Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ne ugasson már itten nekünk senki se… 2012. június 21. csütörtök 20:32 | AN Forrás: HVG, Mandiner

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ne ugasson már itten nekünk senki se…
Komló – 1302-ben Lajos budai pap kiátkozta a pápát; 1941-ben a Magyar Királyság hadat üzent a Szovjetuniónak és az Egyesült Államoknak. 2012-ben a baranyai bányászváros képviselő-testülete három ellenszavazattal nyilatkozatban ítélte el az Európai Parlament (EP) korábbi, Magyarországgal szemben meghozott határozatát – derül ki a testületi ülés összefoglalójából.
.
A május 10-én elfogadott nyilatkozatban a képviselők többek között kinyilvánították, hogy „Magyarország szabadon és törvényesen megválasztott országgyűlése híven képviseli a választói akaratot, a magyar polgárok érdekeit, törvényhozása tiszteletben tartja az alapvető szabadságjogokat, tevékenységével európai értékeket reprezentáló országot épít” – olvasható a Komló honlapján megjelent összefoglalóban.
.
A határozat „elítéli az Európai Parlament azon határozatát, amely Magyarország önrendelkezési jogának, belső szabályozó tevékenységének sérelmével jár, és direkt módon kíván hatást gyakorolni a magyar jogalkotás folyamatára” – teszik hozzá.
„Továbbá, hogy az Európai Parlament Magyarországot elítélő határozata ellentétes a demokráciával, a népek önrendelkezési jogával, a tagok függetlenségével, mint alapvető európai és európai uniós értékekkel” – írja az összefoglaló.
.
A Mandiner blog szerint – amely a határozat angol nyelvű változatát is közzétette – a komlói határozatot megküldték Martin Schulz EP-elnöknek is.
.
A naná, hogy fideszes „Polics József polgármester levelében arra kérte Martin Schulz EP-elnököt, hogy tájékoztassa a nyilatkozatról az európai képviselőket. Szemben az Egyesült Államokkal, amely nem volt hajlandó a magyar hadüzenetet komolyan venni, a brüsszeli alapjogi bizottság – érintettség okán – már fel is vette a komlói megrovást a következő ülés hivatalos dokumentumai közé. Az eurocsinovnyikok addig is, jobb, ha nem mászkálnak egyedül a magyar bányászvárosokban”, tette hozzá a Mandiner.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -14 ( 26 szavazatból)
Ne ugasson már itten nekünk senki se…, 4.6 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

55 Reader’s Comments

  1. Vanek úr, gyapotot is termesztettünk Rákosi pajtás alatt, nemcsak gumipitypangot. A beszolgáltatás mellett padlássöprés is volt, ha nem sikerült begyűjteni az íróasztalok mellett kitalált terménymennyiséget az embertelen beszolgáltatásokból. Ennek következtében sokszor még vetőmag se maradt. Békekölcsönt is kellett jegyezni Rákosi pajtás alatt, amit aztán Kádár alatt fizetgettek ki. Biciklit ugyan nem küldtem Vietnamba, de tüntetni kellett mennem. A (a korábban felrobbantott) Nemzeti Színház újraépítéséért kellett bélyeget venni – emlékezetem szerint nem az Operaházért -, nem dönthettem arról, hogy veszek-e. A Nemzeti Színház nem épült fel ezekből a pénzekből, a pénz eltűnt. Felépült egy izé, egy katyvasz ov első kormányzása alatt (vezetőjéről épp most jelentette ki az aktuális “illetékes elvtárs”, hogy nem őt akarja ott látni).
    Sajnos, mindig lesznek önkéntes kiszolgálói a diktatúrának, agyilag sötét alakok, akik csak azt nézik, hogy épp most jó legyen nekik.
    Észre se veszik, hogy a jóérzésű és gondolkodó emberek undorodnak tőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  2. Yesu

    Már megtámadtuk Európát, Orbán kaviccsal dobálja az osztrák repülőgépeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  3. Ez most valami vicc ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  4. Mellüket döngető büszke magyarok – hát lehet tovább döngetni?!
    Hülyék túllicitálják egymást, kedveskednek a vekkeresnek – én már akkor kiakadtam, amikor vekkerrel mentek tüntetni, aztán a pulpituson egyik fideszesnél sem volt vekker – látszott a képükön, hogy majd megpukkadnak a röhögéstől a sok eszetlen láttán, ahogy tüntettek a görbe botok végére ragasztott vekereikkel…azóta már csak rosszabb lett az IQ náluk!
    A sámán-tánc sem volt kutya, meg a békemenet a nem leszünk gyarmat (csak a pénzed add már) tábláikkal!
    Az OPNI nem szűnt meg, csak körbe kerítette az országot!
    Ez a kétharmad és létharmad, ilyenekre van szüksége a hatalom megtartásához, hol vannak normális embereik, miért nem szólnak, hogy na ezt már ne, ne égessék már a hazánkat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. nem hiszem, hogy a komlói (volt)bányászok hozták ezt a nyilatkozatot, csak kapkodják a fejüket, hogy a nagyon komoly napi gondok helyett mivel foglalkoznak a ráérők.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az újabb sarcok miatt is eljárás indul 2012. június 21. csütörtök

Németország a legtiszteletreméltóbb 2012. május 31. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos