Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán több gyereket vár a magyaroktól 2013. május 8. szerda 6:55 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán több gyereket vár a magyaroktól

Budapest – “Lánynak szülni dicsőség, asszonynak szülni kötelesség.” Az idősebbek még emlékeznek az ötvenes évek egyik lelkesítő jelszavára, a fiatalabbak, ha jó tanáruk volt, a történelemből tanulhattak róla. Most nem vagyunk messze a régi szép időktől: a miniszterelnök meghívott keresztény értelmiségiek előtt demográfiai programot hirdetett meg. Azt is mondta, hogy Európa azért bánt bennünket, mert mi szeretjük a családot.

Demográfiai programot indít a kormány az év második felében, ha a gazdasági növekedés ezt lehetővé teszi – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége győri szervezetének keddi kerekasztal-beszélgetésén. Ezzel szeretnék elősegíteni “a fiatal szülőknek azt a döntését, hogy az egyébként kívánt eggyel több gyermeket Magyarországon bátran vállalhassák” – fogalmazott a miniszterelnök.

A miniszterelnök arról beszélt, hogy Európában Magyarország sikereinek elismerése helyett “egyfajta feketebárány-szerepet akarnak ránk erőltetni”. Európa, bár pénzügyi-gazdasági mutatóinkat nem tudja nem elismerni, mégis fúj ránk, és arra kell készülnünk, hogy a következő időszakban is szálkának számítunk majd az európai elit, nem az európai emberek, az európai elit jelentős részének szemében.

Szavai szerint a vita középpontjában a család áll, hiszen az új alaptörvényben rögzítették a házasság és a család védelmét, amiért talán nem várt, de mindenképpen megdöbbentő támadásokat kaptunk Nyugatról.

Ezek a más együttélési formákat választók jogainak sérelmét vélelmezték. “A mi álláspontunk sziklaszilárd, kibillenthetetlenek vagyunk ebben az ügyben, a mi megoldásunk és alkotmányos szabályunk nem irányul senki ellen, mi egy négyezer éves hagyományt védünk” – mondta az ó- és az újtestamentumi tradícióra utalva, amely szerint a házasság férfi és nő közössége.

Hozzátette, Európában már régebben kialakult “egy nagyon erős lobbi, amely igyekszik a kontinensünket a saját, szekuláris és családellenes látomásának hálójába keríteni”, nem is sikertelenül, hiszen a 20. század utolsó harmadára először alakult ki Európában olyan rendszer, amely a “rokonsági kapcsolatok fontosságát és a családot alá tudta volna aknázni”, népességcsökkenést érve el.

Holott “a család minden életképes társadalom elsőszámú erőforrása”, és “akármilyen is lesz az európai világ a válság után, az csak a családra épülhet” – mondta. Orbán Viktor 25 pontban összegezte a kormányzat eredményeit, elsőként a rezsicsökkentést, közvetlenül utána a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a minimálbér-emelést említve.

“Úgy akarunk erős és sikeres Magyarországot felépíteni, hogy annak gerince egy erős és sikeres középosztály legyen” – fogalmazott a kormányfő, ezzel magyarázva, hogy a kabinet intézkedéseinek jelentős hányada e réteg megerősítését szolgálta. Mint mondta, “Magyarország jobban teljesít, de még nem elég jól”; ez utóbbinak akkor felel meg, ha “mindenki képes arra, hogy a családját biztonságosan eltarthassa a munkájából”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -12 ( 24 szavazatból)
Orbán több gyereket vár a magyaroktól, 3.0 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. Orbán felfedezte az unortodox születésszabályozást: a negyvenöt-ötvenéveseknek irány újra a szülőszoba, a huszonéves felnőtt gyerekeik pedig a kistesók eltartásához majd küldik a manit külföldről.
    .
    Kitől mástól várhatna több gyereket Orbán, mint az ötvenesektől? Ha a ma szülőképes korosztály szülni fog, nem Mo.-n teszi, hanem az egzisztenciájához kötődő újhazában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  2. Orbán feladatot ad az övéinek. 25 pontban össze is foglalta – a sikereinek “irigyei” megjegyezték, hogy a legnagyobb sikertörténet, mellyel nagy nemzetközi sikert is aratott az azeri baltás kiadatása volt, de ez kimaradt ebből a sikerjelentésből, mert az aztán a nemzetközi siker csúcsa volt – majdnem háború lett belőle abban a térségben!
    És nem beszélve arról, hogy pontosan ez miatt a 25 pont miatt érzi úgy a többség, hogy ideje lenne már kormányt váltani – azer ez is siker, csak negatívban…..de tudjuk, fideszéknél csak tálalás kérdése a siker és nyomatni kell a vakegereknek, oszt végül elhiszik!
    Mai nem sikeres történet:
    Ma egy miskolci bölcsőde homlokzata hullott a hároméves csöppségekre, combtörés és sebek varrása lett belőle, de lényeg, hogy jól teljesít a kormány és épülnek új stadionok, és a zsiganegyvenhétezerből is meg lehet élni utcája szépült a bölcsi az pedig ráér!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  3. “…a cigány közösség egy rejtett erőforrás, tartalék a magyar gazdaságnak – hangsúlyozta a tanács elnöki posztját betöltő kormányfő.”
    Lesz itt gyerek bőven…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  4. Ha csak azok szülnek, akiknek Orbán egzisztenciát biztosít, abból nem lesz népszaporulat. A többségnél marad az egyke. Különben szülőképes koromban jobban szerettem magam eldönteni ezt a kérdést, a döntést nem a kormánytól vártam. És akkor ezt megtehettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  5. Lelkesítő mondatok is lesznek ? – lánynak szülni dicsőség asszonynak kötelesség – A jólét nem a haveroknak kell (!) , hanem a “népnek” akkor vállalnák gyereket ! Miért kell a több ember , szolgának az uradalmi birtokokra ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  6. Ez a hülye hasadtagyú diktátor mi a túrónak akar több egyereket. A munka alapú társadalomhoz újabb rabszolgákra lesz szüksége? A jelenleg még ittmaradtaknak sem tud miunkát adni. A magyar iskolákban egyre inkább semmittudó bunkókat fognak nevelni. A Horthy-rendszer mintájára újra bevezetik a palatáblákat, meg a krétát. Hat osztály elvégzése elég a bunkó magyarnak. Ez volt a Főméltóságú Kormányzó Úr rendszerében. Így lesz tökéletes a restauráció. Mi a fenének a prolinak az a nagy tudás? Magyarország egyébként is jobban teljesít! A hülye európaiak azért irigyelnek minket . A huszonhétezer forintos napszámért. Német bevándorlójelöltek sorakoznak a magyar követségek előtt letelepedési engedélyért, mert szeretnének Mária országában élni. Irígylik tőlünk a nagy jólétet. Egyébként is tudhatjátok hogy a magas magyar minimálbérből nem három, hanem négy gyereket is el lehet eltartani. (Ki az esőre) Magyarok! Emlékeztek még Ratkó Annára? Most az ő szelleme kisért benneteket. A kerestyén értelmiség formájában. Biztosan ő is a FideSS kommunistája lenne ha ma élne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Hö….. inkább klónozzon…
    A tízmillió Viktörp országa leszünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  8. Na, bárhogy is van, Mordor népessége egyre csak fogy, és nem csak a népszaporulat lassulása miatt. Hanem a kivándorlók tömege miatt is (akik orKbán szerint ebben az évben, vagy jövőre, mikor hogy) úgyis tömegesen térnek vissza, mert kitör a Kánaán…
    .
    Szaporodik a magyar, de nem Mordorban, hanem külföldön. Szóval, orKbán ezen álma sem jön be. Marad hát az egyetlen megoldás, amit korábban is írtam; neki kellene kézbe vennie a dolgokat személyesen, és anyukájával kellene konzultálni az ügyben.
    .
    De most komolyan… nincs munka, nem is lesz, pokoliak az árak, éppen most akarja a bűnbanda “megszorítani” még jobban a szociális támogatásokat (WTF???), a zország immár egy papírnáci dühöngő, a fitymesz- prostituáltakon és ezek rokoni- haveri körén kívül pedig senki nem számíthat semmiféle segítségre.
    .
    Erre szüljön gyereket bárki is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  9. Készülőben a Ratkó-terv 2.0??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  10. Kedves Gyerekek!

    Karikázzátok be a képen a majmot!

    :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  11. féleszű…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  12. Ha ma tartanék ott, hogy elgondolkodjam azon, vállaljak-e gyermeket, akkor nemet mondanék. Bizonytalanságra? Folyamatosan romló életszínvonalra? Arra neveljem fel, hogy úgysem tudom taníttatni, mert vagy felveszik államilag finanszírozott helyre egyetemre, de röghöz kötik – amit ő is, én is elutasítanék -, vagy tandíjat (mindegy, hogy hívják) kellene fizetni, amire nem telne? Neveljem fel arra, hogy rabszolga legyen, netán közmunkás ov “munkaalapú társadalmában”? Boldogtalan lennék, ha annyi idős gyermekem lenne, aki most érettségizne, mert tudnám, hogy bizonytalan a jövője. Boldogtalan lennék, ha annyi idős gyermekem lenne, aki most kerülne iskolába, mert tudnám, hogy agymosás várna rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  13. Seres Gabriella

    4 millió mély szegénységben élők között mennyi gyerek éhezik és nélkülöz!!!! Hogy nem szakad rá az épület!!!! A másik :keresztények előtt hirdet “szaporítási” programot ! Nevetséges!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  14. Ha több babát szeretne akkor emelje meg a családit és adjon tisztességes gyest gyedet a kis mamáknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  15. neveletlen:
    .
    - Egészen nyugodtan vállalj gyereket, valahol Északnyugat- Európában. Menj nki dolgozni, teremtsd meg az alapokat, aztán jöhet a gyerek. Mordor gonosz földjén nem szabad gyereket vállalni, hacsak nem vagy az orKbán- maffia valamilyen szintű kitartottja.
    .
    nő:
    .
    - Ne viccelj már. Az utóbbi évek erről is szóltak: a támogatások megvonásáról. Majd visszaadja, mi? Hogy mennének akkor mindannyian, az egész ork- horda több hetes kanári- szigeteki kéjútra, vagy hogy menne sz…rgyártó péter és 200 fős kísérete arábiai álomutazásokra, évente vagy négyszer?
    .
    Hagyjuk már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  16. És akkor itt van ez:
    .
    http://atv.hu/belfold/20130508_ujabb_megszoritasok_varhatok_a_szocialis_segelyezesben
    .
    - Azaz, gyakorlatilag teljes megvonás. A nyugdíjakat, özvegyi támogatásokat, rokkantságit (már akinek még van, és nem lett fél lábbal meg vakon visszalökve a “munka világába”, ÉS nem fitymesz- kjtartott) mikor vonják meg teljesen?
    .
    Komolyan, mintha az lenne orKbán és bandája célja, hogy forduljon fel minél több ember, minél kevesebb idő alatt… a haverokat, csókosokat leszámítva.
    .
    Ezeknek bizony kötélen volna a helye ezért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  17. Ha több gyereket szeretne, akkor NE GYEST, a GYEDET EMELJE, HANEM TAKARODJON ÖRÖKRE A KÖZÉLETBŐL MAFFIA PÁRTJÁVAL EGYÜTT !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Akkor megint csak HAZUDOTT??! A zévértékelőjében azt mondta hogy a csecsemők tudnak valamit mert szeretnek most már megszületni ! -vagy mégsem?? De ha annyira ezt akarja csináljon magának kis testvért !! IDIÓTA BAROM !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. “amiért talán nem várt, de mindenképpen megdöbbentő támadásokat …”

    a leghülyébb mongolidióta kisegítőiskolás agyában több van a nyelvkészség formállogikai elemeiből, semhogy ilyen baromságot mondana, pláne leírna

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Ami pl. Hitlernél MUTTERKREUZ, Sztálinnál Медаль материнства és Rákosi Ratkójánál „Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség” Anyasági Érdemrend akkor az az Orbánnál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Pontosan a gyerekek miat hagytam el az orszagot. Nem akartam hogy oket is olyan szarba kenyszeritsek mint engem. Akkor kisdobos uttoro mozgalom, most cserkesz egylet. Ki a francnak kell ez.
    “Ne szülj rabot, te szűz! anya. Ne szoptass csecsemőt!.”

    Aranynak itt volt egy kis kepzavara. A szuzek nem szulnek. Jezus anyja maria volt az egyetlen kivetel, O szuzen szulte Jezust, de a tovabbi tesvereket fiuk es lanyok mar termeszetes nemzessel foggantak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. Orbán már az emberek ágyában matat.
    Minden esetre bíztató lehet számára, hogy hallgatósága felállással és vastapssal üdvözölte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Én már torkig vagyok ezzel a népszaporulat dumával és nagyon elegem van belőle! Sajnos azonban hiába magyaráznánk egy ilyen kleptomániás őrültnek és társainak ennek okait, süket fülekre találnának mondandóink.
    Ha az egész emberiség népszaporulatát nézzük akkor döbbenetes az a tény, hogy lassan felzabáljuk az egész bolygót, miközben tovább gyilkoljuk egymást amióta világ a világ! Ezer évvel ezelőtt és azt megelőzően ez volt az elfogadott módja a javak megszerzésének, ma azonban már nem. A világot teljesen felosztottuk magunk közt, és lassan teljesen belakjuk, tönkretéve azon természeti erőforrásokat ami életben tart minket! Igen nagy probléma a népesség növekedése, ami teljesen egyenlőtlenül folyik a világban. Érdekes mód pont a fejlettebb országokban csökken a szaporulat, és lassan beáll egy egyensúlyba. Jelenleg még mi is a fejlettebb régióba tartozunk, én pedig pont ezért veszem tudomásul a népesség stagnálását, illetve lassú fogyását hazánkban. Azonban most ár van egy harmadik ok is amit eme neves hazafiak okoztak: a megélhetés problémaköre. Tény ami tény: kevesebb a munkahely, a bér nem ér annyit mint 5 évvel ezelőtt, az árak viszont mennek az infláció után. Tovább súlyosbítja a helyzetet a teljes jogbiztonság hiánya!!! Kérdés: ki akar ilyen körülmények közt gyereket nevelni? Én biztosan nem. Miért? Mert felelős gondolkodású embernek tartom magamat! Azért gyereket “alkotni”, hogy utána segélyért tudjunk folyamodni, miközben esetleg munkanélküli az ember felelőtlenség! Márpedig sokan most ezt csinálják, és erre akar buzdítani a vezér is, csak a jó franc tudja miből fogják fedezni a segélyek kifizetéseit, amikor évről-évre kevesebb az adóbevétel! Csodálkozunk ezután, hogy tömegesen mennek el a fiatalok és külföldön vállalnak munkát és alapítanak családot? Ezek az idióták persze mindezt úgy fogalmazzák meg magukban, hogy majd hazajönnek, DE ezek az emberek és családok már nem fognak visszajönni!!!!!! Rövidre zárva: MO népessége lassan 9 millió alá fog bukni(!!!), és tovább csökken szépen lassan. Ezt érdemli az ország, egy olyan ország aki hagyta hogy ilyen gazemberek széthúzást keltsenek, éket verjenek családtagok közé is, és még a hatalmat is teljes mértékben gyakorolhassák. Nem Hölgyek, Urak, így ebből soha nem lesz kilábalás….lassú halál mely elkezdődött, és félek a vége a megszűnés lesz. Ebben az egyben vagyunk igazán jók, hiszen idestova 500 éve pusztítjuk saját hazánkat ünnepelve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. Ugyan mit várnának azután, miután SOK KISLÁNYT MEGHÁGTAK?
    .
    De egy utcáról jövő ember kérdi: TESSÉK MONDANI KITŐL KAPNAK ENNI?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. Arról senki nem beszél hogy áprilisba lopta el a a magyar beteg gyermekektől a családi pótlék kiegészítést
    igaz hogy pár ezer ft /hó de a lenyomorított beteg családoknál ez nagy pénz
    orbánnak csak egy kampány cetli a postaládákba

    aljas ember ez hitler is csak amatőr volt hozzá képest ez az igazi sátán

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. Undorító, primitív pondró, elmeháborodott fosztogató, egy rabszolgatartó társadalomban, – amit sikerült létrehoznod, melyik nő akarna ide gyereket szülni, te mocsok, amikor még a levegőt is elveszed előlük! Ez az igazi abúzus, amit ez a rettenet egy egész országon elkövet a kiszolgáló személyzettel együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Szia Viktor!
    Kedves lányod, Ráhel első gyermeke mikorra várható?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Ma reggeli tv hír: indul a “Három királylány, három királyfi” program a szaporulat jegyében. Csak azt nem tudom hogyan értelmezzem. Összesen hat gyereket szülni dicsőség egy mai magyar anyának vagy burkolt felszólítás a gruppenszexre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Már XVI. Benedek pápa megparancsolta Orbánnak: “Utasítsák el az abortuszt, az eutanáziát és az eugenika (fajnemesítés) minden formáját.”
    Ez 2012. szeptember 25-én volt.
    3 napra rá Kövér László bejelentette az Országgyűlésben:
    “A gyermek nem magánügy, hanem a KÖZJÓ egyik eszköze, a gyermekvállalás pedig nemzetstratégiai ügy”
    .
    Legkésőbb a választások után bevezetik az abortusztilalmat…
    Ugyanakkor várható a sorkatonai szolgálat bevezetése, amiből valószínűleg közmunkaszolgálat lesz, “hazafias” ideológiai képzéssel párosítva…
    Le kell győzni a fasisztákat, mert másképp szedheti mindenki a sátorfáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Eldrad (tegnap, 22:29), nem vagyok senki kitartottja, legkevésbé ov bagázsáé. Nem vállalnék gyermeket a mai korban, akkor sem, ha még tehetném. Mocskos dolognak tartom, hogy a nőket tenyészállatnak tekintik, mert kell az adófizető, mert kell az agymosott szavazó. Mit képzel ov, örökké a nyakunkon akar maradni? Aki most születne meg, legalább 18-20 év, mire adózó korba jut. Agymosni lehet addig, persze.
    Annak, aki ma teheti, ajánlom, amit Te: vállaljon gyermeket, de messze innen. Csak messze innen vállaljon gyermeket! Nagyon messze.
    Aki pedig most ér felnőttkorba és esze is van, tisztességes is, az menjen innen minél messzebb, ha tisztességesen akar élni és boldogulni akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Tisztelt Ernő ! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. “…a nőket tenyészállatnak tekintik, mert kell az adófizető…”
    .
    - KelleNE az adófizető.
    .
    De ebből nem lesz, mivel hiába születne egy halom gyerek Mordor gonosz földjén, munkájuk akkor sem lenne. Ha pedig nincs munka, nincs adófizetés.
    .
    Az orKbán- prostituáltaknak, haveroknak, fitymesz- bratyiknak, qrváknak persze mindig lesz munka, de ezek meg többnyire adóelkerülők, vagy még rosszabb, ŐK kapnak támogatást (lásd orKbán egyik fattya, aki most került be a Bibó kollégiumba- térítésmentesen).
    .
    Szóval, orkvezér ezt sem gondolta át túl jól (ahogy mást sem).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. “…Ráhel első gyermeke mikorra várható?..”
    .
    - Mint tudjuk, ezek a nemzeti kötelező hazafias dolgok nem vonatkoznak orKbán- prostituáltakra, bratyikra, haverokra.
    .
    Shit plág pl. azt óbégatta, hogy minden magyarnak kötelessége “hazajönni” (haza???), mert hogy úgy fog fejlődni a Zország. Persze, ez nem vonatkozott a k…rva lányaira, akik sok éve élnek a Zusákokban, a Shit plág által élete során összerabolt, összecsalt pénzből.
    .
    Orkbán említett fattyának sem kel majd szülnie, mert az a paraszt dolga, és amúgy is, fájdalmas, strapás, nem tudna a kölök miatt évente négy kanári- szigeteki kéjutazásra menni, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. ernő
    Beteg gyerekek, beteg emberek – a fideszesek és a púpjaik, az ájtatosék (KDNP) politikája: bizony, hogy a 3 millió elesettet az út szélén kell hagyni….ezt kimondta a a vekkeres helyett a Bogár nevű egyed!
    Amit az egészségügyben és a szociális hálóval műveltek, éppen ezt mutatja, hulljon……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos