Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hírünk a nagyvilágban 2012. június 26. kedd 13:51 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hírünk a nagyvilágban
Budapest/Berlin – A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) német konzervatív lap Kövér László házelnök izraeli meghívásának visszavonásáról közölt kommentárt keddi számában, a Handelsblatt című német üzleti lap pedig a jegybanktörvény módosításával kapcsolatban Orbán Viktorról írt.
.
A FAZ-ban Nem elég okos címmel jelent meg kommentár, amelynek szerzője, Georg Paul Hefty, a lap Magyarországgal rendszeresen foglalkozó rovatvezetője megjegyezte, hogy „aki nagyon mellényúl, annak a karvédő sem használ”, Kövér László, a Fidesz második embere pedig a Nyirő József hamvainak újratemetésére vonatkozó kezdeményezés fölötti védnökség elvállalásával mellényúlt. Nyirő ugyanis nemcsak irodalmár, hanem politikus is volt, irodalmi munkásságának vizsgálata ezért csupán az igazság felét tárja fel. Az igazság másik fele visszataszító – írta Hefty.
.
Kifejtette: a nyilasok annak idején „éppen olyan kevéssé képviselték Magyarország nemzeti érdekeit, mint ma a Jobbik”, az pedig „joggal kelt ellenállást a magyar és a magyarországi származású zsidók” részéről, ha az irodalmi munkásságra akarják redukálni a nácik egyikének tevékenységét.
.
Hozzátette: lehetett volna látni előre, hogy Izrael visszavonja a magyar parlamenti elnök meghívását, ha a Fidesz elég okos lett volna ahhoz, hogy tanuljon mások hibájából.
.
Áder János hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján egy kérdésre azt mondta: nem ismeri a részleteket, hiszen az elmúlt héten nem tartózkodott Magyarországon hivatalos elfoglaltságai miatt. A Wallenberg-megemlékezést júliusban, a zsidómentő svéd diplomata születésének századik évfordulóján rendezik Jeruzsálemben.
.
“De közben úgy látom, történt itt valami félreértés, legalábbis egy diplomáciai malőr. Hadd értékeljük ezt kellőképpen, ha hazaértünk, és meglátjuk, hogy ebből mi következik”, fogalmazott a köztársasági elnök Brüsszelben.
.
A Handelsblatt A nap Pinokkiója című rovatában Orbán Viktorról közölt fotót, és idézte a miniszterelnök egy 2011 decemberi nyilatkozatát a jegybanki függetlenség „európai divatjelenség” jellegéről, majd a Magyar Nemzeti Bankról (MNB) szóló törvény legutóbbi módosítási javaslatát ismertető, a kormány és az MNB által az Európai Bizottságnak, a Nemzetközi Valutaalapnak és az Európai Központi Banknak elküldött levél tartalmát összefoglalva megjegyezte, hogy az Orbán-kormány hónapokig tartó vita után eleget tesz az jegybanktörvény módosítására vonatkozó bizottsági követelésének.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 28 szavazatból)
Hírünk a nagyvilágban , 4.6 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Áder azt mondja: nem ismeri a részleteket, mert nem volt Magyarországon….. ahol volt, ott nincs internet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (51 szavazatból)
  2. Kover olyan semmilyen gondolkodo, art maganak is es a vilagnak is.kutyabol nem lesz szalonna. Aki kommunista volt, ha ez igaz, az nem sokat ert a vilag dolgainak a folyasahoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (33 szavazatból)
  3. Na, ha már a vezető német KONZERVATIV lap is ilyeneket ír…
    .
    Egyébként tényleg nem értem, az izraeliek miért nem hajtják el az áder nevezetű politikai prostituáltat a francba, mondván, nehogy már a “közt. elnök” cím bitorlójaként, és a fitymesz egyik vezéreként pont ő ne tudott volna a kövér nevezetű prehumán újabb aljas mocsokságáról…
    .
    Ricsi, értem én, hogy Izrael nem akar kimondottan rossz viszonyt még egy ilyen tr…gyadombbal sem, mint a mai magyarsztán, és aztis értem, miért. De egy ilyen lépés abszolút indokolható lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (57 szavazatból)
  4. tüske

    Internet izé volt. Csak minden angolul volt rajta. Esztike nem volt ott, aki fordított volna.Így már érted remélem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  5. Visszakézből

    Megdöbbentő ostoba a mi népünk, hogy közel hárommillióan közülünk képesek voltak közzétett kormányprogram nélkül teljhatalmat adni ennek a mocskos, gerinctelen tolvaj bandának! Pedig emlékezhettek volna mit műveltek már egyszer 98-2002 között.
    Tökéletesen hiányzik belőlük a szégyenérzet, az erkölcsi érzék és minden emberi jóérzés, úgy hiszik, hogy a politikában a hatalomért és a pénzért jogukban áll bármit elkövetni – akár jóvátehetetlen bűnöket is – a nemzet ellen.
    Elgondolkodom tanáraik és egyetemi oktatóik felelősségén: ugyan miket taníthattak nekik évekig, hogy jogvégzett diplomás létükre a legfertelmesebb bűnözőkké, a leghazugabb szélhámosokká, Magyarország megrontóivá, a nemzet tönkretevőivé, alkotmányunk felszámolóivá lettek.
    A kilencvenes évek legelején beléptek pártjukkal az Európai Liberális Unióba, hirdették az emberi szabadságeszméket, kiálltak a fajgyűlölet, a rasszizmus és az antiszemitizmus ellen. Aztán pár év múlva kifordították köpönyegeiket, az Európai Néppárt-ba tették át a seggüket és egy csapásra megveszekedett rasszisták, antiszemiták, jogtiprók, alkotmány pusztítók és kapzsi tolvajok lettek. A látszólag lánglelkű, nagyszájú, lobogó hajú forradalmárok undorító politikai útonállókká vedlettek át. A zsigereimben érzem, hogy közeledik a végük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +80 (88 szavazatból)
  6. Nyírő (aki még az emigrációba is vitte Szálasi után az éjjelit) és Wa(ffen)SS Albi (aki hókonlőtte magát, majd szcientológus szertartás szerint lett eltemettetve) ugye kitűnő irodalmárok voltak, akik mindemellett – de attól tök’ függetlenül! – sajnos politikusok is, akik (szintén sajnos) bizony tévedtek. No, de spongyát az utóbbira, hiszen olyan faszányosan népszerű könyveket írtak! … hát kb. ez a nyilasmozsdató Fidesz-kövéri szöveg.
    Nos, akkor most ezt egy picit plagizálni fogom!
    Adolf (Schickelgruber) Hitler – képzőművész és irodalmár, ill. politikus:
    “Már koraifjúságában a K.u.K. fővárosában, Bécsben alkotott, ahol számos és magasfokúan kivitelezett képeslapot föstött megrendelésre. Az I. Világháborút követően azonban irodalmi pályára lépett. Ennek során megírta ‘Mein Kampf’ című művét, mely korának beststellere lett, egészen 1945-ig több millió példányát adták el a könyvkereskedők. Sikeres művész pályafutását azonban beárnyékolja életének utolsó 12 esztendeje, melynek során számos politikai tévedésről tett tanúbizonyságot, melyek következtében …”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (59 szavazatból)
  7. Nekem az a magyar-magyar-magyarnak öltöztetett kisfiú “fölöttébb” tetszik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (30 szavazatból)
  8. Ők már a székház-ügy idején is (‘94?) csakis a hatalomra fókuszáltak. Soha nem a becsület és az erkölcs mozgatta őket. Számukra már a Bibó-kollégium is csak a
    “t u d o m á n y o s” . h a t a l o m m e g r a g a d á s . eszköze volt [ afféle machiavellista gyülekezetként]. Bibót is csak úgy ragadták magukhoz, ahogy a kokárdát, a polgárságot – mint a saját jelzőjüket – meg a többit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (41 szavazatból)
  9. “Visszakézből”
    A Próféta szóljon belőled! Csak még azt mondd meg kérlek, hogy közel már az a vég, vagy még elidőzünk kicsit ebben a baromi nagy jólétben és szabadságban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  10. Pávatáncos sallerosztó, aki szerint az EU-s vezetőkre egy vidéki kóceráj vezetését sem bízná – már “tökéletesítette a jóhírünket”!
    Talán a világban úgy gondolják, hogy bolond lyukból, bolond szél fúj és, ha a magyaroknak jó – hisz mennyien tüntettek mellette – ők elfogadják, csak tartsa be a szabályokat, oszt jónapot!
    Ami most már nagyobb gond, hogy a belső bajokról a terelésre felhasznált Horthy szobrok, Nyírő hamvak, túllőtt a célon és átlépett a határokon!
    Ezen már az a szöveg nem segít, hogy nem voltam otthon, vagy nála nem voltak otthon!
    Talán lemondásokkal lehetne valamit javítani azon az áhított imázson, amire milliókat képesek költeni.
    Az egész nép általuk lesz megítélve – sajnos azok is akik elmenekültek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  11. Szedam!
    Remek a Hitler-életrajz. Én azért a Mein Kmpfot illetően idéztem volna megboldogult miniszterelnökük Antall József szavait is, hogy ez is csak “írói munkásságának a része”.
    ui
    Ma is furdalja az oldalam a kíváncsiság, hogy mit is mondhatott a betegágyán haldokló AJ. az őt nem is egyszer nyilvánosan meghazudtoló Orbánnak? négyszemközt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  12. Áder = Kövér = Orbán = ………….. = az idióta szomszédom, aki FIDESZ seggnyaló!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  13. Azért nem kellene ilyen fényképekkel még táplálni jóhírünket. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  14. MORDONBLÖD.
    Mit mondott volna. Elárulom. Viktor. Szállj le az oxigéncsőről, mert megfulladok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  15. Ezeket a tetveket még a kádári adminisztráció választotta ki majdani vezetőknek. Tessék elolvasni O. V. életrajzát, és megjegyezni, hogy mit mondott Kéri László azon a bizonyos összejövetelen a Bibó kollégiumban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  16. Visszakézből
    2012. június 26. kedd
    14:23
    Visszaemlékezve a választásra, nem látszott más, kormányzóképes párt.
    Sőt! A ballib oldalról egyre többször említették, hogy nem kell félni a kétharmadtól.
    Szerintem nem azok hibáztak akik szavaztak, azok sem akik nem szavaztak. Hanem a baloldal aki csak öngólt rugdos azóta is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  17. Kedves “Mordon…”!
    Én nagyon szívesen kielégítem a kíváncsiságodat, mármint hogy mit is mondott utolsó lehelletével a haldokló Antall Orbánnak. SEMMIT! OVi ugyanis ott sem volt!
    Persze lehet, hogy utólag, egy szívcsakrasebész-sámán spiritiszta, fehérlófia-szeánszán sikerült Vikus számára megidézni A.J. szellemét, de mivel az rovásírással kommunikált, s akkor még nem volt egyetlen jobbikos sem, hogy azt magyarra fordítsa, így Wermer, vagy Habonyárpi szabadon értelmezhette azokat az éppen aktuális érdeknek megfelelően.
    Hát ennyi.
    Kielégítő voltam?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  18. Hírünk a nagyvilágban?
    Bartus László: Az Unió első fasiszta állama.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  19. Hírünk a nagyvilágban:
    Orbanisztán viktoriánus korba lépett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  20. Visszakézből és Sándor: Nem a szavazók követik el a bűnöket, hanem fideSS-ék. Egyébként az emberek nem a nem létező programra szavaztak, hanem az akkori kormánypárt ellen. Semmire nem adtak felhatalmazást, főleg kétharmadost nem, hiszen mindenkinek csak egy szavazata volt, és bármennyire hihetetlen, előtte nem beszéltek össze. Amit orbánék csinálnak, az közönséges aljas visszaélés egy számukra szerencsés helyzettel. Akkor inkább én vagyok a felelős, mert nem szavaztam. Úgy ítéltem meg, hogy nincs kire. És még most se nagyon. Ez tehát az én bűnöm, magamra veszem, (legfeljebb nem lesz Csókakövön szobrom) de akkor most hogyan tovább? Erről beszéljünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  21. emigrant.
    Én sem szavaztam, mert külföldön voltam.
    De elgondoltam, hogy milyen nagy bajban lennék itthon.
    Amúgy pedig a fidesz azt tette, amit korábban.
    A baloldal viszont nem állított ellene semmit, ez volt a nagy hiba.
    Sajnos még most is illegalitásban vannak.
    Akkor most hogyan tovább? Jó kérdés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  22. Mi a bajotok a fideSSel?
    Mi a bajotok also és felsö csuti pávatáncos
    láng lelkü vezérünkel?
    Hát nektek semm sem jo?
    Nem látjátok hogyan küzd szegény nap mint nap
    hogy a nyugati libsi-bolsi fertötöl minnél távolabb tartson
    bennünket jámbor lelkü alatt valoit?
    Hálátlan egy nép vagyunk mi.
    De én nem .
    Én értékelem közzületek egyedül szeretett pártunk és
    kormányunk bölcs vezetöjének gyümölcsözö munkáját.
    Sött . Még annál is jobban.

    De…. Szerintem meg sem kéne itt állnia.
    Szerintem tereljen minket csak szépen egybe,
    a Muhi- puszta.. mondjuk az elég nagy ott el is férnénk.
    S ha már szépen egybe gyültünk , akkor csak felpattanunk
    régi nagy dicsöséget idézö kordéinkra,
    és meg sem álljunk Ázsiáig.
    De az Uralon tul minden képpen.
    Metr… Ott már nem ba@akodhat velünk ez az elfajzott
    döglödö UNIO.
    Se gond se bu. Majd meglássa mindenki akinek szeme van.
    Se Nemzeti Bank, se tartalék. Bár az is mi a tökömnek már
    oda ? Ugy is csak a gond volt a sok pénzel mindig.
    Azért is lopta éjjel nappal a zemutnyocév komcsi-libsi
    banda.
    Megéhezünk, eszünk. Megszomjazunk, iszunk.
    Majd lövünk magunknak vadat s halat s mi jo falat, szemszájnak
    ingere.
    A katolikus papság meg imádkozik böszen, kerüljön hires
    nyilaink elé vad böven.
    Na. ez lessz a szép élet.
    Most már ti is láthatjátok, ugy hogy bus szo, panasz többet
    ne legyen, ki ki szedje a cokmokját,
    mert ahogy elnézem, nem sokára indulunk.
    Jusef

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  23. Hogy hogyan tovább? A válasz = csakis összefogni, összefogni, no meg összefogni és nem utolsósorban összefogni! Ja majd elfelejtettem, hogy a legfontosabb az összefogás! Sajna ez nekünk nem túl sokszor jött össze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  24. Pupu szerint a kisegyház arányos intézményfenntartás Orbán numerus claususa,
    a Varánusz/Fábián szerint Orbán a Dunába lövetné az állástalan diplomásokat.
    Alakul a jó hírünk a nagyvilágban, mert aki azt hiszi, hogy valamit nem lehet még jobban elrontani – az nem magyar, de legalábbis nem Magyarországon él. A mázlis!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  25. Kedves Jusef, valóban megérdemeljük sorsunkat, hiszen lám, most is: örvendezhetnénk kedvünkre, hogy van még hírünk a világban, de inkább méltatlankodunk. Pedig hamarosan hamvunk se lesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  26. Mikor fogunk már fellázadni és a pokolba küldeni ezt a sok vérszívó hazug idiótát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. Visszakézből 14:23
    “Elgondolkodom tanáraik és egyetemi oktatóik felelősségén: ugyan miket taníthattak nekik évekig, hogy jogvégzett diplomás létükre a legfertelmesebb bűnözőkké, a leghazugabb szélhámosokká, Magyarország megrontóivá, a nemzet tönkretevőivé, alkotmányunk felszámolóivá lettek.”

    A diploma nem jelent semmit, amikor a “diplomás” (a “nyersanyag”) már eleve egy korrupt gazember. A nyomorék Goebbelsnek is volt Dr címe, és mit tudom én hány diplomája, mégis egy hazudozó tömeggyilkos lett belöle, aki saját gyermekeit is meggyilkolta.

    Ez bizonyítja, hogy lósz@rból nem lehet lovasszobrot csinálni (mégha horthy is az).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  28. Visszakézből

    Sándor-
    2012. június 26. kedd
    16:21
    “Visszaemlékezve a választásra, nem látszott más, kormányzóképes párt.”

    Ez a legnagyobb marhaság – már bocsánatot kérek!
    A Fidesz szerinted kormányzóképesnek látszott? Miből? Abból, hogy nem állt ki Orbán se Gyurcsánnyal, se Bajnaival nyilvános tv vitára? Minden elől elzárkózott, ahol színt kellett volna vallania!
    Amerikában, vagy bárhol a demokratikus Nyugaton eleve esélytelenül indulna az a jelölt, aki gyáván elbújik a vita elől és biankó csekket kínál a választóknak, amelyen se a befizetendő összeg, se a felhasználás célja nincs megjelölve!
    Ez Neked kormányzóképes párt?!
    Kérdem én, ki és mikor adott Orbánnak felhatalmazást a köztársaság eltörlésére, a magánnyugdíj pénztári 3000 milliárd lenyúlására, az alkotmány megsemmisítésére, több száz törvénytelen törvény megalkotására, a demokratikus intézményrendszer felszámolására, vagy fidesz-katonákkal történt feltöltésére, a demokratikus fékek és ellensúlyok kiiktatására, a sztrájkjog eltörlésére, a gyalázatos minimálbér megadóztatására, segélyek és nyugdíjak megvonására, koncentrációs táborok építésére, az írott és az elektromos sajtó megszállására, az ellenzéki értelmiség utcára hajítására és a végtelenségig sorolhatnám gyalázatos, aljas bűneiket!
    Szánalmas kutyakomédiát folytatnak párbeszéd és konzultáció címén. Idióta kérdéseket tesznek fel: Ön szükségesnek tartja a munkához jutás feltételeinek további javítását? A banga kitölti, hogy igen, visszaküldi, Orbán meg azt mondja: a nép igent mondott… az ATV és a Klubrádió felszámolására, az ellenzék likvidálására, újabb adók és sarcok kivetésére, a romák kiirtására, ők nem tehetnek semmiről, azt teszik csak, amit a nép kívánt tőlük.
    Ha ez a kormányzóképes erő és nem Bajnai Gordon, nem Oszkó Péter és Bokros Lajos, akkor Magyarország megérdemli a sorsát és elveszett mindörökre. De nem veszett el, mert csupán annyi történt, hogy hiszékeny volt, jóhiszemű. Elhitte Orbánnak, aki állítása szerint soha nem hazudott, hogy igazat mond és ha rá szavaz jobb lesz minden. Megszorítás, nadrágszíj meghúzás nélkül is másnaptól már jobban fog élni.
    Azóta a többség rájött, hogy úgy lett átverve, mint a kutyaszar a palánkon. Ráadásul az összes szar is a nyakába hullott. Ezt a hibát nem követi el még egyszer, Orbánnak már csak a legidiótábbak hisznek és a számuk napról napra rohamléptekkel csökken.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  29. ,,Kommunista kutyabol nem lesz demokratikus szalonna”.
    Az idezet Köver elvtarstol van, ö mar csak tudja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Visszakézből:
    Orbán hány éves is? És még hisz a tündérmesékben?
    Az a legnagyobb baj, hogy a gazdaságpolitikánk egy tündérmese, amiben csak ovis korosztályok hisznek. Viszont a diktatúra megerőszakolása csak 18 éven felülieknek való, akik bírják a horrort és az erkölcstelenkedést.
    Ahogy a Nemzeti Színház előadásáról is távoznak a prűdebbek, nálunk is hosszú tömött sorokban menekülnek külföldre, akik ezt a horrort már nem bírják gyomorral.
    Ma pl. nap közben valahol be v olt kapcsolva a tv és Kálmán Olga birkózott Gíroszszal. Na: az csak erős gyomrúaknak való!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. Viszont érdemes volt végigszenvedni (főleg, hogy közben volt más téma is, amit meg kellett tárgyalni) mert utána jött Békesi – na AZT már érdemes volt hallgatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  32. bocs: AZT a szöveget, vagy Őt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. Visszakézből
    2012. június 26. kedd
    20:54
    Nos akkor a választás előtt, szerinted melyik párt látszott a legkormányzóképesebbnek?
    Mdf, Szdsz harakirit követett el.
    Az Mszp eljátszotta saját paródiáját.
    Maradt még valaki?
    A fidesz nem követett el semmit, nem is hibázott.
    Ha valaki elszólta magát, mint Varga M. a svédmodellel,
    később csontbrigádvezetővé léphetett elő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  34. MDF, SzDSz harakirijében is erős az idegen kéz gyanúja. (Ez nem zárja ki saját hülyeségüket.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  35. Ne bántsuk azokat, akik erre a társaságra szavaztak! Többségük felült a populista szövegnek és fogalmuk sem volt arról, hogy mint szavazók lépnek be a fülkébe és mint forradalmárok távoznak onnan!
    Az értelmesebbjei már bánják tettüket. Akik viszont nem, nos, ők a “lelki szegények”, akik még ma is hiszik, övék lesz a mennyek országa!
    Már az indulásnál megvotak az első jelek. Az antalli parlament első törvénye: a képviselő nem visszahívható. (A második: fizetésük.) Azáltal, hogy nem visszahívható, megszünt az állampolgárok alkalmazottja lenni.
    Azon viszont felháborodtam, hogy Szeretett Vezérünket már sokadszorra Pinokkiónak nevezik! Pinokkió egy SZERETHETŐ és SZERETETT figura!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  36. Hú, ez nem fogja javítani a renoménkat:
    http://nol.hu/belfold/felmentette_a_kuria_budahazyt
    egy jó kis komment:
    Independent | 2012. június 26. | 16:59:37

    Fel vagytok háborodva – de ugye nem vagytok meglepve?….
    Emlékeztek ifj. Hegedűs Lóránt felmentésére? Amikor is a bíró megállapította, hogy a nyilvánosság előtti felhívás: Rekesszétek ki őket!” – nem kirekesztő?
    És mekkora felháborodás volt másnap, amikor TGM azt írta: “a bírák jelentős része ahhoz a fölső középosztályhoz tartozik, amely cigányellenes, nőellenes, homofób, idegengyűlölő, antiszemita, és mélyen lenézi a kitaszított szegényeket”.
    Most meg még egy kicsit meg is vannak zsarolva.
    Mit vártok egy bírótól a Kúriáról, ha az alkotmánybírók megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy emberek százezreit érintő kérdésben nem foglalnak állást?…
    ..
    Jut is eszembe, a Kúria a kúr/ni szóból ered/het.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  37. De ez sem! Vallási ügyben rabbikat rabosítunk?
    http://nol.hu/belfold/kiall_a_rabositott_rabbi_mellett_a_mazsihisz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Budaházy ügyében kérdezte egy kommentelő, hogy egyáltalán olvastuk-e azokat az írásokat, amik a per alapjául szolgáltak. Nos: Nem. De fogjuk, sőt terjesztjük. Azokban ugyanis a fennálló alkotmányos rend megdöntésére vonatkozó felhívások vannak, ami a jogerős ítélet szerint nem jogsértő, tehát nyugodtan terjeszthető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. Most, hogy precedens született, hogy egy kormány megdöntésére vonatkozó felhívások nem elítélendők így bátran lehet idézni Budaházytól!
    Más: Kihelyezett ülést tart a Magyar Országgyűlés Nemzeti Összetartozás Bizottsága Révkomáromban – gondot az okoza, hogy “elfelejtettek” előzetesen egyeztetni Szlovákiával, Bugárék pártja nem is vesz részt!
    A shengeni határok nem azt jelenti, hogy megszüntek, csak azt, hogy nincs útlevélellenőrzés….ezek a kontárok most már úgy néz ki hűek lesznek a titulusukhoz és diplomáciailag analfabétákként rombolják az “imázsukat”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  40. Kelemen jeligére és másoknak is.

    Kövér a múltban a vörös katona rokonainak nevelésével természetesen Acél György beosztottjaként dolgozott a Központi Bizottságnak. Effektive ez volt a munkahelye!
    Már akkor részt vett a magyarok hülyítésében tevékenyen. Utána éppen Acél György kérésére vették fel a jogi egyetemre, előképzettség és tudás nélkül.

    Természetesen a rendszerváltáskor megint megtalálta az utat ahhoz, hogy valós képességek nélkül magas állásokat töltsön be. Internátusban szobatársak voltak Orbánnal, Áderral, és a most, frissen kinevezett vezetők szinte mindegyikével, például Simicskával.

    A többit már ismerheti mindenki, csak éppen azt kellene mindenkinek tudni, hogy a mostani kormány egy bennfentes, baráti társaság, egy összetartozó Orbán által irányított gengszterbanda, elvek, isten, hit, valódi magyarság nélkül, egyedül a hatalomért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  41. Áder János:

    “De közben úgy látom, történt itt valami félreértés, legalábbis egy diplomáciai malőr. Hadd értékeljük ezt kellőképpen, ha hazaértünk, és meglátjuk, hogy ebből mi következik”
    -
    A. Nem volt félreértés ez a valóság.

    B. Nem diplomáciai malőr, a világ kiismerte a Fidesz vezetőket.

    C. Nem ti, hanem ők értékelnek ki titeket és tetteiteket, ami részint még folyamatban van, de többnyire már kellőképpen megtörtént.

    D. Hogy ebből mi következik azt minden épp elméjű ember tisztán látja, nincs mit spekulálni rajta, már csak a következményeit kell viselnetek.
    -
    Magánvéleményem: nekem, ha rossz fát tettem a tűzre, ilyen együgyű válasz már az óvodás koromban sem volt megengedett. Ha értelmileg ilyen gyászosan és ilyen stílusban válaszoltam, szüleim rám szóltak,
    ” ne produkáld magad, viselkedj normálisan, és ne add nekem a hülyét.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  42. Öreg pg!
    *
    Az Orbánban megboldogult Kéri László ? Hát igen…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Igen, Kéri a végsőkig hitt szörnyszülött kreálmányában, Orbánban. Ha jól emlékszem, 2006-ban a Színművészeti Egyetemen ő szervezett előadást e védence számára. Ma már másképp beszél. Hát Istenem, tévedhetünk… Csakhogy egy társadalomtudós tévedése bizonyítvány nyújt az illető objektív tudományáról, mely tévedéseinek milliók (és ezer-milliárdok) látják a kárát…
    Mindez elmondható azokról is, az Orbánt, mint ifjú titánt felkaroló és őt dicséreteikkel mindvégig – napjainkig az Ő tehetségét mantrázó – valójában gyáva, önmagukat igazolni akaró, támogató – nem feltétlenül fidesztag – többi seggnyaló harcostársáról …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. T. Visszakézből, VI. 26. 20:54! +++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. kekec
    2012. június 26. kedd
    22:55
    Mi történik, ha oviék a vonatkozó törvényeket 5 perc alatt módosítják, vagy már meg is történt? Esetleg a terjesztésért már börtön jár! :) :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  46. T. kommentelők!
    Ki az a Kövér? Egy Orbán droid vizesnyolcas.nem érdemes még csak gondolni sem ilyen kártékony férgekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. gets
    lex Budaházy/gyevi bíró?!
    marslakó
    - ezt talán mond azoknak külföldön, akik az ilyen szánalmas bohóc után ítélik meg az egész országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A házelnök nemkívánatos Izraelben 2012. június 25. hétfő | AN

Kövér: Nyirő nem volt háborús bűnös 2012. június 24. vasárnap | AN

Kövér válaszolt Wieselnek 2012. június 22. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos