Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár balesete: feloldották az útlezárást az M5-n 2012. október 24. szerda 22:35 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár balesete: feloldották az útlezárást az M5-n
Kecskemét – Feloldották az útlezárást az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, ahol szerda reggel összeütközött a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Lázár Jánost szállító mikrobusz és egy személyautó. A baleset következtében a személyautóban utazó nő meghalt, Lázár János és a mikrobusz vezetője könnyebben megsérült.
.
Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán kora délután azt közölte: mostanra mindkét roncsot elszállították a helyszínről. Az útlezárást feloldották, megindulhatott a forgalom az autópálya érintett szakaszán, a Budapest felé vezető oldalon, a 107-108 kilométerszelvény között.
.
A Kormányszóvivői Iroda szerda reggel közölte, hogy egyelőre tisztázatlan okból egy másik gépjárműnek ütközött az államtitkárt szállító autó. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt közölte, hogy a baleset következtében az egyik autóban egy nő meghalt, a másik járműben ketten könnyebben megsérültek, őket további vizsgálat és ellátás céljából kórházba vitték.
.
.
Horváth Attiláné, a Bács-Kiskun Megyei Kórház szóvivője az MTI-nek elmondta, Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt és a gépkocsivezetőjét vitték be szerda reggel az intézmény baleseti sebészetére, mindketten könnyű, nyolc napon belül gyógyuló, kisebb sérüléseket, zúzódásokat szenvedtek. Ellátták őket, kezelésük további kórházi ellátást nem igényel, ezért elhagyhatták a kórházat – tette hozzá.
.
„A legnagyobb tragédia az, hogy meghalt egy ember” – mondta a Miniszterelnökséget vezető államtitkár a szerda reggel történt balesetével kapcsolatban. „Nem tudom kifejezni az együttérzésnek, a részvétnek azt a fokát, amely vissza tudná adni, amit gondolok, amit érzek. Meg fogom keresni a családot, és amiben tudok, igyekszem majd segíteni nekik” – mondta.
.
A baleset részleteiről nyilatkozva az államtitkár elmondta: a kilenc órakor kezdődő kormányülésre tartott Budapestre otthonából, Hódmezővásárhelyről. A Miniszterelnökség egyik kisbuszában – hátul ülve, bekötve – utazott, amelyet sofőrje vezetett, akivel évek óta együtt dolgozik, és aki kiválóan képzett járművezető – fejtette ki.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 3 szavazatból)
Lázár balesete: feloldották az útlezárást az M5-n , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Ismét azt a verziót vették elő, hogy álló autóba rohant bele a kisbusz.
    http://nol.hu/belfold/kerdesek_lazar_balesete_korul
    Egyre érdekesebb tehát a dolog, mert a rendőrök nem nyilatkozhatnak, és ha van térfigyelő kamerai felvétel, akkor miért az a legfontosabb kérdés, hogy miért ment neki a Ford a belső szalagkorlátnak, miért nem az, hogy mennyivel ment a kisbusz? Miért bocsátkoznak feltételezésekbe, ha ott a felvétel, ami fehéren feketén bizonyítja a történteket.
    Azt hiszem szó sincs semmilyen felvételről, egyszerűen a szenvedő félre akarják terhelni a felelősséget minden áron, miközben még mindig nem döntötték el, melyik verziót cumizza meg könnyebben birkaország: a veszteglő autós sztorit-e, vagy az összevissza cikázó variációt.
    Mert ha a belső sávok valamelyikében állt, ugye akkor tök szabálytalanságot követett el… De akkor nem találhatták el a bal hátsó ajtaját, mert akkor majdnem merőlegesen kellett volna érkeznie a kisbusznak valahonnan a szemből érkező sávokat is keresztezve.
    Ha cikázott, és senki nem volt ott rajtuk kívül, akkor olyan óriási sebességgel kellett érkezniük a lézerblokkolósoknak, amit szabályos közlekedésként lehetetlen beadni…
    Ha voltak más résztvevők is, akkor megeshet, hogy akad köztük, aki elmondja az igazat is egyszer, tehát nem nézhető rizikó nélkül hülyének mindenki…
    Ha a leálló sávban vesztegelt, akkor szinte gyilkossággal ér fel az eset, mert miért ott száguldozott Janiék autója…
    Tehát “legéletszerűbb kimászás ” mégis a cikázó, éppen pánikban visszakormányzott autót kellene elhitetni, de mert a rendőrök nem elégedtek meg a szondázással, még vérvételre is elvitték a sofőrt, megeshet, hogy a rendőrök közt is van olyan, aki nem tartja majd a pofáját, meg ha mégis akad olyan szemtanú, akit nem lehet elhallgattatni, akkor összedől a mese…
    … Szóval bonyolult ügy nagyon, mert azt, ugye(?!), mégse mondhatják, hogy “na, eriggy a büdös francba Jani…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. A Hazugsággyár mér pont ezügyben ne lendülne be ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Csatt, nekem is van egy elképzelésem.
    .
    Képek: http://promenad.hu/galeria/baleset-az-m5-oson-1398?sort=view_count
    Plusz a nol.hu-n lévő 1 kép is sokat elmond.

    A Ford lassan ment a külső sávban, vagy épp a leállósávból indult. Lázárék kocsija a külső sávban ment.
    Lázár szavai: “– Hódmezővásárhelyről indultunk, egész úton dolgoztam, a papírjaimat olvastam hátul a kisbuszban – mesélte elcsukló hangon Lázár János. – Arra figyeltem fel, hogy a gépjárművezető felkiáltott: „Itt áll egy kocsi! Neki fogunk ütközni!” Két csattanást hallottam, majd a mikrobuszunk felborult, végül újra a talpára állt.”
    Lázár sofőrje amikor meglátta a kocsit elrántotta a kormányt, nekiment a belső korlátnak, megijedt, visszarántotta az autót, s belerohant a másik bal hátuljába, oldalába. Erre az többször megpördült és nekicsapódott szintén a korlátnak. A kisbusz meg ment tovább az árokba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. Kösz a linket, a képek és a féknyomok alapján szó sem lehet arról, amit a rendőrség állít. Valósággal kivégezték a Fordot.
    Lehetséges az is, hogy a belső sávban előző busz túl hamar akart visszatérni a szélső sávba és közben belement mit sem sejtő szabályosan haladó autóba. de az nem magyarázná, hogy előbb nekiment a Ford a szalagkorlátnak.
    Elnézve a képeket, kíváncsi lennék nagyon a Ford hátuljára, mert ha előbb beleütköztek Lézerék hátulról, az megmagyarázná, hogy miért vesztette el uralmát a kocsi vezetője. Ha Lézerék lökték neki a korlátnak, s utána kezdett cikázni, előfordulhat, hogy valóságos az a rendőrségi okfejtés, hogy visszakormányozás közben kapta telibe a kisbusz.
    Egy biztos ebből az egészből, biztosan nem történhetett úgy, ahogy be akarják adni.
    Korábban hivatkoztak térkamerák felvételeire. Most hallgatnak róla. Nem lepődök meg, ha kiderül, hogy voltak, de megsemmisítették. Nagyon gyanús, hogy a sofőrt még nem interjúvolják arra hivatkozva, hogy sokkos állapotban van. Szerintem nem merik megszólaltatni, mert még nem biztosak abban, hogy nem mondana terhelőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  5. Szerintem először, ahogy írtam az előbb, Lázárék kocsija ment a korlátnak. Ha megnézed a képeket ( pl.49 ) a kisbusz bal oldala is meg van törve a korlát magasságában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. “Szabálytalanul tartották maguknál a kisbuszt Lázárék
    ..
    Értesüléseink szerint a szabályos ügymenettel ellentétesen, kérvény nélkül tartotta magánál a Lázár János vezette Miniszterelnökség azt a kisbuszt, amelynek utasaként az államtitkár szerdán halálos baleset részese volt.”
    ..
    http://magyarnarancs.hu/belpol/szabalytalanul-tartottak-maguknal-a-kisbuszt-lazarek-82251

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. chemist
    A Magyarnarancs link szövegrészlete:
    “A főigazgató kérdésünkre azt mondta: nincs tudomása arról, hogy Lázár személyes használatra is igénybe vette a járművet. A személyes használat mértékét megállapítani egyébként a menetlevél alapján nem lehet, mivel személyes használat esetén a jármű menetlevél kitöltése nélkül vehet részt a forgalomban. Ezt a kilométer-számláló állása alapján lehet kiszámítani. Kérdésünkre a főigazgató azt mondta: nem rendelkeznek „információkkal arra vonatkozóan, hogy a kirendelést követően milyen céllal, gyakorisággal és kik használják a gépkocsit. A vezetett menetlevelek csak a gépjárművezető adatait és az útvonalak adatait tartalmazzák”.
    .
    Csáki szalmájaként kezelnek ezek mindent.
    A KEF-nél nem vették észre, hogy egy kocsijuk két hónapja nyomtalanul felszívódott? A többire is így ügyelnek?
    Lázár nem vette észre, és nem is szólt neki senki, hogy nem jogosult hónapokig a kocsi egyedüli használatára?
    A pilóta nem vette észre, hogy mások is közlekednek az úton? (Ki volt a pilóta?)
    Orbán nem veszi észre, mi folyik körülötte és mekkora a fejetlenség a saját – miniszterelnöki – hivatalában?
    Orbán nem veszi észre, hogy ugyanez az embertelen felelőtlenség zajlik másutt is, országszerte? A rengeteg adóbevétel, a pénz is hasonlóan, felelőtlenül folyik ki a kezük közül, nyomtalanul válik köddé.
    Orbán mit csinál azon kívül, hogy meccsre jár, az IMF-et és az EU-t szapulja?
    Orbán miniszterelnöksége alatt minden mehet ebek harmincadjára az országban, nem számít?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. “a gépjárművezető felkiáltott: „Itt áll egy kocsi! Neki fogunk ütközni!”
    .
    Ez nem kakaós mesedélután volt, hanem reggeli rohanás.
    Aki vezetés közben valami vészesen rendelleneset észlel, az először veszettül fékez, kerül, koncentrál, miközben röviden jelez az utasának, de biztosan nem fogalmaz ilyen körülményesen. Egy gyakorlott sofőr különösen nem, mert az utasa biztonságáért felel.
    .
    Amit ilyenkor a volánnál ülő kiált vagy mond : kapaszkodj(on)! Vagyis felszólít, hogy tudatosan védje ki az utas a várható ütközés kellemetlen hatását. Aki nem figyeli az utat, a váratlan, öv nélküli fékezés kirepítheti az ablakon, de aki az ütés ellen kappaszkodva védekezni képes, annak a teste kevésbé kiszolgáltatott, nem csapódik ide-oda mint egy zsák. (Pl. buszon vagy villamoson – váratlan fékezéskor ugyanez a helyzet.)
    Esetleg hozzáteszi a pilóta, hogy baj van, de addigra már az utas is látja, hogy mi a helyzet.
    .
    „Itt áll egy kocsi! Neki fogunk ütközni!” – Ilyen hosszú szöveg, két mondatos, leíró helyzetjelenés nem hangzik el vészhelyzetben, vagy nincs vészhelyzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. Két összefüggő komment a nol.hu-ról:
    1. “van itt kérdés bőven, és hát a zsaruk sem akarják (vagy merik) tájékoztatni a népet.
    .
    A sok jogosan feltett kérdés mellett azonban van egy olyan gondolatom, amely nem hagy nyugodni: vajon nem a VW lökte ELŐSZÖR meg a Fiestát nagy sebességgel hátulról, és úgy ment az a szalagkorlátnak? A későbbi végzetes “nagy csattanás” helye ugyanis ez esetben akár teljesen egybeesik ennek a lehetséges első ütközésnek a helyével, így az láthatatlan maradt. Viszont azonnal megmagyarázná, hogy miért került a Fiesta a szalagkorlátra, ami a visszapattanást és a további eseményeket okozta. És megmagyarázná, hogy miért nem tudta elkerülni az akadályt vagy kellően csökkenteni az ütközés erejét a VW vezetője, olyannyira nem, hogy még egy salto mortale-t is bemutattak a jelek szerint a legalább 2 tonnás monstrummal.
    .
    Ja, és megmagyarázná, hogy a rendőrség miért hallgat tőle oly szokatlan módon és mélységesen!
    .
    Ez esetben azonban – természetesen – a VW-t vezető személy felelőssége kétségtelenül megállapítható. Azért nem írom, hogy a PÁV1-es sofőr felelőssége, mert tanú tudtommal nincs, a közlekedési szabályokat pedig messzemenően tisztelő, de azért lézer blokkolóval felszerelkező L. János számomra nem eléggé megbízható (mint sok alábbi kommentelőnek sem), így akár ő is vezethetett, bőven volt idejük “megbeszélni” a dolgokat.
    .
    Szóval várom a a Polt/Pintér duó megnyilatkozását, pártatlan, minden körülményre kiterjedő alapos vizsgálatának eredményét.”
    .
    Válasz a fentire:
    2. “Te egy zseni vagy!
    Így történt!
    Mi más magyarázata lehet annak, hogy a Ford elején látható, szalagkorláttól származó és a kocsi oldalán látható, a VW által okozott súlyos sérülés mellett még a kis Ford hátulja is teljesen össze van törve?
    http://promenad.hu/galeria/baleset-az-m5-oson-1398?sort=view_count
    54. kép!!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Szintén nol-komment:
    “A Fordba kétszer mentek bele láthatóan. Egyszer (és talán először) a jobb hátsó részébe, amely jól látható, de nem olyan erős ütközés, mint a másik (talán a második), a vezető oldali hátsó részbe történő ütközés.
    .
    Az a feltevés részemről elfogadható, hogy menet közben elöszőr a VW kisbusz a Ford jobb hátsó résznek ütközve feltolta a szalagkorlátra és utána amikor az a szalagkorlátról visszapattant és keresztbe állt, akkor a VW mikrobusz másodszor is belement oldalról, akkor már valóban álló autóba. (Lázár is két ütközésre hivatkozik.) A jobb hátsó részen (hátulról nézve) valószínűleg azért nem olyan erős az ütközés – de nyilvánvaló -, mert akkor a Ford még valamekkora sebességgel haladt az úton.
    .
    Ha csak állt volna Ford, akkor a jobb hátsó részét teljesen levitte volna az ütközés, és az esetben nem kétszer ütköztek volna, hanem csak egyszer, továbba a VW kisbusz eleje is jobban összetört volna.
    .
    Ha a Ford állt volna az úton (amit nem hiszek), akkor is ki lehetett volna kerülni. Továbbá, nem az a kérdés, hogy a sebességkorlátot túllépte Lázár kocsija, hanem hogy mennyivel.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. A fentiek alapján nem vagyok egyedül abban a feltételezésemben, hogy Janiék tették kormányozhatatlanná nekiütközéssel a szerencsétlenül járt Fordot, sőt abban sem, hogy Jani száguldott, mint egy állat. Egyre több jel mutat arra, hogy a sofőr csak díszletnek kellett neki korábban, most pedig alibinek.
    Semmilyen pártatlan vizsgálat nem lesz. A feledés jótékony gyógyító erejére bízzák az ügyet, legfeljebb megszólal a még kifliért is saját pénzt kiadni sajnáló liba azzal, hogy részükről lezárták az ügyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Szerintem a 49. képen (bár meglehetősen sötét) lehet látni, hogy a Ford jobb hátsó lámpájánál is sérült. Összesen kettő kép van a hátuljáról. Ez a jobboldali sérülés magyarázza, hogy a hátulról nekiütköző autó balra (a szalagkorlát irányába) kényszerítette a Fordot.
    Az igazság sose derül ki, ha a díszletnek használt szolga lelkiismerete nem szólal meg.
    Mindenestre, a rendőrségi szerecsenmosdatás kezd olyan cselekedetté válni, mint amikor a legegyszerűbb mozdulat helyett a jobb kezünkkel próbáljuk megvakarni a bal fülünket úgy, hogy a térdünk alatt vezetjük a kezünket.
    Mindent “igyekeznek” vizsgálni, leginkább az elhunyt telefonjának cellainformációit, aminek valóságtartalmát egyébként rajtuk kívül senki nem tud majd ellenőrizni, ahelyett, hogy a térfigyelő felvételeit (legelőször erre hivatkoztak, mint vizsgálandó dokumentumra!!!) hoznák nyilvánosságra, mert itt egyetlen szempont van: megpróbálni tisztára mosni a vétkeseket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. A határidőnaplóját kell megtekinteni (!)és összevetni az idővel az előzményekkel.
    Szinte fogadni mernék ,hogy elhangzott a …” tűz csucsu” felszólítás.
    Nem irigylem a vizsgálókat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. csatt
    “itt egyetlen szempont van: megpróbálni tisztára mosni a vétkeseket.”

    Ne légy ennyire kishitû, és ne adj nekik tippeket. AmIről eleve lemondunk, az biztosan nem valósul meg, mert nem teszünk érte semmit..
    .
    A baleset pontos körülményeinek, a szakértői vizsgálat eredményének közzétetele a közlekedési balesetek megelőzése és a közlekedési morál javítása érdekében közügy és közérdek, erről lemondani nem szabad!
    A sajtó feladata a menet közben feltárt információk nyomon követése és a vizsgálat részleteinek ismertetése.
    Ha a média folyamatosan foglalkozik a halálos kimenetlû VIP-balesettel, nem lehet elsikkasztani az országban közlekedőket érintő, sokakat foglalkoztató ügyről a híradást.
    .
    Az utakon erőfölényüket villogató, erőszakosan nyomulók agresszivitását csak elrettentéssel lehet kordában tartani. Feltehetőleg Lázár sem száuldozik többet olyan felelőtlenül, mint – egy vétlen autósnak okozott – halálos baleset elôtt tette.
    .
    Ha Lázár ember is, nem csak pályát tévesztett amatőr autóversenyző-tanonc, közúti száguldozása tanulságaként nagy árat fizet. A lelkét élete végéig egy ártatlanul meghalt családanya hullája nyomja. Akkor is, ha éppen nem Lázár vezetett, mert a gyorsaságmániája miatt hasonló eset bármikor megtörténhetett volna. Most már talán nem fog bekövetkezni.
    .
    Az ügy közbiztonsági vonatkozása: eggyel kevesebb sebességőrült teper a sebességkorlátozást figyelmen kívül hagyva, a szabályosan közlekedőket lenézve-leszorítva hirtelen akciókra kényszerítve az autópályákon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Proaktív, irigylem optimizmusodat. Olyan országban, ahol eleve állásával játszik az, aki nyilatkozik az ügyről nem várható a média nyomkövető magatartása. Itt nem sajtótájékoztatók vannak, ahol ízekre lehet szedni a tájékoztatót, hanem kinyilatkoztatások. A média választhat: vagy leközli a legégbekiáltóbb hazugságokat, ökörségeket – s ha leközli, talán nem vonják meg tőle a létét biztosító hirdetési összegeket-, vagy nem közli le. Akkor magára vessen, ha csődbe kerül.
    Olyan országban, ahol a rendőrök a büdzsé számára fontos büntetési kvótát kell mindenek fölött és előtt teljesíteniük, mese habbal kategória, hogy bármi elrettentené a közlekedési kihágások okozóit. (Vannak ismerőseim, kiknek évek óta nincs vezetői engedélyük, mert bevonták, rendszeresen meg is állítják őket, ilyenkor kinyújtanak tíz-tizenötezret, és mennek tovább. Jelmondatuk: “Nem jogosítvánnyal megy az autó, hanem benzinnel!”.
    Kissé eltérek, de gondolkoztál már azon, hogy a halálbüntetés vissza nem állítási témában legfontosabb indokuk, hogy “Nincs elrettentő hatása!”, de amikor értékelik a nulla tolerancia közlekedési témát, mindig hozzáteszik, hogy “Érzékelhetően hat az elrettentés”.
    Amint jelentős jövedelembevétel is társul valamilyen intézkedésükhöz, rögtön ésszerű cselekvéssorrá nemesítik, de ha nem nyilvánvaló az össznépi terhelés, a legszégyenteljesebb visszaélés sem riasztja vissza a hatalmat. Csak egy példa: (Mennyibe kerül egyetlen személy harminc évig tartó őrzése?)
    Ez a konkrét Lázár-baleset kivizsgálási szinten nem hozhat Lázárra elmarasztalást, mert az felbecsülhetetlen összegű kárt okozna a Fidesznek.
    Mi lenne velük két év múlva, ha nem lophatnának tovább, amikor ismét rosszabbul élnének, mint két évvel korábban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  16. Perdöntő lesz a Lázár – Obersovszky interview.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. tori
    a Perdöntő-ről nagyon, de nagyon hiányzik az idázőjel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. tori !

    Véletlenül idÁzó-t hozott ki a melléütésem, azt hiszem ezt nevezik freudizmusnak:
    biztos az volt a nyelvemen, hogy “o d á z ó”. Mert kíváncsi vagyok, hogy az ezredesek hogyan fogják ezt az ügyet is elodázni.
    *’
    Tisztelthölgyeimé suraim! Orbán Viktor jobbkeze (Lázár János) soha nem törhet el. És kész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Olvastam:
    Hogyan bukott el Plagipál?
    Obersovszky nyelvében…..
    “Perdöntő” – ja!
    Ahol 1-2 óra alatt kimondják, hogy ki lehet a vétkes és ezt nem hosszas kivizsgálás után mondják pl. egy bíróságon, ott valami hibádzik az igazságszolgáltatásban, talán éppen az “I betű”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. MONNYON LE

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. “a gépjárművezető felkiáltott: „Itt áll egy kocsi! Neki fogunk ütközni!”

    Ki vezette az autót? Ez egy nagyon fontos kérdés.

    Jelenleg két gyanusított van. Amiért is bulvárlapok szerint mindkét bennülőtől elvették a civil ruhát. Állítólag a szagminták miatt. Ugyanis a kutya az ülés szagát össze tudja egyeztetni a ruháéval, annak a ruhájával aki a sofőrülésben ült.

    Akkor tehát jelen pillanatban a halálos kimenetelű balesetnek, melyet 99%-ban a belerohahó kocsi okozott két feltételezett elkövetője van.

    Mikor lesz eredmény? És mi lesz az eredmény?
    A balesetet okozót nem kell őrizetbe venni? Ha két gyanusított van akkor akár kettőt is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. De hová tűnt lézeres?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Lázár János is holokauszttagadó 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

Lázár antiszemita nyilatkozatot tett 2013. szeptember 13. péntek | Bartus László

Lázár tahósága és az internet szabadsága 2013. április 13. szombat | AN

Wass Albert imádó a Holokauszt-bizottság élén 2013. január 16. szerda | Lázár György

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos