Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fegyelmi eljárás a Wittnert prostizó ügyvéd ellen 2012. június 1. péntek 7:13 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fegyelmi eljárás a Wittnert prostizó ügyvéd ellen

Budapest – Fegyelmi eljárást rendelt el a Budapesti Ügyvédi Kamara Dávid Péter ellen a Wittner Mária fideszes országgyűlési képviselőre tett sértő kijelentései miatt. Az ügyvéd primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prostinak nevezte a Fidesz országgyűlési képviselőjét, Wittner Máriát.

Dániel tavaly októberben egy internetes bejegyzésében illette sértő kifejezésekkel a képviselőt. (Az MTI híre szemérmesen elhallgatja, hogy mit is mondott valójában Dániel Péter. Az ügyvéd a Facebookon “primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak titulálta a Fidesz parlamenti képviselőjét.)

Később elnézést kért, de a politikus rágalmazási pert indított ellene. A büntetőeljárás tart, a vádat a Központi Nyomozó Főügyészség képviseli közvádlóként, mivel a sértett országgyűlési képviselő.

Közben előzetes fegyelmi vizsgálat indult Dániel ellen, amiért megrongálta a Kerekiben lévő Horthy-szobrot; az ügyvédnek várhatóan pénzbírságot kell majd fizetnie – írta a Magyar Nemzet pénteki számában.

Dániel Péter 2010-ben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kaszinótojással kente össze a nemzeti együttműködés nyilatkozatát – idézi fel a Magyar Nemzet.

A lap, akárcsak az MTI arról is hallgat, miért is öntötte le vörös festékkel Dániel Péter egy tömeggyilkos, háborús bűnös szobrát. Pedig lehet tudni, az ügyvéd ugyanis megírta ezt is a Facebookon. Az Amerikai Népszava azon olvasói, akik esetleg lemaradtak Dániel Péter vonatkozó szövegéről, itt elolvashatják.

Miért tettem

Mert fel vagyok háborodva.

Mert megaláztak ezzel a szégyenletes szoborállítással.

Mert meghamisítják a történelmünket.

Mert újra el akarják követni a múlt hibáit és bűneit.

Mert Orbán Viktor horthysta diktatúrát épít Európa közepén, a XXI. században.

Mert lerombolják törékeny demokráciánkat.

Mert egyre nyíltabban zsidóznak.

Mert 2012-ben újra elhangzott, megint elhangozhatott a tiszaeszlári vérvád képtelen, aljas, antiszemita hazugsága a Magyar Parlament falai között.

Mert szeretem Radnóti, Ady és József Attila verseit.

Mert egyre többen revizionisták és soviniszták, megint.

Mert fáj, hogy százezernyi honfitársam értelmetlenül halt meg a Don-kanyar vágóhídján.

Mert anyai, református nagyapám is megjárta a szibériai hadifogolytábor poklát.

Mert apai dédszüleimet a zajló Dunába lőtték 1944 telén.

Mert szégyellem, hogy Hitler csatlósai voltunk.

Mert fáj és felháborít, hogy több százezer honfitársunkat dobták oda a náci gyilkoló gépezetnek. Mert feltépik a múlt sebeit.

Mert a vitézi rend pojácái is ott páváskodtak.

Mert meg kellett tegyem…

Nem vagyok büszke rá. Nem tudom, hogy jól tettem-e. Majd a történelem eldönti és megítéli. De meg kellett, hogy tegyem. Mert ha nem tettem volna meg, talán bele is haltam volna a szégyenbe.

Elmúltam 43 éves, ügyvéd vagyok és férj. Értelmiségi vagyok és demokrata. Magyar értelmiségi és magyar demokrata. Nem gondoltam volna 10 éve, hogy egyszer, az éjszaka leple alatt szoborra fogok vadászni a magyar pusztákon… De így hozta az élet, ezt kívánta meg a tisztesség, a becsület. Szerintem. Az én értékrendem szerint.

Mert igazságot kellett szolgáltassak minden magyar demokratának, akiket arcul csaptak ezzel a szoborral. Mert igazságot kellett szolgáltassak annak a több százezer zsidó mártírnak, akiket a Horthy-rendszer cinkosan dobott oda a náci Németországnak. A vidéki zsidóságnak, a helyi boltosnak, asszonyoknak, öregeknek és gyermekeknek, akiket Horthy csendőrsége deportált, önként terelt vagonokba és küldött a biztos halálba, a koncentrációs táborok, a gázkamrák poklába. Tudom, hogy nem szívesen. Tudom, hogy lavírozva és némi késedelemmel. De megtette, megtették. Horthy Miklós kormányzóként a jóváhagyását adta a gyalázatos zsidó törvényekre, a vidéki zsidóság deportálására és a biztos halálba küldésükre. Horthy az én szememben ezért (is) tömeggyilkos. Ahogyan a fehérterror bűneiért is. Bacsó Béla és Somogyi Béla haláláért, a Héjjas-Prónay különítmények gyilkosságaiért, az orgoványi mészárlásért is az.

Persze akár ma is lehet azt mondani, hogy ezek csak „zsidó patkányok” voltak és megérdemelték a sorsukat. Lehet a tiszaeszlári vérvádat is újra életre kelteni. Lehet új-nyilas gárdát is alapítani. Azután be lehet tiltani. Azután lehet hagyni, hogy tovább működjön. Meg lehet sérteni a Párizsi Békeszerződést. Lehet Tusványoson revizionista nagygyűlést tartani. Lehet Erdélyre és a Felvidékre kacsintgatni. Lehet a múltba révedni, lehet a vélt vagy valós, történelmi sérelmeket dédelgetni, lehet nagy Magyarországról álmodozni. Lehet a Horthy-kultuszt újra éleszteni. Lehet Horthynak szobrot állítani. Előbb Kerekiben, azután például Debrecen főterén, végül pedig a budapesti Kossuth téren. Mondjuk Károlyi Mihály szobra helyén…

Lehet, de szerintem nem helyes. Lehet, de szerintem ez ellen fel kell emelni a szavunkat, sőt ma már tettekkel is fel kell lépjünk ez ellen. Mert a szó ma már nem elég…hiszen a szakadék felé rohan a hazánk. Megint.

Én ügyvédként részt vettem a gárdaperben, a félkatonai, új-nyilas szellemiségű gárda betiltása érdekében. Azt hittem, hogy sikerrel. De néhány hete a budapesti Hősök terén kellett demonstráljak a betiltott gárda gárdistaavató rendezvényén. A szó már nem elég…

Azt gondolom, hogy eljött a tettek ideje. A századik cikk, nyilatkozat, petíció és demonstráció ugyanis már senkit nem érdekel. A fideszes gépezet halad előre és az új-nyilas szervezetek is masíroznak lendületesen. A magyar demokratáknak ki kell végre mondaniuk, hogy elég volt ebből és tettekkel is hitet kell tegyenek a demokrácia, a jogállamiság, az Európai Uniós tagságunk és a tisztesség mellett.

Tegnap leöntöttem Horthy Miklós szobrát vörös festékkel. Nem vagyok rá büszke, mert egy halott szobrát meggyalázni nem szép tett. Nem vagyok rá büszke, mert barbárság volt. De vasúti síneket robbantani is barbárság, néha mégis meg kellett tenni. (Francia partizánok tudnának erről mesélni.) Sőt, az öreg Sztálin szobrát is le kellett dönteni…annyi más szoborral együtt.

De hiszem, hogy meg kellett tegyem, hogy egy kis vörös festék már bőven belefér és büszke vagyok rá, mert a hazámért, a demokráciánkért tettem. Mert fel kell végre rázni a hazai közvéleményt. Mert ahol Horthy szobrot lehet állítani, ott lehet zsidózni és cigányozni is. Ott lehet romák ellen, faji okokból sorozatgyilkosságot elkövetni. Ott lehet tiszaeszlári vérváddal élni. Ott lehet Gyöngyöspata nevű települést hetekig gárdista terrorban tartani. Ott lehet egy színészt a származása miatt kitiltani Egerből. Ott mindent lehet… Ez ellen pedig fel kell végre lépniük a hazai demokratáknak, a tisztességes magyar állampolgároknak. Tettekkel. Mielőtt megint késő lesz…

Akik Horthynak szobrot állítanak, azok megtagadják a múltunk bűneit és hazug feloldozást adnak azokra. Azok életre keltik a múlt démonait. Azok összekacsintanak az orgoványi mészárosokkal. Azok elfogadják hazán szerepét egy őrült, igazságtalan és bűnös háborúban. Azok megalázzák a több százezer magyar zsidó mártír fájó emlékét.

Ma Horthy-szobor, holnap Szálasi emlékmű, azután pedig faji törvények. Megint.

Ma Horthy-szobor, holnap kötelező hittan, azután keresztény fundamentalizmus.

Ma Horthy-szobor, holnap kötelező „levente”-oktatás az iskoláinkban. És azután?

Horthy Miklósnak súlyos, történelmi bűnei vannak. Horthy Miklósnak nem lehet szobra a Magyar Köztársaság területén 2012-ben, ahogyan Rákosi Mátyásnak (tudom, hogy Róth, „kedves” szélsőjobbos honfitársaim…tudom) vagy Kun Bélának sem. Jelzem, ha egy szélsőbalos szervezet fel merné egyszer valamelyiket állítani, hát leöntöm majd azt is.

De Horthynak sem lehet szobra és nem lehet ma létjogosultsága a Horthy-kultusznak sem. Mégis felállították azt a szobrot. Pedig Kerekiben tíz ember közül csak egy akarta. Pedig minden tisztességes, józan demokratát felháborított. Mégis felállították. Mert céljuk van vele. Mert nem tanultak a történelmünkből. Mert az orbáni FIDESZ áll mögötte.

Szóval tulajdonképpen én nem is Horthy Miklós szobrát öntöttem le vörös festékkel, hanem jelképesen azoknak az arcába öntöttem azt, akik újra akarják éleszteni a horthyzmust, a keresztény fundamentalizmust, a revizionizmust, a sovinizmust és az antiszemitizmust. Akik azt gondolják, hogy a jövőnk a bűnös múltunkban van.

Nos, ezért tettem. Józan, magyar demokrataként és európai polgárként. Büszke vagyok rá és büszkén vállalom a következményeket is. Azt viszont nagyon szégyellem, hogy ezt a szobrot felállították, felállíthatták a hazámban.

Ja és már előre szólok, hogy ha netán Szálasinak is szobrot állítanak, akkor még keményebben lépek majd fel…

Mert eljött a tettek ideje.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 32 szavazatból)
Fegyelmi eljárás a Wittnert prostizó ügyvéd ellen, 4.6 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. “Mert eljött a tettek ideje.”
    ++++++++++++++++++
    Ezt az írást nem szabad elrontani elemzésekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  2. Leslie Charteris

    Az ember, aki a háttérben áll, tegnap ezeket a gondolatokat osztotta meg hallgatóságával:
    - Magyarnak lenni egyet jelent a győztességgel
    - Szakítani kell a mások lábán állással
    - A nemzeti megmentés feladatát elvégeztük
    - Az ország képes volt arra, hogy “a lovakat visszarántsa a szakadék széléről”
    - A kabinet ellentmondott az “európai csábításnak”, amely “a demokráciafeladás felé sodort volna bennünket”
    - Az EU által javasolt válságkezelést érdemes elutasítani, a brüsszeli bürokraták által indítványozott lépések végrehajtása csak ártana
    - Az elutasítást úgy kell előadni, “mintha egyébként barátkozni szeretnénk”
    - Nem szabad visszarettenni a családi és az arányos adórendszer kombinálásától
    - A civilizációs értelemben vett kulturális homogenitás nagy érték lesz a jövőben

    Szerintem ezt is fölösleges elemezni, magáért beszél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  3. A kép alatti felvezetőben Dániel helyett Dávid vezetéknév szerepel????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  4. Akkor hát lássuk a bátor kamarai döntést!
    A napokban látott napvilágot a hír, hogy a Kamara fegyelmi bizottsága az RTL nevezetű kereskedelmi televízió fél éven át, esténként folyó műsorában magát hónapokon keresztül prostinak álcázó VV Eszter fedőnevű, ügyvédi kamarai tag Dadi Esztert nem jogerős, szigorú ejnye-bejnye büntetésben részesítette, és ezzel tovább folytathatja kamarai tagságát, egyben ügyvédi pályafutását. Kíváncsian várom, hogy a prosti szót, egyébként sokak egyetértésével egy eléggé világosan fel nem tárt múlttal, viszont a jelenben egyértelműen kimutatható káros tevékenységet folytató konkrét személyre alkalmazó Dániel Pétert hasonló vasszigorral fogja-e szankcionálni a testület.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  5. És … ? Tán nem volt igaza?
    Bocsika, oszt jónapot! fityisz stílusban. :(((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  6. Leslie Charteris!
    A nászra hívó “pávatánc” kifejezés, mint a félrevezetés eszköze, valamint a középosztály pornóhoz hasonlítása is megérdemli, hogy bekerüljön felsorolásodba. Remélem a brüsszeli, washingtoni elemzők között vannak elmegyógyászok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  7. prof. Pap sámán szívspecialista megvédve Wittner Máriát, párbajra hívta Dániel Pétert. A párbajról vagy annak elmaradásáról nem hallani, bár lehet, hogy Dániel Péter azt mondta a sámánnak vidd, áldásom rátok?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. „Az ügyvéd a Facebookon “primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak titulálta a Fidesz parlamenti képviselőjét.”
    .
    Mi itt a gond? Ha a képviselő asszony esetlegesen nem a felső tízezer, hanem (feltehetőleg) a középosztály tagja, akkor kedvenc miniszterelnöke egy olyan közegbe helyezte – mert egy kereszténynek mondott ország kereszténynek mondott vezetőjeként jobb híján nem talált más meghatározást – amely fedi Dániel jelzőjét.
    „Orbán a beszélgetés után Csaba László közgazdász fordulatát kicsit átfogalmazva azt mondta: “a középosztály olyan, mint a pornó: nehéz lenne pontosan definiálni, de aki látja, az biztosan tudja, hogy ez az”.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  9. Leslie Charteris
    2012. június 1. péntek
    08:46
    Tökéletes példája a kettős beszédnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Dániel Péternek egyetlen tévedése van.

    “Mert eljött a tettek ideje.”
    – Ez. Na, szavaljunk tovább, írjuk a kommentjeinket, acsarkodjunk. A fotelból.
    Éljen az örök, megbonthatatlan kövér Orbánbasi barátság! Simicska! Elvtársak!
    …………………………………………………………Navracsöcsű, sk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  11. Gonoszka
    navracsicska kedden a mellébeszélésével legitimálta a magyar parlamentben a II. magyar fasiszta diktatúrát – kíváncsi vagyok, hogy a demokratikus ellenzéknek mikor esik le a tantusz, hogy innentől nem a 2014-es választások megnyerésére kell készülni, hanem … :(((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  12. Tegnap azt is mondta a kétharmados néptribun, hogy középosztály márpedig nem létezik, mert az olyan, mint a pornó, “ha valaki látja csak akkor tudja megállapítani, hogy az az ami”. (Na ezt bogozd ki ecsémuram ! )
    És ezt a s @ r alakot még mindig isteníti a tábora.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  13. Nem esik le gets. Nem szerveződünk, nem keressük a lehetséges támogatóinkat, azt sem tudjuk mit akarunk. Odatartjuk a pofánkat és eszünkbe sem jut visszaütni.
    Tudod mitől vagyunk senkik? Mert semmit nem teszünk. Na, csao.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  14. Tisztelthölgyeimésuraim!!!
    .
    Azt hiszem mi tévedésben vannak.
    A nemzet bölcse ezzel a pornó hasonlattal csupán a Média Hatóság Elnökasszonyának szeretett volna kedveskedni, emlékeztetvén őt egykori, pornóújság főszerkesztői hivatására. Mert az, ha kézbe vette (a lapot) rögtön tudta, hogy közép, vagy felső osztályú, amit lát. A tegnapi szózat is azt bizonyítja, hogy e tapasztalat nélkülözhetetlen a FidSS nevű konzervatív, polgári* párt mindennapi gyakorlatában.
    .
    * Amúgy, a Nagy Francia Forradalom bizonyította, hogy konzervatív és polgári, bizony antagonisztikus ellentétben állnak egymással.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  15. Az is. Sok kisávóst megőlt 56-ban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  16. Az említett hölgyemény egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  17. Egyszer csak kiderül, hogy miért ítélték el és miért ült a halálsoron és végül miért szabadult mégis?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  18. Leslie Charteris

    @csakén Persze, hogy kiderül, Nyolcvan év múlva! Muhaha !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. Leslie Charteris

    @Commandante 9:14. Csak színesíteni akarta a mondanivalóját. Mellesleg ez az egyik leggyakrabban használt magyar kifejezés a pávatánc, magam is sokat szoktam használni, még inkább pávatáncolni.Van, amikor egyedül is.Néha rámszól a barátnőm, már megint pávatáncolsz !Páva Zsolt, pécsi polgármester pedig kizárólag pávatáncol.( Neki van egy olyan kiváló kulturális menedzsere- a PFZ igazgatója, Horváth Zsolt , hogy Kodály Fölszállott a páva művét, annak sértő címe miatt levette a programról.És ez az ember még nem élt az ötvenes években !).Orbán értékeléséről csak annyit, hogy valszeg őt nem csak a kettős beszéd sújtja, hanem a kettős látás, hallás, stb. De nemcsak őt, hanem a közvetlen … Nem volnék meglepődve, ha az MTI arról adna hírt, hogy Orbán a vízen is tud járni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  20. Gonoszka!
    Üdvözöllek!
    A LÁDA tetején ücsörögve azért figyellek benneteket.
    Igaz, még nincs bontva, a feszítővas nálad, de a LÁDA már elő van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. Gets:
    Miért?
    Van olyan hogy ” demokratikus ellenzék ” ?
    Én nemlátom nyomát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  22. Balogh de nem balga

    Csak egy ember van talpon a vidéken. A többi csak szófosó, lefegyelő szószátyár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  23. Bohém, küldtem emailt, visszajött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Tényleg, minden él nélkül : szeretném tudni, hogy Wittner Mária mit tett azért a börtönben vagy a szabadulása után, hogy az 1956-os dolgaiért megítélt halálbüntetését a Kádár-rendszer nem hajtotta végre, mert az, hogy semmiért egy ilyen ítéletet megváltoztatnak akkoriban nem volt mindennapos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  25. Gonoszka!
    TEK?
    Ment az enyém is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  26. Sajnaljuk, az On cime, 194.25.134.19, a spamcannibal.org feketelistan szerepel
    Másodszori próbálkozásnál is. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. Azért ezt a “prostit” nem kellett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  28. Gonoszka
    erről nem biztos, hogy Bohém tehet.
    innen nyitottnak tűnik az a cím. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. Mondtam én, hogy Bohém tehet róla? :))
    informatikai játék az egész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Arra céloztam, hogy a te böngésződ, vagy levelező programod beállításaiban is lehet letiltás, amit érdemes ellenőrizni. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Nem értek egyet Dániel Péterrel. Szeretném előre leszögezni, hogy – legjobb tudomásom szerint – nem vagyok zsidó származású. Felmenőim között magyar, kun, lengyel és német származásúakat tudok.

    Azt azonban alig hiszem el, hogy Horthy “nem szívesen” küldött halálba több százezer magyar állampolgárt, mert – ha ugyan igaz, hogy valamennyien azok lettek volna – zsidó származásúak voltak. Sokkal inkább hiszem, hogy politikai érdekből taktikázott a Kormányzó Úr, és mivel az angoloktól várt segítséget a náci Németországgal szemben, valamint a Szovjetunóval szemben is, úgy kellett tennie, mintha kényszerből küldené ezeket a magyar állampolgárokat a halálba. Én azonban úgy hiszem, a lelke mélyén örült, hogy a nácik elintézték helyette a piszkos munkát.

    Egyébiránt tudni lehet, hogy valójában nem a származás volt fontos, csak a gyilkolás. A zsidó származásúaknak azért kellet oly nagy számban meghalniuk, hogy leplezhessék a felfoghatatlant és a vállalhatatlant, azt tudniillik, hogy a hatalom birtokában lévők, az országot kormányzó, irányító emberek gátlástalanul kívántak legyilkolni mindenkit, aki nem tetszett nekik, aki az útjukba állt, vagy akiről azt gondolták, hogy egyszer majd az útjukba állhat. Ebben a megközelítésben beszédes a szoboravatás, hogy tudjuk mit várhatunk a FIDESZ-KDNP-től.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  32. Eddig működött és én NEM állítottam semmit. Akkor ugye más fér hozzá?
    Eddig minden emailt egyszerűen meg tudtam válaszolni. Most akkor mi lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Innen nem látok bele, hogy mennyire öntanuló rendszert használsz. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Leslie Charteris
    2012. június 1. péntek 13:07
    Ebben a vizen járásban lehet valami, mert az nem kérdés, hogy viktor képes rá. De előbb még a budai gyula kivizsgálja ezt a nagyon gyanús ügyet. A helyzet az, hogy orbán boron szeretett volna járni, csak az “elmútnyócévben” a szocik, de leginkább a Gyurcsány vízre cserélték a szőlő levét, ezért mindenképpen meg kell kapniuk megérdemelt büntetésüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  35. Sok Horthy képet láttam, de egyik sem hasonlít erre a nyomorékot ábrázoló szoborra. Na, festékkel sem lett jobb! Mi ebben a művészet. Kádárról is készítettek legutóbb, rá sem ismertem az Öregre. Ezek a művészek…
    Ettől függetlenül nem értem, hogy miért öntögetik le ezeket az amúgy is morbid szobrokat!? Miért nem azokat öntögetik le, akiknek a fejében megszületett a gondolat, ill. azokat, akik megrendelték! Horthy és Kádár a történelem része és a többi politikus is. Van egy szoborparkunk, az összes politikust oda kellene rakni. Ott mindenki jól elfér,+fér egymás mellett. Tényleg, miért ne…!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  36. Orbán azt mondta, hogy mindenkinek legyen négy kereke. Szerintem Péternek még nincs meg mind a négy… Gondolom arra hajt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (13 szavazatból)
  37. Tömeggyilkos szobor!? Hm, lehet, hogy ledölt és maga alá temetett 2-3 embert…?
    Háborús bűnös szoborról sem hallottam. Esetleg jött a tündérkirálynő és átvarázsolta egy csökevényes gondolkodású, antihumán, torzszülött lénnyé? A torzszülöttet még értem, mert a szobor ilyennek született…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  38. Dániel Péterről az a mondás jut eszembe: Mondj igazat , betörik a fejed !! Azt hiszem mindegyik “válasza” igaz !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  39. A Budapesti Ügyvédi Kamara vajon Orbán Viktor ellen mikor indít el fegyelmi eljárást? Megszegte a miniszterelnöki esküjének több pontját kezdve, azzal, hogy az alkotmányt betartja és betartatja. Volt egy alkotmány, amit eleve megszüntetett, már akkor alkotmányt sértett. Hazája fejlődését pedig nem szolgálja se a bel se a külügyekben. A többi tettestárs ellen is lehet indítani fegyelmit. Na jó, csak elmélkedtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  40. Az ügyvédi kamara mikor indít eljárást a fasiszta Gaudi -Nagy ellen. Fasiszta ügyvéd lehet kamarai tag, antifasiszta nem. Magyarország 2012!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  41. Ha bizonyíthatóan igaz az állitás akkor megnyeri a pert, ha nem bizonyítható, akkor kár volt ilyen kijelentéseket tenni. Egyébként legalább a fél ország állítja ugyanezt nem csak a fent nevezett hölgyröl, de még az Ő, illetve sok fideszes édesanyjáról is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  42. Ha sok Dániel Péterünk lenne, nem tartanánk itt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  43. A “KAMARÁK” sima együttműködő sanda módon politizáló szervezetekké silányultak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  44. Ha Pongrácz Gergely szerint wittner mariska néni anno fröccsös kurva volt, akkor Dániel Péter nem sokat tévedhetett!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  45. “Wittner Horn Gyuláról

    2011. március 22-én az Országgyűlésben vitába keveredett Novák Előddel, a Jobbik képviselőjével. Novák a Fideszt bírálta (“Fájó kimondani, de kimondom mindannyiszor, hogy Horn Gyuláék komolyabban vették a nemzeti együttműködést, mint Önök, akik oly sokszor használják ezt a kifejezést.”), mire Wittner a következő szavakkal válaszolt:

    “Köszönöm szépen Önnek, hogy Horn Gyulát a nemzet nagy királyának kiáltotta ki. Ha nem tudná, Horn Gyula hóhér volt. Hóhér volt a javából. És most pontosan a miniszterelnökünknek a jóvoltából, az Önök, az én adómból és mindenki adójából, de emberségből, már három éve ott kezelik, és ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni”.” Forrás: Wikipédia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Mariska nénénk tele van gyűlölettel és ezzel mérgezi az országot. Példát vehetne Mécs Imréről, Göncz Árpádról és másoktól, akik szint 56.-tos elítéltek voltak. Witner Mária saját állítása szerint a diktatúra ellen harcolt, most mégis diktatúrát segít építeni Viktornak és a Fidesznek. Jelen volt a náci Magyar Gárda alakuló ünnepségén, mint a Fidesz parlamenti képviselője és mint zászlóanya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Witner Mária Fideszes parlamenti képviselő beszéde a Magyar Gárda egyik korábbi rendezvényén: http://www.youtube.com/watch?v=hWkY-49iDTo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Az előbb be linkelt videón látható Witner Mária beszéd még akkor hangzott el amikor a Fidesz még ellenzékben volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Witner Mária 2008.-ban a Magyar Gárda rendezvényén elmondott beszéde elég megdöbbentő. A sátán az ördög a szeretetről prédikál! Jézus a következőt mondta erről: ” Gyümölcseikről ismeritek meg Őket”! Meg kell nézni a Magyar Gárda, a Jobbik a Fidesz-KDNP “gyümölcseit”! Amit csinálnak az a sátán által folytatott agymosás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  50. Nehogy már valaki azt higgye, hogy 1956-ban tiszta “forradalom” volt. Az elején még nagyjából úgy indult, de már 23-án este 8-kor a tömegben lőttek a provokátorok is, majd 30-án a Köztársaság téren egy csomó ártatlan kiskatonát és civilt is lemészároltak, élve felakasztottak, meglincseltek az addigra már tágra nyílt börtönkapukon át kitóduló köztörvényesek, lásd Darvas Iván interjúját a bátyja kiszabadításáról. Miért ne lehetett volna “véletlenül” ott akkor az ifjú Wittner Mária is? Az én egyik osztálytársam édesapját is ott koncolták fel a téren, pedig semmi köze nem volt a gyűlölt ÁVH-hoz. Dávid Péternek annyiban igaza van, hogy nem szabad mindig csak arra várni, hogy valaki helyettünk megállítja a nyomuló “új”náci csőcseléket, hiszen 17 %-ban benn ülnek a Parlamentben is, és ha így megy tovább, 1-3 év múlva megint szedik össze a zsidókat, vagy előbb a cigányokat , akiket már most is -idáig büntetlenül- lelődöztek. Addig kellen összefogni és tenni a mocskos nyilas söpredék ellen, amíg még lehet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ceausescu ma választásokat nyerne 2014. április 12. szombat

Horthy utca Kunhegyesen 2014. január 30. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos