Ronai and Ronai
AMERIKAI

TGM nyílt levele a magyar miniszterelnöknek 2013. május 9. csütörtök 5:39 Forrás: AN

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
TGM nyílt levele a magyar miniszterelnöknek

Budapest – Tamás Gáspár Miklóssal lehet vitatkozni. És kell is időnként, ami neki valószínűleg nincs ellenére. Most azonban nem vitatkozni kell, hanem elolvasni a sorait: a filozófus levelet írt Orbán Viktornak.

Arra kérlek, hogy – ha lehet, vidd magaddal Áder János államelnököt is – menj el Szatmárra, és tegyél egy szál virágot Bara József sírjára.

Nyilván tudsz róla, hogy Bara József – partiumi magyar ember – az izsáki rendőrőrsön 2013. április 8-án meghalt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság jelentése szerint Bara Józsefet „elszámoltató jellegű kihallgatásnak” vetették alá, amely során vele szemben… tettlegességre került sor.

Tudnod kell, hogy nem csak a te kormányzásod alatt szoktam bírálni a rendőri erőszakot – meg a rendőri erőszakkal kapcsolatos, jogérzéket, igazságérzetet sértő magatartásokat, és érzületeket. Valamikor az ilyen dolgokban egyetértettünk, s talán ebben a tekintetben – ha másban nem is – még mindig egyetértünk.

Említetted a múltkoriban Gaskó Istvánnak, hogy együtt szagoltatok puskaport annak idején. Magam is emlékszem az illatára. Egy szó, mint száz, arra kérlek, hogy – ha lehet, vidd magaddal Áder János államelnököt is – menj el Szatmárra (Szatmárnémetibe, ha így jobban tetszik), és tegyél egy szál virágot Bara József sírjára. Az államnak, amelyet a sors kifürkészhetetlen végzéséből te vezetsz most, felelősséget kell vállalnia mindazokért, akik a területén élnek.

Úgy fest, hogy Bara Józsefet agyonverték a magyar rendőrök, mindenesetre gyanús körülmények között pusztult el állami intézmény – az izsáki rendőrörs egyik helyiségében. Kérlek, keresd föl Bara Enikőt és Bara Csabát – a megboldogult testvéreit –, és vigyél virágot kínok között eltávozott felebarátunk fejfájára.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (82 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +99 ( 115 szavazatból)
TGM nyílt levele a magyar miniszterelnöknek, 4.8 out of 5 based on 82 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(69)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

69 Reader’s Comments

  1. Orbán ettől száz ezerszer gyávább ember, inkább érdekelt az ország megosztásban az anarchia káosz fen tartásában mert ebben érzi jól magát. A 2006-os Tv székház, majd okt. 23-i csőcselék utcára szervezése mögött Orbán vagyis a fidesz állt. Az FTC B középnek meg ígérte ha jó nagy felfordulás lesz, lesz FTC STADION Orbán tarja a szavát lesz STADION. Ez nem szemkilövő kormány hanem AGYONVERŐ kormány, miközben PINTÉR még a helyén van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +97 (111 szavazatból)
  2. Hát igen, az ügyben az államnak és a miniszterelnöknek van/lenne tennivalója…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (52 szavazatból)
  3. Nem erre az egyre kellene kérni őket, hanem minden elhunyt sírjának meglátogatására, akik ilyen kihallgatás áldozatai lettek.
    Sajnálatos tény,hogy Bara József nem az első volt, és feltehetően nem is az utolsó azok sorában, akik a szadista rendőröknek estek áldozatul.
    A rendőrség minden ilyen esetben tagad, és hamis szakértői véleményt ad ki. Lehet kutatni az áldozatok után. Valamelyik újság fel is sorolta a lehetséges áldozatokat, akiknél a szakértők teljesen mást állapítottak meg, mint amiben elhunytak az áldozatok.
    2013, Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (56 szavazatból)
  4. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    .Hzzzz!
    .
    Meg azt is megigérte a Bközepes csőcseléknek, ha majd négy év múlva őt választják meg, akkor majd a fidesz rehabilitáltatja az állam ellenes zendülés miatt esetleg hatósági eljárás alá vont bajtársakat. Ezt nagyjából meg is tette a Balsai jelentés (stb) formájában, rendőröket vonattak eljárás alá, sőt külön bosszúból – a tapasztaltabb rétegének nyugdíjba zavarásával – a bírói kart is lefejezték… Orbanini aztán tartja a szavát.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (57 szavazatból)
  5. Egy valóban demokrata miniszteelnöknek vagy államelnöknek ilyen levelet senkinek sem kellene írnia, mert eleve tudná, mit kell cselekednie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (58 szavazatból)
  6. És emléktáblát a Terror Házában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (52 szavazatból)
  7. Nem lesz rá ideje.

    Majd a posványosi nyári egyetemre megy el, mert ott a saját birkái között lehet.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (53 szavazatból)
  8. “bumburi 2013. május 9. csütörtök 06:34 ”
    Minedezen túl, érdekes lenne olvasni egy rendőr, egy jogi szakértő leírását arről a törvényről és ennek szerteágazó jogi-filozófiai következményeiről, mely szerint, ha a cselekményt csak rendőr vallomása támasztja alá, azt nem lehet bizonyítékként értékelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  9. Miért csak Gazsinak jutott eszébe egy ilyen levél megírása?
    Elgondolkodtató…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  10. orbán példaképe berlusconi börtönben ül. ez adhat egy kis reményt azoknak, akik egyszer orbánt szeretnék felelösségre vonni. lehet, hogy lesz még idö, amikor orbán is szívesen választaná börtönt, mint kisebbik rosszat. az idö nem neki dolgozik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (46 szavazatból)
  11. Úgy emlékszem a Fidesz az ilyen rendőri túlkapások esetén rendkívül szolgálatkész az áldozatok illetve családjukkal szemben. Ügyvédet fogad és fizet, teljes jogi és ha kell fizikai védelmet ad, eljár a miniszterelnök ellen, sőt ha kell megdönti a kormányt, mert egy kormányt el lehet zavarni. Ugye emlékszünk erre.
    .
    Persze most más a helyzet mert Barát bestiális módon megölték, kínvallatás során ami ugye ellenkezik az EU alaptörvényével, viszont a szemét nem lőtték ki, tehát egészen más a helyzet. Ugyancsak más megvilágításba helyezi a dolgot, hogy nem a szocik tették, és nem személy szerint Gyurcsány.
    Tehát akkor a Fidesznek szabad a pálya?
    .
    Most már csak egy kérdésem lenne, Bara a hányadik áldozat, és hányat nyomorított meg a Fidesz és Orbán eddig amiről nem tudunk, mert ugye azt Orbán szépen kifejtette Gyurcsány alatt, hogy a rendőri túlkapásokért a miniszterelnök a felelős.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (48 szavazatból)
  12. Gyerekek! Hagyjuk már ezt a “szemkilövetést”. Ha jól emlékszem, egy embernek sérült meg – lehet, hogy végzetesen – az egyik szeme egy gumilövedéktől. Nem vitatom, hogy a rendőrök szabálytalanul használták a gumilövedéket – csak térd alá lehetne ezzel célozni -, vagy többen közülük szabálytalanul használták. És nem menteni akarom a rendőri brutalitást vagy törvénytelenséget, mert az a Baráéhoz hasonló tragédiákhoz vezethet. Nem is értem, hogy miért nem kapott nagyobb nyilvánosságot ennek a szemnek az esete, elsősorban a szocialista kormány részéről. Úgy tudom, az érintett rendőrt megbüntették.
    De. Gondoljátok, hogy nem napi sajtótájékoztatón álltak volna a sérültek, ha úgy igaz a “szemkilövetés”, ahogyan ezt a Párt állította? Hogy nem kísérgetnék naponta demonstratívan a zebrán a pártaktivisták a “hősöket”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  13. Bezanne
    Hihetetlen de Berlusconi nem ül börtönben. Most ítélték el másodfokon is adócsalásért 4 évre de jelenleg a parlament rágja a “ket bohóc” egyike, a Szabadság Népe partja majdnem egymaga szerzett többséget a szenátusban a mostani választásokon.
    Ez is mindig megússza

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  14. TGM!
    Még megtörténhet, egy jól kidolgozott választási kampány keretében.
    Még a szarból is képesek palacsintát sütni.
    Vevő meg van bőven, isten segedelmével, a papság áldásos közvetítésével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  15. aristeides
    Erről beszélek. Nem is olyan rég, azt hiszem a HVG-ben olvastam a többi különös esetről, meg a törvényről, amiről szakértők, és rendőrök mondták el a véleményüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  16. jav: törvényről

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  17. Szolid 2o13.o5.o9.

    Bizony Bara József halálra verése nagyon el lett hallgatva!Gondoljunk csak bele, ha nem a FIDESZ lenne hatalmon, már erről beszélnének az ENSZ-ben is!
    Kedves , drága Ellenzék, mert ugye van? Mit is tetszenek csinálni a hatalmi marakodáson kívül?Ja, csak egy egszerű ember lett halálra kínozva!Ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  18. Süket fülleknek és vaksi szemeknek hiába irnak, ezeknek nem érdekük a Haza-Becsülete! Ott volt a baltás ügy Nemzetközi-botrány mi volt a lényeg!, pénzlenyullás! Igaz nem ehez a thémához tartozik,de mit tesz a rendörség az eltünt személyek felkutatásában, vagy azonositásában! Sorolhatnám tovább ott van a roma gyilkosság sorozat!!! Szeretnék elavultá tenni, Hát nem a Népet szolgáqlják a rendöreink?!-szemet hunynak a sok Parlamenti bünténynek-de hát kérem a Halfej!!-az itt a nagyon büdös!!!!!! Köszönet TG Miklosnak- mert a vezirnek odáig sohasem terjed ki, hogy ilyesmi eszébe jusson,azt a szót hogy “Bocsánat” és “tévedtem” sajnos ezt a szot és érzést!, nem ismeri :-) Itt a veleszületet(“Gen”-defekt”)–röl van szó nem közösségbe valo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  19. Nagyon hiányolom a határozot és erélyes román tiltakozást.Igaz, a Ponta kabinet kitért és szemet hunyt sok provokácionak.De itt mégis egy román álampolgár életéröl van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  20. Úgy látszik, mintha ez nem a baltás gyilkos cinkosának személyes felelőssége lenne, hiszen kényszervallatás történt sokszor máskor is, az előző kormányok alatt.
    De én mégis azt hiszem, hogy itt a beígért két pofon csattant el. (Nem attól, és nem annak, akinek ígértél.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  21. Köszönet a levélért
    Ezt vártuk/várjuk állandóan a demokratikus ellenzék értelmiség oldaláról.
    Akkoriban nem hiába vezették be a MÉTER ETALONT az összehasonlítás
    miatt a viták megelőzésére. Mégis fennmaradtak klf érdekekből adódóan
    régebbi nézőpontok. Itt van például a DEMOKRÁCIA. Ennek még az országon belül is klf “mértékegységei” láthatóak, többek között az emberi jogokkal kapcsolatban.
    Ugyan mit várhatnánk a kormánynak vezetéstől akik a 2006-os társadalmi rendszer megváltoztatására szervezett felkelés végrehajtóinak elítélése után semmisségi törvényt és nem AMNESZTIÁT hozott. Ha már egyetértettek
    a felkelőkkel, mint HŐSÖKKEL? Hiszen a javaslat kidolgozóját alkotmánybíróvá
    tette!
    De várhatnánk-e mást, ha a Horthy rendszert tartja példaképül, annak minden
    tulajdonságával. Talán csak nem ezért kenték el a fideSS rendőrsége által
    a három év alatt elkövetett sötét ügyeket?
    .
    Végre nem marad hangtalanul a demokratikus érzelmű értelmiség sem.
    Van itt még másik párhuzamos ügy is. 250 körüli tudós tiltakozott az MTA vezetésének utcanevek megváltoztatására vonatkozó tevékenysége ellen,
    ami enyhén szólva nem tükrözi a magyar tudományos élet álláspontját.
    UGYAN MIÉRT NEM SZEREPELTETI ŐKET A MÉDIÁNK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  22. Én inkább az orkbán- familia sírjára tennék virágot, de a többi fitymesz- bűnözőére is… na jó, dehogy tennék. De legalább tudnám, hogy már nem fertőzik a világot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  23. talalom
    2013. május 9. csütörtök
    08:46

    Nem a szemkilövetésről van szó, nem az a lényeg hanem Orbán ezzel, valamint az akkori és a mostani helyzettel kapcsolatos hozzáállásáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  24. Tisztelem TGM munkásságát, annak ellenére, hogy sok mindennel nem értek egyet, amit mond, és ahogy mondja. Ő is sok felé megfordult már a magyar politikai palettán.
    Viszont, minden tiltakozásnak, levélnek, felszólításnak helye van, még ha falra hányt borsónak is tűnhet.
    A konkrét esetben semmi esélyét nem látom annak, hogy OV virágot visz a sírra. Két okból.
    Egyik: ezzel beismerné, hogy az általa működtetett rendszerben fordult elő ilyen eset.
    Másik: felszólításra még semmit nem tett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  25. A zsebdiktátor viktor már régen elvesztette humanitását, nem is vehető emberszámba, eltorzult jellemét vesztett, moralitás nélküli, elmebeteg barom. Én nem a sírhoz küldeném, hogy virágot tegyen rá, hanem a sírba küldeném, hogy feküdjön bele, örökre. Ez a rablóvezér sok millió ember életét tette tönkre, amiért felelnie és bűnhődnie kell! Talán Áder Jánost is mellé lehetne fektetni, de az egész maffia bandát, a koszos bagázst azt biztosan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  26. TGM – mentalitásából fakadóan – úgy írta a levelet, mintha egy jó barátnak avagy egy érző embernek írta volna .
    A szellemi mocsadék ilyen levelet nem érdemel meg!
    Az is -igaz Gazsinak voltak már nagyobb tévedései is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  27. Mondjuk ki: Bara Józsefet meglincselte a rendőrség.
    Lehet hogy azért mert Amerikában élek, de nekem ez jut az eszembe erről az esetről. 
    Egy gyanúsított rendőrörsön való agyonverése miatt legalább a közvetlen rendőrfőnöknek kéne lemondania.
    Ez ellenkezik minden helyi és nemzetközi törvénnyel, és természetesen minden morális és etikai értékkel.
    Hogy a mai Magyarország a 20-as 30-as évek amerikai Dél szintjére süllyedt Orbán alatt, az egy óriási szégyen.
    Mellesleg ki gondolja egy pillanatra is hogy Orbánt érdekli ez? Ez a szörnyeteg emberek millióit tette tönkre, csak az Isten tudja hányan haltak már meg miatta, hány rokkannyugdíjas halt éhen az embertelen 28,000 FT-os havi éhbér miatt- és most egy hosszú lista jönne a bűneiről.-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  28. Mínuszoló: dögölj meg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  29. Nem vagyok ilyen, de aki ezt a rohadt gyilkos bandát védi, azt iszonyúan utálom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  30. GaborNYC
    én leplusszoltalak, mert jót írtál. de ha minuszolóra kiakadsz, akkor már majdnem orbán vagy. orbanisztán az a hely, ahol elöírják, hogy mikor nyomd a plusz- és mikor a minuszgombot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  31. Bezanne; teljesen igazad van! Már lenyugodtam. Kívánok mindenkinek egy kellemes napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  32. Morvai Krisztinának vajon mi a véleménye a fenti ügyben? Mert most nem kiabál – sőt szavát sem hallani ezzel kapcsolatban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  33. Mellesleg az online Klubrádiót zavarják ma; minden más online magyar rádióadó tisztán átjön. Mint annak idején a Szabad Európa Rádiót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  34. Haha, valaki mínuszolta hogy mindenkinek kellemes napot kívántam. Ez már abszurd. Holló színház.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  35. Szolid 2o13.o5.o9.
    Etus
    Így igaz! Morvai Krisztina a humánum bajnoka!!! Kedves ELLENZÉK, Brüsszellel
    nincs most semmi kapcsolat???Kérdezzenek rá ott a jog bajnokától, had hallja az egész világ hogyan válaszol erre az iszonyatra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. GáborNYC! Én Izraelből hallgatom a a klub Rádiót és mindennap tökéletes.Nekem viszont elég sűrün az ATV akadozik.Egyébként én is iszonyúan utálom ezt a rohadék fidesz bandát.Minden szavad OK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  37. Iksz, igen, csak ma ilyen, általában jól lehet hallani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Még egy humánus dobás Orbániától: http://www.origo.hu/itthon/20130509-bortonbe-kuldik-a-magyarok-megolesere-buzdito-sajobabonyiakat.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. GaborNYC! Ha valaki magyarok közelébe kerül rögtön ideges lesz, hagyd őket a csudába, én minden hz-odra (+)-t adtam, mert egyetértek vele, sőt ha megengeded továbbküldöm az elsőt. Ez az ország egy halott hely, nem érdemes foglalkozni vele, örülj, hogy nem vagy itt, mert itt csak bedilizni lehet a primitív, agyhalott dolgoktól és az emberektől, üdv :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  40. Köztünk szólva, a többek által kifogásolt kéthetirend úr lenemmondása számomra is roppant kínos. Ha külföldön bárki megkérdezi valyon miért van Pintér még mindig a helyén, arra nehezen találnék magyarázatot.
    Gyanítom, nincs még egy ország a művelt világon, ahol ez az ember másnap még bele mert volna ülni a bársonyszékébe.
    Azt hiszem, még a maimagyar országon is rendjénvalónak vélte volna bárki, (kétharmadon innen és túl) hogy legalább egy rövid kis, sajtónak szánt kísérletipróbalemondólevélkét küld urasága a miniszterelnök úr kezéhez tisztelettel.
    Nem így történt és ebből különösebb gondja nem is akadt idáig sem neki, sem a főnökének.
    Ez van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  41. Horthy csendőrei = Pintér rendőrei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  42. Szolid 2o13.o5.o9.

    porszem

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. A 2/3 állítólag a kínzást ,verést is jóváhagyta??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. Szolid 2o13.o5.o9
    hzzz
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Egy fasiszta diktátor fasiszta rendszerében ez természetes. Igénybe veszi a bűnözők segítségét a székházuk védelmében, SA(futballhuligánok) legények támadnak a rendszer ellen tiltakozókra.A Hagyó perben pszichikai megfélemlítés volt bőven, a többi koncepciós perről nem is beszélve. A nyilas legények egy-két embert agyonvernek a börtönökben, miközben a bűnözők kint grasszálnak. Főzik a békát, melegszik a víz alattunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. Nem visz virágot neki, hiszen halott határon túli szavazatára már nem lehet számítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  47. Tok mindegy hogy az aldozat magyar vagy nem. Ennek nem szabadna megtortennie. Ezek a rendori modszerek meg az atkosban mukodtek. ha egy ovononek gondatlansag kovetkezteben megserul egy gondozottja akkor az ovonot felelossegre vonjak. A rendoroket nem ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Papirvagokes, igazad van, nem kéne ezzel foglalkoznom…
    Itt élek 23 éve, 20 évesen jöttem ki ide, szüleim hoztak ki.
    Évekig védtem itt a magyarokat, találkoztam jópár magyar zsidó túlélővel, azok nagyon szidták a magyar népet hogy mit csináltak velük 1944-45-ben.
    Minden erőmet bevetettem hogy védjem a magyarokat, próbáltam meggyőzni őket hogy az már régen a múlté. Ezért is vagyok ennyire elkeseredve, hogy be kell magamnak vallani hogy nem volt igazam. Igen, vannak magyarok akik nem olyanok már, de bőven vannak akik pont olyanok, vagy még olyanabbak.
    Hagyják Orbánt hogy elvegye minden jogaikat, és teljesen paranoid alapon állnak a világgal szemben. Ez van. Próbálok nem foglalkozni ezzel mostantól fogva. Sok szerencsét mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. Azt hiszem Orbán Miniszter Elnökünk már olyan mértékben elvesztette józanságát, hogy már sem rajta sem családján nem lehet segíteni!
    Mit gondol ez a középkori aljas eszközökkel operáló elmebeteg, hogy vele és családjával szemben nem ugyan ilyen elbánás fog következni? Egyre többen vállalnák az elszámoltatást, azért, hogy még az írmagját is kiirtották ennek szemét családnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Nem értem -vagyis nem szeretném érteni – miért keresi TGM Orbánnal a közösséget. Ez még trükknek is gyenge. Engem zavarna bármiféle “gesztus” a diktátor részéről. Az azeri ügy után írkál ilyenek nagy becsben tartott filozófusunk. Elfelejtett valamit… Ahogy a WJC is. Kérdezzétek csak az örményeket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos