Ronai and Ronai
AMERIKAI

Van-e kuvaiti baltás gyilkosunk? 2012. november 5. hétfő 16:55 | AN

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Van-e kuvaiti baltás gyilkosunk?

Kuvaitváros – Szijjártó Péter, Orbán Viktor bizalmasa, Kuvaitban tárgyal és minden bizonnyal pénzt akar szerezni, miután az IMF elhagyta Magyarországot és nem is kíván a sértő és hazug hirdetések után visszatérni. Azon kívül, hogy Szijjártó kapott egy újabb kéjutazást az adófizetők pénzén, nem sok esély van arra, hogy bármilyen eredménnyel jár, mert a gazdag emberek olyan helyre fektetik be a pénzüket, ahol biztonságban látják, és úgy ítélik meg, hogy a befektetés futballstadionok és diktatúrák életben tartásán kívül más haszonnal is kecsegtet.

Szijjártó végzettsége sportmenedzser, de ez nem akadályozza meg, hogy az amúgy szakmának számító külkereskedelem és külpolitika államtitkára legyen, mert a lényeg nem a szakmai felkészültség, hanem aa megbízhatóság. A világban mindenki tudja, hogy mit jelent az, ha egy első számú vezető nem szakembereket, hanem a hozzá hűséges embereket küld szét a világba, hogy gazdasági kapcsolatokat (valójában: pénzt) szerezzen. Úgy megy ez, mint Mórickáéknál: megnézik az interneten, hol élnek gazdag emberek, és elmennek oda, hátha adnak pénzt a diktatúra életben tartására. A magyarországi diktatúra hátrányos helyzetű, mert nincs olyan ásványi anyag, amely gazdaságilag fenntartaná, a műkörmösök földjén termelt kukorica nem elég. Az egyetlen kompatibilis árunk a börtönben tartott baltás gyilkos, ezen kívül nem nagyon van mit cserélni a Videoton zászlón kívül.

Orbán és emberei olyanok, mint a szegény rokon, aki elver minden pénzt, és megy kunyerálni a nagybácsihoz. Kap egy levest a konyhában, csomagolnak egy kevés almát a gyerekeknek, de pénzt nem kap, mert nem bolondult meg a nagybácsi. A rokonságban pedig elterjed a hír, hogy mindenki vigyázzon, ha megjelenik, mert mindenre képes, mindenki dugja el az értéktárgyait, és ne adjon neki egy fillért sem, mert kártyára költi.

Így járja Orbán bizalmasa a világot, így viszi Magyarország jó hírét, amíg ki nem derül, hogy a baltás gyilkosok elfogytak, a csavaros magyaros észjárás az unortodox gazdaságpolitikán kívül semmi mást nem talál fel, hitelt senki nem ad még aranyért sem, és Orbán megint ráparancsol saját bankunkra, az IMF-re, hogy köteles nekünk pénzt adni. De aztán megint visszalép, mert a Vatikán figyelmezteti, hogy az a liberális zsidó világrend pénze, és ha azt elfogadja, akkor nem tud katolikus Európai Uniót építeni, amely a munkaalapú társadalomra épül, mint Mussolini rendszere. Pénzt viszont a Vatikán nem ad, csak a maradékot is kisöpri.

Szijjártó nemcsak az azeri-magyar, hanem a kuvaiti-magyar és vélhetően minden más gazdasági vegyesbizottság elnöke.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 63 szavazatból)
Van-e kuvaiti baltás gyilkosunk?, 4.7 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. nagyon kemeny cikk, de sajna igaz 100%

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (51 szavazatból)
  2. Lehet, hogy adni is fognak a kódisnak, de majd egyszer kérnek valamit….
    Nagy gubanc van, ha ennyire nem akarják, hogy az IMF és az EU ellenőrizze őket, pedig a pénzre nagy szükség lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (49 szavazatból)
  3. Ez a sehonnai bitang ember , íme:
    “”A Fidesznek egy más irányú javaslata van: azt kezdeményezték, hogy a képviselők fizetését fagyasszák be az euró bevezetéséig, azaz addig, amíg a magyar gazdaság már olyan állapotban lesz, hogy az élet könnyebb lesz az állampolgároknak. – Szijjártó Péter, 2007(!)”

    Hogy az ég szakadjon rá!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (55 szavazatból)
  4. Ennyit a képmutatásról 2007-ben ezt nyilatkozta, de most is fennáll ez a lehetőség, akár 2012-ben is igaz :
    “Szijjártó Péter, az újságíróknak azt mondta: elfogadhatatlannak, felháborítónak és képmutatónak tartják, hogy háromszorosára emeljék az országgyűlési képviselők fizetését. Mint mondta, a reálbérek hat százalékkal csökkennek, egyre elviselhetetlenebb terhek nyomják az emberek és a családok vállát, az országban szociális válság van. Hozzátette: ahhoz, hogy a költségtérítést átláthatóbbá tegyék, nem kell háromszorosára emelni a fizetéseket.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  5. “Szijjártó nemcsak az azeri-magyar, hanem a kuvaiti-magyar és vélhetően minden más gazdasági vegyesbizottság elnöke.”
    Már mondta ez is valaki, ha valamit nem akarsz megoldani: alakits egy bizottságot!
    Legalább a látszat fennmarad. Ki törődik azzal, hogy történik-e valami?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  6. “Van-e kuvaiti baltás gyilkosunk?” – kérdeztem én is a minap, de az nincs. Van viszont ez a farfekvésű, szélles vállú, jó kiállású győri tolvaj, aki annak idején beleállt bokáig az öszödi Balatonba. Az egyik legundorítóbb Orbán seggnyaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  7. “Azon kívül, hogy Szijjártó kapott egy újabb kéjutazást az adófizetők pénzén, nem sok esély van arra, hogy bármilyen eredménnyel jár”
    .
    Dehogynem. Szíjjártó feladata Orbán kuvaiti kéjutazásának előkészítése. Egyébként tanulhatnának valamit Kuvaittól: a miniállamban nincs adózás. (Megélnek az olajból.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  8. Csupa szakemberből áll orbán csapata.
    Sport menedzser strici, akinél többet csak egy valaki hazudott a magyar népnek.
    A gazdája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  9. Szenzációs a magyar találékonyság, sajnos ezt 90 %-ban rosszul használjuk. Eszembe jutott hogy mi volt a FIDESZ anno:
    Fiatal
    DEmokraták
    SZövetsége
    És mi most?
    Fasiszta
    Idióták
    DEgenerált
    Szövetsége
    A kezdőbetűkből összerakott szavak stimmelnek mégis micsoda külömbség.És sajnos igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  10. Kíváncsi vagyok, hogy a vendéglátók hogyan takarítják el azt a csiga-váladékszerű taknyot, amit a vendégeik maguk után hagynak?!? :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  11. Lényegtelen az egész, ki mit akar ott egymástól.
    .
    Itt a lényeg:
    .
    - Sz…rgyártó ismét utazott egy luxusnyaralásra, egy luxusországba, gyakorlatilag korlátlan költőpénzzel, ami nem az övé. Vele ment egy halom ingyenélő kenyérpusztító, azaz, a kitartottjai, és talán még családtagok is.
    .
    Ez az egész erről szólt.
    .
    Tetves féreg banda… mindnek lógnia kellene.
    .
    MINDNEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  12. “…Szijjártó végzettsége sportmenedzser,…”
    .
    - Hahaha… mindig is olyan sportos volt, azt hittem, valami 5 danos karatemester, vagy erőemelő… jaj, ne.
    .
    Vagyis… értem már, hé! Magyarsztánban a menezzsernek semmihez nem kell értenie, főleg ahhoz a dologhoz nem, amit menezssdel! OK, így már megvan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  13. Undorító, amit ov csinál. Kemény cikk, de pontos és igaz.
    *
    A műkörmös földjén – neki – pénz fog teremni: a földalapú támogatás.
    Kukorica nem fog teremni, mert a műkörmösnek, meg a többinek gőze sincs róla, hogyan kell földet művelni. Rabok majd művelik a földjeiket tessék-lássék módon, minimális pénzért. Van rab bőven, burjánzik a bűnözés.
    Az államtitkárré, bizottsági micsodává ov által megtett “magyar hang” meg mászkál a világban a mi pénzünkön és belevigyorog az arcunkba, hogy elviseljük őt is, meg a gazdáját is a bagázsával együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  14. Nagyon jó írás. A perverz, kiüresedett, primitív hatalom haldoklása, destruktivitása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  15. Kiváncsian várom, ha haza jön talán némi kis pénzzel, mekkora lesz a melldöngetés !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. gets
    Majd megkinálják őket a vendégmunkás magyar lányokkal
    azok majd elintézik a feledatot. Elég sok “nehéztestimunkás”
    gyönyörködteti a kubai mecénásokat. Most kapnak feladatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  17. “…A perverz, kiüresedett, primitív hatalom haldoklása, destruktivitása…”
    .
    - Ej, de jó megfogalmazás… csak hát az ilyen hatalom magával ránt egy egész országot, romlásba dönt egy egész népet. A történelem tanulsága ez.
    .
    Mondjuk, a magyar már régen magát döntötte romlásba, ez akkor már a kegyelemdöfés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  18. Videotonról jutott eszembe. Van róla fogalma a cikk írójának milyen szintű sikereket ért el az elmúlt pár hétben ez a kis csapat az Európa ligában..? A Vidivel negatívan példálózni a kormányról szerintem most nagyon nem szerencsés.
    .
    .
    Mellesleg ha jól emlékszem oldalon még valamikor szeptemberben megjelent egy cikk “Csődtömeg maradt a magyar futball ” szalagcímmel. Közvetlenül azután hogy a világbajnok ezüstérmes holland válogatott elverte csapatunkat. (Megjegyezendő, hogy a hollandok a csoportban az összes ellenfelüket játszi könnyedséggel végigverték) De arról miért nem cikkeznek, hogy idegenben megvertük az észteket?? Vagy a nálunk jóval erősebb törököket és a csoport második legjobbjaként várjuk a tavaszi selejtezőket?! Az itt ciki vagy mi?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (29 szavazatból)
  19. Kedves Horwitz87,
    ez nem sportújság, hanem közéleti lap, a sportrovatunk jelenleg nem működik, az Ön által említett cikk sem a sportértéke miatt jelent meg, hanem azért, mert Orbán Viktor a diktatúrákra jellemző módon a sportsikerekkel akarja a rendszert legitimálni, és erre költi az adófizetők százmilliárdjait. Ebből a szempontból tettük közzé mindazt a hazug környezetet, ami a magyar labdarúgást körülveszi. ezen nem változtatott a sehol nem jegyzett észt csapat legyőzése, és a borzalmasan gyengén szereplő törökök megverése sem. A futballsikereket pedig legfeljebb a sportrovatban említenénk a hírekben, de a közéleti oldalakon nem, mert nem fogjuk ezzel még áttételesen sem azt állítani, aminek Orbán be akarja állítani ezeket, hogy egy futballgyőzelem az a rendszer igazolása. Nem az. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (32 szavazatból)
  20. Horwitz87!
    Nem olvastad el a cikket, vagy csak nem érted?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  21. Úgy megy ez, mint Mórickáéknál: megnézik az interneten, hol élnek gazdag emberek, és elmennek oda, hátha adnak pénzt a diktatúra életben tartására.
    .
    A nem államilag gyártott gazdagok kifosztását még tanulni kell(ene). Itthon csak a szegényeken gyakoroltak, és ez nem segít(ett) a felkészülésben (ha már fociul beszélünk).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. Vannak még 3xbóvlison kívül sokan, akiknek a foci, stadionépítés a lényeg. Nem is hallják meg a nyomorgók szavát.
    Hogy itt hírdeti a magyar foci sikerét, hát nem semmi gondolkodás.
    Bárcsak a focinál maradt volna a “halálom a kövér tábornok” is, talán ott sikeresebb is lenne, de legalább nem ártana ennek a népnek!!!!!!!!!
    Egyszerűbb lenne, ha ilyen elterelő hsz-n túllépnénk. Még úgy érezheti, hogy sikerül elvinni a témát és, hogy egyáltalán vitapartner.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. Szíjjártó Péter Kuvaitban:
    “paplant, tollút, excaigot, régiséget veszek! – Árulok: Államkötényt, Magyar útlávalét állampolgársággal! …”
    .
    Remélem kivágták mint macskát ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  24. K. S.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. Nehogy valaki azt gondolja, hogy a kuvaitiakat meg lehet vezetni, ehhez bizony kevés egy szíjjártó, de még egy orbán is!
    A kuvaitiak második-harmadik generációja mind kivétel nélkül a legjobb európai, vagy USA egyetemeken tanult, tanul. Teljes mértékben tisztában vannak az európai gazdasági erőviszonyokkal, és folyamatokkal. Arról az apróságról nem beszélve, hogy a legjobb tőzsdei, és befektetési tanácsadó cégek dolgoznak az öböl-ment országoknak. Mit kínálhat nekik a mi “kiváló” képviselőnk? Attól tartok nem sokat! Néhány víztisztító berendezés eladása nem húzza ki Magyarországot a slamasztikából. Ezen kívül marad még a Szentkirályi-víz, és a csodavárás. Egy többszörösen leminősített, bóvliban levő ország állampapírjait biztosan nem veszik meg, hiszen ezrével válogathatnak az egész világon fellelhető jobbnál-jobb befektetési lehetőségek között. Egy szíjjártó nevű kókler NEM partner ebben a régióban, és sajnos az általa képviselt ország sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. halmazelmélet

    Nagyon jó cikk. Sajnos minden szava igaz. A gond, hogy ha ilyen sokan ennyire jól látják a helyzetet, miért nem tesznek ellene? Vagy mégsem jut el a tömegekhez ez az elemzés?
    A cikket szamizdatként kellene terjeszteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  27. Tisztelt AN!
    Örömmel olvasom a cikkeiket, rendszeres olvasójuk vagyok.
    Sajnos azonban most kiegészítésre szorul ez a cikkük.
    Szijjártó Péter a Közgázon végzett, ahol nem volt sportmenedzseri képzés.
    .
    Természetesen ez a kiegészítés nem változtatja meg egy demokratának a szemében Szijjártó Péter megítélését és a cikk mondanivalóján sem változtat.
    Üdvözlettel,
    V.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. commandante+++++++++++++++++++++++++++++++++
    A lenézés, lekezelés kormányának egyik képviselője, nem így gondolja ám!
    A pávabalerinák azt hiszik, mindenki a világban=2/3-s IQ-szint!
    Majd rájönnek….arrafelé igen udvarias emberek laknak, nem osztogatják a sallert, kokit és a tockost, nyakast sem adnak, egészen másképpen fejezik ki nemtetszésüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Szánalmas dolog, így körbe koldulni a fél világot. Különben sem kerül, még a közelébe sem befolyásos személyeknek és döntéshozóknak. Ez még Orbánnak sem sikerült a múltkor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Ahogy Fülig Jimmy mondaná kavarja, vagy nem kavarja
    .
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=597814
    .
    MSZP: magyar fegyverek Szíriában?
    Iváncsik Imre, a parlament honvédelmi bizottságának szocialista alelnöke az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, a Rosszija 24 orosz állami hírtelevízióból “megdöbbenéssel értesültek” arról, hogy magyar cégek is érintettek lehetnek a szír ellenzék felfegyverzésében.
    Csak remélni merik – fogalmazott -, hogy a baltás gyilkos kiadatása nem azzal a hátsó szándékkal történt, hogy a törökökön keresztül a magyar államadósságot az azeriek finanszírozzák, illetve hogy a kiadatás nem azért történt, hogy magyar cégektől vásároljanak fegyvereket a törökök, és adják tovább a szíreknek.
    Az ellenzéki képviselő szükségesnek tartja, hogy a Külügyminisztérium, illetve a kabinet határozottan cáfolja ezeket a híreket, és hozza nyilvánosságra, mit tud az ügyről.
    Egy egyiptomi üzletember állítása szerint bolgár és magyar cégek török vállalatoknak adnak el fegyvereket, amelyeket azok egyebek mellett a szíriai ellenzéki hadseregnek továbbítanak – hangzott el a Rosszija 24 orosz állami hírtelevízió hétfői riportjában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. figyelő 2012. november 6. kedd17:00
    “MSZP: magyar fegyverek Szíriában?”
    Jó, hogy szóba hoztad. Nekem kiment a fejemből!
    Nem e miatt kellett a “nyugdíjazott” “magáncélból”
    Szíriában tartózkodó “kutyás” rendőröket a TEK
    által kiszabadítani?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Horwitz87
    2012. november 6. kedd
    04:45
    Miért nem a győri kosárlabda híreket találtad meg ebben a cikkben?…ddd

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. csakén
    2012. november 6. kedd
    14:05
    Urambátyámék a pávatáncot nem csak külföldön, hanem itthon is járják ám.
    Csak valamiért, ez még nem jutott eszébe senkinek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. A sok hülyeség helyett olyan dolgot csinálhatnának, amihez értenek. Benevezhetnének például a “Repülj páva” vetélkedőbe.

    Repülj Páva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Kedves Köztársaim! Nem üzletkötési szándék vezérli a gyanús országok végigbumlizását, hanem annak kitapogatása, hol fogadják be az orbán-maffiát életfogytig, a kiadatás veszélye nélkül. Természetes, hogy csak virtigli diktatúrák jöhetnek számításba. Ahol fennáll a politikai változás esélye (pl. Venezuela), oda nem mennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Szijjártó Péter államtitkár hangsúlyozta, hogy Magyarország biztonságos beruházási környezetet jelent, igen alacsonyak az adók, kevés a bürokratikus akadály, és az ország politikailag igen stabil, ami szokatlan dolog Európában

    Nálunk kevés a bürokratikus akadály, ez vicc!
    Alacsonyak az adók? Ez agyrém , amikor bevezettek egy csomó adót, – közműadó – eszement barom hogy ezt mondja és pofátlanul!
    Az államtitkár arról is tájékoztatta a beruházási hatóság vezetőjét, hogy Magyarországon eladó tizenegy nagy történelmi építmény valamint kórházak!. “E kastélyok, amelyeket gazdag családok építtettek, két-háromszáz évvel ezelőtt, valódi magyar örökséget jelentenek, és befektetési lehetőséget kínálnak” – mondta.
    A kuvaiti befektetők figyelmébe ajánlotta a magyar államkötvényeket is.
    Ez már mindennek a teteje , itt is próbálnak eladni papírokat , hihetetlen , hogy ez a fazon mekkora egy álszent!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán maradinak nevezte Európát 2013. április 12. péntek | AN

Köves Slomót fantomszervezet jelölte? 2013. április 11. csütörtök | AN

Orbán filoszemita hős lett 2013. április 8. hétfő | AN-álláspont

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos