Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Jobbik először listázná a zsidókat 2012. november 26. hétfő 19:04 | AN

  • Hozzászólások(80)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Jobbik először listázná a zsidókat

Budapest – Az Orbán-vezette Fidesz által létrehozott náci párt, a Jobbik jó úton halad nagy példaképe Adolf Hitler nyomában. A betiltásra váró náci párt már listázná a zsidó kormánytagokat és képviselőket. Először a listázás, aztán a zaklatás, és jön a végső megoldás, a gyilkolás. A diktatúra után létrejövő új demokratikus állam első lépéseinek egyike a Jobbik és minden más náci, fasiszta szervezet betiltása kell legyen. Európánban a 21. században egy uniós ország parlamentjében a zsidók listázására szólítottak fel. Kövér László most nem akart kivezettetni senkit.

A Jobbikot a Fidesz hozta létre, hogy a szélsőjobboldalt saját uralma alatt tartsa, és szükség szerint felhasználhassa. Vona Gábor Orbán néhány fős polgári köréből került a Jobbik élére kívülről. A Fidesz részben a Jobbik programját valósítja meg, ma már a Fidesz is náci alapvetésű párt, amennyiben a liberális demokráciát, a kapitalizmust és a nemzetközi pénzvilágot kódoltan a zsidókkal azonosítja, és szabadságharcot hirdetett ellene.

A magyar közállapotok odáig züllöttek, hogy nemcsak szabadon működhet egy hitlerista náci párt, hanem a parlamentben a zsidók listázására szólított fel. Ez a következménye a doktriner liberálisok demokráciafelfogásának, amely a demokráciát a nácik szabadságával méri.

Gyöngyösi Márton, jobbikos képviselő „izraeli vérfürdőről” beszélt a parlamentben, és szerinte méltatlan egyenértékűen tekinteni a palesztin és az izraeli áldozatokra. Németh Zsolt külügyi államtitkár válaszában nem védte meg Izraelt és a zsidókat, csak “diplomatikusan” üdvözölte a megkötött tűzszünetet. Gyöngyösit „nem lepte meg” Németh válasza, majd a kormánytagok közötti zsidók számára utalt. Szerinte itt az ideje, hogy “felmérjük, hány zsidó ül a parlamentben és a kormányban”. Németh Zsolt a hírek szerint azt a lapos és vérszegény választ adta a példátlan náci megnyilvánulásra, hogy szerinte nem befolyásoló tényező, hogy hány zsidó származású kormánytag van.

Szó szerint ez hangzott el: „Úgy gondolom, hogy pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük, hogy az itt élő, és különösen a Magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban, hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak.”

Németh Zsolt válasza legalább ennyire felháborító: „Hát tisztelt képviselő úr, ne haragudjon, de ennek a kutatásnak én nem tudok a támogatója lenni. Úgy gondolom, hogy az, hogy hány zsidó származású személy van a magyar kormányban, az nem nagyon kapcsolódik ahhoz, hogy milyen súlyos konfliktus zajlik a Közel-Keleten.”

Gyöngyösivel nem közölte senki, hogy nem a zsidók listázásának, hanem a nácik betiltásának jött el az ideje, mert az egyébként nemzetközi szerződésekbe is ütközik. Németh Zsolt válasz pontosan tükrözi, hogy a Fidesz milyen távolságra áll a Jobbiktól: különösebben nem kifogásolja az ilyen antiszemita javaslatokat, de a zsidólista elkészítését – egyelőre – nem támogatja. Elég, ha ilyen felszólítások és uszítások elhangzanak, és a közvéleményt a zsidók ellen hangolja. Ez az Orbán-kormány támogatottságát növeli.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +45 ( 57 szavazatból)
A Jobbik először listázná a zsidókat, 4.2 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(80)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

80 Reader’s Comments

  1. A mínuszolóknak:
    Kár fáradnotok. Tudjuk, ki kicsoda, nem a pontszámok alapján olvasunk és alkotunk véleményt.
    Bár értem, hogy ti ezt el sem tudjátok képzelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (25 szavazatból)
  2. Menjenek a fenébe! Rohadt nácik! Listázni, mi? Mint a “régi szép időkben”…
    Listázzák magukat Iránba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  3. Báthory Ödönke

    Nemzetbiztonsági kockázat -jó duma. Vajon ugyanilyen veszély nem fenyeget-e például a Vatikán részéről? Nem kéne-e összeírni a katolikusokat is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (24 szavazatból)
  4. Minuszolók
    Mindig elgondolkoztat, hogy mi tartja ezeket, a gerincük nem, az tuti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  5. Könyörgöm, Orbán Ráchel milyen név??????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  6. #
    bmk
    2012. november 27. kedd
    11:25 Ősmagyar név! Különben meg Jézus is magyar volt, csak a zsidók meghamisították a történelmet. Beszélgess néhány fanatikus jobboldali szavazóval, majd ők elmondják neked.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  7. Gedeon!

    Köszi, már beszélgettem, és többek között megtudtam, hogy megitták a vizet, merthogy a vízkészlet kell nekik.
    .
    Ezek után (már elnézést) beszélessen velük a f@szom.
    .
    Idegtötyi agresszív bunkók, akik még a falujukból sem jutottak ki soha. Nem volt rá igényük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  8. Azt gondolom a vatikáni szerződésnek mia az alapja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  9. #
    bmk
    2012. november 27. kedd
    12:09 Nem csak a falvakban, de a nagyobb városokban is találsz ilyen embereket bőven, a diplomások között is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  10. Magyarországon Sajnos a jobboldaliság egyet jelent az antiszemitizmussal. Mindegy, hogy vidéki mezőgazdasági vállalkozóról, vagy nagyvárosi egyetemi tanárról van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  11. Egy demokráciában ugye eleve ilyen felszólalás a parlamentben nem hangozhat el. De ha már mégis ugye (stb) – akkor a házelnöknek azonnal, a miniszterelnöknek és az államfőnek egy mobil-tájékoztatás után rögtön meg kell szólalnia és erőteljes hangon visszautasítania az elhangzottakat. De nevezett urak sajnos fasiszták, amin persze nem csodálkozom, ismervén az egyik családját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  12. Tisztelt e-Vita!
    A 2012 november 27-én 10:28-kor irt komentjének minden egyes szavával azonosulni tudok.Ezen túlmenően, legfeljebb csak annyit tudok mondani (gondolva itt az úgynevezett nagy,önmagát demokratikusnak kikiáltó ellenzékre),hogy vétkesek közt cinkos, aki néma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  13. Nagy baj, hogy országunkban lassan uralkodóvá válik a fasizmus, de még nagyobb baj, hogy ebben mi is nyakig benne vagyunk. Nagyrészt magunknak köszönhetjük, hogy ennyire megerősödhettek! Benne vagyunk agyig, mert csak jártatjuk a pofánkat mindenféle fórumon, adjuk az észt, siránkozunk, de tulajdonképpen nem teszünk semmit! Hol a tiltakozó tömeg az utcákról? Az az egy-két ezer emberke, aki veszi a fáradtságot és kimegy tüntetni csak gúnyos mosolyt szül a nácik pofájára. Tudják milyen gyávák vagyunk, nem merünk tenni ellenük semmit. = ezt ki is használják. Megy a fellengzős demokrata duma, hogy úri demokrata nem erőszakoskodik, majd demokratikus úton győzünk. EGY FRÁSZT fogunk győzni! Évekkel ezelőtt is leírtam már, hogy ezek ellen csak erővel tudunk győzni, mert ezek csak abból értenek! Azt megértik, ha hetente beleverik őket a betonba (fejjel lefelé). Azt is leírtam már régen, hogy minél később váltjuk fel a dumát tettekkel, annál nehezebb és drágább lesz a győzelem. Nem ártana visszanéznünk a történelembe : anno Hitlert könnyedén ki lehetett volna iktatni, még akkor is, mikor lerohanták a cseheket (saját tábornokai is elismerték, hogy fostak a cseh hadseregtől, a nyugattól még jobban), de hát akkor és ott is csak a duma ment és senki nem akarta belátni, hogy a duma helyett tenni kellene. Most itthon kicsiben ugyanez zajlik, amit két éve még kis akarattal meg lehetett volna oldani, azt ma már sokkal nehezebben, később pedig esetleg már csak sokkal drágábban (romok, vér)
    lehet.
    Mi már csak ilyenek vagyunk, gyávák és gyávaságunkat dumálásba burkoljuk! És ismert , hogy “gyáva népnek nincs hazája!”, = nem én mondtam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  14. #
    Báthory Ödönke
    2012. november 27. kedd
    11:06 Ha mondjuk egy baloldali képviselő kijelentette volna a parlamentben.hogy írják össze a katolikus politikusokat, mert azok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek akkor a miniszterelnök, házelnök, államfő ordítva utasították volna vissza. A hvg megpiszkálta egy kicsit Semjén Zsolt diplomáját és a jobboldal ennek kapcsán “keresztényüldözésről” beszél, pedig csak az egyik politikusuk diplomájára kérdeztek rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  15. A ROSSZABBIKNÁL NAGYOBB NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT EBBEN AZ ORSZÁGBAN NEM LÉTEZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MINDEGYIK TAGJA ÉS SZIMPATIZÁNSA EGY KÉT LÁBON JÁRÓ BEÉLESITETT BOMBA !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (19 szavazatból)
  16. Csillagszemű Szarvaslány

    Egy barátom kijelentette, hogy eljött az ideje, hogy éljen a bécsi polgármester ajánlatával…
    Tartok tőle, hogy igaza van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  17. Arról, hogy mennyire őszinte a kormány közleménye a zsidózó kijelentésről: http://www.tudozsido.com/image/36657626038

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  18. Első alkalommal szólalok meg, már régóta olvasója vagyok az AN-nek, és a kommenteléseknek.

    Szia kedves Mindenki!

    Egyetlen okom van, de az mély és fájdalmas: ami a parlamentben történt. Igen történt. Mert ugye az gondolnánk, a szavak és beszédek nem történések, pedig azok, és ez kemény és félelmetes történés volt. Egyedül a valóban sokat csúfolt SCHMUCK ANDOR (megérdemli a nagybetűt) volt az, aki egyes egyedül eltalálta a megfelelő hangnemű választ – és eddigi tapasztalatom szerint egyedül KÁLMÁN OLGÁN látszik, hogy teljes mértékben megértette. (Ma később láttam, Rónai Egon is megértette).Teljes mértékben. Mind a kettő ember oly mélyen megértette, hogy minden más jelentéktelennek tartott ehhez képest. Ezt SENKI máson nem lehetett érezni, azaz nem vették a dolgok annyira rettenetesnek, amennyire szavakban ki nem fejezhetően rettenetes. Ha pedig érezték, nem találták a választ, a helyes reagálást.

    Érdemes visszahallgatni és visszanézni!

    Ezt a sátáni dolgot a legenyhébb mértékben sem szabad elbagatelizálni, még kevésbé viccet csinálni belőle. Nem halálos komolyan venni pedig éppen olyan mélységes szörnyűség, mint kimondani.

    Nem akarok belemélyedni a politikába, de ehhez tartozik nagyon szorosan: hajszál pontosan érzik az illetékesek, hogy a nagyplakátozás máris fordul a két vezető javára. Mert a gonosz hamarabb megérzi, ha valami vagy valaki ellene fordul, mint azok, akik azt hiszik magukról: semlegesek, de azért értik a dolgokat.
    Éppen ezért az egészben benne van az, hogy ami ezeknek a gyülölettel teli embereknek a szívében van, most kezd igazán kitárulkozni:

    Nem sikerül a karaktergyilkosságuk – hát előveszik a valódi céljukat, a valódi öldöklés szándékát.

    Aki ezt, ismerve a történelmet nem látja ennyire valóságosnak, az most a homokba dugja a fejét. Pedig aki nem ismeri a történelmet, az megismétli annak a hibáit, a mondás szerint.
    És itt nem az elkövetőkre gondolok, hanem azokra, akik látják és tudják, ez baj, de nem akarják teljes mélységében megérteni és legalábbis magukban a legkeményebben ellenállni ennek a pokoli áradatnak. Még tovább megyek, nem akarják teljes szívvel és szavakkal megvédeni azokat, akiket el akarnak ismét pusztítani.

    Széklábbal? Álszent és hamis válasz volt az este Olgánál. Mert a hallgatás és a székláb között még van hathatós és kéznél lévő eszköz. Például azonnal felállni és fennhangon,egyértelműen tiltakozni és otthagyni az üléstermet. Ezt minden jelenlévő elmulasztotta, amely mulasztás történelmi és rettenetes mulasztás – és amit most tesznek, az jó, de bizonyos értelemben késő. Ezt a mulasztásukat soha nem képesek helyrehozni és megmagyarázni, de enyhítő lenne, ha még most legalább azt mondanák: bocsánat, mulasztottunk!!!!

    Számtalanszor elhangzik: birka nép, miért tűri.

    Ez is demagógia.
    Demagógia, mert mit tehetek én, a „nép” a nagy egészre nézve?
    Amit tehetek azt megteszem: szólok itt, és szólok minden hozzánk látogató embernek, aki nálunk szerel, dolgozik bármit!!!!! mert ha elkezdünk beszélgetni, azonnal zsidóznak. Szóltam eddig, ezután keményebben fogok szólni még az eddigieknél is. Szóltam fórumokon, szólok uton és útfélen, ahol felmererül ez a sátáni gonoszság. Olgának szívesen megmondanám, hogy de igenis, az ország legmesszebb helyein is zsidóznak és öldökölnek cigányokat és zsidókat – még „csak” szóval. De igenis mindenütt ott a „jobbik” rettenet.
    De nem szólhatok a parlamentben, nem állhatok ott fel azonnal, és hangos szóval nem tiltakozhatom ott és azonnal, mert ehhez nincs lehetőségem. Akik ezt ott akkor és azonnal nem tették meg, azok elkövették ugyanazt a súlyos mulasztást, amit elkövettek már sokszor a történelem folyamán ezért-azért gyáva, megalkuvó, vagy csak oda nem való, alkalmatlan emberek.
    Nagyon fárasztó már hallani és olvasni, hogy lebirkáznak bennünket, azokat, akiknek nincs semmi semmi befolyásunk arranézve, hogy országosan megszólaljunk és tegyünk valamit, akármit. Ezért mondom, ez demagógia, mert a magam helyén igenis teszem, elmenve a lehetőségim határáig. (Természetesen hívő emberként naponta imádkozom a helyzetért, ami, a hívők tudják, többet ér mindennél.)

    Amit az által ember megtehet – az megteszem!

    Azt mondja Salamon a Példabeszédekben: Ahol nincs vezetés, elvész a nép.

    Azok, akiknek adatott a pozíció, a lehetőség arra, hogy a szavukat felemelhessék, azok ott ültek és hallgattak. Azok akik ott ülnek az ország-vezetői székekben: hallgattak.

    A történelem valóban ismétli önmagát – a bátrak ma is kevesen vannak, a gyávák túl sokan.

    És még valami, sokkal több nem-zsidónak kellene most felemelnie szavát és hangját! Ezt teszem most, és ezért szólok itt, mert itt még lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  19. helyesbítés: amit az ÁTLAG ember megtehet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  20. A felhívás, mely szerint lajstromozni kell a zsidó ….. Ugye nem ildomos?
    A felhívás, mely szerint Orbánt felkötni ideje lenne …..Ugye nem ildomos?
    Elnézést, bocsánatot kérek, nem úgy gondoltam.
    Sajnálom, hogy félreértettek egyesek.
    Orbánt felkötni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem
    *********************Szelídlelkű Prüntyőke anyádúr. ****

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Gonoszka! Hova is tegyem azt a vesszőt? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Kedves Lidd!
    Köszönöm, hogy megszólaltál és, hogy érted és teszed a dolgodat, bárcsak a politikusok is ezt tennék! De nem teszik, csak egy-kettő. Nagyon utolsó ídőket élünk. Sokakban a szeretet meghidegül…….. Hiszem az Isten figyel, halgatja, ki mit gondol, cselekszik. ezt a cinizmust és sunyiságot nem tudják majd kimagyarázni.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Lidd
    2012. november 27. kedd
    17:12

    Hiszed vagy sem – itt többen vagyunk nem zsidók, akik együtt érzünk magyar, izraeli és más szórvány zsidósággal, más szétszórt népekkel. Ennek a fórumnak ez az egyik kiváló tulajdonsága a fenntartói mellett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Kedves Sanyibácsi, köszönöm!
    Egyetértek veled, és utolsó időket élvén egyre tisztábban látszik: kétfelé vezető út van, egyik Róma felé és Rómából, (ahogyan azt itt lehetett olvasni nemrégiben) a másik Jeruzsálem felé és Jeruzsálemből.

    A Római útról jön a pusztítás, Jeruzsálemből származott az élet.

    E két hely és út soha nem fog egymással találkozni és kibékülni.

    Kedves Gets, hát persze, hogy nem gondoltam, hogy itt csak zsidók lennének, és amit írtam, azt azokra gondolva írtam, akik itt talán olvasnak, s méginkább úgy általában, mert tudom, hogy elsősorban nekünk, nem zsidóknak és nem cigányoknak alapvető szívbeli kötelességünk védeni őket. Amikor Jeruzsálemben éltem, minden zsidó szemből ezt véltem kiolvasni: elrejtenél?
    A válaszom mindig az volt: gondolkodás nélkül.
    Most nem elrejteni kell őket, hanem a szavunkat felemelni értük is ahol tehetjük.

    Régóta olvasgatok itt, és látom, hogy akik kommentelnek, azok szeretik a zsidókat, és melléállnak azoknak, akiket gyűlölnek és bántanak.

    Szép estét! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  25. Nekem az tetszett a legjobban , ami jellemző a mai Fideszes gondolkodásra .Várok a postán türelmesen egyszer csak monda az öreg ember kettővel előttem a postás hölgynek :ne tessék idegesnek lenni jövőre jobb lesz vagy majd utána,na mondom félhangosan idióta barom.hát kérem kis magyar helyzetkép totál hülyékkel akik az orrukig se látnak, pedig már a szar a szájukig ér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  26. Kevesen tudják,hogy a Jobbiknak,a Kuruc.info révén már tökéletes listája van a zsidó közéleti személyiségekről,amelyek a vonatkozó Megapédián megnézhetők… Vagyis a magyarországi zsidók “listázása” már régen elkészült!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. A fideSS is náci párt. Ez abból nyilvánvaló, hogy a listázási ötlet elhangzását követően lényegében NAPIRENDRE tértek felette. Akkor semmiféle következmény, büntetés – pláne elhatárolódás, felháborodásról nem is beszélve – sem a házelnök, sem a fideSS képviselői részéről még csak fel sem merült. Elhatárolódni akkor kezdtek, amikor a botrány a civilizált világban az egekig ért/ér. Tehát akkor, amikor politikai haszna mutatkozott számukra ailtakozásnak. Előbb NEM. Szemernyi elhatárolódás sem olvasható ki egyébként Rákosit meghazudtoló bikkfanyelvű közleményeikből, farizeusság annál több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. Ma a parlamentben Ujhelyi István alelnök is karakánul viselkedett. Mikor elfoglalta a helyét az elnöki pulpituson házszabály ellenesen 10 perces monológban tiltakozott a tegnapi listázási javaslat ellen, és amikor egy jobbikos ezzel kapcsolatban szót kért, nem engedte felszólalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. A címet tessék kijavítani.
    Nem listáz-ná, LISTÁZZA!
    http://atv.hu/cikk/20121129_a_jobbik_elkezdte_a_listazast?source=hirkereso
    Csak azt szeretném tudni, az ellenzék mi a faszra vár? Megvárja, míg érte jönnek és lekísérik a Duna partra?
    Tudom, trágárkodom, de mégis!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Kedves Gonoszka, helyettem is kérdezted. És már én se tudok kulturáltabban fogalmazni. Egy kuplerájban az ember mégse viselkedhet úgy, mint egy rózsaszín habos-csipkés ruhás elsőbálozó urilányka, nemde?
    .
    Látod, Gonoszka, a magyar ballibes népek el vannak ájulva, ha egy Ujhelyi 10 percig verbálmaszturbál. Ahelyett, hogy hangosan KÖVETELNÉ a párizsi békeszerződés alapján a náci jobbik és minden más fasiszta “jellegű” szervezet betiltását. Amit ők a 8 év alatt elmulasztottak megtenni. Hiszen a fidesz hatalma nélkülük sehol se lenne! Legalább most tennének tényleg úgy, mintha demokraták, antifasiszták, baloldaliak lennének. De legalábbis próbálnák már meg végre, a qrva életbe’! Mégis mit gondolnak ezek a magukat demokratáknak, baloldaliaknak fényező állami alkalmazottak, mi a fszért fizetjük őket? Hogy a szélsőjobbos hatalom képviselőit csak szőrmentén simogassák? Csak tán nem a jó kis államik juttatásaikat féltik még mindig?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Nem neonáci, hanem náci párt a Jobbik 2013. április 14. vasárnap | AN

Az Európai Néppártból is kirúgják a Fideszt 2013. április 13. szombat | AN

Visszaadom a Magyar Érdemrend középkeresztjét 2013. március 20. szerda | AN

Mentsük meg a Burattino iskolát 2013. február 22. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos