Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pleschinger: az IMF-fel már konkrétumokról tárgyalnak 2012. július 22. vasárnap 10:42 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pleschinger: az IMF-fel már konkrétumokról tárgyalnak
Budapest – A napokban tartott találkozókon szerzett információk után az IMF/EU-delegáció várhatóan összeállítja a magyar kormány számára felteendő konkrét kérdéseket a jövő heti plenáris ülésre, mondta Pleschinger Gyula, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára azt követően, hogy az IMF/EU-delegációval tárgyalt a minisztériumban.
.
Az államtitkár közölte: a pénteki tárgyaláson érződött, hogy az igen jól felkészült IMF/EU-delegáció az e heti találkozókon további ismereteket szerzett a magyar gazdaság részterületeiről, amikor a delegáció tagjai konzultáltak többek között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Magyar Nemzeti Bank, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a Emberi Erőforrások Minisztériuma, illetve a főváros, valamint kereskedelmi bankok vezetőivel.
.
A pénteki tárgyaláson az látszott, hogy IMF/EU-delegáció a lebonyolított 20-30 találkozó után tovább finomítja a felkészülés során szerzett képet, magyarázta Pleschinger Gyula. Hozzátette: várhatóan a jövő heti plenáris ülésen az EU/IMF-delegáció átadja azokat a konkrét kérdéseket, amelyekre részletes választ vár a magyar kormánytól.
.
Az EU/IMF-delegáció péntek kora este találkozott Surányi Györggyel, az MNB korábbi elnökével, az Intesa Sanpaolo bankcsoport regionális vezetőjével.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 7 szavazatból)
Pleschinger: az IMF-fel már konkrétumokról tárgyalnak, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Vastag bőr kell, ha az igen jól felkészült delegációval feledteteni akarják a kipateroltuk az IMF-t és a legutóbbit: Tarlós beszólása a tárgyalások végén a közös fotóhoz fogjon kezet Barbara Kaufmannal, – tótágast ne álljak?!
    Tarlós is jól beilleszkedik a bugrisok pávakörébe, pedig nem is párttag!
    Olvastam: – Itt az IMF és Orbán nem csinál semmit (a csapból is ő folyik)! Dehogynem! Oltári nagy segget a szájából, mint már annyiszor….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  2. Egyáltalán miért csak a kormánnyal tárgyal az IMF, adhatna más módon is kölcsönt vagy a tárgyalásokba bevonhatna másokat is, más pártokat is, vagy akár velük is egyeztethetne.

    Persze ez hülyeségnek tűnik, de nem az, mert ez csak pofátlanság kérdése, hogy ki meddig mer elmenni, és Orbán már régen rájött, hogy pofátlanságban az IMF nem ellenfél neki.

    Mint ahogy egy kommentelő mondta korábban Orbánékkal szabályosan játszani az kész vereség.

    Amellett az IMF-nek is megvannak az emberei,magyarok is akiket beültethet pozícióba és rajtuk keresztül kontrollálhatja a pénzügyeket.

    Megvan csak élni kell vele.vereség, ha nem teszi meg.

    -
    Orbán az IMF et kihasználja és csak időtaktikázik amíg Simor helyébe az ő emberét teszi, utána teljesen mindegy mit ígért az IMF nek és hogyan változtatta a törvényt.

    A bank valuta és aranykészletei már el vannak gyakorlatilag költve az IMF hitellel együtt, csak az időzítés a fontos. Addig kell kihúzni, hogy a nagy állami szintű pénzmosás program beinduljon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  3. T. Admin!

    A kepen nem P. Gy. hanem Gyuris Dániel az OTP Jelzalogbank vezetője van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  4. Jövő héten teszik fel a konkrét kérdéseket. Akkor most miféle konkrétumokról tárgyalnak? Hogy ki hány cukorral issza a kávét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  5. Ez a story egy komprumisszumra képtelen miniszterelök hatalomvágyáról szól, aki még a népét is képes letarólni, csak neki ne diktáljon senki, és a fizetése mellett, járhasson f.mérkőzésekre, az ország, pedig nem számít!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  6. “A futballban az a varázslatos, hogy nem lehet, mondjuk, az IMF nemzetközi versenyképességi rangsora vagy hitelképességi rangsora alapján eredményt hirdetni.” Orbán Viktor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  7. Senki nincs a magyar politikai életben, aki felhomályosítaná az EU-IMF tárgyaló delegációt, hogy hová is vándorolnak a tőlük kapott milliárdok ?????
    Mert Orbáncék és s@ggnyaló bandája zsebe már így is dugig van, a magyar népnek meg csak az unortodox nemmexorítások jutnak :-((((.
    Ideje lenne felnyitni a tisztelt tárgyaló delegáció szemét és kőkeményen szembesíteni az unortodox valósággal !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  8. Kíváncsian várom az IMF kérdéseit.
    Remélem az első ez lesz: mikor takarodik el ez a felcsúti szabadságharcos és bűntársai végleg a magyarok életéből?
    A második: hány évet kapnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  9. Most akkor mi lesz?
    Orban soha nem hazudik megy, vagy marad?
    Orban megy akkor igazat mondot.
    Orban marad, akkor a nemzet leghazugab polgara.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  10. Van itt egy Video amely arrol szol hogy agy amerikai szállító repülő gép egy kis és szűk leszálló pályára landolt, valamiért!
    A pilótáknak az tapasztalata vagy az Isteni kegyelem segített abban hogy nem zuhantak a tengerbe.
    Ezt látva arra gondolkoztam hogy a nemzeti kuruc kormányunk is pont ezt a hibát követte el, és pedig nem a nyugat demokráciák biztonságos pályára landol hanem egy kis szűk és veszelyes pályára amely 3 méter választja el a szakadektol!

    http://www.realitatea.net/imagini-incredibile-cu-o-aterizare-fortata-a-unui-avion-cargo-air-force-dumnezeule_972275.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Az IMF-tárgyalásokról nem sokat lehet tudni, mert a kormány semmilyen információt nem ad.
    A várható hétfői és keddi megbeszélésről sem fogunk okosabbak lenni, ha minden igaz, az IMF delegáció oktoberben! fog visszajönni!
    Jézusom, oktober és március között már nem sok idő van és akkor bekövetkezik az, amiről már oly sokan beszélnek, hogy márciusban ismét kipateroljuk az IMF-et és OV ráteszi a kezét a MNB 36 milliárd €Uróra!
    Hisz ezalatt az öt hónap alatt , sikeres lesz az időhúzás!
    De ehhez lesz már egy-kettő szava is az IMF-nek, az IMF nem engedi, hogy újra kipateroljuk!!!!
    Ahogy rátette a kezét OV arra az összegre, onnantól kezdve pedig a piac fogja megadni számunkra a kegyelemdöfést!
    Ha jól emlékszem, ellemzők, közgazdászok azt nyilatkozták, hogy a MNB 36 milliárd vagyonához nem nyúlhatnak mert az törvényellenes!
    Emlékezzünk arra amit a Fidesz jogi szakpolitikusa állított: jogilag nem tilos, hogy a kormány hozzáférjen a jegybanki devizatartalékhoz, és a 35 milliárd euró egy részét gazdaságélénkítésre fordítsa.
    MOst akkor kinek van igaza? A közgazdászoknak vagy a fidesz politikusoknak?
    Mert mi lesz akkor , ha tényleg hozzányúl a kormány a deviza tartalékhoz?

    Már megint az idegeimmel játszik a kormány és ez lesz mindaddig míg ők maradnak kormányon !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  12. Remélhetően lesz kérdés amire választ várnak, hogy mennyibe kerül ennek a felcsúti csibésznek a stadionépítési hobbija. Talán azt is megkérdezik ettől az örülttől, hogy mennyibe került az ország népének ez az elfecsérelt nyolc hónap,ami az ő szabadságharcával telt el. Az országnak talán az lenne a legolcsóbb, ha finanszírozná ennek a törpének ausztriai pszichiátriai kezelését élete végéig egy zárt osztályon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. Orbán nagy álma – még nyugdíjba vonulása előtt fog ő ülni olyan mérkőzésen, ahol legyőzünk egy nagy külföldi csapatot!
    Az éhező gyerekek sokkal kisebb dologról, mondjuk rántott husiról álmodnak!
    Egy ország van alárendelve Orbán álmainak és rokkan bele egy nép – ehhez rengeteg alfertáj karbantartó szagmunkásra van szüksége és meg is kapja őket, még mindig!
    De nekem is van egy nagy és merész álmom: egy szavahihető kormányfő, olyan aki kiváló diplomáciai érzékkel rendelkezik és nem kokit, sallert oszt és nem pávatancos, tud viselkedni és csak a magánéletében álmodik fociról!
    Ha az ország és benne a nép sorsa nem érdekli, ott van neki aliscsút meg feliscsút, meg az akadémiája, menjen és álmodozzon, az országot bízza szakemberekre, mindenki jól fog járni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. T. sedona
    2012. július 22. vasárnap
    17:39

    “Ha jól emlékszem, ellemzők, közgazdászok azt nyilatkozták, hogy a MNB 36 milliárd vagyonához nem nyúlhatnak mert az törvényellenes! ”
    .
    Ez IGAZ EGY DEMOKRACIABAN!
    .
    Csak ideznem szabadon “koteles hamuhurcolo lacika” -t: HA NINCS TORVENY, MAJD CSINALUNK!
    .
    Ugye ismeros?
    Es maris “torvenyes” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. A magyar gazdaságot helyrehozni csak egy államcsőddel lehet helyrehozni. A fizetésképtelenség bejelentése után olyan mértékű lesz a nyomor, amilyet a hőkölés népe már régen kiérdemelt. A budiforradalmárok azt kapnák amit megérdemelnek.Egy kiadós éhséglázadásra talán még lenne ereje és elzavarhatnák a csuti bandáját. Forradalmi törvénykezéssel kitakarítanák az országgyűlésnek nevezett Audiász istállóját, aztán testvéri segítséget kérhrtnének a román szomszédoktól és a bocskor lrgalább újra itt lehetne Budapesten.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. csakén
    2012. július 22. vasárnap
    19:09

    “Orbán nagy álma – még nyugdíjba vonulása előtt fog ő ülni olyan mérkőzésen, ahol legyőzünk egy nagy külföldi csapatot!”
    —–
    Talán sose pályázott volna a miniszterelnöki székre és hatalomra, és soha nem éltette volna a halálvágy és bosszúvágy, ha legalább focizni tudna és tudott volna szép gólokat rúgni, szabályosan szépen sportszerűen játszani és az egész ország ünnepelt kedvence lett volna mint focista. Esetleg az egész világé.
    -
    De focizni sem tud és a bosszúvágy amiért a pályán kifütyülték és a kutyának sem kell már felemésztette a beteg lelkét.
    -
    Most elvakult dühében és bosszúvágytól hajtva miniszterelnökként próbálja ugyanazt amiért a pályán sárga lapot kapott bírótól, –
    mások lerúgása, lesre futás, kezezés, műesés a tizenhatoson belül, és végül a dicső öngól.
    -
    Ilyen beteg embert, ilyen eltorzult személyiséget ritkán látni.

    De valószínűleg a méltó helyére kerül majd, egy nagyon neves egyetemre, feltehetőleg a Lomonoszov egyetemre, ott szoktak helyet biztosítani az ilyen ritkaságok számára,— spirituszban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Sajnálatos kényszerben vagyunk, hiszen amíg az Orbán-klán-oligarchia csak tárgyalgat, közben Magyarország a túl drágán felvett hitelek után SOK EZER MILLIÁRD FORINTOT FIZET KI HAVONTA a hitelezőinek!

    KI JOGOSÍTOTTA FEL EZEKET A SZÉLHÁMOSOKAT ERRE? – a magyar népnek erről a szándákukról nem adtak hírt a választási kampányban!

    Elmondható, hogy ENNIT és ILYEN TÖMÉNYEN, ÉJJEL-NAPPAL még EGYETLEN KORMÁNYPÁRT SEM H A Z U D O T T, mint az Orbán-oligarchia pártja! – kis és nagy MILLIÁRDOSOK!

    Bosszant, nem ide való, de hihetetlen MILYEN HATALMAS ÖSSZEGŰ “BENZIN PÉNZT” SZÁMOLHATNAK EL ÉS VESZNEK FEL HAVONTA az EMBEREIK! Emiatt is érdekük a minél magasabb Euró árfolyam!

    Ha jól belegondolunk, ezek az üzemanyag elszámolás révén felvett sok milliós összegek SZJA és JÁRULÉK, vagyis mindentől kötelezettség mentesen vehetők el.
    SZÁMOLJA MÁR KI VALAKI, HÁNY MILLIÁRD FORINTTAL CSORBÍTJÁK MEG a magyar államkasszát ilyen módon

    és csökkentik az emberek életszínvonalát, azokét, akik a nagy hiányra hivatkozással naponta adóemeléseket, áremeléseket, stb. kénytelenek elviselni, elszegényedni, éhezni, gyermekek éheztetését a kormány játszva és nevetve eltűri?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Elnézést, a 6. sorban egy betű lemaradt ENNIT, helyett: ENNYIT a helyes szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Herczog Edit EP-s képviselő írásbeli kérdést intézett az EB-hez, mit tehet a bizottság abban az esetben, ha egy tagállam kormánya következetesen olyan gazdaságpolitika irányába tereli az országot, amellyel beláthatatlan idővel kitolja az uniós szerződésben vállalt euróövezeti csatlakozást.
    A baj, hogy ezt a kérdést fel kell tenni, miért nem tűnt fel ott senkinek!?
    A pávatáncos jól fel tudja kavarni a farkával a port, befed sok mindent…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Leslie G. Charteris

    Ki ez a Plecsinger? Ő volt az ÁFÉSZ bivalybasznádi fiókvezetője?Aszongya, hogy “láthatóan jól felkészült az IMF”?Neki ez meglepetés ? (Elképzelem, hogy Tony Rogan szenátor – a tárgyalóküldöttség tagja- milyen felkészült nemzetgazdsági pénzügyekben). És Plecsi a “szakértő a csapatban ! Miska meg a jó arc. Az értelmiségi tagozat. Sikerre an ítélve ez a csapat.Ha még sem , az IMF a hibás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Orbán amióta szabin van, olyan aktív, mint életében talán soha!
    Na igen, a showt el kell vinni az IMF elől!
    Mindenhol, mindenkinek megígér mindent, ez egy választási kampány lenne?
    Egyébként nagyon jó töltője van, pillanatok alatt feltöltődött, szabadalmaztatnia kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Elvileg még nem kizárt a kompromisszum 2012. október 27. szombat | AN

Begurult Budapestre az IMF 2012. október 25. csütörtök | AN

Orbán Viktor fejezze be a hazudozást! 2012. október 15. hétfő | AN

A médiakampány megállapodási szándékra vall 2012. október 13. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos