Ronai and Ronai
AMERIKAI

Varga kemény tárgyalásokra készül 2012. július 9. hétfő 17:39 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Varga kemény tárgyalásokra készül
Budapest – Kemény tárgyalásokra készül Varga Mihály, az IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter, aki főleg adózási kérdésekben számít vitára. Erről a tárca nélküli miniszter hétfőn, az m1 Ma Reggel című műsorában beszélt annak kapcsán, hogy július 17-én érkezik Budapestre az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) tárgyalóküldöttsége.
.
Varga Mihály szerint nem kizárt, hogy a hiteltárgyalások során előkerülhet a vagyonadó vagy az ingatlanadó kérdése is. A tárca nélküli miniszter emlékeztetett arra, hogy korábban Ukrajnában, Romániában, Lengyelországban váratlan témákat is előhozott a tárgyalódelegáció.
.
A miniszter szerint, ha a tárgyalások során a magyar gazdaságpolitika alapelemeit érintik, akkor el fogják mondani, hogy a kormány erről másképp vélekedik. Úgy fogalmazott: meglátják, hogy lehet-e kompromisszumot kötni. Közölte azt is, azzal a nyitottsággal fognak a tárgyalóasztalhoz ülni, amit korábban ígértek.
.
Varga Mihály biztos abban, hogy a tranzakciós illeték ügye elő fog kerülni a megbeszéléseken. A miniszter szerint el fogják mondani: eddig inkább az volt a furcsa, hogy miközben a bankok nagy része fizetett bankadót, ebből a jegybank kimarad. Ezért most a kincstár és a jegybank bevonása helytálló kezdeményezése a kormánynak.
.
Varga Mihály szerint ebben a kérdésben lesz vita, de úgy fogalmazott: nem hiszi, hogy ezen múlna a megállapodás megkötése.
.
A tárgyalódelegáció július 25-éig lesz Budapesten, az egyeztetéseket augusztus végén folytatják majd, közölte a tárca nélküli miniszter.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -9 ( 9 szavazatból)
Varga kemény tárgyalásokra készül, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Varga Mihály azt nyilatkozta, az volt a furcsa, hogy eddig, miközben a bankok nagy része fizetett bankadót, a jegybank kimaradt ebből, ezért a kincstár és a jegybank bevonása helytálló kezdeményezés.
    Hihetetlen , ha már ő is azt akarja, hogy a MNB-t megadóztatni!
    Ebből tuti hogy nem fog engedni a kormány!
    Akkor jövőre bekövetkezik az , hogy a 36 milliárd €Urót minden zokszó nélkül ráteszi a kezét OV és akkor jaj lesz nekünk!
    Na akkor kíváncsi leszek Róna Péter válaszára is , hogy erre mit fog mondani!
    Varga Mihály még azt is hozzátette, “Ha olyan kérdéseket érintenek, amelyek a magyar gazdaságpolitika alapelemei, akkor elmondjuk, hogy mi a magyar fél véleménye. Lehet, ahol lehet kompromisszumot kötni, lehet, ahol nem”
    Reménytelen eset vagyunk!
    Miért hagyjuk hogy így legyen?
    Ez már csak egy költői kérdés a részemről, kár szerintem fecsérelni a szót bármire is, hisz úgyse mozdulunk meg, úgyis az lesz amit Ov és kiscsapata akar, tehetetlenek vagyunk!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  2. A kemény tárgyalás azt jelenti, hogy megint a Fidesz fog keménykedni, hogy meglássa, lehet a kompromisszumot kötni.

    Azaz megint hülyére venni az IMF-t.
    -
    A tárgyaló delegáció itt is elő fog hozni váratlan témákat, de ez csak az egyébként szuper felkészült Vargának lesz váratlan, mert egyébként már százszor elmondták mit akarnak, és bármelyik amatőr olvasó játszva kitalálja mit fog az IMF mondani.

    -

    A magyar gazdaságpolitika egyik alapeleme, hogy kölcsönpénzt vissza nem adnak.

    Amit korábban ígértek azt meg feldughatják a seggükbe, mert úgysem hisz már nekik senki. Hogyan is hihetnének amikor már ők sem hisznek egymásnak házon belül??

    Ezt szépen kifejezi azt hiszem Varga bátyó gazdag és veretes arckifejezése.
    -
    Varga tudja miből lesz vita, de úgy hiszi, hogy a végén majd ő fogja megmondani, hogy min múlik a megállapodás sikere, mert annyi esze van, hogy túlcsurog a vészlefolyón, de még így is elárasztja vele az IMF-t, nem csoda ha szépen behódolnak majd.
    -
    Vagy ha mégis a Fidesz és Varga fog behódolni, azt sosem fogják nyilvánosan bevallani, hogy mi mindenben engedtek csendben az IMF-nek.
    -
    Muszáj az IMF kölcsönt megkapni, mert az összes Fideszes már felépítette a birtokát és bevásárolt hitelre, hát valamiből vissza kell fizetni.
    -
    Tanuláság, már rég meg lehetett volna állapodni az IMf-el, hacsak nem veleszületetten gyengeelméjű, vagy visszafordíthatatlanul hülye, és még mindig taktikázik és másokkal alkudozik a háttérben, azt gondolván, hogy ez az IMF figyelmét elkerüli.
    -
    Az IMF először egyenrangú félként kezelte a magyarokat és a Fideszt, ha most ül le vele tárgyalni, már tudja kivel ül le, egy notórius hülye, loser -al, és az szerint fogja kezelni őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Jön az IMF kávézni. :(((
    Ez a pasi már régen eladta a lelkét és a szakmai tisztességét most fogja végleg eladni. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. Gets!!
    Ott a pont és elismerés a válaszodért!
    Nagyon ott van a toppon e mondatod és nagyon igaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. Báthory Ödönke

    Kompromisszum -nocsak, új szavakat tanulnak a fiúk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  6. Nekem úgy rémlik, hogy nemrég még úgy tálalta a dolgokat, hogy tulajdonképpen minden rendben van, elhárultak az akadályok, Rogán barátja besegített az egyetlen vitás törvény szavazásának ügyében, ihajla-csuhajla, hamarosan kezdődik a dínom-dánom.
    Ezért aztán amondó vagyok, felül kell vizsgálnunk a Varga szerepéről kialakított kormányzati sugalmazást: neki nem az a dolga, hogy tárgyaljon, hanem az, hogy a hazai népet etesse, nehogy csömört kapjanak híveik a nagy várakozásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. gets

    Mihály már régen eladta magát, és nekem még mindig fáj egy kicsit a lelkem miatta.A helyzet menthetetlen.Nem a semmiért kellet távoznom Magyarországról.
    Sajnálom, hogy eddig süllyedtek.Amit tettek,tesznek arra nem lesz bocsánat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  8. valaki!
    Én is elfogok menni Magyarországról, csak egy kis kezdőtőkét akarok összeszedni !
    De azt hiszem rengetegen vagyunk, akik már kézzel-lábbal mennénk el innen , jó messzire!
    Csak az a kérdés, hogy ki fogja őket megbüntetni a tetteikért!
    Attól tartok hogy senki sem!
    Már elkezdtem az összepakolást és a gurulós bőrönd beszerzését!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  9. Normális ez a pali? Majd meglátják lehet-e kompromisszumot kötni???Eddig azért nem tárgyaltak, mert az IMF nem volt hajlandó kompromisszumot kötni. Majd most hajlandó lesz azt hiszi?
    Megy megint a parasztvakítás 1000-el!Miért nem mondja ki, hogy nem is akarnak megállapodni?Ahhoz kurázsi is kéne…ami nincs…
    Az egész kormány ennek a majom Orbánnak a bábja, és nem meri felvállalni senki, hogy a szemébe vágja,eddig, és nem tovább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. bumburi
    - Gyurcsány maga tárgyalt, és ha Orbán meg akarna állapodni, maga vezetné a delegációt. Viszont már nagyon hiányzott egy bűnbak. Tényleg, mi is lett azzal a fószerrel, aki a vasutasoknál elkottyantotta, hogy az IMF azért kell, hogy minden mocskos húzást rájuk lehessen fogni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. Mese habbal!!!!! … Ezek csak szórakoznak, bohócot üznek mindenkiböl!!!!!!
    Remélem a felvonás lassan véget ér, nagyon rossz a darab nem nyerte el a nézök tetszését!!!!! :-((( Üres székek a nézötérren…………………..nem szakmabeliek!!!, a darabot a Nép ujra irja!!
    Egyszer jönn valaki és megsokalja, akkor lessz ám cincogás az egérfogóban!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  12. kekec
    Igen emlékszem a Gyurcsány tárgyalására az IMF-el.
    Hidd el, Orbán vezetné a delegációt, ha elfogadnák tárgyaló félnek.. Élek a gyanúval, hogy nem…
    Ami meg a fószert illeti, aki azokat az értelmes mondatokat mondta, agyon van hallgatva.Ez a balfácán ellenzék nem volt képes leütni ezt a magas labdát sem.Mint oly sok mást sem..
    Nem is értem! Mi ezekben az ellenzék? Hogy üzengetnek a kormánynak? Vagy hogy a parlamentben odamondogatnak csak úgy lájtosan?
    Semmi megmozdulás, semmi akció!És semmi összefogás!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Varga ur a felteteleket nem önök fogjak diktalni, ilyent csak egy elmezavarodott ember godolhat. IMF fogja a felteteket diktalni, ha tetszik, ha nem, eszi nem eszi, nem kap mast a ,,zseb Napoleon”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  14. Gyurcsány hiteles volt amikor az IMF-el tárgyalt. A csuti már rég nem az. Komolytalan hiteltelen figura csak a pávatánchoz ért. Az igazi főtárgyaló az eltolcsi lehetne, de ő meg közröhely tárgya még Magyarországon is. A Varga legalább nem vívott szabadságharcot, vele azért állnak szóba. Ami a kiormány véleményét illeti, arra Varga hivatkozhat, de ennek a kormánynak a gazdaságpolitikája megbukott, így az unortodox duma az IMF-et egyáltalán nem érdekli. Lesznek komoly kritikai észrevételek, és követelnek majd olyan változtatásokat is, amitől beteljesedhet a jóslat, és a csuti el. Ez lenne az IMF legnagyobb sikere. Szívemből kívánom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Leslie G. Charteris

    Két olyan manusz viszi a tárgyalásokat – Rogán és Miska – akiknek soha,semmilyen tétre menő munkája nem volt .Nem gyűjtöttek szakmai tapasztalatokat, pénzügyekkel államigazgatási szinten nem foglalkoztak. Angolul a konyhanyelvet beszélik Lehet hogy az a szerencsétlen Rogán a frakcióban a sok vazallusnak el tudja adni magát, de vérprofi bankároknak ez kevés.Misi meg olyan komoly embernek néz ki, hálás fotó téma. Olyan mintha gondolkodna, ezért kilóg a sorból az átlag fideszesek közül. Igazán a presbiterség az, ami közel áll hozzá, de az itt most nem lesz téma. No, ez a két nagyfiú intézi a hitelügyletet. Remélhetőleg nem fogja a másik két agy – Kósa és Szóártó – aktivizálni magát Magyarország katasztrofális helyzetének ecsetelésével, mint két éve.Hajrá Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. A hitelnyújtás előtt a hitelt nyújtó diktálja a feltételeket – amióta világ a világ, ez már csak így van. Amikor a hitelt vissza kell fizetni, akkor kekeckedhet az adós – már ha tud. A „megállapodás” arra fut ki, hogy mekkora játéka lehet Orbánnak a visszafizetés idején. Ezt csak a hülyék nem értik, vagy nem akarják megérteni (Orbán + Matolcsy + Varga).
    .
    Na most az IMF pontosan ismeri Orbán taktikáját (mást teszek, amit mondok + pávatánc + orbáni stílus: “beesik az IMF”) – szóval egy lyukas gumit sem adnék az IMF megállapodásért. Ha valaki már kérelmezőként kekeckedik, mi tesz majd akkor, amikor vissza kell fizetni a kölcsönt?
    .
    Lesz nemzeti szabadságharc a nemzetközi tőke ellen? Népszavazás: fizessünk, vagy ne fizessünk a “kampósoknak”? Vagy Orbán majd a magyar Alkotmánybírósághoz fordul jogorvoslatért??? Talán Pokol Béla, Balsai István vagy Stumps István engedi el a tartozás megfizetését a nevezetes testületben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  17. Könyörgés a Mi (balkézről szerzett) Istenükhöz

    Mi honatyánk, Orbán, ki vagy a Parlamentben!

    Szüntettessék meg a Te neved!

    Lázadjon fel a Te Országod, s töröltessék el a Te akaratod,

    miképpen a T. Házban, azonképpen itt, a Honföldön is.

    Mindennapi kenyerünket hagyd meg nekünk ma is,

    és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani!

    Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg Magadtól!

    Mert nem a Tiéd az ország, csak a Hatalom, Dicsőség nélkül,

    és remélhetőleg már az sem soká.

    Ámen!

    http://szendamondja.wordpress.com/2012/07/09/ima-az-ujmagyar-istenhez/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. nem bedőlni!!!
    ez csak az előkészités, a beetetés, mint a mávnál, megmondták, hogy mindent az IMF-re fognak fognit!
    hazudtak, hazudnak éjjel-nappal, ha meg sem szólalnak akkor is, de még álmukban is!

    arra fogok szavazni 14-ben, aki simán, az alaptörvényt által felruházva elveszi ezeknek, a családjuk és haverjaik összes fel- és lemenőnek minden vagyonát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  19. Ahogy a Fideszt és Orbánt ismerem, a kapott pénzen vesznek néhány árucikket, hadd ne részletezzem kitől és mit, (nem hiszem, hogy jó ötlet lenne feltenni a netre) ezeket búsás haszonnal újra eladják, és a kapott pénz egy részét még felhasználhatják az eredeti úgymond készenléti célra, és talán vissza is fizetik az IMFnek, feltéve, hogy marad még valami.
    -
    Ez a nagy terv. Remélem az IMF átlát rajta.

    -
    -
    Knowing the Fidesz and Orbán, they will use the money to purchase some specific kind of commodities (I don’t think it would be a good idea to print out in this thread what it would be) that they can resell, and by turning a huge profit in days and harvesting their portion they can still provide the HU economy with the basic sum or can keep the IMF in the illusion that they might get their money back.

    Supposing they are not heading for a total business failure.

    -

    Great plan around the blackjack table, hopefully the IMF can see that through.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. sedona

    Ha a családod élete a tét kicsit gyorsabban megy a pakolás.
    Ki fogja őket megbuktatni? A forráshiány. Nem fogja a “politikájukat” sem az orosz sem a kínai vezetés finanszírozni. Olyanoknak játsszák ki az országot és a lakosságot akik nem kisebb játékosok náluk. Sőt még “szakmai ” tapasztalatuk is van. Mert Mihályunknak valljuk be őszintén nincsen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. Teljesen egyetértek a hozzászólók megállapitásaival.Én is attól tartok,hogy nem lesz megállapodás.Mégpedig azért nem,mert a kórmány nem is akar.A kórmány szeretne hozzájutni a pénzhez,de csak minden feltétel nélkül.Az orbáni taktikát viszont a tárgyaló fél nem fogja bevenni.Ha viszont nem lesz pénz,Magyarországon államcsőd lesz,ez tu-ti.Mi magyarok a szakadék alján fogunk kikötni.És mi lesz az államcsőd eredménye?Az,hogy nem lesz bér a közférában és a nyugdiasoknak.Nos, kedves professzorok Bathyányi Köre ehhez tapsoltok ti.”Büszkék lehettek magatokra”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. Tényleg nincs hazánkban olyan tömörülés, emberi csoport – netán államférfihez hasonló egyén, aki megállj-t parancsoljon a bagázsnak ? ? ?Arra kérem a Felettünk Valót, hogy ezt a véres-szájú és -szemű törpe diktátort akadályozza meg abban, hogy továbbra is ő vezesse ezt a jobb sorsra érdemes, birka magyar népet.
    Ezért imádkozom a 14-es választásokig !
    Ámen !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  23. Gyula Bognar, Jr.

    A Varga csak keménykedni akar, a becsületes, őszinte, alapos, jól elkészített tervek, szakértelem és felkészültség, valamint a jó szándék hiányában. A Magyar kormány minden szerződést felrúg, csak kényszernek enged. Ezek szerint az elnyomóktól csak a rosszat tanulták meg, a Németektől a fasizmust, anti-szemitizmust, a náci elveket, az Oroszoktól a rablógazdaságot, korrupciót, csalást, lopást hazudást, hozzáértést hiányát és a totális megbízhatatlanságot. Nagy kár, hogy a sok-sok hozzáértő, becsületes embert elpaterolta ez a koszos bagázs, de majd lesz idő, amikor szükség és kényszer javulást hozhat, de csak egy ideig. A rossz tulajdonságok mély gyökeret eresztettek, azokat könnyebb megtartani, mint a jókat megtanulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Isten törvényei öröklétre lettek teremtve – nincs olyan élethelyzet, melyben a parazita függetlenítené magát a gazdatesttől, és életfeltételeit érték létrehozására reformálná, ugyanígy, hiába is várnánk el a sáskától, hogy termessze meg magának mindazt, amiből megélni kíván… Miért pont az Orbán-cimborák Fidesze lenne kivétel?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Brüsszel a nemzetközi hitel feltételéül szabhatja többek között az ingatlanadót és a tranzakciós illeték átalakítását.
    Az €U-val most mi a franc történt?
    Szerintetek ez most így jól van hogy feltétlelhez köti az ingatlanadót?
    De mindegy is, mert Ov kijelentette, hogy Magyarországon nem lesz ingatlanadó és ragaszkodik a tranzakciós illetékhez.
    Így ne is menjen Varga tárgyalni , mert tök felesleges!
    Na erről ennyit, mehetnek vissza az IMF küldöttei!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Szerintem, a Fidesz gazdaságpolitikájáért felelős szakemberek nem diplomás hozzáértők, hanem depis klinikai esetek!:P

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. sedona

    Magyarországon a jelenlegi politikai és morális kultúra szintjén igen sajnos pontosan mindent szabatosan megfogalmazott feltételekhez kell illetve kellene kötni.
    Pl: Papcsák nertárs és k. csapata megszavazta Zuglóban az ingatlanadót és ebben az évben már fizetni is kell. Ezzel párhuzamosan Papcsák nertársék vásároltak Csíkszeredán nem ócsóért egy önkormányzati nyaralót! Aminek a folyamatos karbantartását, gondnoki szolgálatát is a zuglói adófizető nyögi.
    Na ezt kell leírni ezeknek at új magyar náboboknak, hogy nem annyira jó ötlet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Azért drága magyarjaim akik most mind okosok és „előre megmondók”, meg „mi tudtuk” mondásokkal veritek a melleteket, hol voltatok akkor, amikor a FIDESZ és ORBÁN minden kormányintézkedésre tiltakozott, Gyurcsányt leköpte, elmebetegnek nevezte, tolvajnak hívta, és úgy megszédített titeket, hogy minden ismert előzetes program nélkül Orbánra és bandájára szavaztatok!?!?
    Egyétek meg, és egyék meg a gyerekeitek azt amit főztetek! Népszavaztatok a 300 forintos vizitdíj miatt? Most majd ellátás helyett dumát kaptok, és papi temetést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Néztem a hírtv-én orbán riportját,a csaj rendesen alá kérdezet,de nem ez volt a baj.Amit orbán beszél azzal két dolog ami borzalmas az eggyik hogy amit mond azt el is hiszi ez nagyon nagy baj,a másik hogy tudja hogy hazudik ez pedig megbocsáthatatlan bün az országgal szemben!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Hogy kemény tárgyalásokra számít? Nevetséges, Orbán nem akar tárgyalásokat! Ha akarna és megegyezni is szeretne, akkor nem adóztatná meg az MNB-t. Majd pofátlanul belemondja a közmédiába, hogy az EU Központi Bankjának csak véleményezési lehetősége van. Igaza van, csak egy helyen problémás kicsit ez a közhely, mert végül is nem a Központi Bank akar kölcsönt kérni Orbánisztántól. Sajnos ez ilyen egyszerű, nekem is adhatna az OTP sokmilliós kölcsönt, de mivel nem rendelkezem a szükséges feltételekkel, ezért szóba se állnak velem. Most mindenki láthatja, mennyire pici esze van ennek a mi rettenthetetlen szab-harcos vezérünknek.Minden esetre az esze arányos a testméretével és még ez a törpe vezet egy országot, igazi kőkorszaki szaki. A tárgyalás menetrendje előre borítékolható: megérkezik az IMF július 17.én, leülnek tárgyalni a tárgyalási napirendről, majd a feltételek hiánya miatt felállnak és távoznak. Másnak közli a magyar média, hogy az IMF képviselői elutaztak és jól megérdemelt szabadságukat töltik.
    De ne problémázzon ezen senki, hiszen van nekünk egy polihisztor képviselőnk , valami Rogán nevezetű úr, aki megmondta világosan menni fog ez nekünk egyedül is! Uraim hova jutna ez az ország, ha nem lenne ilyen sok eszes képviselőnk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Csak annyit szeretnék mondani, hogy Orbán hatalmát az MSZP biztosította azzal, hogy nem zártak össze az öszödi beszéd után, nem álltak ki igazán Gy.Ferencétrt, az SZDSZ-nek ott tartottak be, ahol csak tudtak, és ezt az akkor már földön fekvő kis Napóleon(akit már a többi fideszes politikus is le akart v áltani a sorozatos választási kudarcok után)kihasználva, összefeküdt a Jobbikkal, és egy nagyon kemény, és agressziív kampánnyal kicsikarta a 2/3-os győzelmet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. És a Fídesz óriási gőzelme, pedig egy ékes bizonyítéka annak, hogy az a bizonyos összefogás, amivel minket zsidókat állandóan cikiznek, nem is olyan rossz dolog!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Járhatja Mihály a pávatáncot, ahogy gazdája kívánja.
    Csak aztán ne csodálkozzon, ha az EU állatkertbe rakja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. A páva az eggyik legszemetebb madarunk,szépsége mögött renkivüli agreszivitás,konokság és butaság rejtözik,nem véletlen esett a pávatáncra a választás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Az államcsőd nem érdeke ovinak, ezért szerintem lesz tárgyalgatás. Valamit eddig is elért a csökött makacsságával, mert az EU-nak sem érdeke sem a balhé, sem a magyarországi államcsőd.
    Félek, ha belemegy az ingatlanadóba, az megint nem a nagyértékű ingatlanokat fogja sújtani, hanem a panellakásokat. Vagyonadóról meg szó se essék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Friss hír, hogy Matolcsy, az unortodoxia atyja akkor megy szabadságra, amikor az IMF jön.Nem mintha a szakértelme nélkülözhetetlen lenne a tárgyaláson ( mihez is ért ? ), az viszont a magyar ugar mára megszokottá vált sajátossága, hogy símán átsiklunk egy olyan tényen, hogy a pénzügyek vezetőjét nem fogadják el nemzetközi szinten tárgyaló partnernek. Aki az egészért felelős, az is szabadságra megy, mert kimerültek az akkumulátorai. Adott tehát két, semmilyen döntés meghozatalára nem jogosult lúzer.Az egyiknek az a mandátuma, hogy okosan nézzen, a másiknak meg az, hogy csak nézzen meredten, mint egy béka, az biztos kiakasztja a “három betűsöket”.Ők lennének a szakértők. Szerintem, most hogy Orbán is elhúz nyaralni, érdekes dolgokra számíthatunk a sok elszabadult Fidesz majomtól:Illés Zozó államtitkársága már kezd bedőlni.

    hogy nem annak nyomják bele a fejét a szarba,aki felelős érte, hanem szakértőnek kikiáltott lúzereket nyomnak oda. Mert hiába néz olyan okosan a Misi gyerek és hiába nyomja le a Fidesz frakciót mágikus béka szemeivel Tony Rogan szenátor, ők ketten akkor sem értenek az állami pénzügyekhez ( leszámítva a saját anyagi gyarapodásukat ).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Az, hogy Matolcsy szabadságra megy éppen, talán direkte jó nekünk, legalább nem égeti hazánkat. A miniszterelnök is éppen most töltögeti majd az akkumulátorát külföldön, mikor jönnek – pedig ő 2 hónapig ült és várta őket… Ez az időzítés magáért beszél – hiszen megmondta: ha az IMF jön, ő megy… Nem mer a szemük elé kerülni… Hiába no : a pávatáncra nem mindenki vevő :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Úgy tűnik, lassan csak megjön Godot 2012. június 20. szerda | AN

Orbán: „Bármely percben jöhet az IMF” 2012. június 15. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos