Ronai and Ronai
AMERIKAI

A NER méltó végállomása a temető 2013. május 15. szerda 8:03 | AN

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A NER méltó végállomása a temető

Budapest – A Nemzeti Együttműködés Rendszere miután a nyugdíjmegtakarítás elrablásával és az egészségügy kivégzésével korai és gyors halálba juttatja a felcsúti stadionépítésnél használhatatlan, értéktelen emberek tömegeit (akiknek értelmetlen és kilátástalan életében a vegetáló közmunkás életformát szánják), gondoskodott az Orbán-rendszer végcéljának tekinthető önkiszolgáló temetésről is. Az ember annyit ér halottan is a NER számára, mint életében. Orbán Viktor nem fog a saját pénzéből (értsd: magyar költségvetés) pazarolni a névtelen hullák elkaparására. Ez a család dolga lesz, ha a halott nem tudja ezt a havi 47 ezer forintból megfizetni. Vagy elkaparja a vak komondor.

Miután Orbán Viktor bűnszervezete elrabolta először a magyar államot, majd az ország polgárainak nyugdíjmegtakarításait, és azt nyom nélkül el is költötte, az lett az elementáris érdeke, hogy a kiraboltak minél előbb haljanak meg, mert akkor nem kell nekik nyugdíjat fizetni a saját zsebükből. Orbán ugyanis a saját vagyonaként bánik a megszállt ország földjeivel, vagyontárgyaival, embereivel és az ország költségvetésével is, és nem szívesen költ olyasmire, amire nem muszáj, és aminek nincs köze a focihoz, a pálinkához és a kolbásztöltéshez.

Ennek érdekében lebutították az alapfokú és a felsőoktatást, mert a statisztikák azt mutatják, hogy a műveletlen tömegek hamarabb halnak meg. Létrehozták a feleslegesen megszületett emberek vegetációja számára a közmunkás státuszt, amely pótcselekvést nyújt a Kárpát-medencében értelmetlenül megszületett élőlények számára, akik átmenetileg ebben a világban tartózkodnak. Fizikai létfenntartásukra biztosítanak annyi és olyan minőségű élelmet, amely a korai és gyors halált segíti. Akinek nincs semmije, az annyit is ér, az életképes fideszes egyedek kapnak egy trafikot, az életképtelenek építhetnak néhány stadiont, aztán ahogy jöttek, mehetnek a semmibe. Az életre alkalmas egyedek pedig Louis Vuitton hátizsákokkal az élet császáraiként ingáznak Párizs és Budapest között, és szabadságharcot vívnak azokkal, akik kívülről érdeklődnek a halálra ítéltek hogyléte felől.

Az Orbán-rendszer a tévedésből és feleslegesen megszületett magyarok gyors és biztos halálának megkönnyítésére létrehozta a maga egészségügyi rendszerét, amelyben a legkisebb műtétekre és beavatkozásokra is annyi várakozási időt írtak elő, amely az adott betegség lefutási ideje, a beteg a műtőbe érkezése előtt biztosan meghal. A sorban állók nem tudják, hogy nincs is műtő, a műtétek akkor szűntek meg, amikor az utolsó orvos is elmenekült az országból. A NER a gyógyszerek árával igyekszik felgyorsítani a folyamatot. A kórházak a hullaházak funkcióját látják el, műhibának az számít, ha valaki élve távozik.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere elérte működésének végcélját, az életre alkalmatlan tömegek temetőbe juttatását. A rendszer jó működését jelzi, hogy megérkeztek az első pénz nélküli tömegek a temetőkbe, akiknek egész életük során annyit sem sikerült összekaparniuk, hogy egy ládában tisztességgel a föld alá bújjanak, egyébként is céltalan és értelmetlen életük után. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének azt a feladatot kellett megoldani, hogy a szemétként a föld felszínén maradó hullák eltakarítása oly módon történjen meg, hogy az ne terhelje Orbán Viktor magánvagyonát, amelyet Magyarország költségvetésének hívnak. A NER megoldotta ezt a feladatot is, és a sürgető igényre válaszolva létrehozta és szabályozta az öntemetés és öneltakarítás rendszerét. Ezúttal is a világ előtt járunk, a csavaros magyar észjárás diadalát irigyli a földbolygó.

Ennek megfelelően jogszabály-módosításokat dolgozott ki a Belügyminisztérium, amely ezúttal is olyan színben tünteteti fel az intézkedést, mintha valami jót kapna a halálra ítélt NER-polgár. A szabályozást “a temetési költségek csökkentésének” nevezték el, elhallgatva szerényen azt az apróságot, hogy ez nem a halott családja számára jelenti a temetési költségek csökkentését, hanem Orbán Viktor számára, aki nem szeretné a Felcsút csapatának külföldi játkosokkal való megerősítését kockáztatni azzal, hogy vagyonokért kapartassa el a közmunkás élőlények tömegeit.

A koncepció része egyebek mellett “a szociális temetés bevezetése” a rászorulók részére, amely gyakorlatilag azt jelenti, hogy akinek nincs pénze, annak megszűnik a temetési szolgáltatás, ez a feladat a még nem halott családtagokra hárul. Ily módon mindenki kitanulja a temetés mesterségét, és az ország két részre lesz osztható: akiket már eltemettek, és akik temetnek. Várhatóan bevezetik majd a “szociális iskolát” is, ahol kizárólag azt tanítják majd a Vuitton táska nélkül elhalálózó, nemzeti trafikboltból dohányzó tüdőbeteg közmunkás tömegeknek, hogyan kell egymást fájdalommentesen eltemetniük.

A NER mindenre gondol, “az összehasonlíthatóság érdekében” kötelezővé tennék a temetkezési szolgáltatói árak közzétételét”, hogy aki ér annyit, hogy eltemessék, annak mennyit kell ezért Orbán Viktor szolgáltatásaiért fizetni. A profitot közcélokra fordítják, úgymint a felcsúti focimezek mosása, a pálya locsolása és a fű nyírása. A nyilasok és háborús bűnösök eltemetése, újratemetése továbbra is állami pénzen és nagy pompával történik, ezt a NER a Kövér László kommunista múltjával való leszámolás részének tekinti, akárcsak az alaptörvényt. A zsidók megszokásból csoportosan is elégethetik magukat a saját pénzükön, de “szigorítanák az urnák hazavitelét – hangzott el az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának hétfői ülésén”.

A magát ellenzéknek nevező NER aktivisták köre támogatja az elképzeléseket, a hírek szerint “Simon Gábor, a bizottság szocialista elnöke elmondta, hogy a kegyeleti szolgáltatásoknál minőségében is méltányos megoldásokat kell biztosítani a jogszabályokkal”.

Papp Magdolna Emese, a Belügyminisztérium főosztályvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy az életének értelmétől és esélytől megfosztott lakosságnak egyre nagyobb terhet jelentenek a temetéssel kapcsolatos kiadások, miután a NER-polgárok hullanak, mint a legyek, ezért a kormány tájékoztatást kért a tárcától. A minisztérium elkészítette Orbán Viktor temetésekkel kapcsolatos költségeinek csökkentését bemutató jelentését, amelyet a kormány (az “Orbán-család” belső köre) a február 26-i ülésén elfogadott, és ennek alapján a minisztérium jogszabály-módosításokat dolgozott ki, többi között “a szociális temetés” bevezetésre – tette hozzá. A “szociális temetés” lényege az önkiszolgáló temetés, a finom elnevezés mögött az áll, hogy aki megdöglött, az annyit is ér, és gondoskodjanak róla azok, akik felelősek amiatt, hogy egyáltalán élt.

A szociális temetés koncepciójáról Prutkay János, a Belügyminisztérium szakértője kiemelte, hogy “a rászoruló hozzátartozók számára szabadon választható, ingyenes alternatívát teremtenének”. Az ingyenes alternatíva azt jelenti, hogy aki nem tud fizetni, az ingyen eltemetheti saját magát. A temető fenntartója köteles külön parcellát kijelölni a koporsós vagy urnás szociális temetkezési helyek számára. Ez azt jelenti, hogy akit a család kapar el, az nem feküdhet azok között, akiknek Vuitton táskája van, miután havi zsarolási pénzt fizettek nekik a belváros éttermei és szórakozóhelyei. A temetőben külön hely lesz fenntartva a másodrendű polgároknak, miután az űrbe való kilövésük túl sokba kerülne, és Lázár János nem szívesen költene erre. Az állam a kellékeket (koporsó, urna, sírjel) biztosítaná. A “szociális temetés” feltétele, hogy az eltemettető vagy az általa felkért személy vállaljon személyes közreműködést a temetés során. Ezek közé tartozik egyebek mellett az elhunyt felöltöztetése, a sírhely kiásása, a ravatalozás, búcsúztatás, illetve a koporsó, urna leengedése, behantolása.

A gyásznép sírás és zokogás helyett kikaparja a lyukat, majd a sajátkezűleg megmosdatott és felöltöztetett anyukát beteszik abba az összeeszkábált deszka ládába, amelyet a Nemzeti Együttműködés Rendszere kegyből ad, és amelyhez képest a falusi nyúlólak kacsalábon forgó kastélyok. Amikor azt meglátják, a szomszédok valószínűleg maguk ácsolnak egy faládát. A költségeket viselő szervek kiadásainak csökkentése érdekében (ez a lényeg) a tervezet meghatározza a szociális és köztemetés esetén a hamvasztás és a szállítás legmagasabb költségét, valamint a hűtés hatósági árát is. Ez azt jelenti, hogy lesz egy felső határa a költségeknek, amelyet a hatóságok nem léphetnek túl a “szociális temetések” során, így elképzelhető, hogy a költségcsökkentés érdekében egyszerre több hullát is elégetnek, és elosztják az edényekbe a port. Ha túl meleg lenne, akkor a hűtés nem lehet erősebb, az elkaparást kell előbb elvégezni.

A jogszabály-módosítás során a temetkezési szolgáltatók árainak közzétételét is kötelezővé tennék, illetve megtiltanák a temetés-felvételi irodák működését a fekvőbeteg-ellátást végző egészségügyi intézmények 200 méteres körzetében – mondta Prutkay János. Ennek nyilvánvaló célja az, hogy a kórházba érkező potenciális halott ne lássa azt, hogy a kórházból hova viszi tovább a rendszer.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere olajozottan működik. A rendszer kiválasztja az életre szánt egyedeket, akiket a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a köztisztviselői egyetemen képez, az ő feladatuk a rendszer működtetése és az emberanyag kordában tartása. Mindenki és minden Orbán Viktort és szűk körét szolgálja, akik a természet törvénye szerint arra születtek, hogy ezt az életet élvezzék, és idejüket futballstadionokban szotyolázással töltsék. Az emberanyag dolga, hogy az ehhez szükséges anyagi javakat előállítsa. Aki Lázár János szűrője szerint erre alkalmatlan vagy kevésbé értékes, azt az auschwitz-i módszereknél finomabb módszerekkel feleslegesnek ítélik, és halálba küldik. Helyüket kijelölték a “szociális” temetőkben, ahol az értéktelen szemetet a család elföldelheti, amihez kapnak négy összeszögelt deszkalapot.

Most már csak azt kellene kitalálni, hogy akikre ennyire nincs szükség, azok meg se szülessenek. Sterilizálni kellene azokat, akik a NER ellenségei, vagy hosszabb távú ingyenes közmunkára alkalmatlanok, nem bírják például evés nélkül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (51 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +68 ( 82 szavazatból)
A NER méltó végállomása a temető, 4.4 out of 5 based on 51 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

86 Reader’s Comments

  1. Nincsenek már szavak a NER minősítésére. Elfogytak.
    * Mérsékelten embertelen? Kevés!
    * Embertelen? Kevés!
    * Rendkívül embertelen? Kevés!
    * Fasiszta? Kevés!
    * Náci? Még(?) nincsenek halálgyárak, meg nincs háború.
    |
    Eközben a zemberek nagyobb része nem csinál semmit, tátott szájjal várják ho majd jön valaki, aki megmenti őket.
    Qrv@ország! Böszmeség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  2. Kedves Laci! Ne adjál ötleteket ezeknek a náciknak. Nemsokára bevezetik, hogy aki nem felel meg a nemzeti érzelmű kritériumoknak azokat kötelezően sterilizálni kelljen. Persze nem ilyen drasztikusa hanem valami finomabb megnevezéssel fogják bevezetni.
    Dögölnének meg!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  3. Halálgyárak nincsenek, de már alakul ez ….az emberek önként mennek a halálba, a kórházi ellátás egyre rosszabb, az orvos- és nővérhiány csak egyre nagyobb lesz, a várólisták nőnek, aki tud fizetni előbbre kerülhet, ebből mi következhet?
    Akinek nincs pénze, annyit is ér az élete is és a halála is, oszt jó napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  4. Hihetetlen: anno II. József összes hülyeségét eltűrték egy ideig, aztán mikor kitalálta, hogy spórolásból(!) senki se használjon diófa koporsót, akkor a kegyeleti kérdésekbe való ilyen beleszólás végre a felháborodás nyílt kimutatására bírta az alattvalókat. Most már ezzel sem lehet sokkolni a népet. Kár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  5. Hat ez hihetetlen… És még ezek mondjak magukat kereszténynek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  6. Milyen jó, hogy ott ülnek a kormányban a KDNP végtelenül erkölcsös, puritán, és a létminimum alá juttatott több mint 4 millió emberrel tevőlegesen szolidáris tagjai!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  7. Csak nem a temetkezési vállalkozások lenyúlásának megalapozásával találjuk magunkat szemben.
    Alakul a Nemzeti Temetkezési Nonprofit ZRT esetleg?
    A temetkezés is állami tulajdonba kerül?
    Netalántán koncessziós pályázatok meghirdetése várható?
    Élők csak abban az esetben pályázhatnak, ha…………
    .
    A NER rendszere meg folyamatosan szállítja az alapanyagot a megbízható, nyerteseknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  8. Kiváló vádirat a NER gazemberségeire! :(((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  9. Huszár Ágnes cikke a Galamuson:

    http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=209896:szocialis-oentemetes&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  10. Za'Kant E-manual

    Kedves Admin, Kedves Kommentelők! Bár csak közvetve, mégis közvetlenül ideillik a pedagógusok számára tervezett kódex “esküszövege”, mellyel ma találkoztam először, de ez a találkozás feledhetetlen volt. Idézem a megjelent részletet:

    “Értékeinkből következnek hivatásunk etikai követelményei. A mindannyiunkra vonatkozó követelmények: I. HŰSÉG. Feladatainkat Magyarország Alaptörvényéhez HŰEN teljesítjük, azaz betartjuk és betartatjuk az Alaptörvényen alapuló hazai és az Alaptörvény alapján kötelező európai uniós jogszabályokat, teljes erőnkkel és legjobb tudásunk szerint törekszünk a jogszabályok alapján megválasztott vagy kinevezett vezetőink által kitűzött célok megvalósítására, az általuk kiadott utasításoknak megfelelően, …”

    Na ez végleg kiverte a biztosítékot! A kisdobosok 6 pontja és az úttörők 12 pontja ehhez képest “kutya fasza”. Ezt valami olyan csökött agyú elmebeteg írhatta, akihez képest még Kövér Laci is zseninek látszik. Hogy mire törekszenek a pedagógusok? A vezetők által kitűzött célok megvalósítására? A jó qurva anyátoktat! Akkor mi a Pék Pali bánatos pöcsének menjünk tanítani? A gyerek magától is képes elhülyülni. Vagy még ezt is tanítani kell? Ráadásul az általok kiadott utasításoknak megfelelően? Mi a picsa? Nem elég, hogy butítsuk a gyerekeket, még esetleg tegyük ezt kokárdának öltözve, rovásírás-táblával és turul-ketreccel a kezünkben? Ne, má’! Hogy temessék ez az isten barmát a fidesz vezetőség fölé!

    És most mindenkitől elnézést, nem szoktam ilyeneket leírni – mert alapjában szép a lelkem – de ezek a reggeli hírek … Azt hiszem, ma jobb ha nem megyek sehová, mert annak börtönbüntetés lenne a vége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  11. Ezek középkori viszonyok, csak a középkorban nem volt allam, nem volt személyi jövedelemado. És nem volt miniszterelnök, aki azt hirdette, hogy senkit nem hagyunk az ut szélén. Az aki nem tud egy temetést megszervezni és megfizetni szeretteinek, mert mozgassérült, vagy mert kiskoru, 10 év alatt, vagy aki olyan érzelmi sokkot kapott, hogy erre nem képes, az is ott asson a temetöben? Ezek nem normalisak, bar ezt eddig is tudtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  12. Tökéletes tükörképe a mai rezsim tevékenységének. Tehát van alább!
    Mi lesz a végállomás, hová fog még vezetni a NER végtelenül aljas működése? Meddig tűri ez a lebutított, vak és süket birka nép?
    Egyszerűen vérlázító és bicskanyitogató ez a mérhetetlen cinizmus, érzéketlenség! És még azt mondja az 1. számú elmeháborodott, hogy Európából hiányzik a keresztény szellemiség!
    Ebből is látszik, hogy egy önimádó farizeus, Istentelen tömeggyilkos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  13. Za’Kant E-manual,

    mintha egy 50-es években íródott, az akkori nagy vezetőnk születésnapjára, vagy az éppen esedékes pártkongresszusra történt felajánlás szövegét olvasnám.
    Szinte szó szerint megegyezik a szöveg az akkori szóhasználattal. Sajnos nemcsak a szöveg, a szemlélet is.
    Ahogy írod, kisiskolásként is ilyen felajánlásokat kellett tennünk, ezek mind kellettek a békeharchoz és ha jól tudom, most is folyamatosan harcban állunk.Egy vigasztal csak, hogy : a béketábor legyőzhetetlen, a béke útja biztos út…..

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. TGM!!!!! TGM!!!!!! TGM!!!!!! TGM!!!!!!!!

    Követelem ,hogy ez ügyben szólalj meg!!! Nagyon szépen kérlek ,beszélgess el a haveroddal!!!Abban igazad volt, hogy nem hagytad szó nélkül rgy partiumi magyar
    ember halálát ,figyelembe véve a megalázó körülményeket is.
    Tudom ,hogy itt és most nem partiumi, felvidéki vagy erdélyi magyarokról van szó .
    Itt csak a 93000 km2 -en élő szerencsétlenek halállal kapcsolatos porig alázásáról van szó. Nem veszem én a bátorságot( honnan is venném???)
    ,hogy mondjuk egy szerencsétlen Ózdi vagy salgótarjáni nyomorultat össze mernék hasonlitani egy székelyudvarhelyi vagy szatmárnémeti délceg, nyilt tekintetü daliával, de azért talán mégis.
    Szólalj meg ,az úristenit neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  15. *
    TEMETNI JÖTTEM A CÉZÁRT, NEM DÍCSÉRNI
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  16. Mi lenne ha kizárólag ennek az ügynek kapcsán Mesterházy felülne a brüsszeli gépre és ott tartana egy nemzetközi sajtótájékoztatót , ahol csak ez lenne a téma.
    Szerintem ez már Könyves Kálmán korában is kiverte volna a biztositékot ,ha lett volna olyan. Döbbenet. A nincstelen nyomorultak miután( elnézést a kifejezésért),
    össze – ,vissza rángatták a hullát( gyakorlatuk nincs és ez is egy szakma) , mehetnek a temető egy elkülönitett részébe kapirgálni (az is egy szakma,omlik a föld,miazmás), ennél embertelenebb keresztényhez méltatlanabb dolgot kitalálni sem lehetne!!! Erről tessék beszélni napi 100 órát ,nem pedig a 90 % számára totálisan érthetetlen negyedik izéről.!!!!!!
    ÉBRESZTŐ!!!!!! HÉÉÉÉÉ!!! HALLLLLLLÓÓÓÓÓ!!! ÉBRESZTŐ!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  17. Barry1,

    “a temető egy elkülönitett részébe”, mint valamikor a gyilkosokat, az öngyilkosokat, hogy a halálon túl is világos legyen, “ez az ember is ennyit ért”.
    Ezt a feliratot szerintem már az elkülönített parcella mindegyik oldalán ki kellene tenni figyelemfelhívásként, hogy itt a semmit nem érő emberek nyugszanak.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  18. Barry1 igazad van!
    szörnyellák ezek nem embernek, csak annak látszó pokolfajzatok!
    látni szeretném, ahogy megásatják velük saját sirjukat és ott is maradnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  19. Barry1
    +++++++++++++++++++++++++++++
    .
    Én elküldtem külföldi barátaimnak, olvassák ártunk és ormányunk zseniális ötletét, amivel “enyhítik” a szerencsétlen nincstelenek terheit. Bizonyára lesz rá válasz. Szégyen, amit ezzel az országgal tettek/nek, szégyen, hogy ez a nép nem hall, nem lát és süket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. És ezt hivjak «önkiszolgalo temetésnek». Török Monika irt is egy cikket errøl (Asd el magad…)
    Ez az elnevezés abszurdum : nyilvan nem a halott temeti el sajat magat, ezt az abszurdumot irja le a cikk.
    Ønkiszolgalo køzért, étterem, automoso, hullamoso, étterem…mosoda temetø.
    Apropo, akkor miért nem lehet a szülés is az, meg a gyogyitas, mindenki kuruzsoljon maganak…!
    Na én is kivancsi vagyok , hogy a humanus értelmiség, køztük TGM, mit szol majd ehhez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  21. norbert 09:38
    tévesen írtam

    a nép nem hall, nem lát és nem beszél! Miért üresek az utcák???????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  22. Za’Kant E-manual (2013. május 15. szerda 08:54)
    Ne mentegetőzz: nagyon is finoman fogalmaztál.
    .
    Ezzel a rendelettel teljes embertelenségében megszületett Magyarországon a MENGELE-RENDSZER.
    Az embereket születésük predesztinálja az emberi életet élők vagy az “annyit is érők” csoportjába.
    Aki NER-es, annak és gyerekeinek nyitva áll az út a sikerhez, a gazdagsághoz és a végén egy díszsírhelyhez; aki nem az, az eleve sikertelenségre, szegénységre, közmunkára született, és egy olyan halálra, amilyet ember a kutyájának sem kívánna.
    (Ma még) el tudja valaki képzelni, milyen lehet bemenni a kórházba, hogy saját kezűleg lemosdassa, felöltöztesse azt a hullát, aki tegnap még az anyja volt, akit imádott, akivel tegnap még talán beszélgetett, akinek emlékét örökre beszennyezi a halálát követő napok borzalma, akit neki kell saját kezűleg ELKAPARNIA?!
    Akik ezt kitalálták és működtetni fogják vagy akár csak hallgatásukkal engedik megtörténni, azok egytől egyig MENGELE és a haláltáborok kápóinak méltó utódai, rohadt fasiszták, hálátábor-kápók, utolsó gazemberek.
    A büdös kurva anyátokat!
    Még mindig nem vagytok elég gazdagok?! Nem raboltatok még eleget?! Nem rajtatok kéne kezdeni a takarékoskodást?! A kutyának sem kellő kibaszott stadionokra van pénz, az áldozataitok elkaparására nincs?!
    Ha egyszer megdől ez az eszement emberdaráló NER, az elbontott stadionjaitok és palotáitok köveiből fogunk piramist építeni nektek, és felírjuk rá minden egyes szerencsétlen áldozatotok nevét, gondoskodva méltó emlékükről.
    ÍGY JÓ LESZ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  23. Persze. Arról nem is beszélve ,hogy egy átlagember még életében nem látott hullát ,nemhogy mosdassa, meg öltöztesse.(mondjuk a saját anyját) Percenként
    fognak elájulni, meg lehet ,hogy életük végéig rémálmuk lesz.!!!! Mi lesz a következő lépés? A csórók meg is műthetik egymást? A NER meg majd biztositja a szikét??Ezt ,komolyan mondom , ilyet még Quentin Tarantino se lett volna képes kitalálni!!! Schmuck Andoron kivül pedig senki nem mozdult rá.
    Az ellenzék egyszerűen elképesztő. Hol a k. a. -ban ( ki lehet moderálni,de a témát figyelembe véve itt a trágárkodás nem öncélú!!)van Mesterházy????
    Az első géppel kéne Brüsszelbe mennie!. Milyen jogon , ismétlem: milyen jogon kussol ebben az ügyben????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  24. Ego +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  25. TGM!!!!!!
    Szólalj meg ,az úristenit neki!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  26. Ego ++++++++++++++++++++++

    A fidesz Mengele programja. Tökéletes. Ellenzék!!!!!!! Hahóóóóóó!!!!
    Ellenzék!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  27. ‘Ha lenne fegyverem,gondolkozás nélkül tarkón lőném az összes fideszes patkányt!!!!!!
    Lehet moderálni,letiltani,feljelenthetni,megfigyelni,és le is sz@phatnak!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  28. *
    Azért ásót, lapátot csak adnak a 92 éves anyókának, hogy legyen mivel megásni a 100 éves hitvesének a sírját. Ha pedig belehal a sírásásba, akkor mindjárt ott is maradhat, s helyben eltemethető. Ilyenkor és csakis ilyenkor, majd rendelkezésre bocsájtanak közmunkásokat a “47ezresek” közül az elhantoláshoz… A NER ezzel is növeli a munkahelyek számát…
    *
    Azonban, amennyiben valamelyik szomszédja segítene a gyászolóknak a temetésben, az már foglalkoztatásnak számít és adóköteles, mely tételt VIIX.bek.4.cikk/b.bek szerint a rózsaszín ürlapon, v. a http://WWW.tem.kts-ek@NAVI.hu. [azazNAgyVagy Isten ötletekben] elektronikus kiskapun kell bevallani…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  29. Ez egy kicsit vulgárisra sikerült,de nem érdekel,így kéne beszélni velük,róluk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. Az önkiszolgalo virag elhelyezést is bevezetik, igy ennek a tahonak majd nem kell faradoznia!!??
    http://www.youtube.com/watch?v=3IEq-4j0_80

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. Olvastam, hogy 2012-től halálos hasmenés-járvány van a magyar kórházakban, már több, mint ezren belehaltak ebbe a bélfertőzésbe!
    Aki ilyen betegségbe hal meg, annak jártányi ereje nem marad arra, hogy megássa a sírját – igaz azzal, hogy szavazott a 2/3-osokra, már eleve megásta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. PROVOKÁLNI AKARLAK CSUTIPATKÁNY!!LÉGY FÉRFI ÉS VITESS EL A TEK-NEVŰ KÖCSÖGJEIDDEL,DE HOZZÁD ÁM,MERT SZEMÉLYESEN IS “MEGISMERKEDNÉK”VELED!!
    A TÖBBIT A FANTÁZIÁTOKRA BÍZOM………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  33. Ezt találták ki a trafikrablás eltakarására.
    .
    Egyébként azt üzenem orbánnak, hogy mutasson példát! Legyen szíves nyilvánosan felöltöztetni egy elhunyt hozzátartozóját, ássa ki a gödröt, amekkora kell (még úgysem dolgozott), és engedje le a gödörbe! Azt már nem kívánom neki, pedig megtehetném, hogy egy balesetben elhunytat öltöztessen fel, aki a balesetben a felismerhetetlenségig roncsolódott!
    .
    Javaslom a törvényalkotóknak, hogy vegyenek részt a mentőszolgálat napi munkájában, boncoláson, halott előkészítésén.
    .
    Egyébként én csak annyit kértem az asszonytól, hogy ha feldobom a pacskert, akkor úgy ahogy vagyok, vonszonjon ki egy forgalmas főútvonal belső sávjába, és hagyjon ott. És írja rám, hogy bojkottálom a szociális temetést. Majd kikerül, aki akar.
    .
    Maradjanak a hullák szerte az országban. R@hadjon meg orbán az egész rendszerével együtt. Ennek ránézve már most “fekvés” lesz a vége.
    .
    Az egészben az a szomorú, hogy egy ember miatt, pláne miniszterelnök ilyen gyűlölet tör elő bárkiből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  34. Miaszösz !
    *
    Mit beszélsz itt középkorról ! Shakespeare tanúsága szerint is, már akkor is volt hivatásos sírásó…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  35. K. B. ! Arrol nem is beszélve, hogy a 92 éves anyoka majd a hatan viszi ki a tetemet a temetøbe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  36. K. B. Jo, akkor pontositok : Øskor. Az øskori nemzeti agysebészet kora megfeleløbb kor lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  37. Az elmult 36 hónap alatt az ellenzék még ekkora magas labdát nem kapott!!!
    És sehol senki. Se Mesterházy , se Bajnai ( még a szokásos motyogás szinten se). Nagy meglepetésemre Gyurcsány sincs sehol. Tessék mondani ,minek kell történni ahhoz,hogy ezek észhez térjenek?Egyébként még magyar viszonyok közepette is ( !!!!!!!!!!!) egy ilyen trafikbotrányba egy kormánynak illene belebukni.
    Amit trafikügyben az ellenzék tesz az kb . a lehetséges és a kivánatos max 5 %-a! Ez csaknem egyenlő a semmivel . Különösen szembetünő Bajnai szinte teljes passzivitása!!! Mesterházy meg folyamatosan mellébeszél ,már ott tartok ,hogy kikapcsolom a TV-t ,ha meglátom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  38. A javaslatomat (10:16) kiterjesztem az összes parlamenti képviselőre, aki ezt megszavazza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  39. És akkor az «ønkiszolgalo» szo is megvilàglik : a NER egy kicsit szégyelløsen ilyen kapitalista jelzøt talalt. De a pontos szo az az øskori ønellatas, az akkor ønellato tarsadalmaknak megfeleløen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. Mesterházyról már régebben írtam, hogy szerintem fideszes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  41. Za'Kant E-manual

    Kedves Ego! Tökéletes. Bár mostani hangulatom még ennél is többért kiált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  42. Za’Kant E-manual
    2013. május 15. szerda 08:54
    Ellenkezek veled!
    Igenis vannak kitűzött feladataitok.
    Ennyire egy gyerek magától nem képes elhülyülni. (ezért várják a pedagógusok aktív segítségét)
    Én háromszor elolvastam, és nem tudom értelmezni de próbálgatom majd szorgalmasan.
    .
    Egyenlőre annyit hámoztam ki belőle konkrétan, hogy az alaptörvény alá rendeli az UNIO jogrendszerét. A többi seggnyalási utasítás. A gyerekek őszinték. Nem lesz könnyű ezt betartatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  43. Az egyik gyalázatos intézkedés követi a másikat. Nap, nap után születnek az újabb eszement intézkedések, de
    - a nép csendes
    - az MSZP az ő igazát alátámasztó Tavares jelentés elutasításával van elfoglalva,
    - az Együtt 2014 a jobboldallal való kiegyezésről beszél
    - az LMP reménytelen aláírásgyújtésbe kezdett
    - a DK láthatatlanná tette a média
    - a szakszrvezeztek a kormány érdekei szerint vegetálnak
    - a Milla eltünt a közéletből
    - a Szolidalitás illegalitásba vonult
    - a fülkefirradalom pedig őrült módon tobzódik.
    Az ember pedig a halálában is magára marad, miközben gyászoló családtagjait a legembertelenebb és legmegalázóbb “közmunkára” kényszeríti ez a gyalázatos hatalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  44. A topic közepe felé már elkezdtek dolgozni a minuszolók. Most komolyan, van olyan minuszoló cöf-ös vagy fidesz hivő ,aki ezt jónak ,emberségesnek, keresztényinek tartja??, Kiváncsi vagyok ha nekik kéne ezt végigcsinálni,vagy bárkinek. Most komolyan. Ma itthon dühöngtem ez ügyben , mire a lányom azt mondta , nyugodjak már le ,ez TECHNIKAILAG kivitelezhetetlen,
    életképtelen ,halvaszületett ötlet , mint az Ócsai izé A-Zig. Meg különben is ,most ez az aktuális gumicsont. Lehet ,hogy igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  45. Én orKbánnak, családjának, és az összes fitymesz- prostituált sírgödrének a kikaparásában örömmel segédkeznék, ha ez garantálná, hogy a munka végeztével oda is kerül mind…
    .
    Áhhh… ezek vadállatok, komolyan. Ha az EU- ban ebből sem csinál egyik “ellenzéki” akárkicsoda sem egy hatalmas balhét, akkor tényleg nem érdemes Mordorban a 2014- es választáson szavazni. Mert akkor biztos, hogy nincs kire. Mondjuk, én ezt már eddig is tudtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  46. Ed Carping

    +++++++++++++++++++++++++. Nagyon pontos. Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  47. Ed Carping kar, hogy a kétharmadot nem Ed Carpingnak hivjak…
    Azt hozzatenném, hogy itt køzben mindenféle kavéivas is a køzbeszéd targya…ahelyett, hogy az értelmiség megmozdulna.
    Példaul most olvasom a hvg-n a cikk cimét – :
    «Tényleg elindul a választáson a Kétfarkú Kutyapárt?» Na ez a legfontosabb most!!
    Errøl az «ønkiszolgalo» botranyrol nem beszélnek. A valasztasok bojkottja meg meg sem fordul a fejükben (kivéve TGM és Hont … sic, de ki tudja, hogy ez mennyire komoly, mert van aki barati levelezésbe elegyedik a bojkott targyaval…elég hamar)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  48. Egy biztositó nevű vagy?

    A hajdú Bét ügy nem ügy, különben se számit ha meghúzza magát. Gyurcsány és Mesterházy mutyizott velük.? Mit is???? Na ,sorold. Ezek nem hogy nem egy brancs, hanem még csak nem egy univerzum se!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  49. Barry1 (2013. május 15. szerda 10:57)
    (1) A mínuszolók és esetleges megbízóik azt hiszik, számít, ha mínuszolnak. Nem tudják, hogy magasról teszünk a mínuszokra, mert el sem tudják képzelni, hogy mi az írásokat el is olvassuk és annak alapján alkotunk véleményt róluk.Olyanok, mint a szú a könyvespolcban: rágnak, és ennyire képesek.
    .
    (2) A lányodnak szerintem is igaza van (mint a nőknek többnyire :-))) ) — a dolog praktikus részét, a *megvalósítást* illetően. Ettől teljesen független az a gyomorforgató, aljas, gazember *gondolat*, ami ezeknek a rideg, lélektelen, magukat normális embernek tartó droidoknak a fejében megszületett. Gondolatból lesz a tett, és gazember gondolat gazember tettet készít elő. Ha ez a gazember gondolat valamiért nem végrehajtható, lesz helyette másik, ami majd igen.
    Nincs ok megnyugodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  50. Barry1!

    Ugyan kérlek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Tüntetés az orbáni zsarnokság ellen 2013. június 21. péntek | AN

A pedagógusoké a második korporáció 2013. május 20. hétfő | AN

Ürügy a kuruc.info az internetes cenzúrára 2013. május 13. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos