Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bizonytalanok táborában az ATV tulajdonosa 2012. november 4. vasárnap 20:11 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bizonytalanok táborában az ATV tulajdonosa

Budapest – Az Amerikai Népszavában megjelent “Az Olajfa és az Olajcsemete jogállamot akar” című cikkre reagálva Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze interjút adott a Népszabadságnak “Semmiféle paktumot nem kötöttünk a Fidesszel” címmel. A képmutató hazugságoktól hemzsegő nyilatkozatot Németh ugyanannak a Czene Gábor újságírónak adta, aki 2010. március 17-én “Fidesz-ígéretek a Hit Gyülekezetének” címmel beszámolt arról, hogy a Fidesz egyházi státuszt ígért a Hit Gyülekezetének, annak fejében, hogy magára hagyja az MDF-et. Németh az ellenzéki ATV tényleges tulajdonosaként csak nehezen tudja kimondani, hogy az Orbán-kormányt esetleg le kellene váltani, ha “nem jön vissza középre”, miközben a Fidesz semmivel nem volt közelebb a középhez akkor, amikor Németh megegyezett velük. Most a fő sérelem: kirúgták az iskolák lenyúlásából származó milliárdos bizniszből. Németh Sándor újra zsarolja a Fideszt, és felkínálta magát Bajnainak.

Németh Sándor Arany János Ágnes asszonyaként járja a szerkesztőségeket már régóta, rendeli magához a baráti kapcsolatban álló riportereket, hogy ezredszer is elmondja: nem kötött paktumot a Fidesszel. Németh Sándornak azonban nem sikerül a lepedőt tisztára mosnia, miután éppen Czene Gábor írta meg – a nem kevés körmönfontsággal előadott – hites nyilatkozat alapján 2010. márciusában, hogy a Fidesz egyházi státuszt ígér a Hit Gyülekezetének a vallásszabadságot sértő törvény megszületése esetén, cserébe pedig az MDF támogatásának megszüntetését kéri. Az akkori cikk burkolt üzenet volt a Fidesznek, hogy a Hit Gyülekezete teljesítette azt, amit ebben a paktumban vállalt: az MDF a hitesek nélkül még a kopogtatócédulákat sem tudta összegyűjteni.

Emlékeztetőül: Bokros Lajos és az MDF korábban a Hit Gyülekezete támogatásának köszönhette az európai parlamenti mandátumát. A szokásoknak megfelelően a Hit Gyülekezete akkor is cáfolta, hogy bármilyen megegyezést kötöttek volna az MDF-el, de Dávid Ibolya, a párt elnöke kevésbé hazudós, mint a Hit Gyülekezete, amely azt mondta, hogy csak a tagok magánszorgalma és Bokros iránti “szimpátiája” nyilvánult meg. Dávid Ibolya bevallotta, hogy a hitesek támogatásával érték el a sikert, és azt mondta, hogy “bárcsak mindenki a Hit Gyülekezete tagjaihoz hasonlóan aktív lenne”.

Németh arra nem adott magyarázatot a mostani interjúban, hogy a Hit Gyülekezete tagjainak szimpátiája miért szűnt meg egycsapásra azt követően, hogy a Czene Gábor cikkében szereplő Fidesz-ígéretek elhangzottak. Nem mintha a Hit Gyülekezete tagjainak valaha is jogában állt volna bármi mást gondolni vagy tenni, mint amit Németh Sándor mond. Czene Gábor már csak azt a tényt volt kénytelen konstatálni, hogy “a gyülekezet támogatása nem kizárólag a választásokon leadott szavazatokban nyilvánul meg, hanem adott esetben a kampányban való aktív részvételben, legfőképpen pedig az ajánlószelvények gyűjtésében. A hitesek háttérbe húzódásának egyik bizonyítéka éppen az, hogy az MDF-nek eddig véres verítékkel sem sikerült összeszednie elegendő kopogtatócédulát.” A Hit Gyülekezete jóváhagyásával megjelent akkori cikk így fogalmaz: “a hitesek nem pártigényeknek akarnak megfelelni: arról van szó, hogy a gyülekezet stratégiája és a Fidesz törekvése találkozott egymással”. Lehet a paktumot így is nevezni.

Mindezzel a probléma csupán annyi, hogy az MDF, amely a korábbiaknak megfelelően a sorsát mintegy a Hit Gyülekezete kezébe helyezte le, csúfosan megbukott a választásokon, és a Hit Gyülekezete segítségével eltűnt a magyar politikai életből Orbán Viktor egyetlen jobboldali konkurenciája. Németh Sándor most arra keni az MDF megszűnését, hogy a párton belül veszekedések voltak. De ezeket a veszekedéseket a Hit Gyülekezete és az általa támogatott emberek, például Bokros Lajos előtérbe kerülése váltotta ki, mert az MDF korábbi arculatát a Hit Gyülekezete meg akarta változtatni. A vita abból kerekedett, hogy a párt vezetése engedett a Hit Gyülekezete befolyásának, és abban bízott, hogy ezzel megoldódnak a szervezeti és szervezési problémái is.

Azzal nem számoltak, hogy a “gyülekezet stratégiája és a Fidesz törekvése találkozhat” egyszer, és Németh Sándor tálcán nyújtja majd át Dávid Ibolya fejét a bosszúra szomjas Orbánnak, akinek ez mindennél fontosabb volt, miután 2002-ben Dávid Ibolya akadályozta meg, hogy Orbán kormányra kerülhessen. A Hit Gyülekezete segítségével Orbán befejezhette a jobboldal módszeres felszalámizását és bekebelezését, amely előfeltétele volt a despotikus hatalmának.

Németh Sándor egyszerűen hazudik, amikor azt állítja a Népszabadságnak adott mostani interjújában, hogy a kirekesztő egyházi törvény ellen kezdettől fogva tiltakoztak. Idézzük a Hit Gyülekezete honlapjáról azt a nagy tiltakozást, amelyet Németh Sándor kifejtett: “Az m1 esti hírműsorának vendége volt Németh Sándor április 6-án, szerdán. A készülő egyházügyi törvénytervezet megszövegezésének egyik komoly dilemmáját firtató kérdésre válaszolva reményét fejezte ki, hogy az általa vezetett egyház a „történelmi” kategóriába kerül. A szövegtervezetben ugyanis ehhez 25 ezres tagságot vagy száz éves múltat kell igazolnia az adott felekezetnek. A vita jelenleg a “vagy” szócska “és”-re változtatásán folyik. Németh Sándor kifejtette, hogy a törvénytervezet az egyházi intézmények történelmi szerepét helyezi előtérbe és nem a gyülekezetek életkorát, hiszen – ahogy fogalmazott – ma nem léteznek történelmi emberek.”

Miután a “vagy” szócskából “és” szócska lett, a törvényt megelőző vita során kizárólag az ellen tiltakoztak, hogy “történelmi egyház” legyen a legfelső kategória neve, mert akkor  abba ők nem kerülnek bele. A fenti paktum értelmében pedig ragaszkodtak ahhoz, hogy a Hit Gyülekezete ne kerüljön a “futottak még” kategóriába. Ez látszik abból is, hogy miután a törvénytervezetben a “történelmi egyház” nevet kapta a legmagasabb kategória, és abból kimaradt a Hit Gyülekezete (ez volt a katolikus egyház követelése), akkor a törvény elfogadásának napján váratlanul kidobták a több hónapos előkészítő munkával beterjesztett javaslatot, és helyben rögtönözve egy olyan törvényt fogadtak el, amely nem tartalmaz kategóriákat, hanem csak egy kategóriát fogad el, mindenki mást pedig el nem ismert felekezetté nyilvánít. Ebbe az egy kategóriába az eredetileg “történelmi egyház” státuszba javasolt egyházak mellé csak egyetlen felekezetet vettek be, a Hit Gyülekezetét.

Ez a megoldás kiküszöbölte azt, hogy a Hit Gyülekezete másodosztályú egyház legyen, és a katolikus egyház követelését is kielégítette, miután nem maradt alacsonyabbrendű kategória, ahova a hiteseket száműzhették volna. Ez a gyors változtatás (amely később alkotmánybírósági kifogást is eredményezett), kizárólag a Hit Gyülekezete miatt történt, és jelzi annak lobbierejét. A lobbierő alapja csakis az a megegyezés lehetett, hogy a Hit Gyülekezete az egyházi törvényben nem szenved semmiféle hátrányos megkülönböztetést, cserébe kinyírja az MDF-et. A Hit Gyülekezete maradéktalanul teljesítette a vállalását, és számonkérte a Fideszen a Czene Gábor által korábban megírt ígéretét. Így jött létre az egyházi törvény végleges formája. (Németh a jogfosztott kisegyházak – köztük Iványi Gábor – érdekében is magához rendelhette volna szokása szerint Czene Gábort és a Népszabadságot, de értük ezt nem tette meg. Kizárólag magáért emel szót, mert nem tudott lenyúlni százmilliókat, hiába lett államegyház. Tegyük hozzá, hogy Németh Sándor mindent Iványi Gábornak köszönhet: nélküle soha nem jutott volna be a demokratikus ellenzék köreibe, és az illegalitásban is ő segítette.)

Ennek az lett a következménye, hogy a tervezettnél sokkal több egyház esett el az egyházi státusztól, mert a második és a harmadik kategória megszűnésével a Hit Gyülekezetén kívül mindenki más el nem ismert egyház lett, akik elismert egyházak lettek volna az eredeti javaslat szerint. Németh Sándor tehát nemcsak nem tiltakozott az egyházi törvény kirekesztései miatt kezdettől fogva, hanem az általa tagadott paktum alapján olyan helyzetet teremtett, hogy sok más egyház miatta nem kapott egyházi státuszt, holott a kormány tervei szerint kaphatott volna. Németh Sándor “Az egyházak között is verseny van” címmel nyilatkozott az ATV-nek sugárzó arccal arról, hogy elnyerték a státuszt. Végigjárta az összes stúdiókat, ahol büszkén emlegette, hogy érdemeik alapján bejutottak az “elitklubba”, csak azt nem mondta, hogy az egyetlen érdem, amelyet az Orbán-kormány respektált, az MDF eltüntetése volt a közéletből. Németh nem arról beszélt ebben az interjúban, hogy milyen hátrányos megkülönböztetés és diszkrimináció érte a többi ugyanolyan kisegyházat, mint az övé, hanem azt mondta: “Az egyházaknak fel kell ébredniük, észre kell venniük, hogy közöttük is verseny zajlik az emberek megnyeréséért.”

Csakhogy itt nem az embereket kellett megnyerni, mert nem ők döntöttek az egyházi státuszról, hanem az Orbán-kormányt, és a többi egyház nem tudott más politikai rivális felszámolásával a versenyben résztvenni, csak Németh Sándor. Ezért még az sem igaz, amivel Németh takarózik, hogy “nem mi akartuk, nem mi szavaztunk róla, nem a mi felelősségünk”. Ők akarták úgy, ahogyan lett. Miközben az sem túl keresztényi, hogy Németh Sándor az alkotmányellenes helyzettel járó anyagi, jogi és erkölcsi előnyök elfogadásának felelőssége alól azzal akar kibújni, hogy nem ő nyomta a parlamentben a gombot, hanem Orbán Viktor nyomatta úgy, ahogyan ő kérte. Az MDF sorsát illetően pedig azzal hárítja el a Hit Gyülekezete erkölcsi felelősségét, hogy noha maffia módjára bántak el egy párttal, és kilóra eladták Orbán Viktornak Dávid Ibolyát, az MDF megbuktatását nemcsak a Fidesz, hanem az MSZP is kérte tőlük. Csak ki ne derüljön, hogy Németh Sándor az MDF kinyírásáért nemcsak a Fideszt nyúlta le, hanem az MSZP-t is, miközben taccsra tett számos más egyházat, akik ennek következtében még azt az egyházi státuszt sem kapták meg, amelyet a Hit Gyülekezete törtetése és követelőzése nélkül az Orbán-kormánytól megkaptak volna.

Ezek Németh Sándor erkölcsi magaslatai, és ezeket próbálja fedezni olyan bibliai elvekkel, hogy “ne fizess a jóért rosszal”. A jót az Orbán-kormány adta nekik, amiért ők nem fizetnek rosszal. Mondja ezt Németh egy olyan interjúban, amelynek címe az, hogy “Semmiféle paktumot nem kötöttünk a Fidesszel”. Mondja ezt annak az – állítólag – “ellenzéki” ATV-nek a tulajdonosaként is, amelynek ő maga a tényleges tulajdonosa. Milyen ellenzéki televízió az, amelynek tulajdonosa nem akar “rosszal fizetni” azért a jóért, amelyet a despotától kapott, amelynek állítólag az ellenzéke? Miközben még ez sem kizárólag a magánügye, miután az MSZP elkövette azt a hibát, hogy nem saját baloldali televíziót épített a Fidesz mintájára, miközben már lehetett látni, hogy Orbán micsoda médiabirodalmat épít, hanem az ATV-be öntötte a pénzt, mert azt gondolta, hogy ezzel a baloldali média szerepe megoldott. Csupán egyetlen példát említünk, hogy a szoci kormány kétmilliárd forintot ítélt meg Németh Sándor tévéjének a turisztikai hivatalon keresztül “a belföldi turizmus népszerűsítéséért” című kamu projektre. Az első egymilliárdot megkapták, azt nem lehet tudni, hogy a második milliárd is megérkezett-e. De ezen kívül is voltak nyilván hasonló támogatások, és a baloldal holdudvarának számító cégek hirdetéseit is ide irányították. Arra ők sem számítottak, akárcsak Dávid Ibolya, hogy egyszer majd “találkozik a gyülekezet stratégiája a Fidesz törekvéseivel”, és Németh Sándor nagyívben szarja le, hogy mi lesz a baloldallal igazi ellenzéki média nélkül.

A Népszabadság interjújának sajtótörténeti ritkaságnak számító kérdése az, ahogyan a riporter megkérdezi az “ellenzéki” televízió tulajdonosát: “A rend kedvéért megkérdezem: kívánatosnak tartja-e a fideszes kormány leváltását?” A “rend kedvéért” feltett kérdésre az ellenzéki ATV tulajdonosa nem magától értetődően vágja rá, hogy “természetesen le kell váltani azt a kormányt, amely felszámolta a jogállamot, a köztársaságot, a demokratikus alkotmányt, megszüntette a jogbiztonságot, a tulajdon szentségét, a felekezeti jogagyenlőséget, stb.”, hanem Németh Sándor visszakérdez: “Mit akar kimondatni velem?” Majd ezután kipréseli fogai kerítésén azt a nyögvenyelős mondatot, hogy “ha a Fidesz nem jön vissza középre, mert nagyon is jobbszélre húzódott, ha nem állítja vissza a demokráciát, akkor igen: kívánatos a kormány leváltása”.

Ki emlékszik arra, hogy a Fidesz 2006 óta vagy még korábban valaha is középen állt volna? A kordonbontó Orbán középen állt? Az a politikus, aki meghirdette a “centrális erőtér” programját, az egy demokratikus, középen álló államférfi? Németh Sándor ezt ne tudná? A Hit Gyülekezete újságja már2002. március 8-án “Fidesz MIÉP: mi a különbség?” címmel cikkezett, amelyben azt írták, hogy az osztrák szélsőjobboldali “Haider magyar megfelelője Orbán”, Orbánt párhuzamba állították még Hitlerrel is. A Hit Gyülekezete már az első Orbán-kormány idején sem tartotta a Fideszt középen állónak. Csakhogy közben egybeestek “a stratégiai célok és a törekvések”, a Hit Gyülekezete bemesterkedte magát az “eliklubba”, annak minden anyagi és erkölcsi hasznával együtt. Ezért Németh Sándor mostanáig, noha az MDF-től véres lepedőjét Ágnes asszonyként jóideje mossa, soha nem ejtette ki a száján azt, hogy az Orbán kormányt le kellene váltani. Nem érdemes itt elveket keresni a politikai kanyarok között, bárkit eladnak – magukkal együtt – egy kis baksisért és Németh Sándor hatalmi érdekeikért.

Hogy mi változott legújabban? Németh Sándor szívének bőségéből szól a szája, ezért már az interjú első bekezdésében felpanaszolja, hogy mi az ő igazi baja: “Ajkán és Hajdúsámsonban mondvacsinált ürüggyel, politikai szándékból, a szélsőjobboldal követelését teljesítve megakadályozták, hogy az iskolát átvegyük az önkormányzattól.” Ez az ő problémája, hogy a hatalmas iskolalenyúlási bizniszből kirekesztették. Elkergették a húsosfazéktól a rivális katolikusok, mint a morgó kutyák a tetves macskát. Ez a megaláztatás és azok a milliárdok fájnak neki, amelyeket így lenyúlhatott volna. Németh Sándor egyébként is a katolicizmus nyomdokain halad, és egy kis pápaságot épített fel magának, az iskolákkal pedig a katolikusok sok évszazados receptje alapján terjeszkedhetett volna. Ettől változott meg Németh Sándor viszonya a Fideszhez, mert az ő stratégiája és a Fidesz törekvése most újra nem találkozott. De a katolikusok azt már nem engedték meg Orbánnak, hogy az ő felségterületükre Németh szektáját beengedje, és ez már nem is volt része annak a paktumnak, amely Németh szerint nem is létezett. Ez az oka annak, hogy Németh Sándor egycsapásra nagy demokrata lett, “olajfa” hős, aki észrevette, hogy “korlátozták a szabadságjogot, és gyengítették a jogállamot”. Ha beveszik a bizniszbe, akkor nincs ez az interjú, és szó nincs arról, hogy korlátozták a jogállamot, és esetleg az Orbán-kormányt le kellene váltani. A katolikusok most neki mondhatják, hogy “Sanyikám, verseny van, ébredj fel”. Ebben a versenyben lemaradtál néhány száz évvel.

Sajnos, az ellenzék kiszolgáltatott, sokan ugyanolyan korruptak, mint Orbán pártja, de azért biztosan feltűnik egyeseknek, hogy az interjúban Németh tovább folytatja az eddigi piszkos játékait. Mintegy az eddigi sikereire is magyarázatot adó módon újra azzal fenyegeti meg a közélet szereplőit, hogy a Hit Gyülekezete eldöntheti a választásokat, és aki mellé ő áll, az győztes lehet. Íme az erről szóló párbeszéd: “Hány szavazót képes mozgósítani a Hit Gyülekezete? – Nem szívesen bocsátkoznék becslésekbe, mert még azt gondolná valaki, hogy túlzok. Érje be annyival, hogy százezres nagyságrendről beszélhetünk.” Nem a számok a fontosak, mert azok valóban túlzóak. De a kutya itt van elásva: Németh Sándor gengszter módjára használja fel kicsinyes és hiú politikai céljaira, nagyravágyására és személyes ambícióira, valamint saját személyes gazdagodására a Hit Gyülekezetébe megtért emberek tízezreit, akikkel elhiteti azt, hogy az ő politikai manővereinek és elvtelen taktikáinak kiszolgálásával Istent szolgálják. Velük zsarolja a pártokat, és ennek köszönhette az Orbánnal megköthető paktumot is, mert az MDF mögül való kihátrálás lehetősége politikai fegyver volt a kezében. Németh Sándor mindig beszivárog, majd elfoglal egy politikai pártot, amelyet először belülről zsarol, majd kifelé képez zsarolási potenciált az, hogy az adott párt kiszolgáltatottá vált neki. Az MSZP-ben azért nem sikerült ezt megvalósítani, mert a tényleges hatalom a pártpénztárnok kezében van, és őt nem sikerült a hatalma alá gyűrni.

Az interjú vége üzenet Bajnai Gordonnak és az új választási tömörülésnek. Az üzenet lényege, hogy a Hit Gyülekezete elengedte a Fidesz kezét, és azt ugyan nem kockáztatja meg, hogy nyílt konfrontáció miatt  az államegyházi jogokat és a rablott vagyont elveszítse, de finoman a háttérből hajlandó konspirálni. Ez üzenet a Fidesznek is, hogy ha folytatják a kiszorítását, és nem dobnak neki valamit a koncból, akkor a Hit Gyülekezete elkezd a kormány ellen szervezkedni alattomosan, ahogyan szokott. Ha dobnak valamit Némethnek, amely a hiúságát és a pénzéhségét kielégíti (úgy érezheti magát, mint egy katolikus püspök), akkor az azt jelenti, hogy a Fidesz visszahúzódott középre, és a meg nem támadási egyezség közöttük életben marad. Ha nem, akkor elkezd szervezkedni, és azzal a veszéllyel fenyegeti Orbánt, hogy beáll Bajnai és a 2014-es választási szövetség mögé.

Amikor Németh Sándor azt mondja, hogy maga is a bizonytalanok közé tartozik, az egy prostituált üzenete Bajnai Gordonnak, hogy éppen üres az ágya, befeküdhet, és jöhet a halálos ölelés: a Hit Gyülekezete majd “életet lehel” a mozgalmába. Amikor Németh azt mondja, hogy “a hitesek általában érdeklődnek a politika iránt, figyelemmel kísérik az eseményeket”, az hazugság, mert a hitesek meglennének enélkül is. Ő az, aki érdeklődik a politika iránt, amelyben hatalom és pénz van. Ennek szellemében üzen az utolsó mondatban mindkét oldalnak: “saját értékrendünk és alapérdekeink szerint, programok és teljesítmény alapján döntjük el, melyik politikai formációt fogjuk támogatni”.

Ennyit azokról a szövegekről, hogya  Hit Gyülekezete többé nem politizál. Ezzel a jelszóval szúrták ugyanis hátba az MDF-et. Ez az üzenet felhívás keringőre a baloldalon, hogy Németh Sándor kész visszatérni és támogatni valakit, miután a Fidesz kihagyta a nagy lopásokból és leköpte. És üzenet Orbánnak is, hogy ha nem köszörüli ki ezt a csorbát, akkor a Hit Gyülekezete janicsárjait neki uszítja és szembefordítja a Fidesszel. Vagyis: újra zsarol.

Németh Sándor megint elgaloppírozta magát. Tudhatta volna, hogy Orbán a Vatikánnal a háta mögött csak alkalmi paktumot köt vele, amely nem egy életre szól. Szó nincs arról, hogy ő egy tiszteletreméltó egyházfő szerepében illegetheti magát az “elitklubban”, és részt osztanak neki a lopott vagyonból. Őt egyszeri gyilkosságra szerződtették, és miután ezt a bérgyilkosságot elvégezte, nincs rá szükség, mehet Isten hírével. Vannak itt nála dörzsöltebb gazemberek, nem vették őt be sehova. Ezért most Németh újra nagy demokrata kezd lenni, már lengeti az olajágat, helyezkedik, és kezdené elölről azt a mocskos játékot, amelyet húsz éve folytat, és amelynek borzalmas áldozatai vannak, legfőképpen a magyar demokrácia.

De nem kell attól tartania, hogy végül a két szék közül a pad alá esik, és oda kerül, ahova való, mert vélhetően a baloldalon és a liberálisok között sem talál egyetlen jellemes és gerinces embert, aki elhajtaná. Hacsak nem majd Bajnai. Most vonzónak látszik Németh Sándor segítsége az Orbán-kormány megdöntésére, ha Némethet kirúgta Orbán. De ennek később olyan drága ára lesz, amelyet nem lehet megfizetni. Az orosz maffia védelme is hasonló lenne, de ők legalább bizonyos alvilági szabályokat betartnak. Ne csodálkozzon senki, ha a Milla környékén merő véletlenségből megjelenik hamarosan egy csomó segítőkész mosolygós fiatal. Aztán idővel felbukkan mögöttük az, aki küldte őket: kezében a pohár méreggel. A báránybőr alatt pedig ott vicsorog a farkas.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (53 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +61 ( 85 szavazatból)
Bizonytalanok táborában az ATV tulajdonosa, 4.4 out of 5 based on 53 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

91 Reader’s Comments

  1. Sajnos ez az igazság. Sok mindent elkövetett már és mennyi mindent fog még elkövetni! Az “ölelése” halálos tud lenni!! Gratulálok a cikk írójának!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  2. Nincs ebben semmi különleges, orbán elveszi ami kell neki, még a hitet is.
    A Hit-esek hitetlenek lesznek , de már a fideSS csak röhög a markába , ez is MEGVÓT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  3. Hát ez ismét ütős lett! El kell ismerni, erre az éleslátásra, ami a cikkben elénk tárul senki nem lenne képes a szerzőn kívül. Köszönet, hogy meg is írta. Ki gondolta volna, hogy a “Fesz van” ha nem is könyv formájában, de így folytatódik? A legjobban az tetszett, hogy verseny van és N.S. lemaradt néhány száz évvel a katolikusokhoz képest. De azért persze nagyon igyekszik:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  4. Az egészben az az elszomorítók, hogy a hazai magyarság még mindig mosolyogni képes a napi eseményeken,

    de hol van a magyar értelmiség? – azok, akik színvonalas jó érveléssel állnának ki a demokrácia, stb. visszaállíttatása mellett???? -
    akik megtorpedózhatnák határozott kiállásukkal a szavazatokhoz a regisztráció bevezetését,
    akik nap mint nap ez utóbbira népszavazást követelnének???????
    Rajta, emberek, támadni ezt a mocskos csürhét, aki a hazánkat is kijátszotta a Safarov gyilkos kiadásával, Orbán jobb és balkeze becstelen, akár maga az egész ember

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  5. Talán túl hosszú is ez a cikk, de érdemes átrágnia rajta magát annak, aki felfigyelt Németh Sándor és az ATV kapcsolatára.Kerestem az okát annak, hogyan kap olyan terjedelmes helyet a müsorban. Meghallgattam néhány “szereplését”,közben figyeltem a közönséget, akik közt véletlenül sem láttam se öreg, se gyengébben öltözött embert – az utóbbit nehezen tudom jobban körül irni, de azért talán érthető mire utalok.
    Politikusokat – volt politikusokat láttam.
    Nem érdekel ki hivő ki nem – de érdekel milyen mélységben ágyazódnak a politikába. Németh ugy látom átvette a pávatámcot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  6. Az ilyen mocskos alkuk miatt tart itt Magyarország…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  7. Végre nyíltan van leírva a valóság. Ez a Németh Sándor egy prosti! Ráadásul a rosszabbik fajtából.Undorító az a hatalmi játszma amit művel, a partnerei meg még undorítóbbak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  8. BL megint tisztán lát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  9. Szegény ember vízzel főz. Nem kellene mégis örülnünk annak, hogy a Fidesz így megvezette az ATV tulajdonosát? A két nagy sakkozó játszmájából nem lehetünk mi a nevető harnadik? Essen csak neki a Németh a Fidesznek! Ebben az esetben nincs más választása még ha látszatból is – a demokráciát kell védelmébe venni. Tiszteségtelen eszközök ellen harcolnak tisztességtelen eszközökkel. Talán ez is egy fórum az ellenzék kezében. Ja ha bajban lesz a Fidesz és megfordul a széljárás? Nos akkor nem jött be nekünk. Sok csalódás nem érhet bennünket. Nézzük mi lesz ennek az ádáz harcnak a vége.Úgy aljas ez az egész történet ahogy van. Gyomor kell hozzá. De van más választásunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Baby
    Óriási tábora van, jól jönne nekünk, igen, legyünk nevető harmadik !
    Ugye, milyen gyorsan reagált NS az “Az olajfa és…”-re ? Már ezt is olvassa.
    Álljon csak mellénk, muszáj, hogy elegen legyünk !
    Eljött az az idő, amikor az ördöggel is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  11. …és nagyon remélem, nem bánnánk meg ! Hátha BL túl sötéten látja, hogy ha mellénk áll, nekünk “annyi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  12. Hölgyeim,
    akik az ördöggel cimborálnak, és nevető harmadikok akarnak lenni, még soha nem jártak jól. Az édenkertet már elfelejtették?
    Üdvözlettel, Bartus László

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  13. Ez a cikk óriási, és nagyon fontos üzenet az ellenzéki oldal prominenseinek is ! A kérdés az, hogy az ő fülükbe vajon el jut-e, és ha igen, akkor fel tudják-e mérni a cikk üzenetének a rendkívüli súlyát ??? Az ég szerelmére (!) – Nehogy befeküdjenek Németh Sándor “ágyába” pár 10, vagy 100 ezer szavazatért, de SEHÁNY szavazatért sem !!! Az ilyen politikai, erkölcsi kalandorokat és ámokfutókat nagy ívben kerülni kell !!! Ha van egy csöpp józan eszük, akkor odafigyelnek erre a cikkre, és elkerülik !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  14. Elfelejtettem. Baby fellelkesitett, hogy kockáztassunk, pedig a cikket olvasva, mint mindig, éreztem, hogy megint igazad van, irtam is.
    Kimondhatatlanul szeretném én is, ha legyőznénk a Fideszt, és azért gondolom, hogy bármi áron, nagy árat fizetve is. Hiszen már kis hiján “kiűzettünk az édenből “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  15. Hosszú. Sok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  16. admin
    2012. november 4. vasárnap
    23:02
    Hölgyeim ! Csatlakozom admin válaszához ! A gonoszt nem lehet gonosszal legyőzni, mert csak nagyobb baj és probléma keletkezik! A hazugságot sem lehet hazugsággal legyőzni, csak az igazsággal ! A Fidesz aljassága ellen nem harcolhatunk NS aljasságával ! A Fidesz gonoszság ellen, nekünk korrekt eszközökkel és személyekkel kell küzdeni, mert különben egy esetleges politikai győzelem csak így maradhat tartós. Ellenkező esetben csak látszati győzelem lenne, ami hamar összeomlik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  17. “Milyen ellenzéki televízió az, amelynek tulajdonosa nem akar “rosszal fizetni” azért a jóért, amelyet a despotától kapott, amelynek állítólag az ellenzéke?”
    .
    Ez a mondat rávilágít a Fidesz és Németh Sándor közötti “nemlétező” paktum 2. pontjára:
    Gyurcsány Ferencet tűzzel-vassal irtani és ütni-vágni kell az ATV műsoraiban.
    .
    Meg is teszik, a “nemmegszorítás” bevett szokását követve, a “nempaktum” szerint, hűségesen.
    A nézők pedig évek óta nem értik, miért utálják Gyucsányt annyira nyilvánvalóan az ATV-s újságírók, kommentátorok és riportalanyok.
    Végre kiderült az oka: megendelésre, Orbán Viktor hathatós nyomására, ami a Fidesz iránti hálából a mai napig nem változott.
    .
    Németh-dinasztia háttéralkuban megalapozta az ATV hiteltelenségét a Fidesszel kötött nem-paktumban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  18. Hazafi

    Mindig korrektek voltunk, és az eredmény ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  19. Na Ki
    “Hosszú. Sok.”
    .
    Nem hosszú, nem sok, de nehézkesen olvasható, mert rendkívül tagolatlan a szöveg. A bekezdések túl hosszúak, nem a szöveg. A könyvek szövegei is hosszúak, mégis sokan olvasnak könyveket.
    .
    Tipp a szerzőnek: három-négy mondatonként új bekezdést kezdeni, és máris olvashatóbbá válik a mégoly hosszú szöveg is. A világhálon nincs terjedelmi korlát, nincs helyhiány, a jobb olvashatóság érdekében bátran lehet tagolni, új bekezdésekkel lazítani a szövegen. Várjuk, ezek szerint többen is.
    Addig is kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. admin

    Nem szőke nő vagyok, de arról is álmodozom, hogy az EU tudva, hogy mekkora sz@rba lettünk hozva, ha mi győzünk, segit a rendbetételben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Vikus, nem gondoltam, kedvelem az Ön őszinteségét. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. admin

    Köszönöm.
    Nagy bajom, hogy azonnal leirom, amit gondolok. Kellene a szokásos 10-ig számolás. De ha kedveled, nem bánom, hogy igy teszek. Legfeljebb vitatkozunk .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Sajnos a cikk ugy ahogy van igaz. Hozzatennem hogy Az SZDSZ mincs megemlitve a cikkben de igaz hogy a kopogtato cedulakat annak idejen (94-ben azt hiszem), a HIT-esek szedtek ossze, sot a plakatokat is a HItesek ragasztottak. Aki nem volt eleg aktiv azokat a vezetoseg szavakkal motivalta. Koztudomasu hogy az SZDSZ-tol a HIT kedvezmenyeket akart kicsikarni, meg azzal is femyegtoztek hogy megsemmisitik a kopogtato cedulakat, amiket a HIT szedett ossze. Meg jo hogy idejekoran N.S tudomasara jutott hogy a kopogtato cedulak megsemmisitese torvenyserto mivel az nem a HIT gyulekezet tulajdona.
    Aztan lathatjuk mi lett az SZDSZ bol.
    Na de nem csak partok leteznek hanem emberek is. Hany ember lett megnyomoritva a HIT gyulekezetben. Hanyan kuzdenek napi gondokkal mikozben az adomanyokkal es a tizeddel tomik NS zsebet. A HIT gyulekezete az egesz hatalmi hiearchia nem ujszovetsegi hanem O szovetsegi alapokra epul. Teljesen mint a katolicizmus, itt is egy feje van az egyhaznak NS, O Isten szoszoloja, rajta keresztul szol az ur, es O NS dont el mindent. Kisstilu, kicsinyes, arrogans alak, aki ha bajban van akkor nyafog (persze nem a HIT-estagsag elott, ott tartja magat), sajnaltatja magat. Egyike azoknak a keves “pasztoroknak” akik testorokkel veszik magukat korbe, igy kompenzalva kissebrednusegi komplexusat es mutatva a hatalmi statuszat. Hany gyermek lett a szulok ellen forditva, csak azert mert a szulok nem a HIT gyuli tagjai. A Biblia szerint a szulonek a feladata kotelessege a gyermek nevelese. Ezt a fontos elvet nem veszi figyelembe NS. amikor mas gyermekeirol van szo. Nem kimondva de az az altalanos velemeny hogy a HIT az egyeduli igazi egyhaz, a tobbi mind-mind felresiklott vagy valami baj van vele. Persze hiaba vannak akar 50.000- is , akarcsak a Moon fele tomorules a szekta az szekta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. Szántó Kovács Zoltán

    Nem szép dolog az ördöggel cimborálni, de az édenkerti sztori mellett ott van a József és testvérei közötti “játék” tanulsága is: “ti ugyan gonoszt gondoltatok ellenem, de Isten azt jóra gondolta fordítani”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Érdekes.
    A Sátán ritkán szokott patásan megjelenni.
    Leginkább álcázza magát. Többnyire jó embernek.
    ( Ha nem így tenne a zemberkék szembe röhögnék és odalenne a biznisz.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. admin
    Gyorsan megoldódott, köszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Érdekes cikk – gondolatokat ébresztő.
    .
    Úgy tűnik, mintha a patkányok menekülni kezdenének a sűlyedő hajóról.
    .
    Azért ez mégiscsak jó jel !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. A cikk osszefuggeseibe agyazva erdekelne miert maradt el vasarnap este az elore minden vasarnap 19:25-re hirdetett ” Szabad szemmel ” musor Meszaros Antoniaval az ATV-n?
    Ez a veg kezdete vagy a kezdet vege? Ki ment az agyba?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Hol vannak azok az események -vagy akár csak azok a jelek-, amelyek annak a fő elhatározásnak az irányába mutatnak, hogy az Orbán-kormány leváltása érdekében teljesülni fog az összefogás? Civakodás és a magam-magyarázások helyett mikor jön el a tettek ideje? A legfontosabb célért tudunk-e majd felülemelkedni korábbi önmagunkon, pro- és kontra?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. kurva jó cikk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  31. Báthory Ödönke

    “üres az ágya, befeküdhet” -ez igen plasztikusra sikeredett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Báthory Ödönke

    A kopogtatócédulák ügye élénken él bennem. Akkoriban én is részt vettem a munkában, és mondhatom, hogy igen jó kapcsolat alakult ki az akkori szadeszos jelöltel. A gyűjtés végén meghívtuk a jelölt urat egy kis vendégségre, ahol átadtuk volna a cetliket. Ez volt a terv. Aztán amikor odamentünk, megcsináltuk a kaját és vártuk a vendéget, meg a cédulákat, akkor jött a hír, hogy nem adhatjuk oda. És nem tudtunk mit mondani a jelöltnek. Elég szar érzés volt, hogy mások csináltak segget a szánkból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Báthory Ödönke

    Az is érdekes volt, amikor 1998-ban a választás előtt NS Nabukodonozorhoz hasonlította OVt. Aki a HGYbe járt, az mind tudta, hogy NAbukodonozor felfuvalkodott a saját hatalmától, és Isten elvette az eszét, annyira, hogy hét évig a marhákkal legelt a mezőn. Aztán amikor OV megnyerte a választást, akkor jött a magyarázat NStól: Nem érti, hogy mért baj, ha Nabukodonozorhoz hasonlítja OVt. Hiszen ő volt az akkori világ leghatalmasabb uralkodója. Érdekes. A győzelem után már szó se volt a megmarhulásról, rögtön hatalmas uralkodó lett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Változatlanul az a véleményem, hogy ezt az idióta Orbánt és bagázsát csak a saját eszközeivel lehet legyőzni. Annyira mocskosak, hogy nem értik a tisztesség és a demokrácia szavát.
    Orbán az a féreg akire a bibliotikus tanítások sem vonatkoznak. Sajnálom ezt gondolom, de az okos vélemények elgondolkoztatnak és köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Ja és “appróbb” szépséghibák a cikkben:
    A HGY nem próbált lenyúlni semmit, hanem történetesen egy MSZP-s(!) polgármester kérte fel (nyílván a Fidesz beépÍtett embere), hogy vegye át az Ajkai iskolát. A szülők és dolgozók is szavaztak a kérdésben, elsöprő többségben az átadás mellett (ők is a Fidesz beépített emberei).
    A HGY nem lett államegyház. Lényegében annyi történt, hogy megtarthatta addigi jogi státusát, mint ahogy végül megtarthatták a Krisnások, Jehova tanui, stb. is, ezen utóbbiak papíron (és valószínűleg gyakorlatban is) ugyanolyan jogokkal rendelkeznek mint a HGY. Komolyan vehető az az állítás, hogy magyarország egy olyan ország, ahol a HGY, Krisnások, Jehova tanui, és a több egyház államegyházi státust kapott? Magatoknál vagytok?
    És még sorolhatnám. Józanodjatok ki, és barátkozzatok a tényekkel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  36. Bartus úr
    Nem vitásan a Hit egy szekta, de éppen ezért BE VAN OLTVA EGY MÁSIK SZEKTA VEZÉRE IRÁNTI LELKESEDÉS ELLEN! Ezért könnyen Orbán ellen fordítható.
    És ha Orbán leváltásához az ő szavazataik is kellenek – sőt, hiányoznának hozzá – akkor nem érdekelnek Németh egyéni ambíciói, ha az eredményből hasznunk származik. No persze a kezelésükhöz fokozott óvatosság szükséges, és túl sokat nem szabad rájuk építeni (mert ugyanolyan könnyen átállítja a szektáját Orbán oldalára is). Reménykedjünk benne, hogy erősödni fog a kormányváltó hangulat, és akkor az önérdek az ellenzék oldalán tartja.
    Úgy kell kezelni, mint a viperát, amelyből a Vipratox nevű hatásos gyógyszert nyerik – fokozott óvatossággal, de a hasznosságát szem előtt tartva. Nem csapni agyon már eleve, mert esetleg haraphat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. Laci, szóljál a srácoknak, hogy állítsanak már be egy filtert, vagy valamit, mert rohadt nehéz lesz az összes hozzászólásomat kézzel törölni, mindíg itt kell ülnöd, és figyelni, és így nem lesz időd a többi tobbábbi gyűlölet kiélő irdogálásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (10 szavazatból)
  38. Nemeth Sandor most nagyon nagyon mellefogott, mondhatni sulyuosat hibazott !
    Ennek oka hogy egy olyan emberrel akasztott most bajszot ( Orban ) aki ugyan olyan ellentmondast nem turo barkit barmit ledarallo szemelyiseg mint o. Raadasul Orban szint ugy rendelkezik kuldetestudattal ami ot az atlagostol eltero ( gyakorlatilag barmely ) eszkoz hasznalatara “feljogositja”.
    Velemenyem szerint Orban mar a szovetsegkotesnel sem gondolta hosszabbtavon a dolgot vagy inkabb komolyan ezt az egyuttmukodest hanem egy ragyogo szivesseg vagy fizettseg lehetett a Rom Kat egyhaznak majd egy kenyes idore elteve.

    Most hogy NEmeth nyiltan fenyegetozik ket dolog tortenhet.

    Az elso hogy a rola es ugyeirol meglevo titkosszolgalati adatokkal vagy visszakenyszeritik a szerepebe.

    A masodik meg hogy ezen eszkozokkel lejaratjak ( remelhetoleg nem host csinalnak belole )

    Csinalt annyi dolgot Nemeth es plane az utan hogy ugy erezhette hogy a hatalom csucsahoz kozel mar ra nem vonatkoznak a foldi torvenyek ugy mint masokra, hogy szerintem csak az a kerdes melyik ugyet vegyek elo.

    Nemeth ur nagyot hibazott, mert most olyanba rugott bele aki nalanal nagyobb kaliber de sokkal gatlastalanabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  39. Báthory Ödönke

    Mi történik, ha egy mindent elsöprő erő egy legyőzhetetlen akadállyal találkozik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. baby
    Nem értik a demokráciát – dehogynem értik, csak nem szeretik és ők soha nem is tartották be annak írott és iratlan szabályait!
    Ezért nem lehet ellenük fellépni demokratikusan, mert a demokratákon a hasukat fogva röhögnek…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. Egyetértek a tényfeltáró cikkel. Egyébként mi, ajkaiak nem akarunk Ajkán hites iskolát. Az ajkai MSZP viszont minden áron a hiteseknek akarja adni a város szakképző iskoláját. A Veszprémi Törvényszék döntése ellen a Kúriához fordult az MSZP-s önkormányzat, tehát még mindig nem lefutott az ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. ubul: Ha néznéd az ATV-t, vagy olvasnád a Hetek-et, nem lepődnél meg azon, amit NS most mondott. Nem történt ugyanis semmilyen éles váltás, vagy látványos bajusz összeakasztás.
    NS is pontosan tudja, hogy kicsoda Orbán Vikotor, és mire képes. Abszurd feltevés, hogy az iskola ügy miatt történt volna bármilyen változás. Állítólag mi a Fidesz zsebében vagyunk, és ez hú de kifizetődő. stb, még az iskola átvétel nélkül is, és nekünk nem is érdekünk, hogy az Orbán rendszere valaha is megdőljön. Akkor megmagyarázná nekem valaki, hogy NS miért akaja összeakasztani a bajszot a legnagyobb jótevőjével? Mi ebben a logika? Hisz nekünk még így is megérné lapítani és elvezni a rendszert, ami nekünk állítólag milyen jó, nem?
    Na a Laci mindjárt felkel, és töröl mindent. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (12 szavazatból)
  43. da
    Ha az ország gazdasága zuhan, akkor a Hitgyüli támogatóinak is rosszabbul megy a sorsa, és sovány birkákról kevesebb gyapjút lehet lenyírni,Ez hosszú távon nem lehet egy szektavezető érdeke.
    NS pedig nem akasztotta össze a bajszát Orbánnal – csak fenyeget vele. Sokszor ez is elég az engedmények kiharcolásához. Az érdekes az lesz, ha mégsem ér el vele valami könnyítést, pl egy következő iskolát.
    Azaz a kutya még csak kissé elmélyítette a hangját és csak picit mutatta ki a foga fehérjét. Ez még nem acsargás, és még bármi lehet belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  44. da! Nem kért senki hogy szerecsen mosdatásba kezdj. Tehát, ne magyarázd a bizonyítványt, már ismerjük a tanulót. Ne irkáljál be és nem kell félni hogy törölnek. A bratyizó megszólítása Bartus Lászlónak mit takar? Bizonyítod, hogy te vagy a jól informált bennfentes ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  45. Én szót emelnék “da” maradása melett. Azt írta a másik cikk alatt Némethről:

    “Én speciel tudom hol lakik, és tudom mi foglalkoztatja.” Ilyen forrást kár lenne mellőzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. A HGy meg egyéb “kis” egyházak azért veszedelmesek, mert gond nélkül simulnak a diktatúrához, ha az éppen nem őket bántja. Nagon jó barátaim (rokonaim) vannak pl. a Krisnánál, akik jól látják, milyen veszedelmes a mai fasiszta hatalom. A krisnahívők egyháza, mint szervezet mégsem lép fel ellene aktívan, hanem csak azon igyekszik, hogy megőrizze pozícióját. Alighanem ugyanez igaz a HGy-re is.
    A nagyegyházak is hasonlóképp viselkednek, csak ők már a hatalmi játszma részesei, esetenként a diktatúra haszonélvezői.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. da 2012. november 5. hétfő 13:30
    kekec-el és ajanaim-al egyetértek.
    Úgy gondolom, hogy nem lenne rossz neked sem: “Ha néznéd az ATV-t ….” és elgondolkoznál!
    Az utóbbi időben történt műsorpolitikájuk – gyakorlati – kivitelezésével némi gond
    látszik. Valószinüleg észrevetted némelyik műsorszám konzervként való alkalmazását.
    Ne haragudj, de nevetségesnek tűnik egy élő műsor pl egy egy elhangzott “fórum” 2-5-szöri MEGISMÉTLÉSE (NEM ÉLŐBEN). Néha csak tátjuk a szánkat, amikor elhangzik egy következő országos eseményre való figyelem felhivás,
    amikor az esemény már 2-3 nappal azelőtt véget ért. Volt ilyen az Ujságiró
    Klub ismétléseinél is. Egyszer még csak elmegy az ismétlés, mivel nem biztos, hogy látta mindenki. Talán az is elmenne, ha egy érdekes, meggyőző műsorszámot később – hivatkozás gyanánt – megismételnek, de nem mint
    aktuálist.
    Szerintem némi gondjuk van valamivel. Kitudja mivel. Nem hiszem, hogy az
    alkalmazottakkal. Vagy talán “felülről” kifogásolnak valamit/ valaki(kike)t?
    (pedig már annyira alkalmazkodnak, a nézők meg csak “néznek”)
    Érdeklődéssel figyelem a műsort, hiszen kizárólag onnan lehet INFORMÁLÓDNI.
    Sajnos az emlékezetem még nem hagy ki, ezért néhány mondat elég a már
    - néha többször – hallottakból. Azokban ugyanis már eredetkor sem volt új
    anyag. Gittrágásra az ellenzéknek meg nincs szüksége.
    Nem azt állitom, hogy mindenre ez a jellemző. Csupán az vehető észre, hogy
    az utóbbi időben egyre gyakrabban előfordul. Barátaim is bosszankodnak rajta.
    HOVÁ TŰNIK AZ ELLENZÉK TÁJÉKOZTATÁSI SZÁNDÉKA?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. fifi
    /
    /”Én szót emelnék “da” maradása melett. Azt írta a másik cikk alatt Némethről:

    “Én speciel tudom hol lakik, és tudom mi foglalkoztatja.” Ilyen forrást kár lenne mellőzni.”

    /
    /
    da Nem tobb mint egy fontoskodo HIT-es. Sokan tudjak Nemeth ur lakcimet meg a nyaralocimet is , meg a privat sportpalyajanak cimet is, meg a, meg a meg a …..
    Ha “da” valoban a belso korhoz tartozna akkor neki az itteni komunikalas meglenne tiltva de nagyon. Igy is ha raismer majd valaki a csapatabol majd jol az orrara koppintanak es termeszetesen csak az ” o erdekeben”
    Szoval a szokasos atlag infoktol tobbet ne varjal. Most abban a stadiumban van amikor hala a gondolkodas nelkulisegnek es a szajaba agyaba adott kliseknek azt hiszi hogy az igazsagert harcol. Idovel majd elkezd radobbeni dolgokra es vagy oszinten szembe nez ezekkel vagy elsunnyog szep csendben

    Ez is HIT-es klise !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  49. Köszi Ubul, pedig már úgy örültem….. miért hol lakik? Legalább a kerületet hagy sejtsem :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. fifi
    /
    /
    Nem szimpatizalok Nemeth urral de azert miatta nem leszek inkorrekt. Szemelyes adat az szemelyes adat. Amugy vannak ingatlanjai Budan es Pesten is es videken is……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos