Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak 2013. október 27. vasárnap 19:10 Forrás: AN

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak

Budapest – Nem csitulnak a Kuncze Gábor kirúgása miatt támadt viharok. A hallgatók haragszanak, a rádió vezető munkatársai magyarázkodnak, Gyurcsány Ferenc pedig telefonált. A volt miniszterelnök felhívta Arató Andrást, a Klubrádió elnök-vezérigazgatóját, s közölte vele, hogy nem ért egyet a döntéssel. Erről a Facebookon számolt be a volt miniszterelnök:

“Amikor csütörtök késő este meghallottam, hogy a Klubrádió tulajdonosának utasítására kirúgták Kuncze Gábort, felhívtam Arató Andrást és szenvedélyesen kritizáltam döntését. Andrással jó viszonyban vagyunk, nem barátok, de mondjuk úgy, közeli és egymást respektáló ismerősök. És ha már ilyen a viszonyunk, akkor – gondoltam – nem a háta mögött dohogok, hanem a szemébe (fülébe?) mondom lesújtó véleményem.

Nem értem a Klubrádiót. Az a baja Kunczéval, hogy politizál. De hát a Klubrádió is ezt teszi. Szabadelvű, baloldali demokratikus hang a silány kormánypropaganda tengerében. És nagyon becsülöm ezért. Nem az a baj, ha egy műsorvezető politizál, hanem az, ha ezt eltitkolja és így becsapja a hallgatót. Kunczéről viszont mindeni tudja, hogy mit csinál(t), tudja, hogy egy szabadelvű egyesületet vezet.

Az lenne a baj, hogy politikai beszédet mondott? Bár sokkal több bennünket támogató művész, újságíró, üzletember vállalná a nyilvánosságot! Akkor előrébb járnánk. Szóval jól elrontotta ezt a Klubrádió, pontosabban tulajdonosa. És ennél csak durvábbat tudnék mondani. De ezzel együtt is azt mondom a hallgatóknak, hogy sokáig ne őrizzék egyébként jogos felháborodásukat. Ne büntessék végletesen és véglegesen a rádiót. Mert szükség van rá. Akkor is, ha messze nem tökéletes. Ez jutott nekünk, ez is a miénk. És nélküle gyengébbek lennénk.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 58 szavazatból)
Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak, 4.5 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Vagyis: — Ez van, ezt kell útálni.
    De nagyon jó műsorai is vannak, csak az egészet együtt nem szeretem.
    Hamis a távolságtartásuk.
    Védhető, hogy a jobboldaliakat is meg akarják szólítani, csak nem világos, hogyan szelektálnak. Különben is, mi az, hogy baloldal meg jobboldal? TGM-nek kétoldalas cikkében a mostani ÉS-ben viszonylag egyértelmű, ő az ideológiai jobboldalt a prekapitalista “romantikus” jobboldallal azonosítja. Ő, ha jól értem, a nácikat is a baloldalhoz sorolja.
    De a fasiszta – náci önkénnyel szemben szalvétával fogni a mikrofont – ez nem csak undorító, ez felháborító is. Ez a piacpárti, mérsékelt jobboldaliakat is taszítani fogja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  2. Ezt a hírt délután olvastam. Most este van, és még mindig nem értem, hogy Gyurcsánynak miért kellett telefonálnia.
    Szolidarít? Muszáj neki ezt?
    Most mint Gyurcsány, vagy a Táncsics alapítvány volt vezetője szerepében tette ezt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -27 (49 szavazatból)
  3. bumburi, van telefonja, nem?
    Mintha csinált volna valamit, “mintha”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (31 szavazatból)
  4. Érdekes azért a dolog mert Kuncze értéke a KR-nél pont az volt, hogy politikus. Ez volt üzletileg a fontos tulajdonsága, sok hallgatót vonzott a rádióhoz. Igaz, hogy nem aktív közszereplő, de aktív politikus is volt. Most hirtelen ez a szempont megváltozott. Oh, irgalom anyja ne hagyj el! Vajh mitől fordulhatott meg a trend? Ki tudhatja? Lehet, hogy én vagyok már nagyon rossz indulatú de megfordult a feljemben a gondolat, hogy a hallgatók haragját, elpártolásukat már nem nagy kockázat elviselni. Összedobták már a következő időszakra a frekvenciahasználati díjat. Remélhetőleg az utolsót, mert meg lesz az ingyenes freki. Navarróékkal mi a helyzet? Ki tudja? Verik még őket a biztonsági őrök, mert küzdenek a független közszolgálati médiáért? Csak úgy kérdezem, mert a KR számomra már cseppet sem hiteles és kéne egy valódi közszolgálati rádió azért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (50 szavazatból)
  5. Nem értem Gyurcsányt, nem hallja mi megy a klurádióban ellene, ne legyen már ennyire naív!
    Az ATV maga a ráadás az újságíró klubbal az élen azzal a Mészáros Tamással aki
    jó pénzért osztogatja tanácsait az mszp-nek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  6. Gyurcsány hiperaktív. Ez nála adottság. Most nyilvánosan kifejezte rosszallását. Úgy vélte ezzel tartozik Kunczének. (Vagy Kunczénak?) Neki meg biztosan jólesett. Arató meg nem fogja bevallani, hogy kik kérték meg erre a lépésre. Mert nem magától jutott eszébe. De hát ez a rádió az övé, nem közszolgálati. Azt csinál vele, amit akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  7. hangyácska
    Szia!
    Dehogy nem érted.Nagyon is jól érted.Éppen úgy mint én.
    Ez a pali maga egy tétova valaki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (21 szavazatból)
  8. Gonoszka
    Majd 4 év telt el eddig, mintha….A fojtatás is ilyen lesz, nagyon úgy néz k.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Balogh de nem balga

    Ne ezen vitatkozzatok, hanem azt értékeljétek, hogy ma megint mit művelt a Vicsek nem ur afórum vezetése közben. Nem hiszem, hogy gerinces ember ilyenekre képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  10. HEHEHEHEHEehehje–hehehe…megint jót röhögtem hehehe :))))
    Aszongya : ” Nem ért egyet “..hát ez jó !!
    Na olvasom tovább a cikket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  11. Ne dőljetek be a fidesz beépített embereinek! Ne essetek neki egymásnak, de a Gyurcsánynak meg az Aratónak és a Vicseknek sem! Elég baj az, hogy Bajnai és Mesterházi bedőlt nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  12. orbán politikai hulla

    a fotón elnézve a tömegben az arcokat…. teljes reményvesztettség. mivel a tökölés folytatódik a műellenzékben, nem kizárt, hogy egyszer elege lesz ezeknek az embereknek és akkor tényleg lángolni fog az ország.
    feltéve, ha lesz bennük annyi erő, hogy erőt mutassanak.
    (moderálva) ez is, az is, most meg ezek itt, na akkor … anyátokat és megindulnak.
    az esélye megvan, de inkább ez emigrációs tömegnek a száma fog emelkedni.
    orbánra rá fognak pirítani Berlinből. csak idő kérdése.
    teljesen elveszett ország lesz.
    se jövő, se semmi….
    még most is a trianoni szólamokat nyomatják,
    közben pedig az öszes környező ország, pl. Románia is, minden téren előzi Magyarországot,
    ott saját autógyártás is van :-) még akkor is, ha a Renault az anyavállalat :)
    itt még mindig a trianoni szólamokon vergődnek, amit ráadás az akkori jobboldal okozott

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. Ez egy őszinte beszéd!
    Már sokkal világosabban látom a helyzetet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  14. Gyurcsány és az ő rögtönzései…
    Ezzel a telefonnal kiváló indokot adott arra, hogy Arató azt mondhassa: “lám, ez a hívás az ékes bizonyítéka, hogy igazam volt”. Nem mondta (még), de ez nem változtat azon, hogy ez egy átgondolatlan, igazi balfék lépés volt.
    És pontosan ez a bajom Gyurcsánnyal. A jó lencse, a jó politikus egy pontra fókuszál. Gyurcsány kiválóan tud fókuszálni, de a következő pillanatban már máshová fókuszál. Hol ide. hol oda. Kiszámíthatatlanul. Bármikor romba döntheti mindazt, amit előzőleg kemény munkával elért.
    Mondjátok, hogy rosszul látom, mert nagyon szeretném, ha nem lenne igazam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (29 szavazatból)
  15. Ego,
    Jó, akkor mondom.
    Gyurcsány nyilvánvalóan szerepet játszik ilyenkor, és tudja, hogy a nyílt, barátságos, megértő közeledésre merev elutasítás lesz a válasz. Azért csinálja, hogy ország-világ előtt ebbe a helyzetbe hozza a másikat, felmutassa azok valódi arcát. Ez teljesen normális viselkedés például a média részéről, amikor nagyon firtat valami gyanús ügyet. Jóhiszeműen értékel, és kérdéseket tesz föl – hiszen akár kiderülhet az is, hogy minden rendben van, csak valami félreértés adott okot gyanúra. Ez a politikában is helyénvaló: ne vesszünk össze félreértések miatt.
    Nem ez a gond Gyurcsánnyal, hanem az, ami a többiekkel is: Nem hajlandó egyértelműen törvénytelennek nyilvánítani a hatalombitorlást, nem hirdet bojkottot a fasiszta rezsim ellen, hanem részt vesz a színjátékban. Neki, mint politikusnak az lenne a dolga, hogy a törvénytelen hatalom, az önkény ellen mozgósítson, és ne fogadja el az önkényes kereteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  16. Gyerekek megfáztam. Köhögök, folyik az orrom. Kutyusom is itt aggódik körülöttem, melegíti a lábamat és akkor ti jöttök a Gyurcsánnyal. Nem kímélitek ti az embert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (21 szavazatból)
  17. girbegurba (2013. október 27. vasárnap 22:32)
    Köszönöm. Remélem, Neked van igazad.
    Egyébként a HírTV-ben Mesterházy éppen most ekézi Gyurcsányt. Egy perc múlva nem bírtam hallgatni és kikapcsoltam. Mesterházy a helyére került.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  18. Egyszerűen NEM ÉRTEM a fanyalgókat. Ha szól az a baj .Ha nem szól akkor meg az. Jól tette,hogy szólt és még jobban tette,hogy nyilvánosságra hozta. Végre valaki. Arató meg hiába keres mentséget, tényleg kell az ingyenes frekvencia, mivel soha többé nem fogja tudni összeszedni a frekvencia -dijat ,az hétszentség.
    Félreértés ne essék ,én kritizálom Gyurcsányt eleget EZ a pártpénz duma, a gázrezsó duma, a jó csávó vagyok duma, a nem taktikázok duma, (miért nem??) a túl szenvedélyes ,néha teátrális előadásmód stb……., de ezzel együtt toronymagasan a mezőny fölé emelkedik, ÉS HITELES!!! ( már mint nem devizás…….) és ( legalább is egyenlőre) AZ EGYETLEN!!!!!
    Mesterházy azon a szinpadon agyoncsapta magát. Bajnai mint németben a nix.(Sajnos, őt sajnálom , a lenyalt fejűt nem)
    Ha itt bárki változást akar ,az támogassa a DK-t , mivel nincs más. Az mszp nem csak az elnökével bukott meg ,hanem szanyi , tóbiás, SAJNOS a botka, kunhalmi , gúr és az egész csapat . Fidesz szinten sumákolnak ,ferditenek és hazudoznak!!!!!.Bumburi , te lehetnél kicsit méltányosabb, ? Gonoszka , te gonoszka vagy…… Balogh!! Neked meg ezer százalékig igazad van a vicsek mai szereplésével kapcsolatban. Ma kábé kumin szinten volt., de MINDEN hallgató rendesen kiosztotta ezt a kohómérnök tahót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  19. Ego , nyugi…. rosszul látod ( lásd egy kommenttel előbb)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Nézzetek be a Klubrádió Facebook oldalára és rájöttök, miért telefonált GYF?
    Azért, mert Arató válaszolt rá és ezzel háborút robbantott ki a KR vezetése, azaz Ő maga ellen. Ha hallgatott volna, bölcs maradt volna…
    De ez legyen az ő baja, majd Baja mellé áll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  21. Vicsek hol volt ” folytatólagosan elkövetve” bunkó? Mit mondott? (nem nézek tévét)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Utalom ezeket a regi reflexeket. Gyurcsany betelefonal es megoldja. Orban betelefonal ( most eppen leszol) es megoldja.
    A lobby ugyanaz mint a korrupcio, csak a masodikbo eppen kimaradtunk !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (12 szavazatból)
  23. Gyurcsany meg eppen csak nyomatja marketing-et.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (12 szavazatból)
  24. Lelomboztok kedveseim. Gonoszka legalább fontos dolgokkal foglalkozik.
    Nem tudjátok elvenni a kedvem mert most jöttem meg egy nagyon kiváló előadásról, ami félig koncert is volt: Heilig-Hernádi-Kern. :)
    Heilig meg még szülinapos tortát is kapott. :)
    Erre kössetek csomót.
    .
    Ha GyF minden rezzenésére ugrotok, akkor titeket is becsavar, jól csinálja egyelőre. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Én is, én is, én is!Torta ugyan a cukor miatt nem, de konyak, stb.
    Ja és lányok puszi és simike a buksimra, mert 29.-én nekem is esedékes a szülinap!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  26. Gyurcsany a telefonhivassal csak Arato fontossaganak az illuzojat erositi. A Klubradio egy sumak alprogressziv kepzodmeny, resze annak az elvtelen gerincbeteg medianak, ami a magyar ugaron burjanzik.
    Aki a ne ontsuk ki a piszkos vizet amig nincs tiszta bolcsesseget koveti, soha nem jut tiszta vizhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  27. @bumburi, @Gonoszka

    Ha valós eredményt nem tud felmutatni a telefonjával de azért nyilvánosságra hozta, hogy telefonált akkor én személy szerint csak arra tudok gondolni, hogy vagy a telefonban elhangzottak nyilvánosságra hozatalával akar eredményt elérni, oly módon, hogy ne lehessen megvádolni őt azzal, hogy megkerülte Aratót, vagy csak egyszerűen önreklám, hogy mutassa ő bizony kiáll Kuncze mellet.
    .
    Nehéz megmondani, nehéz belelátni. Ha csendben lecseng az ügy akkor egyik szándéka sem jött be, ha lesz folytatás akkor meglátjuk, hogyan reagál, hogyan folytatja. Az azonban biztos, hogy inkább a telefon nyilvánosságra hozatala számíthat, mert pusztán a telefonba mondottaktól és az Aratóval való beszélgetéstől józan ésszel kalkulálva semmit nem várhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. Nem tudom, miket mondott Vicsek, meg hogyan beszélt, de abban egész biztos vagyok, hogy nem kohómérnök végzettsége volt a probléma oka.
    Legalább mi ne használjunk gyűlöletbeszédet, ne szóljunk le foglalkozásokat, származást, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. *
    A miniszterelnök úr utolsó mondatához – miszerint “ez jutott nekünk” – annyit fűznék:
    KICSI SAVANYÚ, DE A MIÉNK; SAJNOS EZ IS EGY MAGYAR NARANCS.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Vajon ,miért létezik még a Klubrádió ?! Mert van egy “viszony” a jelenlegi hatalommal !! Vmit vmiért !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  31. Eagle
    Hogy mennyire unom már a pótcselekvéseket!
    Miért nem csap már bele a lecsóba az igazsággal???
    Csak ki kellene mondania a valóságot, és követnék megszámolhatatlanul!
    Miért csinálja ezt???
    Mit érdekli a másik kettő hovatartozása?
    Ha elindult egy úton,akkor menjen végig rajta! Senki nem kötelezi rá, de az ellenkezőjére sem! Ő választotta ezt az utat, akkor tegye a dolgát!
    Tili toli,meddig még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. gets
    Ez nem kicsit másként van, hanem a hívei szemével,és amit láttatni akar magáról.
    Megbocsáss, de ez valahol a havas videóval egyenértékűnek tartom, amit Orbánról készítettek..
    Értem én a szándékot,csak nem helyeslem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Kedves bumburi!
    Te is ismered a fogalomkört: “politikai támogatás” – ez adhat erőt, ennek a gyűjtése ebben a környezetben igen lassú folyamat. “Szél ellen nem célszerű pipilni”, de néha muszáj, különben …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Igaza van Gyurcsány úrnak, hogy nem zárhatjuk ki teljesen napjainkból, a klubrádió hallgatását. Ettől függetlenül az anyagi támogatásomat megvonom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Nem értem Gyurcsábyt ls a háborgókat. Először is mindegy, hogy mit gondol. Neki és az összes többi törvényhozónak, valamint állami funkciót viselőnek tilos bármelyik médiára nyomást gyakorolnia. Ez a kritika is nyomásgyakorlás.
    Ő a jogállamiság határozott képviselője, a demokrácia pártolója ne tudná ezt?
    Nem értem azt sem, hogy okos ember lévén miért nem érti a Klubrádió döntését. Miért nem tud különbséget tenni politizáló ember és választási kampány aktív részese között?
    Kunczét bevették mikor – bár megtartva mandátumát – felhagyott a politikában részt venni.(kérdés mennyire volt etikus a pénzt felvenni, de többet érte nem dolgozni?)
    Nem volt abból semmi baj (látszólag), hogy politizált. Nár nekem azért gondot okozott, hogy úgy ekézte az elmúlt éveket, mintha abban Ő semmi szerepet nem játszott volna.
    A probléma ott kezdődiött mikor ismét aktivizálta magát. Kimondhatatlan előnyhöz jutna ő és szervezete ilyen média támogatással.. Akár Ungár Klára is kaphatna műsort. Hisz az ő szervezete is kicsi, és liberákis. Ő is egy színes egyéniség.

    Ls józanul gondolkodva el kell fogadjuk Arató úr véleményét: nem kommentálhatja azt, aminek ő volt a részese.
    Gréczy tudta: ha beszáll a kampányba nem maradhat az ATV-nél. Minden zaj nélkül hagyta ott őket. Kincze miért nem tudta ezt önként megtenni? Miért kellett erre Őt felszólítani?
    Nekem inkább ez a kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (7 szavazatból)
  36. Kimaradt.
    Gyurcsányt már nagyon régen nem az után ítélik meg az emberek,hogy ki mit ír róla, hanem a cselekedetei után.
    Ami valljuk be, hol pozitív, hol negatív tartományban mozog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. gets
    Tudhatod a véleményem, hisz nem rejtem véka alá sosem. Elismerem amit el kell ismerni, de a fényezést egyik oldalon sem tudom méltányolni.
    Egy politikus cselekedjen úgy,ahogy az ország érdekei kívánják, és ne attól függjön a hitele, hogy ki mond róla jót vagy rosszat.
    A cselekedete a mérvadó. Bőven meg lehet ítélni azok után is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr, csak mondja a magáét, mindig ugyanazt. A zemberek pedig mint a farkasok vicsorognak, rárontanak, akár mit mond, vagy tesz. Tehát FONTOS ember!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  39. bumburi
    2013. október 28. hétfő
    12:41

    Vagy nem tartja helyesnek vagy nem áll érdekében. Az utóbbira tippelek.
    Feltehetőleg Gyurcsányban van tartalék, bár eszes ember nekem úgy tűnik inkább az akaratereje viszi előre. Nem tudom mire számít, milyen számvetést csinál, milyen információi vannak, de a kérdésedre csak ő válaszolhat, ha tudod megkérdezni őt.
    .
    Viszont abban egyetértek veled, ha bekeményítene többen követnék. Legalábbis számomra is nagyon úgy néz ki a szitu.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. A Klubrádió egy magánrádió, ezért a tulaj joga, hogy kit foglalkoztat?
    Igaz, ha magánrádió – ne hivatkozzon a közre és ne szervezzen tüntetést maga mellé, adományokat pedig különösen ne kérjen – a közre hivatkozva.
    (Arató és drágaBolgárúr persze kolduljon, ott, akkor és úgy ahogyan tud.)
    A ronda végig az a Klubrádió körül, hogy egy magánvállalkozás (magánmutyi) rendszeresen a közre és ellenzékre hívatkozik, ha érdekük úgy kívánja.
    Kunczét természetesen el lehet küldeni, az ürügy már inkább necces (körülményeivel együtt), de a kirúgás módja: MOCSKOSAN PITIÁNER ÉS ALPÁRI.
    Nem okt. 23 előtt szóltak neki, sőt nem is másnap a műsora előtt, hanem egy Vicsek nevű bohóc (még a rossz vagy samesz újságírókat sem szeretném annyira megsérteni, hogy ezt az alakot kollégájuknak nevezzem) telefonon rúgta ki.
    Arató gyáva és sunyi, Vicsek tahó – ők a Klubrádió elitje. Akik nekik dolgoznak, azok elfogadják, hogy ezek “többek” náluk. Azaz az alkalmazottak: senkik. Vagy még annál is kevesebbek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  41. http://www.hirhatar.hu/hir/helyi-szocialistak-szeles-osszefogast-akarnak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Megmondom én mi van Gyurcsánnyal. Elemében van. Érzi, hogy megy neki. Érzi, hogy hatással van az emberekre. Érzi, hogy vele van az erő. A gyúelegy rendelkezésre áll, ő meg szikrának érzi magát. Szerepet játszik? Na és? Senki nem született népvezérnek. Ti nem érzitek, hogy képes magával ragadni benneteket? Én remélem, hogy közben tudja is, hogy mit csinál, és nem száll a fejébe a mindenhatóság érzete. Ajánlott irodalom: Rejtő Jenő: A néma revolverek városa (Elnézést, hogy csak remekírók remekműveire hivatkozom!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. A KR magas erkölcsi…..cikknél olvasható dogbakszi hozzászólásában, hogy milyen alapon szólt a volt miniszterelnök a KR-döntéséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Ki gondolta azt, hogy a Klubrádió független és szabadelvű, és pláne azt, hogy demokratikus? A Klubrádió az MSZP fiókmédiuma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. rossz pont gyurcsánynak, hogy jóban van az aratóval, sőt respektálja is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Kár a Klubrádióért. Az egyik legjobb moderátor kirúgása azzal az indokkal, hogy politizált október 23-i beszédében, erősen valószínűsíti Bartus László véleményét, aki szerint az Arató András tulajdonát képező Klubrádió egyrészt legitimálja Orbánék állítólagos sajtószabadságát, másrészt viszont a hallgatóktól való tarhálás kizárólag a tulajdonos vagyonát növeli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Aki Orbánra szavaz, az Putyinra szavaz 2014. március 25. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos