Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Európai Unió figyelmeztette Orbánt 2013. február 15. péntek 9:57 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Európai Unió figyelmeztette Orbánt

Budapest, Brüsszel – Hannes Swoboda, az Európai Parlament (EP) szocialista frakciójának vezetője csütörtökön nyilatkozatban ítélte el a Fidesz alaptörvény-módosítási tervét, és arra figyelmeztette Orbán Viktor miniszterelnököt, az EU nem ad támogatást ahhoz, hogy az Alkotmánybíróságot megfosszák jogosítványaitól.

Swoboda szerint az Országgyűlés elé terjesztett javaslat jelentős mértékben csökkenti az Alkotmánybíróság kezében levő jogi eszközöket. Összeomolhat az igazságszolgáltatás, ha megfosztják jogköreitől az Alkotmánybíróságot – közölte.

Az alaptörvény-módosítás azzal is fenyeget – tette hozzá -, hogy annak elfogadása nyomán lényegesen romlik a legsérülékenyebb csoportok helyzete, valamint sérül a véleménynyilvánítás és a média szabadságának európai alapelve.

“Orbán Viktornak nem kellene téves módon úgy értelmeznie közelmúltbeli tárgyalásait Brüsszelben, illetve az Európa Tanáccsal, hogy az bátorítást jelent negatív, veszélyes politikájához” – fogalmazott közleményében az osztrák szociáldemokrata politikus.

Hannes Swoboda felkérte az Európai Bizottságot, hogy kísérje szoros figyelemmel a magyarországi fejleményeket. ”Az alkotmány módosítását nem a parlamenti többség érvényesítése révén, hanem az ellenzékkel és a civil társadalommal folytatott vitában kell elérni” – hangsúlyozta az EP szocialista frakcióvezetője.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 60 szavazatból)
Az Európai Unió figyelmeztette Orbánt , 4.8 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. “és arra figyelmeztette Orbán Viktor miniszterelnököt, az EU nem ad támogatást ahhoz, hogy az Alkotmánybíróságot megfosszák jogosítványaitól”
    .
    És akkor mi van? Kit érdekel? Orbánt érdekli? Tojik rá, hogy az EU nem járul hozzá.
    .
    Tudja jól, hogy az EU nem rendelkezik végrehajtó hatalommal. Így hát bármit meg fog tenni, amit akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (62 szavazatból)
  2. Most már nem védeni kellene a tákolmánybigottságot, hanem felszámolni és újra alakítani. Persze nem a fasiszta bandának, hanem a Köztársaságnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (63 szavazatból)
  3. Debizony, hogy adnak támogatást. Ihol például ez a 20 milliárt euro. Nos, ha nem adnák, akkor lehetne mondani, hogy nem támogatják.
    Dejszen, éppen az a baj, hogy támogatják (persze, miért ne támogatnák, ha nekünk ez kell…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  4. Vehetjük ezt kedvező előjelnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (19 szavazatból)
  5. “…. Összeomolhat az igazságszolgáltatás, ….”

    Már rég összeomlott, Handó Tündével, Szájer Józsival és persze Polt Péter fővadásszal…….Swoboda nyilván tudja ezt, de még egyelőre udvariasan fogalmaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (56 szavazatból)
  6. Az orbánizmus nem fasiszta, hanem neonáci. A hitlerizmustól az különbözteti meg, hogy ellenfeleit nem legyilkolja, hanem koholt perekkel teszi tönkre emberileg, idegileg, pozicionálisan.
    Ha minderre az EU nem figyel, úgy jár mint Európa a Rajna-vidék lerohanása után. – mire felébredtek, már késő volt. Orbánisztán legfőbb ismérve az élet minden területére kiterjedő törvényesített rablás, a törvényesített jogtalanság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (69 szavazatból)
  7. Aki figyelte, húsz év során OV parlament munkáját az bizonyára tudja is, hogy az összes problémánk, ami az országban előfordul csak neki köszönhetjük. Az Antal kormánytól a Bajnaiig simán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (66 szavazatból)
  8. Szelektíven süket és vak “kedves” vezetőnk, meg úgyis az ellenkezője a jó mindennek….
    .
    Eddig is csakazértis alapon ment minden, most miért lenne másként???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  9. Csatt írta a lényeget. Bizony támogatják, a kesztyűs kézzel bánással, a finom célozgatással, azzal, hogy még mindig adnak pénzt a minihitlernek, amit a haverok zsebrevágnak. Mi épült az országban 3 év alatt, az eu pénzekből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  10. Keddi
    +++++++++++++
    Alig várja, hogy fizikai erőszakot bevethessen, azért van a sok provokáció, hogy valakinél elszakadjon a cérna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  11. Amrem
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Minden nyilvános figyelmeztetés fontos, akkor sem ezeket lebecsülni, ha tudjuk, a döntéseket hozó testületekben az Európai Néppárt, az Orbánt elvtelenül védő pártcsalád van többségben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  13. Kecskeméti Károly vontolla

    Az EU-nak illett, sőt kötelessége lett volna előbb megszólalni, méghozzá sokkal hangosabban. A legnagyobb mulasztás a csatlakozási feltételek, és a házirend felületes megfogalmazásakor történt. Fel kellett volna készülni arra az esetre, ha némelyik tagországban weimari állapotok alakulnak ki, és ahol felbukkan egy diktátorjelölt. Magyarország intő példa lehetne, ám a jelek szerint némi ejnye-bejnye után néma csönd….
    Vigad a csapatkapitány, öngólok sorozatát lövi az ellenfél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  14. Nem értem az emberek tisztesség érzetét!
    Kell-e lenni és úgy általában hol van az a pont, ami után bárkitől elvárható, hogy azt mondja: az adott témához innentől fogva tovább nem adom a nevem.
    Sem a szakmai- és sem az erkölcsi becsületem…
    .
    Ennek megfelelően: ennyi hányattatás után az alkotmánybíráknak az elfogadott tisztségükről már régen le kellett volna mondaniuk, másoknak pedig az erre való felkéréseket el kellett volna utasítaniuk. Ugyanis itt is kellene, hogy legyen egy olyan határ, amit senki sem léphetne át. Még a hatalom sem.
    Tehát az alkotmánybírói szakmától is elvárható, hogy egy bizonyos pont után szabotálja azokat az elvárásokat, amelyek számára nem vállalhatók. Igen! Lehetetlenül el egy látszat-demokratikus intézmény!!!
    .
    A problémákra ne a külföld hívja fel a figyelmet, hanem a hazai szakma!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  15. Falra hányt borsó. A csuti egy hasadtagyú önjáró diktátor, országa pedig egy lyuk Európa közepén. A fasiszta orbanisztán előbb – utóbb szétveri az Uniót. Nem elég, hogy hátraküldik a hátsó sorba, mit valamikor elemista koromban a tanító néni a hülye gyerekeket. Fel kell függeszteni a tanácskozási jogát. Helyes lenne egy elmeorvosi vizsgálatnak alávetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  16. telekis
    A határon már akkoriban túl voltak, amikor ellenzékben támogatták a vekkerest!
    Ilyen ellenzéke nem hiszem, hogy volt még valaha egy kormánynak, ilyen elvvel:
    hogy ami rossz az országnak, az jó a Fidesznek! Hiszen bármilyen ellenzék is, azer csak az országért kell dolgoznia és nem ellene!
    Na, ezt támogatták a narancsosok és erre szavaztak a magyar emberek – szóval a határt már nagyon régen átlépték, most pedig már szerintem nincs kiszállás, csakis sodródás lehet, esetleg kirúgás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  17. a cím kissé csúsztat, nem az únió, hanem csak az egyik, nem a legnagyobb és nem a vezető frakció elnöke küldte a figyelemfelhívást, kb. annyit is ér.
    Másik meg, a tudat és a lét viszonya, a lét viszont a kormány adja, ezért szűkül az AB tudata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  18. “Arab tavasz”.2012.Egy É-Afrikai országbn a forradalom elsöpörte a 35-40.éves diktatúrát.Az új alkotmány kidolgozását követően kikérték a véleményét a parlamenti ellenzéknek,+a parlamenten kívüli pátoknak,+a lakosságnak.Azaz társadalmi vitára bocsátották az alaptörvényt.Ehhez képest a magát “európainak,keresztény-polgári szarságnak”nevező csuti diktátor,eláshatja magát is,meg az értelmiségi elitjét is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  19. Slomó nem így látja! :
    http://www.zsido.com/cikkek/Tortenelmi_elorelepes_a_kozossegek_meltosaga_vedelmeben/10/3332éppen most üdvöziti

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  20. A cím nem méltó az AN-hoz. A magyar ügy sajnos csupán az európai pártcsatározások egyik terepe. Az ún. néppártiak nyilván ájult csodálattal figyelik nemzetvezetőnk ügyködését, és igyekeznek tanulni tőle. Sajnos hajlamosak vagyunk abban a hitben ringatni magunkat, hogy nem ismerik jól a helyzetet. Ugyan már…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  21. Slomót elvakítja az aranybornyú csillogása. Nem tanul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. HORTHOMIGLAN HORTHODIGLAN

    .
    .
    Na de Hölgyeim és Uraim, ott Buruxeles-ben!
    Most kell fölébredni ?
    Tudom ez is nagy dolog, csak nehogy késő legyen !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  23. Na, kedveseim, itt a “nemzetközileg is előremutató jogalkotás” (Köves Slomó szíves közlése) mai magyarországi gyakorlata: http://www.commmunity.eu/2013/02/09/eltavolitottak-a-jogvedot-es-az-ujsagirot-a-kitores-napjarol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. HORTHOMIGLAN HORTHODIGLAN

    ˙
    ˙
    Újabban Hack Péter Alkotmányjogász is csak mellébeszél, azaz nem mondja ki a tuttit* és köntörfalaz amióta a Vezér a Hit Gyülekezetét történelmi egyház rangjára emelte… Ügyes a mi vezérünk >> tudja mitől döglik a légy és a becsület…
    ˙
    ˙
    * Azt, hogy diktatúra van, melyhez a totális jelző már csak rövid idő kérdése…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  25. Ha sokat ugrálnak Brüsszelben,elindítjuk a Békemenetet.Nem lennék most az Unió helyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  26. H&H (valami egyszerűbbet is találhattás volna4)
    Szóval nem ébredt fel senki, csak egy pártlobbista sajtótájékoztatott.
    Nem figyelmeztetni kéne az uniónak (és persze nem egy pártvezérről beszélek), hanem eljárást indítani, aztán megvonni. És ennek okát nagydobra verni, nem Orbán által kommentelni.
    Csattnak igaza van (mint mindig).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Jujha! Orbán most nagyon megijedt. Pedig tényleg megijedhetne már!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. Németországban viszont Angela Merkelt ekézik a 3xbóvlis miatt, neki azer van mitől tartania, hiszen idén választás lesz.
    A 3xbóvlisnak nagyon megártott a 2/3, igen felszállt tőle a fellegekbe, nagyot fog huppanni, mert onnét már csak lefelé van, ha ezt a felhatalmazást jól használta volna fel és az éhkoppot, az emútnyócévet nem egyszerre akarta volna behozni, hanem szép lassan, apránként lenyúlva, többre ment volna.
    Ha megkérdeznék tőle, hova sietett, biztosan nem tudná megmondani, hogy mire is volt jó ez a kapkodás?
    Lassan járj, tovább érsz/élsz – vagy valami ilyesmi!
    Ezt nagyon elszabta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  29. http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=191459:fernand-braudel-idszersege&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109
    Nagyon jó írás. Ezért nem lesz itt soha változás. A keleti mentalitáshoz tartozik a magyarok háromnegyede.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  30. A gyűlölet alkotmánya

    Az Alkotmánybíróság hatálytalanította ugyan az átmeneti rendelkezéseket de a Fidesz még durvább megfogalmazásban lényegében majdnem mindent vissza kíván emelni most már az Alkotmány törzsszövegébe.

    A beterjesztett negyedik alkotmánymódosítás szerint : „Magyar Szocialista Munkáspárt és jogelődei, valamint a kommunista ideológia jegyében kiszolgálásukra létrehozott egyéb politikai szervezete bűnöző szervezetek voltak..” …”A demokratikus átmenet során a Magyar Szocialista Munkáspárt jogutódjaként jogi elismerést nyert politikai szervezetek a törvénytelenül felhalmozott vagyon örököseként is osztoznak elődjeik felelősségében.”

    Az MSZP-nek 800 ezer tagja volt és családtagjaikkal együtt ez hozzávetőleg 2,5 millió ember. Jelenleg az MSZP-nek 1,2 millió fő szimpatizánsa van ez a családtagokkal együtt 3,6 millió fő. Ezek mind bűnözök vagy bűnpártolók a FIDESZ szerint. A négymillió szegény és a négymillió bűnöző országa leszünk. Ha ezt az alkotmánymódosítást elfogadják.

    Mire ez a módosítás, mire a gyűlöletet az Alkotmányba írni?

    Szabad vadászati engedélyre van a Fdesznek szüksége? Azt és akkor vadásszon le akit és akiket éppen politikai érdekei megkívánják?
    Szégyen ha ez bekövetkezne.
    Egy ország és az ellenzéki pártok szégyene ha hagyja ezt a módosítást.!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  31. Jó, hogy ezt Swoboda elmondta, de nem számít, mert
    (1) az EU a sajtószabadság ügyében és más ügyekben is tulajdonképpen legyintett, és mert
    (2) Magyarország lassan de biztosan előbb az EU perifériájára, majd onnan a periférián kívülre fog szorulni — egyrészt Orbán szándéka szerint, másrészt azért, mert kényszerűen ki fog alakulni a kétsebességes Európa.
    Az EU-nak elege van belőlünk meg a problémáinkból.
    Olyanok vagyunk, mint egy bukásérett iskolás, akit tévedésből továbbengedtek felsőbb osztályba. Csak problémát jelentünk, csesztetjük a tanítónénit, rosszra motiváljuk a többi tanulót, folyamatosan zavarjuk az órákat..
    Hamarosan megnyílik a “kisegító osztály”, ahol majd jól el leszünk szigetelve, nehogy megint bajt okozzunk.
    Ha netán valaha kimászunk belőle, évtizedekig fog tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. Orbán egyik államtitkára, ha jól emlékszem azt mondta, na és mit tud csinálni velem az EU vezetése. Magyarul, csináljuk amit akarunk , oszt jó napot,lehet jogászkodni.
    Akkor most az EU vezetői jönnek. Orbán Viktor, marad a túlzott deficit eljárás. EU támogatásról, pedig ne is álmodjon, mig nem állitja helyre a demokráciát hazánkban. Ja és mondanák, oszt jó napot. Akkor Orbán úr nagyot nézne, h saját fegyverével lőttek vissza rá.
    Az padlóra küldené. Mert ha nincs pénz, Orbán támogatói kihátrálnak a forradalmár vezér mögül. Egyedül marad, s fél órán belül megbukik.
    De kérdés, megteszi-e ezt az EU vezetése. Az a vezetés, amely sok ,sok szálon összefonódott már Orbán rendszerével.
    Vagy ha a német vezetők azt mondanák, áthelyezzük a mercédes gyárat a Románokhoz. Ez akkora pofon lenne Orbánnak, h siethetne a fogorvosához. De a német vezetés nem mond ilyet. Miért nem? Tudja valaki a választ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  33. Szolid 2o13. o2.15.
    Valaki megmagyarázná nekem, hogy tulajdonképpen mi is az az EU? Mert nagyon nem az amire az elnevezése utal illetve amit gondoltunk róla! Ugyanis, ha létezne a szó nemes értelmében az EU, akkor nem lehetne ilyen helyzet hazánkban sem és máshol sem. Elnézést, ha érzékenységet sértettem, de nekem úgy tűni ez az EU-nak nevezett sóhivatal előbb-utóbb lángbaborítja Európát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  34. A pusztaputyin nem tanul semmiből és senkit sem ismer el. Pedig most mutatták fel a piros lapot neki. Sajnos ismét virágnyelven tették. Sebaj, the show must go on…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  35. Ebből a nyilatkozatból lehet “következtetni” hogy gondolnak a mi “vezérlőcsillagunkra” az unióban .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  36. girbegurba
    Ez jó ötlet, nem véletlenül nem nevezték át Alaptörvény Bírósággá. Mert úgy a Tákolmánnyal együtt lett volna kihajítható.
    Akkor viszont nem kifogásolhatják, ha a “láthatatlan alkotmány” elveit továbbra is érvényesítik. Valamelyik ujjacskájukat meg kell harapni! Vagy Alaptörvény Bíróság: és akkor elvárható, hogy a korábbi alkotmányos döntéseket ne vegyék figyelembe, vagy Alkotmánybíróság: és akkor nem kifogásolható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. EdCarping
    JELENLEG van többségben a néppárt. De 2013-ban uniós választások lesznek, és az uniós országokban mostanában a választásokon nem a néppárti jelöltek nyernek.
    talalom
    Rossz a kép, éppen nem mélymagyar pittykésnek, hanem Rambónak beöltözve bohóckodott. Varánusz blogjából elérhető a Kurucinfó videója. Meg kell szakadni a röhögéstől a “szabadságharcos” szerelésű szereplésén.
    http://varanus.blog.hu/2013/02/16/orban_leterdelt_brusszelnek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. és ilyenkor kezdek igazat adni Gonoszkának, aki a véleményével nincs egyedül:
    [viennacalling] [2012.nov.30. 17:05]
    s.w.a.t] [2012.nov.30. 16:59]
    “AK47. ”

    Akármit is jelentsen, ha ez a megoldás, akkor oké!!!
    [s.w.a.t] [2012.nov.30. 17:11]

    [tovaris] [2012.nov.30. 17:01]Mondja, Ön ellenállhatatlan ingert érez arra, hogy ordenáré legyen?

    Kedves [tovaris]!
    Ugyan , mi az “ordenáré” az AK47-ben???

    [viennacalling] [2012.nov.30. 17:05]Akármit is jelentsen, ha ez a megoldás, akkor oké!!!
    38 mm, a tárban 32 töltény+egy a csövön, hatótávolság parabola eltérés nélkül 450m. Hasomló paraméterek, UZI.
    http://www.nepszava.hu/articles/comment.php?forum_topics_id=174407&database_id=603815&forum_forbidden=0&no_results_total=168&lstresults=12

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Gonoszkának a kezdetektől igaza van.
    Orbánt puha demokratikus eszközökkel leváltani lehetetlenség, ahhoz sokkal radikálisabb lépések kellenének, de birkaországban a sokszázezres békés tüntetéssel folyamatos és következetes nyomásgyakorlás is álomvilág-kategória.
    Addig “töketlenkedjük el” az időt, hogy nem lesz más, mint nekirontani, de az óriási véráldozattal jár majd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. Nekirontanak, csatt, ne félj. Csakhogy erre az első alkalmas pillanat sajnos – nagyon úgy néz ki – csak 14 hónap múlva jön el. A véráldozat pedig még így sem biztos, hogy megúszható. A jobboldal számára ugyanis nincs – nem lesz – “újra” kártya. És ezt még ők is tudják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  41. Megerősítem Gonoszka jövőbelátását. Ezt mondja csatt és Jonesy is. És Barry1 még itt sincs!
    Továbbmegyek. sztem 70% az esély az erőszakra, de azt a kis 30%-ot nem kell elhanyagolni. Jobb lenne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Tisztelt Szolid !

    Egy kérdésedre engedd meg hogy válaszoljak!
    Én is abban a tudatban voltam és szóról-szóra úgy tudtam, amit te is leírtál kommentedben!
    “Ugyanis, ha létezne a szó nemes értelmében az EU, akkor nem lehetne ilyen helyzet hazánkban sem és máshol sem”
    Mondjuk erre egy példát felhozhatnék , amikor Merkel asszony – akit teljes szívemből tisztelek és becsülök mert fantasztikusan jól csinálja a dolgokat – aki szólt Berlusconinak valamint Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke is rátelefonált Berlusconira aki azt mondta ” vegye komolyan a helyzetet, »különben mindannyian bajba kerülünk”
    A többi ugye már ismert Berlusconi megbukott!
    Ugye a mi kormányfőnk állandó harcot vív az EU-val és aki az EKB-val és az EU meghatározó köreivel vitatkozik komoly gazdasági kérdésekben, az elég rossz esélyekkel indul.
    Valahogy ezt mindig megússza OV és kormánya , de sajnos az okát nem tudom!

    A kérdésedre a válasz , az Európai Egyesült Államok elképzelt, jövőbeli megvalósulása!
    Meglévő európai nemzetállamok státusza le lenne fokozva, mint az USA-államoké, l elveszítve a nemzeti önállóságukat és függetlenségüket.
    Ha létrejön akkor közös alkotmánya, kormánya, az e kormány által meghatározott közös külpolitikája, egy közös adóhivatala által begyűjtött közös adórendszere, és az európai hadsereg létezne.
    Ekkor már Orbán keze igencsak meglenne fogva és most egyelőre örül hogy ettől oly messze van még!

    A kommentelő társaim már leírták számtalanszor , hogy az EU nem fog beleszólni a dolgainkba!
    Szerintem is nagy hibát követnek el, de hiába akarod te vagy én , ha az EU vezetősége hajhatatlan ezügyben!

    Nem tudom és nem értem, hogy nem veszik észre, hogy ezzel a gazdaságpolitikával nem lesz előrébb az EU , csak visszahúzó erőt képvisel e ország!

    Remélem megtaláltad a kérdésedre a választ :)

    Üdv
    Sedona

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Tisztelt Vélemény
    “Vagy ha a német vezetők azt mondanák, áthelyezzük a mercédes gyárat a Románokhoz. De a német vezetés nem mond ilyet. Miért nem? Tudja valaki a választ?”

    Én megpróbálok válaszolni!

    Sokkal alacsonyabb a hazai bérszínvonal mint más európai országokban, ami miatt komoly megtakarítással kecsegtet!
    A világcég európai igazgatója említette hogy a Magna ausztriai, grazi gyárában nem tud olyan olcsón gyártani, mint Magyarországon lehet. Ausztriában 24, Magyarországon kilenc euróba kerül egy munkaóra.

    Egy szó mint száz, én is szeretném ha kapna egy pofont és siethetne a fogorvosához, de ettől is nagyon távol van , nagy-nagy bánatunkra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Ahogy Orbán lemond arról a 4 millió emberről hazánkban, akik mélyszegénységben és szegénységben élnek, ugyanúgy lemond az Unió Magyarországról. Vesszen a férgese.

    Orbán pedig első perctől úgy viselkediki mint egy cigányvajda (hiába, na a származás). Teljhatalom, arrogancia, teljes fegyelem és a seggnyalás alapelvárásként működik. Aki nem hajlandó erre, azt kiközösíti.

    Fütyül ez az unió ejnye-bejnyéjére. Tudja, hogy nincs mögötte se erő, se szándék.
    Legföljebb jönnek az ENSZ megfigyelők, mint Szerbiában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Szolid 2o13.o2.16.
    Kedves sedona!
    Köszönöm a válast, sajnos akkor semmi remény a diktátor hajlamúak leállítására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Azeri baltás kiadatásával nemzetközi konfliktust sikerült okozni, melyet az örmények még nem zártak le!
    Az EP költségvetési szavazása után majd lenyugszanak a kedélyek és ezzel a kérdéssel is kell foglalkozniuk, mert Örményország választ vár a baltás elengedésere és kitüntetésere, mivel ehhez a hozzájárulásunk nagy pofon volt!
    Amit az előző kormány óvatos külpolitikával elkerült, ezek belecsaptak a lecsóba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Orban szarik az Unio fejere , nem tudnak mit kezdeni vele ezt KIS O is tudja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Sajnos az EU is egy sóhivatal, csak nem egy helyen bányászták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Orbán még ebben a rövid idejében mindent keresztül visz, amit akar. A kétharmad, az kétharmad, csak ezért tudja megtenni. Ezért kell 2014 után egy összefogás, hogy több párt kétharmadával ezeket a jogszabályokat törölni lehessen és felelősségre vonást lehessen alkalmazni az egész csűrhével szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Inkább vagyonelkobzást!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az utolsó csepp pálinkáig harcolunk 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos