Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tíz évet kaphat 41 ezer dollárért 2012. október 13. szombat 22:47 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tíz évet kaphat 41 ezer dollárért
Milwaukee – Scott Walker wisconsini kormányzó volt munkatársát bűnösnek találták abban, hogy iraki és afganisztáni veteránok családja számára gyűjtött pénzalapot fosztogatott. Az összeg relatíve kicsi, ellenben akár tíz évet is ülhet miatta.
.
A milwaukee megyei kerületi esküdtszék bűnösnek találta Kevin Kavanaught abban, hogy több mint 42 ezer dollárt lopott a megyei állatkertben minden évben megrendezett Operation Freedom nevű jótékonysági esemény pénzalapjából.
.
Kavanaugh, aki Milwaukee megye igazgatójaként dolgozott Scott Walker munkatársaként a wisconsini republikánus kormányzó első négy évében, tíz év börtönre és 25 ezer dollár pénzbüntetésre számíthat. Ítélethirdetés december 7-én lesz.
.
A 62 éves férfit, aki az Operation Freedom mellett működő Bíbor Szív Katonai Rend jótékonysági szervezet pénztárosaként dolgozott 2006 és 2009 között, Walker nevezte ki a megyei veteránszolgálati bizottságba.
.
Hasonló bűncselekménnyel gyanúsítják a kormányzó másik közeli emberét, Tim Russellt is, aki a vád szerint 21 ezer dollárt lopott az adományokból, majd a pénzt a Karib-tengeren és Hawaiin dorbézolta el. Az ő tárgyalása decemberben kezdődik.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Tíz évet kaphat 41 ezer dollárért, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Nem kene ezen csodalkozni,hiszen az ilyen jotekonysagi,jotekonykodasi szervezetek mind “fedoneve labas” .Tolvaj naplopok gyulekezetek,akik kihasznaljak az allampolgarok jo szivuseget es kulonosen a hiszekenyseget….
    Szerintem aki lebukik azt sulyosan meg kene buntetni…10 ev nem eleg……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Mi lett az iszap-károsultak részére összegyűlt pénzzel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Ez a fajta csalas ugyanolyan csalas mint a pilotajatekok, vagy a hatalmas hozmot igero albefektetesek. A buntetes aljon aranyban a buntettel. Ez igy egy nagyon eltulzott dolog.
    Nem minden jotekonysagi szervezet ilyen. Az igaz hogy a szervezet mukodesehez is kell valamekkora osszeg es az gyakorta a adakozok penzebol kerul fedezésre, de a legtöbb jotékonysági szervezet teljesen nyitott elszámolást végez, és nem igaz hogy mindegyik korrupt lenne. Persze korruptsággal megvádolni MINDEN szervezetet, pont egy megfelelő kifogás hogy soha senkinek semmit ne adjunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Csacsicska
    2012. október 14. vasárnap
    02:31
    Az iszap-károsultak részére összegyűlt pénzt elsikkasztók is megérdemelnek minimum 10 évet valamelyik szigorú börtönben (ilyen talán már csak Oroszországban van a környéken). Harmadolás nélkül, mert tragikus sorsú áldozatok elől lopták el a pénzt. Persze a pénz visszafizetése és a büntetés megfizetése mellett.
    Sajnos ebből nem lesz semmi. A következő kormányok sem fognak elszámoltatni, hogy őket se számoltassa el senki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán megvásárolja az amerikai sajtót 2012. december 6. csütörtök | AN

Rogán a belvárosi korrupció császára 2012. november 11. vasárnap | AN

Orbán a mi pénzünkből oligarcha 2012. november 11. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos