszédében Orbán Viktor, ami – mint kifejtette – azt jelenti: az erősek összefognak, a gyengék széthullanak.

“Három éve a magyarok világossá tették: összefogást, alapvető változást akarnak az élet egész területén (…), olyan új politikai, társadalmi, gazdasági rendszert, amely végre rendet teremt” – mondta a kormányfő.

Orbán Viktor szerint ezért tekintik a választási eredményt társadalmi szerződésnek, amely megalapozta a nemzeti együttműködés rendszerét, mert “az erősek összefognak, a gyengék széthullanak”. A nemzeti együttműködés rendszerének első számú szabálya: a győztesnek nem igaza van, hanem feladata – jelezte a miniszterelnök, aki nagyrabecsülését fejezte ki a Magyarországi Református Egyháznak azért, amit a magyar református közösségért tett. “A kommunista diktatúra ellopta  azt a perselyt, amelyet évszázadokon keresztül a magyarok adományoztak” az egyházaknak – mondta a kormányfő.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 19 szavazatból)
Tüntetők várták Orbánt Debrecenben, 3.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(77)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

77 Reader’s Comments

  1. Ilyen langyos ellenzéki hozzáfogással nem is kell a Magyarnak a pénzt költeni választásra.Mi itt úgy látjuk ezek annyira korlátozottak,hogy nem is látják,hogy van kormány párt..csak önmagukkal hadakoznak.Egyre több kinti Magyar véleménye,hogy ezek csak egyet akarnak,valami módon 2014-ben is bejutni a parlamentbe,és megmondó Jánost,meg Attilát alakítani..
    Több tízezer tönkrement devizahiteles, több ezer fuvarozó meg több millió aki majd nem tudja a fuvarokat(szén,fa,tej kenyér kiszállítás) illetve azzal megemelt árukat kifizetni Hol vannak? Mit gondolnak..tapsolnak ??!!.A Magyar nem is gondolkodik, lila ködbe burkolja
    Az is igaz,hogy bármilyen Magyar adót nézek(ma már elérhetők) mindenütt azt hallani ::Európa szájtátva irigyelve bámulja a Magyar sikert..és ez a sok szájtáti nézőnek nem dereng 1949…vas és acél országa leszünk stb..magát és várja a mannát..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  2. Ezek most már a jogállam helyreállításától félnek mert tudják akkor a felelősségre vonás a számonkérés/elszámoltatás nem maradhat el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  3. Egy írás, PUPU blogja a nepszava.hu blogjai közül erről a debreceni vizitről:
    http://www.nepszava.hu/blog/entries.php?id=5807

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  4. Homály Mihály

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  5. Éva— Valóban korlátozottak a magyarok. Nem csak a jogainkat, hanem az információhoz való jogunkat, a tájékozódást is korlátozta a kormány. Szinte minden média a kezükben van. Aki azt nézi, hallgatja, olvassa úgy érzi, hogy itt minden rendben van, mert dicshimnuszokat hall. Ezért is írom én a blogomat: http://vizallasjelentes.blogspot.hu/ , ahol a tegnapi bejegyzés szól a debreceni pofátlanságról.

    Másik kérdésed-véleményed az ellenzéki vezetőkről sajnos helytálló. Anyámasszony katonái ezek. Kivéve Gyurcsányt, aki viszont már leszerepelt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Az OVis a saját pénzéből finanszírozza a papjait, ne az enyémből!!!!!!! Ugyan azt szajkózzák, hogy kollégium, iskolák helyreállítására adja, de ki számoltatja el a csuhásokat? Majd a JóIsten számon kéri őket, amikor majd elé kerülnek, igaz? A fene a hazug pedofil pofájukba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  7. Nem lehet, hogy gyerek korában orbánt egy pap a térdére ültette? Azután állandóan a szózatot és hazafias verseket papolt orbán a csuhásoknak, akik némi apróval honorálták a megrontott gyerek igyekezetét …
    Orbán beteg, közveszélyes ember, és ugye azt tudjuk ,hogy mit tesznek a közveszélyesekkel?
    Jár kell az országban és ígérget, adakozik ez a közveszélyes állat, a neki meghasaloknak, adakozik a nemzettől összerabolt pénzből.
    Ideje lenne egy igen nagy kokit a szeme közé adni …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941920_483810451691021_1047701553_n.jpg
    Azért a GyF -re vonatkozó kérdéskör megválaszolásán még van mit gondolkodni! Nem vet jó fényt senkire, ha egy kis létszámú de nagyhangú “politikai elemzőnek” tekintett sekfej értelmiségi csoport mantráit hangoztatja akármilyen udvarias csomagolásban is bárki.
    Nincs olyan “mérés”, ami hitelesítené az igazságát!
    Az országjárás tapasztalatai jobb hitelesítő eszközök, mint ez az “értelmiségi” duma

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. K. S. Nem lehet. Ugyanis nem volt katolikus ,hanem ateista református hivő !!!
    Mit nem értesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Értekén én mindent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. SGYné, Magyarországról

    neroka, ks és társai! Gyűlöletből kitűnőek! Minden jóérzésű és jó szándékú embernek fel kellene végre fognia, hogy Magyarországon az erkölcsi válság a legnagyobb baj, amiből ki kell lábalnunk. Orbán Viktor, miniszterelnök Úr/aki nem őrzött Önökkel együtt libákat,/ és faragatlan, minden realitást nélkülöző soraikból kitűnik, hogy a cipője sarkáig sem érnek fel, sem műveltségben, sem iskolázottságban, sem átlátási képességben, nagyon jól tudja mindezt. Nem véletlen, hogy partnernek tekinti az egyházakat az erkölcsiség megszilárdítása terén, és a lehetőségekhez mérten támogatja őket ezen tevékenységükben. Undorító megjegyzéseikre mondhatná bárki, hogy a kapa kilóg a szájukból…Magyar emberek Önök? Ha igen, ne legyenek a nemzetünk ellenségei!

    Látniuk kell, hogy a mai problémáink tetemes része a múltban gyökeredzik: az előző kormányok felelőtlen, eladósító ténykedése kényszeríti a mai országvezetést a megszorító intézkedésekre, és hát Brüsszelt se hagyjuk ki a sorból.
    Kérem Önöket, drukkoljunk együtt országunk vezetőinek, hogy kikerülhessünk a gödörből! Aki magyarnak vallja magát, így tegyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (29 szavazatból)
  12. SGYné
    Hogy oda ne rohanjak!Az általad istenített nímand,egy hétpróbás gazember!
    Az emútnyócévben milyen tevékenységet folytatott?Ott tett be a “nemzetünknek”,ahol csak tudott!!!Minden fidesz részről benyújtott javaslat, “nemzetünk” még nagyobb eladósodásához vezetett volna!
    A csőcseléket utcára vitte,mert remélte,hogy így megszerezheti a hatalmat! Nem jött be! Ezért leamortizálta a rendőrséget, a csőcselékből pedig hőst kreált bizonyos Balsai segédletével,aki ezért hálából alkotmánybíróvá avanzsált!
    Szégyellni kéne ezeket a történéseket,nem piedesztálra emelni az elkövetőjét,kedve SGYné!
    Hogy a mostani tevékenységéről is szóljak… Mennyi volt az adóssága a “nemzetünknek” amikor átvette a hatalmat,és mennyi most?
    Az bizony igaz,hogy nem őrzött velünk együtt libát,mert csak disznóól takarítással merték megbízni.
    Éppen ezért folyamodott a valláshoz,mert belátta, hogy anélkül neki nemterem több babér ebben az országban! Ami szégyenteljes! A sok hívőt bolondítja,és eszközként használja fel őket,a bolondériájának kiteljesedéséhez!
    Erkölcsi megszilárdítás???Miről TECCIK beszélni? Akik ellopják a a nyomorultaktól a trafikokat,akik maguk között új földosztást csinálnak?Akik közgépesítik a “nemzetünket”???
    Drága Asszonyom! Vonuljon elegy sötét sarokba,és fusson neki alapos meditációval ennek az Orbán fényezésnek újra!
    Magyar ember Ön? Ha igen,akkor ne legyen “nemzetünk” ellensége,ilyen percember fényezésével!
    Kérem Önt,drukkoljunk együtt annak,hogy Orbán minnél előbb eltakarodjon a közéletből,mert amíg ezt nem teszi meg,béke nem lesz ebben az országban!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Sajnálom, de én olyan izének nem tudok drukkolni, aki az ellenségét minden gondolkodás nélkül megöli/kinyírja! Oszt jó napot! És így nyeri a legtöbbet!
    Aztán azt is mondja, hogy először a gazdagokat kell jóllakatni, hogy majd a szegényeknek is adni tudjon!
    Aztán 3 milliónyi feleslegest az út szélén kell hagyni, ezt ugyan helyette mondta ki egy szövetségese – de ez így hangzott el!
    Ehhez drukkoljak?!
    Nem sorolom a többi szemétséget, talán még azt, hogy az itt élők semmit nem érnek, csak a kintiek és persze a trafikmutyisok számítanak!
    Most egy tanács:
    Az élet csak úgy érthető, ha visszatekintünk, de csak úgy élhető, ha előrenézünk!
    Most itt minden a porhintés jegyében a múltról szól, jövője csak a narancsos csapatnak van, a pórnép rágódjon a múlton, Bajnain, emútnyócéven, Gyurcsányon, és a 300.- Ft-s hugyenottáknak ez tetszik, a jövőkép helyett….
    Ha SGYnének olyan izé megfelel az ország vezetőjének, mely
    sallert és kokit osztogat olyan demokratikus országok vezetőinek, akik mögött évtizedes kulturált politikai munka van – hát azzal nem lehet vitázni, de nem is szabad vitába bonyolódni, mert még a végén lehúz a szintjére…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  14. SGYné, Magyarországról
    2013. május 27. hétfő
    02:14
    .
    Most erre mit írjak? Komolyan gondolja azt amit itt lefirkantott vagy ön is egy bértollnok?
    Mint hogy megszólított (“ks”, gondolom ez lennék) le is írhatnám önnek a véleményem, de most ettől eltekintek.
    Csupán megjegyzést írok önnek:
    orbán (így kis betűvel) nekem soha sem lesz úr (főleg nem nagy betűvel), mint ahogyan önnek.
    Nem őriztem valóban orbánnal libát, de nem is loptam el azok pénzét …
    És el hiheti ; Messziről megismerem a tolvajt, csalót, hazug embert, tehát pont olyat mint orbánt
    (mert orbán iskola példája mindannak a rossznak mely a “Nemzetünket” a csődbe vitte)
    És még valami: A gödörbe orbán taszította az országot, orbán hozta létre a morális válságot.
    A gazdasági csődből csak akkor fog az ország ki kerülni ha ez a senkiházi tolvaj és csatlósai eltűnnek a közéletből,
    ugye ezzel tisztában van kedves SGY-né?
    Hát azért szurkoljon, hogy így legyen, főleg ha Magyar, mert ez az ön, környezete és jövője záloga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. SGYné
    “Magyar emberek Önök? ”
    Ha Orbán Viktorhoz semmi más nem lenne köthető, mint az, hogy a “magafajták” természetesnek tartanak egy ilyen kérdést, már elég lenne ahhoz, hogy ez az ország soha ne bocsásson meg neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. SGYné
    A baltás gyilkos cinkosa, mint aki nem őzött velünk libákat!
    Ne sértegessen, hanem húzzon el, mint a vadlibák!
    Esetleg észbe vehetné, hogy az oroszlán bajuszát rángatjuk, amikor fasiszta államot működtetünk: a győztes hatalmak akár fegyverrel is beavatkozhatnak az 1947-es, még mindig érvényes párizsi békeszerződés alapján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Kedves SGYné, Magyarországról, megkérlek, magyarázd el nekem, hogy ha a legnagyobb problémának az ország eladósítási mértékét tartod, s ezt a korábbi kormányok bűnös tevékenységeként származtatod, milyen alapon isteníted Orbánt, hiszen soha ennyire magas nem volt még az államadósságunk, mint most.
    Orbán már három éve fosztogat bennünket, de nemhogy csökkentette volna, éppen ellenkezőleg: csúcsra vitte az eladósításunkat.
    Előre is köszönöm válaszodat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. csatt
    Az államkötvények sem az államadósságot csökkentik.
    A megvezetettek azt hallják, hogy 7-8%-os hozam, arról úgy gondolják, hogy az országnak hozam, de ezt az ország fogja fizetni….
    Nem is értem a politikusokat, nekik a kötvények hozama egyértelmű, de a zemberek valóban azt hiszik, hogy nekünk fizetik – ezt kellene elmagyarázni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Kedves csakén, szerintem teljesen fölösleges lenne nekik magyarázni bármit is, a végeredmény a lényeg: soha ilyen magas nem volt az adósságunk, mint most. Ha pedig az adósság mértékét szajkózzák a legnagyobb bajnak, akkor milyen jogon szidják a korábbi kormányokat?
    Mert az ugyan valóság, hogy mindig az utódok fizetik a felvett kölcsönöket, viszonyt Gyurcsányék sokkal kisebb kamattal vettek fel kölcsönt, mint Orbán. Tehát akik a jövőben kénytelenek törleszteni, már eleve sokkal nagyobb bajban lesznek, mert Orbán rekordmagas kamattal adósított el bennünket.
    Ezért vagyok nagyon kíváncsi az asszonytárs saját személyes véleményére, mert ezt a tényt nem rágta szájába a papagájkommandó, erre nem válasz az elmúltnyóóócév…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. csatt
    Ne várd az asszonyság visszatértét,mert csak egy böffentés erejéig nézett be ide!
    Ő egy igazi békamenetes,aki szerint nem leszünk gyarmat! Aki szerint 100 évente születik olyan “államférfi” mint Orbán!
    Aki meg sem meri látni,hogy Orbán hogyan nyomorított millió számra meg embereket a szemét politikájával,és ennek következtében mennyi gyerek fekszik le esténként éhesen.
    Ez szerinte nincs. Mert Orbán nem beszél róla!
    Sajnálom a szerencsétlen vak asszonyt,mert egyszer csak kinyílik a szeme,és szégyellni fogja a mostani rajongását Orbán iránt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Tudom én, hogy ilyenkor kezd fennforogni a “szürke szamár a ködben” eset…
    Éppen azért invitálom, hátha rájön, hogy már önálló véleménye régen nincsen semmiről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Te izé!

    Hát persze,hogy nem őriztünk együtt libát a führereddel,mert az kvalifikált meló.
    Oda se engedték volna. Ő csak az ólakat ganajozhatta.
    Nem olyan sok idő ,és még azt is le fogod tagadni ,hogy valaha fideszes voltál.
    Láttunk elég ilyet 1990 körül. Valahogy az az érzésem ,hogy te nem az aljas fideszesek közül vagy ,hanem a hülyék közül. Mint tudjuk ,csak ez a két lehetőség létezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Barry1
    2013. május 27. hétfő
    17:34
    .
    Kedves Barry1!
    .
    Ez kicsit durva, de nagyon igaz volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Magyar oldalakon talaltam.Gyógyszer AVH jott letre

    Bármely helyszínt átkutathatnak, és oda önhatalmúlag, a tulajdonos, vagy az ott tartózkodók akarata ellenére behatolhatnak a jövőben a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet emberei. A kormány újabb szervezetnek ad nyomozati jellegű jogköröket. Ezúttal a szakma előzetes tájékoztatása nélkül, egy salátatörvénybe rejtve kerülnek a hatósági jogkörök kiszélesítéséről szóló módosítások a parlament elé.
    Címkék
    gyemszi, nyomozati jogkör, házkutatás

    Egy új egészségügyi salátatörvény-javaslatba suvasztva erősíti meg a kormány a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet jogköreit.

    A hazai gyógyszer-kereskedelemben érdekelt szakmai szervezeteknek, cégeknek egészen a múlt heti parlamenti vitáig nem tűnt fel, hogy az intézet a törvény hatálybalépése után nyomozati jogköröket kap majd, mivel az „Egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról” szóló beadvány több mint tíz más törvényt is módosít.

    A Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézetről szóló rész kimondja, hogy a szervezetnek házkutatási és lefoglalási jogosítványa is lesz. „A tényállás tisztázása érdekében – a hatósági ellenőrzés keretében folytatott eljárások esetén – a gyógyszerészeti államigazgatási szerv bármely személyt vagy szervezetet nyilatkozattételre hívhat fel, bármely személy vagy szervezet köteles a kezelésében levő adatokat, illetve a birtokában levő iratok másolatát olvasható és másolható formában a gyógyszerészeti államigazgatási szerv rendelkezésére bocsátani.” Az intézet dolgozói önhatalmúlag behatolhatnak akár magánlakásokba is, és ha „a bizonyítási eszköz bizonyító erejének sérelme nélkül nem lehetséges” az elkülönítés, személyes adatokat is lefoglalhatnak.

    http://index.hu/belfold/2013/05/27/ujabb_szervezet_kap_hazkutatasi_jogot/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. S.GY-né.Kedvesen fogalmazom-Ön sötét,mint a kabátújj,ezzel a véleményével
    egy szép formatervezett akolba kellene menni az ott üldögélő és roppant figyel-
    mes birkák közé,és ha végzett a szemináriummal,akkor este szexuálisan
    zaklathatná az édesanyját!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. SGYné,

    Halla istennek,hogy nem egy országban elünk.Nem az a baj amit irt,azt onkent tete,joga van hozza.Ami szomoru,hogy on pont olyan mint az altala elitelt komcsik.stilus,modszer,kultusz csunalas .csak azok,hogy finoman fogalmazzam belayeget gyüjtöttek,ön meg szalvetat ..ennyi onok kozott a kulombseg..
    Vagyis bagoly mondja verebnek.A baj az,hogy amit es ahogyan on ir az bizony pont olyan mint amilyet Jovanka irt Ruzsica neveben Tito elvtarsrol. Bozse moj…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. SGY-né a mélymagyar, a nagyon nemzeti nem tér vissza, akik ilyen narancsködben leledzenek csak 1x teszik ide magukat – aztán már csak minuszolnak.
    Más mondandója nincs, amit itt leírt azer azt csak nem írhatja le naponta, már neki is unalmas, de valamiből élni kell, van akinek nem jutott még egy db trafik sem…..majd a következő mutyiból talán részesül, addig viszont bizonyítania kell, hogy ő milyen lelkes támogató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos