Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánnal tör Európa ellen a Vatikán 2012. november 19. hétfő 9:24 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbánnal tör Európa ellen a Vatikán

Madrid – Orbán Viktor a katolikus értékekre alapuló Európáról beszélt Madridban, és nem hagyott kétséget afelől, hogy Magyarország a Vatikán mintaállama, rendszere pedig modell Európa katolikus visszafoglalásához. XVI. Benedek pápa, mint az inkvizíció utódjaként létrejött Hittani Kongregáció volt vezetője a katolikus egyház nyíltan militáns hagyományát követi, és a gazdasági világválság következtében beállt elbizonytalanodást kihasználva támadást indított a liberális Európa ellen, hogy az egyház és az állam összefonódásának új államformáját hozza létre, minél több országban, magyar mintára, az alkotmányba foglalt politikai katolicizmust vezesse be. Az Európai Unió liberális alkotmánya és Európa ellen indított támadás egyik vezéregyénisége Orbán Viktor, aki résztvett a legutóbbi római találkozón, ahol a pápa a Vatikán befolyása alatt álló európai jobboldali politikusoknak tartott eligazítást.

Róma soha nem adta fel, hogy helyreállítsa uralmát Európában, és az európai államokat ideológiai uralma alá hajtsa, az államok törvényei pedig a katolikus ideológiát kényszerítsék a polgárokra. A Vatikán a parlamenti demokráciát, az egyház és az állam szétválasztásával létrejött jogállamot soha nem fogadta el, azt a zsidó szabadkőművességnek tulajdonította. A polgári szabadságjogokat, a demokráciát és a kapitalizmust mindig elvetette, és a Szent Ágoston-i állameszme alapján Európa elfoglalását tűzte ki célul. XVI. Benedek  személyében visszatért az inkvizíció szelleme modern formában, a Vatikán nyílt támadást intézett a szekularizált és szabad Európa ellen. A válság okául a “keresztény” Európa szekularizációját, a zsidóknak tulajdonított polgári jogokat, és a kapitalizmust nevezte meg. A szabadkőművesek és a kommunisták elleni harc volt Mussolini fasiszta államával a közös nevező, miután Mussolini a Rerum Novarum című pápai enciklika alapján a korporatív állam gazdasági modelljét vezette be.

A Vatikán terve volt az Európai Unió, amelynek égisze alatt a politikai katolicizmus ideológiájának megfelelően a Vatikán uralma alá rendelték volna Európát. Az Unió alkotmányából azonban kimaradt a “keresztény” gyökerekre való hivatkozás. Ezért liberális és szekularizált Európa jött létre. Ebbe a Vatikán soha nem nyugodott bele, és a pénzügyi válság miatt a szabad világot tette felelőssé, ezért a “keresztény” Európa álságos jelszava mögött az egyház és az állam összefonódását kínálja a válság megoldására. Magyarországon sok évszázados jezsuita tapasztalatokat felhasználva szétverték a jogállamot és a demokráciát, karaktergyilkosságokkal, demagóg uszítással meggyűlöltették a demokráciát, és abszolút többséggel hatalomra segítették Orbán Viktort, aki a Vatikán új típusú mintaállamát hozta létre. Az új államforma az alkotmányba foglalt katolicizmus, az alkotmányos katolicizmus. Róma e recept alapján támadja a szabad, demokratikus világot, a hatalmi ágak megosztására épülő Európát, és az Unió egészét a Vatikán, a pápai uralom alá akarja rendelni. Célja, hogy az európai törvények az egyház ideológiáját tartalmazzák, a katolikus egyház világi uralmát pedig helyreállítsák az államok felett.

Orbán Viktor a Vatikán “nagykövete”, hogy a hamis és hazug ideológiát, amelynek a következménye egy demokrácia látszatába csomagolt fasiszta vallási elnyomó rendszer, népszerűsítse az európai országokban. Feladata, hogy magyar mintára fellazítsa a szabad világba vetett bizalmat. Ha az egyes országokban Róma uralomra kerül, akkor az egész Európai Uniót a Vatikán eredeti tervei alapján állítják helyre. Európa soha nem volt keresztény, mert államok nem tudnak keresztények lenni, csak emberek. A katolicizmus pedig kétezer éves történelme során megmutatta, hogy csak elnyomó ideológiai rendszereket tud létrehozni. Egyetlen szervezet sem ölt meg annyi embert a történelem során, mint a katolikus egyház. A politikai katolicizmusnak minden részlete ellentmond a Bibliának, a kereszténységnek, Jézus minden tanításának, aki azt mondta, hogy az ő országa nem e világból való. Szent Ágoston elmélete, amelyre az egyház és az állam összefonódása épül, arra a hamis teóriára alapul, hogy már elérkezett a földre a Messiás ezeréves birodalma, és Isten helyett a katolikus egyháznak kell uralkodnia az államok fölött. Ennek az elméletnek minden szava ellentétes a Szentírással. A katolikus egyház államok feletti hatalmi igénye csaláson alapul és illegitim. Jézus Krisztus egyháza nem öl, ahogyan azt tette a katolicizmus a legnagyobb kegyetlenséggel évszázadokon át. A katolicizmus “eretnekként” üldözte az igazi újjászületett kereszténységet, és halomra gyilkolta őket, majd a keresztény nevet kisajátította arra, ami nem az.

Orbán Viktor rendszere nem hagy kétséget afelől, hogy a magyar miniszterelnök egy idegen állam, a Vatikán szolgálatába állt, és egyetlen vallási szervezetnek kiszolgáltatta a magyar államot és a magyar népet. Gyarmatosította a Vatikán számára Magyarországot, és Róma szolgálatában a demokratikus Európai Unió szétverésére szegődött. A magyar nép egy elnyomó ideológia uralma alá került, és a papok igája alatt nyög, akik kifosztják a magyar államot, elrabolják az iskolákat, megszállják a családokat, és elszegényítik a népet, amelyet közmunkára és jobbágysorsra ítélnek a monarchikus, feudális katolikus állameszmény alapján. A magyar ellenzéknek tudomásul kell vennie, hogy a magyar szabadságot Róma számolta fel két hazaáruló (Orbán és Semjén) ténykedése alapján. A magyar demokraták ellenfele a Vatikán és a politikai katolicizmus, és felelősségük Európa felébresztése, hogy a magyar modell mögött a katolikus világegyház áll, a minta ragadós lesz, és a cél az európai szabadság felszámolása.

Orbán a fentiek alapján Madridban “Remény és keresztény válasz a válságra” címmel tartott előadást a spanyol főváros Szent Pál Egyetemén. Kijelentette, hogy a “keresztény értékeken alapuló politika a történelem folyamán immár sokadszor fogja megújítani Európát”. Orbán úgy uszította a spanyolokat, hogy a spanyol a magyarhoz hasonlóan szabadságszerető nép, amely büszkén tekint saját történelmére, és nem engedi, hogy azt a munkát, amellyel nagyapái újjáépítették a polgárháború által lerombolt hazájukat, most a “bürokraták” (ez Brüsszel) és a pénzügyi spekulánsok (ezek a zsidók) újból kockára tegyék. A “pénzügyi spekulánsokra” való hivatkozás burkolt zsidózás és a szabad kapitalista polgári világrend elleni támadás.

Orbán hozzátette, hogy a keresztény hagyomány iránt elkötelezett embereket, laikusokat és klerikusokat, katolikusokat és protestánsokat egyaránt összekapcsolja egy közös érzés: “az őrálló felelőssége”. Ma Európában az emberi együttélés olyan formái, alakzatai váltak megkérdőjelezhetővé, mint a nemzet és a család – figyelmeztetett a miniszterelnök, hozzáfűzve: a gazdasági életben hasonló módon vált bizonytalanná a munka és a hitel valódi eredeti értelme. Orbán minden szava hazugság: sem a nemzet, sem a család nem kérdőjeleződött meg, a katolikus egyház ezekkel a fogalmakkal manipulálva akarja az államot hatalma alá gyűrni. A magyarok elmondhatják, mikor volt a munkának igazi értéke és becsülete, 2010 előtt vagy a közmunkára épülő katolikus Orbán-rendszerben.

A hitel kérdésével kapcsolatban Orbán kifejtette: egy keresztény értékrendet képviselő Európa talán nem engedte volna meg, hogy az emberek hitelek felvételével feléljék családjaik jövőjét. Orbán hazudik, mert a hiteleket nem volt kötelező felvenni, mindenki maga vállalta a kockázatot, és az emberek a nagyobb haszon reményében választották a devizaalapú hiteleket. Amíg jól jártak vele, addig nem kifogásoltak semmit. A szabadság felelősséggel jár. Ezt a felelősséget kell megtanulni, és nem az embereket állami gyámkodás alá helyezni. A hitelválság megoldásának semmi köze a katolikus Európa ideájához, hacsak az nem, hogy a kapitalizmust és annak egyik pillérét jelentő bankrendszert Róma fel akarja számolni. Az unortodoxia alatt a Rerum Novarum enciklika elveire épülő munkaalapú társdalmat kell ugyanis érteni.

Orbán a megszorításokról azt mondta: “Hosszú távon sem az embereknek, sem a kormányoknak, sem pedig a hitelezőknek nem érdeke, mert ha az intézkedések miatt felbomlik a rend, elenyészik a társadalmi stabilitás, bizonytalanná válnak a gazdasági élet keretei, akkor ki fog a minden egyes kölcsönkapott euróért megdolgozni?” Mindezt mondja akkor, amikor havonta újabb és újabb megszorító csomagokat jelentenek be, mert a munkaalapú társadalom nem működik, és nincs más forrásból bevétel, csak a nem megszorításoknak nevezett megszorításokból.

Az új magyar alaptörvényről is szólt: a mi “bűnünk” – folytatta -, hogy a XXI. században azt mertük alkotmányba foglalni, hogy a vallás, az egyház, a nemzet, a család nem a múlthoz, hanem a jövőnkhöz is tartozik. “Mi úgy véljük: a keresztény értékeken alapuló politika a történelem folyamán immár sokadszor fogja megújítani Európát” – szögezte le Orbán.

A “keresztény” alatt katolikust kell érteni, mert  a katolicizmust egyes pontokon reformáló ún. protestáns egyházak ugyanabból a gyökérből nőttek ki, és az anyaegyházukkal lényegileg azonos társadalmi nézeteket vallanak. A katolikus értékeken alapuló Európa soha nem megújulást, hanem vért, elnyomást, terrort, cenzúrát, jobbágysorsot, rabszolgaságot, a világnézeti szabadság, a tudomány, a művészet, az oktatás szabadságának felszámolását, sötét középkort, máglyákat, gettókat és fasizmust hozott Európának. Ez az ideológia minden alkalommal bebizonyította, hogy a vége totális diktatúra. Báránybőrbe bújt farkasok, papi ruhába öltözött gyilkosok ideológiája, akik uralkodni akarnak az országokon, népeken és államokon, hogy a földi hatalmat és minél több pénzt megszerezzenek, az embereket pedig rabigába hajtsák. Mindez ellentétes a kereszténységgel, Jézus Krisztus tanításaival, csaláson alapul, illegitim és antikrisztusi.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.8/5 (99 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -58 ( 210 szavazatból)
Orbánnal tör Európa ellen a Vatikán , 2.8 out of 5 based on 99 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

100 Reader’s Comments

  1. Szerencsétlen dolognak tartom, hogy a Vatikát szembe állítsa bárki is Európával, és azt a véleményt is, miszerint Benedek pápa “… a katolikus egyház nyiltan militáns hagyományát követi”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -51 (99 szavazatból)
  2. Egy református .aki a katolicizmus legföbb támogatója,hirdetője jellemző a lelki világára.Ne feledjük hogy a vatikán rendelkezik az eggyik, ha nem a legnagyobb kincstárral amelyet szabadon ellenörizhetetlenül felhasználhat .Vannak “emberek ” akiknél a pénz mindenek felett!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (56 szavazatból)
  3. Orbán egyik beszédében az európai parlamentben azt mondta: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.
    Döbbenetes!
    Senki nem igazította helyre. Szerintem nem is ért el a tudatukig, hogy ez hosszabb távon mit jelenthet.
    Már csak remélni merem, hogy nem valósul meg ezeknek a gazembereknek az álma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (75 szavazatból)
  4. A cikk egyik sorával sem lehet vitatkozni,ezek a tények vitán felül állnak.
    A pápai állam apparátusa mozgásba lendült,a múltba visszahúzó erők megtervezetten,sunyin léptek működésbe.
    Orbán nem hülye.Jól tudja,hogy 14-ben nem biztos a győzelme,de a katolikusok nélkül biztos a veresége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (60 szavazatból)
  5. Katolikus államiság esetén miben is fogunk különbözni az iszlám államiságtól??
    A szekularizált világ nem fordulhat újra a sötét középkor felé!!!
    ovi egy rossz ripacs, talán a Vatikán is rájön, hogy többet árt, mint használ nekik is.
    Akit már Lukasenko dicsér, azt már nem kell újra minősíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (59 szavazatból)
  6. Mi a hazaárulás, ha nem az, hogy a nép megkérdezése nélkül pár ember megváltoztatja egy ország államrendjét, alkotmányát, jogrendjét? Nem mellesleg egy külföldi hatalom (vatikán) kiszolgálása érdekében!
    Ennél keményebb hazaárulás nem létezik, 10millió magyar embert költöztetnek egy másik országba, amit senki nem kért.
    És ők se igérték a választások előtt, egy szóval se azokat, amiket tesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (76 szavazatból)
  7. Orbán szívesen látná magát a Vatikán élén, mint a következő pápa. Ha már Barroso székét nem tudta megkaparintani ami elég komoly mentális összeomlást okozott neki Magyarország EU elnöksége lejártával, most valószínűleg beéri a pápai titulussal is.
    .
    Azt hiszitek viccelek?????
    .

    De én azt gondolom, ha ez a cikk igaz, márpedig szerintem az, és a Vatikán Orbánnal kezdett akkor Benedek volt az utolsó pápa és a Vatikánnak annyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (50 szavazatból)
  8. Eagle
    Egyetértek abban, hogy a cikk igazat ir, de nem hiszem, hogy Benedek lenne az utolsó pápa. Orbánról elhiszem, hogy ha már magyar király nem lehet /ki tudja, nem fundálják-e ki, hogyan lehetne/ szeretne az lenni, de egyenlőre talán még református.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (26 szavazatból)
  9. Még egyszer kirészletezem, hogy a Vatikán nem csak Orbánt támogatja, hanem a szélső jobbot és versenyezteti őket. Orbánnak azt mondja őt támogatja, a jobbiknak, meg hogy őrájuk számít. Orbán elvégezte amire elhívták, le fogják amortizálni, helyette jön a szent korona nevű bálvány. Mindezt azért, hogy a “közjó”érdekében, lám a zemberek sem, és a kormány sem tud helyesen döönteni, ezért szükséges a még el nem herdált vagyon kilopása ellen a szent korona alá vinni mindazt ami még van, mert akkor elídegeníthetetlen lesz. Így nem tudnak rossz döntést hozni, megmenekülhetnek a rossz következményektől a nép és Magyarország. Arról nem beszélnek, hogy ha lemondunk a rossz döntések következményeiről, lemondunk a jó döntések lehetőségéről is.
    Évát sem kísértették meg ravaszabban. A Biblia szerint a kiskorú nem különb
    a szolgánál, tehát szolga. Ha elfogadod a kiskorúságot, nem dönthetsz Krisztus mellett sem. Bejött az új vatikáni új világrend. Az embereket beidegezték, hogy balról várja az ütést, és jobbról kapta. A demokráciát félreállítják, ahol megtanulhattad a döntéseidnek vannak következményei, de vannak azért védőhálók, most védőháló helyett pókháló vár amit a párkák szőttek számunkra.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (32 szavazatból)
  10. Kecskeméti Károly vontolla

    Már a Vatikán sem a régi!
    Nem találtak alkalmasabb fegyverhordozót?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (26 szavazatból)
  11. @vikus
    .
    A hszem első részét halálosan komolyan gondolom. Azt is, hogy a cikk abszolút helytálló és korrekt. Minél több ilyen cikk jelenik meg annál tényszerűbbek és bizonyítékot is szolgálnak tehát már messze több mint elemzés.

    A második inkább előérzet, valóban képtelenségnek tűnik, de sok előre nem látott váratlan esemény keresztülhúzhatja a számításukat, és ha Orbánnal túl messzire mennek kedvezőtlen és kiszámíthatatlan reakciókat válthatnak ki

    .
    Orbán vagy a Vatikánt és a vallást kíséreli meg felhasználni hatalomvágyó céljai érdekében és mégis megkaparintani Barroso székét és Európa főnökévé válni, amely esetben Európa már nem halálra ítélt lesz mint eddig hírdette, hanem sikertörténet mert ő a főnök, vagy beteljesedik Orbán sorsa.
    .
    Én Orbánt egy született bajkeverőnek egy szerencsétlenségnek egy potenciális pusztító erőnek látom, aki pusztán adottságaival képes rombolni, és puszta jelenlétével romlást hozni az emberiségre, azáltal, hogy elindít egy drámai lavinát ami betemetheti és tönkreteheti egész Európát ami alól a Vatikán sem lesz kivétel.
    .
    Én Orbánt egy ragályos betegnek, egy leprásnak érzékelem, aki nem kell, hogy különösebb dolgokat tegyen, elég ha bemegy az emberek közé és kész a baj.
    Sajnos ő ezen felül még szorgoskodik is.
    .
    Ami a Vatikánt és a katolikusokat illeti, az események, bármilyen alaposan megszervezettek is, könnyen kicsúszhat az irányítás a kezük közül, főleg ha Orbánra alapoznak.
    .
    Orbán alapból egy kezelhetetlen, irányíthatatlan, becstelenségtől, köpönyegforgatástól vissza nem riadó, önkényes, öntörvényű, alkalmazkodni, tartósan együttműködni, lojalitásra képtelen, antiszociális torzszülött, aki bármit is dönt a Vatikán bármiben is állapodnak meg, úgyis elkezd a saját receptje szerint főzni, a főztjét pedig legyömöszölni a főnökei, Vatikán torkán is.
    .
    Orbánnak sincs választása, ő erre predesztinált, erre született, ha akarja sem tudja másképp csinálni, ha mégis megpróbálja, hogy eltérjen az átkozott alaptermészetétől akkor is ugyanaz lesz a dolog kimenetele.
    -
    A Vatikánnak a katolikusoknak más választása nem lesz, mint egyre nagyobb egyre kellemetlenebb kockázatot vállalni Orbánnal, vagy csöndben eltenni láb alól. Egy ponton túl a Vatikán sem tudja majd megtörni, irányítani egyszerűen, mert Orbán elmebeteg és elmebetegektől kiszámítható reakcióra várni vagy tartósan építeni rájuk nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (48 szavazatból)
  12. Miért kellene alkalmassabb. Az összes rivalis egyházat megszüntetták akik elég kicsik voltak vagy nem voltak eleg erősekhogy ellenálljanak. 200 felekezet .. hopp. Ennel jobban csak a horthy rendszerbe csinálták ahol a reformatus lelkeszt kiraktak es helyere a lakasba katolikus pap költözött. A katolicizmus a saját papságával egy sátáni rendszer, teljesenlemásolta az okori pogány papságot. A romai katolicizmus a hiszek egyett kiveve semmilyen szempontbol nem uti meg a bibliai elvarast azzal szöges ellentetben áll.
    ( A hiszek egyben a Áhiszek az egy szent katolikus anyaszentegyhazban kifejezes helyen valo , mert a katolikus egyetemest jelent, és nincs elotte a romai foszto képző, vagyis hiszek Jezus krisztus egyetemes egyházában ami szent. Ez igy helyenvalo. Helyenvalo a miatyánk is, de az osszes többi ima, (üdvözlégy Mária, Szent Balazshoz valo torok gyógyítási (torok nem török) ima, hamvazószerda, és a teljes hétszentség mind mind antikrisztusi dolog. )

    A hétszentségit kifejezés pedig nem istenkáromló mert abban semi isteni nincsen, kb a kutyafáját kifejezéssel egyenértékű. Orbán Victor református, azt a hétszentségit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (23 szavazatból)
  13. vagy a szüzmárjáját ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  14. Hát lehet..minden meglehet…csak épp Európa normálisabb felében szemberöhögik a szentfazekekat.
    A legszarabb régiókból ugyan lehet inkvizíciót visszaállító ország ( Spanyolorsdzág Magyarország Portugália Görögország ) , degogy Anglia Franciaország , Németország meg az északi államok kiröhögik őket , az tutti !
    Csak Hungarosztánban lehetett úgy bevezetni a kotolikus Államot hogy a lakoság 10 százaléka hívő. Más országokban ilyesmire rég az uccán tombolnának a jó emberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (37 szavazatból)
  15. Egyébként a megállapításom a dolog kapcsán a következő :
    Ez a ( Hungaro)-formáció magában hordozza önön vesztét is.
    Annyira türelmetlenek , annyira kapzsiak , hogy a Matolcsyzmussal egyszerűen megásták önön sírjukat.
    Ha ravaszabbul állnak hozzá ehhez az egyházas fondorlathoz , akkor valóban veszélyt jelentenének . Ha pl. felmutattak volna valamiféle kisebb gazdasági csodát , vagy társadalmi ” közjó” növekményt. Holott erre -a kétharmad miatt- nomeg a Bajnai kormány áldásos , pozitív tevékenysége miatt MINDEN lehetőségük meg lett volna !
    De nem. Ők előbb fosztogattak , aztán meg el szeretnék eladni magukat a Világnak.
    Akik meg csak legyintenek rájuk :
    ” Ááá a magyarok ? Ott valami kis fasisztoid rendszer épül. Köszönjük , nem kérünk belőlük “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  16. A vallásokban – keletkezésük óta – benne van a rivalizációs szándék.
    Ennek megfelelően MINDEN VALLÁSBAN MEG VAN AZ AZ “IGÉNY”, HOGY “.. az európai államokat az uralma alá hajtsa.”
    Kérdés csak az, hogy melyiknek, mennyire sikerül?
    Sajnálatos, de tény, hogy a középkori sötétséget visszahozó vallások az utóbbi évtizedekben újjáéledtek, és a reneszánszukat élik.
    Ez is kérdés, hogy meddig?
    Elképzelhető – ahogyan az egyik korábbi kommentelő írta -, hogy a elvilágosultabb országok nézetei kerülnek előtérbe?
    Úgy legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  17. Színhely: Magyarország
    Előadás címe: Egy ország halála
    Műfaj: Tragikomédia
    Író: Orbán Viktor
    Rendező: Fidesz-KDNP párt
    Dramaturg: miniszterelnök, nemz.gazd.min.,közt.elnök
    A rendező munkatársai: Fidesz-KDNP frakció
    Bemutató: 2010. 05. 29. – vajon meddig???
    Szereplők: Fidesz-KDNP tagok
    Statiszták: a 2 párt szimpatizánsai és a közömbösek
    A nézőtéren: megdöbbent emberek, akik nem tartoznak a fentiek közé

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (40 szavazatból)
  18. Á ez nem létezik. Vannak Európában hagyományosan katolikus országok, népesebbek mint M.o. Mért pont egy Orbán Viktor lenne a pápai megbízott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  19. A cikk teljesen korrekt az én értelmezésemben. Etus! Bravó. Az első hozzászólás viszont elszomorít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  20. Néhány vicces megjegyzésre Orbán pápaságával kapcsolatban: Orbán természetesen nem lehet pápa, a katolikus Európai Unió egyik veztője lehetne, viszont ha Magyarország a politikai katolicizmus mintaállama lesz, és jól teljesít, akkor Erdő Péter lehet egy várományosa a pápai széknek. De ezek csak fantáziálások, játék a szavakkal a vicces hozzászólások alapján. Itt ami fontos, az a rendszer.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  21. Persze, tudom , tudom. Nem is trágárkodom. Koszorút vinnék
    Orbán részére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  22. Miért az IMF-től koldul pénzt a csuti a vatikáni hatalom erősítéséhez. Ha már a szentgatya ílyen fontosnak tartja, adjon neki pénzt. A vatikánban nagyon jól tudják, hogy agy skizofrén hatalommániás őrülttel szövetkeznek, akinek szellemi és erkölcsi sznvonala a béka segge alatt van. Miközben Rómába jár eligazításra, a baltás gyilkost visszaadja az iszlám széklsőségeseknek. és a gazdag iszlám államoktól reméli rendszere támogatását. Nem kap senkitől semmit, csak az Európai Úniót tudja kihasználni, de már azok is felismerték kivel van dolguk, így onnét sem várhat támogatást. A plagizáló tömjén a főnöke, az adja neki az ihletet a katolicizmus terjesztéséhez. Ő Magyarországon Róma első számú ügynöke. Ő a fő veszély, nem a csuti. A tömjén tiltotta meg a csutinak, hogy a Hit Gyülekezetének iskoláka tadjon át. A csuti a Németéket is jól árverte, most már bánhatják, hogy hittek neki. Európa pedig vagy szekularizált lesz, vagy nem lesz. Nem maradhat fenn a pápista métely hatalma alatt.l.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  23. Eagle
    2012. november 19. hétfő
    11:04

    Orbán kétségkívül nagy gazember, de azért ennyire ne becsüljük túl. Ahhoz, hogy valaki a pápai trónra üljön, manapság több kell. Orbánban megvan ugyan a szükséges gátlástalanság, de túlságosan ormótlan és bár rafinált, de mégiscsak rendkívül primitív gondolkodású.
    És akkor még nem beszéltem az egyéb kizáró okokról, amiket képtelenség felrúgni anélkül, hogy a hagyományokra épülő katolikus szakralitás alapjaiban ne omoljon össze. (Nőtlenség, több évtizedes papi és bíborosi előélet, és legalábbis kvázi makulátlan múlt, stb.)
    Ebben a sztoriban a Vatikán a kutya és Orbán a farok. Talán valaha Orbán azt hihette, hogy (legalábbis kis hazánkban) csóválhatja a kutyát, de ebből a madridi beszédből kitűnik, hogy immár az ő fejében is helyreállt a rend.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (13 szavazatból)
  24. admin
    2012. november 19. hétfő
    16:01

    Igen, vicces hsz volt tudom, Orbán pápasága. Voltam szíves én kinyitni ezt az ajtót. Én is csak nevettem magamban amikor vizionáltam őt mint pápát amint szokása szerint legyeket kapdos el a nyelvével a kis kaméleonja.
    .
    Viszont amit komolyan állítok ebből, az az, amint, ahogyan írtam is; nem az , hogy pápa lehet, hanem hogy Ő szívesen látná magát pápaként, hogy ő a roncsolt elmeállapota révén bármit komolyan el tud képzelni, fantáziálni magáról és viszont ennek megfelelőn cselekszik a valóságban.
    .
    Olvastam életrajzában, hogy napokig levert volt és nem szólt senkihez amikor diákkorában megtudta, hogy csak született amerikai lehet az U.S. president. Szóval ez az igazán aggasztó, ennek viszont bizony a fele sem tréfa.
    .
    A rendszer az fontos, de bizony a játék a szavakkal is az mert néha pont viccelődés és gúnyolódás közben tapintunk olyan dolgokra és igazságokra amire komolyan gondolkozva józan ésszel sohasem mernénk gondolni. Például, hogy milyen agyament képtelenségek motiválhatják ezt az embert.
    .
    Sajnos Orbánnál és a jelenlegi rendszerben és folyamatokban a legváratlanabb és legképtelenebb és legésszerűtlenebb forgatókönyvvel is számolni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (24 szavazatból)
  25. Ő A FALTÖRŐ KOS
    *
    Egy biztos,hogy fafejű, de nagyon.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  26. zéman 2012. november 19. hétfő 15:03
    “Mért pont egy Orbán Viktor lenne a pápai megbízott?”
    Egy hitlerjugendben szocializálódott pápa, aki elődjei törekvéseit folytatva
    romai katolikus vezetésű Európát akar észak-dél és kelet nyugati vonalon
    indítandó kiterjesztéssel, jobbat nem is akarhatna.
    A két irány metszőpontja országunk, melynek jelenlegi vezetője mindent
    megtett eddig is a hatalomért. Akár többször változtatott politikai irányvonalat.
    Jelenleg is a római katolikus papság támogatásával nyerte el hatalmát.
    Láthatóan a kormány körül is működik néhány Opus Dei tag, mint sugalmazó!
    További támogatás nélkül elveszítené a hatalmát!
    UGYAN MI MÁST TEHETNE HATALMA MEGMARADÁSA ÉRDEKÉBEN?
    UGYAN KI MÁS LEHET EURÓPÁBAN A PÁPA LEGODAADÓBB SZOLGÁJA?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (20 szavazatból)
  27. Szerintem túl kicsi és nem mérvadó az országunk, ráadásul Európában elutasított is ahhoz, hogy bármilyen vatikáni érdeket bármikor érdemben érvényesíteni tudjon.
    Tehát ez egy hiába való próbálkozás.
    Viszont mi magyarok, rendesen szenvedünk ettől az Orbán-rezsimtől, az tuti!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  28. Az aktuális helyi menő csávók (H.M.Cs.) rongyfocin, sörön, videójátékokon és Lagzi Lajcsin szocializálódtak. Szemfüles utcai verekedők, akik jó szemmel meglátják ellenfeleik hibáit, és erre jó marketing taktikát tudnak építeni. Furfangos prókátorok, akik munkaidőben a használhatatlanságig összezavarnak egy jogterületet, este meg biliárdozás közben jót röhögnek a markukba. Ha hinnének valamiben, az csak akadályozná őket abban, hogy önfeledten csattogtassák rossz helyről kölcsönzött közhelyeiket. Most éppen a keresztény kurzus aranyló és bíbor fényében sütkéreznek, mert mint brahi nagyon muris, és olyan piaci rést sejtet a politikai palettán, ami potya hozadékkal kecsegtet. De ezeknek az ad-hoc vitézeknek nagyívű terveket, vagy bármiféle stratégiai gondolkodást tulajdonítani teljesen felesleges. A cikkben kifejtett összeesküvés-elmélet téves, és a hibás elméletek – bármilyen jószándékúak is – megnehezítik, hogy megszabaduljunk a H.M.Cs.-tól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  29. Én akkor még azt is hozzátenném, hogy maga a katolikus egyház és maga a Vatikán is csalásra alapul. Miszerint Jézus utóda Szent Péter.
    Mi van Mária Magdolnával, Jézus feleségével, és született gyerekeivel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  30. Remélem mindkettő oda jut ahová való – A SÜLLYESZTŐBE !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  31. Borzalom ez az ember, nem kell tovább törni a fejünket, az ördög maga.
    Rémisztő a patológiája és undorító ez a véget nem érő aljasság, kizárt hogy ennyi belső förtelemmel élni lehessen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  32. A Vatikán azokat a vezetőket preferálja, akik ugymond felűl tudnak emelkedni az adott kor morálján, mint pl: Aloyzie Stepinak érsek és társaik 1942-45 között, akit II.János Pál boldoggá avatott. Eredménye ennek az érseknek 500.000.- áldozat akik nem akartak áttérni a katolikus hitre, vagy nem volt annyi vagyonuk, hogy megfizessék a keresztleveleket. Mindössze 200.000 embernek sikerült élve áttérni, de elvesztettek mindent. Akkor egy keresztlevél egy család teljes vagyona volt. A pénz a Vatikánba vándorolt.
    Jelmondata szállóigévé vált usztasa földön: “térj át, vagy halj meg”
    Ez a közjó lefordítva.
    Íme a politikai katolicizmus kiteljesedése.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  33. telekis
    Sajnos valláspolitikai ügyekben tapasztalatlan vagy.
    Itt BEFOLYÁSOLÁSRÓL van szó a vallás felhasználásával,
    nem bármiféle erőszakos vatikáni érdek érvényesítéssel.
    Már van is egy ÚJ PÉLDA:
    SEMJÉN ZSOLT PLÁGIUMÜGYE = A VALLÁS MEGTÁMADÁSÁVAL.
    Legalább is a Keresztény Demokrata Párt szóvivője szerint.
    .
    Ezek Európában összefognak. Minden ellenük vélt fellépésre azonnal
    reagálnak –> VALLÁSÜLDÖZÉS.
    Hiszen ha bűnt követnek el és meggyónják, akkor FELOLDOZÁST kapnak
    mintha nem történt volna semmi.
    .
    A magyar ellenzék jelentős része – a védekezési reagálás helyett – még a
    fide$$-kdnp suttogó vádjaira is felülve, még mindig mantrázza.
    .
    Tudod mit jelent LIBÁSBAJNAI, vagy LIBBAJNAI –> BURKOLT ZSIDÓZÁST.
    Hiszen az MTK-sok is libások voltak, mert ők disznóhús helyett libát esznek!
    Kár, hogy a demokratikus ellenzék füle még nem érzékeli ezeket. Ha ez igy
    marad, ezért nem érzékelhetitek a burkolt zsidózást. Szerintük ugyanis minden
    ellenzéki “zsidóbérenc”!
    .
    IDEJE LENNE FELÉBREDNI !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  34. Nagymamám ezt mondaná Orbánra, ha még élne: Antikrisztus…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  35. mert államok nem tudnak keresztények lenni, csak emberek.

    Ezt akàr Jézus is mondhatta volna.

    Nagyon jó íràs, tömör, lényegretörô !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  36. Egy jóslat a múltból:

    Nostradamus értelmezõi azon az állásponton vannak, hogy az elsõ Antikrisztus Napóleon, a második pedig Hitler volt. De ki lesz a harmadik ?? Nostradamus 1558-as levelében arról ír Henrik francia királynak, hogy a világ nem kerülheti el a harmadik Antikrisztus feltámadását, aki csak azután fog színre lépni, miután a “németekre döntõ csapást mér az egész latin faj”. Szintén ebben a levélben írja, hogy “Aztán az Antikrisztus nagy birodalma kezd terjeszkedni, ahol egykor Attila birodalma virágzott, az új Xerxész leszáll nagy és megszámlálhatatlan erõivel”. A francia mester által emlegetett Antikrisztus olyan figura, aki a világ urának és parancsolójának kiáltja ki magát, [eddig stimmel. ÉL] Németország földjérõl emelkedik majd egyre feljebb, s válik a hatalom egyedüli birtokosává. Nostradamus megadja azt is, milyen fizikai kísérõijelenségei lesznek az Antikrisztus eljövetelének: “Ezt megelõzi majd egy teljes napfogyatkozás, olyan homály és sötétség lesz, mint a világ teremtése óta még soha, kivéve azt a napfogyatkozást, ami Jézus Krisztus halála és passiója után volt”. Három ilyen napfogyatkozás is szóba jöhet a csillagászatban, de szerencsére (?) pont az egyik dátum az, amit Nostradamus pontosan megadott a Próféciákban:
    Harmadik Antikrisztus
    “Az 1999. esztendõben, annak is a hetedik hónapjában,
    Az égbõl alászáll a terror nagy királya.
    Megszületik általa a mongolok nagy királya.
    Elõtte és utána vígan arat majd háborújában a halál”
    Egyértelmû tehát, hogy az 1999 augusztus 11-én bekövetkezõ napfogyatkozásra gondol a Mester. Egy másik elõjelet is említ Nostradamus, amely így hangzik:
    “az 50. szélességi fokról színre lép valaki,
    aki megújítja majd az egész keresztény egyházat”
    Az 50. szélességi fokon található éppen Krakkó, ahonnan II. János Pál pápa származik !!
    Hogy ki fogja legyõzni az Antikrisztust ? A következõ versében ezt így fejti ki:
    “Eljõ a Szentlélek a szélesség 48. fokáról,
    nagy népvándorlás lesz általa,
    elûzi az Antikrisztus iszonyát,
    ez utóbbi meg háborút indít a
    Szentatya és a keresztény egyház ellen”
    …..
    “A harmadik Antikrizstus nagyon hamar megsemmisül majd,
    Háborúja huszonhét véres éven át fog majd tartani:
    Az eretnekek mind meghalnak, a foglyokat számûzik,
    Az emberi test vérétõl vöröslõ víz fogad mindenkit a földeken”

    Csúnya jövőnek nézünk elébe, ha elfogadjuk Nostradamus szavait. 27 év! Igaz, ez rövidebb, mint Szovjetúnió 83 éve volt.
    Bár ez a kifejtés a jelen állapot összevetése egy kicsit zavaros. Ha már hazugsággal került hatalomra, akkor megcsalhatja a jótevőjét is, a Vatikánt és ellene fordulhat majd, és akkor elképzelhetővé válik a Szentlélek (+ pápaság) harca az Antikrisztus ( =OV ?? ) ellen. De hogy kerül ide Németország? Kik lesznek az eretnekek, és kik a foglyok? A mostani keresztények, vagy jövöbeliek?

    Innen idéztem: http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Nostradamus/Nostradamus%20-%20a%20mult%20jovendomondoja.htm

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  37. Bocsi, kimaradt egy “és”: Bár ez a kifejtés **és** a jelen állapot összevetése egy kicsit zavaros.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  38. Hazafi 2012. november 19. hétfő 01:04 -tól loptam a linket:
    .
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LmKCTW1iOmo
    .
    Nagyon érdekes a vérségi kötelékre épülő nemzeti szocialista hitvilág kialakítása. Bár más, mint a politikai katolicizmus, elég sok áthallás van köztük. A film legalább annyira helyreteszi a nemzeti szocializmusról alkotott képet, mint Bartus cikkei a katolicizmusról és annak részleteiről.
    Most, hogy végignéztem, más szemmel látom a jobbikot és a fideszt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  39. Mindenki szabad predaja a vallas folosleges ideologizalni! Hatalomra es penzszerzesre hasznaljak ! Orban megprobal raerositeni a ketesztenyeknel ,kezdi eszrevenni , hogy minden antidemokratikus megmozdulasa is keves lehet a kovetkezo valasztasokon. Kell a kdnp konzervativ szavazo , kell a szelsojobbos ,nekik a nacionalista dumat nyomja meg a bujatott zsidosag ellenes szovegeit. Nagy turmixolasaban nem veszi eszre hogy uti egyik a masikat. Orban megbukott , hiteltelenne valt teljesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  40. “Orbán Viktor a Vatikán “nagykövete”, hogy a hamis és hazug ideológiát, amelynek a következménye egy demokrácia látszatába csomagolt fasiszta vallási elnyomó rendszer, népszerűsítse az európai országokban.”
    .
    Nem fog menni. Nagy-Britannia szakított a pápasággal, ők az anglikán vallásra tértek át, Észak-Európa népei többségében protestánsok, Közép-Európa lakói vegyes vallásúak, Kelet-és Kelet-Közép-Európa részben ateista, részben ortodox, maradnak a lengyelek és Dél-Európa.
    Spanyolország, Olaszország és Lengyelország többségi katolikus, ezzel kész, vége. Nem nagy a terepük és a népesség arányában sem mérvadó a katolikusok száma Európában.
    A szekularizáció egyre jobban terjed, a katolikus országok sem kivételek. Az egyházak papjai sokat tettek érte.
    .
    Arról nem is beszélve, hogy ahány ország, annyiféle katolikus hívek, papok, püspökök és érsekek alkotják. Minden országban mások a prioritások, ami a két utóbbi pápa tevékenysége közötti különbségekben is megnyilvánul. XVI. Benedek megnyilatkozásaiban például radikálisabb, mint az elődje volt, de a papi nőtlenség terén a pápa és az érsekek tanácsa egyáltalán nem akar változást, holott híveiknél és papi szinten igény lenne rá.
    .
    Érdekes volt Schönborn minapi – magas állami – magyar kitüntetése is. Hazájában újabban egyáltalán nem örvend népszerûségnek a bécsi érsek, mivelhogy egyháza papjainak felsorolt – huszonvalahány, változást sürgető és megbeszélés tárgyaként felvetett – pontjaira nem is reagált. Nem vették jónéven a pontokat elküldő papok és híveik, olyannyira, hogy az osztrák sajtóban is téma volt.
    .
    Lehet, hogy ahhoz kellett hirtelen a magyar kitüntetés, hogy az ausztriai felháborodást, a kardinális otthoni elismertségének hiányát valamivel fényezzék? Gyanús időpontban és túl gyanús körülmények között történt meg Schönborn magyarországi állami kitüntetése. Nem kizárt, hogy Semjénen keresztül Róma szervezte meg, Orbánék pedig haptákban állva teljesítették a vatikáni kérést. Milyen kapcsolata volt addig a bécsi érseknek a magyar katolikus egyházzal, pláne a magyar állammal? A semminél nem több. Ezután sem lesz több.
    .
    Milyen eljárás egyébként is magas rangú papot – bécsi érsekként – egy szomszédos ország állami kitüntetésével kidekorálni? Szerintem szégyenletes: adni is, elfogadni is.
    II. János János Pál pápa magyarországi vagy máshol tett látogatásakor milyen állami érdemérmeket kapott? Semmilyet, de nem csak a pápa nem kapott, hanem más országok egyházi vezetői sem. Christoph Schönborn bécsi kardinális magyarországi állami kitüntetése nagyon nem illik a Nyugaton elterjedt szekularizált világképbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  41. Értet Lenke! Nostredamus nem értette a Bibliát, a “szentatyának” és a pápaságnak nincs köze a Szentlélekhez. Bálványimádáshoz nincs köze Istennek.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. proaktiv 2012. november 19. hétfő 23:59
    “Gyanús időpontban és túl gyanús körülmények között történt meg Schönborn magyarországi állami kitüntetése. Nem kizárt, hogy Semjénen keresztül Róma szervezte meg”
    A 16:57-kor irt posztomban említettem az észak-dél és a kelet-nyugati tengelyen
    történő római terjeszkedési szándékot. Azt hiszem az osztrák főpap kitüntetése
    ebben a tervben egyike az első lépéseknek. A volt Monarchia közös császára
    és magyar királya a hagyományok felújítására alkalmassá válhat.
    Összekapcsolva a szent korona tannal. Hiszen nem tudok arról, hogy ilyen
    államegyházi tan létezne Európa más országaiban. De azt hiszem, hogy erre
    hajaz a Kossuth tér régi képének visszaállítása is. Nem beszélve a centrális
    erőtérrel fokozatosan visszacsempészett régi vallási pozíciók vissza állításáról
    főleg a nevelés terén. A háború után megfigyelhető volt, hogy a két ország
    rk papsága nagyon ragaszkodott a régi királysági hagyományokhoz és a
    folyamatos kapcsolatokhoz. Mindszenti is Ausztriában töltötte végnapjait.
    .
    EZEK A MI KÁRUNKRA TERJESZKEDNEK, MI MEG ÉSZRE SEM VESSZÜK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  43. bumburi
    “Orbán egyik beszédében az európai parlamentben azt mondta: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz.
    Döbbenetes! Senki nem igazította helyre.”
    .
    Döbbenetükben meg sem tudtak szólalni, azért nem igazították helyre. Ugyanis Orbán fenti mondata nyílt zsidóellenesség, ami Európa felvilágosultabb részén messze nem szalonképes. Ahogy Orbán sem az. Aki zsidózik, annak kirekesztés a járandósága, csak ezt Orbániában még nem tudják.
    .
    A Vatikán Orbánékkal rossz lóra tett. Ha a turulos-pogány Orbántól és a mûkeresztény Semjéntől várják a katolikus egyház magyar és európai fellendülését, Vatikánban a saját sírjukat ássák.
    A valóban keresztények ugyanis belső indíttatásból tisztességesek és becsületesek, ami egyikükről sem mondható el. Lásd: Orbán pávatác-tanodája és Semjén doktorija.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  44. Értet Lenke
    “De hogy kerül ide Németország?”
    .
    Úgy, ahogy az idézeted eleje mutatja:
    “az elsõ Antikrisztus Napóleon, a második pedig Hitler volt. De ki lesz a harmadik ?? Nostradamus 1558-as levelében arról ír Henrik francia királynak, hogy a világ nem kerülheti el a harmadik Antikrisztus feltámadását, aki csak azután fog színre lépni, miután a “németekre döntõ csapást mér az egész latin faj”.
    .
    Óvatosan kell bánni Nostradamus jóslataival, különösen a fordításokkal, mert szinte mindenki a saját (népe) szája íze szerint fordította.
    A folytatásodban látszik is:
    “Szintén ebben a levélben írja, hogy “Aztán az Antikrisztus nagy birodalma kezd terjeszkedni, ahol egykor Attila birodalma virágzott, az új Xerxész leszáll nagy és megszámlálhatatlan erõivel”. A francia mester által emlegetett Antikrisztus olyan figura, aki a világ urának és parancsolójának kiáltja ki magát, [eddig stimmel. ÉL] Németország földjérõl emelkedik majd egyre feljebb, s válik a hatalom egyedüli birtokosává.”
    .
    Ha Napóleon antikrisztust Hitler antikrisztus követte, akkor eddig rendben van a sorrend, de utána Attilára utalva már homályos a szöveg – vagy a fordítás teszi azzá. A részrehajló fordítóknak sem kell mindent elhinni, ahogy Nostradamus jóslatai sem számítanak szentírásnak. Még akkor sem, ha néhol hihetõnek, vagy valamikor megtörtént eseménynek látszik.
    .
    Nem véletlenül ismertek Nostradamus jóslatai szinte világszerte: a fordítók a sejtelmes szövegeket saját népük hiedelmeihez igazították, saját képükre formálták. Mákony a népnek, anyagi haszon a könyvkiadóknak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Túlavasúti
    “A volt Monarchia közös császára és magyar királya a hagyományok felújítására alkalmassá válhat. Összekapcsolva a szent korona tannal.”
    .
    Kire gondoltál és milyen összefüggésre utalsz a jelenlegi helyzet ismeretében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. proaktiv 2012. november 20. kedd 01:48
    Egyszerűen személytelenül a körülöttem és a körülötted élő
    hagyományokról, amit – mintha – nem akarnánk észrevenni.
    A Vatikánnak nem Gipsz Jakab, vagy Vég Béla a fontos,
    HANEM A RENDSZER!
    .
    Talán nem tudják valakire ráfogni, hogy Ő A LEGALKALMASABB?
    LÁTHATOD JELENTKEZŐ LENNE TÖBB EZER! NEM RAJTUK MÚLIK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  47. Kedves proaktiv
    Javaslom nézz utána a Szent Korona Tannak.
    Sok mindenre rájöhetsz magadtól is, habár én
    blődlinek tartom, de sokan komolyan veszik.
    Egy időben még újságjuk is volt, azonos címmel.
    (ne lepődj meg, ha olyan világba csöppensz,
    aminek részleteiről eddig semmit nem tudtál.
    Pedig illegalitásban továbbfejlesztették!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Túlavasúti
    Még mindig nem tudom, kire, mire céloztál ezzel a mondattal:
    “A volt Monarchia közös császára és magyar királya a hagyományok felújítására alkalmassá válhat.”
    .
    A korona-tant most hagyjuk, sajnos ismerem. Pokol Béla tanulmányát is, ami szégyen az Alkotmánybíróságra is, mert Pokolt betolta közéjük a szélsőjobb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  49. Értet Lenke
    2012. november 19. hétfő
    22:21

    Nem tudni, hogy végzet, vagy Isten által rendelt sors de az biztos hogy Orbán kártékony munkáján kívül hatalmas erők működnek és irányítanak a háttérben amelyeket nem ismerünk. Nem feltétlen isteni, valószínűleg emberi, gazemberi.
    .

    Nem tudom a jóslatok beválnak-e, de azt biztosan tudom, ha senki nem tesz semmit, akkor egyre rosszabb lesz a helyzet és úgy látom számottevő hasznos akció ami jobbulást hozhatna, még nem bontakozott ki. Ezért írom, hagyjuk a misztikumokat, ne keressünk mindjárt természetfeletti erőt bizonyos dolgokban, csak azért mert éppen nincs rá logikus magyarázat.

    .
    Szerintem az emberiség legnagyobb bajait maguk az emberek hozták a fejükre, és az emberek azok akik leküzdhetik őket és a mi kezünkben a megoldás.
    -
    Ezt sose felejtsük el. A sors kegyes és a jövő alkalmazkodik a jelen tetteinkhez, a rosszakhoz is és a jókhoz is. Mi vagyunk a jövőnk.
    -
    Próbálok tiszta vizet önteni a pohárba ezzel a hszemmel, talán ez is ér valamit és ha mindannyian próbálunk tenni valamit szerintem annak több eredménye lesz.

    -
    Azért írja Bartus is a felvilágosító cikkeit, mindenki tegye amit tud, mert az bizony nem kevés . De tegye. Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  50. proaktiv
    Nem gondoltam konkrét személyre, hiszen nagy az isten virágos kertje.
    A belső ügyeket nem ismerve még találgatásra sem merészkedem.
    Úgy gondolom, hogy ez a főnök vagyis a pápa titka, szigorú titok övezi.
    A hagyományok felújítására egyenlőre az összekovácsolást kell
    kibontakoztatni. Addig a mézes madzagot elhúzgálgatni orruk előtt.
    A pályázók valószínűleg ismerik egymást. Majd a főnök eldönti,
    hogy kit milyen poszttal lehet megbízni.
    ADDIG KELL EGY SZILÁRD PONT MELYRE ELKEZDHETIK AZ ÉPÍTKEZÉST!
    Erre jelenleg a Magyar kormány tagjaihoz ragaszkodnak Rómában.
    Eddig onnan nem hallottunk kifogást ellenük.
    Valószínüleg többet láthatunk a Vatikánnal megkötött új egyezménnyel.
    Persze kimarad a titkos záradék közzététele.
    A Vatikán belső titkait klf híresztelésekkel is álcázzák. Lehet pl a titkár és az
    informatikusok ügyének felfújása. Amivel az általuk “kikotyogottakat” akarják
    valóságként elhitetni. Természetes ez titok, mi csak találgathatunk ismerve őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos