Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbánnal tör Európa ellen a Vatikán 2012. november 19. hétfő 9:24 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbánnal tör Európa ellen a Vatikán

Madrid – Orbán Viktor a katolikus értékekre alapuló Európáról beszélt Madridban, és nem hagyott kétséget afelől, hogy Magyarország a Vatikán mintaállama, rendszere pedig modell Európa katolikus visszafoglalásához. XVI. Benedek pápa, mint az inkvizíció utódjaként létrejött Hittani Kongregáció volt vezetője a katolikus egyház nyíltan militáns hagyományát követi, és a gazdasági világválság következtében beállt elbizonytalanodást kihasználva támadást indított a liberális Európa ellen, hogy az egyház és az állam összefonódásának új államformáját hozza létre, minél több országban, magyar mintára, az alkotmányba foglalt politikai katolicizmust vezesse be. Az Európai Unió liberális alkotmánya és Európa ellen indított támadás egyik vezéregyénisége Orbán Viktor, aki résztvett a legutóbbi római találkozón, ahol a pápa a Vatikán befolyása alatt álló európai jobboldali politikusoknak tartott eligazítást.

Róma soha nem adta fel, hogy helyreállítsa uralmát Európában, és az európai államokat ideológiai uralma alá hajtsa, az államok törvényei pedig a katolikus ideológiát kényszerítsék a polgárokra. A Vatikán a parlamenti demokráciát, az egyház és az állam szétválasztásával létrejött jogállamot soha nem fogadta el, azt a zsidó szabadkőművességnek tulajdonította. A polgári szabadságjogokat, a demokráciát és a kapitalizmust mindig elvetette, és a Szent Ágoston-i állameszme alapján Európa elfoglalását tűzte ki célul. XVI. Benedek  személyében visszatért az inkvizíció szelleme modern formában, a Vatikán nyílt támadást intézett a szekularizált és szabad Európa ellen. A válság okául a “keresztény” Európa szekularizációját, a zsidóknak tulajdonított polgári jogokat, és a kapitalizmust nevezte meg. A szabadkőművesek és a kommunisták elleni harc volt Mussolini fasiszta államával a közös nevező, miután Mussolini a Rerum Novarum című pápai enciklika alapján a korporatív állam gazdasági modelljét vezette be.

A Vatikán terve volt az Európai Unió, amelynek égisze alatt a politikai katolicizmus ideológiájának megfelelően a Vatikán uralma alá rendelték volna Európát. Az Unió alkotmányából azonban kimaradt a “keresztény” gyökerekre való hivatkozás. Ezért liberális és szekularizált Európa jött létre. Ebbe a Vatikán soha nem nyugodott bele, és a pénzügyi válság miatt a szabad világot tette felelőssé, ezért a “keresztény” Európa álságos jelszava mögött az egyház és az állam összefonódását kínálja a válság megoldására. Magyarországon sok évszázados jezsuita tapasztalatokat felhasználva szétverték a jogállamot és a demokráciát, karaktergyilkosságokkal, demagóg uszítással meggyűlöltették a demokráciát, és abszolút többséggel hatalomra segítették Orbán Viktort, aki a Vatikán új típusú mintaállamát hozta létre. Az új államforma az alkotmányba foglalt katolicizmus, az alkotmányos katolicizmus. Róma e recept alapján támadja a szabad, demokratikus világot, a hatalmi ágak megosztására épülő Európát, és az Unió egészét a Vatikán, a pápai uralom alá akarja rendelni. Célja, hogy az európai törvények az egyház ideológiáját tartalmazzák, a katolikus egyház világi uralmát pedig helyreállítsák az államok felett.

Orbán Viktor a Vatikán “nagykövete”, hogy a hamis és hazug ideológiát, amelynek a következménye egy demokrácia látszatába csomagolt fasiszta vallási elnyomó rendszer, népszerűsítse az európai országokban. Feladata, hogy magyar mintára fellazítsa a szabad világba vetett bizalmat. Ha az egyes országokban Róma uralomra kerül, akkor az egész Európai Uniót a Vatikán eredeti tervei alapján állítják helyre. Európa soha nem volt keresztény, mert államok nem tudnak keresztények lenni, csak emberek. A katolicizmus pedig kétezer éves történelme során megmutatta, hogy csak elnyomó ideológiai rendszereket tud létrehozni. Egyetlen szervezet sem ölt meg annyi embert a történelem során, mint a katolikus egyház. A politikai katolicizmusnak minden részlete ellentmond a Bibliának, a kereszténységnek, Jézus minden tanításának, aki azt mondta, hogy az ő országa nem e világból való. Szent Ágoston elmélete, amelyre az egyház és az állam összefonódása épül, arra a hamis teóriára alapul, hogy már elérkezett a földre a Messiás ezeréves birodalma, és Isten helyett a katolikus egyháznak kell uralkodnia az államok fölött. Ennek az elméletnek minden szava ellentétes a Szentírással. A katolikus egyház államok feletti hatalmi igénye csaláson alapul és illegitim. Jézus Krisztus egyháza nem öl, ahogyan azt tette a katolicizmus a legnagyobb kegyetlenséggel évszázadokon át. A katolicizmus “eretnekként” üldözte az igazi újjászületett kereszténységet, és halomra gyilkolta őket, majd a keresztény nevet kisajátította arra, ami nem az.

Orbán Viktor rendszere nem hagy kétséget afelől, hogy a magyar miniszterelnök egy idegen állam, a Vatikán szolgálatába állt, és egyetlen vallási szervezetnek kiszolgáltatta a magyar államot és a magyar népet. Gyarmatosította a Vatikán számára Magyarországot, és Róma szolgálatában a demokratikus Európai Unió szétverésére szegődött. A magyar nép egy elnyomó ideológia uralma alá került, és a papok igája alatt nyög, akik kifosztják a magyar államot, elrabolják az iskolákat, megszállják a családokat, és elszegényítik a népet, amelyet közmunkára és jobbágysorsra ítélnek a monarchikus, feudális katolikus állameszmény alapján. A magyar ellenzéknek tudomásul kell vennie, hogy a magyar szabadságot Róma számolta fel két hazaáruló (Orbán és Semjén) ténykedése alapján. A magyar demokraták ellenfele a Vatikán és a politikai katolicizmus, és felelősségük Európa felébresztése, hogy a magyar modell mögött a katolikus világegyház áll, a minta ragadós lesz, és a cél az európai szabadság felszámolása.

Orbán a fentiek alapján Madridban “Remény és keresztény válasz a válságra” címmel tartott előadást a spanyol főváros Szent Pál Egyetemén. Kijelentette, hogy a “keresztény értékeken alapuló politika a történelem folyamán immár sokadszor fogja megújítani Európát”. Orbán úgy uszította a spanyolokat, hogy a spanyol a magyarhoz hasonlóan szabadságszerető nép, amely büszkén tekint saját történelmére, és nem engedi, hogy azt a munkát, amellyel nagyapái újjáépítették a polgárháború által lerombolt hazájukat, most a “bürokraták” (ez Brüsszel) és a pénzügyi spekulánsok (ezek a zsidók) újból kockára tegyék. A “pénzügyi spekulánsokra” való hivatkozás burkolt zsidózás és a szabad kapitalista polgári világrend elleni támadás.

Orbán hozzátette, hogy a keresztény hagyomány iránt elkötelezett embereket, laikusokat és klerikusokat, katolikusokat és protestánsokat egyaránt összekapcsolja egy közös érzés: “az őrálló felelőssége”. Ma Európában az emberi együttélés olyan formái, alakzatai váltak megkérdőjelezhetővé, mint a nemzet és a család – figyelmeztetett a miniszterelnök, hozzáfűzve: a gazdasági életben hasonló módon vált bizonytalanná a munka és a hitel valódi eredeti értelme. Orbán minden szava hazugság: sem a nemzet, sem a család nem kérdőjeleződött meg, a katolikus egyház ezekkel a fogalmakkal manipulálva akarja az államot hatalma alá gyűrni. A magyarok elmondhatják, mikor volt a munkának igazi értéke és becsülete, 2010 előtt vagy a közmunkára épülő katolikus Orbán-rendszerben.

A hitel kérdésével kapcsolatban Orbán kifejtette: egy keresztény értékrendet képviselő Európa talán nem engedte volna meg, hogy az emberek hitelek felvételével feléljék családjaik jövőjét. Orbán hazudik, mert a hiteleket nem volt kötelező felvenni, mindenki maga vállalta a kockázatot, és az emberek a nagyobb haszon reményében választották a devizaalapú hiteleket. Amíg jól jártak vele, addig nem kifogásoltak semmit. A szabadság felelősséggel jár. Ezt a felelősséget kell megtanulni, és nem az embereket állami gyámkodás alá helyezni. A hitelválság megoldásának semmi köze a katolikus Európa ideájához, hacsak az nem, hogy a kapitalizmust és annak egyik pillérét jelentő bankrendszert Róma fel akarja számolni. Az unortodoxia alatt a Rerum Novarum enciklika elveire épülő munkaalapú társdalmat kell ugyanis érteni.

Orbán a megszorításokról azt mondta: “Hosszú távon sem az embereknek, sem a kormányoknak, sem pedig a hitelezőknek nem érdeke, mert ha az intézkedések miatt felbomlik a rend, elenyészik a társadalmi stabilitás, bizonytalanná válnak a gazdasági élet keretei, akkor ki fog a minden egyes kölcsönkapott euróért megdolgozni?” Mindezt mondja akkor, amikor havonta újabb és újabb megszorító csomagokat jelentenek be, mert a munkaalapú társadalom nem működik, és nincs más forrásból bevétel, csak a nem megszorításoknak nevezett megszorításokból.

Az új magyar alaptörvényről is szólt: a mi “bűnünk” – folytatta -, hogy a XXI. században azt mertük alkotmányba foglalni, hogy a vallás, az egyház, a nemzet, a család nem a múlthoz, hanem a jövőnkhöz is tartozik. “Mi úgy véljük: a keresztény értékeken alapuló politika a történelem folyamán immár sokadszor fogja megújítani Európát” – szögezte le Orbán.

A “keresztény” alatt katolikust kell érteni, mert  a katolicizmust egyes pontokon reformáló ún. protestáns egyházak ugyanabból a gyökérből nőttek ki, és az anyaegyházukkal lényegileg azonos társadalmi nézeteket vallanak. A katolikus értékeken alapuló Európa soha nem megújulást, hanem vért, elnyomást, terrort, cenzúrát, jobbágysorsot, rabszolgaságot, a világnézeti szabadság, a tudomány, a művészet, az oktatás szabadságának felszámolását, sötét középkort, máglyákat, gettókat és fasizmust hozott Európának. Ez az ideológia minden alkalommal bebizonyította, hogy a vége totális diktatúra. Báránybőrbe bújt farkasok, papi ruhába öltözött gyilkosok ideológiája, akik uralkodni akarnak az országokon, népeken és államokon, hogy a földi hatalmat és minél több pénzt megszerezzenek, az embereket pedig rabigába hajtsák. Mindez ellentétes a kereszténységgel, Jézus Krisztus tanításaival, csaláson alapul, illegitim és antikrisztusi.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.8/5 (99 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -56 ( 208 szavazatból)
Orbánnal tör Európa ellen a Vatikán , 2.8 out of 5 based on 99 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(100)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

100 Reader’s Comments

  1. proaktív
    Döbbenetükben meg sem mertek szólalni?
    Ne viccelj! Éppen ezért írtam, hogy nem is ért el a tudatukig.
    Ugyanis ha nem úgy lett volna, akkor éppen, ott, és éppen nekik kellett volna a leghangosabban tiltakozni ez ellen a kijelentés ellen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (12 szavazatból)
  2. Hmmm. Bar a politikai katolicmust elítélem nem vagyok benne biztos h az uniót a Vatikán kreálta. Ha igy lenne akkor miert nem tudta beletenni az alkotmányba h eu keresztény ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  3. Jean Monnet az eu atyja nem volt opus dei ügynök, nem? Ő annál fuggetlenebb személyiség volt, életútja szerint legalább is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  4. Túlavasúti
    “Úgy gondolom, hogy ez a főnök vagyis a pápa titka, szigorú titok övezi.”
    .
    Véleményem szerint a pápa is a megvezetettek közé tartozik. Kik vezetik meg? Azok a katolikus érsekek, akiknek a hithez nincs közük.
    Példa rá a pápa titikára által kicsempészett irathalmaz, amivel XVI. Benedeket akarta védeni az intrikusok ellenében. Gondolta, ha nyilvánosságra kerülnek az anyagok, kivédheti vele a pápa és a Vatikán intézménye elleni főpapi összeesküvést.
    Szerintem a pápa szelíd ember, amit a körülötte lévő hiénák kihasználnak. A pápa radikális megnyilatkozásai sem a sajátja, hanem kihajtják belőle a katolikus főpap hiénák. A pápa kiszolgáltatott nekik, mert egyedül van, az ellene irányulók pedig többen vannak. Nem könnyû pápának sem lenni az intrikus főpapok ellenében.
    .
    “A Vatikán belső titkait klf híresztelésekkel is álcázzák”
    .
    Nem a belső titkok híresztelése az álca, a titkok nyilvánosságra kerülését akarták megakadályozni, azért voltak az iratok tikosak. A titkára nem hagyta annyiban. Pápai kegyelemre számíthat, mert a pápa védelme érdekében tette, amit tett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  5. bumburi
    “Döbbenetükben meg sem mertek szólalni?”
    .
    Nem így,, hanem: döbbenetükben meg sem tudtak szólalni. Nem mindegy.
    Az sem kizárt, hogy másképpen fordították a mondatot, finomítva. De az is lehet, hogy Orbán csak hazai terepen mondott ilyet, nem pedig Brüsszelben. Volt már rá példa, hogy mást mondott itt is, ott is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  6. “Az egyesült Európa vagy keresztény lesz, vagy nem is lesz.” – nem más
    jelentette ki ezt, mint Robert Schuman, az Európai Unió alapító atyáinak egyike.
    Orbán Viktor csupán idézte egyik beszédében.

    Az Európai Unió zászlajának kék alapszíne Szűz Máriára utal,
    valamint a “fején 12 csillagból a korona” (Jel 12,1-2) is.
    Az Unió bővülésével nem növekedett a csillagocskák száma…

    üdvözlettel,
    Véghelyiné

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (42 szavazatból)
  7. Azért ez a gondolatmenet kissé erőltetett, és erős fantáziára vall. Ezek szerint II. János Pál is ugyan ezt az utat járta, aki köztudottan komolyan vette a hitét és keményen tartotta magát a Krisztusi tanításokhoz..

    Ez a csúcsmondatok egyike: “……..a papok igája alatt nyög, akik kifosztják a magyar államot, elrabolják az iskolákat, megszállják a családokat, és elszegényítik a népet, amelyet közmunkára és jobbágysorsra ítélnek a monarchikus, feudális katolikus állameszmény alapján. ”

    Aki itthon él, az tudja, hogy ezek komolytalan állítások. Mellesleg szerencsére van világi, evangélikus, református és zsidó iskola is! Igaz ez a kórházakra is.

    Miért kell az árkot szélesíteni? Békére és nem háborúra kellene koncentrálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (73 szavazatból)
  8. Véghelyiné
    “Az egyesült Európa vagy keresztény lesz, vagy nem is lesz.” – nem más
    jelentette ki ezt, mint Robert Schuman, az Európai Unió alapító atyáinak egyike.”
    .
    Forrás? Anélkül hiteltelen amit írtál.
    .
    Robert Schumann francia külügyminiszterként 1950. május 9.-i beszédében vetette fel az Európai Szén és Acél Közösség létrehozását, ami a tagok, Németo., Franciao, Olaszo., Luxemburg, Belgium és Hollandia szén- és acéltermelésének összevonására vonatkozott. Ennek az európai közösségnek utóda a mai EU.
    .
    Schuman nem misztikus, elvont dolgokkal foglakozott, hanem a – fegyverkezés szempontjából fontos – ipari termelés mértékének racionalizálával. Ennek alapja a német-francia háborúk voltak, ami tervével a két ország azonos érdekek miatti szembenállásának megszûntét jelentette, mellette a gazdasági fellendülés a lakosság életszínvonalára is pozitív hatást gyakorolt. Mindez meg is történt az elmúlt évtizedek alatt, az unió ma is betölti eredetileg kitûzött célját. Béke van Európában és a 2. Vh. utáni romhalmazból kikcmeregve az unió államainak lakossági gyarapodása látványosan végbement.
    .
    Tehát: hol a forrás az általad idézett ” Európa vagy keresztény lesz, vagy nem is lesz” – Schumannnak tulajdonított mondatodhoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (20 szavazatból)
  9. kedvenc falumban megkerdeztem hanyan jarnak templomba, kb 600 ember lakik a faluban es misere csak 2 nem eliras 2 idos holgy jar havonta egyszer mert a lelkesz hiany miatt havonta csak egyszer van istentisztelet a koruk 80 folott na ez az a hatalmas katolikus fenyegetes amire az Orban alapoz akkor csak gratulalni tudok neki!!! es a holgyek hol a katolikus hol a reformatus templomba mennek mikor hol van istentisztelet , a lelkesz mar nyugdijas kozel a 90-hez a holgyek szomoruan meseltek azt mondta a tiszteletes ha o eltavozik a vilagbol akkor mar havonta sem lessz

    ne haragudjon ram senki de en ettol valahogy nem tudok rettegni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (21 szavazatból)
  10. Kedves xy,
    nagy hiba, hogy nem retteg, mert akkor nem ert semmit. A katolikus egyhaz nem az embereket, hanem az allamokat teriti. Teljesen mindegy, hany ember megy templomba, a befolyasnak ehhez semmi koze nincs, mert ok az allamot kebelezik be, es az allam torvenyein keresztul kenyszeritik az ideologiajukat minden polgarra, fuggetlenul attol, hanyan jarnak templomba. Ezt akarjak az EU-n keresztul Europa valamennyi allamara kiterjeszti, hogy az EU-normat a vatikani ideologia alapjan megirt torvenyek jelentsek minden tagorszag szamara. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (42 szavazatból)
  11. Szalma Botond!

    Katolikus híreken kívűl is tájékozódjál jó?

    II. János Pál boldoggá avatta 2000-ben Aloyzie Stepinak horvát érseket, aki közel 500.000. szerb ortodoxot valamint. cigányt és zsidót gyilkoltatott meg. Jelmondata volt “halj meg vagy térj át.” A kedves pápád úgy méltatta, hogy felűl tudott emelkedni a kor morálján. Milyen kedves ez a pápától, hogy egy tömeggyilkost boldoggá avatott.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -27 (51 szavazatból)
  12. Számomra egy tömeggyilkos és nem érdekel, hogy mi a mottó. Ez egy náci vérengző. Nem érted? Közel 500.000. embert gyilkoltatott meg. A terror házában lenne a helye a többi inkvizítorral együtt. II. János Pált megnutatta a boldoggá avatásával, hogy helyesli a tömeggyilkosságokat, ha érdekében áll a Vatikánnak.
    “Sanyibűácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -22 (46 szavazatból)
  13. Kedves Szalma Botond,

    ez tipikus katolikus magatartás, hogy agresszív módon lerohanják az országot, felszámolják a liberális demokráciát, elfoglalják az intézmémyeket, megkérdőjelezik az emberek szabadságát, de ha védekezik ez ellen, és ezt szóvá teszi a bűneikkel együtt, az a békétlenséget és nem a békét szolgálja. Militáns szervezet, amely átgázol mindenkin, de mások elé a képmutatást tartja, hogy aki ez ellen védekezni merészel, az háborúságot okoz. Szeretném jelezni, hogy az Amerikai Népszaván Ön nem fog katolikus propagandát kifejteni. II. János Pál ravaszabb volt, mint XVI. Benedek, de ő is Európa bekebelezésén munkálkodott. Az eszközei alattomosabbak voltak. A krisztusi tanításokhoz akkor ragaszkodott volna, ha felszámolja a pápaságot, valamint az egyház és az állam szétválasztását hirdeti, mert Jézus Krisztus nem az állam elfoglalására küldte ki a tanítványait, nem is evilág állam és hatalom létrehozására, nem Pilátussal akarta az evangéliumát terjeszteni. Jézus nem tartotta a markát a római birodalomnak, hanem azt mondta a követőinek, hogy fizessenek az államnak adót, ennyi vele a dolguk. De a katolikus egyház mindennek az ellenkezőjét teszi, amit Krisztus parancsolt, II. János Pál nem lógott ki a sorból. Tisztességes és istenfélő ember nem is ül tömeggyilkosok helyére a pápai székbe. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -21 (59 szavazatból)
  14. De most tényleg elhiszi valaki, hogy 1db ember, még ha a legmagasabb széken ül, ami emberé csak lehet, egymaga képes a világnak csak egy kis részét is befolyásolni? Minden “vezető”, legyen vallási, vagy világi, egy – egy -izmus- nak az arca csupán. Mindegyik mögött politikai, gazdasági, hatalmi érdekek húzódnak. Sosem a föld lakosságáé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (20 szavazatból)
  15. Szántó István

    Kedves zéman! Voltak a történelemben mások akik kétségbevonták a pápának a hatalmát, és hatalmasat kellett csalódniuk. “hány hadosztálya van a pápának” vetették fel ezt a kérdést. 1963 ban a Banco Ambrosiano elnökét meggyilkolták Londonban, és ekkor az olasz nemzeti valuta padlót fogott. Ekkor kényszerültek először tárgyalóasztalhoz a Jezsuiták és a szabadkőművesekkel. A tárgyalásból megállapodás született, melyszerint a lelki hatalom és elsőságet a pápát illeti meg, míg a monetáris hatalom maradjon a szabadkőműveseké. Ez a kívülállóknak nem mond semmit, de a valóságban azt jelentette, hogy nem a korábbi egymásnak szembefeszülő alapon, hanem a lelki elsőbbség szolgálatában. Ennek következtében sikerült tönkretenni a keleti blokkot, és miután nincsen létező szocializmus, innentől kezdve a munkásosztálynak nincsen védőbástyája, a sztrájkokkal nem lehet elérni többé semmit. Így válik az eredetileg szabadkőműves de ma zsidónak kikáltott monetáris rendszer a vatikáni célok kivitelezőjévé a római klub által kifejtett globalizációs korlátok által a gazdaság fékezőjévé. A bibliai próféciák megerősítik ezt a nézetet, mert arról tanúskodnak egyöntetűen, hogy olyan “nyomorúság lesz amilyen nem volt mióta ember él a földön” A jövő idejű meghatározás éppezért érthetetlen, mert a tudomány és a technológia lehetővé tenné az egész föld lakosságának a mértéktartó jólétét. Ugyanakkor a próféciák arról beszélnek, hogy “az egész föld csodálva követi a fenevadat” amelynek “királysága van a föld királyain” . Jelenések könyve 17 fejezetében majdnem mnden jelkép egyértelműen beazonosítható beazonosítható a Római egyházra. /Nem az egyszerű katolikus hitű emberrel van probléma, hanem a valláspolitikai hatalommal, amely rákényszeríti az emberekre a hitükkel ellentétes felfogást a hamis iistenhit gyakorlását. Az egyházat a Biblia menyasszonyként ábrázolja a parázna asszony a hitehagyó egyházet jelenti. “Akivel paráználkodtak a föld királyai” ez az asszony “veres fenevadon “ül amely a politikai hatalmat az államhatalmat a cezaropapság eszméjének magvalósítását jelenti. “Öltözött skarlátba és bíborba” a katolikus főpapság jellegzetes ruházata; … “és láttam hogy az asszony részeg volt a szentek vérétől” “A hét fő az hét hegy , amelyen az asszony ül / hét halmú Róma/ a “tíz szarv pedig tíz király, olyanok akik még birodalmat nem kaptak, de hatalmat kapnak mint királyok egy ideig a fenevaddal” Erről a hatalomról már Dániel próféta is beszélt és ha azokat a jelképeket is összevetjük, akkor csak egyetlen a történelemben eddig 1260 éven át uralkodó és utána halálos sebet kaptt valláspolitikai hatalomra illenek rá a részletek, és ez a Római pápaság intéményrendszere. Nem marad örökké meg eza hatalom, mert ugyanezek a királyok meggyűlölik ezt a paráznát és kifosztják, lemeztelenítik … és tűzzel égetik meg. A világ nem fog még egyszer 1500 évet várni arra, amikor megjelennek ezek a jellegzetességek hogy majd egy új reformáció vessen véget annak. Nem fontos most ezt elhinni, de azért kell éppen most kimondani ami jelenleg alig hihető, hogy amikor meglesz higgyjenek az emberek, és voltak akik ezt előre megmondották nem a maguk bölcsességéből, hanem a történelemi tanulságok alapján az Isten beszédeit megértve győződtek meg ezekről. Akik ezt hirdetik nem fog nekik szerezni sem dicsőséget, sem tisztességet, hanem inkább sok háborúságot ellentmndást és megszégyenítést, és mégis nekik lesz igazuk … Sajnos, mondom ezt a várható szenvedések miatt, de Isten nem fog róluk megfeledkezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (24 szavazatból)
  16. Szántó István, nyomtam egy tetsziket.
    Azért be kell látni, hogy mégsem 1 db pápán múlik a világ sorsa., hanem kettőn.
    ” a lelki hatalom és elsőságet a pápát illeti meg, míg a monetáris hatalom maradjon a szabadkőműveseké”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  17. proaktiv 2012. november 20. kedd 13:06
    Ne gondold, hogy a vatikán “igazi” titkait terítgetík ki. Nem kell minden
    álhírt elhinni. A régi, elavult ügyekben sem nyílott meg a Vatikán irattára.
    A jelenlegi pletykákból válogatva azt hihetünk el ami nekünk jobban tetszik.
    Egyik sem szól az igazságról. Ebben már 2000 éves gyakorlatuk van.
    Szerintem a titkokat nem fogják ki teriítetni. Legfeljebb a kíváncsiskodókat
    etetik valami titoknak tűnő dologgal. Ezt a szakkörökben “híresztelésnek”
    nevezik.
    A többi meg a hit dolga, de nem a vallási hité.
    .
    Egy biztos, hogy terjeszkedni akarnak. Legfeljebb az lehet a probléma,
    hogy melyik projektet kik vezessék.
    Ami ebből minket érint az Orbán támogatásával függhet össze, melyben
    Orbán az irányítható balek a mi kárunkra. Azt hiszi, hogy ő vezet, de
    tulajdonképen őt irányítják. Természetesen addig amíg ilyen balekra lesz
    szükségük. Utána “érdemei elismerésével” megkapja a titoktartási dijat
    élete végéig. Schmitthez hasonlóan. Akkor majd a mi pénzünk bánja azt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (23 szavazatból)
  18. admin
    2012. november 20. kedd
    18:40

    Nemhogy nem rettegnek, vagy félnek a magyar választók, de még csak nem is elővigyázatosak. Ha legalább elővigyázatosak lennének, nem tartana itt az ország és képesek lennének felismerni rejtett veszélyeket az ártalmas befolyást, legyen az a katolikusok, vagy bármi más. Egyszerűen nem képesek felismerni a hazugságot. Mit várhat az az ember aki hisz a hazug szónak és nincs affinitása a realitáshoz, igazsághoz?
    .

    Ezt várhatja, ezt a plakátot ami a másik AN cikkben ki lett nyomtatva. “Minősíthetetlen hangú kampány közpénzen”

    Ezt kapja, ezt eszi jó étvággyal ezért nyomtatják még mindig ki ezeket a plakátokat. különben nem csinálná Orbán.
    .

    admin
    2012. november 20. kedd
    19:36

    Ezt a magatartást jól ismerjük, odamegy és belever a másik arcába ököllel, aztán megy a rendőrségre, hogy eltörött az ujja és börtönbe csukatja az áldozatot.
    .
    Én egy korábbi hszemben mondtam, hogy nem tartom magam műveltnek, nem vagyok vallásos, nem sokat tudok az egészről, inkább figyelek és tanulok, de az hogy a katolikusok militáns erőket vettek igénybe az inkvizíció megszületése óta, azt már általános iskolás koromban az első osztályban is tudtam.

    Mindegy, nehezen tanulnak, csak a saját kárán hajlandó tanulni, ha egyáltalán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (23 szavazatból)
  19. “Orbán Viktor a Vatikán “nagykövete”, ………………Feladata, hogy magyar mintára fellazítsa a szabad világba vetett bizalmat. ”
    .
    Ezen gondolkozmon is régóta

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (16 szavazatból)
  20. Véletlenül rossz gombot ütöttem le, elment a befejezetlen hsz, még egyszer.

    “Orbán Viktor a Vatikán “nagykövete”, …………….Feladata, hogy magyar mintára fellazítsa a szabad világba vetett bizalmat. ”

    .
    Ezen gondolkozom én is régóta. Itt pont a “feladat” mint kulcsszóra szóra figyeltem fel. Talán itt a válasz ebben a szóban???
    .
    Mit kap érte cserébe?? Mivel állították be öt?? Hogyan működtetik őt??? Akarja még egyáltalán folytatni Orbán, vagy már neki is késő kiszállni a játszmából?? Az arca egyre gyakrabban azt mutatja, hogy belátta akár így akár úgy de vesztes lett. Teljesen tanácstalan. Ő irányít még??
    .
    Van egy hatalomvágyó uralkodni vágyó anyagi javakat harácsoló vallásos köntösbe rejtett milicista hatalmi szervezet, és adott egy nagy valószínűséggel skizofrén, de semmiképp sem épp elméjű, megbízhatatlan, gyáva, nagyravágyó, becstelen, önállóskodó, alapból mindennel szembeszegülő, ellenségeskedő, a saját teamjét és főnökeit is kijátszó, önző, együttműködni képtelen, hitehagyott, hazug, ravasz, de alapvetően unintelligens, alacsony értelmi szintű ember.
    .
    Nos őt kinézi magának a szervezet és feladattal bízza meg. Hogyan kontrollálja az őrültet és az eseményeket. Mivel motiválja, vagy már nem motiválja hanem megfélemlítéssel kézben tartja? Hogyan építhet rá, hogy nem megőrül bármelyik percben és nem a feje tetejére állít egy jól kidolgozott tervet a full blown NPDs szimptómáival a beszámíthatatlan vadember??
    .
    Mit merne a kezébe adni? A valós irányítást, a valós hatalmi eszközöket, ő biztosítja számára a rablott vagyont a milliárdokat, vagy csak cserébe engedi neki a szabd rablást??

    Hogyan tartja féken, ki irányít valójában,melyek a valós hatalom tényleges eszközei a bűvész palástja alatt.?? Hiszen ha szolgálja is a Vatikánt az egész élete egy korcs kutya reménytelen harca a falkában a falkavezér státusz megszerzésére, és erről a harcról Orbán nem képes lemondani. Nemcsak hatalomvágy, de addig retteg és nem is érzi magát biztonságba amíg nem ő a falkavezér és beleharap mindenkibe, hogy félelembe tartsa a falkát és biztosítsa falkavezér státuszát. Ha elveszti marad a pszichiátria mint 2002 ben.
    .
    De, ahogy beindul a juggernaut megjelenik a slepp, mindenki elkezd kopogtatni az ajtón, hey mi is itt vagyunk, és tartják a markukat és készek az árulásra ha nem tejel a főnök.
    .
    Akkor mit jelent a “feladat” szó? Orbán csak egy shaft in the mechanism, akkor csak ki kell húzni a shaft ot,??
    .
    Tehát hogyan működik ez a mechanizmus gyakorlatilag?? Hiszen én is a hátteret kutatom mióta, egy percig nem hittem , hogy ez az unintelligens bolond ezt mind maga csinálja, de akkor, hogyan működik a a bűvésztrükk gyakorlatilag?? Hol van a gadgetry???
    ———-
    ———-
    Mi lesz a jövő, hogyan működik a mechanism, a gadgetry, hol a vészleállító vagy hol lehet kiakasztani a mechanizmust????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (26 szavazatból)
  21. Orbant nem erdekli a katolicizmus emberek tenyleg ennyire nem ertitek? Real Madrid meccs volt szombaton este ki kellett talalnia vmit hogy az adofizetok penzen kimenjen ez a gatlastalan ember meccset nezni. Senki nem gondolja komolyan , hogy o masert osztotta az eszt egy Spanyol egyetemen szombaton 100 ember elott!Ki az a csalados ember aki hetvegen otthagyna oket egy szaz fos publikumert es eloadast tart egy semmit mondo alibi eloadast ?
    Nevetsegesen atlatszo volt Don Vito nevetsegesesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (26 szavazatból)
  22. admin, köszönöm a hsz-t. Így már számomra is tisztább a jóslat.
    -
    A többekkel vitatkozni nem fogok, ki ebben hisz, ki abban. Nostradamusnak van tíz-húsz olyan jóslata, ami utólag és csak utólag pontosan ráhúzható megtörtént eseményekre. Amit beidéztem, az még nem történt meg és ezért a normálisabb ember csak azon izgulhat, hogy ne vele és ne most(anában) történjen meg.
    -
    Más: ha az ember feltétel nélkül elfogadja N. jóslatait, akkor nem harcol, mert meg van írva. Azonban én harcolok ellene, mert nem akarom, hogy megtörténjen. Eagle, ebben így igazad van, teszem, amit tudok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  23. Talán ide tartozik:
    A katolikus egyház magas rangú vezetői egymás után nyilatkoznak Izrael és a zsidó vallás ellen:
    Gianfranco Ravasi kardinális, a Vatikán Kulturális Tanácsának elnöke gyermekgyilkosnak nevezte Izraelt.
    William Shomali, a jeruzsálemi latin patriarchátus fővikáriusa a Vatikán Rádióban nyilatkozta el magát. Szerinte “nehéz tudni”, ki kezdte azt, ami mmost Gázában zajlik. Továbbá egy újságnyilatkozata szerint “a Talmud, az ultraortodoxok által tanulmányozott és magánál a Bibliánál is jobban imádott szent könyv vallási gyűlölködést szít, rosszat szól Jézusról, még rosszabbat Máriáról és általában a keresztényekről”. Továbbá “az izraeli iskolákban nem a másik szeretetét tanítják, hanem a másik megsemmisítését”.
    Azért ehhez pofa kell.
    Forrás: israelnationalnews
    .
    Úgyhogy szépen alakul a középkori Európa, lehet gyűjteni a rőzsét a máglyákhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (25 szavazatból)
  24. “Robert Schumann keresztény politikusi életművének kiteljesedésére 1950-ben került sor: ekkor született meg a híres Schumann-terv, amelyet az új Európa megteremtésének szándékával Jean Monnet francia közgazdász közreműködésével, a német kancellárrá lett Konrad Adenauer és az olasz kereszténydemokrata politikus, Alcide de Gasperri támogatásával válthatott valóra. Schumann a XIII. Leó és XI. Piusz pápák által megfogalmazott katolikus társadalmi tanítás megvalósításának szándékával a háború utáni Európa olyan modelljét fogalmazta meg, amelyben a megbékélés, a kiengesztelődés, a kölcsönös segítségnyújtás elvei politikai és jogi megfogalmazást nyertek, megvetve egy új európai rend és együttélés alapjait. ”
    Proaktív kérésére kerestem forrásokat.
    Sajnos nem tudok angolul, úgy gondolom a fenti “alapító atyák ” által megálmodott, mára megtagadott, közös /keresztény / Európáról az alábbi oldalakon található pontos információ.

    http://www.redcliffe.org/Portals/0/Content/Documents/Centres/Encounters/36/Fountain_2011-03_Schumann_and_Europe.pdf

    http://www.schumancentre.eu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  25. A szakemberek véleménye szerint, minél kórosabb egy személyiség annál kiszámíthatóbb a viselkedése. Egy egészséges személyiség akár ugyanarra az impulzusra is eltérő válaszokat adhat, míg a deviáns bizonyos helyzetekben csak a rögzült klisékben tud már csak reagálni. Eagle szerintem megadtad a választ, jó a korcs ebes hasonlat. Ez magyarázza, hogy Merkel miért képes megfenyíteni, és úgy ahogy rövid pórázon tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  26. Köszönöm, kedves Szántó István!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Vallas olyan mint egy labirintus csak elveszni lehet benne , latom szepen el is vagytok ! Folosleges szaj csepeles! Hatalom , penz mozgatja a vallast is! Allitolag a Vatikan resztulajdonos a Monte Carloi Casinoban . Szerinetm a vallasi vezetoket nyugodtan hivhatjuk politikusoknak . Nyilvan van jo es van rossz. Orban rossz! Tud valaki jot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (19 szavazatból)
  28. Orban Madridan meccsre ment ez volt a fo cel ez tuti ! Azert nem erdemes a katolicizmusrol tartott lari farijat elemezni. Ez egy hus nelkuli budos csont a kutyanak sem kell. Real Madrid- Athletic Bilbao meccs volt a lenyeg adofizetok penzebol kiment , mellesleg hablatyolt valami okorseget utana megnezte a meccset, a luxus hotel furdoszobajaban kielegult fejjel gratulalt maganak . Sikerult megint megteveszteni ezt a sok hulye magyart meg a 100 fos spanyol egyetemistat. Ennyit Orbanrol. Svindler de e rosszabbik fajta akinek betyar becsulete sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (19 szavazatból)
  29. Leo Klein
    Valahol már leírtam, hogy a család fontosságáról és ebben a keresztény hit szerepéről beszélt, abban az országban, ahol szabad a melegek házassága és egy szenátornő egyedülálló lányanyaként (spermadonortól!) ül a Parlamentben!
    Ha megértették a beszédét a hallgatók, mit gondolhattak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  30. Leo Klien
    Az ellenzéki pártok focidrukkerei megtehetnék, hogy összeírják a várható nagyobb nemzetközi meccsek dátumait, és ezzel párhuzamosan nyilvánosságra hozzák Orbán várható külföldi útjainak állomásait, ami természetesen mindig egybeesik.
    Miért nem foglalkoznak vele? Elég magas labda, és sorozatosan le lehet csapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  31. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    zéman !
    *
    Annak idején a lengyelországi Szolidarnosty – Walesa villanyszerelő vezette – harcát II.János Pál azaz Wojtilla krakkói érsek személyében a Vatikán mozgatta és vitte győzelemre… Mindez sok-sok pénzbe és hazugságba került…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (15 szavazatból)
  32. Ossze ehetne irni nem rossz otlet egy demokratikus szellemu orszagban de eloszor is nincs hol leadni mert alig van nem Orban media, masodszor letagadna mert egy hazug nacionalista populista diktator , harmadszor jonne GiroSzasz bologato

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (15 szavazatból)
  33. tisztelhölgyeimésuraim

    értetlenke!

    Vannak prófélciák és jóslatok, amelyek a mesék birodalmába valók. Ilyenek ennek a Nostradamusnak a jóslatai is. Amikor a tornyok katasztrófája megtörtént, akkor is elővették ezt a középkori sarlatánt, a misztikum fátylába borítandó a szomorú valóságot azért, hogy az ilyesmire hajlamos tömegnek bemesélhessék: nem a politika és nem a terrorizmus volt a merényletek mögött, hanem valami sorsszerű mesevilág, melynek nyelvezete ráadásul szinte teljesen érthetetlen “közönséges halandó” fül számára. Tehát az ilyen pórnép, mint például ÉrtetLenke, csak fogadja el a mesét úgy, ahogy azt neki más kiválasztottak beadják…

    Valahogy így van ez János jelenéseivel is, melyből az állítólag kiválasztottak tudnak csak “értelmes” dolgokat kihámozni – természetesen úgy, ahogy az az ő érdekeiknek megfelel.

    …És akkor itt van Ézsaiás egyik próféciája is amelyben megjósolja, hogy a messiás majd szűztől [a korabeli héberben ez a fiatalasszony szinonímája is] fog megszületni, és szamárháton… stb. Viszont, aztán hozzáteszi, hogy “Immanuélnak [=Emánuel] fogják hívni…” ,mely feloldhatatlan ellentmondást bárhogy is próbálták 2000 évig magyarázni, nem sikerült feloldaniuk, hogy végül miért lett mégis Jézus a neve a krisztusnak… és nem Emánuel.

    Ennyit a próféciákról és jóslatokról. Úgy tűnik, a miszticizmus ideje addig nem fog lejárni, amig egyesek és egyes csoportok érdeke annak fennmaradását diktálja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (15 szavazatból)
  34. tisztelhölgyeimésuraim

    Előző kommentárom ÉrtetLenkének ajánlom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  35. Hsllgatok azt gondolhattak , hogy ez az ember akiro fogalmuk nem volt kicsoda , valoszinusithetoen idogepet alkotott . Azt nem tudtak eldonteni melyik evbol jott es hova tart a tobbi stimmel foleg ha szereti a Real Madridot akor meg azt is elfogadjak hogy negy gyerek negy kerek . Orbannak folosleges volt belefolynia inkabb sajat penzen vitte volna ki csaladjat egy meccsre hetvegere Madridba can penze mint egen a csillag sot neki mar annal is tobb van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (15 szavazatból)
  36. Giro Nem Szazas egy igazi csuszomaszo droid en keves embert vernek szarra de o az a tipus !! Egy igazi rohadt tetulada! Jellemtelen bohoc aki kerdesre kerdesssel valaszol , sajat velemenye soha nincs demagogiat tokelyre fjlesztette , Csefalfy goreny meg aki hasonlit leginkabb hozza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (19 szavazatból)
  37. Tisztelt Admin nem lehetne a sok szemet fideszesrol mindrol egy cikk ??? Leirni miket mondtak mit tevekenykedtek mellekelve szines fotot mindrol! Nagyon jo lenne mert a riportereknek olyan undorito stilusban valaszolnak ami felhaborit . Inda videon van egy par tetu erdemes megnezni egyto egyig ! Ha igy nyilatokzna az usaban masnap nem lenne politikussssssss.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (15 szavazatból)
  38. A Biblia szerint a fenevad meggyógyul halálos sebéből, mielőtt Jézus másodszori eljövetele bekövetkezik. A pápaság által képviselt sátánizmus évszázadokon keresztül tiporta sárba az igazi keresztény értékeket, milliószámra kínozták halálra az igazi krisztus hívőket. Ma egyelőre nem tudják az inkvizíció elé idézni a tömegeket, ezért hihetetlen erőfeszítéssel vezetik félre a népet, – a gyerekeket hazug történelemre tanítják. A Sátán legfőbb kisegítője a vezető papság, az élen a neonáci magyar kormány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (15 szavazatból)
  39. Ateista vagyok és nem ismerek egyetlen vallásos embert sem. Máté:6/19. ,,Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön,hol a rozsda és a moly megemészti és ahol a tolvajok kiássák és ellopják.” /20. ,,Hanem gyűjtsetek magatoknak kincset a mennyben—” Márk 10/21. Jézus pedig rátekintvén,megkedvelé őt és mondá néki —- add el minden vagyonodat és add a szegényeknek és kincsed lesz a mennyben és jer kövess engem —-” Jakab 2/17. ,,Azonképpen a hit is ha cselekedetei nincsenek,megholt ő magában.” Majd ha valaki betartja az idézett igéket,arról elhiszem,hogy valóban hívő vallásos ember lehet,de addig a templomba járást csak önbecsapásnak és a hiszékeny emberek megtévesztésének tartom. És még egy idézet nem a bibliából. Bakay Kornél levele a Magyarok Világ Szövetsége a Magyarok Házában rendezett előadáshoz. Részlet: ,, Minden eszközt meg kell ragadnunk annak érdekében, hogy az idegen kultúrákkal szembeforduljunk,azokat tudatosan elutasítsuk,ha úgy tetszik Európával is szembe kell fordulnunk,mert ha ezt nem tesszük meg, magyarságunkat biztosan elveszítjük.” Igaz, Bakay Kornél nem katolikus lelkész, de egy csapatban fociznak. Ennyit az egyház ténykedéséről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  40. A rohadék hazudozik mindig mindenhol mindenkinek kü- és belföldön!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (15 szavazatból)
  41. Száraz László

    Orbán Viktor és kormánya a legjobb tudásuk, lehetőségeik alapján irányítják, kormányozzák országunkat. Biztos vagyok , hogy a következő válaztásokat is megnyerik! Ne hallgassunk a semmitmondó, koncepció nélküli liberális vagy a végig hazudozó kommunista utódpártra, azaz MSZP. Tartsuk meg végre egyenesen a gerincünket. Tarsunk ki Orbán Viktor mellett, aki egy keresztény, erkölcsös,gazdaságban gyarapodni kívánó MAGYARORSZÁGOT szeretne építeni. Tartsunk ki mellette és biztosan nem csalódunk. Száraz László, egy igen egyszerűen élő állampolgár

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  42. Száraz László
    2012. november 27. kedd
    18:53
    “Száraz László, egy igen egyszerűen élő állampolgár” és a félrevezetettek díszpéldánya! :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (17 szavazatból)
  43. Véletlenül néztem bele ebbe a zagyvaságba. Megdöbbent, hogy a tárgyból, vallási tájékozottságból, műveltségből, a hozzászólások zömének – Leo Klein kivételével – magas színvonalából is megítélhetően nagy műveltségű értelmiségiek nem mérik fel, nem látják vagy nem akarják látni a lényeget:: A támadást bal- liberális /poszt kommunista/ oldalról vallási és egyházi téren a magyar választók 2/3 többségének bizalmát élvező miniszterelnök, Orbán Viktor ellen. Nem fog sikerülni. Ez a törpe kisebbség átlátszó törekvése vallási téren (is) aláásni a kormányfő iránti nemzeti bizalmat, miközben multinacionális érdekeket szolgálva “nemzeti összefogás”-t hirdetnek a jelenlegi kormány leváltása, és a teljes lakosságot eladósító előző kormányok újbóli hatalomra segítése érdekében. Ebből a haladó magyar értelmiség, a józan magyar lakosság nem kér, eleget tanult a közelmúltból és nem fogja támogatni a visszahúzó erőket (vallási alapon sem). Világos ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  44. Nem a pápa, még a boldoggá avatott sem, sem a miniszterelnök, hanem az Istentől kapott lelkiismeretemre igyekszem hallgatni. Tegyétek ezt ti is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  45. Kedves admin!
    Tasi = troll

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  46. Tasi!
    Nem a katolikus hívőkkel van a bajunk, kivéve, ha nácik, hanem a politikai katolicizmussal, mert 50.000.000. ember megölése, nemzetek egymásnak ugratása, nem egyezik Jézus parancsával, hogy úgy szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket. Nem érzed az ellentmondást. Ne csak a szép beszédre figyelj, hanem az etikára, azaz a gyakorlatban a gyümölcsire. Ez a fa gyilkos gyümölcsöt termett. A gyilkosgalóca is szép gomba, de ne egye meg senki.
    Térj észre és imádkozzál, hogy láss, mert vak vagy!
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (16 szavazatból)
  47. Jézus – ha élt is valamikor – ma, maga mászna fel a keresztre

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  48. Megdöbbentő.Valami hasonlót selytettem, de ez az írás teljesen beigazolta. Elkezdődött az ovodák, iskolák, szociális otthonok átadásával.Attól tartok 2014-re, ha meg is bukik Orbán és kormánya, már mindenre rátették a mancsukat. Mindenütt ők fognak dirigálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  49. Száraz László 2012. november 27. kedd 18:53
    Tasi 2012. november 27. kedd 22:22
    .
    Az (ÁL)Hócipő álhumoristái idetévedtek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  50. “II. János Pál boldoggá avatta 2000-ben Aloyzie Stepinak horvát érseket, aki közel 500.000. szerb ortodoxot valamint. cigányt és zsidót gyilkoltatott meg.”

    Stepinac pásztori levelet adott ki a horvát papsághoz a következő utasítással: „Azokat a zsidó és szláv-ortodox embereket, akik életveszélyben vannak és át akarnak térni a katolikus hitre, fogadjátok be és kereszteljétek át katolikusakká, hogy ezáltal megmentsétek az életüket. Ne kérjetek tőlük különleges vallási ismereteket, hiszen az ortodoxok egyébként is keresztények, miként mi, a zsidó vallás pedig éppen az a vallás, amelyből a kereszténység eredetét veszi. Amikor az őrület és barbárság ideje elmúlik, egyházunkban azok maradnak majd meg, akik meggyőződésből tértek katolikus hitre, míg a többiek, a veszély elmúltával, visszatérnek majd saját vallásukhoz.”
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Alojzije_Stepinac

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Iványi Gábor levele Áder Jánosnak 2013. július 18. csütörtök | AN

Tüntetés az orbáni zsarnokság ellen 2013. június 21. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos