Ronai and Ronai
AMERIKAI

Túlterheléses támadás az AN ellen 2012. augusztus 31. péntek 14:13 | AN

  • Hozzászólások(70)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Túlterheléses támadás az AN ellen

New York – Mint olvasóink tapasztalhatták, néhány órán keresztül nem, vagy csak nehézségek árán lehetett elérni az Amerikai Népszavát, és kommentelni sem volt egyszerű. Az ok: túlterheléses támadást hajtottak végre portálunk ellen. A “Vatikán katonái” léptek volna akcióba? Nem tudjuk, Gémesi Gábor mindenesetre hackelésre szólította fel az inkvizíció utódait. De azért olvasóinkat nagyon szereti, még imádkozik is értük. Vajon kihez?

Szolgáltatónk tájékoztatása szerint a 89.186.110.183 IP címről Dunaharasztiból ötvenhétezerszer keresték fel lapunkat, másodpercenként több alkalommal is, amivel a szerver átmeneti túlterhelését idézték elő. A cég az IP-címet letiltotta, így az Amerikai Népszava ismét olvasható és kommentelhető, a támadás sikertelen volt.

Csak találgathatunk, kik álltak a primitív hackelési kísérlet mögött. Ami viszont nem találgatás: eddig egy honlap akadt, amely nyilvánosan követelte nem csak az Amerikai Népszava „betiltását”, de a portálunkkal szembeni internetes kalózakciók elkövetését is. Ez az eljárás szellemiségében rokon a kuruc.info módszereivel, talán azért, mert valahol a történelmi múltban egy tőről fakadtak. Azokat az antiszemita nézeteket, amelyeket ma a kuruc.info-n lehet olvasni, egykor a katolikus “egyházatyák” fektették le. Az intolerancia útjai szintén Rómába vezetnek.

Az Istenveled blogban publikáló, katolikus érzelmű Gémesi Gábor, akit felháborított, hogy lapunk egyik cikkében az inkvizícióra emlékeztettünk az egyházi iskolák évnyitója kapcsán, egyebek mellett azt a költői kérdést tette fel írásában: „Hol van ilyenkor az Anonymus Csoport, a szélsőbalos honlapokat miért nem törik fel?”, valamint kereken kimondta: „„Ne hagyjuk magunkat … Legyünk Krisztus katonái és hekkeljük meg a vallásunkat kigúnyoló honlapokat”.

Természetesen nem állítjuk, hogy Gémesi, aki szavai szerint betiltásunkat „kezdeményezte” (ugyan kinél?), mert folyamatosan uszítunk „Magyarország, a jobboldal és a katolikus egyház ellen” (mintha ez a három ugyanaz lenne), átléptünk „egy határt” (amit ő, Gémesi szab meg), „és ezért kezdeményeztem betiltásukat. Anyagilag is hajlandó lennék tenni a nemes célért” – fűzi hozzá a fiatalember, aki kommentelőinkről sem feledkezik meg. Őket szereti: „Csak annyit akartam mondani, hogy én szeretlek benneteket. Őszintén és tiszta szívből. Tegnap este imádkoztam is értetek. És ez nem álszenteskedés. Hiszek benne, hogy minden magyar felelős minden magyarért.”

Mindehhez a tipikus szemforgató képmutatáshoz csak annyit tennénk hozzá: felháborítónak tartjuk, hogy az Orbán-kormány szándékosan kivérezteti a világnézetileg semleges állami iskolákat, felhatalmazás nélkül felszámolja működési feltételeiket, hogy azokat a történelmi egyházak kezére játsszák. Megszüntetik a világnézeti semleges oktatást, és kötelező felekezeti, vallási agymosásra rendelik a gyerekeket, megfosztják a szülőket attól, hogy maguk döntsenek gyermekeik világnézetéről és neveléséről. Ez a lelkiismereti szabadság durva sérelme.

A katolikus egyház nem tanult a történelemből, továbbra is azon az úton jár, amely népirtásokhoz, tömegmészárlásokhoz, forradalmakhoz, inkvizícióhoz, kultúrharchoz, antiszemitizmushoz vezettek. Tiltakozunk az állam és az egyház összefonódása ellen, miután még a Fidesz illegitim alaptörvénye is az egyház és az állam szétválasztását írja elő.

Az államnak a Biblia szerint sincsenek világnézeti funkciói. Jézus Krisztus országa nem evilágból való. A hamis és hazug egyház az Isten beszédét is megtagadva akarja elfoglalni az országot, és ideológiai uralma alá hajtani a polgárokat.

Követeljük, hogy a tömeggyilkosságokban és népirtásokban bűnös, emberek tízmillióinak haláláért felelős katolicizmus, és a tőlük megkülönböztethetetlen megreformált, de alapjaiban katolikus más történelmi egyházak vonuljanak ki az államból, az iskolákból, a kórházakból, és ha jótékonykodni akarnak, akkor jótékonykodjanak a saját pénzükön, ne az adófizetők pénzén folytassanak állami erővel térítést, és agymosást.

Követeljük a papok pedofil eseteinek feltárását Magyarországon is, az áldozatok kártérítését, a bűncselekményeket elkövető papok törvény elé állítását.

Követeljük az egyházi adómentesség eltörlését. Jézus Krisztus azt mondta, hogy adjátok meg a császárnak azt, ami a császáré, és az Istennek azt, ami az Istené. A Biblia előírja, hogy fizessenek adót. A katolikus egyház viszont a középkortól kezdve kiátkozta azokat, akik adót mertek szedni tőlük.

A katolikus vallás szabadságát köteles biztosítani az állam, méghozzá a civil társadalomban. Követeljük, hogy a katolikus vallási szervezetet az alkotmánynak megfelelően válasszák el az államtól, az állami intézményrendszertől, és a civilszférában jelöljék ki a működési helyét.

Visszautasítjuk, hogy az emberiség legtöbb gyilkosságát elkövetett vallási szervezet terrorizálja és megfélemlítse az államot, az intézményeket, a lakosságot és a polgárságot.

Szabad államot, szabad országot, szabad egyéneket és szabad lelkiismeretet követelünk a 21. században. A vallás magánügy. Aki katolikus iskolába akarja íratni a gyerekét, az írassa katolikus iskolába, és az tartsa el a katolikus iskoláját, aki pedig nem akarja katolikus iskolába járatni, annak az állam biztosítsa a világnézetileg semleges oktatás lehetőségét.

Évszázadokon át tartották sötétségben Európát, üldözték a Bibliában hívő keresztényeket, megégették azokat, akik nem engedelmeskedtek nekik, ők rakták le az antiszemitizmus alapját. Visszautasítjuk, hogy ez a sötét bűnöző szervezet terrorizálja az országot, a népet, az államot és a gyermekeinket.

Hasonlóképpen visszautasítjuk azt is, hogy bárkinek a szólásszabadságát, a sajtó szabadságát korlátozzák azért, mert az inkvizícióval büszkélkedő vallási szervezetet bírálni meri. A katolikus bálványimádást nem terjeszthetik ki azokra, akik azt nem akarják. Nekünk nem bálványaink a papok és a pápák. Mi a Biblia igazságaiban hiszünk, amelyek homlokegyenest ellentétben állnak a katolicizmus nevű pogány vallással. És tiszteletben tartjuk azok szabadságát is, akik másban hisznek, de azt nem akarják senkire állami erővel ráerőltetni.

A katolikus pedofília sajátos esetének tekintjük, hogy az iskolákban visszaélnek a gyerekek kiszolgáltatottságával.

Nem kívánjuk szexuálisan aberrált és kiéhezett báránybőrbe bújt farkasok kezére adni az ártatlan gyermekeinket.

Bűnös az a kormány, amely hatalmát a trón és az oltár szövetségére építi, és ezért cserébe feláldozza az ifjúságot.

Visszautasítjuk, hogy egy idegen állam, a Vatikán, hatalmat és ideológiai uralmat gyakoroljon felettünk.

Visszaköveteljük a nemzeti önrendelkezésünket és a szabadságunkat a papoktól és az országot egy idegen vallási államnak és papjainak kiárusító kormánytól.

A katolikus egyház egy militáns szervezet, amelynek célja az államok leigázása. Ennek érdekében rászabadították Magyarországra a gyűlöletet, a megosztást, viszályt és szegénységet, miközben ők híznak az adómentes milliárdjainkból.

A katolikus egyház gyűlöli a szabadságot, a demokráciát, a parlamentarizmust, a vallásszabadságot, és ezeket az elveit erőlteti Magyarországra.

Visszautasítjuk, hogy fasisztoid vallási ideológiát kényszerítsenek a népre és a gyermekeinkre.

Magyarországot megint meghódították, eltaposták, szabadságát felszámolták. Magyarország elveszítette függetlenségét, a Vatikán gyarmata. Ez ellen fel kell lázadnia a magyar népnek.

Éljen a magyar szabadság éljen a haza!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (53 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +88 ( 98 szavazatból)
Túlterheléses támadás az AN ellen, 4.8 out of 5 based on 53 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(70)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

70 Reader’s Comments

  1. “nem” Tisztelt Gémesi Gábor!
    Kérem, hogy imájából azt a részt amit érettem tett vonja vissza!
    Az én istenem nem egyezik az Ön istenével így nem is hiszek benne és nem akarnám feleslegesen terhelni az én irántam való jóságával. Kérem az Ön istenét, hogy amennyiben létezik akkor az Ön által az én irányomba kért jóságát adja Önnek, hogy ezáltal is elősegítse az Ön elméjének kitisztulását.
    Nagyon rá fér Önre.
    Tisztelettel
    Avi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  2. Tudtam én, hogy nem sima technikai hiba…Na, de a lényeg, hogy nem tudtak sokáig zavarni.
    Gyenge próbálkozás volt. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  3. Én is kikérem magamnak, hogy egy ilyen agymosott ártány imádkozzon értem, de még azt is, hogy Isten nevét a szájára vegye.
    Az AN-nek és Bartus úrnak pedig gratula!
    Van itt valahol egy etimológus olv-társ, aki utána eredne az ár-tány eredetének??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  4. Megmagyaráznám az ártányt,- de félek proaktívtól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  5. Nem vagyok templomjáró, sőt a vallásirányzatok lényegét sem ismerem külön külön. Viszont római katolikus keresztlevelem van, a szüleim megkereszteltettek.
    Így mint római katolikus tiltakozom, és visszautasítom a bigottságnak, és az aljasságnak ezt a formáját. Kérem ezt az embert, érettem egy ennyire tisztátalan lélek ne imádkozzon, és Istennek nevét szájára ne vegye, amíg lelkét meg nem tisztítja a bűnös gondolatoktól. Mivel szerintem ez a lényéből származik, szerintem semmi keresnivalója a vallás szeretetet tanító köreiben.
    -
    Ezen kiáltvány minden sorával, minden szavával egyetértek! Ha igét akar hirdetni, menjen a templomba! Vonuljon ki a közéletből mind az egyház, mind pedig ön! Valamint vezekeljenek a bűneikért, mind a történelem során elkövetettekért, mind a mindennapokban elkövetettekért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  6. Igen, észrevettem én is valamelyik este (talán szerdán este), hogy NEM TUDTAM ELÉRNI AZ OLDALT :-(((((((.
    SZÁNALMAS EMBEREK SZÁNALMAS PRÓBÁLKOZÁSA !!!
    .
    Gémesi Gábor pedig (szavai alapján) egy kis JELENTÉKTELEN, NYOMORULT, ELVAKULTAN FRÖCSÖGŐ PONTOCSKA !!!
    .
    Gabika TE NEM KÉNYSZERÍTHETSZ SENKIT, SEMMIRE, bármennyire szeretnéd is !!!
    Az ilyen elborúlt agyú, a vallás és a hit álcája mögé rejtező, remegő nyálas szájjal, vérben forgó szemmel fröcsögő szerencsétlen senkiháziak ELMEHETNEK A BÚSBA (és még finom voltam) !!!!!!!!!
    .
    AZ INTERNET HASZNÁLAT és a SZABAD véleménynyilvánítás JOGÁT SENKITŐL NEM VEHETED EL, ha nem tűnt volna fel !!!!!
    .
    Úgyhogy, ha nem tetszenek a vélemények állj a sarokba és verd a fejed a falba !!!
    TE KIS SZÁNALMAS HISZTÉRIKA !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  7. Nagy lelki szegénység sugárzik azokból az emberekből, akik hajlandók az állam
    politikáját összekeverni a vallásos emberek hitvilágával. Olyan istenhitből
    nem kérünk, mely szerint egy isten létezik, de az a római katolikus vallás istene.
    Szerintük minden másban hivő vagy hitetlen, már eredendő bűnben született
    és életét e bűnben éli le. Tehát meg kell váltani őket. Azaz az ő istenhitük
    alapján nem szabad emberekké, hanem örök szolgákká kell átnevelni őket.
    Itt is látható, hogy céljaikat milyen eszközökkel szándékoznak elérni.
    .
    MI EBBŐL NEM KÉRÜNK. NEM EZÉRT VÁLTOZTATTUNK RENDSZERT,
    HOGY HORTHY VILÁGÁVAL EGYÜTT AZ ŐFŐMÉLTÓSÁGOSOK,
    FŐMÉLTÓSÁGOSOK, MÉLTÓSÁGOSOK, NAGYSÁGOSOK, TEKINTETESEK,
    AZ ESDEKLŐ SZOLGÁK ÉS S SENKIK VILÁGÁT VISSZAHOZZÁK.
    TERMÉSZETESEN A VALLÁSI HIT KÉNYSZERÉVEL ÉS A FEHÉR
    TERRORRAL MEGERŐSITVE. HISZEN NYUGDIJBA VONULT FŐPÁSZTORUK
    IS KIJELENTETTE ORSZÁG-VILÁG ELŐTT, HOGY A VALLÁSA NEM EGYENLŐ
    A DEMOKRÁCIÁVAL.LÁTHATÓ IS A RÓMAI PÁPÁTÓL VALÓ FÜGGÉSE.
    Tudjuk, hogy ez nem megy önmagától. Hiszen már erősödnek az e célra
    létrehozott szervezetek, melyeknek zászlóit a katolikus egyház szentelte fel.
    Máig is rejtély, hogy ki vezeti őket VALÓSÁGBAN A HÁTTÉRBŐL és ki pénzeli.
    A szervezetek azért szerveződtek, hogy az itt vázolt feladatkört velük
    szándékozik a kormánnyal egyesült egyház végrehajtatni.
    Természetesen nem világgá kürtölve, de mindenben egyetértve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  8. Nyugdíjas anyámat, miután évek óta sikeresen visszaverte a telefonos csalók próbálkozásait, pár napja a napi bevásárlás közben sikeresen átverte egy konyhai cuccokkal ügyeskedő szélhámos. Ennek kapcsán elgondolkodtam a megbocsátásról, mivel a pénz elveszett, neheztelést pedig önmagam miatt nem akartam hordozni.
    Az rendben van, hogy megbocsátok valakinek aki becsapott – ez mindenkivel megeshet -, és még elengedem a tartozását is. De azért azt már ne várja el tőlem, hogy a következő alkalommal is elhiggyem a hazugságát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  9. Ebben a támadásban veszett el Gémesi úr arcával díszített anyag, amely alatt hosszan beszélgettünk istenhitről?
    Egyébként meg: SZEKULÁRIS MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. Nem veszett az el… Itt van a Magyarország rovatban.
    .
    http://nepszava.com/2012/08/magyarorszag/betiltatnak-az-amerikai-nepszavat.html

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Végre egy egyértelmű írás! Nagyon kérjük a szerkesztőit, hogy ne fukarkodjanak a munkával, és levélben küldjék el az Európai Unió Elnökségének, továbbá az USA regnáló elnökének, és az ENSZ főtitkárának!

    Lássa meg a világ hogy egy opportunista és műveletlen csaló mit tehet a jogok és a jogállamok között bujkálva az értelmes világ ellen, a demokrácia címén!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  12. Na álljunk meg egy kicsit és gondolkodjunk.Ha több mint 57-ezerszer léptek be rövid idő alatt a fent emlitett ip-cimről azt egy sima számitógépről aligha tehették mert ahhoz nagyobb kapacitás kell.Annak kéne utánnajárni hogy nem e volt ott Dunaharasztiba egy ismeretlen utánfutós kamion amiben több száz panelállványzaton rögzitett mikroprocesszor is összekapcsolható amely több terrabájtos teljesitményre is képes.Nem lennék meglepve ha valaha kiderülne hogy ez nem csak egy ember magánakciója az AN müködésének akadályozására hanem politikai megrendelésre történt.De lehet hogy tévedek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  13. Gémesi Gábor naponta eldadogva a rozsa-fűszert amibe belefoglalja az őszes fityuSS és kdnpik társaságot úgy hogy amit szoktak mondani ilyenkor/
    Bolond lyukból, Bolond szel fúj. de nagyon fúj

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  14. Úgy hallom, még a Jó Istent is az AN-re szabadították!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. Tartalom, nem sikerult elveszni Gemesinek. Ott diszeleg fenylo orcaja, hatterben a kereszt es egy uveg pia, amibol biztos boven fogyasztott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  16. A moszlimok Szent Könyve, a Korán ugyanúgy tiltja a gyilkosságot, mint Gémesi Szent Könyve, a Biblia.
    Az iszlám ugyanúgy a vallásuk erőszakos terjesztését tűzte/tűzi ki célul, ahogyan a római keresztény egyház.
    Az iszlám elvakult tagjai ma ugyanúgy gyilkolnak ártatlanokat, ahogyan a római keresztény egyháztól tanulták.
    Ezeket az elvakult moszlimokat ma a “terrorista” gyűjtőnéven emlegetjük.
    …és a Gémesi-félék, akik saját hitbéli (a HIT nem egynlő TUDÁS-sal!) elveiket akarják ráerőszakolni másokra, azokra, akiknek szintén önálló véleményük van?
    Részemről ezt lelki terrorizmusnak tartom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  17. Kakas, tévedsz.
    Nem kell hozzá szinte semmi, csak egy apró, ügyes programka, és egy normál internet kapcsolat. Nem kell “belépni”, egyszerűen csak ún. “hálózati requesteket” kell indítani. Semmiség az egész.
    Az AN szolgáltatója valószínűleg tett további lépéseket a kismalac ellen, de sajnos komoly hatása aligha lesz, bár elvileg a magyar törvények is büntetik a támadást informatikai rendszerek ellen. És valószínűleg az ilyenre felbujtást is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  18. Délután újabb támadás történt. Én is úgy tudom, bűncselekmény. Meg kell tenni a megfelelő lépéseket. Vagy viszonttámadást intézzünk az IP cím ellen? Már ha nem történik semmi, ha a kormány meg a rendőrség nem akarna megmozdulni. Akkor ugyanis szabad a vásár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Most, félórával ezelőtt hosszan nem találta a kereső az AN-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. “Éljen a magyar szabadság éljen a haza!”
    Nem. Ez nem az a szabadságharc.
    Éljen a Köztársaság! Éljen az Alkotmány! (nem a tákolmány!) Vissza a 2010 előtti rendet, hogy azt javítani lehessen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  21. vatikán “katolikus” hernyói csak erre képesek, egyéb nem telik ki tőlük!
    a vallás nevében még nem sok jót követtek el a világ történetében, ugy látszik, ezután már annyit sem fognak, elvakulnak a gyülölettől, ettől már másra képtelenek!
    de jó, hogy én a szabadlelküek társaságához tartozom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  22. T. AN, T. Kommentelők!
    A cikk szerint az inkriminált IP cimet kitiltották (nagyon helyes!). A baj csak az, hogy új IP cimet generálni, ilyen mocsok szándékkal is, percek műve.
    Ergo: ez sajnos nem megoldás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Tudodmit, imádkozz csak a pedofil papokért és orbánért és a párttitkár apjáért. Álszent papok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  24. Ok. A javaslat arra szólt, ha a rendőrség nem lép.
    Akkor meg kell keresni a felbujtó IP címét, számítógépét, és rászállni. Úgy nagy vonalakban tudjuk 90 % biztonsággal. Megnézném, mit szólna a saját módszeréhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Persze, én hiszek abban, hogy pártunk, és kormányunk hű rendőrsége mindíg, és minden körülmények között védi a törvényességet…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  26. Ilyen elvakult fazon ne imádkozzon értem. Senki ne imádkozzon értem, aki elutasítja mások gondolatait akkor, ha nem egyezik az övével (ha van ennek az alaknak egyáltalán gondolata, avagy csupán a bemagolt szöveget makogja kritikátlanul).
    A szabad gondolkodást akadályozza a bigottság, amit elutasítok.
    Ez a fazon, aki az AN betiltását szeretné elérni, a gondolatok szabadságát akarja elpusztítani egyháza nevében. Olyan egyház nevében, amelyik legalizálta a kirekesztést, a gyilkosságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Ki is ez a gémesi gábor nevű f*ngzsák?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. “Ezen kiáltvány minden sorával, minden szavával egyetértek! ”
    Egy ateista

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  29. NEM LESZÜN A VATIKAN GYARMATJA!!!!!!!!!!!!!!!!
    Amen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. Ki a TEKem szorakozik a szerverel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Örményország megszakított minden kapcsolatot Magyarországgal.
    Van még aki szóba áll ezekkel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  32. Tegnap is és ma is gond volt az AN-hozzáféréssel.
    Ennél nagyobb örömük ne legyen azoknak akik ezt teszik!
    Tényleg vannak, akik lábon hordják ki az agyhalált, de ez csak azért történhet, mert a vezérhangya már félig kiürítette a nyakukon lévő dobozt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. ateista lévén érettem se imádkozzék ez a szerencsétlen. az én hitemhez ő és a hittársai soha fel nem érnek. első és megmásíthatatlan hit tételem : élni és élni hagyni. már ezen fennakad ez a katolikus csürhe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Pedofil papok?Az egyik rádióműsorban elmondták,hogy ez lényegtelen dolog.Hiszen a 430 000 papból,évente,csupán fél százalék bukik le pedofília miatt!
    Szerintem meg sok.
    Hiszen ez 20 év alatt 10% !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. Thanatos
    2012. augusztus 31. péntek
    18:54

    Igen nem tart semmiből uj IP cimet generálni, amennyiben dinamikus
    IP cime van……..

    de ez a valaki csak sima -statikus- IP cimmel rendelkezett:

    http://whatismyipaddress.com/ip/89.186.110.183

    az meg nem változik……bár vannak megkerűlös módszerek…
    vegyük ugy hogy egy -elfuserált- kisérlet volt azoktól akik szemében
    az AN -szálka……..

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Gemesi, en gyakorlom a direkt jotekonysagot es a mikor az utcan megallitanak tiz centert vagy egy quarterert, adok egy dollart. Tortent egyszer, hogy az illeto megkoszonte, es tudtomra adta, hogy imadkozni fog ertem. Azonnal visszavettem a penzt a kezebol. Honnan jon ez a hatartalan arroganciatok, ti mibol gondoljatok, hogy a ti imatok kedvesebb Istennek, mint mase? Ti mitol hiszitek, hogy az udvosseg letetemenyesei vagytok? Mitol erzitek magatokat feljogositva, hogy Isten elott kozbenjarjatok? Es ez az allando hivatkozasotok a Bibliara szinten egy sotet hazugsag. Ti nem olvassatok a bibliat, csak az Uj Testamentumot. A Biblia, mint a neve is mondja, a Mozes altal kapott tiz parancsolat es a korulotte fennmaradt szajhagyomany Babelben (Babilon) lejegyzett szovege. Ti attol nagyon tavol vagytok. Mondjuk, mint Mekka Jeruzsalemtol. Szoval csak imadkozz a magad neveben es a magad hasznara, Gemesi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  37. FIDESZ = JOBBIK ! Szóval ne tévedjünk abban, hogy ki áll a háttérben….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  38. IDE SÜLLYEDTÉL MAGYARORSZÁG ???
    SAJNOS IGEN !!! IDE SÜLLYEDTÉL MAGYARORSZÁG !!!
    http://index.hu/kulfold/2012/08/31/az_ormeny_elnok_beszede/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  39. Tökéletes írás, ami újra fején találta a szöget !!! Minden sorával egyet értek! Ajánlom az alábbi két cikket, ami szintén fémjelzi vatikáni gyarmattá lett országunk siralmas állapotát :
    http://kanadavilaga.com/2012/05/16/%E2%80%9Emagyarorszag-nem-biztonsagos-a-romak-es-zsidok-szamara/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. http://index.hu/kulfold/2012/08/31/az_ormeny_elnok_beszede/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Kihez imádkoznak a katolikusok ?
    Az egyház megalakulása után, (Apcsel 2.41) előszőr kizárólag az Atyához imdákoztak , Jézus nevében. Sem az Ó szövetségben sem az újszövetségben nem találunk olyan imát ami nem Istenhez szólna.
    Később azonban a katolicizmus magába olvasztotta a pogány vallások figuráit, pogány madonna, romai istenek, sőt saját maga is kezdte termelni a szenteket. Sajnos a reégi egyházak legnagyobb része korrumpálodott, Romai katolicizmus, Görögkeleti egyház, Orosz ortodox, Kopt egyház hogy csak a legnagyobbakat említsem. MIndenhol ahol megjelentek, a szüzmária tisztelet jelei (pogány bálványimádás,) a szentek szobrai, és ami a legrosszabb az ezekhez való ima. Kin seíthet egy halott ember ? MIlyen csodát tett Mária Jézus anyja az életében. Eznkívül a tradicionális egyházakat ellepte a vallásos babona , kialakultak a vallásos tradícíiók. Az ujabb egyházakban a vallásos kifejezés nagyon is pejoratív, valójában arra mondják hogy vallásos aki mindeféle tardiciók meg mesék alapján éli meg a hitét és nem a Bibliára alapozza azt. Jézus követőinek nincs más mércéjük, utmutatások mint a biblia. Akármilyen természetfeletti élmény is élnek át, akármilyen csoda is történik velük, ha az ellenkezik a Bibliával akkor a szemétbe vele. Ezért vetik meg sokan a Mária jelenéseket , vagy élő vagy halott “szentekhez” való imát. A biblia ezt a tevékenységet bálványimádásnak nevezi és “kár és szemét” kategóriába sorolja. A Szüzmáriás ferfiakon uralkodnak a nők, legtöbbször ez meg is jelenik a külsöségekben is, puha, mamakedvence férfiak, de még a férfias külsővel rendelkezők is egy elfuserált Istenképpel vannak “megáldva” ezért aztán bálványokat szolgálnak az igazi Isten helyett. Az újszövetségben minden egyes hívő pap is egyben, nincsen külön kijelőlt papság. Ezért a katolicizmus nem más mint egy pogány papi rendszer ami féregként a kereszténységbe ivodott, a jó hiszemű emberek vérét szívja,, majd amikor már megerősődőtt akkor ráerőszakolja mindenkire az eszméit. Az inkvizíció -amit gondolkodás nélkül visszavezetnének ha volna hozzá hatalmuk- valójában gondolat rendőrség a legártalmassabb fajta erőszakszervezet. Jézusnak semmi köze nincs ehhez a Sátánimádó-Szüzmáriáskodó nyúlós-nyálas takony szellemhez. Aki ezekhez imádkozik anak az imája nem ima hanem varázslás, vagy mágia.
    Persze imádkozhat ez a szerencsétlen kis fickó amennyit akar, minden embernek hatalma van a saját lelke/akarat felett. Ha valaki keresi és kutatja az igazságot akkor megtalálja. A katolicizmus mindig is összefolyt a nemzetszocializmussal. Nem hulyeseg hogy a szlovak nacik ugyanahoz a szüzmáriához imádkoznak mint a magyar nacik, méghozzá egymás ellen .
    Jézus Krisztus földi anyját tisztelem mint bármelyik másik embert, de a szüzmáriát – aki nem azonos Jézus anyjával – teljes szívemből gyülölöm, ahogy gyülölöm a Sátánt és az ő démonait is. Szüzmária, a Wodoo, az afrikai tribeok szellemei, a magyar sámánság a varázslók és a sátán ugyanazon az oldalon állnak, ők az élő Isten ellenségei.
    Ne imádd és ne tiszteld azokat

    Exo 20:3 Ne legyenek néked idegen isteneid én elõttem.
    Exo 20:4 Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.
    Exo 20:5 Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltõn-szeretõ Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyûlölnek.

    Kedves Bartus László ! Szuperjó a cikk angolul is ki kellene ezeket a gondolatokat fejteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Hu, ez kemény egy írás! A Vatikán-ügyet nem látom (át, be, stb.), de azt igen, hogyan szerzi meg és használja fel ovi és brigádja a befolyásoltak feletti hatalmat a saját önző céljaira.
    Tőlem Gémesi GÁBOR és az összes többi imádkozhat értem, nem hiszem, hogy abból baj lenne, de saját magukért jobban tenné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. A KERESZTÉNYSÉG NEM EGYENLŐ A RÓMAI KATOLICIZMUSSAL, AZZAL TELJES ELLENTMONDÁSBAN VAN.

    Csak vizsgáljátok meg a katolikus hétszentséget meg a bibliát ezzel kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  44. CommonSense

    Egyetértek és köszönöm ezeket a válaszokat és az AN szerkesztőségének főleg megköszönöm azt hogy VAN

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Gémesi: “Ne hagyjuk magunkat … Legyünk Krisztus katonái…”
    Igenis, alássan!
    Nóta in-dul!
    Horthy Krisztus katonája vagyok, legszebb katonája,
    vígan élem hekkeréletemet, nincsen gondom másra.
    Ma sározok Gábor úr szavára,
    háborúzok majd holnaputánra,
    Horthy Krisztus katonája vagyok, IP-katonája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. taotológia,

    :-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Bocs, de épp nincs az örmény-azeri üggyel kapcsolatban aktív cikk, talán a KERESZTÉNY (fegyvertelen, alvó) örmény azeri (muzulmán, baltás, nagyonhősi)
    gyilkosa kiadatási és kegyelmi ügye – ha lazán is – de kapcsolódik ide.
    Miszerint ennyit a qurmány “keresztényiségéről” Emberkereskedelem némi azeri kötvénykibocsátás reményében, örmény elnöki beszéd a NATO tagországok nagykövetei előtt, tüntetés a magyar nagykövetség előtt magyar zászló lerángatásával, és a qurmányközeli nemzetközi jogász szerint a diplomáciai kapcsolatok megszakítása “túlzott” reakció, de remélhetőleg a gazdasági kapcsolatok majd zavartalanok maradnak. Mert ezek után bármelyik örmény üzletember vállalja, hogy a magyarokkal üzletel. Miért nem rögtön egyenesen az azeriakkal? “Köszönjük Emese”
    http://index.hu/kulfold/2012/08/31/az_ormeny_elnok_beszede/
    ohapest | 2012. augusztus 31. | 23:31:36

    Tán a zsidó diaszpóra gazdasági és politikai ereje után az örmény diaszpóra az egyik legnagyobb és legerősebb a földön (USA, Argentína, Brazília, Franciaország, Ausztrália, Kanada)! Most nagyon megjegyezték Magyarországot (Orbániát), és nem fogják egykönnyen elfelejteni ezt a sértést, még akkor sem, ha 2014-ben valami isteni csoda folytán eltudjuk üldözni a felcsúti maradónát! Kíváncsi vagyok, hogy KuminFeri mit hebeg habog majd, hacsak nem fogja továbbpasszolni valakinek ezt a melót is!
    Innen is együttérzésem a meggyilkolt örmény katona családjának és minden örménynek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  48. Na, ha EZT a magas labdát sem képes lecsapni az ellenzék, és rokonszenv-tüntetést szervezni az örmény nagykövetség elé – akkor talán mégiscsak a Kétfarkú Kutya Párt lesz a legnormálisabb az ellenzéki oldalon!

    http://kard.blog.hu/2012/08/31/ugye_nem_az_ormenyek_a_hunyok
    “Mit mondjak, nem jó ma este magyarnak lenni. A fene egye meg.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  49. Bator-y – Hazafi
    Így jár, aki előbb ír, aztán olvas. Ha előbb látom, hogy már feltettétek a beszédet, akkor inkább ezt raktam volna fel:
    http://varanus.blog.hu/2012/09/01/mar_emberrel_is_kereskedunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. Többetekkel ellentétben én bizony kérem Gémesi Gábort, hogy imádkozzon értem!
    Imádkozzon értem ott, ahol – függetlenül addigi elveitől – mindenki istenfélővé válik: zuhanó repülőn!
    Azért, hogy ne legyen egyedül, vannak javaslataim utitársakra, a személyzetnek pedig csak-csak szerzünk jó minőségű ejtőernyőket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

A fasizmus 12 előjele 2014. március 2. vasárnap

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

A Mazsihisz vezetői elnémítanak mindenkit 2014. február 11. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos