Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán szerint az ő tiszta fejére van szükség 2012. november 6. kedd 22:09 | AN

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán szerint az ő tiszta fejére van szükség

Budapest – Orbán Viktor levélben köszöntötte fel Helmut Kohlt, aki német kancellárrá választásának harmincadik évfordulóját ünnepelte. Orbán köszöntése természetesen nem Helmut Kohl-ról szól, hanem saját magáról. Az üdvözlet célzás arra, hogy ő legalább harminc évig szeretne kancellár lenni. A távirat mindvégig Orbánról és nem az ünnepeltről szól, Orbán saját gondolkodásmódját próbálja ezúttal Helmut Kohlnak tulajdonítani. Egyebek mellett arról ír, a volt német kancellártól tanulta, hogy a jó szándék kevés a közügyekben: tiszta fej és bátorság kell, hogy a céljainkat elérjük. A bátorság már megvan.

A minden szempontból beszédes dokumentumot a miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan jutatta el az MTI-hez kedden. Orbán Viktor levelének elején hangsúlyozza, Helmut Kohlt olyan államférfinak ismerte meg, aki legjobb tudása szerint dolgozik a világ jobbá tételén, akárcsak ő maga. “Olyannak, aki meg meri kérdőjelezni korának előfeltevéseit” – fogalmaz Orbán, és ennek kapcsán mindjárt Orbánra kell gondolnunk, aki unortodox lépéseiről azt képzeli, hogy ő kora előfeltevéseit kérdőjelezi meg, nem pedig a demokráciát és a jogállamot váltja fel diktatúrával. Orbán kiemelte: az egykori német kancellár “tisztán látta Európa nagy történelmi esélyét és képes volt új utakat törni ott, ahol mások tanácstalanul toporogtak”. Arra ugyan senki nem emlékszik, hogy Helmut Kohl felszámolta volna a jogállamot. Adolf Hitler és Benito Mussolini is képes volt új utakat törni ott, ahol mások tanácstalanul toporogtak. Ezek az előképek inkább hasonlítanak Orbámhoz, az üdvözlet Kohlba inkább belemagyarázza Orbán Viktort.

Orbán szerint mindez egész nemzedékének és személyének is “felszabadító érzés volt”, amely egész pályafutása során elkísérte. Orbán arra emlékeztetett, hogy Helmut Kohlra a magyarok mindig hálával gondolnak majd, amiért segített Közép-Európának és benne Magyarországnak véget vetni a jaltai világrend igazságtalanságának. E tekintetben Orbán a táviratot címezhette volna Horn Gyulának, aki megnyitotta a kelet-németek előtt a határt, vagy akár Gorbacsovnak, aki kivezette a térségből a Szovjetuniót, amely nem azért távozott, mert Felcsút legjobb középpályása a Hősök terén kizavarta őket. Horn Gyula és az akkori Németh Miklós-kormány nélkül Kohl semminek nem vetett volna véget, és ezt ő maga is tudja: számos alkalommal megköszönte Hornnak, és Németország többször is ki is tüntette ezért a volt magyar külügyminisztert.

Orbán Viktor levele végén jókívánságai mellett azon reményének is hangot ad, hogy hamarosan ismét személyesen találkozhat a volt német politikussal. Ez a levél lényege: a Nyugat által bojkottált új letet-európai diktátorral tekintélyes politikus nem tárgyal, ha valamit üzenni akarnak neki, akkor Angela Merkel magához rendeli, és közli vele. Rajta kívül másnak nincs gusztusa Orbánnal kezet fogni. Orbán most arra használta fel Kohl évfordulóját, hogy magáról beszéljen, magát dicsőítse, a demokratikus jogállam elpusztítását Kohl nevével hitelesítse, és a mi a legfontosabb: meghívassa magát, hogy ne legyen pária Európában, és Kohlt arra használja fel, hogy Európánban az új típusó katolikus klerikális alkotmányba írt fasiszta rendszert legitimálja és konszolidálja.

Németországban harminc évvel ezelőtt, 1982. október 1-jén konstruktív bizalmatlansági indítványával megbuktatták Helmut Schmidt szociáldemokrata kancellárt, helyére a keresztény-liberális koalíció jelöltje, Helmut Kohl került, aki ezt követően rekordhosszú időn át, tizenhat évig töltötte be a kormányfői posztot – emlékeztet az MTI, mintegy sugallva, hogy Orbán és Kohl hasonlósága azt jelenti, hogy Orbán is évtizedekig uralkodik majd Magyarországon, miután megbukttata a szocialistákat. Kohl azonban nem választási csalással maradt hatalomban ennyi időn keresztül, Európát nem rombolta, haenm építette, nem volt szalonképtelen, nem keleti diktatúrák barátságát kereste, nem üzletelt baltás gyilkosokkal, nem lopta el senki magánvagyonát. És hosszú kormányzásának nem egy véres polgárháború vetett véget, ahogyan nem is állították, mint bűnözőt a hágai bíróság elé, mint amire Orbán esetében számítani lehet. Ő erre töri az utat, és egyelőre sokan tanácstalanul toporognak, hogyan lehetne megállítani Magyarország pusztulását.

Talán ha a “bátorságot” felváltaná a “tiszta fej”. Orbán esetében ez nem lehetséges, bár láthatóan az orvostudomány mindent megtesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (46 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 66 szavazatból)
Orbán szerint az ő tiszta fejére van szükség, 4.8 out of 5 based on 46 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. ov-nak akkor tiszta a feje,amikor hajat mos….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (67 szavazatból)
  2. Orbánhoz a Hágai Bíróságnak semmi köze! A Magyar Nép Bírósága ítélkezzen Orbán felett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (56 szavazatból)
  3. Igen TISZTA SÖTÉTSÉG a fej.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (46 szavazatból)
  4. “a legfontosabb: meghívassa magát, hogy ne legyen pária Európában.”
    .
    Orbánék ennyire nincsenek képben? Kohl pár éve agyvérzést kapott, azóta állandó ápolásra szorul, kerekesszékben ül és nem foglalkozik poltikával – mással sem, ugyanis állapotában – koránál fogva – változás aligha következik be. Kohl már jóval korábban visszavonult a politikától, ami teljesen nyilvános információ.
    .
    Orbán tanácsadók, tetszenek figyelni? Kohl visszavonult. (Van, aki képes rá, ereje teljében, és élvezi az életet. Olyannyira, hogy Kohl újraházasodott.)
    Orbán és külügye nem lehet annyira béna, hogy még Európában sem ismerik ki magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  5. Jaj… megvolt az övön aluli a hétre:
    .
    Képaláírás:
    .
    “…A tiszta fejre irányuló unortodox kísérlet, a házi pálinka mértéktelen fogyasztása, a zabálás és mindennek keverése a skizofrénia elleni gyógyszerekkel, egyelőre nem sikeres…”
    .
    - Nem tudom, ezt ki találta ki az AN- nél, de ez ütött. :))))
    .
    proaktív:
    .
    “…Orbán és külügye nem lehet annyira béna, hogy még Európában sem ismerik ki magukat!…”
    .
    - Miért, amit művelnek, az neked nem ezt jelzi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  6. Valóban Orbán tiszta fejére van szükség-spirituszban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (62 szavazatból)
  7. proaktív
    Lehet épp ezért írt neki, mert nem tud tiltakozni a felcsúti diktátor jókívánságai ellen.
    És ha majd elmegy hozzá, elé áll, és beszél pálinkagőzös baromságokat, akkor sem tud majd reagálni rá.
    Arra se, ha majd azt mondja neki, hogy ő felülvizsgáltatja Kohlt, és visszavezeti a munka világába, a rokkantnyugdíját meg átalakítja segéllyé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (56 szavazatból)
  8. Itt minden csak az üres látszatról szól, az a lényeg, hogy ennek a lepukkadt kormánynak legalább az ő sötétségben tartott választói felé legyen valami kis kapcsolata, dinamikája. Tényleg ijesztő, hogy semmi más csak a taktikázás és értelmetlenül a hatalomban maradás a céljuk, egy egész országot átverni, ez a játszmájuk lényege, undorító.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  9. Kedves
    papirvagokes,
    2012. november 6. kedd
    23:23

    Tökéletesen fogalmaztad meg,ezt a borzalmat.
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  10. Soha életében nem volt tiszta feje: Cézárarcmás
    http://aristotle.5mp.eu/web.php?a=aristotle&o=Zklf6SNpIF

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  11. Boldog ember is lehetne tiszta fejjel..Sosem lesz boldog, mert a fejében elmozdult valami, ami végett minden kibicsaklik, amihez csak hozzáér.
    Sajnos nincs tisztában ezzel a bajjal.Vagy nagyon is, és kezelik… Azt beszélik legalábbis.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  12. Eldrad
    “Orbán és külügye nem lehet annyira béna, hogy még Európában sem ismerik ki magukat!”
    .
    Igazad van, azt jelzi, de nem fejeztem be a mondatot. Tehát:
    Orbán és külügye nem lehet annyira béna, hogy ha még Európában sem ismerik ki magukat, milyen eredményre számítanak (számíthatunk) Távol- és Közel-Keleten, Vietnamban vagy Kuvaitban!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  13. Nem semmi.
    -
    Egy javítás jó lenne: letet-európai diktátorral
    .
    Helyette: kelet-európai diktátorral

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Hát igen. Ezek ilyen …. sötétkék.
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/10/30/a_sotetkek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  15. Miből gondolja a cikkíró, hogy Orbán bátor? Mikor állt ki utoljára valódi vitapartnerrel vitázni? Újságírónak válaszolni? De olyannak, aki nem bólogat, amikor az IMF feltételekről hazudozik, hanem megkérdezi, hogy ezt az ökörséget honnan szopta?! Mikor ismerte be utoljára egy hibáját? Mikor merte kimondani a kellemetlen igazságot az olcsó hazugság helyett? Mikor küzdött igazi ellenféllel saját maga kitalálta ellenségek helyett?
    Fiatalon nyilván bátor volt, de mióta saját emlékművét építgeti, a legkisebb őszinte emberi viselkedéstől is fél – nyilván azt hiszi, az nem fér össze a “nagy államférfi” imidzsével, amin annyit fáradozott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  16. Kohl igazi európai reálpolitikus, államférfi volt, aki mindenkivel szót értett, mindenki tisztelte. De hogy kerül a sáros csizma az asztalra?
    Milyen Európáról beszél Orbán? Aminek a szétverésén mesterkedik? Ki engedte meg neki, hogy keleti diktatúrákkal építse a kapcsolatokat ahelyett, hogy igyekezne betömködni a lékeket? Mert ne felejtsük el, hogy a világ legerősebb gazdasági hatalma (még) az Európai Unió. Mert a “félázsiaiak” is inkább fejlődni szeretnének, nem hátrafelé nyilazni pávatánc közben.
    Mit tett ő Európáért? Azt tudjuk mit tett Magyarországon. Megsértették, lenézik, semmibe veszik és ő bosszúálló sértettségében mindenfélét összekiabál az EU ellen, Szijjártó tiszttartója pedig bejárja Egész Közel-, és Távol- Keletet, és hogy legyen valami kézzelfogható eredmény, mindenütt leköt egy barátságos futsal meccset a csapatának. Mi meg”örülünk Vincent?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  17. Ilyen tiszta fejek nem is olyan régen meg karóba húzva “tündököltek” a várak falain.
    OV konnyen lehetett bator a Parttal es a KISZ-szel a hata mogott.
    Ha most azt csinalna valaki amit OV akkor vagy 2006 ban akkor siman letartoztatnak.
    Meg kell szabadulni az ostobátol !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  18. Igen, a patyolat-tiszta agyával úgy gondolja, hogy ö Isten kiválasztottja, hogy a világot szebbé és jobbá tegye, és Isten felhatalmazta öt a gonosz ellenség elpusztítására, és mindenki gonosz ellenség akit ö annak tart.
    .
    Így életét most az ellenség keresésének szenteli, és makulátlan tiszta agyával kigondolta mi lehet a legjobb a világnak. Természetesen nem más mint Orbán.

    .
    Küldetéstudata belopózott családi életébe is, sorozatban gyártja a gyerekeket, ahová lép, mindegy mi csak isteni létét bizonyítani.
    .
    Helmut Kohl ehhez megfelelő háttér, mint bárki más. Isten Orbán számára csak egy kabala, egy szerencse amulett, egyedül a sátánt imádja, mert nélküle, hogyan is harcolhatna a gonosz ellen, és ha nem harcol a gonosz ördögi EU és a világ ellen akkor ki fog bízni benne és mi szükség lenne rá??? Már egyetlen aggodalma maradt csak, nehogy gúny tárgyává tegyék és kinevessék.
    .
    Mert akkor könnyen helyére kerülhetnek a dolgok és oda kerülhet ahová bármely egyszerű hétköznapi ember kerülhet ilyen típusú mentális adottságokkal, —- a gumiszobába.

    Fűszerezve egy kis bírósági kivizsgálással a titkos bankszámláit és bűntetteit illetőleg.
    Igaz az elmebetegeket nem lehet bebörtönözni, de amikor bűneit elkövette még nem volt az, ezt ő maga adta írásba Helmut Kohlnak.

    Köszönjük az írásos nyilatkozatot kedves Orbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  19. Ha ez az Orallini nem elmebeteg, akkor az én s@ggem egy kínai írógép.
    Punktum.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  20. “A Svéd Akadémia gyorshíre:
    A Svéd Királyi Akadémia döntése szerint az idei fizikai Nobel-díjat nem Stephen Hawking kapja a “A kvantumállapot változások, az energiafluktuáció és béta-bozon perdület non lineáris összefüggései” címet viselő kutatásáért, hanem megosztva Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Matolcsy György pénzügyminiszter, akik az Einstein-féle relativitás elméletet megdöntve bebizonyították, hogy a sötétség gyorsabban terjed, mint a fény”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (46 szavazatból)
  21. “…Fiatalon nyilván bátor volt,…”
    .
    - Soha.
    .
    Ordibált jó hangosan; mikor az oroszok, és az MSZMP már ártalmatlan volt. De csak onnantól. Jól emlékszek rá, már akkor is bosszantott a dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  22. gets
    2012. november 6. kedd
    23:31

    Érdekes leírás, köszönet a linkért. Azért ezt többször figyelmesen végig kell majd olvasnom, de én a problémát sokkal egyszerűbbnek látom.

    Mindenesetre akárhogyan is Orbán, illetve ilyen típusú ember nem szabad, hogy légtérhez jusson mert a rombolásban tökéletesíti magár és komoly veszélyforrás.

    .
    Valószínűleg már túl van azon a ponton, amikor a pofonokból ért.

    J jut eszembe, általánosban volt egy alapvetően normálisnak tűnő osztálytársam. A legkisebb apróság is elég volt, pl. valaki kicsit súrolta vagy hozzáért amikor elment mellette mire ő azonnal az anyját szidta és idétlenül vihogott hozzá. Instant karma, azonnal kapott mindenkitől egy bődületesen nagy kokit. Nem használt.
    .
    Kb. hat évig egész nap kokizta az osztály ezt a hülyét,. Én barátságosan szépen kértem ne szidja senki anyját, reménytelen.

    A nyolcadik év végére a srác duplafejű lett, valószínűleg a napi 50-80 kokitól amit kiszivattyúzott, a feje eltorzult de semmi nem változott és megtartotta azt az orvosi eset nevetését amit Orbán is megszállít. A gyerek nem volt buta egyáltalán, viszonylag jó tanuló volt. Tragikus látvány volt, nagyon sajnáltam őt.

    .
    Csak később tudtuk meg, hogy apja volt szíves a pálinkásüveg fenekére nézegetni és erősen alkoholizált az anyjával együtt a fogantatás és a kihordáz alatt.
    .
    A gyerek selejtes volt, egyszerűen menthetetlen, se verés, se gyógyszer, semmi nem segített.

    DE!!!!!!! Sose volt benne egy szemernyi gonoszság sem. Orbánon valószínűleg már csak az eutanázia segíthet, teljesen roncsolt az az ember.

    .
    Gyerekkoromban találkoztam ilyen esetekkel, játszótársak, vagy olyan volt mint a fent leírt eset, vagy mérhetetlenül, szinte betegesen aljas és gonosz, de általában vagy az egyik vagy a másik. a kettő együtt nem volt ilyen drámai mértékben ötvözve.
    .
    Ugyancsak később megtudtam, hogy ezeknek az társaimnak a szülei alkohol problémákkal küzdöttek kivétel nélkül illetve legalábbis alkoholizáltak a gyerek fogantatása és kihordása során is.
    .
    Természetesen Orbán körülményeit szüleit nem ismerem, nem mernék megesküdni, hogy erről van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  23. Ez egy antagonisztikus ellentmondás. Egy súlyos mentális sérült és a tiszta gondolkodás egy cikkben emlegetése is elfogadhatatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  24. Egyébként amit a @gets által adott link ben olvastam Orbán fiatalkori és felnőttkori viselkedéséről, annak Rosemary Kennedy a tizedét nem hozta, de az idősebb Kennedy nem bírta és Rosemary-t lobotomizálták.

    .
    Amilyen állapotban van most Orbán, valószínűleg őrajta is csak ez változtathat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. ” A bátorság már megvan.”

    A klasszikus vicc szerint: Nem bátor az a ló, hanem vak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  26. Amíg nem lesz egy “tökös” nemzeti hős,egy önkéntes öngyilkosjelölt,aki magával vigye a sátánt,addig semmilyen reményünk sincsen a helyzet normalizálódására.Ha választást veszítenének,akkor is a mindenhová beültetett agyhalott ,seggnyaló galandférgei a kormány munkáját el fogják lehetetleníteni. Amennyiben ezt a s.ggdugó aljadékot kiiktatnák,még lehet hogy az ország talpra állhatna,de az is csak óriási erőfeszítések árán,mivel akkora rombolást,kárt okozott ez az istenverése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  27. Kecskeméti Károly vontolla

    Újabb bejegyzéseket olvashattunk egy nagybeteg ember kórlapjáról.
    Nem az a baj vele, hogy nagyon lentről jött, számtalan példáját ismerjük annak, az nem akadálya eljutni a legmagasabb, tiszteletre méltó pozíciókba. A hozzá hasonlóak azért különösen kártékonyak, mert az erős becsvágyuk mellé képtelenek voltak begyűjteni a hivatalukhoz nélkülözhetetlen egyéb adottságokat. Ez a halmazállapot egy harmadosztályú focicsapat edzőjénél is sajnálatos, egyeduralkodó pozícióba került politikusnál kifejezetten közveszélyes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  28. Ha nem a bosszú vezérelte volna és a 2/3-s győzelmével gesztusokat tett volna, abból jó is kisülhetett volna – sokan ezt gondolták. Akik viszont ismerték, tudhatták, nem ilyen családból származik ő.
    Ő ugye elmagyarázta, ha lehetőséged van megölni ellenfeledet, nem gondolkozol, hanem megteszed….na ez nem államférfiúi nyilatkozat és ebből következik aztán az összes többi problémánk is.
    Neki a harc az élete (bármilyen eszköztől nem riad vissza) és nem a küzdelem…..tragédia ennek az országnak, a vakegér támogatóival együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  29. A båtorsåg megvan, ezt a fejet meg az enyeszetnek kene felajånlani, mert tiszta soha sem lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. Helyes! Oda tegyétek szekrény tetejére.
    De ott leszarják a legyek!
    Na és?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  31. rossmodorban 2012. november 6. kedd 22:24
    “ov-nak akkor tiszta a feje,amikor hajat mos….”
    Vigyázz!
    Ez csak a látszat!
    A SAMPON CSAK KIVÜLRŐL TISZTITJA A HARDVERT.
    A RENDSZER-SZOFTVERÉBEN LÉVŐ HIBÁKAT NEM ÉRINTI.
    E MIATT AZ ALKALMAZÓI PROGRAMOK IS HIBÁSAN FUTNAK
    HIÁBA VEZETI BE A:
    V2.(2014+n.4X) verziót.
    Az egész “tiszta fej rendszere” már bevezetésekor erkölcsileg
    elavult, elkopott volt.
    .
    MÁS TISZTÁBB FEJ(LETTEBB) RENDSZERRE VAN SZÜKSÉG!
    Ugyanis a meglévő szavatosságát az EU sem támogatja tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  32. “A SAMPON CSAK KIVÜLRŐL TISZTITJA A HARDVERT.”
    Ezért szokták a gépet időnként szétszedni, porszívózni (vagy sűrített levegővel kifújni).
    Na, ezt kellene csinálni vele is, bár világos, hogy ez sem érinti a szoftvert. Viszont a jelen esetben BIOS hiba van, amit a tulajdonos (a magyar nép) nem egyelőre lát be, mert még nincs itt a felülvizsgálati eljárás ideje, viszont a javasolt feltárás kövtkeztében a gép garantáltan és jól láthatóan selejtezendő állapotba kerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. nem egyelőre lát be… brrrrrr…
    egyelőre nem lát be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Nem ért el komoly tetszést az előbbi hozzászólásom. Konkretizálom: orbánnak lehetne tiszta a feje, ha a ravatalán megmosnák. De azt viszont minél előbb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  35. Az Orsós “orbán” Viktor Mihály feje soha nem volt tiszta. Csak figyelni kell esetenként a sunyi tekintetét azt hiszi, hogy amikor az IMF delegációval tárgyal a lóvásárban lókupecekkel van dolga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  36. Népsanyargató agybeteg demagóg örült ,ilyen ember nem hogy miniszter utca seprő se lehetne.Nemcsak rá nézve szégyen hanem a sok megtévesztett önálló gondolat és az élet valós rálátását nélkülöző a hazugságot fel nem ismerő birkák számára is.Remélem egyszer megkapja méltó büntetését azért amit oly szeretett országával tett .Majd mi is vissza államosítjuk az orbánc meg a simliska vagyont azt jó napot…………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  37. Mai Egyenes beszéd című műsorban Kónya Péter már arról beszélt, hogy 2014-ben lehetséges lesz leváltani a Fideszt!
    Már arról szó sem volt , hogy idő előtt leválthatják OV és kormányát!!!!!
    De addig meg egy páran a béke feneke alatt leszünk!
    Na mindegy , addig csak kibírjuk fogcsikorgatva !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Amíg az atv Tét c. műsorában ilyen komoly amortizáló “szakembereket ” szerepeltetnek, mint lányi andrás docens “úr”, addig ovi nyugodt lehet, mert az ő nótáját fújják és nem lesz az Együtt 2014 mozgalomból sem választható formáció.
    .
    Sajnálom a magyar egyetemi hallgatókat, hogy az ország leghíresebb (ELTE) egyetemén ilyen tanároktól kell a tudás helyett a fröcsögést magukba szívni.
    :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Gets! Legyen csak Lányi és tsai az ATV-ben! OV-t is szívesen meghallgatnám egy ilyen vitában, bár ő erre sose volt alkalmas, csak a sértegetésekre. Itt ugyanis LÁnyi érveire azonnal érkezik a replika (Lányi most például éppen gyalázza a regisztrációs törvényt), amiből a gondolkodó ember azért levonhat egyet-mást. Az nagyon unalmas lenne, ha azonos nézeten lévők bólogatnának egymásnak. Ezért nem nézem a királyi tévét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. A reklámot megelőző témánál akadtam ki, de ilyet ez a “tanár” nem először csinált. Ha valaki normálisan vitázik azzal nem szokott bajom lenni. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Tisztelt csakén

    E kis részlet ragadott meg és ejtett gondolkodásba:”Szerintem jobb ha kiírjuk magunkból”
    Igen , de csak az a kérdés hogy hogyan s miképpen lehetne lehetséges!
    Hisz az emberek már belefásultak ebbe az egészbe, amit mondott, Kónya Péter hogy az emberek féltik az állásukat és nem mernek cselekedni!
    Ezért sem látom én sem azt, hogy idő előtt távozhatna OV és kiscsapata!
    Pedig olyan sok alkalom volt rá, hogy elzavarjuk e fenevadat a fenébe és megszabaduljunk ettől a senkiházitól!
    Engem az ellenzék tehetetlensége ami bánt leginkább, mert nem hiszem el, hogy ne tudnának csinálni valami érdemlegeset!
    Az Észak-Keleti régióban lehetetlen munkát találni, mindenhova ismerős vagy protekció szükséges!
    De nekem azt tanácsolták a munkaügyön, ha nincs ismerős, akkor irány külföld – Norvégia – mert ott rengeteg lehetőség van fiatalaknok és időseknek egyaránt!
    Ilyen országban élek, ahol már arra sarkalják az embert, ha itthon nem boldogulsz, MENJ EL EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL !!
    Ha jól emlékszem Matolcsy is ugyanezen a véleményen van !
    Lehet hogy ez a cél, aki nem tud elhelyezkedni, az menjen el és ne rontsa a gazdasági mutatókat és legalább a munkanélküli ráta is minél kisebb legyen !!!
    Borzalmas nekem/nekünk ez az ország , ahogy hallottam, még legalább 3 évig ez lesz , ezek a kilátások lesznek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  42. A csúti putribugris zavart, kótyagos tekintete, savószín, vérágas szeme, egyre torzuló vonásai és inkoherens kijelentései összességében arról árulkodnak, hogy VALÓBAN tiszta fej után áhítozik.
    Mindhiába. Egyetértek pulcsival. (2012. november 7. szerda 17:45)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. sedona
    “Mai Egyenes beszéd című műsorban Kónya Péter már arról beszélt, hogy 2014-ben lehetséges lesz leváltani a Fideszt!”
    .
    Lehet, hogy Kónya olvasta a mai híreket?:
    .
    “Előzi az MSZP-t az Együtt 2014
    Megjelent: 2012.11.07. 18:47|
    A teljes népesség körében magasabb az Együtt 2014 támogatottsága, mint az MSZP-é. Ez derült ki a Medián közvéleménykutató felméréséből.
    .
    A teljes népesség körében az Együtt 2014-nek 14 százalékos a támogatottságga, a Fidesz 22 százalékon, az MSZP 10 százalékon áll. 10 százalékot tudhat magáénak a Jobbik, a hármat az LMP – állapította meg a Medián közvéleménykutató felmérése, mely a HVG számára készült.
    .
    A Medián megmérte a pártszimpátiákat úgy is, ha csak az eddig is csatasorban álló pártokra lehetne szavazni. Ez esetben nincs érdemi elmozdulás az előző havi szintekhez képest, vagyis az átrendeződés egyértelműen az Együtt 2014 megjelenéséhez köthető.”
    http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/07/elozi-az-mszp-t-az-egyutt-2014/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. sedona
    “De nekem azt tanácsolták a munkaügyön, ha nincs ismerős, akkor irány külföld – Norvégia – mert ott rengeteg lehetőség van fiatalaknok és időseknek egyaránt!2
    .
    Norvégiába Svédországba stb. csak azok menjenek, akiknek nem hiányzik a napsütés, az élet egyik forrása. A hiányát nehéz azoknak megszokni, akik életüket napsütötte országokban élték (le).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  45. Vatikán kontra magyarok – Bajnaival, Orbán nélkül – Clevelandban:
    .
    “Vasárnap kinyítják a 2010-ben felszámolt clevelandi magyar Szent Imre templomot”
    http://kanadaihirlap.com/2012/11/03/vasarnap-kinyitjak-a-2010-ben-felszamolt-clevelandi-magyar-szent-imre-templomot/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Lehet,hogy hajat mosott!??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Sedona! Ha vigasztal, Budapesten is csak személyes ismeretség által lehet állást találni. Tavaly az új KöKi bevásárlóközpontban a tizenpár takarítói állásra csaknem négyszázan jelentkeztek. Volt közöttük diplomás, nyelveket tudó viszonylag fiatal (negyvenes) is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  48. (kép alírás)
    .
    MINDENT MEGGONDOLTAM, MINDENT MEGFONTOLTAM, mormogta az öklébe Ferencz József Császári és Királyi Őfelsége és kirobbantotta az Első Világháborút..*
    .
    .
    *A háború és a császár népszerűsítése érdekében zománcozott pléh-bögréket és csészéket árultak a birodalom széltében, hosszában, melyekre őfelsége a .
    f e n t i f o t ó v a l . s z i n t e . a z o n o s . beállítású matricás portréja alá a fönti szlogent festették [természetesen az adott dominium - ill. árusító hely - népének anyanyelvén].
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. Na, akinek bejön a Pávabalerina védelme, annak ez a bugris beszólás is biztosan tetszik:
    “Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják…”
    Ez egy miniszterelnök, egy országvezető reakciója az elszabott törvényét elkaszálókról.
    Szégyen az ilyenféle védelem, de tudjuk, amit ők megvédenek, annak annyi!
    Szegény magyarok, szegény Magyarország!
    A minuszosoknak tetszik – szerencsétlen, szánalmas lények, akiknek ilyen védelmezőjük van és még rülnek is neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)

  50. Kedves Gets!

    Ha meghalgattad volna, a Klub rádióban tnapelőtt Rangos Katalin beszélgetését Sárközi Tamás professzorral, akkor ugyenez lett volna a véleményed a Klub rádióról is.

    Sárközi, a közgazdász a tőle megszokott, megjátszottan könnyed hangvételellel, mind amellett súlyos jobbos nyelvcsapásokkal bizonygatta, hogy ő tulajdonképpen mennyire szimpatizál a “nemzeti” iránnyal, így alapvetően a kormány politikájával, amely kisebb modorbeli korrekciókkal még egészen jó irányba is fordítható…

    Az Újságíróklub (ATV) hétfői adásában Mészáros és Avar érthetetlen módon – a müsor alatt többször is – túlzásnak nevezte Harnagozó Tamás MSZP-s képviselő Orbánnak szegezett megfogalmazását, miszerint O. betegesen ragaszkodik a keleti diktatúrákhoz. Ők ezt a betegesen kifejezést kifogásolták azzal, hogy ne ébresztgessük az alvó oproszlánt… Tették ezt akkor, amikor a hétköznapi közvélemény – mint mi is itt e forumon – szinte ki van éhezve az ilyen igazi harcos, bátor kiállásra, szemben a teszetosza mindennapi gyakorlattal.

    Bolgár úr közismerten besz@.i öncenzúrájából fakadó lavírozásáról már nem is beszélve, amellyel az ördögből is agyalt farag, ha a munkahelyét megmentheti az alkotmányos Hunta és az ő Médiafelügyelete erőszakától…

    Summa-summárum, ezek a médimok, immár az utolsó mentsváraink,
    r e t t e g v e . a felszámolás Damoklesz kardjától, néha úgy befekszenek a kormányzat elvárásainak, hogy ez az attitüd mármár Bartus László igazát, a baloldali média prostituálódásának súlyos dillemmáját igazolják.
    1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos