Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szombathelyen is megjelent a Bohóc-gárda 2014. február 9. vasárnap 12:22 Forrás: AN

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szombathelyen is megjelent a Bohóc-gárda

Szombathely – Egyen-bohóc és a már megszokott táblák fogadták Szombathelyen a Szolidaritás fórumának résztvevőit és előadóit. A táblák felirata ugyanaz, mint amit már megszokhattunk, úgy tűnik, hogy a bohóc ruházatához is hozzá kell szoknunk.

Nyilván valamelyik Fidesz-közeli műhelyben készült, talán épp a CÖF-fel kapcsolatban álló maskarakészítő műhelyben. Ha arra gondolunk, hogy annak idején a magyar Gárda (azóta betiltott) egyenruháját Bencsik András, a Demokrata főszerkesztőjének élettársa tervezte, akkor talán nem túl merész a következtetés, hogy a CÖF-ben aktív szerepet játszó Bencsik (amúgy a régi Népszabadság pártrovatának munkatársa) is van valami köze.

Szemtanúk a Horvárh Csaba polgármestert is látták fényképezőgéppel a kezében. Nem a fórum vendégeit fotózta a fideszes politikus, hanem a tüntetőket. Nyilván dokumentálni akarta, hogy a mintegy tízfősre tehető tüntető sereg minden tagja megdolgozott-e a pénzéért.

Amikor azután a sajtó munkatársai is elkezdtek fotózni, a polgármester nagy bátra szedte az irháját és angolosan távozott a színről.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 48 szavazatból)
Szombathelyen is megjelent a Bohóc-gárda, 4.6 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. A mutyi kormány bohóc polgári köre bohóckodik országszerte.

    A főkolompos mutyisták félnek veszíteni mert akkor kibukik az összes elkövetett disznóságuk a média cenzúrától a trafikmutyiig………………….!!! ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  2. Ahogy a két csajt elnézem, ….
    A sarokra nekik kell pénzt vinni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (58 szavazatból)
  3. Azt hiszem sokan vártunk erre:
    |
    http://gepnarancs.hu/2014/02/a-mazsihisz-tavol-tartja-magat-a-kormany-holokauszt-2014-emlekprogramjatol/
    |
    A MAZSIHISZ TÁVOL TARTJA MAGÁT A KORMÁNY „HOLOKAUSZT 2014” EMLÉKPROGRAMJÁTÓL

    Felkérik Orbánt, hogy állítsa le a Sorsok Háza projektet és mentse fel a Veritas intézet élére kinevezett Szakály Sándort.
    Belföld, Kiemelt – Hírfarkas | Szerző: Gépnarancs | 2014. február 9. | Szólj hozzá!
    heisler2“Heilser András tájékoztatja a közgyűlés tagjait arról a határozatról, amelyet a ma reggeli MAZSIHISZ és a BZSH együttes vezetőségi ülése fogadott el, egy ellenszavazattal és egy tartózkodás ellenében” – olvasható a Mazsihisz Facebook oldalán.

    “Jelen körülmények között a Mazsihisz távol tartja magát a Kormány „Holokauszt 2014” emlékprogramjától.

    A közgyűlés felkéri Magyarország Miniszterelnökét, állítsa le a Szabadság térre tervezett Német megszállási emlékmű felállítását, mert annak szimbolikája jelentős mértékben hozzájárul a nemzeti felelősség elhárításához, a szobor körül kialakult konfliktus pedig károkat okoz hazánk nemzetközi megítélésének.

    A közgyűlés felkéri Magyarország Miniszterelnökét, állítsa le a józsefvárosi projektet (Sorsok Háza), mert történelemfelfogása a mai napig ismeretlen a Mazsihisz szakemberei számára, a projekt vezetője pedig érdemben nem működik együtt a Mazsihisszel.

    Közéleti-szakmai megnyilvánulásai miatt a Mazsihisz alkalmatlannak tartja a ”Veritas” élére kinevezett Szakály Sándort az Intézet vezetésére, ezért kéri felmentését.

    A Mazsihisz akkor tud részt venni a „Holokauszt 2014” kormányprogram folyamatában és abban az esetben fogja felhasználni a Civil Pályázati alaptól elnyert támogatásokat, ha a Magyar Kormány a holokauszt emlékezetével és feldolgozásával kapcsolatos gyakorlatán jelen határozatunk figyelembevételével változtat.

    A Mazsihisz politikai pártoktól független, határozatát országunk, Magyarország jövője melletti elkötelezettséggel fogalmazta meg.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  4. A nagyeszű rezsihívőket elnézve,
    és egy nagy írót parafrazeálva,
    csak annyit mondhatok:
    “Mélységes mély a hülyeségnek kútja!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (58 szavazatból)
  5. Orbán Gábriel arkangyala után most Orbán bérbohócai bontogatják szárnyaikat a Kárpát-medencében.

    És akkor most ezekre kellene szavazni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  6. Gonoszka: Nem az a baj, hogy csúnyák. Az a férjük baja. Az agykapacitással van gond. Az viszont a mi bajunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  7. TTalán ezért van annyi frusztrált férfi, vagy a konyak kevés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  8. Az utazó Orbán talpnyalói ott vannak minden kilométerkőnél, ha ránézünk ezekre a szerencsétlen megtévesztett, megvásárolt ellen kampányolókra látszik rajtuk, hogy nem a magas intellektussal rendelkező személyek, közül valók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  9. Micsoda két cudar rüfke..
    Csak rájuk kell nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  10. Az ember nem gyoz csodalkozni ennyi primitiv ember lattan. Hol elnek ezek. Lehet
    hogy nem tanultak meg az iskolaban szamolni? Akkor a kozmunka iskolakban inkabb szamolni kellene es nem napocskat rajzolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  11. Olcsó pénzért csak ilyeneket lehet kapni efféle magasztos feladatra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  12. Van már a fidessnek ,gazda,nő,munkástagozata,most már van bohóctagozata is,azonkívül, ügyész,bíró,ügyvéd és még ki tudja ,mi jön még. Elképzelhető, hogy lesz óvodás,és kisiskolás tagozat is,akad majd agyhalott anyuka, aki beöltözteti a pulyát ,bohócnak, kislibának. A két “amazon”a fotón, pedig ahhoz a nagy számban fellelhető tömeghez tartozik,akiket férjük,vagy élettársuk csak úgy tud szexuális kapcsolatra rávenni, ha előtte bekötik a szemüket,és teljes hangerővel orbánc beszédeket, hallgattatnak velük,ilyenkor földöntúli mosollyal arcukon, ellazulnak, libabőrösek lesznek,és minden perverzióra rávehetőek. Állítólag végeztek orbáncimádó nőkkel kísérleteket is,mely kísérlet során,fejhallgatón, orbánc beszédeket hallgattattak velük, egy kanapén kellett hanyatt feküdniük,miközben a homlokukra,egy orbánc által használt papír zsebkendőt helyeztek. A kísérletet vezető,nemzetközi hírű ideggyógyász beszámolója szerint,a rekordot egy 69 éves Egri hölgy döntötte meg, akinek félórás orgazmusa volt egyhuzamban,de érdekességként megemlített,egy 46 éves nőt is ,akinek itt volt életében először orgazmusa. Egyébként, férfiaknál is erekciót figyeltek meg, azzal a különbséggel,hogy itt, wittner és selmeczi beszédeket alkalmaztak a kísérlet során,valamint, papír zsebkendő helyett, egy női harisnyát, tettek a homlokukra.Ezen alkalommal egy 71 éves,volt T.SZ. elnöknél magömlés is bekövetkezett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  13. ,,Egyen-bohóc ”
    Orban Victor titokban, hozzaillö ruhaban jarja az orszagot.
    Következö forumokon, hangosan kell minden bohocot üdvözölni. Tiszteletem Orban Miniszterelnök ur, az ikertestvereit is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  14. Egy nagy cirkusz az egész ország, jogos a bohócok jelenléte.

    .
    Amit még hiányolok, az pár pávának öltözött rezsiharcos amint a sámándob ütemére táncol és rikácsol. A bohócok meg körülállják és tapsolnak nagy bólogatások közepette, természetesen derékszögben meghajolva.
    .

    Éljen és virágozzék a bohócok és pávatáncosok megbonthatatlan barátsága

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  15. ÓRIÁSI a BAJ, ez ELKÉPESZTŐ, tanult fejemmel el sem tudom képzelni, hogy ez hogyan kezelhető, bele sem mernék fogni, ez TERROR, ennek a kezeléséhez már komoly szakemberek kellenek… szerintem csak abban az esetben lehet elkerülni a VÉRENGZÉSEKET, ha a FIDE.SS marad hatalmon, ezt jól megcsinálták, addig fanatizálták a népet, amíg ez lett a VÉGe…illetve ez még csak a KEZDET…TÖMÉNY FASIZMUST építenek, és tudjátok az a véleményem, hogy a gazdasági bajok miatt, amit elsősorban a FIDE.SS generált és meg sem áll a 350-es euro árfolyamig, a nyilas eszméket valló utódok még sokkal durvábbak lesznek, mint a soá idején… a magyar bíróság “megengedte” a vonulásukat???…milyen alapon???…KI “UTASÍTOTTA” ERRE ŐKET/ŐT???(Ugyebár KITŐL nem független a magyar bíróság…- ez teoretikus kérdés volt…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  16. Na most nevessenek azok, akik annak idején nevettek, hogy Orbán a bohócügyi államtitkáráról beszélt. Láthatólag tényleg van neki.
     
    Továbbá:
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/04/26/jobboldali_koltok_borzalmasan_gyonge_versei_lxxviii
    Jobbolldalt az “Azonosították az őrjöngő bohócot” cím alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. A két “hölgy” a FIDESZ ádáz néni tagozatának oszlopos tagja lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  18. Jól figyeljenek emberek! Vanek Úr! Jogászka! Jó ötlet a “bohóc” NÉVEN NEVEZÉSE! Ki tudná kivitelezni, hogy az orbáni “gonosz bohóc” (aki fegyvert rejteget) is előkerüljön valahonnan? Ez szimbólum, amiből érthet az egyszerű ember! Vissza kéne fordítani rájuk e “reklámot”! A németek már többszőr riogatták a gyerekeiket az Orbán-bohóccal, tv-ben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  19. Orbán bohócot csinált a híveiből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  20. A fityesznek egyszeruen muszaj nyernie a valasztasokon.
    Ha veszit, akkor annyi gazemberseg fog kiderulni, annyi fej fog lehullani, hogy… Reszukrol tulajdonkeppen ez a tet. A vazallusok is be vannak kakilva, hogy elveszitik elojogaikat (trafik, allami megbizatasok, foldterulet stb), ezert mindenre kepesek lesznek a baloldal ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  21. @HZZZZZ
    2014. február 9.
    .
    „…Orbán talpnyalói ott vannak minden kilométerkőnél…”
    .
    Igazad van. Messziről lehet érezni a lefosott kilométerköveket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. Az senkinek nem jutott még eszébe, hogy abban az emlékezetes TV vitában Orbánból(!!!) csinált bohócot Gyurcsány?
    Máig nem heverte ki!
    Az én szemléletemben a bohócok valójában Orbán alteregóiként ugrándoznak a baloldali embereket zavarva!
    Bánjanak ezért velük érdem szerint!

    :-)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  23. Farsang van, úgy tudom.
    Tetszik a bandának bohócjelmez, a múltkori bohóc is pont ilyen jelmezt viselt.
    Biztosan a bohócjelmez volt a legolcsóbb…
    Legalábbis az az egy, amit felhúz valaki ov vagy a cöf bandájából, amikor a fidesz vagy ov parancsolja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Talán 1950-ben írta Márai, hogy ha eltakarodnak a kommunisták (akik szerintem soha nem voltak azok) akkor majd jönnek a félművelt sunyi parasztok. Nem tudhatta, hogy az egészen műveletlen, primitív, még a nevüket helyesen leírni sem tudó tahók jönnek, mint pl. Tállai, Kontrát, Czomba, Budai, Papcsák (milliárdos DOKTOR!), Fazekas, Zsigó (a kancsal cukrász Bajáról), Rogán, Cser-Palkovics, Szakács, etc., etc. Mindegyik egy katasztrófa. Nem kellene a bohócokat sértegetni, azok nagy művészek (mármint az igaziak, nem az álruhás Fradi-B-közép csürhéje…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  25. “dCarping
    2014. február 9. vasárnap
    17:24

    Orbán bohócot csinált a híveiből.”

    Elsősorban persze saját magából és a családjából, az apjából……….De lesz ő még Ceausescu is, nem is oly sokára…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  26. a 3 lumpen
    a bohóc az antiszemita és gyilkos lázár jános lesz
    pont úgy fest
    már csak a lófejű selmeczi gabuta hiányzik ebből a torz gyűlölettel átitatott pofájú fideSSnyik galeriből

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  27. Ó drága kenyér! Nektek számít a rezsi? Kicsit a faluszélén túl is kéne menni! Aki saját lakhelyén kívül is megfordult, az tán tudja, hogy nem a rezsi sok, hanem a fizetés kevés. Hazánkban az átlag fizetéshez képest nagyon magas a rezsi. Ha a fizetések európai színvonalúak lennének…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  28. -Hát igen! Gondolom nyugdíjasok. Mivel a nyugdíjemelés az infláció mértékétől függ és az inflációt -maga a kormányszóvivő dicsekedett ezzel, 8-10%-ról csökkentette le a rezsicsökkentés az ismert értékre, 6 de lehet, hogy 8 %-kal kisebb emelést kapott minden nyugdíjas és szociális járadékos. A rezsicsökkenés 6- 800 forintot hoz az év hat hónapjában, éves szinten 3-400 forintot havonta egy egyszerű állampolgárnak aki a kis házában él vagy a panelban használ gázt és áramot. (Hatalmas pénz ment el a rezsicsökkentésre de ennek 70%-a a legnagyobb rezsit fizető gazdag háztartásokra ment el. Drága a pázsit alá fűteni drága az autófeljárót fűteni és a medencéket sem két forint megfelelő hőmérsékletre fűteni és bizony a sok szoba is srófolja a rezsit.) Mindebből az következik, hogy pl. 100 ezr forintos nyugdíjra jött volna 8-10 % emelés és ehelyett éves szinten 3-400 forintot ad a kormány és mint a képen látható, örül a kis nyugdíjas az orbáni ajándéknak, a havi sok ezres minusznak ami gördített vesztességet okoz neki Jövőre nem a megemelt összegre jön az emelés! Ha sokáig élnek egyre növekvő, a kisnyugdíjakhoz képest hatalmas összeget veszítenek a mostani orbáni ajándék miatt.
    -Na ez az amiben ez a kormány példátlanul jól teljesít! Úgy lopja meg az embereket, hogy azok istenítik érte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Úgy látszik, Orbán Bohócügyi minisztere mozgósítja a Bohócügyi Minisztérium alkalmazottjait.
    De Kónyáék a hibásak, mert ha akkor leűltek volna a Bohócügyi miniszterrel tárgyalni, ma legalább tudnánk, hogy ki az!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Ez egyszerűen elképesztő . Nagyon remélem , hogy ez a bohócozás kontraproduktív lesz. Nem hiszem ,hogy ez a szektahívőkön kivül bárkinek is tetszene. Ez a két suttyó csicsa , hát……., inkább nem mondok semmit
    ( olyan vitneresek, még zászlóanya is lehet belőlük) Jó tudom ,hogy kell írni , ez most direkt volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  31. Megitelesem szerint a bohoc visszargett mar Orbanra ! Szerintem egy idiota aki ezt kitalalta ! Mindenestere en barmikor meglatom a bohocot MATOLCSY , ORBAN , LAZAR JUT ESZEMBE !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Szegény mamák!
    Nem veszik észre, hogy amit a rezsiből visszaadat a kormány, azt kétszeresen fizetjük meg??
    27% ÁFÁ-val 30 új adóval, tripla bankköltségekkel stb..
    Bár lehet, hogy nekik ez az egy nap mégis kifizetődő volt,
    bizonyára megkapták a fellépti díjat szokás szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  33. Köszönjük Fidesz! Ezt ezer hozzátok hasonló bohóccal sem tudjátok elkenni:

    – adójóváírás megszüntetése
    – béren kívüli juttatás drasztikus csökkentése (az adható 18.000 Ft-ról 11.250, ill. 5000 Ft-ra)
    – cafeteria megadóztatása
    – munkavállalói járulékok emelése
    – 32 ezer fő elbocsátása a közszférából
    – a foglalkoztatottak számának növelése utáni adókedvezmények megszüntetése
    – reprezentációs és üzleti ajándékok utáni adókötelezettség
    – cégautóadó emelése
    – egyszerűsített vállalkozói adó 30%-ról 37%-ra emelése
    – kötelező kamarai tagság (regisztráció fedőnévvel) 5000 Ft éves tagdíjjal
    – ÁFA-emelés 25%-ról 27%-ra
    – illetékemelések
    – a termőföldből átminősített ingatlanok értékesítéséből származó 20% feletti többlet 48%-kal adózik
    – az ingatlanadó de facto bevezetése (kommunális adó)
    – az ebek és lovak kötelező chipezése
    – a „chipsadó” bevezetése
    – a „chipsadó” emelése, majd kiterjesztése (pl. a gyümölcsízekre 500 Ft/kg)
    – szeszesital jövedékiadó-emelése
    – dohányáruk jövedékiadó-emelése
    – környezetvédelmi termékdíj bevezetése, majd emelése
    – üzemanyagok jövedéki adójának emelése („ha kormányra kerülünk, csökkenteni fogjuk az üzemanyagok jövedéki adóját”)
    – bioetanol jövedéki adójának 75%-os emelése
    – autógáz jövedéki adójának 100%-os emelése
    – az autópálya-használat minimumának négy napról tíz napra történő emelése – áremeléssel
    – baleseti adó bevezetése (természetesen ez az állami autókra nem vonatkozik!)
    – a táppénz lecsökkentése (kórház 60-ról 50%, táppénz 70-ről 60%)
    – 30 napi táppénz után időarányos szabadság csökkentése
    – a rokkantak ellátásának csökkentése, ill. megvonása
    – a szociális öntemetés bevezetése
    – szociális hozzájárulási adó bevezetése
    – elektronikus útdíj bevezetése (sok fuvarozó számára az eddig fizetett útdíj a többszörösére
    emelkedett)
    – közművezeték-adó
    – a magánszemélyek kommunális adója adótárgyanként 12.000 Ft-ról 17.000 Ft-ra emelhető
    – kaszinóbezárás, majd újranyitás bennfentes feltételekkel
    – bírósági eljárásokkal kapcsolatos illetékek drasztikus emelése
    – banki tranzakciós díj emelése, „csekkadó” – tranzakciós adó megduplázása 3 ezrelékről 6 ezrelékre
    – betéti kamatok után 6%-os „egészségügyi” hozzájárulás bevezetése
    – telekommunikációs adó
    – „cégadatok kötelező frissítése”-adó. Cégenként 20–50 ezer forint között + ált. forg. adó
    – pénztárgépek cseréje 100+150.000 Ft/pénztárgép, plusz havi 2-3 ezer Ft NAV-val való állandó kapcsolat
    – nyugdíjaskedvezmény részleges megvonása a távolsági buszokon és gyorsvonatokon
    – közmunkások nettó 61.000 forintos fizetésének 49.000-re csökkentése
    – munkanélküli-segély időtartamának 270-ről 90 napra csökkentése, szociális segély összegének 28.000-ről 22.000-re csökkentése
    – egyetemi és főiskolai támogatások drasztikus csökkentése
    – a Munka Törvénykönyvének átírása a munkavállalók számára hátrányos feltételekkel
    – pedagógusok munkaidejének de facto meghosszabbítása
    – tandíj de facto bevezetése
    – asztmás gyerekek emelt összegű családi pótlékának megvonása
    – mozgássérültek közlekedési támogatásának visszavágása
    – egészségügyi járulék emelése

    Hajrá Magyar Csapat! Még négy ilyen szép évet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  34. győzike

    Nem csak a kommunális adó az ingatlanadó, nálunk ( buda környéki kisváros) még az előző kormány alatt vezette be az épitmény( ingatlan) adót a fideszes városvezetés ,közben az ellenzéki szijjártó azt ordibálta a tv-ben ,hogy a kormány ne merészelje bevezetni az ingatlanadót még más néven se!!!!! Névszerint megemlitette az építményadót, AKKOR amikor az már 2 éve be volt vezetve ő általuk!!!! Egyébként nekem ezzel nincs is különösebb bajom , egy évre kb 40000 ft, nem egy nagy összeg ,soha nagyobb sarc ne legyen engem csak a süket duna és a hazudozás bosszant.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. A képen mellik a bohóc?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Én sajnálom ezt a két megvezetett nőt, nem úgy néznek ki, mint akik értenék, miről is van szó. Nyomorúság az ő életük, rá van írva az örömtelen arcukra. Tényleg sajnálom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. Mintha ráismernék a bohócra – nem a goj Professzorok Batthyányi Köre Nowinszky Laszlo mezőgazdasági mérnök lenne az? Na, belőle sem nézek ki egy Nobel díjat: íme a rogues gallery http://www.bla.hu/profs/tagok_tab.php?page=17

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Ja, még annyit, ha tényleg ő a bohóc, akkor a családja remélhetőleg elhatárolódik – fia N. Zoltán (1964) Szombathelyen él a családjával. Belgyógyász és gasztro-enterológus szakorvos. Felesége bõrgyógyász. Két fiúk (Péter és Gábor) gimnazista, kislányuk (Judit) általános iskolás. Másik fia N. Tibor (1970) Keszthelyen bõrgyógyász és kozmetológus szakorvos, felesége reumatológus szakorvos. .
    Egyébként mi a tanulság: “ha korpa közé keveredsz…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Szöveg nélkül:
    .
    http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/797/5553/original.jpg?w=600&h

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos