Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese 2012. december 8. szombat 20:31 | AN

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese

Budapest – Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, a “keresztény” erkölcsiség hirdetője lopott. Erről a diplomáját kiállító ELTE kiállította a hivatalos szakmai bizonyítványt. Semjén szereptévesztésben van, mert az ELTE véleményével szemben ő nem mint az Orbán-rendszer második embere áll, hanem mint hallgató, egy diák. Nem bírálhatja felül az egyetem szakmai véleményét, és nem minősítheti hatalmi pozíciójából az egyetemi bizottságot. Az alátámasztott szakmai véleményt politikai támadásnak nevezi, amellyel azt bizonyította be, hogy nemcsak lopott, hanem hazudik is.

Az ügyet kirobbantó hvg.hu szerint az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja pénteken ismertette az intézmény által felállított háromtagú bizottság jelentését, amely azt vizsgálta, hogy vannak-e azonos szövegek Semjén Zsolt 1992-es szociológia szakdolgozatában és akkori témavezetője, Molnár Attila Károly 1992-ben és 1993-ban megjelent egy-egy tanulmányában – mint ahogy azt a hvg.hu november 26-i cikkében kimutatta. Tausz Katalin pénteken azt mondta, a bizottság december 3-án kelt jelentése “jelentős mennyiségű szövegazonosságot állapított meg” és ezzel Semjén “súlyos tudományos-etikai vétséget követett el”.

Tausz Katalin azt hangoztatta, hogy nincs lehetőség arra, hogy Semjént szankcionálják: ennek oka nem az, hogy a dolgozata szabályos lenne, hanem az, hogy nem szabályozta senki az egyetemen, hogy milyen eljárást kell követni, ha “az oklevél kiadását követően derül fény arra, hogy az oklevél kiadásának esetleges feltételei nem álltak fent”. Semjén dolgozata eszerint olyan, hogy annak alapján nem járna neki diploma. Azért nem tudják tőle elvenni, mert erre vonatkozóan nincs szabályozás. Ebben az esetben az etikus eljárás az, ha valaki saját maga adja vissza a diplomáját, és ír új szakdolgozatot, amelyek alapján neki jogosan jár az oklevél. Semjénnek jelenleg olyan diplomája van, amely neki nem jár.

A történet lényege az, hogy Semjén írt egy doktori dolgozatot, amelynek jelentős részét kimásolta Glasenapp Az öt világvallás című könyvéből és más művekből. Utána ugyanennek egy átírt és rövidített változatát beadta szociológia szakon szakdolgozatnak is. Az egyik bíráló, Horváth Zsuzsa szociológus, éles szemmel megállapította, hogy Semjénnek a New Age-ről írott katolikus vallási szemléletű szubjektív firkálmánya egyrészt nem szociológia, másrészt nem tudomány. Ezért elégtelent adott erre. Ezután ismeretlen időpontban, bekerültek a dolgozatba Semjén egyik bírálójának, Molnár Attila Károlynak tanulmányaiból egyes részletek, amelyek arra szolgáltak, hogy a benyújtott plágium a szociológia látszatát keltse. Ezt vizsgálta az egyetemi bizottság, amely megállapította, hogy ezek az átvett részek is plágiumok.

Semjén, aki előszeretettel emlegeti szakértőnek magát, de ebből a szakértésből egy doktori után sem lehetett semmiféle önálló és egyedi gondolatot találni, arra hivatkozik, hogy a behízelgő modorával és a mechanikus szorgalmával milyen kitűnő jegyeket szerzett a szociológia szakon. Van szerencsénk ismerni olyan szociológián végzett embert, aki akkor zárta a legjobb félévét (színtiszta ötösre), amikor egyetlen vizsgán sem jelent meg, hanem évfolyamtársai adták át az indexét a vizsgáztató tanároknak. Nem véletlen, hogy az ELTE nem folyamodik erősebb lépésekhez, mert részben maga is felelős azért, hogy Semjénhez hasonló szélhámosok tömegesen szerezhettek diplomát. Semjén is erre hivatkozik, hogy az egyetem miért most vizsgálódik, miért nem vette észre a csalást húsz évvel ezelőtt.

Semjén azonban két dolgot csúsztat egybe: egyrészt az egyetem akkor vizsgálódik, amikor tudomást szerez a csalásról, és az most történt meg, másrészt a csalás akkor is csalás, ha arra csak később jönnek rá. Az egyetem ezzel korrigálta a korábbi tévedését, és kimondta azt, hogy Semjén szakdolgozata érvénytelen, most Semjénnek kellene korrigálnia magát, és érvényes szakdolgozatot írnia, vagy lemondani a szociológia diplomáról. A szociológia tudomány, Semjénnek a New Age-ről folytatott szubjektív agymenése nem tudomány, amitől pedig az lenne, arról kiderült, hogy lopás.

Ennek ellenére az ország erkölcsi csősze politikai karaktergyilkosságnak nevezi azt, hogy egy tudományos testület kimondta a csalást, leleplezte, hogy más tanulmányból vett át szövegeket. “Politikai vitára, politikai harcra készen álltam és készen állok” – mondta. “Családi, személyes, privát életbeli, vagy akár egy húszéves dolgozat ürügye mögé bújva politikai harcot folytatni tisztességtelen – jelentette ki a saját szentté avatásában reménykedő Semjén, akitől a “karaktergyilkosság” olyan távol áll, mint szűzmária szentjózseftől. Semjén és alkoholista párttársa “keresztényüldözésnek” nevezte, hogy kimutatták Semjén dolgozatában a plágiumot. A fő farizeus most azt mondta: “Évi 150 ezer új magyar állampolgár, akikért mindent elviselek.”

Ez a kijelentés olyan, mintha Semjént ezek az új magyar állampolgárok tartanák csak vissza, hogy le ne mondjon, és értük elviseli még azt is, hogy egy tudományos testület csalónak és tolvajnak minősítse. Értünk nem mond le, hogy legyen nekünk évi 150 ezer magyar állampolgártársunk, aki a Fideszre szavaz. Mondata üzenet Orbánnak is, hogy ennyit veszítene, ha menesztené a fő hazudozót.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (262 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +286 ( 384 szavazatból)
Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese, 4.7 out of 5 based on 262 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. A főnöke meg mindig igazat mond.

    És akkor, most mi van??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  2. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    AZ Ő ÉRDEME
    .
    Ő tudja, hogy imáinak köszönhetően – amelyek nagy valószínüséggel szintén hazugságok – még életében feloldozást nyer. Ha akarja, magátói őszensége XVI. Benedektől, mert az meg hálával tatozik neki Orbán betereléséért az anyaszent egyház nyájába… – Nagy fogás volt Zsolti.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  3. Ez papol karaktergyilkosságról, aki saját maga vallotta be, hogy Gyurcsány amortizálása volt a feladata, és azt példásan teljesítette. Ez a sötét bunkó még el is dicsekedett avval, hogy mekkora egy suttyó, és másra sem alkalmas, mint hogy egy másik embert koholt vádakkal tönkre tegyen.
    Na most a fagyi visszanyalt, ez a patkány meg keresztényüldözésről hazudozik, meg fekete PR-ről.
    Amit ő taníthatna a templomokban, az pontosan az amortizálás, a karaktergyilkosság és a fekete PR.
    És ez a csótány Mo me-helyettese. Ennek lett létrehozva egy ilyen poszt, meg a másik csicskának, a navrának.
    És ez gyarmatosítja országunkat a vatikán igájába.
    És ezek betonozzák be magukat a hatalomba a sunyi, csaló választási törvényükkel.
    Ez bizony vegytiszta hazaárulás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (77 szavazatból)
  4. Plágium Pali kettő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (52 szavazatból)
  5. Úgy látom rögtön megjelent a fidesz minuszolós gépezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (51 szavazatból)
  6. rúgnám szöges bakkancsal addig azt a rusnya disznó fejét, míg mozog

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (48 szavazatból)
  7. Báthory Ödönke

    Antifülke:
    A Tömjénzsóti munkássága Nemzeti karaktergyilkosság, a haza felemelkedése érdekében. Ellenben amikor róla kiderül az igazság, az vegytiszta keresztényüldözés. Nézd, én már az oviban megtanultam, hogy mi a különbség a füllentés és a hazugság között: Füllenteni én szoktam, hazudni más. Nos, ők még mindig itt tartanak.
    Ha már akkora keresztények ezek az urak, akkor Jézus egy beszédjére hadd emlékeztessem őket:
    “A mit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták.” (Mát 7/12) magyarra lefordítva: ha azt akarod, hogy téged karaktergyilkoljanak, akkor feltétlenül karaktergyilkolj másokat. EZ Isten Igéje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  8. “karaktergyilkosság”?????????
    “keresztényüldözés”?????????
    Hazaárulás, ami a hóhérnak sem megengedett!!!!!!!!!!!!
    Amikor a hóhért akasztják?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  9. Azzal mentegeti az erkölcsiségét, hogy milyen jól teljesített(?) év közben, a marha!
    :((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  10. Mi ez a meglepődés? Csak egy politikus a sok közül. Az egyk így lop, a másik máshogy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  11. Nem is értem! Hát milyen magyarok vagytok ti?
    Ilyen kárörvendés nagy nagy illetlenség egy olyan emberrel szemben, aki a főnökével együtt fog megdicsőülni egy pápánál tett látogatás alkalmával.
    Ne siettessétek a dolgot, mert még a munka nem végeztetett el! A dandárja még csak ezután jön.Az ártatlan gyerekek még nincsenek beterelve a karámba a szüleikkel együtt,így hát ne örvendezzetek!Amíg a mű nincs kész,addig a csutinak szüksége van rá.
    Milyen érdekes! A főnöke nem veszteget rá egy védelmező mondatot sem.Mi történhetett? Csak nem majrézik ő is, hogy tüzetesen utánajárnak az ő dokumentjének is? Mert ugyan feltettek a netre valamit, de ki tudja, ebben a nagy keresztényi forgolódásban? A mai világban minden megeshet…
    Azért elvártam volna, hogy fröcsögő nyállal védje magát, mint amikor Gyurcsányt amortizálta!
    Jó volt, férfimunka volt a javából!
    Azért én javasolnám neki, ha a vallása nem képmutatás, hogy húzzon el a jó francba.
    Azt mondják, hogy aki másnak vermet ás… az sírásó… Hát Zsóti komám, lehet neked ezek után akármilyen titulosod is, tudjuk hogy a sírod saját kezűleg ástad meg… Idő kérdése,hogy mikor pottyansz bele.. Ha csak a szentatyád ki nem segít szorult helyzetedből. Amint hírlik, nagyon ért hozzá, hogy a nagy keresztényeit kimosdassa a trutyiból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (48 szavazatból)
  12. Most mi a baj evvel ?
    Hát lőtt magának egy doktorit.
    Naés ?
    Különben is jó vadász és egy lövéssel mingyár’ kettő sikeredett neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  13. #
    bumburi
    2012. december 8. szombat
    21:40 Viktorkát Kádár Jani Bácsi idején vették fel az egyetemre és a komcsik adtak neki diplomát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  14. Gedeon
    2012. december 8. szombat
    22:15
    Akkoriban azt tanították, hogy bárkiből lehet miniszter.
    Ma látjuk, hogy tényleg így van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  15. Gedeon
    Ez az! Ezért kellene megnézni! A káderek tudtak helyezkedni.Állítólag nem brillírozott ott sem, csak a duhajkodás ment neki,meg a piálás.A baráti körének is utána lehetne járni.A dajcstompiét meg megkülönböztetett figyelemmel is kísérni..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  16. Tömjén, te politikusbűnöző, takarodj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  17. Hát igen!
    Az a csaló, aki a hvg tényfeltáró újságíróinak kezeügyeibe kerül az megnézheti magát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  18. Tömjén szájából a tisztesség szó penetráns rothadó bűzzel kísért kilélegzés.
    Mára egyébként Magyarországon a lopást a kormány következmények nélküli, államilag bevett szokássá tette. Lopnak magánnyugdíjvagyont, dolgozatot, adófizetők pénzét, földet, bármit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  19. “Semjén: Végig jeles tanuló voltam
    2012.12.08. 14:26
    Habosodik a szakdoga-ügy. Semjén sajtótájékoztatott.

    “Küldetésem a magyar nemzet újraegyesítésének a szolgálatára szól, évi százötvenezer magyar új állampolgár, akikért mindent elviselek, köszönöm” – ezzel a sajátos tématársítással zárta a szakdolgozat-botrányáról rögtönzött sajtótájékoztatóját Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Majd a “lemond?” típusú kérdéseket elengedve füle mellett távozott a rendezvényről.
    .
    Kurta előadásában politikai karaktergyilkosságnak nevezte a szakdolgozatával kapcsolatban kirobbant ügyet. Kijelentette: politikai ellenfelei “fekete PR-ral” karaktergyilkosságot készülnek elkövetni ellene.” (…)
    http://fn.hir24.hu/itthon/2012/12/08/semjen-karaktergyilkossagra-keszulnek-ellenem/
    .
    Hogy is mondta Semjén?
    “Küldetésem a magyar nemzet újraegyesítésének a szolgálatára szól, évi százötvenezer magyar új állampolgár, akikért mindent elviselek”
    .
    1. Milyen küldetés az, ahol bizonyítottan csaló a küldött?
    2. Milyen nemzet az, ahol súlyos etikai vétséget elkövető csalónak kell vagy szabad nemzetet egyesíteni?
    3. Milyen állam és melyen (állam)polgár az, aki eltűril hogy a hazáját kül- és belföldön egy köztörvényes csaló képviselje?
    4. Milyen csalárdságon alapuló nemzet újraegyesítés az, ahol csaló az egyik fél? (Vagy a másik is?)
    5. Milyen miniszterelnök helyettes az, akinek az új állampolgárok számának gyarapítása többet jelent, mint a hazaiak érdekeinek mindenek fölötti védelme?
    6. Semjént nem az új magyar állampolgárok számának emeléséért tartják (el) a hazai adófizetők.
    7. Semjén plágiuma önlejáratás, ami nem csak az ELTE és a Pázmmány Péter Katolikus Egyetem, hanem egyben a hitben élt életek és a katolikusok lejáratása is., mivel Semjén keresztény (nép)párt színeiben politizál, és mégsem akar tudomást venni a hitetlensége miatt bekövetkezett, meghasonlottsága okozta tényekről.
    8. Semjén hiába emleget karaktergyilkosságot magával kapcsolatban, mert volt már ilyen a pályafutása alatt, igaz, hogy szerinte rendelésre, de ő volt a végrehajtó. Most a hóhért akasztják, ezen nincs miért csodálkozni. Akkor Semjén volt a tettes és más volt a céltábla, most fordult a kocka.
    9. Bűnt büntetlenül elkövetni nem lehet. Egy teológusnak legalább ennyit tudni kellene, politikusként nem kevésbé.
    10. Semjén mondjon le minden politkai és egyházi megbízatásáról, mert hiteltelenné és alkalmatlanná vált mindegyikre! Aki másokat akar képviselni, legyen erkölcsileg tiszta! Aki nem az, válasszon más elfoglaltságot magának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  20. Semjén szánalmas hepciáskodását egy pillanatra félretéve: milyen szabályozás az, amelyik nem rendelkezik arról, hogy mi a teendő, ha az oklevél kiadása után kiderül a csalás? Aki ilyet írt és működtet, az jobbik esetben pancser, rosszabbik esetben gazember.
    Továbbá:
    Ha Schmitt-től vissza lehetett vonni a doktori címet, Semjéntől mért nem?
    A SOTE tudta, mit követel a tisztesség, az ELTE nem tudja?
    Vagy a SOTE tudta szabályozni az ilyen eseteket, az ELTE nem?
    Az ELTE vezetősége pancser vagy gazember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  21. Annyi vadászbaleset történik mostanában; nem lehetne, hogy egyszer “véletlenül” ezt a seggfejet nézné vaddisznónak egy puskás kolléga? Vagy védett madárnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  22. Nem a baleset meg a szöges bakanc snem megoldas. Ezeket a szr embereket demokratikusan fugetlen bírosgának kell maj delitélni. Nem lehetünk olyanok mint ők.
    Most már tényleg kiváncsi lettem dajcs “deutch” tompika hogyan is jutott diplomához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  23. Tuti hogy nem hisznek Istenben. Ja meg hogy keresztények ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  24. Az egész Orbán kormány bűnözőkből áll.Az egyik fele csinálja a másik asszisztál hozzá ,egyik sem megbocsátható.A karakter gyilkosság a Fidesz találmánya ,bár mostanában szeretettel használják másra .például hvg vagy Semjén plágium ügye.A VILÁG LEGMOCSKOSABB ÉS LEGHAZUGABB KORMÁNYA NEKÜNK VAN ,mi ebben vagyunk világ elsők…………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  25. Berkesi András írta a félelemről:
    “Aki fél az megtanul hazudni”
    Egyetértek vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  26. Semjén “keresztény” létére nyilvánvalóan nem ismerte azt az igazságot : Az Isten nem siet, nem felejt, nem ver bottal”, mert akkor el se vállalta volna az általa eldicsekedett Gyurcsány amortizációt – és persze ha lett volna benne egy kis tisztesség, becsületesség is…Abban téved, hogy az igazság kiderítése és nyilvánosságra kerülése amortizáció lenne az esetében. Ugye milyen kínos ez, Semjén Zsolt?
    Most, miután kiderült, vétkezett és tovább vizsgálni nem tudják az ügyét – az eddigi hírek szerint – így egyértelműen ráég a stigma a homlokára, csalt, lopott és hazudott is. Utólérte az “isteni igazságszolgáltatás” , éljen ezzel a tudattal hátralévő éveiben !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  27. Ha rólam derülne ki, hogy csalással szereztem magamnak valamilyen végzettséget, (még ha csak az érettségi is az) eljárást indítanának ellenem, és valószínűsítem, hogy igen fájdalmas, és hosszan tartó eljárás elé néznék.

    CommonSense
    2012. december 9. vasárnap
    01:26
    “Nem a baleset meg a szöges bakancs nem megoldas. Ezeket a szr embereket demokratikusan fugetlen bírosgának kell majd elitélni. Nem lehetünk olyanok mint ők.”

    Ezt felejtsd el, ilyen bíróság nincs ma Magyarországon
    és sajnos ez a megoldás, mert a politikai (és más) elit sajnos nem ért a szóból, és ebben a tetves országban addig nem lesz rend, amíg bele nem verjük a fejükbe (szó szerint) hogy büntetlenül nem lophat, csalhat, és tehet olyat ami akár végzetes eredménnyel is járhat az emberekre nézve. Nem teheti meg senki hogy leszarja az embereket, csak azért, mert “értelmiségi” (ő jobban tud mindent) és megválasztott politikai vezető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  28. Nem értem Töjmén úr háborgását. Ha neki szabad volt “fekete PR-al” kinyírnia Gyurcsányt, akkor most mi a baja ? Egyébként pedig az a véleményem, hogy olyan nagy a különbség közte és a becsületes ember közt, mint a geológus és a teológus között. Ég és föld.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  29. Pál ll. levele Timótheushoz 2/24. ,, Az Úr szolgájának pedig nem kell torzsalkodni
    hanem legyen mindenkihez nyájas,tanításra alkalmas,türelmes.”
    Tehát nem olyannak kell lennie, akinek az ellenfelét amortizálni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. öregszeder +++++++++++++ :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  31. A létharmatjuk semmivel nem jobb és tisztességesebb tőlük, mert náluk ez a mentalitás bejön!
    Magyarország lakosságának gyerekeit ilyenek fogják erkölcsre oktatni?
    A példamutatás az oktatás-nevelés egyik ága.
    Nehéz lesz megmagyarázni, hogy a miniszterelnök-helyettes miért nem mond le, PlagiPált pedig menesztették és a még a dr-jét is megvonták tőle.
    Ja, kérem, ahol megvezethetőnek, butának nézik a népet, ott ilyen kicsire nem adnak!

    Nagyon remélem, hogy lesz holnap a Parlementben olyan, aki a HVG.hu-s újságírókért is megszólal, hogy kinek is kellene bocsánatot kérni és kiktől és főleg jó hangosan?! MINDENKITŐL!

    “Állva tapsolás” lesz-e a vége a Parlamentben, mert azért azt tudjuk, hogy míg a vekkeres nem ad jelt, addig nem igen mondhat le senki….ha igen, akkor a KDNP-nek is annyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  32. Nem csak a helyettes tolvaj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  33. Egyébként -mellékesen- az a véemnyem hogy ezzel köszörüli ki a csorbát a HVG , merthogy a Shittplagi bácsi ügyében SZINTE BIZONYOS hogy ” felsőbb tényezők ” súgtak nekik . ( Milyen szép horthysta időkből származó kifejezés : Felsőbb tényezők…nemde ? :D )
    -
    Ellenben azért kínos egy ilyen lapnak ha kiderül : bábnak , holmi strómannak használták egy hatalmi játszmában.
    Hát most -nagyon helyesen- megmutatja hogy nem lehet velük packázni !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  34. Egy igazi keresztyén vállalja önmagát és pártját nem pedig egy másik párt farvízén evickél be a Parlamentbe. Ha nem vitya jobbkeze ( evvel törli azt a bizonyos testrészét ) akkor hol lenne ???? Senki nem ismerné, mert eddig sem tett semmit és ezután is képtelen lesz magától valamit is kitalálni. A ” nagy magyar bábú” majd osztogassa az észt amikor a 2/3-ot majd egyedül éri el. Addig pedig csend és hullaszag !!! Meg kell nézni a parlamenti közvetítéseken, hogy az Isten nem a mennyben hanem mellette van azaz ül vagy éppen diktátori üvöltéssel és kézmozdulatokkal próbál szabadságharcot folytatni a démonjai ellen. A ország nyakig a szarban ő meg vigyorog mint a vadalma. Szépen egymásra talált a két “szuperkeresztyén” Remélem a nyilatkozataiban említett évi 150 ezer magyart nem ő akarja legyártani, mert attól meg kell védeni az ORSZÁGOT !!! Ha én is elmennék Etiópiába és ígérgetnék minden földi jót az adófizetők pénzéből akkor mindenki fehér lenne és évi félmillióval lennénk többen !!! Vigyorog mindenűt, de még véletlenül sem jutott eszébe ???, hogy azokat a mély szegénységbe taszított családokat akiket ők löktek oda egy havi fizetésükkel segítség. mert van miből amennyit az elmúlt években ” tisztességesen és keresztény módon” elloptak és raboltak. Remélem, hogy ő és pártja ugyanúgy fog járni mint azok akiket már ” kivégeztek” és kíváncsi leszek, hogy az elefántbőr vastágságú pofáján őszinte lesz-e a mosoly??? Most is jön a parasztvakítás az energia árak csökkentésével, de majd a szolgáltatók megoldják, hogy minden egyes fillért visszavegyenek maguknak a különböző korrekciós tényezőkkel. Kiváncsi leszek, hogy miként fognak tudni családok megtakarítani 100 ezer Forintot amikor arra nincs pénzük, hogy a havi 20-25- ezer Forintos számlájukat kifizessék. De majd viktorka, zsoiltika, meg janika lerendezi !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  35. A HVG-n mindenki megnézheti, hogy mennyire azonosak a szóban forgó két dolgozat szövegei. Ezek után a tolvaj miniszterelnök-helyettes, – akinek egyébként ismernie kellene a Tízparancsolat Ne lopj! felszólítását – pofátlanul kijelenti, hogy visszautasítja az erkölcsi megállapításokat, melyek között az egyetem három fős bizottsága is megállapította a lopás tényét. Erre szokták mondani: “ehhez pofa kell!” Rajta kívül egyébként a legfőbb felelősöket is meg kell jelölni, a KDNP tagságot. Ha ezt ők és az egyházak nem ítélik el, akkor azt kell megállapítani, hogy – Jézus Urunk laodíceai levele szerint ők képmutatók – még az ateisták is különbek, mint a langyos, képmutató álkeresztények. Az egyházak pedig hallgatnak, mint kupac a fűben, eltűrik, – vagy hallgatásukkal bizonyítják a saját langyos képmutatásukat. Döbbenetes az az erkölcsi fertő, amit apró esetek számtalan formában a figyelő, valódi hívők szeme elé tárnak, hogy a magukat keresztényinek nevező egyházak nem keresztényiek. Erre természetesen felkészültek, már ők mondják, mondatják még az országgyűlésben is, hogy a kereszténységet támadják. Erre ismert egy nem dakota de primitív mondás: legjobb védekezés a támadás.
    A KDNP sem először bizonyítja be, hogy se nem keresztény, se nem demokrtata, a néphez pedig semmi köze, -megszavazta a szegények elleni törvényeket, a nyugdíjpénztár elrablását, lehetetlenné teszi a szegény fiatalok egyetemre jutását, a valóban mezőgazdasággal és állattenyésztéssel foglalkozó vidéki gazdák földhöz jutását, létrehozták a szegényektől elvett pénzeknek a gazdagokhoz juttatását az egykulcsos adóval, stb stb stb.
    Sajnos, mi, – igazi keresztények – ma még kevesen vagyunk. Amikor a Bibliára alapozva számba vettem, hogy mi az igazság,- megírva “Kik a felelősök a társadalmi problémákért”, és “A református egyáz helyzete” című tanulmányaimat, akkor a református egyház vezetői a legjobb védekezést választották goebbelsi mintára, – az agyonhallgatást. De ugyanígy elutasítóan nyilatkozott a Népszabadság és a Népszava is. Másfél év elmultával most ismételten megpróbálkozom a két tanlmyány közlésével az említett két lapban, ha nem közlik elküldöm a 168 órának és a Vasárnapi Híreknek is. Talán nem lenne haszontalan leközölni az Amerikai Népszavában i.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  36. Az is tolvaj, aki mások bizalmát meglopja!
    Lemondani, próbálj meg lemondani, meg fogjuk tanítani, hogyan csináld…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  37. “antifülke
    2012. december 8. szombat
    21:02″
    ++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Szép lassan ki fog derülni feketén, fehéren, hogy milyen bűnözők, maffiózók ülnek a Parlamentben. Keresztényekről nem beszélhetünk, mert ezek nem azok! Hazug, velejükig rothadt kisstílű bűnözők, akik a zsarolhatóságuk révén mindenre képesek.
    A plágium az plágium, lopás, csalás. Még akkor is, ha azt 20, vagy több éve követték el. Lehet ösze-vissza hablatyolni, de azt csak a birkáknak, akik ésszel sem felfogni, sem megérteni nem képesek.
    Na ifjúság! Itt egy szép példa arra, hogy a parlamenti jogalkotóknak (akik még ingyen elvégezhették az egyetemet) milyen erkölcsi alapjuk van arra, hogy döntsenek a mai és jövő generáció továbbtanulási lehetőségeiről.
    Mostmár értem, hogy a cél az, nem kell ide “okosabb, műveltebb” ember náluk!
    A kérdés csak az, hogy a magyar diplomákat ezek után hol fogadják komolyan?
    Mennyire hiteles a magyar egyetemi (ELTE, SOTE után) diploma????
    A végén, ha orvoshiány lesz, majd “ilyen diplomákkal” fognak műteni? Diploma nélküli fogorvosok már vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  39. Ha valaki veszi a fáradtságot, és van hozzá gusztusa, nézze meg ennek az embernek az arcát ,mikor OV mellette állva beszél a parlamentben! Látható az a karakter, melynek megölésétől ez a tistességtelen fé..eg tart !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  40. Néhány napja a fiam 5-ös dolgozatot írt az iskolában. Véletlenül belekérdeztem az anyagba, kiderült hogy nem tudja. Ezután persze beismerte, hogy puskázott. Megkapta a büntetését, mert azt mégsem mondhattam neki, ha így csalsz, még Köztársasági Elnök vagy Miniszterelnök-helyettes lesz belőled. Az ugyanis a fideszesek módszere.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  41. Semjénnek nem HARCOLNI kéne, hanem TAKARODNI de gyorsan! Még ez a mocsok Pálfi is, a volt MTV híradó volt PÁRT TITKÁRA is gyorsan bársonyos nyelvével elkezdte a tolvaj seggét nyalni, ill. kiállni Semjén igazáért. Ha jól emlékszem ez a tolvaj amortizálta le Navrasiccsal Gyurcsányt. Emlékezzünk volt egy képviselő aki annyira elragadtatta magát a parlamentben a felszólalásában ” MÉG LÓGNI FOGTOK” interpellált ma ez a néhai Úr, nincs az élők sorában, autóbalesetet szenvedett. Gyanitom kitalálták kire gondoltam? Arnóth Sándor. Nincs kifizetetlen számla AZ ÉLET MINDENKINEK VISSZA ADJA AMIT ÉRDEMEL. Most legalább ez a keresztény ember, éjen verejtékben ágyába forogva átérezheti milyen érzés ha valakit alaptalanul megvádolunk. De átérzésről itt szó sincs, mert ezeket a parasztokat elvakítja a MÉRHETETLEN “GŐG”:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  42. Az önvallomása szerint 2002 és 2004 között Gyurcsányt amortizáló semjén ma, lesúlytóan nevezi a csalását feltárókat amortizátoroknak. Holott ezek az berek nem hazudnak, ahogy tette ők és párttársai éveken keresztül, s mindezt a “kiváló” keresztény erkölcseikre hivatkozva. Ez gyalázat, különösen azért, mert folyamatosan hülyének nézi az embereket, ellenzékieket és saját híveiket egyaránt.
    Szomorúan tapasztalom, hogy hallgatásukkal a keresztény egyházat asszisztálnak ennek az embernek az erkölcstelen tetteihez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  43. Semjén simán csaló. Ha egy csipetnyi igazságérzet lenne benne akkor lemondana , eltűnne a közéletből és akár Rómába elmehetne egy sekrestyébe segitőnek. Mondjuk nyirná a kertben a füvet, szorgoskodna. Igy nyerhetne feloldozást. Tehát Semjén , bukott diák. Csaló diák. Orbán jobb keze. Vagy a bal?
    Orbán nagy dumás, de emberei kiválasztásában bizony követett el hibákat, hacsak nem tudatosan tette. Gondoljunk a nemzet golyóstollaként megismert doktor esetére, most Zsolt apró kis másolására…, aztán a Lézer, Lázár ügyre, a gyors audival…, biztos folytatódik a lista… Lebuknak… Remélem a magyarok feleszmélnek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  44. Ez símán egy csúszómászó rohadék féreg mondhatnám pondró. Isten szeme mindent lát és nyilván megelégelte bárányának hogy az folyamatosan megcsúfolja a Biblia alapértékeit,és lesújtott. A féreg még vergődik majd eltaposódik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Aztán meg lehet szellőztetni a Kövér nertárs diplomáját is. Majd adom a következő tuti tippet szép sorjában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Ra kell nezni erre a szerencsetlen tolaj gyilkosra sut rola a pipogya sunyisag! Undorito egy koponyegforato megelhetesi politikus! Erdekes a nagyar politia termeli a sok szeet mocskos tolvajt! Nyilvan azert mert soha semelyiket nem itelik el , szaadon rabolatnak! Mentelmi joguk moge bujva lopnak csalak ,fosztogatjak az allamot! El ell itelni mind!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  47. Meddig tart még a magyar egyetemek vesszőfutása, vagy “divatosan” amortizálása?
    :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  48. - Milyen doktor maga, Zsotti?
    - Semmijèn.
    Bruhahaha
    Várunk arra, hogy az erkölcsös keresztény emberek felszolaljanak immar es kivessék maguk közül ezt a Tolvajt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  49. Számomra, a megtartott sajtótájékoztató kissé árulkodó volt.
    Belemondta a “frankót” a kamerába, majd sarkonfordult és kihúzott az ajtón.
    Kérdezni nem lehetett, válaszolni nem akart…
    Tiszta az ilyen lelkiismeret?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  50. A kommentekben ritkán találkoztam a Semlyén-üggyel teljesen analóg Schmitt-ügy fölemlegetésével, pedig a két “eset” félelmetesen kifejezi a Fidesz tökéletesen cinikus világszemléletét.
    *
    Például Semlyénnek az a mondata, miszerint Ő a saját kétperces sajtótájékoztatója után “lezártnak tekinti” az ügyet. Vagyis semmibe veszi a társadalom jogos felháborodását, és semmibe veszi annak a rossz példának a jelentőségét, amelyből többek közt éppen az ifjúság erkölcsi állapotát tovább romboló hatása következik…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A KDNP-nek tetszett Orbán beszéde 2014. február 17. hétfő

A paksi atom is nagyobb botrány lenne 2014. január 20. hétfő | AN

Lázár lesz Orbán után a miniszterelnök 2014. január 16. csütörtök

Friss pénz az Orbán maffiának 2014. január 16. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos