Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán maradinak nevezte Európát 2013. április 12. péntek 20:29 | AN

  • Hozzászólások(68)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán maradinak nevezte Európát

Budapest – Kevesen figyeltek fel arra, hogy miközben Orbán egy német cég üzemének alapkövét tette le Kecskeméten, Európát a világ “maradibb felének” nevezte az új utakon járó Magyarországhoz képest, és azt mondta, hogy “egész Európának valódi fordulatra van szüksége”. Biztosan arra gondol, hogy egész Európában fel kellene számolni a jogállamiságot, a jóléti társadalmat közmunkaalapú társadalomra kellene cserélni. Orbán olyan autós, aki egyedül szembemegy a forgalommal, de azt gondolja, hogy az ő iránya helyes. Várjuk az ütközést.

Orbán Viktor Kecskeméten a német Knorr-Bremse magyarországi haszonjármű üzletága új gyártó- és fejlesztési bázisának alapkőletételén azt mondta, hogy “Magyarországnak erősen és mélyen kell kapcsolódnia a német gazdasághoz”. Ahhoz a német gazdasághoz, amelynek cégeit extraadókkal sújtja, mint “külföldi tőkét” kriminalizálja, egyes cégeit arra kényszeríti, hogy tulajdonát a magyar államnak adja el.

Ennél is érdekesebb volt az a kijelentése, hogy “partnereink és szövetségeseink ugyan gyakran mondják nekünk, hogy a járt utat a járatlanért ne hagyjuk el, és ezért nyilvánvaló, hogy nehéz megértetni velük, felesleges olyan járt úton haladni, amelynek végén egy fal áll”. Hozzátette: az az ország, amelyik ma nem hagyja el a járt utat a járatlanért, biztosan zsákutcába fut. “Saját magunknak kell új utat taposnunk, vagyis a világ maradibb felével is meg kell értetnünk, hogy egész Európában valódi fordulatra van szükség” – hangsúlyozta.

Orbán Viktor azt állította ezzel, hogy a mi partnereink és szövetségeseink (az Európai Unió és az Egyesült Államok) a világ maradibb felét alkotják. Az Európai Unió tagjaként Orbán Európát maradinak nevezte, amellyel neki kell megértetnie, hogy a demokrácia. a jogállam és a piacgazdaság útja, amelyen jár, zsákutcába vezet. Az út végén fal áll, és Magyarországhoz hasonló fordulatra van szüksége ahhoz, hogy a bukást elkerülje. A magyar lakosság dermedten figyeli, hogy az egész világ megy a falnak és jut zsákutcába, vagy csak Magyarországot vezeti Orbán a falnak (a kudarc és a szakadékba zuhanás okai nyilván azok lesznek, akik nem hagyták, hogy a saját útján járjon).

Orbán azt mondta, hogy Magyarország “útkeresése” a munka és a termelés becsületének helyreállítására, valamint az adósságcsapdából való kiszabadulásra épül, szerinte Magyarország képes volt egyszerre végezni ezt a munkát, ám még nincs vége a küzdelemnek, de “semmi okunk arra, hogy megálljunk félúton”. Orbán tehát félúton tart Európa és a szakadék között, de nem áll meg félúton.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 52 szavazatból)
Orbán maradinak nevezte Európát, 4.7 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(68)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

68 Reader’s Comments

  1. Nos ennek a szarházi HAZUDOZÓ DIKTÁTORNAK igen vastag bőr van a pofáján. Igen a pofáján, ez a véleményem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (44 szavazatból)
  2. http://www.nol.hu/kulfold/kitessekelik_a_fidesz_az_europai_neppartbol
    Érzi talán a vesztét és már most támad. Legjobb védekezés a támadás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  3. Egyre nehezebb lesz hozzàszólni bàrmit is az ilyen hírekhez..:))
    Köszönjük a németeknek, talàn annyit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. Hzzzz
    Ő nem diktátor megmondták az okosok. Ezek után én álljak ki mellettük, bárki mellett is? Beszüntetem a részvételemet mindenféle tüntetésen.
    http://www.168ora.hu/itthon/heller-agnes-fidesz-lenini-part-112608.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  5. A cikkből:
    “A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtótitkára pénteken a Maszol.ro-nak elmondta: az EPP-frakció vezetőségének „öt vagy hat” fideszes tagja „más elfoglaltsága miatt” nem vett részt a dubrovniki kihelyezett ülésen.”

    Hát igen, ez a hozzáállás megszokott dolog náluk. Ha valahol kényelmetlen, kínos helyzetbe kerülhetnek, akkor rögtön más irányú, feltehetőleg fontosabb elfoglaltságuk van.
    Orbánnak is mennyivel kedvesebb olyan helyekre menni, ahol alázatos kézcsókkal várja vagy egy idős nő, vagy egy idős férfi, mint olyan helyre, ahol a kidagadó erű, vastagnyakúak verbális támadásainak lenne kitéve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  6. Elnézést, hogy ma harmadik linket teszem be, de mindhárom témába vág. Ha van kedvetek olvassátok el!
    http://orulunkvincent.blog.hu/2013/04/12/tutiblog_kontra_scheppele

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Az az ijesztő, hogy minden ilyen beszéddel a hazai rajongótáborát növeli. Sokan vannak, akik még mindig örömmel várják a kábítást, a jelképes kloroformmal átitatott rongyot orruk alá tartó kezet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  8. Furcsa ez az elmaradottság! Nem!
    .
    Dehát végre igaz. Úgy hiszem ott már régen kiépítették, amit nálunk most
    akarnak “újként” összeeszkábálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. már elfogytak a jelzőim ezzel a kivül-belül, alul-felül, elől-hátul leamortizálódott nem is tudom minek nevezzemmel kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Túlavasúti
    “Úgy hiszem ott már régen kiépítették, amit nálunk most akarnak “újként” összeeszkábálni.”
    .
    Kire vagy mire reagáltál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. Már az Index is pedzegeti, a Fidesz kirúgják az Európai Néppártból. Ha ez megtörténik Orbán és sleppje elveszti utolsó támogatóit is a fejlett világból, nem veszik komolyan ezután őket, kivetett páriákká válnak.
    Ennek komoly belpolitikai jelentősége is van a választások közeledtével. Ha az ellenzéki vezetőknek van egy kis sütnivalójuk nem fognak reagálni egyetlen állampárti vezető kijelentéseire, sértegetésére (ez eddig is felesleges volt, a magyar lakájmédia általában csúsztatva, a kritikák igazi élét tompítva közölte az ellenzék véleményét, ha közölte). Át kell nézni a Fideszen, el kell szigetelni vezetőit (nem a szavazóit!), fulladjanak bele abba a moslékba amit maguknak kevertek. Az ország normálisabb felének előre kell tekinteni, nem egy erkölcsileg végleg megbukott, hisztis, nemzetközi támogatás nélküli jelenlegi kormányára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  12. Orbán feszegeti a pofonos ládát, Navracsiccsal együtt.Navracsics amint azt mondta, ( nem szó szerint )hogy Barroso is egyetért az ő véleményével Vivian Redinggel való vitájában, fél óra múlva megjelent a Barroso sajtósának a nyilatkozata, hogy Barroso a Vivian Reding álláspontjával ért egyet.
    .
    Orbánnak meg kiáll a rúdja az Európai Néppártból. http://www.hvg.hu/itthon/RMDSZ:Kitehetik a Fideszt az Európai Néppártból
    .
    Mindez azt bizonyítja szerintem, hogy most kezdik látni, hogy hová fajult az eddigi toleranciájuk az Orbán kormánnyal szemben.
    .
    Ez a pali nem új úton jár, hanem visszafordult, és új köntösbe akarja nekünk csomagolni az egypárt rendszert.Teszi mindezt úgy, hogy eddig senki nem adott neki egy akkorát, hogy a fal adja a másikat! És teszi szintén úgy, hogy a tettestársai hallgatólagos beleegyezését bírja úgy határon belül, mint kívül.
    .
    Nem akar járt úton járni, pedig ott biztos hogy folytatódik az út, de az unortodoxia útjának végén biztos hogy ott a nagy fal! Mikor csattan ugyan neki? Szerintem csak idő kérdése…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  13. A kisgömböcnek tűrhetetlen, ha a világ bármely kis csücskében nem az ő szabályai érvényesülnek, mert az azt jelentené, hogy még sincs teljhatalma. Most ezzel az “Európa maradi” dumával — megfejelve a korábbi “Európa nem európai hely” (sic!) szöveggel — megpróbálja, hat-e a szómágiája másokra is a magyarokon kívül.
    A többiek korábban értetlenülés és döbbenten, most már az állapota súlyosságát lassan felfogva (és a pénztárcájukat jobban markolva) figyelik az őrült egyszemélyes mutatványát.
    Előre megmondom: a végén dühében földhöz fogja verni magát, hisztériás nagyjelenetet fog rendezni.
    És akkor leváltják a saját leghűbb emberei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. Anonyme
    Igazad van. Passzív rezisztencia. Ez a megoldás. Nem kell reagálni semmilyen baromságukra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Haláltánc? Még meddig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. Ez súlyos tébolyult, örökös szakfelügyeletet igényel, zárt osztályi elhelyezéssel, kényszergyógykezeléssel.
    Mi pedig garanciát követelünk arra, hogy ezentúl az országot kizárólag épelméjű ember vezethesse.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  17. A Kmorr-Bremse feliratból ítélve a kép az aktuális helyzetet mutatja ! Mit mondjak , nem éppen jó az állapota ISTEN KÜLDÖTTJÉNEK ! -valószínű hogy már emelni kéne a gyógyszeradagján , vagy már nem lehet tovább emelni??!! AGYŐ ORBI , mehetsz a helyedre a zárt osztályra !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. bubu64
    Engem itt is sokszor ért kritika mert nem szidtam Orbánt minden második mondatomban. Számomra értékelhetetlen amit művel, és szerintem az ellenzék értelmesebb felének is. Egy Bokrossal, Bajnaival, Gyurcsánnyal stb. lehet vitázni és kell is, öntelt szociopatákkal teljesen felesleges és értelmetlen. Valóban nagyon komolyan gondolom, a Fidesz és a Jobbik vezetőinek a hülyeségeit figyelmen kívül kell hagyni. Így nem lesz kivel vitatkozzanak, elfogy körülöttük a levegő. És ezt a választók is észre fogják venni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  19. Bocsi nem smittelni akartam kedves Szomjankórász , csak közben beszélgetek is és közben Ön is megjegyezte amit én , Szerintem is ez a valós helyzet ! Azért is gondolom mert egy ideje már csökkennek az orkbán által nyilvánosság előtt eltöltött időtartamok !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Mi van az egykori háttéremberekkel, mint a Földi Laci, a defendes ürge.
    Csak nem oligarcha ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. proaktiv
    2013. április 12. péntek 21:50

    “Túlavasúti…..Kire vagy mire reagáltál?”
    Arra az Orbán által maradinak nevezettre(!) amit nálunk most akarnak “újként” összeeszkábálni. Én ugyanis nem a szavait, hanem a tetteit próbálom nagynehezen gondolatban követni. Bevallom nem mindig sikerül. Valahogy AZER.. nem Európa felé van. Pedig nekünk az EU-val kell pillanatnyilag rendezni a viszonyt. Azzal a maradival. Akitől eddig kaptunk mindent.
    .
    Itt a cikk végén van, remélem olvastad:
    “Orbán tehát félúton tart Európa és a szakadék között, de nem áll meg félúton.”
    Remélem nem csak én olvastam.
    JÓ LENNE MEGÁLLÍTANI, AMÍG NEM KÉSŐ!
    (természetesen akkor nem báncsák a magyarokat, csak mi tehetünk ez ellen)
    .
    Elnézésed kérem . Az én olvasatom után reagáltam így.
    Piszkálja a fantáziámat a szakadék, ahova vezeti az országot ő sunyisága!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Túlavasuti

    Azerbajdzsán Európában van .Földrajzilag mindenképpen..Csak úgy mondom.(lásd: legutóbbi
    Euroviziós dalfesztivál Bakuban.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Talán még annyit az előzőhöz
    A KNORR- BREMSE is abból a maradiból “tolakodik” hozzánk, hogy kizsákmányoljon
    bennünket? Vagy talán őket is pótadóztatni kell néhány év múlva?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Barry1
    A KNORR- BREMSE is az EU-ból jött a Mercedssel együtt, nem Azerból.
    Szerintem a befektetők valamiért máshová fektetnek be. Nem az anyaországba.
    Azt gondolom nem egy külföldi ország gazdasági fellendítése lenne a céljuk.
    Inkább az, hogy “itt találják meg számításukat”. Nem gondolom, hogy otthon
    ilyen olcsó munkaerőt találnának. Nem azért vándorolnak ki tőlünk oda, mert
    itt jól fizetik a képzett, gyakorlott szakmunkásokat.
    .
    Én még nem vettem észre, hogy annyian vándorolnának Azerba dolgozni.
    Befektetőket viszont inkább Európának abban az irányában látom serénykedni.
    Valahogy itthon inkább a KKV fejlesztése a cél.
    Azonban más autóbuszokat és egyebet nagy sorozatban automatizálva gyártani, mint kézimunkával. Nagyobb a hozzáadott érték, ezért jobban fizet.
    Tagadhatatlan, hogy ugyanahhoz a termékhez kézimunkával több ember
    szükséges. Nyilván az eredmény is több részre oszlik. Természetesen a
    kézimunkához is kell szakértelem. A Ford futószalagja már a régmúlté.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Túlavasúti

    Én csak a földrajzi izére utaltam ,mert magyarországon a többség azt hiszi,
    Azerbajdzsán nem európában ,hanem ázsiában van ,valahol a tadzsik, üzbég és türkmén vidéken. Egyszer a rádióban is hallottam ,hogy Zdeborszky György volt CIB elnök is ezt mondta. A többiben igazad van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Barry1
    Látod minden relativ. Nemcsak attól függ hol helyezkedik el valami,
    hanem attól is, hogy ki nézi.
    .
    Mikor az előbbi sorokat róttam nem gondoltam arra, hogy néhány perc múlva
    Vicsek ismerteti, hogy a Magyar buszgyártás előnyit ismerteti vasárnap.
    Külön hangsúlyozva, hogy azok a buszok mindenütt jók csak nálunk nem.
    Sajnos már régen volt – valamikor ‘80 körül az Új Gazdasági Mehanizmus -
    kialakulása/elhalása idején. Dzsakartát elláttuk IKARUSZ buszokkal, mely
    után kb félév múlva összeomlott az Indonéz főváros közlekedése. A buszokat
    MERCÉDES buszokra cserélték. Ugyanis Indonéziában nem készültek fel a
    nálunk megszokott gyakori szervizre. Nem voltak flg gépkocsiszerelőik.
    A merci meg többéves -helyi szerviz nélküli – garanciával adott olcsóbb buszokat.
    már csak a konkurenciaharc miatt is, hiszen bebizonyította, hogy a mienk milyen
    rossz, az övék milyen jó. EZZEL ELFOGLALTA AZ ALAKULÓ PIACUNKAT IS!
    A buszgyártás terén azóta sem csökkent a “késhegyre” menő konkurenciaharc.
    De az már régitörténet. Vicseknek még emlékezni kellene az öngyúlladó
    alacsonypadlós buszokra, hiszen az még tavaly volt. Hol vannak azok a buszok?
    HOL VAGY EURÓPA? (hol a befektetők bizalma és pénze ehhez)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. “Egy helyes úton járó politikus nyugodt és békés arca, amint maradinak nevezi Kecskemétről Londont, Párizst, Brüsszelt és New Yorkot”.
    .
    K. jók ezek a fotók, csak mondom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. “Ühüm” és nagyon örülök, hogy nem éppen szülővárosomba szakadt le az ég felette. Jaa, hogy már azt is mi tartjuk! …
    Szólt Neki valaki, hogy miközben a túlélésért imádkozunk, nem tudunk egyszerre a bolhasegg cirkusznak tapsolni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Ennek a pszicho- és szociopata narcisztikus seggfejnek minenki mindent elnéz? Vegyük már észre: amit orbánc művel, az olyan, mint ha valaki bejönne a kocsmába és összevesze a csapossal, belekötne a békésen beszélgető emberekbe, beleinna a sörükbe, elvenné az asztalukról az öngyújtójukat, elszívná kérés nélkül a cigarettájukat és mindeközben még a jó édesmamájukat is szidalmazná.
    Mikor lesz már elég? Mikor fogja már meg valaki a nyakán az inget és dobja ki az ajtón úgy, hogy csigaként csússzon haza a saját taknyán?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  30. Kovács Szilveszter

    Indulatmentesebb ma mindenki. De ez talán vészjóslóbb, mint amikor őrjöngünk. Ez azt jelenti, hogy sejtjük : hamarosan felrobban a bomba. Most Reding őrjöng, mert rájött : megvezették, csúnyán. Ugyanazt érezheti, amit mi évek óta.
    Orbán önbeteljesítő jóslata megvalósul és valóban megtámadják “Magyarországot”. Már meg is futamodott. Inkább temetésre bujdokol, minthogy szembenézzen a “kidagadt erű ordibálókkal”.
    Pedig senki nem fog már ordibálni vele: ráadják a kényszerzubbonyt .
    Innen érdekes, mit csinálnak árván maradt katonái, akarom mondani: csicskái. Nem mintha azt várnám, hogy kihátrálnak mögüle. Vérszemet kap a Jobbik és közösen vagy felváltva az utcára vonul a CÖF-fel ?
    És mi mit csinálunk ? Utcára provokálnak bennünket ? Vagy remegve várjuk a véget a tv előtt ? És melyik tv előtt ? Ezt már a német gyerekek is tudják…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  31. Nos nyiltan és egyértelműen kimondta, hogy a járatlan út -szemben a járt úttal- az nem a demokrácia útja.
    Tegye fel magasba a kezét, aki ehhez akar asszisztálni!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Az arcát illetőleg, habár lehet vitatni és szépíteni a dolgot, hogy vannak rosszul sikerült fotók az utóbbi időben még felkent udvari fotósától sem láttam egyetlen előnyös képet róla.Túlmenőleg az elrejthetetlen betegségén, és korai elvénülésén, szellemi és mentális torzulás, a gonoszság jelei már kiretusálhatatlanul kiverődnek egyre jobban torzuló arcára, amely híven tükrözi egyre torzuló személyiségét.
    .
    Ő maga a kép, Oscar Wilde Dorian Gray-je amelynek nincs kópiája ami csúfulhatna az elkövetett szennyes tettei után, így ő maga tükrözi belső énjét.

    .
    Minél több képet kellene kitenni róla, induljon így ezzel az arccal 2014 nek.

    Amit Európáról és a világról mond: sajnos ennek a bolondnak egyetlen eredeti saját gondolata sincs, másoktól összelopkodott, itt ott hallott dolgokat szajkózik az eredeti összefüggésiből kiragadva, anélkül, hogy bármit is értene belőlük és próbálja a saját haszon nélküli hatalmi harca szolgálatába állítani mindegy érvet.
    -
    Ez az ember nem képes ara, hogy bármit is reálisan lásson, felmérjen, hogy megértse a történelmet.
    .
    Miniszterelnök úr , ( az úr csak gúnynév természetesen) ha nem tud értelmesen beszélni, legyen szíves fogja be a pofáját és takarja el azt a rosszindulatú, rút, petyhüdt, hájas, agyonhasznált, kiélt comodo sárkány arcát, ne rontsa itt a közízlést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. u.i. gyorsan gépeltem teleraktam helyesírási hibákkal, bocsánatot kérek ezért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Orbáb a nemzetközi tőke magyarországi képviselőivel parolázik, sőt stratégiai szövetséget köt velük. A magyar nagytőkésekkel nyilván nem kell ilyen szövetséget kötniük, mert ők már a fülkeforradalom előtt csatlakoztak a Vezénylő tábornok fő seregéhez. Európa maradiságát hűen tükrözi, hogy magyarországi csápjai csak nagy késéssel ismerik fel a fülkeforradalommal való szövetség fontosságát és szükségességét, de felismerik, s gyarmatosítóból így válnak segédcsapatokká.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Várom a csattanást.Legalább vége lenne ennek az ámokfutásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. röhejes a csutimakákó kijelentése, mert a díszmagyaros neokon és az epp szürkeöltönyös neokonsáskái egyaránt reakciós, népnyúzó búnbanda. de azért jól esik, hogy az általa agyonócsárolt multi betelepedik az országba, a zsebführer gyalázatos csicskatörvénykönyvének köszönhetőleg. mert hát a f…szes hiénafalkának is lecsurran-csöppen egy kis susu. csak ne játssza itt nekünk a bánk bánt, miközben gertrudis ágyikójába jól esik bebújnia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Milyen állat az, amely a segítő kézbe belemar?
    .
    ……………………..VESZETT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  38. Ezek a maradi európaiak nem értik, hogy a kolbásztöltés, a pálinkafőzés, a kötelező hittanoktatás, és a kisiskolások meditációja már egyenesen a 22.század előszobájába vezeti a magyarokat.
    Hol lesznek ők a gagyi űrhajóikkal, meg a számítógépeikkel, meg az egész internetes miskulanciájukkal akkor, amikor nálunk majd a szentkorona körül táncoló sámánok, és a táltosok verik a nemzeti színű sallangokkal, és rovásírással díszített tam-tam dobokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  39. Rájöttem a stadionépítés titkára !!! Azért ez a legfontosabb teendő, mert így akárhova megy beszédet mondani utána levezetésként a szabadságharc ellenségeit tudja körbe – körbe kergetni. Igaz, hogy Kósa szerint ez a nagy építkezés az európai színvonalú foci és bajnokság érdekében történik ( amit 30 éve várunk ), de a főnöke szerint az már maradi. Akkor meg minek ??? Hajdú-Biharban már minden rendben van, semmi gond, életszínvonal a plafonon már csak a Loki stadionja hiányzik, mert az lesz Kósa koronája és élete végéig hordhatja és büszke lehet egyetlen adófizetők pénzéből épült díszére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Rudolf Heß: “A párt Hitler, de Hitler Németország, mint ahogy Németország Hitler.”
    Most ugyanígy gondolkodik a kormánypárt Orbánnal kapcsolatban. Sajnos sokan, akik “Viktor! Viktor!” éljenzéssel felvonulnak képesek elhinni: A fidesz Orbán, de Orbán Magyarország, mint ahogy Magyarország Orbán. Ez a diktatóra önkéntes elfogadása.
    A népnek elég, hogy valaki ilyeneket mond: “Boldogok lehetünk, hogy a jövő teljes egészében a miénk.” (Hitler) Ameddig elhiszik követik, és tapsolnak, éljeneznek.
    A mai magyar vezetésnek megvan a saját Bormannja, Ribbentropja, Von Schirachja, Himmlere, Goebbelse. Persze ugyanezeket a párhuzamokat, hasonló idézeteket vehetnénk bármelyik diktatúrából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  41. Nagyon csúnya dolog egy maradi, zsákutcában ténfergő, mondhatni haldokló államtól várni, hogy gyárakat alapítson, építsen, munkahelyeket teremtsen a mi csúcs-szuper országunkban. Mi már úgyis sínen vagyunk, hagyhatnánk őket odaveszni a zsákutcájukban! Vagy a zsákutcában több a pénz? Ki érti ezt?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Még egy gondolat.
    A fidesztől nem idegen Századvég felmérése szerint a magyarok többsége már Unio ellenes. A többség úgy véli, hogy kettősmérce van Magyarországgal szemben, hátrányos a tagságunk.
    Természetesen ez egy korántsem biztosnak, és hitelesnek mondható felmérés. Csupán kommunikáció kifelé, és befelé, hogy már nekünk ez nem is tetszik, mi meg is gondolhatjuk magunkat. A végén törvénybe iktatják, hogy a Századvég felmérése helyettesíti a népszavazást, és el is van intézve az ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Tibor
    2013. április 13. szombat
    Azért az vegyük figyelembe, hogy a Századvég milliárdokat kap orbánéktól különböző feladatok elvégzéséért. Nyilván ez a mostani “felmérés” is az elvégzendő dolgok listáján szerepel a kormánnyal kötött szerződésükben..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. Orbán egyértelműen beteg ember.
    Ilyen kijelentéseket felelős gondolkodású ember nem mond.
    Nem mond sem kis összejöveteleken, sem pedig nagy nyilvánosság előtt.
    Talán ha (!) vannak ilyen gondolatai, azt ossza meg a feleségével este az ágyban,
    vagy a szeretőjével … rohadtul nem érdekel senkit az agymenése.
    Normálisan működő politikai keretek közötti pártoknál, már rég kivágták volna
    mint macskát … Nekem ne mondja senki, hogy nem figyelmezteti senki ezt a
    barom Orbán Viktort, hogy fejjel megy a falnak. Nekem ne mondja senki, hogy
    nem figyelmezteti arra senki, hogy ha egyszer megelégelik még lóghat
    hüvelyk ujjánál fogva egy buszmegállóba …
    Ez az ember egyértelműen beteg és eltávolítandó az ország vezetői posztjáról!

    Nem érdemes reális emberin normák szerint elemezni őt.
    Nem tudom ez az ember minek lenne jó, mi az amit csinálni tudna, de szerintem semmit.
    Szemmel láthatóan jól ért minden szétrombolásához, emberek összeugrasztásához, gyűlöletek szításához, rohaszt és bomlaszt …
    Húszon egynéhány év alatt sem tanult meg egy alap dolgot:
    Senki sem pótolhatatlan, még ő maga sem …
    Én már nem lepődöm meg semmin ennél az emberszerűnél! Hánynom kell tőle és az egész fidesznyikes bagázstól!
    Elemezni sem érdemes, esetleg orvosi kórtörténeti szinten, vagy negatív gazdasági elemzések, intőpéldájának felhozatalakor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Eagle !
    Mintha helyettem írtad volna cikkedet. Nagyon egyet értek vele.
    Köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. kecskeméti Károly

    Hunnia Géniuszának talán már a közeljövőben lehetősége lesz bizonyítania, mennyire pompás az ötlete egy mintaország felépítésére. Ha igazak a hírek, miszerint egy hetet kapott, hogy kivegyen néhány, az EU alapelveivel markánsan ellentétes fejezetet a törvényéből, különben kizárják a néppárti frakcióból, nos akkor, megszabadulva a “maradiak” lefékező ballasztjaitól, végre szárnyalhat önfeledten.
    Vajon merrefelé száguld majd és kivel?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. Azt hiszem a csuti minden megnyilvánulása utan kéne egy MTI közlemény:

    “A felelős magyar emberek szégyenkezve kérnek bocsánatot az orban viktornak nevezett egyén megszólalása es tettei iránt. Igyekeztünk minél előbb leváltani őt, hogy ne ártson többet Magyarországnak.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  48. commandante,
    Erre utaltam. Ez kommunikáció, a számukra egyetle hiteles közvéleménykutató szerint az embereknek ez a véleménye. Próbálják alátámasztani, hogy ők a nép nevében fordulnak Európával szembe. A közvéleménykutatás – amit ők fizettek – azt mutatja, hogy igazuk van.
    “Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam.” (Sir Winston Churchill)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. Maradéktalanul egyetértve Orbán minősitésével itt is, de eltekintve Orbán esztelenségétől szeretném ha tudnátok, hogy a Knorr-Bremse már a 60-70 években jelentős partnere volt Magyarországnak. Fék alkatrészeket szállitott a MÁV-nak. Tehát ennyire “maradi” ez a német óriáscég. Kiváncsi lennék vezetőinek reagálására az orbáni kijelentés kapcsán. Ugyanakkor felmerült bennem egy gondolat: meglehet, nem is az orbánizmusra épitik magyaroszági jövőjüket, tehát valamit tudhtnak, ami mi még csak remélünk, vagy sejtünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. telekis
    2013. április 13. szombat 05:44
    “Nos nyiltan és egyértelműen kimondta, hogy a járatlan út -szemben a járt úttal- az nem a demokrácia útja.”
    Nagymérvű amnesztia dúlhat csuti fejében.
    A mi országgyűlési képviselő polgármesterünket a “lógni foktok”-os dr Arnóthot is egy ilyen forgalomban szemben szlalomozónak “sikerült” eltenni láb alól.
    Csutit is hiába figyelmeztették! Utólag fog eldőlni, hogy az európai pálya
    nem arra lejt, amerre a csuti a többi ellenirányban hajtón csodálkozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos