Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bokros Lajost froclizza a JESZ 2012. december 11. kedd 7:54 | VIA

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bokros Lajost froclizza a JESZ

Budapest – November 23-a óta Bokros Lajos háza előtt sátorozik a JESZ néhány fiatal aktivistája, hogy visszaköveteljék a korábbi pénzügyminisztertől az MDF színeiben 2009-ben megszerzett Európai Parlament (EP) mandátumát. A mandátum visszavonására tett kísérlet megalapozatlan.

Bokros Lajost a választók szavazatai juttatták az EP-be. Habár az MDF delegálta, de – ismeretlenségüknél fogva – nem a jelenlegi utódpárt, a JESZ választmánya döntötte el, ki képviselje őket Strassbourgban. A következő EP választásra már csak másfél évet kell várni, és indulhatnak a megmérettetésen a JESZ rátermett képviselő-jelöltjei.

A Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) tavaly tavasszal kezdte meg az MDF újjászervezését, azóta új néven folytatja tevékenységét. ”A két szervezet pártszövetségben dolgozik, a választásokon az MDF támogatásával majd a JESZ indul” – közölte tavaly ősszel az MDF újjáalakításával megbízott Horváth István.

Azóta sem hallatták a szavukat, kivéve, ha a két párt szervezeti vagy pénzügyi torzsalkodásaikról adott hírt a sajtó. A 2010-es parlamenti választás fiaskója és Dávid Ibolya pártelnök – az utóbbi másfél évtized egyetlen bátran kiálló jobboldali politikusa – visszavonulása után a párt és utódszervezetének politikai szerepvállása, vele együtt a párt társadalmi és politikai jelenléte szinte teljesen megszűnt. Most akarják pótolni. De hogyan?

Dávid Ibolya pártja Bokros Lajossal “szövetkezve” sikerre vitte az MDF színeiben lehetséges EP mandátum megszerzését. Bokros Lajos neve hívó- és húzószó volt a választóknak, emiatt jutott EP mandátumhoz. A JESZ a korábbi strassbourgi képviselet jogosságát talán nem, de birtoklását  kétségbe vonja, emiatt Bokros Lajostól visszaköveteli mandátumát az utódpárt vezetősége és aktivistái. Milyen alapon?

Arra hivatkoznak, hogy Bokros az MDF-es ”Nyilatkozat” aláírásával vállalta, hogy visszaadja képviselői mandátumát, mivel a Magyar Demokrata Fórum Alapszabályzata 54.§ és 63.paragrafusát, valamint a párt Választási Szabályzata 20.§-át tudomásul vette. Bokros Lajos a fenti paragrafusok tudomásul vételét 2009. február 28-án a Nyilatkozat aláírásával hitelesítette.

Csakhogy az Alapszabályzat fent említett paragrafusai mindvégig az MDF képviselő-jelöltjeire vonatkoznak. Bokros Lajos 2009 nyara óta, immár három és fél éve nem EP-képviselőjelölt, hanem az ország és az MDF képviseletében teljes jogú tagja az Európai Parlamentnek. Ki tehet róla, hogy az elődpárt kimanőverezte magát a politikai életből, és az utódpárt Bokros Lajos helyett más személyt küldene a posztra ? A választás joga 2009-ben a választókat illette, ami emiatt nem a jelenlegi pártvezetés döntési jogköre. Bokros Lajost a választók juttatták mandátumhoz, és nem a mindenkori pártvezetés szavazatai. Bokrosnak nincs joga lemondani EP mandátumáról, mert választói megbízatást lát el. Ennyit közéleti szerepvállalásnál illene tudomásul venni.

Milyen képviseletet képzel el magának a JESZ külföldön, amikor a hazai politikai pályán évek óta nem voltak képesek hitelesen megszólalni, netán szociális vagy gazdasági kérdésekben nyiltakozni, állást foglalni? Az utóbbi években alkalom lett volna elég, de nem éltek vele.

Talán Bokros Lajosnak a mandátuma megtartásán kívül  más “bűne” is van a JESZ szemében. 2012. november 19-én  a sajtóban meglebegtették, hogy Bokros Lajos konzervatív pártot készül alapítani, ami nyilvánvalóan a JESZ konkurrenciája lehetne. Régi szokás szerint gyorsan le kell járatni és tüntetni kell ellene külföldön, belföldön. A stassbourgi táblás felvonulás és a hazai pártalapítás lebegtetése után pár nappal elkezdték a JESZ-es ifjak a sátorveréses, tiltakozó-táblás tüntetést a házánál, amit azóta is elszántan folytatnak.

Bokrosék háza előtt tüntetni nincs sok értelme, mert nem jogos a JESZ mandátum-visszakövetelése. A családfő egyébként sem ott tartózkodik, hanem párszáz kilométerrel nyugatabbra. A családja nyugalmának zavarására nincs okuk a fiataloknak. Van viszont más lehetőség:  az egyetemista fiatalok tüntetéssorozatot terveznek a következő napokban is. Csatlakozókat biztosan szívesen fogadnak, akár a JESZ zászlaja alatt is, hogy végre-valahára bekerüljön az újjálakult párt neve a köztudatba.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 32 szavazatból)
Bokros Lajost froclizza a JESZ, 4.8 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Bokrost nem a JESZ, hanem a miattuk MDF-től és SZDSZ-től elpártolt és a vele szimpatizáló más magyar állampolgárok küldték az Európai Parlamentbe! A JESZ-nek ehhez semmi köze, valószínűleg az MDF elfoglalásáról álmodoztak akkor, amikor a Bokrosra szavazók leadták voksaikat.
    Az MDF újjászervezésén munkálkodók tevékenysége gyakorlatilag az MDF magyar politikai palettáról való eltüntetését eredményezte. Ha ez volt a céljuk, akkor nagyon jó munkát végeztek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  2. A diákok aligha tolerálnák akár a JESZ zászlaját is, amikor a fellépésük pártsemlegességét eleve egyértelművé tették. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. Ezt nem osztom az FB-re, nem kapnak ingyen-reklámot. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Ez a JESZ-es fiatalság nyugodtan beléphetne az LMP-be ha nem akarják nyíltan felvállalni a fideszes mentalitást és stílust miközben papolnak a demokráciához való hatalmas elkötelezettségükről. Kíváncsi vagyok van köztük olyan aki egy szót is tudna szólni Bokros EU parlamenti munkájáról, de ezt a kérdést nem gondolom komolyan! Ez jóval magasabb szinvonalat kívánna mint amit ők képviselnek.
    Ha valakinek nincs elég esze vagy tehetsége értelmes gondolatokkal kiemelkedni a tömegből még mindig boldogulhat lelkesen hőbörögve, fideszes stílusban értelmes emberek sárba rántásával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Én ezeket az akciókat is a TGM megnyilvánulások mellé helyezem. Lehet hogy csak a pártjuk nevét akarják tudatosítani a nagyérdeműben.Ha nem így lenne, akkor eredetibb, és eredményesebb ötlettel is előállhattak volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  6. Deutsch Tamást plagizálva : ki a f. sz az a JESZ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  7. Szerintem pedig inkább Orbán Viktor háza előtt kellene sátorozniuk, majd átmenni Kövérékhez, Áderékhoz, Simicskáékhoz, s így tovább.
    Ugyanis lenne miért, ellentétben Bokros Lajos esetében.
    .
    Egyébként, ha például szakértői kormány alakulna, akkor abban biztosan helyet adnék Bokros Lajos úrnak is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  8. “…A következő EP választásra már csak másfél évet kell várni, és indulhatnak a megmérettetésen a JESZ rátermett képviselő-jelöltjei…”
    .
    - Hahaha… a RÁTERMETT KÉPVISELŐJELÖLTEK…. már ez a hatalmas furfanggal kitalált nickname is, hogy “jesz” (gondolom, az angol “yes”, azaz, “igen” szóra referálva, szóval, már ez is mutatja, hogy nem akárkikkel van dolgunk!
    .
    Szánalmas kretén banda ez is, látszattevékenységet sem képesek folytatni, azon felül, hogy teljesen érthetetlen- értelmezhetetlen műbalhét rendeznek Bokrosék háza előtt.
    .
    Azért ez választási programnak, de még kampánynak is igen karcsú.
    .
    “Jesz”…. hehe… idióták. Nem több ez, mint pár, feltűnési mániában szenvedő, tehetségtelen noname hisztije, hátha valaki észreveszi őket.

    .
    Pffff…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. telekis:
    .
    - OrKbán és prostituáltjai luxuskastélyai előtt nem lesz semmiféle tüntetés.
    .
    A felcsúti aberrációhalmaz maffiája azonnal szétveretné az egészet a rendőrökkel.
    .
    Ami egyébként elég vacak ügy, mert a rendőrök nagy része is kötélre kívánja orKbánt és kitartottjait… na erre varrjon gombot bárki is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. MDF és JESZ :
    Marakodó kis hungaró-senkik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. Kell a zsíros állás nekik Brüsszelben, csak dolgozni nem akarnak érte. Azt gondolják ez a legkönnyebb, leggyorsabb út. Gondolom ha Bokros a keresetének felét befizetné a pártnak, akkor nem lenne itt semmi gond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. bumburi: Bocs, de nem értem a TGM hasonlatot. Ő is visszaköveteli valakinek a mandátumát? Lemaradtam volna egy brosúrával? Vagy csak az a közös nevező, hogy “őtet se szeressük?” (Én igen.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. emigrant
    Nem szólítottam fel senkit,hogy ne szeresse TGM-et! Csupán anonymmal vitáztunk egy másik helyen,és azért írtam. TGM nem visszakövetel, hanem zavaros eszmefuttatásokkal szórakoztatja a nagyérdeműt.
    Őtet szeressed nyugodtan.
    Szerintem itt még Te nem olvastál olyat, hogy kit igen, és kit ne szeressünk.
    Vélemények vannak. Kinek ilyen, kinek olyan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. maradtál volna távol Bokros uram,megcsaltad Ibolyát .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (14 szavazatból)
  15. Nahát ! . . . /ahogy Culombo szokta mondani a filmjeiben /, merthogy ez a név is: JESZ ? A hülyék, nemhogy örülnének, hogy valamikor volt egy olyan párt, amely – Bokros Lajos aktív szereplésének köszönhetően – képviselőt küldhetetett az EU-ba.
    Komolyan kérdezem: lesz még kis hazánkból normális ország ?
    Tudom : fejtől büdösödik a hal! . . . dehát a végén mindenki rohadni fog ?
    Nagyon rosszkedvű vagyok.

    Komolyan kérdezem : lesz még kis hazánkból egy normális ország ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. Miért kapja Bokros Lajos a fizetését? Az őt delegáló párt nem létezik.
    Ez egy talpig becsületes és erkölcsös ember,
    mondá Brutus és ők bizonnyal derék férfiak,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (12 szavazatból)
  17. Gonoszka
    “Az őt delegáló párt nem létezik.”
    .
    Az lényegtelen, hogy mi lett a párttal az évek eltelte alatt, mivel a delegáló ország még létezik és uniós tagállam is maradt. Az unióban nem pártok a főszereplők, hanem a tagállamok, és azok képviselete a kinti feladat.
    Ki hiszi el – még a JESZ-en belül is -, hogy ennek a feladatnak Bokros nem tud megfelelni? Verik a palávert habokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Proaktív, olvastalak. Engem Bokros ne képviseljen! Ez ellen tiltakozom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (11 szavazatból)
  19. Gonoszka
    A részvételi demokrácia sajnos még sokkal messzebbre került, mint a képviseleti demokrácia, amit ugye ovi és maffiája sikeresen visszaszorít.
    Bokrosra pont elegen szavaztak a képviselőségéhez.
    A nagyobbik baj, hogy ovi fertőzi az EU-t is és a képviseleti demokrácia EU szinten is defenzívában van. In God We Trust, és tartsuk szárazon … :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Ez esetben is azt látjuk, hogy miként “írják felül” a tisztességhez, a választók döntéséhez, és a személyes tekintélyhez kapcsolódó elemi szintű, erkölcsi követelményeket a szűk, csoport-, és egyéni érdekek.
    Én emlékszem a JESZ, ifjú vezetője, egy korábbi, a tárggyal kapcsolatos érvelésére, és az a méltánytalanság fogalmát minden vonatkozásban kimerítette.
    Azok, a Bokrost megválasztó választók “nem a mi” választóink, ergo, az akaratuk sem fontos! Ismerős ez a politikusi logika, nem de?
    Ez hű visszatükröződése annak, milyen gyenge erővel bíró garanciát jelent nálunk a “választói akarat” a nagypolitika világában.
    Egyébként is, nincs min csodálkozni, hiszen Orbán V., az egyik, “jeles” közvélemény-formálónk, a 2006-s választási fiaskót követően “zemberekre” degradálta, a korábban “polgárként” aposztrofált választókat, és ebből a minőségből még a mai napig sem tudtunk kitörni. Talán meg is van a maga oka …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Semmi másról nincs szó, mint arról, hogy valakinek nagyon kéne a jó kis fizetés, ami az EU parlamenti képviselőségért jár!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Jézusom….van fogalmatok arról hogy valójában mi történik MO-on, vagy csak a pártsajtót olvassátok…imádom mikor néhány tudatlan pártkatona szítja itt az indulatot, fizetést is kaptok ezért???
    A cikk is elfogult, nem foglalkozik pl a kampány költségeivel, a párbeszéd hiányával, a hazgságokkal.
    Nagyon sok jó ötlet volt már a JESZ-től, csak az ellenszélben ezt Ti sosem fogjátok olvasni, elmenni meg lusták vagytok, jobb itt irogatni…

    Ha egyszer komolyan érdekelnek benneteket a pártok munkái, tessék elmenni a székházba, kérdezni, gondolkodni, aztán beszélni.

    Sejtésem szerint most olyan kommentek jönnek, hogy én vagyok elfogult…most mondom NEM! , de vettem a fáradságot és minden pártot meghallgattam, csak egy aközös bennük a JESZ-en kívül, SEMMI MÁS MONDANIVALÓJUK NINCS, MINHOGY A MÁSIK A HÜLYE…EZÉRT TARTUNK ITT, ERRE TI MIT IS FOGALMAZTOK MEG?….MENJETEK DOLGOZNI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  23. Valaki77
    Jézusom! Mit nem mondasz! Itt élünk, és tapasztalunk nekünk nem tetsző dolgokat…Felvilágosítalak, a kampányköltség a legkevesebb amit ezek ellopnak! Már a többihez viszonyítva…Hazugság? csak az van! Gondolod hogy nem látjuk, halljuk?Párbeszéd hiánya… Kivel? A fidesszel? velük nem lehet párbeszélni, mert az akkumulátort kellene mindegyikben kicserélni,arra meg nincs elég stex…
    És láss csodát! Mindannyian tisztában vagyunk a pártok tevékenységével, és mondanivalójával.
    Csak éppen nem “teccik a renszer”. Tuttad vóna?Merhogy ollyan tahók vagyunk ám minnyájan, hogy fel nem fogjuk, hát nemércsük!!!
    Ellenszél. Mondod… Hol? A jesznél? Akkó mégse csinának semmit ha nem tudunk róluk!
    Mennyünk oda??? Nem haver! Gyöjjönek ők, ha mi tahók vagyunk!!!
    Mert a JESZ…. YEES!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. Helyesen teszik. A Bokros egyik nagy érdeme hogy kivételes kompetenciájával elintézte a Fidesz hatalomra kerülését 98-ban.
    Ez … ha tűzet lát akkor rohan hogy benzinnel oltsa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  25. Valaki77

    Istenem,ha belegondolok,milyen üres lesz az életünk nélküled….
    Jelented: Feladat elvégezve
    A válasz : Értettem. Oszolj. Leléphet.
    JESZ ,meg mind a 113 szavazójuk?Bravó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Valaki77:
    Lehet.
    Mindenkinek lehet jó gondolata.
    De ha a szemeteskonténer mélyén véletlenül meglátok egy jó gondolatot tartalmazó újságkivágást , hát nem fogok beléje fejest ugrani érte !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. A JESZ a saját mamelukját akarja Lajos helyébe rakni. Ásatag sötétség és bunkóság honol ezeknek a tapíroknak a fejében. Gyomorforgató megélhetési “politikusok”, haszonleső szemét népség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. Örömmel tölt el, hogy a JESZ fiatal aktivistáinak ez a legnagyobb gondjuk a mai Magyarországon.
    Bizonyára minden téren annyira rendben vannak a dolgok kis hazánkban,, hogy egy ilyen 1234 rendű problémával, ekkora erőbedobással tudnak foglalkozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Bajusznak az állampolgárságát kell visszaadnia. Diákként tüntettem a sunyi módon bevezetett tandíj ellen -sikeresen! Szóval egye meg Bokrost a fene, akkor lássam, amikor a hátam közepét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  30. Gonoszka
    ” Engem Bokros ne képviseljen! Ez ellen tiltakozom!”
    Esetleg Dajcs Tompika, a náci Barbie OK?:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. A JESZ-nek ez a legfontosabb probléma Magyarországon? Gratulálok az éleslátásukért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. némi kis infó a JESZ-ről: http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120930_elottem_utodom_jesz

    érdemes a benne levő linket is elolvasni, hogy tisztább legyen a kép.

    Andrásnak: pedig, ha az akkor ajánlott 3000 ft-os tandíj megmarad, ma talán nem tartanánk itt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. bumburi:
    Látom a név kötelez, menj 2014 ben is szavazatszámlálónak oda, ahol eddig is voltál…

    Barry1:
    Látomte a sorokat sem érted, nemhogy a lényeget közötte

    Geyza:
    Igen, és lehet, ezt döntsék el ők, hogy ugranak e

    adatbányász:
    KBSZ a monogramod, vagy SZ…a jeszről infót inkább a saját honlapján keress, ne bokrosén és a slepjénél..merthát ugye madarat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. valaki 00 Milyen jogon sértegetsz te itt mindenkit.? Nekem például eszembe se jutna a jesz
    honlapján okoskodni és lehülyézni mindenkit aki nincs elájulva az öt fős pártomtól! Ez a maki, makai vagy ki a franc a Bokros ( Dávidét se!) cipőjét se pucolhatná ki.O.K., most
    tudom mi következik. Come on and send me to the hell.!Kibirom!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. Valaki77
    “A cikk is elfogult, nem foglalkozik pl a kampány költségeivel, a párbeszéd hiányával, a hazugságokkal.”
    .
    Mióta, és személy szerint kik fizették vissza a képviselők vagy a pártok jelöltjei közül a kampányukra fordított költségeket? Soroljad!
    A pártoknak évenként folyósított állami juttatásról nem hallottál? Pártkassza néven is ismert, ami a pártok költségeinek, pl. kampányköltségek finanszorására szolgál.
    .
    A pártok választás esetén a kiadások bizonyos részét kampány célokra fordítják a világ minden táján, mert arra kapják. Itt is, és nem Bokros tehet róla, hogy az MDF nem maradt parlamenti párt, mert akkor nyilván több lenne a bevétel.
    A JESZ bevétele több lesz majd, ha bejut a parlamentbe. De addig sokat kell dolgozni – kevéske (kampány)pénz birtokában is. Vagy új pártot kellett volna alapítani, az MDF-től megörökölt infrastruktúra és az anyagi kötelezettségek átvállalása nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Barry:
    Nem foglak, ne aggódj! Ne stílusom, de ha akarod szívesen megvitatom veled bármelyik Magyar párt mondanivalóját narancstól a vörösig, közte a Jesz-ét is, mert ISMEREM ez a dolgom, és bocsi, de nem nekik dolgozom.
    Nem sértegettem mindenkit, csupána véleményem mondtam el a tudatlan, ostoba, elfogult hozzászólásokról. Te aki a pártvezető nevét is csak ironizálni tudod, mit tudsz vajon a mondanivalójáról? ird le 1*1 cm ben köszi.

    proaktiv:

    Seki nem fizette vissza, és itt a problem.
    Ha Te mint “munkáltató” kifizeted az alkalmazottad képzését, munkaruháját, utiköltségét stb, nem várnád el, hogy Neked dolgozzon munkaídőben? Persze, Te kirúgnád, azt hogyan? Ez itt a gond, ha odaadtad a kocsid a sofőrnek, az már arra megy amerre akar?
    A kampány költségeit a párt fizeti, tagdíjakból, állami támagatásból, “sponzokból”. De ha már megvetted a ruhát, hordani is szeretnéd, nem? A mandátumot nem egyéni képviselőként kapta, hanem listásan, tehát a pártra leadott szavazatok alapján (most nem mond, hogy az MDF-re, mert Bokros azzal sem eggyeztetett soha, miután felvette a posztját), thát kötelessége lenne a párt programját képviselni, igen BOKROSNAK és nem másnak, ha erre alkalmatlan, akkor jöjjön haza, DE az hogy még csak beszélni sem hajlandó az vérlázító!

    Sajnos Bokros és Dávid is hozzájárult ahhoz, hogy a Magyar politikai palettán nem sok szereplő maradt, én személyesen is felelőssé tenném min 3 párt szétveréséért, ez meg kinek az érdeke lehetett? (a kérdés költői)

    Az erkölcs azt mondja, hogy “viseld amit örököltél” ez igaz. De Bokrosra is!

    A mélyebb probléma viszont a politika egészére kiterjed.
    Pl A Gyurcsány féle DK-nak hány szavazattal sikerült parlamenti párttá válnia?
    Nézd meg mélyebben! Az összes “dezertőr” listás MSZP-s, egy sem egyéni..MIÉRT? A Bokros féle SZAbadság és Reform intézet a DK legfőbb politikai szövetségese…MIÉRT? Bokros jobboldai pártot alapítania…MIÉRT?
    Sok a kérdés és a véletlen egybeesés, Bokros feadatra szerintem a jobboldal szabotálása, Dávid alapos segítségével (Korábbi pénzügyminiszterség, SZDSZ es szövetség) mind olyan lépések volta, melyek a szakadékba ugrás klasszikus esetei.

    Egyébként gratula neked, érvekkel jössz, nem indulatokkal!

    Üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

You must be logged in to post a comment.

Kapcsolódó cikkek

Utódpártja újjáalakítja az MDF-et 2012. szeptember 29. szombat | AN

Úgy döntött a frakció, hogy nem dönt 2011. szeptember 22. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos