Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kirúgták a Klubrádió főszerkesztőjét 2014. március 5. szerda 11:38 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kirúgták a Klubrádió főszerkesztőjét

Budapest – Váratlanul érkezett a hír, még a médiát ismerők előtt sem volt előjele. Igaz, a Klubrádiónál dolgozók sejthették, hogy előbb-utóbb történik valami: a főszerkesztő és a rádió vezérigazgatója között, finoman fogalmazva, nem volt felhőtlen a munkakapcsolat.

A Klubrádió hivatalosan még nem kommentálta a hírt, tehát csak találgatni lehet, igaz, azt nagy pontossággal: Arató András, a rádió első embere kirúgta a főszerkesztőt, Vicsek Ferencet.

Pataki Gábort, a Klubrádió eddigi főszerkesztő-helyettesét bízta meg a rádió vezetése a főszerkesztői feladatok ellátásával, közölte a magát távirati irodaként meghatározó kormánypárti szócső. Arató András az MTI-nek elmondta: a rádió vezetése úgy döntött, hogy frissítésre, megújításra lesz szükség, ezért új főszerkesztőre van szükség.

Pataki Gábor szerdától tölti be a megbízott főszerkesztői posztot.

A vezérigazgató közlése szerint Vicsek Ferencnek továbbra is lehetősége lesz műsort vezetni, de még nem tudják, hogy az eddigi főszerkesztő miként fog dönteni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 34 szavazatból)
Kirúgták a Klubrádió főszerkesztőjét, 4.0 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Szerintem Vicsek hallgatható volt. Viszont Aratót hallgatva egyre több bajaom akad vele. Egyszerűen nem hiszek neki, már Kunce kirugásakor is mellébeszélt. Egy igazi “tökös” főszerkesztőtőt dobott utcára, aki ha másoknak nem a kollégáinak hiányozni fog. De a tulajdonos bármit megtehet…. Például ha már nincs pénze a cégben gyűjthet a befektetése miatti haszonra is… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. A Klubrádió név óhatatlanul sugall olyasmit a hallgatónak, hogy a műsorokat készítő csapat, és a (törzs)hallgatóság – szerintem sokan vagyunk ilyenek – egyfajta finom társaságot képez, kvázi klubot. Mármost ebben a kontextuban azok a nem is kevés rapid kipenderítések, mint volt Mihancsik Zsófiáé. Kuncze Gáboré, és most Vicsek Ferencé nem igazán érthetőek. Talán egy műsorban beszélgetni kéne róla milyen oko vezettek az elváláshoz, és hogy ezt hogyan éli meg az “áldozat”.
    Mindazonáltal Vicsek a maga fanyar, finoman adagolt szarkazmusával öde színfoltja volt a klubnak. Hogy főnökként, vagy éppen beosztottként mennyire volt problematikus, azt nem tudhatom. Erről kéne szólni egy őszinte beszélgetésnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Vicsek mint műsorvezető elviselhetetlen volt. Mindenbe beledumált, senki nem mondhatott végig 2 mondatot. Hónapokkla ezelőtt írtam a Klubrádió fórumára, hogy kellene neki egy külön műsor, ahol Vicsek Ferenc kérdezi Vicsek Ferencet. Főszerkesztői tevékenységét nem tudom, megítélni, nem értek hozzá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. Nagyon sajnáljuk, hogy a Klubrádióban nem hallhatjuk többé (remélhetőleg ez még változni fog) Vicsek Ferencet. Mi az ATV-ben is mindig azt vártuk, hogy mikor vezeti a Fórumot (sajnos ott is egyre ritkábban hallatja a hangját).
    Akinek nem tetszik a stílusa (nekem sem tetszik mindenki és ez így helyénvaló, hisz nem vagyunk egyformák) az ne hallgassa, de ne vegyék el a lehetőséget a többi hallgatótól. A Havast is nagyon sokan útálják, mégsem veszi le az ATV a képernyőről és ez így helyes. Talán – hisszük és reméljük – Arató András felülbírálja korábbi álláspontját!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Arató kioktatja a hallgatókat 2013. október 29. kedd | AN

Gyurcsány Ferenc telefonja Arató Andrásnak 2013. október 27. vasárnap

A Klubrádió magas etikai normái 2013. október 26. szombat | Bartus László

Kirúgták Kunczét a Klubrádióból 2013. október 25. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos