Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem tehette ki a Milla a molinóját a Kossuth téren 2013. február 13. szerda 17:29 Forrás: AN

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem tehette ki a Milla a molinóját a Kossuth téren

Budapest – Amit szabad Jupiternek… Akár ezzel a dakota közmondással is leírhatnánk a helyzetet. Mint mi is megírtuk, hétfőn az éhségmenet résztvevőit egy gusztustalan és aljas felirat várta a Kossuth téren. Nem csupán a molinó szövege volt visszataszító, de az, hogy az elesettek nyomorán gúnyolódnak, sok szociológiai tanulmánynál többet mond el az Orbán rendszer arrogáns természetéről.

Amint azt a Városszíve blog fotósa megörökítette, a molinó a házőrség és a rendőrség tevékeny részvételével került ki a térre, majd, mire az éhségmenet résztvevői megérkeztek, már három sor rendőr vigyázta a feliratot, nehogy valaki kárt tegyen benne.

Ehhez képest szerdán délután a Milla is hasonló akcióval próbálkozott, ám az ő igyekezetük nem járt sikerrel, nem tehették ki a molinójukat a térre. A házőrség tagjai előbb az engedélyüket kérték, majd, miután ilyen értelemszerűen nem volt, kihívták a rendőrséget, akik igazoltatták az aktivistákat.

Utóbbiak kérdésére, hogy a magát Civil Összefogás Fórumának nevező Fidesz-közeli rohamosztag miért tehette ki a saját szövegét, azt a választ kapták, hogy a házelnök tudott róla.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 24 szavazatból)
Nem tehette ki a Milla a molinóját a Kossuth téren, 4.9 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Mist, a CÖF molinó kirakása nem “állítólag” hanem egy fideszfigyelő aktivistája által megörökítetten történt rendőri és kövérsereg segédlettel!
    http://fideszfigyelo.blog.hu/2013/02/11/rendori_jelenlettel_helyeztek_fel_az_ehsegmenetet_provokalo_transzparenst?utm_source=ketrec&utm_medium=csoki&utm_content=2013_02_12&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. bocs a városszíve aktivistája készítette:
    http://fideszfigyelo.blog.hu/2013/02/11/rendori_jelenlettel_helyeztek_fel_az_ehsegmenetet_provokalo_transzparenst?utm_source=ketrec&utm_medium=csoki&utm_content=2013_02_12&utm_campaign=index
    Ezért kérlek Mist ne terjeszd, hogy ez “állítólag” történt. Vagy Te nem a saját szemednek hiszel, hanem a CÖF-ös röfögésnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Sommás !
    *
    Nem szerencsés a tákolmányukat és a törvényeiket legyintve ál-alkotmánynak és ál-törvényeknek titulálni. Megmondom miért.
    *
    Attól még, hogy ezeket a . k a l ó z j o g . szabályai szerint hozták meg – egy kvázi elrabolt hajón – attól bármelyikünket bármikor ezek hatálya alatt citálhatnak rendőrségre, ügyészségre és a centralizált bíróság elé. Azért írtam egyes számban mert ezek a szervek is csak a “centralizált erőtérben” kénytelenek tevékenykedni. Ami még akkor is így van, ha például a bírósági tárgyalásokat Szájer Józsefné főbíró kurátor őnagysága kitelepíti, akár Pörköltpusztára, akár Bivalybasznádra…
    *
    Ezek az ál-törvények tehát hatnak, és sajnos nem utolsó sorban, rombolnak is…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Mert mi is azon az elrabolt hajón hánykolódunk, mint túszok.
    Előbb fel kell lázadni a kalózok ellen, s akkor majd megtagadhatjuk ama tákolt törvényeiket is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szombathelyen is megjelent a Bohóc-gárda 2014. február 9. vasárnap

Egy bolond százat csinál 2014. január 27. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos