Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán több gyereket vár a magyaroktól 2013. május 8. szerda 6:55 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán több gyereket vár a magyaroktól

Budapest – “Lánynak szülni dicsőség, asszonynak szülni kötelesség.” Az idősebbek még emlékeznek az ötvenes évek egyik lelkesítő jelszavára, a fiatalabbak, ha jó tanáruk volt, a történelemből tanulhattak róla. Most nem vagyunk messze a régi szép időktől: a miniszterelnök meghívott keresztény értelmiségiek előtt demográfiai programot hirdetett meg. Azt is mondta, hogy Európa azért bánt bennünket, mert mi szeretjük a családot.

Demográfiai programot indít a kormány az év második felében, ha a gazdasági növekedés ezt lehetővé teszi – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének keddi kerekasztal-beszélgetésén. Ezzel szeretnék elősegíteni “a fiatal szülőknek azt a döntését, hogy az egyébként kívánt eggyel több gyermeket Magyarországon bátran vállalhassák” – fogalmazott a miniszterelnök.

A miniszterelnök arról beszélt, hogy Európában Magyarország sikereinek elismerése helyett “egyfajta feketebárány-szerepet akarnak ránk erőltetni”. Európa, bár pénzügyi-gazdasági mutatóinkat nem tudja nem elismerni, mégis fúj ránk, és arra kell készülnünk, hogy a következő időszakban is szálkának számítunk majd az európai elit, nem az európai emberek, az európai elit jelentős részének szemében.

Szavai szerint a vita középpontjában a család áll, hiszen az új alaptörvényben rögzítették a házasság és a család védelmét, amiért talán nem várt, de mindenképpen megdöbbentő támadásokat kaptunk Nyugatról.

Ezek a más együttélési formákat választók jogainak sérelmét vélelmezték. “A mi álláspontunk sziklaszilárd, kibillenthetetlenek vagyunk ebben az ügyben, a mi megoldásunk és alkotmányos szabályunk nem irányul senki ellen, mi egy négyezer éves hagyományt védünk” – mondta az ó- és az újtestamentumi tradícióra utalva, amely szerint a házasság férfi és nő közössége.

Hozzátette, Európában már régebben kialakult “egy nagyon erős lobbi, amely igyekszik a kontinensünket a saját, szekuláris és családellenes látomásának hálójába keríteni”, nem is sikertelenül, hiszen a 20. század utolsó harmadára először alakult ki Európában olyan rendszer, amely a “rokonsági kapcsolatok fontosságát és a családot alá tudta volna aknázni”, népességcsökkenést érve el.

Holott “a család minden életképes társadalom elsőszámú erőforrása”, és “akármilyen is lesz az európai világ a válság után, az csak a családra épülhet” – mondta. Orbán Viktor 25 pontban összegezte a kormányzat eredményeit, elsőként a rezsicsökkentést, közvetlenül utána a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a minimálbér-emelést említve.

“Úgy akarunk erős és sikeres Magyarországot felépíteni, hogy annak gerince egy erős és sikeres középosztály legyen” – fogalmazott a kormányfő, ezzel magyarázva, hogy a kabinet intézkedéseinek jelentős hányada e réteg megerősítését szolgálta. Mint mondta, “Magyarország jobban teljesít, de még nem elég jól”; ez utóbbinak akkor felel meg, ha “mindenki képes arra, hogy a családját biztonságosan eltarthassa a munkájából”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -12 ( 24 szavazatból)
Orbán több gyereket vár a magyaroktól, 3.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. Ez a megnyilvánulás egy gátlástalan kalandor hülyeségeinek gyüjteménye. Igazi “Cigány lova” elmélet. Ez a barom csak azt felejti el, hogy mire megerősíti az általa vízionált “középosztályt”, addigra éhenhal a középosztályt kiszolgáló alsó népréteg.
    1956-ban nem politikai lázadás volt, hanem a nincstelenek és reménytvesztettek felkelése. Úgylátszik erre játszanak a 2/3-os országgyűlési seggmeresztő gombnyomogatók, és a nekik aszisztáló látszat-ellenzékiek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  2. A pszichiáternél: Önnek mi a panasza? Nekem semmi doktor úr, a családom ösztökélt, hogy jöjjek…. És mi bajuk van magával? Hát, hogy nagyon szeretem a palacsintát! És azzal meg mi a probléma? Én is szeretem a palacsintát! Hát akkor jöjjön el hozzám doktor Úr, nekem van otthon hét bőrönddel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (27 szavazatból)
  3. Aki ilyeneket mond, hogy “Európa azért bánt bennünket, mert mi szeretjük a családot.”, az lenézi azokat, akiknek mondja.
    Ha mindezt miniszterelnökként teszi, akkor pedig több szempontból is bűnt követ el hazájával szemben !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  4. Ez az ember nem tudja mit beszél! Európában is fontos a család intézménye nem csak Orbánnál.
    Egyébként ha olyan fontos lenne Orbánnál a család, és nem csak szavakban, akkor nem zúzta volna szét több 100 ezer család biztonságát az intézkedéseivel. Nem szított volna gyűlöletet, megosztottságot az országban, és nem ezek által akarná érvényesíteni az akaratát. Most a Győrieknek páva táncolt.
    Elmekórtani eset!
    Mi más lenne? Már a magyar szülőktől kölföldön született gyerekeket is az ország népességéhez akarja számolni, és mindegy, hogy az a magyar szülő melyik országban él.Nooormáááliiis?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  5. “Úgy akarunk erős és sikeres Magyarországot felépíteni, hogy annak gerince egy erős és sikeres középosztály legyen”

    Egyelőre csak erős és sikeres 15-20% van, a többiek könyörtelenül csúsznak lefelé az orbán által tákolmányozott lejtőn.
    Úgyhogy vagy gazdagéknak kell belehúzni a gyerekgyártásba, vagy a többieket kell olyan szintre hozni, hogy mindenki “a családját biztonságosan eltarthassa a munkájából”./copy Orbi/
    Ettől viszont éppen a kúrmány gyorsnaszádja visz minket szélsebesen az ellenkező irányba.
    Ja, már megint nem azt kell figyelni mit mond………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  6. A rohadéknak még kevés is a rabszolgája!!! :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  7. Még nem látszik raja, tehát még bizonyára nincs 3 hónapos.
    Vagy ő lenne az apa?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  8. Ha kiszámítható jövő képet látnának a felelősen gondolkodó fiatalok, ez a gyerekkérdés fel sem merülne!
    De ki az a felelőtlen, aki a ma még meglévő munkahelyét el akarná veszíteni és elmegy szülni, egy keresetből pedig nem lehet megélni…..hogy majd a 3 hónapra zsugorodott munkanélküli segélyre alapozva családot alapítson?
    A fiatalok szeretnének tervezni – ezért sokan elmentek, de az sem a jövő biztonsága, csak jelen pillanatban egy adott lehetőség a megélhetésre.
    Az ismeretségi körből akik kimentek fiatalok, nem azt tervezik, hogy ott alapítanak családot, egyenlőre csak dolgozni akarnak, valami alapot összegyűjteni az életükhöz, aztán majd meglátják – hát ez minden csak nem egy biztos alap, a majd meglátjuk az a totál bizonytalanság!
    A “buszos beszéd” a jelenlegi magyar jogbiztonságot nagyon jól érzékeltette – ki akar egy ilyen országban befektetni, munkahelyeket létrehozni – mert nincs jogbiztonság, ha ugyanis megkívánnak valamit, majd törvényt hoznak rá és elveszik, így innét csak még nagyobb elvándorlás lesz, ehhez nem kell egyetem, hogy bárki felismerje!
    Bizonytalanságra gyermekeket vállalni felelőtlenség, kilátástalanságnak, nyomornak nem szabad gyerekeket kitenni….elég fájdalmas, hogy vannak már közöttünk ilyen gyerekek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  9. Természetesen csúsztat. A jogok kibővítése a másságra nem szűkíti a “normális” férfi-nő párok jogát a házasság esetében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  10. Orbán szokásos működését látjuk: egy a valódival kibékíthetetlen ellentétben álló alternatív valóság felépítését.
    .
    Előbb csak itthon
    – magunkfajták — magukfajták
    – a haza nem lehet ellenzékben
    – unortodox gazdaságpolitika
    – minden fideszes jó, minden baloldali rossz
    – a magánnyugdíjak elrablása = a magánnyugdíjak megvédése
    – a Fidesz demokrata
    – stb., hosszú a sor
    .
    aztán most már a külföldre vonatkoztatva is:
    – ő az érték, őt kell követni
    – Európa gyűlöl minket
    – Európa nem európai (ez tökéletes foglalata annak, ami a fejében van)
    .
    Egy torz lelkű ember most már egy világra próbálja meg ráerőltetni a saját nézőpontját, mert csak így nem kell szembesülnie a valósággal, csak így érezheti magát normálisnak és csak így nem kell a saját világlátásán változtatnia (nem is tudna).
    A kis gömböcnek mindent fel kall falnia,ami számít, mert amíg csak egy zugban is nem az ő véleménye érvényes, addig marad helye a kétségnek.
    Itthon már övé minden hatalmi ág, szinte minden írott és elektronikus sajtótermék, minden pénz, és minden élet meghagyásának vagy tönkretételének joga és lehetősége. Övé a hatalom és a dicsőség. Ha akarná, királlyá koronáztathatná magát.
    Csak sajnos ez nem elég. Függ a külföldtől, ahol a fekete még mindig nem fehér, ezért a külföldet is meg kell győznie a saját torz világképének, alternatív világának igazságáról. Ha ez nem sikerül, akkor vagy neki kell mennie, vagy Európának. Ő az utóbbit akarja.
    Ha egyszerű magánember lenne egy normális országban, már zárt osztályon lenne, mert nemcsak őrült, hanem ön- és közveszélyes is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  11. ” Azt is mondta, hogy Európa azért bánt bennünket, mert mi szeretjük a családot.”
    ÉS AKKOR EURÓPA AZT NEM IS TUDJA, HOGY MI ANNYIRA CSALÁD SZERETŐK VAGYUNK, HOGY NAGYON SOK MAGYAR CSALÁDBAN A NŐK VAK KOMONDOROK ÁLDOZATAI! Mi lenne ha még ezt is tudnák. Akkor mennyire szeretnének bennünket! :(
    Inkább munkahelyekről -olyanokról amelyek nem minimálbért hanem rendes fizetést adnak – gondoskodna! És a már megszületetteknek normális – nem éhezős – életet biztosítanának!

    “Úgy akarunk erős és sikeres Magyarországot felépíteni, hogy annak gerince egy erős és sikeres középosztály legyen” – Ja, és as többi??????? DÖGÖLJÖN MEG???????

    “Magyarország jobban teljesít, de még nem elég jól”; Mégis kiküldte a hazudmányait. Már a kályhában várja a többi szemetet, hogy amikor “elegen” lesznek begyújthassam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  12. Várom a következő közbeszerzési pályázat kiírását mely a demográfiai robbanást célozza meg.
    .
    Benevezési feltételek:
    –Orvosi vizsgálati leletek
    –Egyházi igazolás nagyszülőkig felmenően
    –Fidesz párttagkönyv másolatának csatolása
    –Hálószoba fényképének csatolása
    –Komondor fényképének csatolása
    .
    Majd megalakítása a Nemzeti Szaporítási hivatalnak (amit a népnyelv a kefekötő jelzővel fog illetni )
    Itt döntetik el a későbbiekben, hogy a benyújtott anyag alapján hány gyermek születése indokolt, javasolt és támogatott.
    A Hivatal vezetője kilenc évre neveztetik ki, Orbán Viktor ajánlására, az éppen aktuális köztársasági elnök ellenjegyzése alapján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  13. Röviden összefoglalva: … orba, szájba hogy legyen elég közmunkás (rabszolga),mert nagy “emberhez ” nagy nép kell :(
    Volt már ilyen, Romániában, láttam is a végét, itt is van rá esély hogy csúnya vége legyen, már nem sok megszorítás kell, akarom írni hogy kiigazítás !!!!!!
    De amíg az “ellenzék” haknizik addig a gyerekek éheznek a csórók még csóróbbak lesznek, csak várjátok a 2014-et .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  14. Szomjankórász

    Izélgesse a b. nejét, de ne a népét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  15. Szomjankórász

    “Orbán több gyereket vár a magyaroktól ”
    Egyelőre nem látszik rajta, hogy ikrei lesznek, csk az, hogy “más állapoban van”.
    Noooormáális?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  16. “akármilyen is lesz az európai világ a válság után, az csak a családra épülhet” – mondta. Orbán Viktor

    A “család” mint olyan, szent és sérthetetlen, ez minden rendes maffiatag előtt a legfőbb szempont.

    Májusban jön a nagy párválasztó buli, ez már a beharangozott demográfiai program nyitánya lesz?
    Lesznek kötelező előírások is a programban, pl. olyanok, hogy hány éves korig kell házasságot kötni, gyerekeket szülni?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  17. Na azért ez sokkal veszélyesebb dolog annál, hogy elintézhessük csak annyival, hogy ne nézzen be orbán a hálószobánkba.
    Az én olvasatomban a mindenható, erős család annyit jelent, hogy a fidesz stratégái tervbe vették az öregkori nyugellátás teljes eltörlését, és az ázsiai, de legfőképpen az indiai példának megfelelően a zárt családi, nagycsaládi közösségekre hagyják a jövedelem nélkül maradt idősek eltartását, gondozását. Aki a kedvezményezettjeik közé tartozik, lásd trafikkoncesszió, az képes lesz vagyont felhalmozni, és tud mellé még különböző magánbiztosításokat kötni, amellyel biztosíthatja magának a békés öregkort. Senkinek ne legye illúziója, azért nem nyúlnak most a nyugdíjakhoz, mert ezzel megnőne az esélye annak, hogy elveszítenék a 2014-ben esedékes választást, de ha még egy ciklusra kezükbe kaparintják a hatalmat, komoly változtatásokat eszközölnek a rendszerben. Természetesen ezt sem fogják előre közölni a választókkal, ahogy az elmúlt 3 év dúlását sem kötötték az orrunkra 2010 előtt, de mindenesetre jó volna, ha az ellenzék figyelne az orbán szavai mögött rejlő újabb népellenes gazemberségekre. Tessenek már most gyanakodni, akinek pedig szükséges, észhez térni mielőbb, mert sokba fog még kerülni nekünk az erős nagycsalád orbáni víziója!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  18. “Európa azért bánt bennünket, mert mi szeretjük a családot.” Ütni, verni, vak komondoron átküldeni.
    Mit meg nem adnék,ha legalább egyszer nem hazudna ez a beteg ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  19. Az ‘56-os nyilas puccskísérletet (idióták figyelmébe, akik a szegények jogai ellen küzdő árpicsikosokat akarják nincsteleneknek nézni) is az a Sion bölcseis szöveg inditotta el, ami erről a “lobbiról” szólt.
    A középkori feudális és klerikálterror felbomlása, a polgári társadalomnak megfelelő ún. nukleáris családmodell kialakulása, magyarán az egész modernitás ennek az idiótának “egy lobbi” győzelme… Egyfelől ez burkolt zsidózás, másfelől annak is béna, hiszen az ószövetségi patriarchális szemlélet jegyében fogant, vagyis önellentmondó…
    Mellesleg ha annyira a rokoni kapcsolatok pártján áll, miért nem ad ki törvényt, hogy a rokoni bűnszervezetek tettei büntetlenül maradhassanak? Mert ha klán, akkor klán! Akkor szabadjon nekik mindent! De ha a klánoknak sem szabad mindent, akkor egyéni felelősség, azaz modernitás! Most akkor melyik legyen, Orbán úr?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  20. commandante
    2013. május 8. szerda 09:38
    Az hogy 2014 után nagy változások lesznek, az borítékolható.
    Nemcsak a nyugdíjakat fogják levenni, felmérik majd az egyéni vagyont, megállapítják a maximumot mely magántulajdonban lehet, életbe lép az egy lakás egy család elve.
    És még sok minden. (Lex Fidesz jogrendszer)
    .
    Ha választás lesz, megette a fene az egészet.
    Ha háború van, és Orbán szerint az van, akkor harcolni kellene, és nem az ellenfél által osztott lapokból játszani.
    Az ellenzék vezetői lefeküdtek, és azt hiszik, ezért fog nekik járni valami.
    Hát szerintem egy-két cella, semmi más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  21. Én teljesítettem Orbán elvárását, de ettől még úgy útálom “szegényt”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  22. telekis
    Ez nem visszamenőleges törvény lesz!
    Bocs
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  23. Szenzor! Ez tetszett, ez jó volt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  24. Röviden: ez hulye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  25. commandante
    2013. május 8. szerda 09:38
    A fidesz alaptörvénye már indirekt módon tartalmazza, hogy az állam nem köteles nyugdíjat biztosítani, illetve az általad felhozott példát teszi alkotmányossá.
    “XVI. cikk
    .
    (4) A nagykorú gyermekek kötelesek rászoruló szüleikről gondoskodni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  26. Amúgy meg elsődlegesen nem az a probléma, hogy azonos neműek együttélését családnak tekinti-e a “jelenleghatalmonlevők” alaptörvénye, hanem az, hogy a különböző neműekét sem, mindaddig amíg papírt nem szereznek arról, hogy összeházasodtak. Tehát annyira diszkriminatívan kezelik a kérdést, hogy azt józan ésszel csak elítélni lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  27. Akkor a következő lépések -remélhetőleg- nem okoznak majd meglepetést:
    - fogamzásgátlók árának megemelése
    - gyermektelenségi (vagy nem elegendő gyermek megléti) adó bevezetése
    - kötelező alsó korhatár bevezetése gyermeknemzés, illetve szülés vonatkozásában
    - szavazati jog megvonása gyermektelenektől
    - csökkentett bér (szabadság időtartam, kedvezmények megvonása) nem kellő számú gyermek esetén
    - egyedülálló nők kötelező besorolása lombikbébi programba

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  28. csatt ne adj ötleteket gazembereknek! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  29. Hivatalnok kiszáll a renitens lakására és elvégzi, ami az előírt népszaporulathoz szükséges. Persze kiszállási díjjal. Sikertelenség esetén ismétlés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  30. “…Orbán több gyereket vár a magyaroktól …”
    .
    - Igen? De jó!
    .
    Szólhatna az anyukájának, hogy szeretne magának jó sok kistestvérkét csinálni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  31. Na, úgy látom, hogy ez a rosszarcú hiéna ismét késve vette be valamelyik gyogyószerét…

    Egyébként szívesen csatlakozom a gyerekprogramhoz. Csak azt nem tudom, hogyan is lesz: nekem kell felutaznom Nagyfaluba, vagy Anikó méltóságos asszony jön le hozzám. :) (Ceasusescu-vicc átirata)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  32. Adjál 4 kereket, a családomnak 4 szobát, 4 munkahelyet, mint ahogyan nektek van és szül neked a magyar asszony magyar gyereket, aki remélhetőleg 18 éves korára azt sem fogja tudni, hogy valaha élt egy Orbán nevezetű senkiházi !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  33. Kedves gets, ez nem ötlet, hanem annak a szondázásnak értelmezése, amit Orbán bejelentése tartalmaz: ha ő célul tűzte ki több gyerek születését, rá is fogja kényszeríteni alattvalóira a jelenleginél több magzat megfogantatását (nemzés-kötelezettséggel, teherbe esési kötelezettséggel), természetesen a rá jellemző nemzetgazdasági eszközök alkalmazásával.
    Azaz: aki nem teljesít elvárása szerint, az majd megtapasztalja, hogy annyit is ér majd, ahány gyereket hoz létre.
    Az egyik legfontosabbat még ki is felejtettem: akik nem hoznak létre megfelelő “mennyiségű” gyereket, nyilván nem lesznek jogosultak nyugdíjra se…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  34. Megtehetné ez első lépést, Vegye le e képernyőkről Kiflicsücsök kisasszonyt. Többet érne mint a Viagra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Ehhez már nem tudok mit szólni! Sokadszorra olyan témával foglalkozik, amiről lövése nincs. Viszont ennyi baromságot ép-eszű embertől még nem hallottam.
    Nem értem, hogy tanácsadói, orvosai miért engedik őt ilyen és hasonló nyilvános beszédek megtartására? Ha csak nem azért, hogy szemlátomást tudtunkra adják, hogy mentálisan teljesen leépült, nincs beszámítható állapotban, tehát vagy bedrogozott, vagy elmebeteg.
    Ennek az embernek fogalma nincs arról, miket beszél! Mintha nem itt élne!
    Egyszer az a baj, hogy vannak családok, ahol sok a gyerek, máskor hogy kevés. Mi lesz a félmillió éhező gyerekkel? Mi lesz azokkal a családokkal, akik hosszú sorokban állnak egy tál ételért? Mi lesz a munkanélküliekkel, a közmunkásokkal, a hajléktalanokkal, az utcára kitett devizahitelesekkel?
    Mert ugye a magyar családszerető, csak igaztalanul bátják!
    Ha már senkire nem hallgat, sem tanácsadóira, sem orvosaira, legalább néha, ha tudatánál van, legyen tekintettel a feleségére és a gyerekeire, hogy ne ők szégyenkezzenek miatta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  36. Pár napja már nem tudom eldönteni, (úgy minden miatt), hogy ez az ember köztörvényes bűnöző, vagy csak egyszerű elmebeteg.
    Arra emlékeztek, hogy (talán tavaly) küldött olyan kérdést a nemzeti konzultáció kapcsán, hogy egyetértünk-e azzal, hogy a gyermekek után is járjon külön szavazati jog?
    Ez alapján az abnormális családelmélet alapján már értem, hogy fidesz körökben miért is nem baj a trafik és egyéb mutyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  37. “Orbán több gyereket vár a magyaroktól”
    .
    Lefordítva: az abortuszoknak vége, holnap talán már törvénybe is iktatják, hogy mindenki szüljön, aki teherbe esik – Orbán és KDNP legnagyobb örömére. (A többi a család feladata.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  38. A cikket olvasván, nekem rögtön eszembe jutott, hogy hitlerék is erre buzditottak, dokumentum film van róla, minden katona kapott egy bölcsőt a hadi felszerelés mellé, hogy azt majd üzembe kell helyezni úton-útfélen. Undoritó, az emberi méltóságot mélyen sértő ilyet mégcsak meg is emliteni a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  39. proaktiv
    2013. május 8. szerda 13:14
    A bármikor módosítható szent bibliájukban, az alaptörvénykönyvnek csúfolt összehányadékban benne van, hogy az élet a fogantatástól kezdődik.
    Innen kezdve bármikor gyilkosságnak minősíthetik az abortuszt.
    Ezt már jó előre eltervezték.
    A komondor a következő módosításnál kerül bele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  40. “Lánynak szülni dicsőség, asszonynak szülni kötelesség.”
    .
    „Szüzek siralma, özvegyek
    Panasza nyög belé.

    Ne szülj rabot, te szûz! anya
    Ne szoptass csecsemõt!…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  41. fideSSes gyerekgyár

    ezzel otthon kellene neki a csúti villa hálójában előhozakodnia, a “kedves” nejének.
    miért, orbánné vállal még 2-3-4 porontyot ?
    vagy csináljon gyereket az anyjának
    vagy a dajcs a nejének
    vannak opciók
    oligarcha fattyak és a kossuth téri fákk
    http://nepszava.com/files/2011/07/orbanek-qpr.jpg
    http://www.storyonline.hu/data/cikk/3/23484/1.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  42. Az már benne van a tákolmányukban, hogy a gyermeknek kötelessége eltartani a szülőt. Most meg megcsináltatja hozzá a gyereket.
    Előbb a gomb, majd a kabát. Nem normális!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  43. bumburi
    2013. május 8. szerda
    14:15

    Kell a hazai rabszolga utánpótlás, mert felismerte, hogy az eredeti terve, hogy kiirtja vagy elüldözi a magyarokat és csóró bevándorlókkal népesíti be rabszolgaparkját nem fog menni, mert azok hamar fellázadnak ha azt teszi velük mint a saját honfitársaival, és átharapják a torkát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  44. Minden diktátor minél több alatvalot akkar.Lásd Ceausescu örült abortusz ellenes politikáját.Milio emberek éltek ezért is retegésbe,ezrek haltak belle az ilegális abortuszokba.De ha a Magyarországon élök ezt akarják mi külföldröl nem sokat tehetünk.Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  45. Ez az ember elmebeteg ! Ha annyira jó a gazdasági helyzet Mo-on kérdem en ettöl az agybajostól ,hogy akkor miért özönlenek tömegesen az emberek ´Mo-ról Austriaba és más Ny.Eu országba munkát keresni ! A család elárulom ennek az agybajosnak ,minden civilizált országban a legföbb helyen van ! Hogy Mo-t most támadják ? Nem az országot magát és a benne élö embereket támadja az EU hanem a kétszinü, képmutató Fidess -es politikát ! Eddig nem szoltak semmit ,hanem vártak hogy mégjobban kiismerjek ezt a hazug ban´dt ! Most már elég lett ,beteltt a pohár !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  46. Nemrég olvastam egy könyvet “Hitler titkos expedíciói” címmel. Most nagyon aktuális, ajánlom. Sok párhuzamot mutat a mostani M.o. és az akkori Németo. között.
    .
    Ha jól emlékszem, abban volt valami dugótábor, ahova egyedülálló nők és férfiak (persze ária) költöztek be. Talán itt is lesz ilyen. A nemzeti párkereső már alakul…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  47. ” ha a gazdasági növekedés ezt lehetővé teszi ” !!!
    :)

    Ettől eltekintve persze, eccerű a mekkoldás: Küggyön ki kérdőíveket a szokott módon konzulenseinek, oszt azok jól rájateszik a pöcsétet oszt mehet vissza.
    A “programszervező” meg majd jól beleteszi valami fiókba, vödőrbe, lombikba ízlése szerint, a többi meg a KDNP dóga…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  48. .
    .
    Rajta trafikosok !!!
    .
    Ti már kezdhetitek, ti már megalapozott koncessziókkal rendelkeztek.
    Többet ér mint egy nagycsalád koncepció…
    Indulásnak már remek. Akinek három trafiknyi szerződése van az már ma este is.
    .
    Nyomjátok fid SS fiúk, lányok !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  49. .
    .

    Az alaptörvény mgalapozza a mozgó ágylábat. Ne féljünk tőle, tegyük alá, ÉS
    MERJÜNK NAGYOKAT …!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  50. .
    .
    Ja meg még egy:
    .
    Tisztölthölgyöeimésuroaim – JA!
    HAJRAAAAAAAÁ MOAGYORSZAAAAAAAÁG, HAJRAAAAAAAAÁ MOAGYOAROK !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos