Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány nem beszélhet ott, ahol Rogán igen? 2012. december 1. szombat 21:32 | AN

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány nem beszélhet ott, ahol Rogán igen?

Budapest – Az Amerikai Népszava több forrásból származó információi szerint a vasárnapi náciellenes tüntetésen a szervezők nem engedték, hogy Gyurcsány Ferenc is fellépjen. Azt nem tudjuk, hogy Gyurcsány mit mondott volna, ha Rogán mellett ő is helyet kap a szónokok között, de erről nyilatkoznia kellene. A nyilvánosságnak jogában áll tudni, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan viszonyul a Rogánnal való közös szerepléshez. Az eset kapcsán felmerül a kérdés: hogyan lehet az, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nemkívánatos személy lehet ott, ahol Rogán Antal igen? Ki ellenezte Gyurcsány szereplését: Mesterházy, Bajnai, Németh Sándor, Rogán vagy Orbán? Ha Rogán a közös fellépés szimbóluma, akkor abba Gyurcsány miért nem fér bele? Ezzel meg is dőlt a hazugság, hogy Rogánt azért kell eltűrni egy antifasiszta tüntetés színpadán, mert az antiszemitizmus elleni küzdelem közös ügy, amelyből nem lehet kirekeszteni senkit.

Lapunk információja szerint a szervezés során felmerült, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke is lépjen fel a vasárnapi náciellenes demonstráción, de azt a szervezők elutasították. A rendezvény főszervezője Németh Sándor, az ATV tényleges tulajdonosa, a Hit Gyülekezete vezetője, Rogán Antal meghívója. Gyurcsány Ferenc antifasizmusát nem lehet megkérdőjelezni, még akkor sem, ha egyesek szerint adminisztratív eszközökkel is fel kellett volna lépnie a nácik ellen. A vasárnapi szónokok mindegyikénél többet tett a fasizmus és a nácizmus elítéléséért. Neki nincs helye a politikai “ökumenizmus” gyalázatos színpadán, de Rogán Antalnak, a nácibarát Fidesz (lásd: Nyirő, Wass, Prohászka, Tormay Cecille, Horthy) képviselőjének igen.

Azt nem lehet tudni, hogy Gyurcsány milyen választ adott volna, ha felkérik, hogy Rogánnal együtt szónokoljon. Márpedig jogos az igény, hogy Gyurcsány Ferenc valljon színt, és a Demokratikus Koalíció nyilvánítson véleményt abban a tekintetben, hogy nácikat mentegető és kötelező tananyaggá előléptető párt képviselőjével szabad-e antifasiszta tüntetésen közösséget vállalni, ha az előre kijelenti, hogy nem határolódik el pártja eddigi magatartásától, és pártja sem ítéli el a nácik magasztalását. Németh Sándornak a demokratikus ellenzékkel szembeni merénylete megosztja a demokrácia híveit, akiknek jogukban áll tudni: ha felkérik, Gyurcsány is odaállt volna-e Rogán mellé? Gyurcsány is asszisztált volna-e a Fidesszel való megbékéléshez, az államcsíny rendszerének konszolidálásához, az ellenzéki pacifikálásának némethsándori és orbáni programjához, a Fidesz rehabilitálása mellé.

A rendezvény jellegét jól mutatja, hogy az antifasiszta tüntetésen felszólalhat Orbán frakcióvezetője, de nem szólalhat fel Orbán egykori legyőzője, legelszántabb ellenfele, aki egyben a legelkötelezettebb és legőszintébb antifasiszta is. Milyen antifasiszta tüntetés az, ahol helye van Hitler barátainak, Nyirő, Wass Albert szimpatizánsainak, de nincs helye a legelkötelezettebb antifasisztának? Helye van annak az embernek, aki már kijelentette, hogy a teljhatalmat gyakorló kétharmados pártjának nincs szándékában betiltani a Jobbikot,  de nincs helye annak a pártelnöknek, aki a náci párt betiltását követeli?

Az különösen érdekes kérdés, hogy Gyurcsány fellépését ki torpedózta meg: Mesterházy vagy Bajnai, a kirekesztés ellen küzdő és összefogást hirdető demokraták? Esetleg Németh Sándor főszervező, aki az ellenzékinek hitt ATV tulajdonosa, az Orbánnal meg nem támadási egyezséget kötött egyházfő, aki a diktatúra egyik legnagyobb kedvezményezettje, vagy rajta keresztül személyesen Orbán Viktor? Kinek lehet Rogán szalonképesebb, mint Gyurcsány. Kinek az érdeke Orbán legnagyobb ellenfelének kirekesztése, az ellenzék többi részének a Fidesszel való összeboronálása? Ki irányítja az eseményeket?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (82 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +116 ( 132 szavazatból)
Gyurcsány nem beszélhet ott, ahol Rogán igen?, 4.6 out of 5 based on 82 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. Az Aikidó egy olyan harcművészet ahol nem megtörik az ellenfél energiáit, hanem továbbvezetik és ezt az energiát használják fel az ellenfél legyőzésére. A fidesz tökéletesen elsajátította ezt a taktikát. Az ellenzék (hehe ellenzék) összefogott a jobbik ellen és szervezett egy demonstrációt. A fidesz jó érzékkel hozzákapcsolódik és saját hasznára használja fel ezt az energiát, kihúzva a méregfogát az “ellenzéknek” mert innentől kezdve nem lesz jogalapjuk bírálni őket, hiszen egy oldalon állnak a közös “ellenség” ellen. Ennyi hülye politikust még nem láttam egy országban. Csak az a baj hogy megint a kisember szopja meg. “Oszd meg és uralkodj.” A sok hatalomra éhes orbánt megbuktatni akaró, még be sem jegyzett tömörülés úgy megbukik mint a föhő. A DK lesz a legerősebb ellenzéki párt, meg az MSZP, de mivel kibékíthetetlen ellentét van köztük ezért megint a nevető 3. lesz a győztes. Aztán előveszik a Gyurcsány öszödi beszédét, meg az elmúlt 10 év a hibás mindenért szöveget és polgárháború lesz.. Ma reggel hallgattam a karaktergyilkosságokról navracsicsot. Majdnem hánytam. Meneküljön mindenki ebből az országból ameddig még lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (50 szavazatból)
  2. Rogánnak semmi keresnivalója nincs ezen a tüntetésen. Mert, ha sok ember lesz, akkor a fidess azt mondja Rogán és a fidess miatt mentek el. Ezért nem kellett volna közösködni egy szemét köpönyegforgató egyik fideszessel sem. Kifütyüljük innen. Németországbol sokan leszünk. Hol vannak az erdélyi a vidéki buszok? Most nem lesz 50 busz? Vigyázz fidess ebböl baj lesz. Némets S.-.nak sincs ott semmi keresnivalója. Igaz DEMOKRATÁK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (49 szavazatból)
  3. Hé “csaszi”!Nagyon el van cseszve a megjegyzésed,amikor Gyurcsány F-et teszed felelősé a jobbik létezéséért.Ezt biztosan a Rogán Toni mondta neked.Hol voltál akkor,amikor Gy.F.tehetett volna.Az Ő tenniakarását a Fidi lesöpörte,párttársaitól pedig nem várhatott támogatást,mert sunyiztak mögötte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  4. Úgy tűnik nem a Jobbikot akarják kirekeszteni, hanem inkább DK-t. Kezd egyre piszkosabbá válni ez az ügy. Még szerencse , hogy ilyen szar az idő minden lelkifurdalás nélkül maradok itthon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  5. Igenis a fidesznek is joga van ott lenni. !
    Követelem, hogy engedjék felszólalni BÁRMELYIK fidesz vezetőt!!!! ,aki
    1. Nyilvánosan tiltakozott a wass kultusz és a szobrai ellen
    2. Aki nyilvánosan lemondásra szólitotta fel a kolozsvári szekus ügynök fiát és a pápai ős -komcsi család nagy bajuszú sarját a nyilas hamvaival való bohóckodás miatt!
    3. Aki nem volt hajlandó nyilas zászlóerdőben vonulászni, és ezt nyiltan vállalta is!
    4. Aki nyilvánosan tiltakozott horthy rehabilitációja és a gyömrői tér átkeresztelése miatt!!
    ( Igazam van fónagy államtitkár úr?)
    Na szóval ,az összes!!! ilyen fideszest tárt karokkal várjuk, a többit meg el kell
    kergetni még a környékről is! ( Tetszettek volna akkor……….!!!!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  6. Kedves arzagon! Veled értek egyet.Semmi keresnivalója nincs ott olyan embernek aki támogatta és támogatja ezeket az eszméket.Eltűri hosszú távon szó nélkül.Ez egy nagy átverés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  7. Barry1

    Miért kell alpári stílussal az AN fórumát bepiszkítani? Gondolj az olvasókra is, ne csak magadra és a saját dühöd írásbeli levezetésére. Más is dühös, mégis tud társaságban viselkedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (19 szavazatból)
  8. proaktiv

    most konkrétan mi a bajod velem? Tegnap tényleg irtam egy durva szót ( no nem csak úgy, annak is megvan az előzménye,de hagyjuk…..) Ok. igazad van ,és ELNÉZÉST KÉREK érte.de ,hogy egy vagy két csúnya szó miatt úgy kompletten minősitgeted az egész izlésvilágomat vagy engem mint embert ,hát ez egy kicsit durva. Te még soha az életben nem használtál durva szavakat? Bár fene tudja (a fene azért kimondható??), én ismerek olyat ,aki még életében nem hazudott!Legalább is ezt állitja magáról. De kivánom neked,hogy az életben ne legyen nagyobb problémád mint ez . Mégegyszer bocs! Tényleg.
    Üdvözlettel : Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. BUMBURI ! Így, csupa nagy betűvel: szívemből szóltál /írtál/. Engedd meg, hogy írásodhoz ezt tegyem oda : VESSZEN A ZSARNOK !
    Más !
    Csaszi = PFUJ ! ! !
    Más !
    Azért az nagyon elgondolkodtató, hogy /általam igen tisztelt demokraták , neveket nem említek/ hogyan adhatták szereplésüket ehhez a fellépéshez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Ebben mi olyan meglepő?Arrogán mindig hazudik, pofátlanul mint a Kedves Vezető – átvétel az Észak- koreai sajtó kifejezéseiből -Arrogán nem beszélni fog, csak össze-vissza pofátlanul hazudozni, ahogy az ellentételezésért a soros magyar diktátor elvárja, mert gerinc az nincs. A gerinc fidesz vezetőknél kizáró feltétel és ennek Arrogán tökéletesen megfelel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. proaktiv

    visszaolvasva12:21, tényleg indulatos voltam,de figyelembe véve a tartalmat
    is szerintem.még tűréshatáron belül maradtam.( lehet ,hogy tévedek!) ,akkor bocsánatot kérek.
    Apropó!szőcs apukáról vagy a költőfejedelem fiacskájáról semmi reakció részedről?? Nyente? félreértés ne essék ,ha Gipsz Jakabról derülne ki ugyanez
    ,akkor nekem se lenne véleményem ,de hát szőcs mégis csak a mi szőcsünk.
    Mit súgsz kis szőcs ,tán soós úr-t súgsz (be) kis szőcs??Azért néha a forma mellett a tartalomra(is) reagálhatnál.Remélem most FORMAILAG rendben is lennék és nem rontottam az AN szinvonalát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Semmit nem lehet nálunk tiszta szívvel, őszintén csinálni?! Mindent be kell mocskolni, sanda politikai érdekből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Menjek? Ne menjek?

    Már két napja azon tépelődöm, melyik a kevésbé rossz döntés. Ez egy igazi helleri csapda: ha a szívemre hallgatok, megyek, tiltakozom, de ezzel a magukat demokratának, antirasszistának hazudó áldemokraták és álantirasszisták szalonképessé tételében segédkezem. Ha az eszemre hallgatok, és nem megyek, mert nem akarok a színjátékhoz asszisztálni, akkor pont azt az ügyet árulom el, ami igazán fontos nekem.
    Nincs jó döntés, nincs jó megoldás.
    És ez nem minden.
    Ez a színjáték sokkal fontosabb kérdésről terelte el a figyelmet: 8 millió ember választójogának megszüntetéséről. Ugyanis nem csak arról van szó, hogy megnehezítette a szabad választójog gyakorlását a fidesz, hanem arról, hogy aznap, amikor a köztársasági elnök aláírja az új választójogi törvényt, megszűnik a választójog Magyarországon. Ugyanis csak regisztrált szavazópolgár szavazhat. És, ugye, most még nem lehet regisztrálni.
    De mikor lehet regisztrálni? Hát, amikor majd készen lesz a regisztrációhoz szükséges rendszer.
    És mikor lesz ez? Hát, amikor a kormány/fidesz úgy akarja. Ha nem akarja, akkor soha.
    Ami itt folyik napok óta, látszólag az ominózus Gyöngyösi-féle parlamenti uszítással kezdődött, folytatódott a Novák-féle stand-uppal Ertsey Katalin piréz-izraeli kettős állampolgárságáról, és most eléri a csúcspontot: fidesz politikusok fellépése az antirasszista megmozduláson.
    Azért írtam, hogy látszólag, mert ez egy nagyon komolyan kimódolt, minden részletre odafigyelő, az ellenfél lépéseit előre kiszámító forgatókönyv alapján eljátszott színdarab. A fidesz és a jobbik jól megkomponált jutalomjátéka, aminek célja a totális átverés, az emberek teljes megtévesztése. A figyelem elterelése a harmadik magyar köztársaság legrosszabb, legantidemokratikusabb törvényének megalkotásáról és megszavazásáról. Oscar-díjat érdemelne a gondolat is, a végrehajtás is.
    És ki a vesztes?
    A magyar demokrácia. A magyar demokraták.
    Mi mind.

    Panda Ágnes Tünde
    szociológus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  14. Panda Agnes Nézd ,egyetlen!!!!!!!! megoldás lehetséges. Jó sokan kimenni és IRTÓZATOS
    erővel tudomására hozni rogánnak, hogy mi a véleményünk erről az álságos ,szánalmas( nem merek erősebben fogalmazni,mert proaktiv kizár a pártból mint Sztálin Trockijt))
    és felháboritó folyamatos sumákolásról, kamuzásból.Ha csak ott álldogálunk és (vagy) mutogassuk a hátunkat , az nevetséges,akkor csak aszisztálunk (ugye az
    aszisztálunk az nem csúnya?) a pávatánchoz,ehhez a kész átveréshez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Talán féltékenyek Gyurcsány népszerűségére?

    http://www.youtube.com/watch?v=NFzqudqj-O4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  16. természetesen mutogatjuk és nem pedig mutogassuk. Bocs. (14:50)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Miért? Gyurcsány akarna beszélni ott, ahogy egy Rogán beszél? Nem mondhatom, hogy örömmel tölt el, hogy a “demokratikus ellenzékkel” kapcsolatban már megszilárdult véleményem ismét csal megerősítést nyer. Újra meg újra….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  18. Édes istenem add, hogy visszanyaljon a fagyi a fidesznek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  19. A válasz egyértelmű ! Gyurcsányt és véleményét kirekesztették, mert félnek tőle! Orbán meg retteg. Félelmük alapos mert Gyurcsány egy olyan magasan kvalifikált egyedüli államférfi és jó szónok, hogy kapásból lemosta volna az emelvényen lévő pöcsöket. Beleértve a vasárnaponként süketelő, pankrációzó egyházfit is. Egy úriember ilyen kétes rendezvényre nem megy el, tehát fölösleges hívogatni. Ő megtalálja azt a fórumot, ahol elmondja a markáns véleményét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  20. proaktiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    jaja 49 azt irta ,hogy pöcs.(15:10) Borzasztó,hogy igy lejáratja az AN -t .. te meg alszol közben?..és néha Bartus is miket ir! Húúúúú., ha tudnád…. Már csak benned bizunk! We trust you,come and save our soul!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Gyurcsány Ferencet a világon mindenki elismeri, tiszteli! Orbánt lefi…zák! Kis cigány, gyáva, jellemtelen, HAZUG! Semmibe veszik, átnéznek rajta! Úgy is tudja a világ minden épeszű politikusa, miniszterelnöke, hogy Orbán az őrület határán őrjöng – amit tesz már csak az utolsó kétségbeesett (lásd Hitler) erőlködés! A napóleoni komplexus megnyilvánul! Nem kell vele, sem a bandájával törődni! Mi erre a megmozdulásra nem megyünk! Mi márt kiálltunk a antiszemitizmus ellen! A Rogáni csőcselékkel nem kívánunk együtt mutatkozni! A parlamentben lapít Orbán is és a bandája is! Nem ott kellene szembeszállni a Gyöngyösi féle antiszemita horda ellen? Ó! Orbán engedte ki őket a palackból! Most meg fél tőlük! Hisz a hatalmával játszik! Ez a mocskos porhintés a Rogán, Orbán és a többi fideszes bitang részéről! Legyen már vége! Tüntessük már el ezt az aljas képmutató, hazudozó fideszt és jobbikot! Meg kell nekünk várni 2014-t? Ugye NEM!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  22. proaktiv mi vagy te itt moderátor, vagy Atyaúristen???!!
    barry1-től soha nem olvastam még alpári stilusú hozzászólást. Egyébként ha sérti a jóízlésedet, menj a kuruc.infóra

    Egyébként is mindenki azt ír, amit kivált belőle a tehetetlen düh!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  23. e-Vita!

    Nem sikerült elolvasni a cikket:

    “Azt nem lehet tudni, hogy Gyurcsány milyen választ adott volna, ha felkérik, hogy Rogánnal együtt szónokoljon. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Negyed négy van . Az ATV studiójában amit Krékó Péter művel,az példátlan.
    Szégyen .Pfuj! Mintha a gaudi-nagyot hallgatnám. Bánó ezt nem látja?????
    KEGYELETSÉRTÉS! Ez nem tolerancia,ez kapituláció!!! Nem hiszek a szememnek!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  25. Hát, eddig igazán nagyon szép az egész, mint egy nagy, boldog család. Kis magyar zaszlócskák lobognak mindenkinél, mosolygás, szeretet. A hir24-en online megy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Hallom, ahogy az AN-es elmenők nem tapsolják meg Rogánt. LOL

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Valakiknek az az érdekük, hogy a következő agymosás témája “Gyurcsány a legfőbb közellenség” legyen.
    Sajnos a “zemberek” lusták saját agyukkal gondolkozni, azon nem akadnak fenn, hogy Gyurcsány kijelentette: “Orbán valódi ellenzéke közül senki nem léphet egyszerre ugyanazon színpadra, melyen orbán-katonák ontják a hazugságaikat”, ezért lehetséges egyáltalán Gyurcsánynak a Rogánnal egy színpadon megjelenés elleni tiltakozását úgy beállítani, mintha a szervezők nem lennének hajlandók Gyurcsánnyal közösen színpadra állni. A valóság pont ennek az ellenkezőjét mutatja, de a valóságnál sokkal fontosabbnak bizonyult már eddig is az agymosás, mert az eredményezi a voksokat, nem az igazság.
    Nos, kiknek érdeke az effajta agymosás?
    -Elsősorban a fidesznek, leginkább Orbánnak, mert ő a végítélet elszenvedésétől sem fél annyira, mint Gyurcsánytól,
    -Meseházinak, aki tudja önmagáról, hogy saját képességeivel Gyurcsány jelenlétébe a fasorban sem lehet,
    -A megélhetési MSZP-seknek, akik előtt nem titok, hogy ha Gyurcsány ismét visszajön, a húsosfazék nm lehet többé “Csáki szalmája”
    -Az új “feltörekvőknek”, akik szabadon akarnak meregetni a közösből, és szintén tudják, hogy a szabadon merítgetés egyedüli megakadályozója Gyurcsány. (Még Orbán győzelme esetén is sokkal több csurran-cseppen nekik, mintha Gyurcsány jön vissza.
    Az már csak hab a tortán, hogy Bajnainak esze ágában sincs Gyurcsánytól elszigetelődni, de az ő kényszerpályája nem teszi lehetővé egyelőre az őszinte színvallást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  28. Az agymosásra jelenleg az országnak nagyobb szüksége van, mint az igazságra.
    Orbán ezzel felméri, kik jelentenek tényleges veszélyt számára.
    Az Úr is felméri, mennyi igaz maradt ebben az országban. Ha ötvennél kevesebb,
    jajj az országnak, mert akkor helyben hagyatik az ítélet. Az ítélet: el kell tünnie országunknak a népek tengerében.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  29. választáskor nagyon sok fideszes szebb jövővel köszöntötte a hallgatóságát
    jelezve hogy egy csapatba tartoznak és hatalomra is csak a jobbik segítségével kerültek
    pl rogán ,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. NAGYON ÖRÜLÖK HOGY A ROMA GYILKOSSÁGOKRA FELHÍVTA A FIGYELMET BAJNAI EZT MÉG KI KELL VIZSGÁLNI !!!
    ORBÁN ÉS A POLITIKÁJA MILYEN SZEREPET JÁTSZOTT EBBEN A NEMZETI TRAGÉDIÁBAN

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. .
    .
    UNDORÍTÓ
    .
    évek óta, sokak megrökönyödésére mondom, hogy utálom, undorodom a magyar emberektől.
    az a nép, amelyik azonnal,s véglegesen, akár a maga fizikális valójában véglegesen nem pusztítja el a fasiszta, antiszemita, falgyűlölő eszméket gyakorló, alkalmazó politikai haszonlesőket, az a nép nem érdemes arra, hogy fennmaradjon.
    el kell tűnnie, ki kell irtani, pusztítani!
    .
    miről beszélünk?!
    a gyöngyösi nevű kölyöknáci száján előbukó szavak, mondatok
    VALÓJÁBAN ORBÁN SZAVAI, GONDOLATAI, VÁGYAI!
    milyen nép az, milyen demokraták azok, akik nem tódultak azonnal az utcára, nem forgatták fel, dúlták fel a várost, nem fogták körbe a parlamentet, s nem rángatták onnan ki egyenként ezeket a mocskokat, s nem lengeti őket azóta is a szél?!
    ez egy ocsmány, hányingert keltő, semmit érő fajta.
    miközben írom e sorokat, az ATV-n folyik a patika mérlegen mért kenegetése a szarnak egyik sarokból a másikba, illetve vissza.
    egy normális, humanista, demokrata, egy européer nem tűrheti ezt el.
    nem érdekelnek a fidesz, a jobbik, a kdnp, az lmp, s a többi szavazói!
    hulljon a férgese, nem lehet méricskélni, bátran, határozottan, s ah kell kegyetlen egyértelműséggel vágni kell!
    ki kell vágni, metszeni európa testéből ezeket.
    ha a magyar európai életre, létre alkalmas valódi demokrata nép lenne, akkor élne ezzel a felelősséggel!!
    .
    .
    most az én véleményem magáról a rendezvényről azt követve:
    Artúr énekel. csodálatos.
    és pont arról szól, amit a fideszbanda elvett az emberektől.
    .
    jött a rogán.
    azt mondja nem feledhetjük a Numerus Clausust. mondja egy olyan párt frakcióvezetője, amely a Horthy rendszer rehabilitációján dolgozik, s amely még a tegnapi napon is együtt szavazott a jobbikkal, melyet egyébiránt maguk hoztak létre!
    arról beszél, hogy rövid az út a gyűlölettől a listázásig, Birkenauig.
    akkor miért gyűlölködik nap nap után?
    mit keres ez itt?!
    .
    jön a Bajnai
    sajos egy puha szarba szöget verni beszédet mond.
    s egyben mentőövet dob a fideszbandának, hiszen beemelte őket a demokratikus pártok közé.
    azt a pártot, amelyik LÉTREHOZTA, S MŰKÖDTETI MIND A MAI NAPIG A JOBBIKOT, S EGYÜTT ROMBOLJA A HAZÁT!
    ilyen haza nekem nem kell!
    Bajnai kiiratkozott a valódi demokraták közül.
    köpök rá mostantól.
    .
    Mesterházi jött
    röviden, tömören, jól beszélt.
    a legérdekesebb szerintem az volt, hogy akkor volt a legnagyobb az ováció, mikor tuggyuk ki neve el sem hangzott, ám az ő javaslata volt, mihez az MSZP csatlakozott.
    az, hogy orbán megtegye, mit Mesterházi elvár tőle, az sajna hiú álom marad.
    mindettől függetlenül a beszéd jó volt.
    megjelölte a fideszt, mint bűnöst, felszólította számolja fel, s pusztítsa el az általa létrehozott szörnyszülöttet!
    Bajnait, meg a juhászpojácát padlóra küldte.
    FONTOS, HOGY orbánt ÖSSZEKAPCSOLTA A FASIZMUSSAL, FASISZTÁKKAL!
    ez tény.
    .
    Ungvári Tamás polihisztor következik.
    őt csak csodálni tudom, mint EMBERT, S TUDÓST, HUMANISTÁT!
    .
    Hernádi Judit előadását megkönnyeztem…
    .
    a végén egy bejelentés, ami kifejezetten érdekes: a Vértanúk tere lezárva.
    jelképes.
    de vajh miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  32. …..hát igen, kb ezek voltak az érzéseim

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. zsumika58:
    >Gyurcsány Ferencet a világon mindenki elismeri, tiszteli! Orbánt lefi…zák! Kis
    >cigány, gyáva, jellemtelen, HAZUG!

    Cigány, mi? Szóval az antiszemitizmus ellen álljunk ki derekasan, de a cigányozás az még “belefér”? Na ne… azért ennél már jobb színvonalat produkáljunk, legyünk szívesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  34. “cigány, gyáva, jellemtelen, HAZUG”
    .
    Cigány kihúzva, a többi maradhat.
    Ja, meg aljas, sunyi, gyáva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos