Német jogászt kért föl hazugságra Orbán kormánya 2013. május 12. vasárnap 18:56 Forrás: klubradio.hu

Német jogászt kért föl hazugságra Orbán kormánya

Budapest – Nemcsak ellenzői, de támogatói is vannak Orbán Viktor kormányának Európában. Legalábbis ezt igyekezett igazolni Rupert Scholz, aki 28 oldalas dolgozatban fejtette ki elismerő véleményét a magyar alaptörvényről. Ám hamar kiderült, hogy az egykori védelmi miniszter a magyar kormány megbízásából dolgozott.

Mindezt a Stuttgarter Zeitung derítette ki,. Az újság szerint bebizonyosodott, hogy Scholz a magyar kormánymegbízatást teljesített német jogász, aki a minap kifogástalannak minősítette a 4. alkotmánymódosítást. Ezúttal tehát nem diplomata írt olvasói levélnek álcázott propaganda-szöveget, hanem egy „magyar kötődésű” egykori miniszterrel végeztették el a piszkos munkát.

Az előzményről annyit, hogy a héten a baden-württembergi tartományi parlament vitát folytatott a magyar helyzetről, és ebben a CDU-s szónok idézte Rupert Scholz, egykori kereszténydemokrata védelmi minisztert, aki különben az M1 közszolgálati híradójában is kifejtette már szakvéleményét, miszerint Orbán Viktor nem szolgált rá a bírálatra és a bizalmatlanságra, mivel Magyarországon minden tekintetben példás a demokrácia és az alkotmányos rend.

Az esemény után a lap megkérdezte a stuttgarti magyar főkonzult, hogy Magyarország felkérte-e Scholzot a 28-oldalas dolgozat megírására, ám Mydlo Tamás úgy válaszolt, hogy a szakértő saját szakállára állította össze az elemzést, mert szakmailag izgatta az alaptörvény, és mivel keresztgyermeke révén egyébként is kötődik Magyarországhoz. Ám a lap beletekinthetett az elemzésbe, és annak 3. oldalán az áll, hogy készült a magyar állam megbízásából, és hogy a felkérést a berlini magyar nagykövet juttatta el a szerzőhöz.

Idetartozik, hogy Scholzot szakemberként Stuttgartban nem sokra becsülik, mert lejáratta magát a tartomány legnagyobb pénzügyi botrányában. Ugyanis kifogástalannak találta azt az államosítási ügyletet, amelyet később a Számvevőszék, majd a bíróság is jogsértőnek ítélt.

Címkék:, , , ,

30 Reader’s Comments

 1. ORBÁNÉK ALJAS GAZEMBEREK, HAZUG CSALÓK !
  LE KELL LEPLEZNI MINDEN HAZUGSÁGUKAT ÉS GAZTETTÜKET, ÉS A LEHETŐ LEGSZÉLESEBB NYILVÁNOSSÁG ELÉ TÁRNI !!!
  *
  KÖSZÖNET AZ AN – nek, A LELEPLEZÉSEK KÖZZÉTÉTELÉÉRT !!!!

 2. Kiváncsi lennék arra, hogy mennyibe kerül ez a magyar adófizetőknek?

 3. Kecskeméti Károly

  Elolvasva a fentieket – miközben nem szabadulunk a fotón látható, a magyar közéletet alapvetően befolyásoló három személyhez köthető bűnlajstromtól – ismét felbukkan a kérdés: igaza volt Churchill-nek, valóban érett az emberiség általában, és némely helyszíne különösen, a népuralomra?!?

 4. Volt pár éve valamilyen nácirehabilitáns szennyirat, ami a Wehrmacht bűntetteit volt hivatott tagadni, ehhez az akkori német hadügyminiszter írt előszót. – Nem ez az ürge volt az?

 5. Szeretem én a felkért és (le)fizetett szakvéleményeket
  Sokat érnek, legalább annyit mint a megrendelő.
  Pontosítok, pont annyit,

 6. Egy jogállamban, ennek már a negyedéért is lemondott a kormányfő, és a kabinet.
  De ezeknek akkora vastag bőr van a képükön, mint a NATO bakancs talpa.

 7. Aljas gazemberek ezek, és ez csak a jéghegy csúcsa, amiről mi tudomást szerzünk.
  Mennyi simli és lopás folyhat a háttérben egy olyan kormány alatt, amelyik nem készít feljegyzést a kormány ülésekről. Nem lehet megtudni majd utólag sem, hogyan intézkedtek Magyarország sorsáról és értékeiről.
  Már csak ez is bűncselekmény gyanúját veti fel, egy normális országban olyat nem lehet csinálni, hogy titkosítom az egész tevékenységemet.

 8. Rakosi,Sztalini komcsi modszerek, bertolnokok adofizetök penzen probaljak ,szalonkepesse tenni a nyugati demokraciaban, az elmezavaros diktaturajat.

 9. Kétségbeejtő. Van ettől lejjebb?

 10. Vanek úr, vissza a sárga házba – fene azt a Gorcsevet, hogy nem volt jó diagnoszta!
  Rákosi és Sztálin nem írattak semmit külföldiekkel, amit meg írattak, annak az alapja igaz volt. A gazdagok szabadrablásának feltárása és az az elleni tiltakozás jó dolog, ráadásul tudományos alapon történik a marxista oldalon. Ha el akarja tagadni a faktikus valóság tárgyalását a baloldaltól, akkor menjen át a kurucinfóra, mert ott mocskolják Rákosiékat.
  Nollé-vellé: aki elhazudja baloldali tényfeltárás tudományosságát, az hazudik, mert náci, és ő maga tudományosnak pl. a szlovák nyelv magyarrá hazudását nyilvánítja, vagy a Jézuska pár-hús k.rafivá hazudását.
  Vanek úr Rejtőnél is pszichó. (Vagy csak én olvastam?)

 11. Én egyszerűen nem értem az ugynevezett európai jobboldalt, mégkevésbé az európai néppártot. Minnél később “teszik helyre” ezeket, annál keservesebb lesz számukra és annál nagyobb árat fognak fizetni ezért. Azt egyszerűen nem hiszem el ,hogy nem látják,hogy mi folyik itt.Tudom ,hogy holló a hollónak…. de akkor is, kell lenni egy határnak. Láttam a TV-ben ezt a nyomorultat ,szánalmas volt.
  Orditott róla ,hogy hazudik.Volt olyan hiradó ,amelyik kétszer játszotta be.

 12. Csacsicska Tamás

  Barry:

  A Néppárt európai választásokra készül. A Fidesz tagsága nélkül az ellenzék – a szocialista tábor – kerülne többségbe. Én úgy hiszem, utolják Orbánt, mert szégyent hoz rájuk – de kellenek a Fidesz szavazatok, hiszen a néppárti és a szocialista táborok között nincs nagy különbség, ha kiesik a Fidesz, borítékolható a szocialisták győzelme.
  .
  Orbánt tehát rühellik, de nem tehetnek radikális lépéseket ellene. Próbálják őt személy szerint – és kormányzatát általában – diszkreditálni, de Orbán pontosan tudja, hogy ha lefut az európai választás, ezek nemhogy kihátrálnak, de egyenesen kirohannak mögüle. Orbán arra törekszik, hogy a magyar „választások” később legyenek, mint az EU-s választás – addig tudja magát felszínen tartani.
  .
  Nagy esélyt adok arra, hogy a magyarországi „választásokat” Orbán ezért halogatni fogja.

 13. Barry1
  2013. május 12. vasárnap
  22:17
  Lehet, hogy az EU néppárt is hasznosítani akarja a “jobbik-jelenséget”?

 14. gets Azt nem hiszem.Te el tudod képzelni,hogy egy CDU-s képviselő olyan matricával a kocsiján állna be a Bundestag parkolójába ,amelyen Danzig
  (Gdansk) Breslau ( Wroclaw) vagy Königsberg ( Kalinyingrád) németnek van feltüntetve???
  Csacsicska
  Én ezt tudom ,de hát akkor is van egy határ. A másik ,pedig ,amit nyernek a réven
  nem veszithetik el a vámon? Tudjuk ,hogy nyugat -Európában elég rossz hirünk van. Nem lehet , hogy a TÉNYLEGESEN (tehát nem a farizeus)
  konzervativ, polgári ,uram bocsá’ keresztény szavazók nem fogják dijazni az ottani jobboldal megalkuvását a fidesszel szemben???
  Az európa parlamentben a szocikat ne számold egybe a liberálisokkal ,a zöldekkel ill a balosokkal. Az nem ugyanaz:

 15. Ez az eu lesz hamarosan maga a pokol.Aki igényt tart rá fel sorolok jó pár alkotmányos hibát bármely eu tagország alkotmányából.Mi folyik már évek óta az eu-ban?Persze hogy a magyar törvények se tökéletesek nem is voltak és nem is lesznek mert hogy csak egy klasszikust idézzek”olyan politikát nem lehet csinálni ami mindenkinek jó”és lehet bármely párt éppen hatalmon ez akkor is igaz.Azt sem értem már jó ideje hogy az eu-s pénzek és támogatások mi alapján keletkeznek mert a skandináv országokat és Ausztria és Németországot leszámitva mindenhol növekszik a munkanélküliség tehát ezek a pénzösszegek mögött kik azok akik megtermelik a fedezetet?Én már lassan vetőmagot sem tudok venni mert olyan drága csak azt nem tudom miért mehetek valamelyik multi bevásárló központba segélyből külföldi gyümölcsöt vagy zöldséget venni drágán.Azon sűrgősen el kéne már gondolkodni hogy mi mennyibe és valójában miért kerül annyiba mi az ami meghatározza az árakat ami folyamatosan csak emelkedik nem csak nálunk máshol is hogy ez miért van.De tudok egy megoldást mert ez a titka ami ma a világban működő gazdaságokat bármikor tönkre tehet de én akkor is nyerek rajta.Nyomtatok annyi pénzt fedezet nélül amennyit nem szégyellek majd ezt az értéktelen valamit hitel formályában szétteritem mindenhol és akiknek szétosztom azok majd fizikai munkával termelnek neki értéket és még kamatozik is persze ahhoz hogy ezt a semmit vissza tudják fizetni ami lehetetlen mert ahhoz újabb hitel kell nos igy amig élek császárként élhetek pedig semmit sem tettem érte.

 16. Kisértet.

  Te mikor nyertél közgazdasági Nobel dijat.? A magabiztosságodat tekintve valami
  ilyesmid lehet. ahogy ripsz-ropsz itt levezeted ezt az izét, az nem semmi.
  Az lehet ,hogy olyan politikát nem lehet csinálni ami mindenkinek jó( ezt add el a girónak ,biztos megveszi.) De úgy látszik olyan politikát meg igenis lehet ,amely CSAK egy rendkivül szűk körnek jó.
  Kedves kisértet ! Meg tudnád nekem mondani ,hogy miért nem a bolgárokat, miért nem a Ficót vagy a Pontát csesztetik éjjel -nappal? Miért nem valamelyik balti köztársaságot:? Biztos a rezsicsökkentés miatt( páros napokon) vagy a fidesz által preferált családmodell miatt ( páratlan napokon.) Na,ja.
  Muszály ezt???

 17. Barry1
  2013. május 12. vasárnap
  22:46
  Nem egészen erre gondoltam:
  A fidess megalkotta a jobbikot és azóta mutogat rájuk, hogy “nem én vagyok a jobbszélen, nézzetek a jobbikra” – lehet, hogy a fidess a néppárt jobbikja!

 18. gets
  De bizony ,ugyanarról beszélünk . A jobbik (papiron!!!) a fideszen kivül van ,a fidesz meg a néppárton belül.Azért ez különbség!
  Hidd el lesz (részben már van) egy határ.

 19. Papíron. :)

 20. gets

  Hát persze. Azért irtam IGY.

 21. Köszönet a cikkért az AN nek.

  A legkeményebb fegyver a despota kormányok ellen, egyben a leghatásosabb eszköz a demokráciáért ha valós adatokkal bemutatják az embereknek mit művelnek azok akikben megbíztak. Természetesen információkhoz jutni, azokat keresni, és nyilvánosságra hozni, nehéz, költséges és sokszor nem is veszélytelen dolog.

  Minden ilyen kísérletért és megírt cikkért köszönet.

 22. Fontos, hogy a jogász német. Kell egy olyan német, aki jó pénzért megvásárolható, és leírja amit a csuti-banda megrendel tőle. Én anyám révén német vagyok, és sok német ismerősöm van. (olyan, aki Németországban él) Legutób egy látogatóban nálunk járt barátom azt kérdezte tőlem: Ti magyarok meddig akartok még a mi pénzünkön élősködni? Megjegyzem, hogy az illető sváb magyar volt, de kiment az NDK-ba dolgozni, és ott megnősült. Így lett “igazi” német. Két hetet töltött itt, és azt tapasztalta, hogy itt minden német, vagy német (EU) pénzből van ami épül, vagy működik. Hozzáfűzter, hogy magyar itt legfeljebb a kaja ergy része. Meg azt is hogy a büszkeség is magyar. Mert a magyar olyan büszke, hogy ha egy darab szart nemzeti szinűbe csomagolnak, neki asz is jó. .

 23. KISÉRTET
  2013. május 12. vasárnap 22:47
  “Nyomtatok annyi pénzt fedezet nélül amennyit nem szégyellek majd ezt az értéktelen valamit hitel formályában szétteritem mindenhol és akiknek szétosztom azok majd fizikai munkával termelnek neki értéket és még kamatozik is persze ahhoz hogy ezt a semmit vissza tudják fizetni ami lehetetlen mert ahhoz újabb hitel kell nos igy amig élek császárként élhetek pedig semmit sem tettem érte.”
  .
  VIGYÁZZ!
  “Fedezet” nélkül nem lesz lovad. A nélkül nem tudsz senkit lóvá tenni
  LEGFELJEBB SZAMARAD HÍJÁN FOGSZ SZOMORKODNI tükörbe nézve!
  .
  Van ilyen SAJNOS, mert volt aki azt hitte hogy a HUF olyan mint a CHF.
  1946 -> 1 CHF = 2,69 HUF, volt
  ma:
  2013 –> 1CHF = ? HUF
  .
  EZT AKAROD, VAGY MINDEGY?

 24. Rohadt nagy eges ;-D

 25. Tán csökkenteni kéne az egy főre jutó idióták számát a NER szaros szekerén, nemde Viktor?
  Akkor a látnoki konspirációk kitartanának tán két napig is.

 26. ” HAZAFI ” Én teljes mértékben egyetértek én ezt FOKOZNI már nem tudom, de , hogy Orbánt és BANDÁJÁT utálom mint a SZART!!!!!!!!!!!!!! sajnos ebbe már szűkebb rokoni kör is beletartozik. A szűk látókör, a sötétség, a vakság, a hazugság,megbocsájthatatlan, csak tévelyegjenek majd egyszer csak fel ébrednek.

 27. kieg. Ez a Rupert ugyan olyan csaló, tolvaj, hazug, mint Orbán tehát a LOJALITÁS jegyében irt.

 28. Erdős Péter és Orbán Viktor kereszténysége.
  Aki halálba búcsúztatta a magyar fiatalokat: Serédi Jusztinián. Szent Benedek rendi szerzetes. 1927 ben született, 1945 ben halt meg.
  Szlovák származású. Eredeti neve Szapucsek György.
  Katolikus főpap, hercegprímás, esztergomi érsek, 1944-ben nyilvánosan nem kívánta megbélyegezni a zsidóüldözéseket , pedig részletesen ismerte a gyilkos atrocitásokat…
  Serédi Jusztinian, a „tudós fõpap” nemcsak krónikása, de aktív közreműködője is volt a második világháború magyar politikai életének.
  Ma Esztergom friss díszpolgára. Az egyháza nyilvántartott, megbecsült eminense az emberek ellen elkövetett bűnei ellenére. Saját írásai tanúskodnak önmaga ellen.
  Egy Deákiban (Szlovákia) élő tetőfedő 10. gyermeke.
  Az egyházát mindenben kiszolgáló, érte mindenre kapható ember.
  A Szovjet frontra induló felkészületlen magyar fiatal katonákat és fegyvereiket a pályaudvaron isten nevében áldotta meg mielőtt a frontra indította őket meghalni a magyar dzsentri, Isten és az egyház nevében, halálba búcsúztatta a szerencsétleneket. Beszédeiben ugyan azokat a hazugságokat jelölte meg a katonák áldozatos céljaként, amiket ma is hallunk az egyházaktól, a fasisztoid és fasiszta jobboldali nacionalistáktól: A kereszténység védelme, a nagy Magyarország visszaszerzése, a haza védelme, a nemzeti önrendelkezés visszaszerzése, stb. Tette ezeket a kijelentéseket akkor, amikor nemzetünk nem Szovjet, hanem éppen Német megszállás alatt állt, és a Szovjetek elleni fegyveres harchoz 800 – 900 kilométerre kellett utazni határainktól a frontra, „hazánk és a nemzet védelmére”. Csak mellékes tény, hogy mi, Magyarok üzentünk hadat a Szovjet Úniónak, éppen úgy mint a többi Szövetséges Hatalmaknak, tehát a háborúságot Horthy Magyarországa kezdte.
  Más, objektív megfigyelők szerint Serédi egy erkölcsi nulla volt. Tessék megismerni az életét, tevékenységét, és mindenki alakítson ki magának véleményt. Érdemes. Privát szexuális viszonyaival a hivatalos egyházi méltatás nem foglalkozik, viszont megbízható adataink vannak arról, hogy hogyan szegte meg saját egyházának tett esküjét, és kivel. (Kikkel!) Erről az egyház bizalmasan kezelt anyagok sokaságát őrzi!
  Megjegyzés:
  Erdős Renée is a barátnői közé tartozott, aki megírta, hogy Szapucseknek (Serédinek) soha nem fog megbocsátani, mert a zsidóüldözés alatt minden segítséget megtagadott tőle, pedig kérte segítségét, hiszen ismerte kitűnő kapcsolatait a németekhez is, az elit magyarokhoz és a jobboldali kormányhoz is. Tette ezt Szapucsek annak ellenére, hogy bensőséges testi kapcsolat fűzte Erdőshöz.
  Javasolt irodalom: Pelle János: A katolikus egyház és a zsidótörvények. Valamint Szapucsek – Serédi hercegprímás saját írásai.
  Sajnálom, hogy az MTV elfogultan szerkeszt műsorokat és hamis képeket fest azokról, akiknek az elismertetése a jobboldali klerikális politizáló egyház érdeke. Egész Európában nem találni még ennyi egyházi műsort és ráadásul ilyen elfogultan sugárzó TV vagy rádió adót, mint nálunk. Legalább a tisztesség megkívánná az elfogulatlanabb műsorszerkesztést!
  Keresztes S.
  Utóirat:
  Egyszerűen érthetetlen, hogy még van magyar, aki ezekre a csibészekre és pártjukra szavaz!

 29. A hatalomért sosem voltak válogatósak.A cél szentesíti az eszközt.Nagyon nagy lenne a népszerűségük akkor ha tisztelnék a törvényeket és nem hangulat alapján vennének el jogokat az emberektől.Mivel ezt kényük kedvük szerint teszik, -királyi módon- sok ember ,választó mondják,hogy inkább távol maradnak tőlük.Szerzett jogok elvétele hosszú távon bukáshoz-annak minden járulékához!!-vezet.

Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók