Ronai and Ronai
AMERIKAI

Öngyilkos lett a wisconsini ámokfutó 2012. október 22. hétfő 19:10 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Öngyilkos lett a wisconsini ámokfutó
Milwaukee – Holtan találták meg azt a férfit, akit a vasárnapi wisconsini ámokfutás elkövetésével gyanúsítottak. A 45 éves Radcliffe Franklin Haughton öngyilkos lett abban a szépségszalonban, amelyben lövöldözött. A munkanélküli férfi feltehetően az amiatti felindultságában kezdett ámokfutásba, hogy a felesége a közelmúltban otthagyta. Az asszony a megtámadott Azana szépségszalonban fodrásznő volt.
.
A Milwaukee megyei kerületi bíróság október 8-án négyéves távoltartási rendeletet bocsátott ki Haughton ellen, mert családon belüli erőszakért feljelentés érkezett ellene. A férfi két héttel ezelőtt felhasogatta felesége autójának gumijait. Haughtonéknak két lányuk van.
.
A támadásnak rendőrségi közlés szerint három halottja és négy sebesültje volt, utóbbiak állapota nem életveszélyes. A kilétükről nem hoztak nyilvánosságra hivatalos információt. A hatóságok cáfolták azt a korábban kiadott tájékoztatást, miszerint a helyszínen házi készítésű bombát találtak volna.
.
Az Obama házaspár vasárnap a részvétéről biztosította az áldozatokat és hozzátartozóikat.
.
Idén ez már a második olyan lövöldözés volt Wisconsinban, amely több emberéletet követelt. Augusztus 5-én egy 40 éves fehér fajgyűlölő, Michael Page hat ember megölt, hármat pedig megsebesített egy Milwaukee-től délre található szikh templomnál.
.
2005. március 12-én a vasárnapi ámokfutás helyszínétől mintegy másfél kilométerre található Sheraton szállodában egy fegyveres, a 44 éves Terry Ratzman hét imádkozóval végzett egy vallási szertartáson.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Öngyilkos lett a wisconsini ámokfutó, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Bárcsak meg sem született volna..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Nem csökkenthető az ámokfutók száma, ha pszichiátriai vizsgálathoz kötnék a fegyver-engedélyeket???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Fegyvert feketen is lehet szerezni. Attol hogy nehezebbe teszik , csak a normalis embereknek nem lesz fegyvere. A bunosoke tkell “buntetni” nem az artatlanokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Ez az agyhalott évekig terrorizálta a feleségét. Elhagyta, mert nem adott más lehetőséget az együttélésre. Az ilyen erőszakos szar emberek gyávák még ahhoz is hogy egyedül halljanak. Remélem a pokolra jut.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Tíz évet kaphat 41 ezer dollárért 2012. október 13. szombat | AN

A szakszervezetek megtartanák Obamát 2012. szeptember 3. hétfő | AN

Náci dúvad mészárolt Wisconsinban 2012. augusztus 7. kedd | AN

Szikheket gyilkoltak Wisconsinban 2012. augusztus 6. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos