Ronai and Ronai
AMERIKAI

Utódpártja újjáalakítja az MDF-et 2012. szeptember 29. szombat 23:50 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Utódpártja újjáalakítja az MDF-et
Budapest – A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) rendkívüli országos gyűlése egyhangúlag úgy döntött, hogy megkezdi az MDF újjászervezését. A két szervezet a jövőben pártszövetségben dolgozik majd tovább, a választásokon a JESZ indul az MDF támogatásával – közölte az MDF újjáalakításával megbízott Horváth István.
.
A Magyar Demokrata Fórum újjáalakulásának igénye „napjaink durva, kiüresedett és vezérelvű közéleti stílusával szemben fogalmazódott meg” – olvasható az anyagban, amely utal arra, hogy a két szervezet a számára „hagyományosan mintaadó” CDU-CSU pártformáció szervezeti rendjéhez hasonlóan alkot pártszövetséget.
.
Makay Zsolt, az MDF elnöke 2011 márciusában, az MDF országos gyűlésének szünetében jelentette be, hogy a párt az év április 8-tól Jólét és Szabadság Demokrata Közösség néven folytatja tevékenységét.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 5 szavazatból)
Utódpártja újjáalakítja az MDF-et, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(64)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

64 Reader’s Comments

  1. Elegett gyergyabol mit lehet osszeszedni meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. ” Melegítve nem jó a csók és a húsleves…”

    / G. Hoffy /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  3. Forgácsolnak, vagy összefognak? :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Abból a szempontból igazuk lehet, hogy az MDF már egy bevezetett név, és ha bármilyen értelmes lózungot illesztenek hozzá ez az ismertség szavazatokat hozhat. Egy megvásárolható lufi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Ez nekem hitelesebbnek tűnik, mint amikor a Csintalan akart egy tisztességes baloldali napilapot csinálni. Sok sikert kívánok hozzá! Szükség van egy normális jobboldali pártra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  6. Kutyából nem lesz szalonna. Én még emlékszem, hogy 1993.-ban az MDF segédletével és politikusainak részvételével temették újra Horthy Miklóst.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  7. “Szükség van egy normális jobboldali pártra.” Báthory Ödönke! Az MDF szerinted normális?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. Jön az ujabb LMP!!!. Azonos célokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. Tölgy:
    Nem tudom. Arra emlékszem, hogy akkoriban HITgyülis voltam, és hogy valami szektakampány ment ellenünk akkoriban. Nem tudom, hogy mennyiben volt a központi hatalom utasítása ez a dolog. De abban biztos vagyok, hogy legalább a demokrácia látszatára ügyeltek, nem nevezték ki mindenhová a csókosaikat. Nem vesztek össze mindenkivel. Sőt! Velük még meg lehetett egyezni fontosabb kérdésekben, példul a Köztársasági Elnök személye. Akkor még a két oldal szóbaállt egymással. Azokkal lehetett. Olyan jobboldalt szeretnék, akikkel lehet tárgyalni, akik nem utasítanak el élből mindent, ami máshonnét jön.
    Erre látok esélyt abban a jobboldalban, amit kultúremberek csinálnak. Nem pedig kimosakodott kocsmai verekedők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  10. Gets:
    Az új választási törvény nem hagy időt sem teret a taktikázásra. Rögtön az elején meglátjuk, hogy kivel fognak össze és kit utasítanak el. És akkor kiderül, hogy forgácsolnak-e, vagy összefognak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. #
    Báthory Ödönke
    2012. szeptember 30. vasárnap
    09:01 Ha az MDF esetlegen bejut a parlamentben a kormányalakítás kapcsán az MSZP vagy a Fidesz mellé állna? Melyiknek van nagyobb esélye? Én akkor utáltam meg az MDF-et amikor 19993.-ban újra temették Horthy Miklóst és ennek következményét jelenleg is érzi az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  12. Az antiszemitizmus, a nacionalizmus az Antal kormány, az MDF kormány idején szabadult ki a palackból: ” Lélekben 15. millió magyar miniszterelnöke vagyok” Horthy Miklós újratemetése az Antal család, az akkori MDF vezetés és kormány tagjainak részvételével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  13. Majd ha az MDF jelenlegi elnöke leönti festékkel a Horthy szobrot akkor talán hiszek nekik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  14. “Köszönjük” MDF, hogy a hóhér földi maradványait 1993.-ban hatalmas média eseménnyel fűszerezve Magyarországra hoztátok és Kenderes azóta nyilas, náci zarándokhely és lassan az egész ország az lesz:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  15. Az MDF-nek “köszönhetjük”: http://www.youtube.com/watch?v=7fIMYYUBuyo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  16. Tölgy:
    Az a helyzet, hogy ez a mostani törvény már addig se engedi a kétségeket. Most az első (és egyetlen) forduló előtt kell komolyan összefogniuk azoknak, akik a FIDESZ (azt jelenti, hogy hűség, hehehe) leváltását akarják. Aki váltani akar, az összefog, aki nem, az lapul az utolsó pillanatig. És aki nem fog össze, az a FIDESZ szekerét tolja. Ez eléggé egyértelmű. Ennyi haszna van ennek az új szemét választási törvénynek: nagyon letisztítja a pályát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  17. Már nen is tudom,hányadszor mondom el.Magyarországon sosem volt,nincs és nem is lesz normális jobbközép. .Aki nem hiszi olvassa el Márai Sándor naplóját.
    Én még nem találkoztam olyan jobboldalival aki nem lett volna vagy antiszemita vagy PIACELLENES vagy Amerikellenes vagy mindez együtt.Árad belőlük a pos
    hadt,dohos nacionalizmus,Wass Albert, árpádsáv:És most NEM a jobbikosokről
    meg a gárdistákról beszélek. Normális, modern ,eurpai,keresztény ,jobboldali….
    Csak egy példát mondjon bárki is (Olyan példát nem kérek,aki csak időlegesen
    is orbán szekerét tolta. Az már NEM LEHET HITELES soha többé!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Azoknak ajánlom, akik azt hiszik, ez a Makay valami, esetleg valaki, vagy legalábbis lehet:
    http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/itthon/jolet-es-szabadsagra-valtoztathatja-nevet-az-mdf.html
    “Makay Zsolt arról is beszélt, hogy Orbán Viktor miniszterelnökben sokan Antall József utódját, a tiszta és az új nemzedék közös emberét látták. Szavai szerint a kormányfő az új nemzedék „alapító atyja lehetne”, amire megvolt és meg is van minden esélye. A pártelnök azt mondta, hogy Orbán Viktor viszont láthatóan fáradt és a múlt nemzedék fogságába esett. Kijelentette, hogy a miniszterelnököt a „tehetségtelen és az irigy nemzedék közül” sokan láttatják „diktátornak, a demokrácia felszámolójának”. Makay Zsolt úgy fogalmazott, hogy a kormányfő egyszerűen csak fáradt, mert „az elmúlt nemzedékkel való egyeztetgetések, a demokratikus mechanizmusok joggal fárasztják és joggal érezheti feleslegesnek ezeket”. Leszögezte, hogy az új nemzedék viszont tiszteli a demokráciát, a szabadságot a magántulajdont és a piacgazdaságot, „ezért mi most tisztelettel és alázattal kérjük: gondolja újra”.”

    Ez egy gerinctelen talpnyaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. bamba
    2012. szeptember 30. vasárnap
    09:51
    Ezek a mondatok a forgács röpködését vetítik előre. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Remelem az egyseges akarat helyett elindul vagy 40 pårt a vålasztåsokon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  21. Na erről irtam az előbb. A makaizsolt tipikus példánya a magyar jobboldalinak.
    Persze vannak konzervativ gondolkodásúak (Normális országban én is az lennék.
    ,itt meg kényszerbaloldali vagyok),DE azok NEM jobboldaliak!!!!
    Lehet, hogy hitler is csak (nagyon) fáradt volt?Ez a makai…..,hogy nem szakad
    rá az ég???Úgysem lesz ebből semmi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Nincs jobboldal ebben az országban, a végéletekig szétforgácsolt nemzet sorsát nem ez a revitalizált, forráshiányos párt fogja megoldani. MSZP, LMP, DK összefogás kell, Bajnait kinevezni kormányfőjelöltnek, de minél későbben, hogy addig se amortizálja le teljesen a vicsorgó, szolgai jobber sajtó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Ismétlem: Én csak akkor hiszek az MDF elnökének, ha festékkel leönti a Horthy szobrot és rá tesz a szoborra egy táblát., hogy Tömeggyilkos! Annak a pártnak a vezetője nem pofázzon nekem demokráciáról amely párt újratemette Horthy Miklóst. Magyarországon nincs normális európai jobboldal.mindegy, hogy milyen néven futtatják magukat egyes pártok. Az egész magyar jobboldal egy bűzös trágyadomb és nincs kivétel. Példát vehetnének a francia és a német jobboldaltól. Azonban hol vannak ezek azoktól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  24. A határon túl normális európai jobboldali pártoknak tekintem a Híd-Most pártot amelyet Bugár Béla alapított és az RMDSZ-t is. Nem véletlen, hogy a Fidesz éppen ezen pártokat igyekezett gyengíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Magyarországon azonban nincs normális európai jobboldal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  26. Focihoz értő tagjuk lesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. Ha már jobboldal: Én el tudnám képzelni Magyarország miniszterelnökének Bugár Bélát, aki ellen a Fidesz a Magyar Koalíció Pártjával közösen rengeteg mocskolódó kampányt folytatott. Orbán betegesen fél Bugár Bélától és a Fidesz pénzt nem sajnálva a legocsmányabb eszközökkel próbálta a Felvidéken lejáratni Bugárt. Bugár ugyanis szembe fordult a magyar nacionalizmussal akkor amikor egy közös magyar-szlovák pártot alapított. Nem hívják meg a határontúli magyarokkal kapcsolatos egyeztetésre sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Igen, még azóta is folytonosan hiányzik egy józan hang a parlamentből. A Viktorék Rákosit is megszégyenító módon szétszalámizták az ellenzéket, vagy magukhoz ölelték a gerincteleneket (ők azóta is ott tündökölnek az úr jobbján és ha lehetőséget kapnak rá, akkor benyalnak). Az MDF eltüntetéséhez legaktívabbann a JESZ alapítói járultak hozzá. Nem az volt a bajuk, D.I. ott van és valamit nem jól csinál, hanem az, hogy nem ők vannak ott, majd szétfeszítette őket a palotaforradalom vágya, igaz ezt a tüzet bőven szította Fidesz is, majd amikor sikerrel elsüllyesztették az MDF hajóját, érdekes módon egyikük sem kapott meghívót a gyorsnaszádra. Bő kettő évvel ezelőtt az MDF 75 kőrzetben nem tudta összeszedni az induláshoz szükséges kopogtatócédulákat. A derék JESZ-es fiúk ebben élenjártak, úgy elvoltak foglalva a belső ellenzéki szerepükkel, hogy már csak arra maradt idejük, hogy elvágják maguk alatt a fát. egy érdekes matematikai adat: ha az MDF minden körzetben tudott volna indulni, akkor ma majdnem 7 %-os pártként ott lenne a parlamentben és a fidesznek nem lenne meg a 2/3-a. Na, de, egy szép napon teljesült nagy álom, eltüntették a süllyesztőben az MDF-t, Dávidot, Herényit meg a többieket és végre a patkányok átvehették az irányítást. Aztán, viszonylag gyorsan, egy ismét szép napon rájött a világ, hogy a lánglelkű patkány-forradalmárok fejéből kurvára hiányzik a patkányokra jellemző inteligencia, a fejük csak falbontásra alkalmas. Mit akarnak azok újraalapítani?!?!?!? az MDF-t??? na ne!!!! Fel lehet sok mindent róni az MDF hibája ként, főleg a kezdeti tapasztalatlanságot, az akkori magyarországi változásoban rejlő példa nélküliséget (nem volt honnan másolni). De volt egy nagyon nagy tévedésük: nem vakarták le magukról a rájuk rakódott sallangot, el kellett vona zavarniuk a p.c.ába őket, a sok tehetségtelen, simulékony karrieristát, akik később a többi pártokban bukkantak fel bukkantak fel és ezt a makayt is az anyjába kellet volna visszazavarni, állandóan ott dörgölődzött a Dávid és a Herényi körül, végig mindennel egyetértett, majd szép csendes aknamunka után kikiáltotta sunyi király királyságát.
    Novi56

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Tölgy
    Bugár magyar,DE nem magyarországi!!Ja, hát külföldről én is tudok mondani példákat ezerszámra normális jobboldalira. Itthonról mondjon bárki,egyet is!.
    A dohos ,korszerűtlen,punnyadt Antall József pedig méltó szálláscsinálója volt
    ennek a mai horthysta, elmebeteg kurzusnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  30. Nekem sok szlovákiai magyar ismerősöm, mi több barátom van. Ott minden normális ember Bugár Béla pártját támogatja. Aki egyébként az egyik legelismertebb szlovákiai politikus. Nyilván Magyarországon nem találná a helyét, de jólesik arról álmodozni, hogy valamikor ilyen miniszterelnökünk lehetne. (Nem lesz.) Na de ki a f. az a Horváth István? És melyikőjük jesz a bajojojszági pájt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Ezek a képen, és gondolom az új pártemberek is balfékek. Kiscserkészek piktorékhoz képest, és ráadásul bigott téveszmék rabjai. Piktorék nem téveszmések, ők tudatos gazemberek.
    Dávid Ibolyának van esze, még ha egyszer-kétszer a politikai játszmákban rosszra, vagy rossz kényszernek engedve használta is. Ha ő támadna fel segítőivel, ők tehetnének valamit a jó ügy érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. #
    Barry1
    2012. szeptember 30. vasárnap
    10:42 Bugár Béla felveheti a magyar állampolgárságot, igaz e miatt le kellene mondania a szlovák állampolgárságról és a szlovák parlamenti képviselőségről is. Azonban, ha Ő állna az itthoni demokratikus ellenzék élére, akkor lehetne összefogás és Ő valóban képes lenne legyőzni Orbán Viktort. Bugár jobboldali ugyan, de nem antiszemita és nem nacionalista. Azzal, hogy létrehozott egy magyar-szlovák közös pártot amely bejutott az ottani parlamentben bizonyította, hogy Trianon emlegetése helyett az európai párbeszéd híve. Európában is támogatják a politikáját. Orbán Viktor határon túli politikájával is többször keményen szembeszállt. Ezért Budapesten a kormány körök egyáltalán nem fogadják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. ” Bugár a Fidesz politikáját kritizálta

    2011. december 27. 13:36

    A Híd magyar-szlovák párt és a Fidesz között nincs semmiféle kapcsolat – szögezte le Bugár Béla, a Híd elnöke.

    „A Fidesz döntött úgy, ahogy. Mi ezt tiszteletben tartjuk, még ha azt gondoljuk is, hogy ezt nem jól teszi. Benne voltunk a kormányban, vannak információink, lehettünk volna ún. közvetítők, de ez az ő döntésük. A mi választóink Szlovákiában élnek, úgyhogy ezzel többet már nem törődünk” – jelentette ki Bugár Béla abban az interjúban, amelyet a SITA pozsonyi kereskedelmi hírügynökség közölt kedden.

    A politikus úgy véli, hogy Orbán politikáját több dolog is befolyásolhatja, például a magyarországi szociális és gazdasági helyzet. „A választójoggal járó magyar állampolgárság témája segíthet Orbánnak. Nem itt, nem Szlovákiából, de Romániából és Szerbiából, ahol több százezer embernek van választójoga. Tehát teheti mindezt a saját érdekében is. Engem, ha Magyarországon élnék, zavarna, hogy azok az emberek, akik nem ott fizetik adóikat, s nem ott élnek, egyszerre csak valamire utasítanak. Ő további négy évig kormányozni fog, holott én valami mást akartam” – fejtette ki Bugár. Úgy véli: nem sokban járult hozzá a problémák megoldásához az, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerzett a parlamentben.” Bugár Béla egyik 2011-gyes nyilatkozata. Erre az emberre Magyarországon lenne szükség, mert Ő le tudná győzni Orbánt. Azonban kérdés: Ott hagyná e Szlovákiát. az ottani politikai karrierjét? Ugyanis ahhoz, hogy a magyar demokratikus ellenzék hiteles vezetője, miniszterelnök-jelöltje legyen át kellene költöznie Magyarországra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Avi:
    Hámá minden lapulevél alatt LMP terem ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Hóbagoly és társai nevetséges és elfogadhatatlan ,Fidesz seggnyaló párt már van , nem kell több ,ha meg csak azért alakulnak ,hogy az ellenzéket megosszák akkor értem mert ugye van az a pénz…………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Ki a f. akarja tudni, hogy ki a f. ez a Makay? Tomika, halljátok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Azok ott hárman a képen igazi jobboldali díszpintyek. Azt nam lehet elvitatni, hogy a mai fideSS bandánál sokkal tiszteségesebbek. Egyik sem lopott annyit, mint a csuti-banda. Egyik sem antiszemita. Az MDF-et sem ők vitték csődbe. Az csődben volt már Antall halálakor is. És ha sikerül nekik összegrundolni valami nem szélsőjobb pártot, akkor a fasiszta csuti bandától elvehetnek egy rakás olyan jobbpldali szavazót, akik csak kényszer fityisz-támogatók. Ők lesznek a jobboldal LMPje. Így talán hozzájárulnak a csutipárt bukásához..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  38. Nyul György,
    Amit irtál az csak a szegény,megboldogult Szabó Ivánra igaz. A másik
    kettő igazi féreg, fideszes se…..yaló!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. #
    Nyul György
    2012. szeptember 30. vasárnap
    21:39 Egyik sem antiszemita? Ugyan márt! Boros Péter belügyminiszterként, állítása szerint magánemberként ,részt vett Horthy Miklós temetésén és a Magyar Televízióban nyilatkozatában dicsőítette a temetés kapcsán azt a Horthy Miklóst akinek a kormányzósága alatt elfogadták a zsidótörvényeket. Vén sunyi antiszemita az öreg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. “1965-ben a Délpesti Vendéglátóipari Vállalathoz került, melynek áruforgalmi igazgatóhelyettese lett 1971-ig, majd annak igazgatójává nevezték ki, mely pozícióját egészen 1989-ig töltötte be, ekkor vonult rövid ideig nyugdíjba.” Nagyon elvolt nyomva és üldözve volt a Kádár rendszerben Boros Péter. Azok a piszkos kommunisták egészen az igazgatói pozícióig üldözték. Szerintem a kommunista rendszerben nem volt rossz dolog egy állami cégnél igazgatónak lenni. Most meg a TV-ben arról panaszkodik, hogy Őt a Kádár rendszerben mennyire elnyomták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. készül a kdnp váltópártja?
    NyulGyörgy, írod hogy nem loptak annyit mint a fidess. persze hogy nem, de ez erkölcsi alapokon nyugodott. nem volt 2/3, nem firkáltak új “alkotmányt” az önkormányzati képviselők 96%-a nem az ő pártjukat erősítette, stb., stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Tölgy
    1965- 1977-ig a Dél -pesti vendéglátóipari vállalatnál dolgoztam. Boros tényleg nem
    volt párttag és mindenki tudta, hogy templomba jár.Engem személyesen védett meg a vállalati párt titkártól,aki állandóan cseszegetett, hogy lépjek be a KISZ-be.
    (Nem léptem.)Nagyon rendes, nagyon humánus igazgató volt.Később a politika
    megbolonditotta és mára egy szánalmas,szenilis,elfogadhatatlan nézeteket valló
    vénember lett. Nagyon kár érte!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. bocsánat most olvastam vissza: “hogy nem, de ez erkölcsi alapokon nyugodott.” lemaradt a “nem”
    helyesbítve:hogy nem, de ez NEMerkölcsi alapokon nyugodott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. #
    Barry1
    2012. október 1. hétfő
    10:20 Lehet, hogy nagyon jó igazgató volt, de egy állami vállalat igazgatója ne mondja már, hogy az akkori rendszer üldözötje lett volna. Lehet, hogy formálisan nem volt pártag, de ahhoz, hogy valakit abban a rendszerben kinevezzenek igazgatónak, kellett az MSZMP jóváhagyása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. #
    Barry1
    2012. október 1. hétfő
    10:20 Boros Péter azt nyilatkozta, hogy őt a Kádár rendszerben üldözték. Mint írtad hagyták, hogy járjon templomba és szabadon gyakorolhatta a vallását. Mindezek mellett nagyon hosszú ideig egy állami cég igazgatója volt, nagyon jó fizetéssel. Milyen elnyomás volt ez? Tudom, hogy Szűrös Mátyás és Pozsgai Imre is nyilatkozták, hogy őket a Kádár rendszerbe elnyomták. Szegény elnyomottak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Persze,hogy nem volt elnyomva., ez hülyeség.Pontosan ezért irtam,hogy a politika bolonditotta meg,de az tény,hogy akkoriban igazi úriemberként viselkedett és messziről kiritt az akkori “szokásos “suk sükölő tapló párt-káder vezető közül.
    Az akkori pozicióját és magas fizetését meg nem kell szégyelnie. Megérdemelte!!
    A tejes politikai szerepe ,főleg,amennyi hülyeséget mostanában nyilatkozik
    ,na az szégyen. Nekem ,aki47 éve ismerem,pedig nagyon szomorú ezt látni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  47. JESZ, mint Jeszenszki. Na ne má nagykövet úr!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Egy normális jobbközép pártot kellene létrehozni, de ez nem fog sikerülni a régi MDF-esekkel. Tán elfogyott a Boros-Horváth- Dávid Ibolya-sok összelopott vagyona? Szükségük van újra a húsos fazék közelébe kerülni a nagy merőkanállal? Következik a Torgyán az ÚjKisfarmer Pártjával, már mondogatja, hogy állandóan tömegek noszogatják őt a visszatérésre. UramIsten! És még azt hittük ennél már nincs lejjebb! De van , addig míg ez a tetű politikus generáció ki nem pusztul, addig mindig lesz még lejjebb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Tölgy 2012. október 1. hétfő 09:48
    Szia
    Emlékszel még a vitézséggel kapcsolatos problémádról.
    Ne csodálkozz Boross Péteren, hiszen ő Horthy korában
    a kőszegi kadétiskolában kapta a fegyelemre nevelést.
    Büszke is rá. Többször eldicsekedett vele.
    Nem hiába kapta funkcióit az MDF-ben és a kormányban.
    Később OV tanácsadója is volt. Természetes, hogy a
    Horthy-féle talajon áll.
    Itt a túlavasúton lakó vitéz kismiska volt Borosshoz képest.
    Hiszen ezt az ember besorozták mint a többi bakát és az
    I. világháborús sebesülése okán lett vitéz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. #
    Túlavasúti
    2012. október 2. kedd
    12:41 Na de azért elfogadta a kommunistától az igazgatói kinevezést, az ezzel járó előnyöket, magasabb fizetést. Igazgatóként biztos jobban élt a Kádár rendszerben, mint egy egyszerű munkás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Bokros Lajost froclizza a JESZ 2012. december 11. kedd | VIA

Bizonytalanok táborában az ATV tulajdonosa 2012. november 4. vasárnap | AN-álláspont

Első fokon veszített a Fideszes polip 2012. április 28. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos