Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lefeküdt a Klubrádió a Médiatanácsnak 2012. november 28. szerda 7:08 | AN/girbegurba

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lefeküdt a Klubrádió a Médiatanácsnak

Budapest – “Gesztust” tett a Klubrádió a Médiatanács felé azzal, hogy ideiglenesen felfüggesztette a műsorszolgáltatást Tatabányán és Esztergomban. Arató András, a Klubrádió elnök-vezérigazgatója azt reméli, hogy a tanács is hajlandó lesz hasonló lépésre, és hamarosan rendezi az ügyet. Az áldozat gesztusokat tesz a gyilkosnak, és elébe megy a gyilkosságnak, saját maga vágja le egyik kezét, hogy megnyerje a gyilkosa jóindulatát. A Klubrádió gyávasága eddig is nyilvánvaló volt, ezzel a lépéssel maradék erkölcsi hitelüket is elveszítették.

Nem abbahagyja, csak szünetelteti adását Esztergomban és Tatabányán a Klubrádió – hangsúlyozta Arató a rádió Megbeszéljük című műsorában. Az elnök-vezérigazgató kifejtette: a Médiatanács olyan pályázatot írt ki, amelyikre nem lehetett alakilag helyes pályázatot beadni. A pályázati folyamat pedig azért szűnt meg, mert a hatóság nem minősíthető munkát végzett. Bár a bíróság is megállapította, hogy a médiatanács munkája szakmailag következetlen, a jogkövetkezmény viszont a Klubrádióé – hangoztatta Arató.

Hírmagyarázat:

Ez a gesztus gusztustalan. Miért tesznek “gesztust” az elnyomó rendszert kiszolgáló, jogtipró testületnek? Mire jó ez? Nem a gyermekmegőrzőben vagyunk, ahol a sértődött vagy haragos csemete kibékíthető egy jókor tett kedves gesztussal. Ennyi erővel az áldozat maga húzhatja be a gyilkos kését a saját szívébe.

Már korábban többen szóvá tették, hogy a Klubrádió véletlenül sem kér végrehajtást a neki kedvező bírósági ítélet után. Mintha minden jogos rendszerkritika ellenére összejátszanának a hatalommal. Hihetetlen.

Talán nem közvetlenül a hatalommal játszanak össze, hanem valamelyik álellenzéki csoporttal. Például a minap Mesterházy azt nyilatkozta, hogy amíg titkos a szavazás, addig van esély a kormány leváltására. Ugyanakkor mások világosan előadták, hogy a demokrácia minimumához a választásoknak több tulajdonsága kell, hogy teljesüljön, ezek közül az egyik a titkosság. Például legyen általános, vagyis ne korlátozzák a részvevőket valamilyen politikai szempont szerint. Akinek van szeme és füle, az tudhatja, hogy ha egyáltalán lesznek parlamenti választások, azokon semmi esély nem lesz a kormány leváltására. A kormányzat nyíltan csal, és további csalásokra készül.

De ez elég ok arra, hogy a Klubrádió ilyen szégyenletesen viselkedjen? És mi készteti az MSZP-t ugyanilyen viselkedésre? Tud valaki elfogadható magyarázatot?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 63 szavazatból)
Lefeküdt a Klubrádió a Médiatanácsnak, 4.2 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. A Fidesz fundamentalista. Fundamentalistának egy tapodtat sem szabad engedni semmiylen címen. A fundamentalista érvekből nem, csak az erőből ért, és minden ilyen “engedményt” gyengeségként értékel, és a gyengét megveti. Aki kíváncsi arra, mire lehet menni a fundamentalistáknak tett engedményekkel, nézze meg, Izrael mire ment vele.
    Kiábrándító volt hallgatni tegnap azt a gennyes mosakodást, amit Arató ebben az ügyben előadott. Képzelem, mimt éreztek azok a hallgatók, akikkel közölték, hogy egy “gesztus” (ha-ha effing ha) kedvéért odadobták őket égő áldozatul. Mit remél Arató? Hogy ezzel engedékenységre indítja a médiahatóságot? A fundamentalistában nincs engedékenység, és most végre vérszagot érez. Szerintem Arató ezzel a gyáva meghunyászkodással egy csapásra elvesztette a külföld szimpátiáját is.
    Elárult engem, minket.
    SZABAD EURÓPA RÁDIÓ, HOL KÉSEL?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (36 szavazatból)
  2. az mszp retteg egy esetleges harmadik erő hatalomra kerülésétől, mert az elszámoltatás nemcsak a fideszt de őket is eléri, a pártmutyi a mai napig fenáll, abban bíznak, ha a fidesz csak síma többséggel nyer, újra elön a nagy osztozkodás ideje, nekik a fidesz legyőzésénél sokkal fontosabb a harmadik oldal kicsinálása

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (24 szavazatból)
  3. Elfogadható magyarázat kell? Van!
    Itt a rendszerváltás arról szólt, hogy ki tud nagyobb szelet tortát ellopni az ünnepi asztalról. Lopkodták is rendesen!
    Amikor aztán elfogyott az asztalra kitett ünnepi torta, elővették a többit a kamrából,amit összehordtak a naiv jóhiszemű emberek.. És elkezdődött a rivalizálás a megszerzendő szeletekért. Pofátlanul, aljasul, a népet kihagyva, és előle ellopva a desszertet.
    Mondhatjuk nyugodtan, hogy ez a lakosság 40- 50%-át padlóra tette.Az az 50 – 60%meg aki mindezt megtette az ünnepség kellős közepén, evidenciának hitte, hogy ez tovább is így fog folytatódni. De nem! Gondolt egy nagyot,és merészet egy Orbán nevű ünneplő,és azt mondta elég volt, a többi az enyém!
    És lőn! Megszerezte. Az egészet.
    Akik kimaradtak, vagy mindig is a potya torta tartotta életben őket,azok most kuncsorognak, és lemennek kutyába, hogy morzsákat kapjanak. Mert finom ám a potya torta!
    Ezek az úgynevezett puha gerincűek. Van ilyen. Sőt! Egyre többel találkozunk.
    Már csak abban reménykedek, hogy az a 40 -50%, akik kimaradtak az ínyencség elfogyasztásából felébred előbb vagy utóbb.
    Ha nem? Akkor az utolsó kapcsolja le a villanyt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (33 szavazatból)
  4. Esküszöm, időnként csap kapkodom a levegőt, ettől a stílustól és ettől a gyűlölettől. Tényleg nem tudom, hol vagyok! És főleg azt, hova tartozom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (25 szavazatból)
  5. hóvirág
    Itt ki gyűlölködik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  6. Akik fanyalogtak a KR-n, most miért is nem örülnek?
    Két város, annak környéke (vajon hányan?) maradnak KR nélkül.
    Mi a gond? Nem erről írkáltak a KR kapcsán sokan?
    Fogják fel annak, hogy Arató András teljesítette a vágyakat, nincs KR a vidék egy újabb részének!
    Soha nem szapultam a KR-t, mert gúzsba kötve táncol, de tájékoztat a sok disznóságról, megszólaltat jobboldaliakat is, aztán kiszűrhetem magamnak a valóságot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  7. Ez nem gesztus és nem megalkuvás: szimpla, vegytiszta ostobaság, aminek meglesz az eredménye is hamar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  8. *
    Igaz, a Klub rádió, az egyetlen, a minimális fórumunk és hírforrásunk az ATV-vel egyetemben, és ha beszüntetnék, ha betiltanák, nagy nagy veszteséget jelentene a még valóban szabadságakaró népréteg számára.
    Azonban minkét orgánumnak el kellene végre határoznia magát, hogy hol van a határa az önfeladásnak, a talán papíron nem is fölvállalt, mégis évek óta valahogy mégis működő liberális és baloldali mentalitásnak, és a befekvésnek a FidSS ágyába.
    Hosszú ideje tapasztalható a Klubon, hogy a műsorvezetők bizonyos “kényes” kérdések esetén lakatot tesznek a saját, riportalanyuk és a fórumozók szájára is, mely öncenzúra nyilván – Arató tulajdonát féltő ösztöne, de a “saját” munkahelyük elvesztésétől való fenyegetettség – kiadott, vagy hallgatólagos parancsa alapján működik.
    *
    Talán egy éve annak – itt már leírtam – hogy a Dániel Péter ügy zenitjén, egy betelefonáló hölgy hallgató, aki közelről ismerte Wittner Máriát, felajánlotta, hogy elmond róla egy-két 56-os történetet, az akkor viselt dolgairól, Bolgár felemelt hangon azonnal, és kerek perec elutasította…
    *
    Hol van a határa az “alkotmányos junta” felé tett engedményeknek, mely engedményekkel viszont szembe köpik a MTV székháza előtt tüntető, veszélyt vállaló bátrakat ? ! ? ! Szerintem etikai határa van, nem jogi.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  9. Ezt elb…ta Arató András.
    Nagyon.
    Lehet még visszakapcsolni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  10. Onnantól fogva, hogy a hallgatóktól kalapolnak, és utána nem kérnek végrehajtást egyik bírósági ítéletre, szerződésszegők és duplán bűnösök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  11. Szerintem sürgősen szükség van egy pártatlan ,független rádióra.Elegem van a klub rádióból.Régen nem az amiért annak idején létrehozták.Bánom már,hogy egy lépést is tüntettem értük.De az ATV is ugyanaz régen nem az aminek lennie kellene vagy talán soha nem is volt.Annak idején talán a Napkelte műsor volt a baloldali értékeket valló csoporté.Ki is csinálták a vezetőjét Gyárfás Tamást,pillanatok alatt vége is lett a Napkeltének.Így működik nálunk a demokrácia ami szerintem szintén nem volt még soha.Itt a diktatúra leg- gonosszabb fajtája ami kicsinálta a magyar embreket minden szempontból.De a remény hal meg utóljára!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  12. Vad kapitalizmus esetén nem beszélhetünk konszolidált demokráciáról, ez a média hadszíntéren a legnyilvánvalóbb. :((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Ebben az országban már tényleg nincsenek Bartók Bélák. Úgyhogy az első adandó alkalommal megyek innen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  14. A “drága Bolgár urat” már eégen hiteltelennek tarom, Arató pedig egy gerinctelen megalkuvó ugyanúgy, ahogy Mesterházy is. A legnagyobb ellenzéki párt Mesterházy vezetésével egy nagy kalap sz@r, egy rakás megélhetési gerinctelen alak, akik a zsíros falatokér egymást is széttépik. (lásd: Gyurcsány kicsinálása, majd kiüldözése az MSzP-ből) Kutyák ezek, nem farkasok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  15. Nem tudom mennyire meleg az az iroda, ahol ez az írás született, de az biztos, hogy túl az óperenciáról, könnyü lehet árulót kiáltani!
    Tessen má’ idejönni Magyarországra, aztán itten pofázni, és itten nagy legénynek lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (43 szavazatból)
  16. kedves AN
    nagyon sok mindennel egyetértek, amiről írnak, ennek az írásnak, mint kritika van igazságtartalma, de azért nem kéne abban a hangnemben írni a Klubrádióról, mint a fidesz rezsimről. Arató többet érdemel, és tett ennél. Ha taktikailag hibázott, akkor arról lehet vitatkozni, de ugyanabba a kategóriába tenni őket, mint, akik tényleg az országot síbolják… háááát. ezzel csak saját hitelességüket ássák alá és teszik ki magukat gyűlöletnek. tisztelettel olvasom Önöket továbbra is, de válasszák szét az ocsút a nedűtől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (37 szavazatból)
  17. És mit szól ehhez az a tatabányai vagy esztergomi hallgató aki mondjuk nem kevés forinttal támogatta, hogy a Klubrádió életben maradjon. Mekérdezték a véleményüket? Melyik körzet lesz a következő, amit odadobnak ennek a rühes bandának.
    Nem is bánom legalább nem idegesítem magam, mert olyan jobbos szócsővé vált, hogy sokszor azt hiszem rossz sávon vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  18. Baby
    Jobbos szócső? Ne már!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (19 szavazatból)
  19. 22 eve lopjak a politikusok a kozpenzt, ja hogy Orban tobbet lopott 6 eve alatt mint a tobbiek, az csupan a merhetetlen kapzsi enjebol fakad! Egyertelmuen o testesiti meg a kapzsisag mintapeldanyat a politikusok kozott! Demszky , Koka, Gyurcsi, Horn, es a tobbiek ipari tanulok hozza kepest! Antal Jozsef log ki csupan ebbol a diszes tarsasagbol . Uj politikai elit nem johet letre pont az elozmenyek miatt. Soha nem lesz tiszta magyarorszagon a politika mert a koztorvenyesek nem engedik oket koron belul. Mutyik , hatter megallapodasok , zsarolasok ezek menten mukodik minden ! Kozben Orbanek telesen hazavagjak az egesz orszagot , igy kialakul egy rendkivul kiszolgaltatott gyenge csendes kozmunkasnak valo szeles reteg. Magyarorszaganak befellegzett , tehetseges emberek nem tudnak elore jutni mert nem ez a model. Gatlastalan seggnyalo emberek orszaga lett Magyarorszag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  20. Hiába minden!
    PROSTITUÁLÓDUNK!
    (még maradt egy kis lekvár a fazékban)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  21. Az a baj, hogy ÉSZREVÉTLENÜL!
    Minden csip-csup problémára erőt fordítunk,
    de hol marad a LÉNYEG?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. Elolvasom a kommenteket, és megint megértem, miért nem lesz soha Magyarországon, se demokrácia se más. Igaza volt az ÍRÓNAK, ez már genetikai kódolás dolga. Az egy akolba levő birkák is egymás torkát harapják. Sajnos olyan időket élünk amikor fel kell vállalni hogy fehér vagy fekete. Mikor a fehér fehér lesz a fekete meg fekete, majd lehet megint lassan színesbe is gondolkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  23. “Miért tesznek “gesztust” az elnyomó rendszert kiszolgáló, jogtipró testületnek?”
    .
    Szerintem – eléggé ügyetlenül – az üzemeltetési költségek forráshiányát palástolnák vele. Más magyarázat szinte kizárt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  24. A Klubrádióval az a bajom, hogy nagyon szeretem néhány műsorát. Kiváló közéleti műsorai vannak, ráadásul nem unalmasak, hanem szórakoztatók. Látszik, hogy a műsorvezetők tájékozottak, tisztában vannak a helyzettel, ráadásul a demokrácia oldalát szeretnék képviselni. A “drága” Bolgár Úr is.
    Ha nem így lenne, egy betűt nem pazarolnék rájuk.
    Azti is megértem, hogy nem akarnak tönkre menni, hogy szeretnének tovább dolgozni.
    De akkor mondjanak igazat. Mondják meg, hogy miért szüntetik be az adást. Mondják meg, hogy miért nem kérnek végrehajtást.
    Miért várom el ezt? Elvárható ez tőlük, mikor a nagy többség lesunyt fejjel oldalog, hogy el ne bocsássák, és családjának tudjon egy kis pénzt hazavinni?
    1. Ha rögtön az elején őszintén mondták volna a véleményüket, és felvállalták volna a nyílt szembenállást, akkor mozgósíthatták volna az embereket, és most nem itt tartanánk.
    2. Ezzel a lavírozással legjobb esetben is csak azt érik el, hogy a végén pitizni fognak és a diktátor kezét fogják nyalni. De az ilyen rádióért senki nem ejt majd könnyet, mikor egy tollvonással megszüntetik.
    3. Ezzel a viselkedéssel erősebben rombolják a közmorált, mint a hatalom a saját aljasságaival. Mert attól a hatalomtól már nem is várunk becsületes viselkedést, míg a szabadság híveinek sokasága függeszti szemét a Klubrádióra, és várja onnan a remény híreit. Ezt a reményt csalja meg a Klubrádió.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  25. HIstvan
    Persze van benne túlzás de az ember már kínjában mond ilyeneket mikor hallja a hírekben azt a kínos igyekezetet, hogy mindenáron megfeleljünk a jobboldali politikának. Velünk ki törődik? Csak a széthúzás jön minden pártból.
    A fityisz az ige4 ott van összetartás. Megszavazták ellenszavazat nélkül azt a szégyenletes választójogi törvényt.
    Mi megyünk majd valamit tenni ellene ma is, erre mit mond a legnagyobb ellenzéki párt? Ők nem jönnek az elnöki palota elé.Nem ugyanaz a célunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  26. Ez még lemaradt: Nem érzem, hogy ebben partner lenne a Klubrádió.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Csak nem képzeltek ilyesmit a drága Bolgár úrról, meg a Vicsek úrról? Ugyan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Akiknek nem tetszik a KR, most miért erőlködnek?
    Majd teljesítik a médiások az óhajukat, befejezheti a KR az összes adását sokak megelégedésére és mehet a többi rádióból a népek agymosása, oszt minden rendben lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Most van az a pillanat, amikor nem tudom mi a véleményem !
    Ez az állapot számomra észveszejtő !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. heveske
    Nyugi!
    Amint a reklámban van (ez csak egy busz!) ez csak egy rádió, amit fikáznak sokan.
    Teljesül a vágyuk hamarosan, mert a 2/3 bezáratja egy tollvonással, oszt jónapot!
    Mindig meghallgatjuk majd a kormány rádiójait, egyik jobb dolgokat fog mondani, mint a másik és semmi idegeskedés, csak a szép, a siker, az öröm, ilyen lesz majd a minden napunk! Ja, meg krimi, hogy azer mégis….
    Árgyéluskirályfi és az ő jobkkeze piros pöttyökről, turulokról fog tündérmesét mesélni és mindenki jól fogja érezni magát, nem kell majd a Xanaxot marékszám szedni, nem leszünk depisek.
    Ma is oly szépet jövendőlt a turulban született pávabalerinó:
    Albánia és Magyarország lesznek Európa nyertesei.
    Ha viszont választások lesznek netán Albániában, akkor elgondolkodtató ez a magabiztos kijelentés, mert ugye amikor egy olyan országba látogat el, akkor ott nem vitás, bukik a favorizáltja.)))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Hát én nem tudom..hetek óta nem hallgatom , csak hébe-hóba.
    Többnyire hallgathatatlan a műsora. Olyankor dühödten felugrok a meló mellöl , lekapcsolom , tovább dolgozok és elfelejtem visszakapcsolni hehehe..
    Ez azt jelenti hogy számomra felejthető ami ott folyik .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Érintett vagyok, mától nem hallgathatok rádiót. Arató András betartotta a törvényt. Ez lehet, hogy hülyeség, de jogkövető magatartás. Bevallom, sokszor még akkor is szólt nálam, amikor nem igazán tetszett az adás, mert jelenleg egyedül élek, és zavart a csönd. Ennyire azért nem kellene a törvénytiszteletet bírálni. Más lapra tartozik, hogy mit tart be a Médiatanács. Természetesen a fideszes simliskedésen kívül. Talán nem a rádiót kellene fikázni, hanem a hallgatók érdekében tenni valamit. Bizony, én fizettem a Szabad Sáv alapítványnak, telefonos szavazással is támogattam a rádiót, és most itt vagyok a padlón. És közben tudom, hogy a vidéki lakosság abszolút kisebbségéhez tartozom, mert már rég nem országos lefedettségű az adó, és talán az utolsó mohikánok egyike voltunk. Csalódott vagyok és elkeseredett. De nem azok ellen fordulok, akik betartják a törvényt, hanem azokat bírálom, akik visszaélnek vele. Nem lenne ez a követendő magatartás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. Kedves érdeklődők,
    Bejegyzésem nem a cikk szerzőjének szól, mert az ő rosszindulatú tudatlansága nem elegendő inspiráció a válaszra. A Klubrádió közönsége – szeresse akár jobban, akár kevésbé a műsorainkat – megérdemli a lehető legteljesebb tájékoztatást.
    A Klubrádió az arra méltatlan Médiatanácsnak nem kíván gesztust gyakorolni. Az esztergomi és a tatabányai sugárzásnak kifejezetten a Médiatanács szakmai hibái miatt szünetel a jogi alapja, ezért függesztettük fel az adást átmeneti jelleggel. Mintegy egy hét alatt módja van a hatóságnak elhárítani az akadályt – erre is szólítottuk fel.
    A Klubrádió nagyon szűk emberi és anyagi erőforrással veszi fel a harcot a Médiatanács hadseregnyi jogászával és kommunikátorával szemben. Ebből az erőforrásból használunk most fel egy szeletkét.
    Végezetül álljon itt a Médiatanács mai közleményére adott válaszunk:
    „A Méditanács nem jogállami döntések sorozatával súlyosan veszélyezteti a sajtó szabadságát
    Nem kérjük a Médiatanács sajnálatát az Esztergom és Tatabánya vételkörzetében eredménytelen pályázat ügyében. Az eredménytelenségnek az egyetlen oka a hatóság hibás, minősíthetetlen pályázati felhívása – ezt állapította meg a Fővárosi Ítélőtábla is. A mulasztást a Médiatanács követte el, a jogkövetkezmények a Klubrádiót sújtják. Az ítélet szerint is olyan szakmaiatlan, irracionális pályázatot írt ki a Médiatanács, amire nem volt lehetséges alakilag helyes ajánlatot benyújtani, ezért kötelessége a hibái okozta károk enyhítése: a két városban a további műsorszórásra vonatkozó ideiglenes engedély azonnali megadása.
    A Médiatanács a közleménye szerint mindent megtesz a Klubrádió zavartalan működése érdekében, amit a 12. hatvannapos hosszabbítással vél bizonyítani. A tények azonban az ellenkezőjét mutatják: ítéletek sora mondja ki a hatóság eljárásainak törvénytelenségét, ezeknek sem engedelmeskedik a tanács. Jogkövető magatartásnak nyoma sincs, legfeljebb jogkövetelőnek.
    Kifejezetten valótlan az az állítás, hogy a Médiatanács „továbbra is együttműködést ajánl a Klubrádiónak”. A valóság ellenben az, hogy semmilyen együttműködési hajlandóságot sem mutatnak: egyetlen megoldási javaslatra sem válaszoltak, a tárgyalási kezdeményezésekre egyáltalán nem reagáltak.
    Az esztergomi és a tatabányai adók működtetésének szüneteltetésével megadjuk a lehetőséget az azonnali fordulatra. A Médiatanács adja át a budapesti frekvenciát tartós használatra, azonnal írja ki – immár a szakmai és morális követelményeknek megfelelő színvonalon – a két vidéki frekvencia pályázatát. Szüntesse meg a további károkozást!”
    Üdvözlettel
    Arató András

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  34. Kedves Arato Andras irtam onnek veletlenul a Klub radio ismet pert nyert cikk kommentjen. Megkernem olvassa el! Koszonom Leo Klein

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Én sokat autózom az M1-en, és a tatabányai valamint esztergomi adókkal kb. Győr térségéig jól fogható volt a Klubrádió. Most már a tatabányai “hegyekben”, kb. az 52-53-as km-nél már el fog hallgatni. De azzal senki nem foglalkozik, hogy pl. a DIGI nevű kábelszolgáltató levette az utolsó független külföldi adást, a SkyNews-t, így már csak egy német kereskedelmi és egy francia és spanyol “közszolgálati” adó maradt. Németül még elég sokan tudnak, de franciául és spanyolul már kevesen. Kb. 60 csatorna közül nincs egyetlen (az ATV-n kívül, amelyet időnként zavarnak itt-ott) hiteles hírforrás sem, a CNN nem is volt és az EuroNews-t már régen levették. Van helyettük több tucat borzalmas magyar nyelvű csatorna. Már csak egyedi műholdvevővel lehet független adót foni, lassan oda jutunk, hogy újra az osztrák határra kell költözni, ha igaz híreket akar az ember hallani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  36. Arató András,
    Kedves András, én írtam a “Hírmagyarázat” részt.
    .
    1. Lehet, hogy tudatlanságom rosszindulatú, de abból indultam ki, amit az Önök honlapján a hírek között olvastam. Ebből nem tudtam más következtetést levonni.
    Mint feljebb írtam (2012. november 28. szerda, 15:27), épp azért veszem a fáradságot az írásra, mert nagyra értékelem a Klubrádiót.
    Végül is jól tettem: fenti hozzászólása nem ugyanaz, mint amire reagáltam. Egyben köszönöm, hogy mindezt leírta és ide küldte.
    .
    2. Az önkény körülményei között is ki kell használni minden legális lehetőséget az igazság terjesztésére. Felteszem, hogy Önöket ez a meggondolás vezérli. Ezzel együtt is azt hiszem, hogy a KR helytelenül viselkedik. Nem igaz, hogy demokrácia van, és ez nem most derült ki, hanem már régóta tudható. Önök is tudják. Ennek ellenére megpróbálnak úgy viselkedni, olyan jogkövető viselkedést tanusítani, aminek csak valódi demokratikus jogrend mellett lenne értelme.
    A Keleti Blokk összeomlása előtt a Demokratikus Ellenzék tagjai következetesen úgy viselkedtek, mintha jogállamban éltek volna. Gyülekeztek, szerveződtek, nem fogták be a szájukat, stb. Ezzel előkészültek az összeomlás utáni helyzetre. (Ezt azért tehették sikerrel, mert a rendszer már omladozott.)
    Önök bizonyára azt gondolják, hogy a jogkövető magatartással és visszafogott fogalmazással helyes mintát mutatnak. Ez azonban nem ugyanaz a viselkedés, mint amit a Demokratikus Ellenzék alkalmazott: Ők NEM az aktuális jogot, aktuális szabályokat tartották be, hanem azokat, melyek demokratikus jogállamban lettek volna érvényesek. Nem törődtek pl. a gyülekezésre és a publikálásra vonatkozó tilalmakkal, mert azokat nem tekintették legitimnek. A diktatúrát is nyíltan diktatúrának nevezték.
    Önök úgy járnak el, mintha elfogadhatónak tartanák az aktuálisan hatályos szabályokat és intézkedéseket. Szavakban tiltakoznak, de meghajolnak az utasítások előtt. Ezzel valóban mintát mutatnak, rossz mintát.
    .
    Őszinte tisztelettel, nagyrabecsüléssel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  37. Orban mint egy polip ugy fojt meg mindent egyenkent! Mediat kinyirta , jol meno vallakozokat maffia modszerekjel elvesznek , megfelemlitessel, szerencsejatekot megszuntette vagy azert azok nehogy szponzoraljak az ellenzeket vagy az is fideszkozeli kezbe kerul! Oriasplakatos konkurenciat torvennyel csinalta ki , de ez a sok gengszterkedes fel kene hogy ebressze lasan a kenyelmes struccpolitikat folytato magyart. Fel kell allni a maffiaval szembe maskent nem megy , lesznek aldozatok de csak jobb lehet a jovo! Orban nem egy miniszterelnok Orban maga a KERESZTAPA . Ebreszto ebreszto magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  38. Tisztelt Arató András!
    Mint az Amerikai Népszava tulajdonosa köszönöm, hogy tájékoztatta lapunk olvasóit (akik közül sokan az Önök hallgatói is), a Klubrádió álláspontjáról. A Klubrádió helyzete nem könnyű, és együttérzünk Önökkel a nehézségeiket illetően. Azonban engedje meg, hogy megragadjam az alkalmat arra is, hogy a köztünk levő nézetkülönbségnek hangot adjak. A sajtó szerepe nemcsak a tájékoztatás, hanem „negyedik hatalmi ágként” a jogállam, a demokrácia és az alkotmányosság védelme. Ma már egyre többen fogadják el azt a véleményt, amelyet mi kezdettől fogva hangoztatunk, hogy Magyarországon államcsíny történt. Felszámolták a demokratikus alkotmányt, és vele együtt a hatalmi ágak szétválasztására épülő demokráciát, a szekularizált államot. Ebben a helyzetben a sajtó szerepe és felelőssége más, mint demokráciában. Amikor a demokráciát lebontják, és egy diktatúrát építenek ki, akkor a sajtónak nem csupán annyi a feladata, hogy azt élő egyenes adásban közvetítse. Önök pedig ezt teszik. Egy kiépülő diktatúrában a sajtó harcol, élesen szembehelyezkedik a hatalommal, és mozgósít a demokrácia védelmében. Ha a sajtó úgy tesz, mintha demokrácia lenne, akkor az elnyomó hatalomnak tesz szívességet, és nem a hallgatóit szolgálja. Önök egyelőre úgy tesznek, mintha nem vennék észre, hogy mi történt. E mögött azonban érezhetően a túlélés szándéka áll, mint legfőbb érték. Azt bizonyára nem kell Önnek mondanom, hogy Magyarországon kívül egyetlen demokratikus országban sem tűrné azt a sajtó, ami Budapesten zajlik. Az Önök felelőssége azért nagy, mert szinte egyedül maradtak a közszolgálati funkciót ellátó szabad médiumok közül. De ha Önök az Orbán-rendszert segítik azzal, hogy a demokrácia hamis látszatát keltik, a diktatúra kezére játszanak, akkor elárulják a szabadságot, a demokráciát és saját hallgatóikat is. Önök leszerelik a hallgatók jogos felháborodását, kordában tartják a demokratikus érzelmű polgárok indulatait, meghamisítják a valóságot. Eközben mártírt játszanak, pedig a hatalom megelégszik azzal, hogy bizonytalanságban tartsa a rádiót, mert semmi vizet nem zavar. Ellenkezőleg. A mártír póz azért is furcsa, mert ennek a szakmának számos képviselője sínylődik ma is börtönökben a világ különféle részein, mások elmenekültek, vagy vállalták akár a halált is. Nem kívánunk senkinek ilyesmit, de a példák mutatják, hogy a sajtónak ebben a helyzetben más a szerepe: kötelessége nyíltan szembefordulnia a diktatúrával, és nyilvánvalóvá tenni annak természetét. Önök viszont számító és megalkuvó taktikázást folytatnak, abban reménykedve, hogy majd magától elmúlik, és minden folytatódik onnan, ahol abbamaradt. Ez korrupt magatartás, nem méltó demokratákhoz. A legnagyobb szégyen az, hogy a hatalomnak Önöket még be sem kell tiltania. Nagyon hasznos a létezésük, elég annyi, hogy a helyzetüket bizonytalanságban tartsák: ne érezzék olyan jól magukat. Nem több. Az olyan rádiónál, amely nem a diktatúrával való szembenállásra, hanem a vele való békés egymás mellett élésre inspirál, az is jobb, ha nincs. Mert akkor az emberek szembesülnek azzal, hogy hol élnek. De Önök a demokrácia hamis illúzióját keltik és erősítik. Semmivel sem segíthetnék jobban az Orbán-rendszert. Ha Önök bátran harcolnának a szabadságért, akkor sokan Önök mellé állnának. De ha Önök egyszer nem a csatatéren állva, hanem a hatalom kegyeiért könyörögve, térden állva kapják a tarkólövést, nem fogunk könnyet ejteni, és az Önök jelenlegi, hamis önsajnálatától sem hatódunk meg. Nem férfias, amit tesznek, nincs benne semmi tartás, önérzet, kiállás.
    Ha a Klubrádió felismeri azt a társadalmi formát, amely ma Magyarországon működik, és annak megfelelően betölti a feladatát, számíthatnak szerény, de lelkes támogatásunkra, és ehhez a munkához minden kollégának sok sikert kívánunk. De ha a Klubrádió kerüli a konfrontációt, lehazudja a tényleges helyzetet, a túlélésre játszik, hogy a következő kormány bőséges anyagi támogatása mellett védelmezze jótevői pártérdekeit, és bűnszövetkezetben folytassa a „sajtófinanszírozás” korábbi gyakorlatát, akkor mi Önöket árulónak tartjuk. Ha érezhetően Önöknek ez a legfontosabb, akkor mi Önöket politikai nézeteiktől függetlenül az Orbán-rendszer kiszolgálóinak, kollaboránsainak, megélhetési újságíróinak tekintjük, még akkor is, ha ebben az áldatlan és gyáva munkában jobb sorsra érdemes kollégák is kénytelenek részt venni, és még nem is kapnak érte semmit.
    Megértjük, hogy nem könnyű szembesülni a helyzettel. De elég sok mindent láttak már ahhoz, hogy ezt megtegyék. És elég sok bizonyíték szolgál arra, hogy semmi jóra nem számíthatunk. Ideje lenne elhatározni, hogy frontálisan ütköznek a diktatúrával, és harcolnak a szabadságért. Ezt várják Önöktől a demokratikus gondolkodású hallgatók. Nem akarok nagy szavakat használni, de történelmi pillanat a mostani, Önöknek fel kellene ehhez nőni. És ha betiltják a rádiót, akkor tiltsák be. Majd szól a rádió máshonnan és másképp. Vége a nyugalmas polgári létnek, harcolni kell, különben még az életünk is veszélybe kerül. Tudomásul kellene venni, hogy megváltozott a világ, ez Kelet-Európa és újra antifasiszta harcra van szükség. Nem kiváló szakmai színvonalon végzett közvetítésre a pokolból. Ez, amit Önök most végeznek, a legnagyszerűbb műsorok mellett is, összességében kollaboráció. Jóindulattal: szereptévesztés. Az Ön felelőssége különösen nagy. Ennek megértéséhez kívánok tisztánlátást, jó helyzetfelismerést, és bátor döntéseket.
    Üdvözlettel, Bartus László

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  39. Kedves Bartus László!

    Gyujtó hangú szónoklatnak is beillő hozzászólását nagy érdeklődéssel olvastam el. Nem nagyon lehet azonban elmenni amellett, hogy ezt a rengeteg “igazságot” sajátos módon az Amerikai Egyesült Államokból tetszett nagyon hősíesen kinyilatkoztatni. Nem gondolja, hogy a hasonló rendíthetetlen elvhűségű, de történetesen Magyarországon élő, Önhöz hasonlóan gondolkodók ha nem is árulónak, hanem csupán “bátor” fedezékből lövöldözőnek fogják tekinteni? Nagy gerjedelmében Ön saját magából csinál bohócot, miközben másokat ekéz, akik, ha jól olvasom nem ott, hanem itt és éppen most csinálnak valamit.
    Az alatt mit tetszik érteni, hogy “ezt a rádiót nem arra hozták létre”? Tessék mondani, kik?

    HL

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (18 szavazatból)
  40. Tisztelt Arató András!
    Kezdeném a kellemesebb részével:
    Köszönettel tartozom azért, hogy a lentebb írtak ellenére mégiscsak a Klubrádiót szoktam hallgatni. Igaz, hogy gyakran bosszankodok is közben, hogy miért a sok zene és “békebeli” műsor, amikor ég a ház és a legfontosabb dolgokról senki sem beszél, de még mindig ez a leghallgathatóbb magyar rádió, legalábbis nekem.
    Ami a kellemetlenebb mondandómat illeti:
    Ön ezt írja: “A Klubrádió az arra méltatlan Médiatanácsnak nem kíván gesztust gyakorolni.”
    Márpedig én a saját fülemmel hallottam az Ön által üzemeltetett Klubrádióban, hogy Ön az esztergomi és a tatabányai sugárzás lekapcsolásával gesztust kívánt gyakorolni — ez a fordulat hangzott el — a Médiahatóság felé. Nem örülök, hogy ezt most tagadja.
    Továbbá a Klubrádió által sugárzott műsorok alapján az ember azt hihetné, hogy a boldog békeidőkben élünk. A feldúlt, kifosztott, meggyalázott országról egy árva hang sem hallatszik. Márpedig ez engem mérhetetlenül bosszant, mert úgy érzem, semmi sem lehet fontosabb annál, hogy ez a rádió elmondja az igazságot. Egy bátor rádiót lehet szeretni, azért örömest adakoznék, de egy meghunyászkodó rádiónak nem fogok.
    Kevésnek tartom a Klubrádiót. Erkölcsileg kevésnek.
    És persze mondhatja, hogy könnyen kérek számon bátorságot, kiállást egy exponált embertől én, az álnév mögé rejtőző. De nem nekem van rádióm és ezzel nagy felelősségem is, nem nekem van lehetőségem a kiállásra, hanem Önnek. Lehet, hogy ha azt teszi, amit én várnék, akkor másnap betiltva vagy még rosszabb helyzetben találja magát. De akkor mindenki tudná, hogy egy bátor és becsületes embert és rádiót tiport el az önkény. Akkor mondhatná bel- és külföld, hogy ez felháborító, és nyomást gyakorolhatna a Klubrádió érdekében. De egy meghunyászkodott rádióért nem fog szót emelni. Aki nem vívja a maga szabadságharcát, hanem felteszi a kezét, azt ugyan miben is támogathatná?
    Bízom abban, hogy még nincs késő, bízom abban, hogy van jövője a Klubrádiónak. Ehhez kívánok Önnek erőt és kitartást.
    Tisztelettel
    egy elégedetlen de mégis gyakori hallgatója

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  41. Most veszettül dühös vagyok!!!! Itt szobrozok Esztergomban, bekapcsolom a 98,10 Mhz-re belőtt rádiómat és kozmoszbeli sercegés összesen. Dühítő! Igaz, hogy a Klubrádió nem az igazi, meg már az ATV se, de azért még mindig a legreálisabb hírközlők ebben az országban. Hogy nincs elég pénz az üzemeltetésre, az a nem OVis-barát milliárdosok szégyene, mert ha komolyan gondolnák azt, hogy itt demokrácia legyen, akkor fenntartanák a Klubrádiót, sőt már több ilyen adó is lenne. Nézzék a Széleséket! Azok bezzeg nem sajnálták a pénzt a jobbos médiabirodalom kiépítésére és üzemeltetésére. Jól is számoltak, mert most az OVis búsásan kifizeti őket a közösből. A mi milliárdosaink sajnálják erre a pénzüket, de ha sikerül megbuktatni az OVisékat, akkor bezzeg elől állnak majd a sorban! Szemét kapitalista banda ez is, csak más színben. Be ne dőljön nekik valaki is, hogy a nép érdekeit nézik! Egy frászt! Lexarják ők is a Zembereket, csak addig kellünk nekik, míg beszavazzuk őket a hatalomba. Legszívesebben toll helyett más felszereléssel mennék szavazni!
    Az ATV sem az igazi, de mit is várhatunk a Hit Gyülekezetétől, mikor csak úgy maradhattak meg egyházként, hogy lefeküdtek az OVisnak. Engedélyezve van nekik a pofázás, de csak egy bizonyos határig. Kínos nézni, amikor az általam tisztelt Olga vért izzad, hogy kikerülje a nagyon kényes kérdéseket, ugyanakkor fenn tudja tartani legalább a látszatot, dehát neki is el kell tartania a családot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  42. Arató András
    “A valóság ellenben az, hogy semmilyen együttműködési hajlandóságot sem mutatnak: egyetlen megoldási javaslatra sem válaszoltak, a tárgyalási kezdeményezésekre egyáltalán nem reagáltak.”
    .
    A mondat folytatása: …emiatt a Klubrádió a mai naptól kezdve napi 5 millió, tíz nap eltelte után napi 30 millió forint soron kívüli kártérítést követel.
    .
    Szóval valahogy így, mert másképpen minden szó és írásbeli érv nulla. Anyagi követelés, kártérítés hiányában a levelezgetés nem ér semmit, mert hetekig, hónapokig nem mozdulnak rá. Ha fizetni kell, arra biztosan soron kívül reagálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  43. Kedves Herbert Lariam,
    nem tartom hősiesnek azokat, amelyeket írok, azokat nyugodtan meg lehetne írni Magyarországon is, egyesek meg is teszik, és semmi bántódásuk nem esik. Ezért a Klubrádió is lehetne őszinte, egyenes és bátor, cseppet sem kellene hazudoznia, ahogyan azt teszi, és ahogyan arról itt saját hallgatói is beszámolnak. Abban is téved, hogy én azért lennék “hősies”, mert én Amerikából ezt megtehetem. Én magyar állampolgár vagyok, minden szavamért és tettemért ugyanúgy felelek, mintha ezeket a sorokat most nem New Yorkban, hanem az Üllői úton írnám. Én itt ugyanazt kockáztatom, amit ott kockáztatnék, és amit az ott élők kockáztatnak. Emellett utána nézhet szerény életművemnek, hogy engem az országhatárok nem nagyon befolyásoltak, én Magyarországon ugyanígy írtam mindig, és ugyanezeket az elveket képviseltem. Én nem itt lettem “bátor”, még egyszer hangsúlyozva, hogy ehhez nem bátorság kell, hanem minimális emberi tisztesség, amely a Klubrádióból (tisztelet egyes munkatársainak, mint kivételnek) hiányzik. Én nem fedezékből lövöldözök, uram, rám ugyanazok a törvények érvényesek, mint Önre és Arató Andrásra. Bohócot azok csinálnak magukból, akik mártírt játszanak, mintha az oroszlánok elé dobták volna őket, közben csak az eddigi korrupciós pénzcsapokat zárták el előlük. Arató amíg jól keresett a Klubrádió nevű pénzszivattyúval, addig olyan volt, mint egy tulajdonos, de amikor már nem jön a pénz, az eddig ellopott pénzt sajnálja beletenni, most már elfelejtette, hogy ő tulajdonos. Dorombolnának az új gazdának is, de az nem fogadja el a kezének nyalogatását. Ennek ellenére megteszik. Amit most “ott csinálnak”, uram, azt szégyellniük kell, mert elég gyalázatos. Hogy mit tetszek érteni az alatt, hogy “ezt a rádiót nem arra hozták létre”, az nagyon egyszerű. Pénzsszivattyúra hozták létre, kedves uram, hogy majd az MSZP tolja bele a közpénzt, ők pedig vágják zsebre. Erre hozták létre, nem a demokrácia védelmére. Ha nem így lenne, meg is védenék a demokráciát, de arra nagy ívben tesznek, ez csak annyiban érdekli őket, hogy nyista money. A kilopott pénzből jól megfizetett sztárriporterek dolga pedig az volt, hogy elvtelenül védjék azokat, akik ezt a jó zsíros állást nekik fizetik. Ez egy bűnszövetkezetnek is nevezhető, nem véletlen, hogy nehezen váltanak, és nem veszik észre, hogy a demokráciát kéne megvédeni. Túl akarják élni, hogy aztán újra jöjjön a régi csapat, amely kiadja az állami cégeknek, havonta hány százmillióért kell hirdetni a Klubrádióban. Erre hozták ezt létre, a pénz kiszivattyúzására, uram. Bolgár Gyuri hangja egyből fényesebben ragyog majd. Addig is vigyáz arra, nehogy kockáztassa ezt a lehetőséget. De nem így lesz, és ha nem váltanak szerepet, remélem, úgy elsöpri őket a diktatúra, mint a Sandy hurrikán a part menti házakat. Végtére is erre való egy valamire való diktatúra, hogy a szeméttől megtisztítsa az országot. Remélem, elég világosan fejeztem ki magam. Erről van itt szó, miközben a naiv hallgatók azt hiszik, hogy ez a “demokrácia” rádiója. Vicc. Ez a közpénz rádiója volt, és most nincs közpénz. Ez itt a válság oka, ahhoz pedig nem szoktak hozzá az elvtársak, hogy a sajátjukat tegyék bele valamibe. Persze, jó riporterek, olyan rosszak nem tudnak lenni, mint a kiralyi lakájmédia. De jellemtelenség, amit művelnek. Megmaradtak annak, akik voltak. Ez a nagy helyzet. Olvassa el “A szélsőséges bartók” című cikkemet. Abból megért valamit, hogy mi a különbség köztem és az Aratóék között. A különbség nem az, hogy én itt vagyok, ők meg ott, mert én ott is ilyen voltam, ők meg itt is ugyanilyenek lennének. Én pedig ettől undorodom. Ez így most már világos?
    Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  44. Szerintem a mai kirohanás utan az AN tartozik egy bocsanatkeressel a Klubrádió es személy szerint Arató András fele. Személyében durván megtámadtak es ő úriember módjára védte álláspontját. Kedves AN! Én 99,9%-ban igazat adok irasaitoknak, de ez nem volt “kóser”. Elmondom mégegyszer, sajat magatok hitelességét romboljátok igy, és bár èn értem megalkuvást nem ismerő elköelezettsegetek, most célpontot tevesztettetek, es aránytalan erőszakot alkalmaztatok – azaz pont az tettetek, amitől ti is annyira irtoztok. Sok sikert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (17 szavazatból)
  45. Kedves HIstván,
    Arató András hozzászólása után olvashatja két bejegyzésben is a véleményemet. A tárgyi tévedést illetően, ha volt ilyen, a szerző elnézést kért. De Ego megírta azt is, hogy a Klubrádióban pontosan az hangzott el, amit Girbegurba leírt. Girbegurba véleményével én személyesen egyetértek, vélemnényt pedig nem igazítunk helyre, és bocsánatot sem kérünk érte. Szembe kell nézni a Klubrádiónak azzal, hogy az élet megváltozott, arra már nem sandítva, amire a tulajdonosa létrehozta. Lépést kellene váltani. Ha ezt megteszi, és betölti a funkcióját, mellé állunk. De a gyáva és sunyi lapítást nem fogjuk tisztelni se most, se máskor.
    Ugye, nem akarja velem elhitetni, hogy Amerikában az egyik párt magához ragadja a hatalmat, lecseréli az alkotmányt, felszámolja a hatalmi ágak szétválastzását, elcsalja a következő választásokat, alkotmányba veszi, hogy legnagyobb riválisa felelős a száza évvel ezelőtti gyilkosságokért, és a média úgy él tovább, mintha mi sem történt volna. Ordítanának, az egész ország kint lenne az utcán, aki ezt megcsinálná azt villamosszékbe ültetnék, Bolgárt a műsorával együtt úgy vágnák ki, mint azt a macskát, amiről éppen ma beszélgettek hosszasan a rádióban. Ne vicceljünk már, nem az a mérce, ami Pesten van. Szégyen és gyalázat az egész hazudozásuk.
    Mivel friss ez a cikkem, és jó a kontraszt: Ön szerint Bartók Béla mit mondana? Vagy Ady Endre? Mi sajnos meg sem tudjuk azt közelíteni, bár szeretnénk. Ezek ott Pesten jellemtelen korrupt emberek. Az ilyenek miatt jött létre, és működhet a diktatúra. Gyomorforgató, hogy még mártírt és hőst csinálnak magukból. Ha jól olvatam, Arató még egy könyvet is írt az üldöztetésükről. Ha ez igaz, annál már nincs lejjebb. Undorító.
    Megértésében bízva, üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  46. Dobtam egy hátast (jelképesen) az Arató András mentegetőző bejegyzésére!Van egy 80 !!! éves néni ismerősünk, és kifogásolja!!! hogy mik történnek az országban, de a Klub rádió nem úgy beszél róla mint kellene. Mondom egy 80 éves néni!!!
    Akkor mit, milyen kritikai megjegyzéseket várnak a fiatalabbaktól, akik naprakészek a politikából, és összefüggéseiben is látják a dolgokat?
    Mióta azt szajkózzuk, hogy nincs egy bátor, a demokráciáért kiálló média! Akiknek lehetőségük lenne rá hogy felnyissák a hazugságoknak még most is bedőlők szemét!
    Akiknek lehetőségük lenne rá a Klub rádióban helyzetükből adódóan, pont ők tévesztenek meg, a fogalmazásaik, és kijelentéseik árnyaltságával!
    Nem merik nevén nevezni a dolgokat!
    Egy valamit észre kéne venni Arató Andrásnak is.
    Bartus Laci értük beszél, és nem ellenük! Igaz hogy kemény szavakkal, de a helyzet sajnos úgy kívánja!
    Vegye észre,hogy mi itt mindannyian csak arra várunk, hogy VALAKI,vagy VALAKIK mondják már ki végre a szót! Az IGAZAT!!! És nem a megközelítőt,elmismásolva, mint drága Bolgár úr!
    Ha még azt is idevesszük, hogy ott újságírók dolgoznak, akkor még lesújtóbb a vélemény.Orbánnak is vannak újságírói,jól meg is dolgoznak a pénzükért, mert a jobb oldalon aztán éltetik a rendszert rendesen.Csakhogy repedezik az a rés rendesen, mert a fidesz hívek is érzik már a bőrükön vezérük áldásos tevékenységét.
    A demokratikus oldalon meg nincs bátor, tényekkel dolgozó médiamunkás.
    Pedig hatalmas tábort tudhatna maga mögött ha nevén nevezné a dolgokat,és nem mentegetőzne a betelefonálóknak egyik alkalmazottja sem, hogy nem, itt még nincs diktatúra!
    Ezt várjuk el drága Arató András!
    A tömeg Önök mögött elsöprő erejű lenne,és a hatalom nem merne packázni a joggal szemben.
    Amint látom, inkább megsértődik, de el nem gondolkodik a Klub rádiót, és annak vezetőjét ért kritikán.Kár…
    Látni kellene, hogy ezzel a hatalommal szemben nincs más út, csak egyenesen előre. Ha erre nem képesek, akkor ne csapják be legalább a hallgatóikat a se nem hideg, se nem meleg hozzáállásukkal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  47. Így hajnalban Amerika felé olvasgatom a kommentárokat. Csak az jut eszembe hogy de kár hogy megszűnt a Szabad Európa Rádió meg az Amerika Hangja magyarul. Lassan az kéne megint, mert otthon diktatúra alakul, és mint látjuk, az egyetlen független rádióadó meg önmagát is feladja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  48. HIstvan
    2012. november 28. szerda
    13:24

    Baby
    Jobbos szócső? Ne már!
    Értékelés: 0 (16 szavazatból

    Kedves HIstván!

    Ismeretlenül is megkövetlek és bocsánatodat kérem.
    Félreértésből megnyomtam a mínusz gombot erre a hozzászólásodat, és csak utána eszméltem, hogy mire is reagáltam valójában.

    Lehet, Neked mindegy, de nekem nagyon nem, mert ha nem is szándékosan, de igaztalan voltam Veled, mivel nem is látom át ezt az ügyet valójában, és nem is akarok állást foglalni úgy, hogy részismereteim vannak. Az meg teljesen mindegy, hogy ezt “senki nem látta” csak én – mert nekem az éppen elég, hogy nyugtalanítson, mert nem volt igazam, és “bántottalak”.

    Üdvözlettel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  49. Vissza kell menni jó pár cikkhez, benne a hsz-kel- itt vannak alul – azokból érthetően olvasható, hogy jobb lenne a KR nélkül!
    Na, most ez jön! Mi a gond?!
    Majd az ATV-re is sor fog kerülni – milyen szép, jó, nyugis életünk lesz!
    Nekem a sem nem hideg, sem nem meleg is több volt, mint a többiektől a happy!
    Becsapni a KR hallgatóit nem lehet, mert akiket be lehet csapni, azok nem a KR-t hallgatták.
    A többi csatorna nekem arra van, hogy hánytassam magam, ha pár percig hallgatom őket, a cucc pillanatokon belül visszaköszön, erre nagyon jók!))))))))
    Ez az ország megérett valamire, azt hiszem jobb lesz, mihamarabb átesni rajta, mert ez az agónia sokkal több áldozattal jár és fájdalmasabb is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Azért az tényleg vicces, ami ezeken a hasábokon történik. Hasonlattal: van egy ország, ahol a cipőgyárak már csak bakancsokat gyártanak, de maradt egy kisüzem, amely még hordható cipőket kínál – igaz, az “Állami Fogyasztóvédelem” ezt is megpróbálja eltüntetni. Erre jönnek baseball-ütős emberek, akik ordenáré stílusban csesztetik a kisüzem tulajdonosát, miért épp olyan modellt gyárt, amilyet. Nos, megmondom miért: azért, mert neki ez tetszik! És még sok százezernyi más embernek. És amíg van ezekre a cipőkre ilyen kereslet, gyártani is fogja. Kinek mi köze hozzá?

    Hogy régebben kapott támogatást a gyártáshoz? Ha ez bűn, akkor tessék a támogatón számon kérni! Micsoda abszurd követelés, hogy ne éljen vele! Ha lett volna a szponzornak megfelelőbb, azt támogatta volna, nem?

    Tudjátok, mit, Bartus & Co? Alapítsatok magatoknak egy másik cipőgyárat! Ki tiltja meg? Mutassátok meg, hogy tudtok ti jobb, szebb, kelendőbb cipőket gyártani! Alkalmazzatok tehetséges munkatársakat, akik olyan modelleket készítenek, amilyet ti akartok. Konkrétan: tartsatok ti fenn egy stúdiót, infrastruktúrát, internetes felületet – de közben nehogy elfogadjatok ám támogatói pénzeket, mert különben azt fogják mások állítani, hogy “elloptátok” a pénzt! Bizonyítsátok be több százezer hallgatónak, hogy a tiétek az igazi, és ha ez sikerül, akkor titeket fognak hallgatni, ti kaptok tőlük adományokat, a ti rendezvényeitekre mennek el és fizetnek be a hallgatók tömegei. Látom, itt már szerveződik is egy támogatói kör, bár nem tudom, ez majd anyagiakban is megnyilvánul-e, és ez elég lesz-e a vállalkozáshoz.

    De amíg ezt nem teszitek meg, addig hagyjátok abba egy magánrádió szapulását. Vegyétek már végre tudomásul: senki se kötelez benneteket arra, hogy “a kirakatban lévő cipőt megvegyétek”. Ha nem tetszik, be lehet lépni a rádiós piacra, és kínálni másikat. Hátha ti könnyebben kaptok ehhez frekvenciát a Médiahatóságtól…

    Ami pedig a Klubrádiót illeti, hagyjátok, hadd szóljon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Arató kioktatja a hallgatókat 2013. október 29. kedd | AN

Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak 2013. október 27. vasárnap

A Klubrádió magas etikai normái 2013. október 26. szombat | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos