Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár antiszemita nyilatkozatot tett 2013. September 13. Friday 22:33 | Bartus László

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár antiszemita nyilatkozatot tett

Budapest – Ötmilliárd forintot ad az Orbán-kormány a holokauszt gyermekáldozatainak emlékhelyére. Az értelmetlenül magas összeg azt a célt szolgálja, hogy az Orbán-rendszer leplezze antiszemita jellegét. Ennek azonban korlátot szab, hogy a holokauszt 70. évfordulóját szervező emlékbizottságot Lázár János személyében egy gyakorló antiszemita vezeti, aki szobrot avatott a zsidógyilkosságban való részvételért elítélt háborús bűnösnek, Wass Albertnek. Mindezt Lázár most azzal tetézte, hogy a gyermekáldozatok emlékhelyét azzal indokolta, hogy a zsidó gyermekek megölésén nem lehet vita. Ez azt jelenti, hogy a zsidó felnőttek meggyilkolásán lehet vitatkozni, felnőtt zsidó már szolgáltathatott okot a meggyilkolásához. Várjuk a zsidó szervezetek reakcióját, hogy követelik-e Lázár azonnali lemondását az emlékbizottság éléről.

Amint azt már számos alkalommal jeleztük, az antiszemiták többsége nem ért egyet a zsidók megölésével, így elítéli a holokausztot is. A történelem során a katolikus egyház zsidóellenes zsinati határozatai minden alkalommal a zsidók megbélyegzését, jogfosztását, korlátozását, nem zsidókkal való érintkezését, esetenként száműzetésüket, gettóba zárását írta elő. Az antiszemiták kisebb hányada gondolja úgy, hogy a zsidókat meg kell ölni vagy ki kell irtani. Ezek az antiszemiták elítélik a holokausztot, és saját antiszemitizmusukat azzal leplezik, hogy a holokausztot látványosan emberellenes cselekménynek nevezik. A történelem tanúsága azonban az, hogy nincs fékezett habzású és kontroll alatt tartható antiszemitizmus, a Szent Ágoston elvei alapján meghirdetett antiszemitizmus is pogromokhoz, száműzetésekhez, népirtáshoz és elevenen való megégetésekhez vezetett. Emellett előkészítette a holokausztot, a végső megoldás elméletét.

Orbán Viktor és a Fidesz antiszemitizmusa ezeken az elveken alapul. Azok közé az antiszemiták közé tartoznak, akik elítélik a holokausztot, és ezzel azt a hamis látszatot keltsék, hogy nem antiszemiták. Az Orbán-rendszer példaképei hírhedt antiszemiták, Prohászka Ottokártól Wass Alberten és Nyirő Józsefen, Tormay Cecilen át Horthy Miklósig. Ezeket a példaképeket tanítják az iskolákban, ezeknek állítanak szobrokat. Semmi értelme nincs ötmilliárd forintot áldozni a magyar gazdaság helyzetében a holokauszt gyermekáldozatainak emlékére. Milyen emlékművet lehet állítani ötmilliárd forintból? Ez csak olaj a tűzre, felér egy antiszemita uszítással. Vagy még ezt is lopásra akarják felhasználni megszokásból? Inkább fejeznék be az antiszmitizmust, a kódolt uszítást. A gyermekáldozatokra az lenne méltó emlékezés, ha nem ha nem tanítanák az iskolában antiszemita gyilkos eszmék képviselőit.

 Sokkal többet érne egy olcsóbb és egyszerűbb emlékhely, amelyet nem antiszemiták állítanak. Az irdatlan mennyiségű pénzzel Ágnes asszony lepedőjét mossák, a rossz lelkiismeretet csillapítják. Nem antiszemitáknak nincs szükségük arra, hogy ötmilliárd forinttal bizonyítsák, hogy nem antiszemiták. Nem antiszemitáknak nincs szükségük arra, hogy akár egyetlen fillért is költsenek, a megemlékezésük mégis hiteles. Az övék akkor sem lesz az, ha ötvenmilliárdot költenek rá.

Az Orbán-rendszer a “keresztény-nemzeti” ideológia folytatója, amely ideológia elszakította a nemzet fogalmát a liberalizmustól, mert a liberalizmust a zsidósággal azonosította, és alapja az antiszemitizmus lett. Az alaptörvény is meghamisítja a történelmet és a mintaképül szolgáló Horthy-rendszernek a holokausztban játszott szerepét és felelősségét. Ez a rendszer hatalmas ünnepségekkel és minden értelmet nélkülöző óriási pénzösszegekkel készül megünnepelni a holokauszt 70. évfordulóját. Az emlékbizottság élére azt a Lázár Jánost nevezték ki, aki Wass Albertnek, Hitler nagy hívének, zsidógyilkosságban való részvételért halálra ítélt háborús bűnösnek a szobrát avatta. Azért nem lehet Lázárt szerencsétlen választásnak nevezni, mert a Fidesznek nincsen egyetlen szalonképes és az antiszmitizmussal semmiféle kapcsolatba nem került hiteles vezetője, akit a holokauszt emlékbizottság élére lehetne állítani. Egy antiszemita pártnak antiszemita vezetői és áruló díszzsidói vannak csupán. Példa erre, hogy amikor a nyilas Nyirő újratemetése miatt Kövér László nemkívánatos személlyé vált egy izraeli Wallenberg-konferencián, a Fidesz Áder Jánost küldte helyette, aki viszont szintén Wass Albert szobrot avatott, vagyis antiszemiták rajongója.

Lázár János legújabb nyilatkozatával azt is elárulta, hogy nemcsak a kurzus kedvéért és politikai haszonlesésből avatta WaSS szobrát, hanem szívében is meggyőződéses antiszemita. A holokauszt gyermekáldozatainak emlékhelyével kapcsolatban a goebbelsi propaganda egyik zászlóshajójában, a Hírtévében a következőket mondta: “A XX. század abszolút bűneire mindig figyelmeztetni kell a mai közösséget, a gyermekholokausztot, a gyermekek áldozatát azért választotta az emlékbizottság és ezt azért támogatta a kormány, mert olyan pontot kerestünk, amely nem relativizálható, nem lehet viszonylagos, mert semmiféle magyarázat, semmiféle válasz nem fogadható el egy gyermek meggyilkolására.”

Lázár ezzel azt mondta, hogy a holokauszt emlékbizottság és a kormány (!) nem akart állást foglalni abban a vitában, hogy a felnőtt zsidók megérdemelték-e a holokausztot. Gyermekek megölése nem relativizálható, mert a felnőttek megölése már igen, és az Orbán-kormány, valamint az általa felállított emlékbizottság nem kívánt ezekben a relatív kérdésekben nyilasokkal, nácikkal szemben vitázni és állást foglalni a felnőttek meggyilkolásának jogosságát illetően. Ennél aljasabb, mocskosabb antiszemita és náci szöveget a legszélsőségesebb nyilas bandák tagjai sem tudnának mondani, ez a kuruc.info szellemiségét és elveit hirdeti. Annak a kuruc.info-nak a szellemiségét, amelynek jól ismert szerkesztőit három éve nem keresi és nem vonja felelősségre az Orbán-kormány a náci uszítása és a holokauszttagadás miatt.

Az Orbán-kormány holokauszt-emlékbizottságának vezetője ezzel azt mondta, nem akarnak belemenni abba a vitába és annak a relatív kérdésnek a megítélésébe, hogy helyes volt-e, jogos volt-e a holokausztban meggyilkolt felnőttek elgázosítása. Ezért emlékeznek gyerekekre, mert az esetükben ez a kérdés nem merül fel. Ez nemzetközi botrány, a legdurvább antiszemita és náci elméletek kormányzati szintű hangoztatása. A magyarországi zsidó szervezeteknek (az Orbán-rendszer kedvezményzett dízszsidajának, Köves Slomónak értelemszerű kivételével) tiltakozniuk kellett volna már akkor is, amikor az Orbán-kormány Lázár Jánost, ismert Wass-rajongót és súlytalan politikai kalandort az emlékbizottság élére kinevezte. De akkor még gondolhattak arra, hogy nem lenne kit állítani a helyére, nála csak ismertebb és címeresebb antiszemiták vannak a párt vezetésében. Ám mostani nyilatkozata után a holokauszt áldozatainak emlékét gyalázzák meg, ha szó nélkül hagyják ezt a náci eszmefuttatást, és nem követelik Lázár azonnal távozását az emlékbizottság éléről.

Az önmagában is kollaboráció, hogy zsidó szervezetek asszisztálnak egy antiszemita ideológiát hirdető kormány holokauszt-megemlékezéseihez és segítséget nyújtanak a fügefalevelek tartásához. Horthy híveivel emlékeznek azokra, akiket Horthy kormányzata gázkamrákba küldött. Ez több, mint ízléstelen, ez gyalázatos. De az, hogy ezt a rendezvénysorozatot egy közönséges tahó antiszemita vezesse, aki azért emlékezik a holokauszt zsidó gyermekáldozataira, mert velük kapcsolatban nem lehet vita, míg a felnőtt zsidó áldozatokkal kapcsolatban már nem lehetünk biztos abban, hogy nem jogosan gázosították-e el őket, az már minden kritikán aluli.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +45 ( 53 szavazatból)
Lázár antiszemita nyilatkozatot tett, 4.7 out of 5 based on 39 ratings

Címkék: , , ,

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Lázár Jancsika nem cs.műveletlen bugris,hanem pofátlan,arogáns,lekezelő,nagyképü törtető tahó.
    A saját városában félnk,rettegnek tőle!Ezt (is)érdemli a társadalom..?!Zsidók nélkül ez az ország Banglades,Etiópia szintjén böjtölne.Szemtelen,gyilkos tolvajok,akik ellopták 1944-45′-bn a zsidó ipart,kereskedelmet,ingatlanokat,vagyont..kiirtották a középosztályt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (59 szavazatból)
  2. Bartusnak nem hogy a Pulitzer-díjat kellene adni, de ki kellene találni egy ennél nagyobb presztizsű díjat!
    Bartis for President (of Hungary)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  3. Ezek olyan hülyék – nem az első eset – hogy még a kilógó lólábat is csak egy másik lólábbal próbálják takargatni. Mintha csak a patás ördög pukkedlizne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. Sajnálatos módon a Kálvinizmus (Református Egyház) számos képviselője az Orbáni Magyarországon fasisztoid eszméket képvisel nemcsak a Zsidósággal szemben, hanem a saját népével szemben is. Pl.: Az “inaktívak” (öregek, betegek, tartósan munkanélküliek = nyugdíjasok, rokkantak, munkanélküli kisemberek) jogfosztását, gyakorlatilag passzív kiírtását hírdeti propagandájában. (Bogár László Református/Fideszes közgazdász egyenesen a társadalom 30 százalékát alkotó “inaktívak” út szélén hagyásának szükségességéről beszél. Ő Orbán egyik közvetlen tanácsadója)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  5. Figyeld meg, hogy ezeknek az Orbán és Lázár féléknek semmilyen épkézláb elképzelésük sincs a reális jövőről. Sőt, az ehhez szükséges szellemi kreativitás hiányzik belőlük, és mert a jövő alakításához szükséges egyéb készségekben is hiányt szenvednek, a versenyt pedig eleve képtelenek lennének kiállni, ezért a múlt az, amiből az eszmei táplálékot merítik, ami felé menekülési utat találhatnak maguknak! De akkor már a múlt célzatos felmagasztalását álnok módon összekapcsolják az állampolgári tudatlansággal, elfogultsággal, tévhitekkel és egyéb fajta deficitekkel, hogy a múltat övező ködöt, és a meghamisított nemzeti nosztalgiát meglovagolva ők kerüljenek a politikacsinálás, majd a társadalmi piramis élére, és ha ebbe beledöglik is az ország Európa közepén, de maradandó személyes, egyben családi privilégiumokat kívánnak bebetonozni maguknak, mégpedig az idők végezetéig! Ebben ők magukat tartják a legjobbnak, ámde ebben is tévednek, mert a náluknál még radikálisabbak őket is a mocsárba hajtják parancsszóra, ha annak az ideje elérkezik. A rossz szellemek palackjával való “babrálásra” pedig már igen sokan ráfizettek, az sok millió áldozatról nem is beszélve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  6. Ó de cukor ez az ember!
    Mielőtt eldől, hogy élhet-e valaki meg kell várni, hogy felnőjön? Ha etnikai, vallási, világnézeti alapokon megkérdőjelezhető az élethez való joga, akkor arról majd 18 éves korában elvesszük tőle azt. Addig nem, mert az nem etikus. Csak a piros karikás 18 ad felmentést az erkölcstelen gyilkosság vádja alól. Majd ő megmondja, hogy mi volt jól régen, és mi nem.

    JÖVŐKÉP???? “Legyen úgy, mint régen volt…” Sárdagasztós, szekeres, cselédes, parasztos, készpénzes, max. kétdimenziós világ. Azt értik, azt uralják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. Pedig a Lézer Jani is zsidó. “Londa zsidó gazembel”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (16 szavazatból)
  8. Párizsban a Pere-Lachaise temető Avenue Gambetta felöli bejáratától egyenes út vezet Eduard Vaillant nevü parkba.Itt található egy emléktábla a meggyilkolt zsidó gyermekek neveivel és leélhetett életük hosszával 2 hónapostól 11 évesig.Az út túloldalán lévő iskola falán emléktábla.Ennyi.
    Le square Eduard Vaillant ahol télen is virágoznak a kaméliabokrok.
    Vajon eltalálnának-e az URAK Budapesten Farkasrétről Rákoskeresztúrra maguktól?
    üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  9. Aki politikai haszonszerzés céljából cselekszik, az előbb vagy utóbb, de mindig elszólja magát, mert nem egyszer mindenképp megmutatkozik az igazi énje. Ebben az ügyben azonban nem ezt tartom lényegesnek, hanem azt, hogy a baloldaliak és liberálisok képtelek voltak, s talán nem is akartak emléket állítani senkinek és semminek. Ezért lehet az, hogy az átengedett lehetőséggel élve a FIDESZ piár-fogásból csinálhatta meg a Terrorháza Múzeumot, a Holokaust Emlékközpontot, a Nemzeti Színházat, és ők fogják megújítani a Várbazárt és a stadionokat, hogy ők állítanak emléket a holokauszt gyermek áldozatainak is. Meg sok minden másnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  10. Antiszemita vagy misanthrope ki tudja. De az biztos, hogy csúcs arrogáns.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  11. t680822g
    Ezzel a Bogár-féle kijelentéssel nem foglalkoznak, pedig a 3xbóvlis helyett mondta ki!
    Citizen
    Ez a három év az ötletelésükről szól: a gránitszilárdságú tákolmányukat nem győzik fazonírozni, már 5x módosítják!
    Ennyire képesek!
    Az emberek pedig ezt elviselik – az életüket ötletelésekkel tették egy sivatagi homok szerű alapra de még sokak szerint jó az irány és siker hegyek vannak – na nem a hazának és nem az embereknek, csak ezt nem teszik hozzá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. Érdekes gondolat a holokauszt-emlékezés halálra ölelgetése. Már várom, mikor nyílnak újabb ilyenek az ország más nagyvárosaiban. Hiába nyitják egyiket a másik után, ez a maguk elé rángatott fügefalevél nem tudja elfedni, hogy kik ők és miért csinálják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  13. Vezető hír, hogy Lázár, vagy bárki a rezsim vezérkarából burkoltan, vagy kevésbé rejtetten zsidózik?!? Atyajóég, hát nem tetszenek figyelemmel kísérni a Magyarországon történteket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. FID SS KAMPÁNYFOGÁS
    *
    A Józsefvárosi Pályaudvar-i holokauszt emlékhely felépítéséhez a kormány mindössze fél évnyi határidőt adott a kivitelezéssel megbízott, latens(?)antiszemita Scmidt Mária a Terror háza gazdájának. Miért? Hát pedig egyszerű. A választásokig mindössze írd és mondd 7 hónap áll rendelkezésre. Egy ilyen látszólagos aktus legegalább néhány zsidó szavazó száját képes lesz befogni…
    Az én Édesapámat is onnan deportálták. Mégsem fogom be pofám… Ellenük szavazok.
    *
    - Az említett nőszemély nyilatkozatában (tegnep Klubrádió, Beszéljük meg) folyton arra tért vissza, hogy “azért voltak rendesek is, akik mentettek”.
    *
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  15. AZ ÖRDÖGI SZŐKE ANGYAL
    *
    Amúgy a Fid SS legfőbb relatívizációs felelőse és őrző fúriája, a maga Orbán személyi tanácsadói minőségében is Schmidt Mária.
    *
    A Holokauszt Múzeumot sem véletlenül suvasztották oda hátra, az Isten hátamögé, a Páva utca nevű sikátorba, hogy azt spontán véletlenül se láthassa meg senki – mint ellenpárját, a terrorházát – hacsak külön és véletlenül oda nem viszik az illetőt…
    *
    Az ő Terror Házának nevezett múzeumában viszont olyan arányban foglalnak helyet a XX. századi terror-nemek, ahogy az a valóságban nem volt, így .
    f e r d í t v e . e l . és . r e l a t i v i z á l v a . a valóságos arányt és az odacipelt évi . t ö b b – e z e r . tanuló, gyerek . s z e m l é l e t é t . a Holokauszt . i g a z . a r á n y a i r ó l. Ami abban az életkorban rosszul és . h a m i s a n . r ö g z ü l, az egy életre már úgy is marad.
    *
    Tehát ez Orbanisztán trükkje: finoman – de nagyon gyengén – eljátsszuk a szolidárisat a zsidósággal, miközben teljes mellbedobással támogatjuk, sőt gyakoroljuk a fasiszta restaurációt…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  16. Kemsei Lajos állitásával nagyon egyetértek.Annyit teszek még hozzá,hogy álnok,szem-és képmutató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Olvastam Niedermüller Péter nyilatkozatát, amelyben bocsánatkérésre szólítja fel Lázárt. Eközben az egekig magasztalja, hogy semmiféle kétértelmű dolgot nem tett a szélsőjobbal kapcsolatban. Wass Albert szobrának avatása akkor micsoda? Itt látható róla a kép a cikkben. Hamis hízelkedés nélkül nem megy a felszólítás? BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  18. Miért is van dupla v-vel ez az Albert?
    Az lenne a normál magyar név, hogy Vas Albert, mint vasból való Albert.
    Miért lett Wass Albertre átmoderálva? Mert ez német név, bárhogyan is nézzük.
    Tán csak nem azért, mert a németek f-fel ejtik a v-ét? Tehát, németesen mondva, Fasz Albert lett volna a mi Vas Albert honfitársunk (nem vasból való).
    Igazam van? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  19. A zsido gyerekekhez dr.Mengele is nagyon kedves volt, egeszen az utolso pillanatig, amikor meggyilkoltatta oket. Mikor ismerik fel a magyar zsidok a kormany mengele-kedvesseget?
    .
    Ha ezek annyira rokonszenveznek a zsido gyerekekkel, mivel magyarazzak a jelenlegi zsido gyuloletuket? A magyarorszagon elo zsidok legtobbje szinten gyerek volt – vagy meg gyerek sem volt a Holokauszt idejen…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  20. Mate, Ivan Tibor: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. A gets által közölt linken található szövegből egy mondat:

    “Az államtitkár politikusi tevékenységét mélységesen elítéljük: közreműködött a demokrácia, a jogállam és az alkotmányosság lerombolásában, a tulajdonbiztonság fölszámolásában, a nácikkal, a fasisztákkal, a szélsőjobboldallal azonban ismereteink szerint sosem vállalt közösséget.”

    Számomra ez nem csak több mint szerencsétlen, hanem elszomorító kijelentés…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. A legnagyobb disznóság, hogy az egyik Híradóban ott ültek azok a zsidók Schmidt Mária mellett, akik az arcukat adják ehhez a cirkuszhoz. Feldmayer Péter például, aki pár évvel ezelőtt még arra intette sorstársait, hogy ne menjenek március 15-ét ünnepelni. (mert állítólag megverik őket) Ami jobban érdekelne, hogy aki eltakarta az arcát az valóban Köves Slomó volt? Mert annak saccoltam.
    Hogy mi bajom van evvel az egész maszlaggal?
    Hát leginkább az, hogy nem más mint gusztustalan színjáték, amivel megtévesztik például a külhoni magyarokat. (Duna World angol nyelvű Hiradójai) amiben ez volt a több perces vezetőhír, közben az előbb említett arcokat lehetett látni, és azt hallottuk, hogy a Józsefvárosi Pályaudvar az elhurcolt zsidógyerekek emlékhelye lesz, -az, amit -gondolom- Orbán és Lázár, no meg Semjén kitaláltak.
    Az a Schmidt Mária, aki immár évtizede működteti azt a múzeumot, ami a történelemhamisítás legegyértelműbb példája.
    Elsők között néztem meg és hányingerem volt az egésztől. Az ávósok képével telerakott fallal, ahol gondosan meg volt jelölve Komlós János, no meg Bauer apja és azt hiszem Pető Iváné is.
    Természetesen ez is az igzsághoz tartozik, azonban amit reklamáltam és a mai napig reklamálok az nem más, mint az a tömény hazugság, hogy itt, ebben a hazában a zsidók tulajdonképpen háborítatlanul, szinte a béke szigetén éltek addig, amíg Eichmann és társai rá nem kényszerítették a talpig becsületes magyar népet arra, hogy kedvenc zsidajait deportálja és elgázosítsa.
    A mai napig egyetlen szóval sem állít ez a hazug hely emléket az ún. “hontalan zsidóknak” akik bizony az első európai tömeggyilkosság áldozatai voltak és innen hurcolták el őket az akkori magyar hatalmasok. Ez a dolog pedig 1941-ben történt és mindössze 2 hónapig tartott, és a végcél Ukrajna-Kamanyec Podolszkij volt.
    Ezekről a tényekről idősebb Karsai László, a fia Karsai László, Majsai Tamás, Szirtes Zoltán., Braham professzor írt részletesen, de mindezidág nem került be a köztudatba, pedig közel 20 ezer MAGYAR áldozatról van, volt szó.
    Hála Iványi Gáboréknak és az Evangéliumi Testvérközösségnek, Majsai Tamásnak és az idő előtt leváltott Harsányi Lászlónak (helyette Szita Szabolcs lett a kegyelt és azt a bizonyos béke szigetet ő emlegette), és mindenki előbb felsoroltnak, s annak a fiatalembernek, (Gellért Ádámnak) aki alig harmincéves kora ellenére többet tett az említett esemény feldolgozásáért -ráadásul igen komoly ellenszélben- hogy,Tőle, Tőlük erőre fog kapni még a maradék leszármazott és azok utódai. Nem lesznek elfelejtve, ebben egész biztos vagyok, és egyébként ő volt az is, aki feltárta az elmismásolt Csatáry ügy részleteit.
    Remélem, hogy minden józanul és tisztességesen gondolkodó ember (és főleg zsidó ember) átlát a szitán és nem hisz a ravaszul világra tekintő történésznőnek és az őt hatalmas pénzzel támogató újabb hazugság építmény kitalálóinak.
    Ez kérem a magyar Theresienstadt, lehet mutogatni a világnak, hogy milyen fantasztikus módon ápolják itt az elpusztított zsidók emlékeit, ugynakkor a színfalak mögött bármit megtehet a csőcselék zsidóval, cigánnyal, hajléktalannal, öreggel, beteggel, mindenkivel, aki “felesleges teher” hazánk jelenlegi urainak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Annyira undorító már ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. vontolla 2o13.o9.14.1o.2o

    +++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Látom, jól leszavaztatok. Ez önmagában nem zavar, de az igen, hogy azért szavaztatok le, mert szembesítettelek benneteket a ténnyel: Lázár János zsidó. Én, aki vállalom a zsidóságomat, hiszem és vallom, hogy nem tagadhatunk meg egy ilyen hétpróbás gazembert sem. Sőt: annál inkább elő kell segítenünk a csúfos bukását, mivel egy renegátról van szó. Gondolkozzatok el ezen, barátaim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. April 29. Tuesday | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos