Ronai and Ronai
AMERIKAI

Farkasházy Tivadar diktátornak nevezte Orbánt 2013. június 3. hétfő 0:06

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Farkasházy Tivadar diktátornak nevezte Orbánt

Budapest – Sokan olvasták, de még mindig nem elegen, hogy a magyar média és közélet egyik tekintélyes szereplője, Farkasházy Tivadar diktátornak nevezte Orbán Viktort, és diktatúrának az egykor Magyarország névre hallgató Orbániát. Orbánia lakossága türelmesen fogadta, hogy az országukat magántulajdonává tette egy felcsúti futballista, eltörölte az ország nevét, alkotmányát, történelmének egy részét, a szabadságát, és saját hűbérbirtokaként dolgoztatja rajta rabszolgaként az egykori polgárokat. Három évvel a katolikus-fasiszta diktatúra bevezetése után megszületett az első nyilvános felismerés, amely ellen a Klubrádió, az ATV, az MSZP és Bajnai Gordon – Orbánia boldog lakóival együtt – tiltakozni fog, hogy nehogy valami bajuk legyen belőle.

Farkasházy Tivadar egyelőre Orbánia földjén tartózkodik, nem kellett elmenekülnie. A száműzetés veszélye ezzel együtt fennáll, nem a diktátor részéről, akinek nincs szüksége arra, hogy a kiépült diktatúra kényszerítő eszközeit alkalmazza, hanem ellenzéke lehet az, amely mélységesen felháborodik azon, hogy Farkasházy Tivadar merészelte diktatúrának nevezni a diktatúrát, diktátornak a diktátort. Orbánia hálás ellenzéke, amely nagyra értékeli, hogy a diktátor kegyéből élhet, még beszélhet is, a köznyugalom megzavarásának tekintheti Farkasházy Tivadar kijelentését. A szokásos első csend után várható, hogy a baráti géppisztolytüzek és légi csapások elérik majd Farkasházy Tivadart, aki fasisztáktól, tőről metszett, igazi magyar nyilasoktól és náciktól életében nem kapott annyit és olyan gorombaságokat, mint amire a magukat liberális demokratának nevező ellenzékiektől, Orbánia hálás ellenzéki alattvalóitól kaphat.

A Népszava tudósítása szerint egy könyvbemutatón ez hangzott el: “Farkasházy Tivadar a könyvbemutatón azt mondta: azért nem lehet a Fideszről naprakész elemzést készíteni, mert a kormánypárt szinte naponta talál ki újabb és újabb lehetetlen dolgokat. Ez orbánizmus – jelentette ki az újságíró, humorista, aki szerint fontos ezt kimondani. Csakúgy, mint azt, hogy az országban jelenleg diktatúra van.”

Orbánia tulajdonosa és kiszolgálói nem reagáltak a kijelentésre, őfelsége hivatalos ellenzéke úgy tett, mintha nem hallotta volna meg. Ezért Farkasházy Tivadar a Népszava hétvégi számában megismételte, amit mondott: “Én azzal, hogy egy könyvbemutatón diktatúrának neveztem a rendszerét, hiszen bármit megtehet, elvehet, adhat, magánnyugdíj, föld, trafik, a falusi telkén is építtethet NB I-es stadiont, amit utoljára egy akasztói juhász csinált, aminek nem lett túl jó vége, de még Berlusconi barátja sem mert, be kell érnie, hogy az Interrel éljen társbérletben a San Siróban. Magánemberként amúgy minden jót kívánok neki, például azt, hogy minél hamarabb kizárólag magánember legyen, esetleg labdaszedő, ha átrúgják hozzájuk.”

Az Amerikai Népszava üdvözli Farkasházy Tivadart az Orbánia ellenzéke által szélsőségesnek nevezett, megbélyegzett és kirekesztett épeszűek táborában. A legjobb helyen van, ahol csak lehet, legyen büszke rá, és soha ne felejtse el, hogy a többiek hol voltak akkor, amikor ő a bátor, egyenes és tisztességes emberek közé tartozott. Mi sem felejtjük, és emlékezni fogunk rájuk, emlékezni fogunk mindenkire, az összes ellenzéki politikusra, hazudozó újságíróra, akkor is, amikor már szégyen lesz kollaboránsnak lenni, és újra ők akarnak az élre állni. Reméljük, hogy az Orbán-rendszer örökre eltakarítja őket, és soha többé nem kell hallani róluk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (142 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +178 ( 228 szavazatból)
Farkasházy Tivadar diktátornak nevezte Orbánt, 4.7 out of 5 based on 142 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

76 Reader’s Comments

  1. Megteremtődtek a szabadrablás “törvényes” feltételei:
    http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/175039/1/belfold/Kisajatitas_modosul_a_torveny

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  2. 11terminus
    2013. június 5. szerda 07:20

    “kisajátítási hatóságtól “???????????????,
    Mi van? már egy nemzeti szervet is létrehozunk hozzá??????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  3. Azt mondják hogy egy fecske nem csinál nyarat. Lehet hogy a madárvonlulás most kezdődik. egy fecske, 2 fecske 5 fecske..10 millió a betegeket/ nyavalyásokat leszámítva

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  4. Szenzor
    Ha egy ország miniszterelnöke utazgatása közben megkíván egy épületet és azt találja mondani, hogy írjatok egy beadvány, majd mi megszavazzuk – oda normálisan gondolkodó befektető nem jön, sőt aki itt van az is elhúz, amint teheti!
    Köti a szerződéseket a nagyobb vállalatokkal, holott azok is tisztában vannak azzal, hogy soha nem csinált gondot a vekkeres abból, hogy visszamenőlegesen hozzon törvényt – tesz mindenre, oszt jó napot!
    25 céggel van együttműködési szerződése és ez mire ad biztosítékot bármelyiknek is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  5. csakén
    2013. június 5. szerda 08:57
    Ez az együttműködési szerződés egy nagy lufi. A van sapka nincs sapka szinonimája.
    Van jó multi, és rossz multi. Azok a cégek, akik megkötik is tesznek rá. Ha nem tetszik, nem fejlesztenek esetleg majd kivonulnak. És akkor mi van, felbontja?
    Valamit kell csinálnia, amiről beszámolhat a sajtója, hát kötögeti az együttműködési szerződéseket.
    Ha nő lenne pulóvert kötne.
    Nem tudom, hogy eljut e a mélymagyarok agyához, hogy az itteni nagyobb cégek, mint pl az OTP külföldi terjeszkedése, az ottani szemmel külföldi (idegen) multi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  6. Igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  7. Farkasházi Tivadar,EGY IGAZ MAGYAR,és EMBER.Gratulálok a bátorságágoz.Ő a mi második Bartus Lászlonk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  8. *
    Diktátor:
    Parancsuralmi rendszerben korlátlan hatalmú államfő. / Zsarnokoskodó személy. / Rendkívüli időkben; korlátlan hatalmi vezetőnek megválasztott személy.
    *
    Diktatúra:
    Valakinek (v. valakiknek) erőszakra támaszkodó, korlátlan uralma.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  9. Nemcsak diktátor de halott gyalázó és hozzátartozó megalázó is.Legújabb eszement temetési törvényükkel végkép megmutatták milyen gyalázatos “emberek”a fidesz képviselöi,ha valaki életében szegény volt (mert a fidesz azzá tette)az holtában is az marad,hozzátartozója mossa le az esetleg bomló testet,öltöztesse fel,ássa ki a sirgödröt.(szép emléke marad szerettéről)fideszes bizotsági tag szerint ha nem tud ásni,hamvasztani kell mert ahoz elég egy félméteres gödör.(emberség?)javaslom engadélyezzék a gödör ásást a kertünkben,akkor még sirhely sem kell,és nem lessz megkülönböztetés még holtában is.A magam részéről megmosdatnám az ötlet kiagyalóját és támogatóit,de élve egy kis savval kiegészitve.Müködjünk együtt a nemzeti együtmüködés halot gyalázóival?orbán mit szól ehez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  10. *
    Parancsuralom :
    Erőszakos kisebbségi, v. egyéni diktatúra. (ld. többek közt; fékek és ellensúlyok eltörlése)
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Citizen!

    Mi jobb?
    Ha az ellenzék nem látja, hogy mi folyik itt, vagy látja, érti, csak nem tesz ellene?
    Mert előző esetben hülye, és nincs értelme, hogy van, utóbbi esetben meg hazaáruló, egy diktátor cinkosa, de minimum pszichikai bűnrészes…

    Márpedig az ellenzék okos, értelmes, tanult, művelt emberekből áll.
    Kizárt, hogy ne látnák, hogy mi folyik itt.
    Levonom a logikai következtetést.
    Hazaárulók. Elárulták a szavazóikat és az egész népet, segítettek létrehozni a diktatúrát…..
    ….
    Aki nem tud megcáfolni, annak ideje lenne elkezdeni gondolkodni, és levonni a megfelelő következtetést.
    A diktatúra felszámolásában CSAK MAGUNKRA számíthatunk!
    Az ellenzékre már nem…..:-(
    …..
    Persze jogotok van ignorálni, és nem állni szóba velem.
    De attól se a helyzet nem változik meg, se igazatok nem lesz.
    Csak azt mutatja meg, hogy kik és milyenek vagytok valójában….:-((
    El kellene fogadni a TÉNYEKET.
    Az Alaptörvénnyel létrehozott Magyarország nevű fantomállam az a TELJES politikai elit DIKTATÚRÁJA a magyar (magyarországi) nép felett!!!
    És ahogy a cikk írója is írja, a diktatúra eltakarításával az EGÉSZ politikai elit el lesz takarítva, nem csak a hatalmon levő Fidesz-Jobbik, hanem annak népet és szavazóit eláruló ellenzéke is…
    Mert nem teljesítették az ellenzéki kötelességüket.
    A diktatúra nem jöhetett volna létre, ha az ellenzék nem hagyja. Hagyta.
    Közösen hozták létre a diktatúrát, és úgy is akarják működtetni a jövőben is.
    Magatoknak is hazudtok, ha mentegetni próbáljátok az ellenzéket….:-((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  12. Kedves CSAKÉN!
    Jó neveket soroltál fel.Csak az a baj ezzel,hogy nagyon kevesen vannak.A kevés ember nem tudja teleorditani az országot oly hangosan,hogy azt meghallják kelettől nyugatig,észktól délid.Hol a többség?Ők lapulnak sunyi modon ugy,mint nyul a füben,mert a husosfazék közelében akarnak maradni.Az,hogy mi lesz az ország sorsa számukra tizedrangu kérdés. .
    Kedves TAMAS RUDNAI!
    Nagyon okos gondolatot vetettél fel.De jó lenne,ha az EU-ban regnáló politikusoknak is eszébe jutna ez az ötlet.Bizony egy amerikai alkotmányhoz hasonlór lenne szükség az EU.házatáján is.Ha igy lenne,nem születhetnének “tákolmányok”,mint ez hazánban megtörtént.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  13. Kedves Geri Tibor !

    Én magam is így látom. És tudjátok eljutottam oda, hogy a honlapomról letöröltetem a Tiltakozó kerámiák részt. Mert már megtapasztaltam , hogy nincs értelme. Akik mellé odaálltam szívvellélekkel, tudomást sem vesznek rólam.(nem tartom magamat nagy embernek) olvassátok el ebben a cikkben az első hsz.-mat.. A Dem. koal.akiknek elküldtem a linket, hogy itt vagyok mellétek állok munkámmal életemmel azok kitörölték az üzenetemet.(nyoma van ) a 2014 ről uez a vélemény. Felmértem a lehetőségeimet. Már abban a korban vagyok amikor az ember reálisan látja a lehetőségeket.Nem kellek a demokráciának.Pedig én arra vágyom, mégha ez csak utópia is. Elég volt abbol hogy értük tovább felvállaljam a mocskolódásokat, a kirekesztést. Szeretem Gyurcsány Ferencet tudom nem Ő utasít el, de visszavonulok maradok einfache Hausfrau. Felteszem a honlapot mégegyszer (elnézést akit zavar) és elbúcsúzom. Viszlát demokrácia .És jó nyaralást kívánok Nektek http://www.istenkeramikusa.eu/hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. Bocs.elfelejtettem, ha jön majd valaki aki összegyűjti a cseppeket, és megássa a medret akkor írjatok jelezzétek. Ha még élek. És a mai helyzet is azt bizonyítja, (árvíz) hogy bármit tehet ,mondhat, hazudhat a kormány, de a VÍZ ELLEN ők sem tudnak tenni. TEHETETLENEK vele szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. ” diktatúrának neveztem a rendszerét, hiszen bármit megtehet, elvehet, adhat, magánnyugdíj, föld, trafik, a falusi telkén is építtethet NB I-es stadiont, ”

    .
    Hozzátenném, mindezt úgy, hogy közben Orbán rongyosra járatja a száját úgy óbégat, hogy mindezt a demokrácia nevében teszi, beleértve, hogy aki véleményt mer mondani róla az úgy jár mint Kertész Ákos, mert itt igenis demokrácia van, ugyebár, és mint olyan , Orbánnak demokratikus joga, hogy egy idős emberre ráuszítsa a patkányait, megveresse és elűzze.
    .
    Na de, mit lehet tenni, az eberek nem tudják mi az a szabadság, mit jelent, mi az a demokrácia, akkor honnan tudnák mi az a diktatúra, és miről lehet felismerni.
    .
    Ez így természetes nekik. Mit lehet várni? Farkasházi, most nagyon érthető egyszerű módon elmagyarázta, ha ezt sem értik és nem képesek felismerni mi történik velük, akkor ugyan hogyan lehet elmagyarázni nekik? Sehogy:
    Nem tudom mi les ezzel a szerencsétlen néppel és azokkal akik ha kisebbségben is de józanok és tenni akaróak és most ők is megszenvedik a bolondok rajongását az örültek felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  16. kegyelem
    2013. június 5. szerda 12:45
    De tőlünk ne búcsúz el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. kegyelem
    Igazad van. A víz lesz az úr,ha kimossa magának az utat.
    Maradj velünk, ne menj el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. kegyelem
    Sok igazság van a soraidban,ugyanúgy,ahogy a Geri Tiboréban is.
    Tudomásul kell vennünk, hogy nem kellünk az ellenzéknek sem. Nem kellünk,mert máshogy gondolkodunk.
    Mi az alkuk,és háttér egyezmények nélküli demokráciát akarjuk,ahol egyenlő feltételekkel,indulhatna mindenki a maga útján.
    Az ellenzéknem ezt akarja,és ez már nagyon látható. Az ellenzék is ugyanolyan páva táncot lejt,mint Orbán. Ha nem így lenne,akkor nem langyos odamondogatások lennének,hanem távozás még a regnáló kormány tagjai közeléből is,nem hogy egy házban egymás mellett tiltakozgatnának.
    Sajnos tudomásul kell vennünk,hogy eladtak bennünket rongyos pár 100 millióért.
    Ezért nem tiltakoznak az utcán,ezért fogalmaznak “udvariasan”,és ezért húzzák az időt,és a mi bőrünkre!
    Gyurcsányt említetted,így én is nála maradok. Ő mennyiben különb?Hittük itt páran hogy nem egyforma a többi ellenzékivel,de csalódnunk kellett.
    Nem hangoztatja következetesen hogy diktatúra van,nem ágál az ügynöktörvény nyilvánosságra hozatala végett,stb. Nem ekézi egyenes,nyílt sisakkal a kormányt! Pedig ők megtehetnék.
    Hogy miért nem teszik? Az akol melege végett.Már én sem tudok másra gondolni,csak erre.
    Lankasztó ez a tutyi mutyi állapot. Nem hiszem,hogy nincsenek tisztában a következményekkel!!!
    Így maradtunk magunkra.Ha nem lenne az AN, arról sem tudnánk,hogy vannak velünk egyetértő társaink,akik ugyanúgy látják a helyzetet,ahogy mi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  19. Engem is az dühít fel legjobban, amikor a magát ellenzéknek nevező csürhe remegő ajkakkal vitatja az sötét orbanisztáni állapotokat. Gyáva banda. Amíg ilyenek lesznek az ellenzékben akkor évtizedekre megpecsételődik az ország sorsa és lehet, hogy én már meg sem élem, hogy megint a Magyar Köztársaság polgára lehessek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Gyuri
    A legfrissebb kv. kutatás eredménye szerint a megkérdezettek 56 %-a kormányváltást akar!
    Sokan nem mondják meg kire szavaznának, de van választottjuk.
    Ha a Fideszt választanák, miért ne mondanák meg?
    Így a Fidesz még vezető párt, de az ellenzék – a Jobbik nélkül – 1százalékkal marad le mögötte….
    Mit gondol, hogy miért támadják Bajnait és Gyurcsány Ferencet?!
    Most megelőzte Mesterházy Attila Bajnai Gordont – felkötheti az alsóneműjét, mert most majd őt is támadni fogják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  21. Farkasházy téved,orbán nem diktátor hanem a legnagyobb árvizvédelmi szakember,mindenhez ért mindenhol ott van,mindenkinek parancsokat osztogat átvette a teljes irányitást,amin nem csodálkozom hiszen körbe vette magát semmihez nem értő hülyékkel.Nagyon bizom abban hogy orbán nem lessz árvizi hajós és az a megmaradt pár vizügyi szakember nyugodtan,orbántól mentesen megvédik az országot ettől a hatalmas víztől.(már a vízcsapból is orbán szakértelme folyik)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  22. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    A közvélemény kutatók ravaszul soha sem közlik velünk, hogy a megszólítottak közül hányan tagadták meg a válaszadást, pedig ez az adat rengeteget elárulna az emberek orientáltságáról is. Aki egy diktatúrában titkolja a gondolatait és szándékait, az igen kis valószínüséggel lehet a pillanatnyi hatalom híve. Tehát ez a szám valahogy feltétlenül kalkulálandó, amikor a tömegek választási szándékait próbáljuk kutatni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. Farkas úr igen jól él.bécsbe jár kávézni.miről beszél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  24. én
    Ki az a Farkas úr, aki “igen jól él”? Kormánytag? Akkor nem csoda.
    Nem mindegy, ki hol kávézik? Bécsben is lehet 1 €-ért kávézni, meg Budapesten is.
    Keményen beleszaladtál az SI-faktorba. (Kezdőknek: sárga irigység.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  25. Keresztes Klára

    Geri Tibor! Minden szavaddal egyetértek! Neked van igazad! Remélem mások is így gondolják!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Igaza van, Orbán egy mániákus diktatórát vezényel hazánkban, GYALÁZAT, amit tesz!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos