Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán garantálja a zsidók biztonságát 2012. június 4. hétfő 23:15 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán garantálja a zsidók biztonságát

Székesfehérvár – Orbán Viktor szomorú, amiért megrongálták Székesfehérváron a zsidó temetőt. Utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy találják meg a tetteseket. Pintér most nyilván minden erejével a tetteseket kajtatja, és ha megtalálja őket, eljár a felelősségre vonás kérdésében. Mindeközben újabb Horthy szobrot avatnak, ezúttal Csókakőn, antiszemita írók a nemzeti Alaptanterv részeivé válnak, és a miniszterelnök nem kér bocsánatot Kövér Lászlónak egy antiszemita író újratemetése kapcsán mondott szavaiért.

“Fájdalommal és felháborodással értesültem arról, hogy Magyarországon, ráadásul szeretett alma materem városában megrongálták közösségük tagjainak nyughelyéül szolgáló temetőt. Együttérzésemen és szolidaritásomon túl szeretném Önöket tájékoztatni arról, hogy utasítottam belügyminiszter urat, hogy a lehető leggyorsabban és leghatározottabban járjon el a felelősségre vonás kérdésében. Egyúttal szeretném biztosítani Önöket arról, hogy Magyarország kormánya garantálja az Önök biztonságát és félelem nélküli életét” – olvasható abban a levélben, amelyet a kormányfő írt Jávor Mátyásnak, a Székesfehérvári Zsidó Hitközség elnökének.

Mint azt a többi között az Amerikai Népszava is közölte,  szombaton ismeretlenek meggyalázták Székesfehérváron az Óvoda utcai zsidó temetőt. Fekete festékkel feliratokat fújtak a ravatalozóra és több sírra.

Hétfőn az önkormányzat közleményt adott ki, amelyben jelezték: a városgondnokság helyreállítja a múlt héten meggyalázott zsidó temetőt. Június 10-ére, a Székesfehérvárról elhurcolt zsidó emberek emléknapjára mindenképpen végeznek a munkálatokkal.

Az Óvoda utcai zsidó temetőben mintegy ezer sír van, az 1880-as évek óta temetkeznek oda.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 10 szavazatból)
Orbán garantálja a zsidók biztonságát, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Legalább egy Horthy Miklóst ábrázoló, vízjeles papírra írta?
    A “Vezírnek” lehet utasítani, Pintér Sándor belügyminisztert?
    “Vezírmenetes” álmokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  2. -Ma este hallgattam vezetés közben az “innentől soha nem fogom hallgatni”-rádiót…Józsi bácsiból egy szentet csinált a meghívott irodalomtörténész.(Fent van a neten,-nézzetek utána) Arra akarta rávezetni a rádióhalgatót,hogy abban az időben itt mindenki hibás volt ezért,hogy hagyták,-sőt nálunk Józsi bácsi 1-áldozat volt…-Nem vicc.-ha itt nem vészfékeztem volna,-akkor frontálisan rágurultam volna egy Q7-re….-Bár elképzelhető,hogy nem véletlenűl sorolt mögém…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. Mindez a “délinél” történt kb este fél-hét magasságában…………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. “A jövőről szólva úgy fogalmazott, mindenképp meg kell őrizni a társadalmi békét, mert az emberek támogatása nélkül egy kormány se lehet sikeres.” Talán ez. A kormány sikere – a többi kit érdekel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  5. Ha nem lennének a Zsidók egy igen biztos oltalom alatt, akkor most nagyon aggódnék, mert ha Orbán garantálja a biztonságot, akkor lehetne az óvóhelyekre vonulni!
    De így elég ha azt mondjuk köszönjük inkább ne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  6. “Mindeközben újabb Horthy szobrot avatnak, ezúttal Csókakőn”

    Csókakő legalább közel van, szegény Dániel Péternek nem kell majd sokat utaznia… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  7. Az enyémet már garantálta, mert sikeresen elűzött az országból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  8. Nekem a nyugdíjamat “védte” meg, azóta….meneküljön ki merre lát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. A következő lépés az lesz, hogy orbán fenenagy bánatában kinevezi “zsidóvédelmi kormánybiztosnak” selmeczi gabriellát, és akkor valóban úgy meg lesz védve a zsidóság, hogy attól koldul..!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. Rémlik, hogy a 2010-s választások előtt valaki írásos garanciát adott a nyugdíjak megvédésére! Kb ennyit ér ennek a fenevadnak az ígérete!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  11. Zsidók számára mindenhova indítok kedvezményes járatot Magyarországról.
    Ott extra zsidóvédelem van. Holnaptól talán extra munka is lesz számukra.
    Időben indulni! UZIkat az elosztóhelyen lehet vételezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  12. A csuti biztosan felvonultatja a magyar gárdát a zsidók biztonságának garantálására. Vona vezetésével

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  13. Erre az ígéretre azért nagyobb összeget ne tegyetek és hideg viznél egyebet ne igyatok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Te jó ég!
    orbán a nyugdíjak biztonságát is garantálta! Oszt’ annyi!
    Jaj annak, amit ő megvéd!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  15. Oly sejtésem van, hogy ezt a “védelmi” kijelentését legfeljebb gettóépítés követi majd Simlicska kivitelezésében… Mert egyrészt orbáni gondolkodás szerint könnyebb megvédeni bármilyen halmazt, ha be vannak gyűjtve biztonságos helyre az elemei, másrészt pedig így a beígért nyakleveseket se kell kiosztani azoknak, akik veszélyt jelentenek.
    Viszont garantáltan biztonságosan folytatható a Horthy-szobor projekt, a gettóból nem olyan egyszerű kiszökni vörös festékkel…
    Na, így hárul el minden akadály az előtt, hogy kiépülhessen a kolbászkerítéses turulkánaán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  16. “…utasítottam belügyminiszter urat, hogy a lehető leggyorsabban és leghatározottabban járjon el a felelősségre vonás kérdésében.”
    Belügyminiszter urat utasítani kell arra, hogy azt tegye, ami amúgy per se hivatali kötelessége? Belügyminiszter úr, ha nem utasítja őt a főnökök főnöke, akkor hajlamos nem a lehető leggyorsabban és leghatározottabban eljárni a felelősségrevonás kérdésében, hanem inkább elodázza, elteszetoszázza, elsumákolja, elszabotálja, elmismásolja, elbakterolja a dolgokat? Ha én lennék a főnökök főnöke, hát én egy percig se tűrnék meg magam alatt egy olyan belügyminiszter urat, akinek a legelemibb dolgokat is a szájába kell rágni.
    Mindazonáltal figyelemre méltó, hogy az utasítás csak a felelősségrevonás kérdésében való eljárásra vonatkozik, a valódi tettesek mielőbbi kézrekerítésére nem. Mi következik ebből?
    A Radnóti szobor helyében én elkezdenék nagyon erősen aggódni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  17. Mert azok nem ütnek vissza ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Egyúttal szeretném biztosítani Önöket arról, hogy Magyarország kormánya garantálja az Önök biztonságát és félelem nélküli életét”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ha mar a miniszterelnök nyilvánoson ,,Garantálja” egy nép csoportnak vagy egy másik kisebbségnek a biztonságát, akkor bizony nagy gondok vannak a HÁZ táján és ellehetne GONDOLKOZNI ezeken! Mar akinek van ideje gondolkozni!
    Egy ,,DEMOKRÁCIÁBAN” nem vetődik fel ilyen kérdés hogy egy bizonyos népcsőportat vagy kisebbséget meg kell védeni mert maga az ALKOTMÁNY az amelyik garantálja az állampolgárok jogait, megkülönböztetéses nélkül!
    Ilyenkor, ha ilyesmi történne akkor a ,,belügyminiszter” az Alkotmány adta félhátalmozással közbe lep, teszi a dolgát, nem várva valamilyen jelre vagy intésre a miniszterelnöktől! IGEN, ott ahol van alkotmány es nem valamilyen ,,alaptákolmány kft”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  19. Vajon mennyi védelmi pénzt akar beszedni!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. Horty is garantálta akésőbbi megélhetését biztósitóknak avédelmét De milyen áron ?Most is ott állnak Orbánnál a vallási kupecek + kici fasiszták jaj bocs ők igazi magyarok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  21. Kedves Bohém!
    Szeretem, és olvasom is az írásaidat, de – és ez nem a szavakon lovagolás, hidd el – a . v e z Í r . szó nem ül a mondanivalódban, mert az egy török, vagy arab – tehát iszlám – méltóság elnevezése (ld. az Ezeregy éjszaka meséiben számtalanszor). Ergo nem éri el célját, de nem is jön be a mondanivalód iróniára hajló szándéka, legfeljebb egy dühös erőlködéssé törpül… Ellenben a führerre utaló célzásként a . v e z É r . kifejezi Orbán mentalitását, vezetési stílusát, valóságos egyéniségét és gondolatvilágát is. Sőt, így a vezér szó használata metaforává nemesül, önmagában – kacsingatás nélkül is – kifejezi, hogy kiről, miről és milyen társadalmi környezetben szóltunk.
    Üdv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. Köszönjük, de nem kérünk az Orbán garanciájából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. Ajvéból jelentik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. miezittenkérem?

    Érdekes Orbán garanciája, miközben a csahosai a taxisfelvonuláson felbőszülve zsidózták le a nol.hu és a királyi tv riportereit. Ők hatékonyan dekódolják a szoboravatások és egyéb kormányzati rehabilitációk üzeneteit, tudják, nem arra kell figyelni, amit orbán mond, hanem arra, amit TESZ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  25. Azért most már előveszem az AK-47-esemet. Sicher is sicher.
    http://shakespeare.nolblog.hu/archives/2012/06/05/GARANCIA/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Nagy baj, hogy vannak akik a hazájukban védelemre szorulnak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Itt a legfrissebb bizonyíték hogy Magyarországon nincs antiszemitizmus és azok akik azok csak egy elhanyagolható 69%.

    http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmandiner.hu%2Fcikk%2F20120604_jarokelok_zsidokurvaztak_le_a_nol_riporteret&h=CAQFOYRPpAQGH7S4rOBpz86PzPyCSI5wNkyyn6LIkeBSgPQ

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  28. Egyébként bocs, egyszerűbb megkeresni a NolTv-én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Az első zsidótörvény már körvonalazódni látszok , csak valahogy agyonhallgatják :
    Olyan két hete azt találta mondani valami parlamenti potentát hogy :
    ” A magyar mozik 75 %.-a zsidókézen van. Ezért létre kell hozni egy nemzeti filmvetítési alapot ( vagy valami hasonlónevű hülyeséget ) , ami majd saját hatáskörében nyújt a lakosságnak jó magyar művészfilmeket a hollywoodi fércművek helyett. ”
    Nem szó szerint idéztem de ez volt av lényege a felszólalásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  30. worldonblőd!
    Üdvözöllek!
    Köszönöm, hogy figyelmeztettél.
    Törölve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. Geyza!
    Azért a Vajna pöcsén sem ér végig a bőr:D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. Gyöngyi Péter

    Ha Orbánnak garantálnia kell a zsidók biztonságát, az rég rossz,mert ezzel saját maga is elismeri,annyira eldurvult a helyzet,hogy garantálnia kell valakinek, valakik biztonságát! Ez azért nem semmi! Orbán, kiereszti a szellemet a palackból, és amikor az kiszabadulva táncot jár, felháborodva játssza az ártatlant!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Levonta a Horty korszak tanulságát .IMF nyet Zsidó vagyonDá és ehez megvan a sok viceházmester támogatása Rohanunk a forradalomba

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. Én ha zsidó lennék nem őrülnék annak hogy orbán megvéd,az eddigi megvédései mindig rosszat hoztak a megvédetteknek.Hasznosabb lenne ha elhatárodna a horty rehabilitációjára vonatkozó eseményektől.Mint rétvári bence kifejtette horty nagy szolgálatot tett a magyar zsidóságnak,hogy nem mondott le igy sok zsidót megmentett,ezek a zsidok támogatták anyagilag hortyt a spanyol számüzetése alatt,nyilván a nagyon gazdag zsidó barátait mentette meg.Ez a bence gyerek a mézes mázos viselkedése melett ,minden további nélkül a hátadba szúrná a népnemzeti bugyli bicskát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Sajnos már orbán is hozott egy kvázi “zsidó törvényt” amelyben valóban beteg rokkantakat szinte egészségesnek nyilvánitanak orvosnak nevezett pribékjei.Ezeknek a szerencsétleneknek ez felér egy gázkamrával,de még a gázt is sajnálják töllük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Akkor nagy baj van, ha OV garantálja! Ezt mondták az ellopott nyugdíjakra is!
    Ez a fickó mást mond és mást csinál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Tisztelt szerkesztőség, hölgyek és urak!
    A magyar embereknek a nevükben legyenek szívesek létrehozni egy listát amelyen lehet jelentkezni minden olyan Magyarországon elő embernek aki nem kér a ,,magyar nemzeti kuruc kormánypart védelméből, ez azért is fontos lenne hogy az utókornak legyen lehetősége megtudni azt hogy voltak akik nem kertek VÉDELMET!
    Most nem arról van szó hogy menyien írjak alá vagy sem hanem azt hogy aláírtuk valamennyien!
    Es sokan vagyunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Pintér majd megtalálja, kétség sem férhet ehhez! Persze mindenhez kell idő, gondolom elég lesz erre két hetecske,mert belügyérünknek ez a kedvenc ígérgetős terminusa. Ha mégse találják a tetteseket az csak azért fordulhat elő, mert közben egy sor Horthy szobrot avatnak az országban és oda kell koncentrálnia a rendőrségnek. Utána pedig őrizni is kell -a világon egyedülálló- lovastengerészünk emlékműveit. Sajnos sok a vandál hazánkban és könnyen összekeverhetik egy hotelportással, akit esetleg leöntenek festékkel, illetve egyéb módon tesznek gúny tárgyává.
    Aztán segíthetnének zsidó honfitársaink is a probléma megoldásában, például a temetők állandó őrzésével és ahogy egy cikkben olvastuk, személyi biztonságuk érdekében, -hogy a rendőröknek fogalmuk legyen kiket kell védelmezniük – megjelölhetnék magukat valamilyen felvarrt jellel. Aztán ha mindezeket megértették honfitársaink, akkor meg is vásárolhatnák a temető közvetlen környezetében található ingatlanokat, ezzel is elősegítve rendőrségünk áldozatos munkáját!
    Addig is köszönjük Pintér elvtárs hozzáértését és elkötelezettségét zsidó polgár polgártársaink védelmében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Ez a hngzatos beszéd,csak megtévessztő.Itt nem azt kell nézni”amit miondok,hanem,amit cselekszek”szindroma áll fenn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán Gáspár Szupersztár 2014. február 28. péntek

Kitört az első Lázár-zsidó háború 2014. február 27. csütörtök

Lázár János aggódik a zsidók miatt 2014. február 26. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos