Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Nagy Imre Társaság a Horthy-kultusz ellen 2014. február 3. hétfő 7:31 Forrás: Nagy Imre Társaság

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Nagy Imre Társaság a Horthy-kultusz ellen

Budapest – A Jugoszláviát hitszegő módon megtámadó, majd a megszállt területeken önkényeskedő magyar állam szörnyű történelmi hibái vezettek a Bácskában elkövetett bűncselekmény sorozathoz. A Nagy Imre Társaság egyetért azzal, hogy a szerbiai antifasiszták is kompromisszumok nélkül elutasítják Horthy és rezsimje bármiféle magyarországi mentegetését, rehabilitálási kísérletét.

NYILATKOZAT

A Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete örömmel veszi fel a kapcsolatot a „Polgári Mozgalmunk az Igazságért ’Horthy genocídiuma 1941-1944’ Koordinációs Bizottságával”! (Köszönjük a „Polgári Demokratikus Ellenzék” közvetítő munkáját.)

Csatlakozunk a szerbiai, vajdasági, bácskai, bánáti antifasiszták „Polgári nyilatkozat a vajdasági Bácska területén 1941-1944-es népirtás elítéléséről, amely népirtás által a horthysta Magyarország több, mint százezer ártatlan bácskai lakost likvidált” című nyilatkozatához.

Történelmi tényekről, részletekről mindig helye van tudományos egyeztetésnek, vitának, de alapvetően egyetértünk a második világháborúban Horthy-Magyarország megszálló hatóságai és fegyveres erői részéről elkövetett háborús és emberiség elleni bűncselekmények elítélésével.

Ugyancsak egyetértünk azzal, hogy erőteljesen tiltakoznak az Orbán-rezsim által részben kezdeményezett, részben bátorított, részben megtűrt Horthy-mosdató, Horthy-kultuszt építő szellemi, kulturális, ideológiai irányzat ellen.

A NIT Budapesti Szervezete úgy értékeli a Jugoszláviát hitszegő módon megtámadó, majd a megszállt területeken önkényeskedő magyar állam tevékenységét, hogy szörnyű történelmi hibák vezettek a Bácskában elkövetett bűncselekmény sorozathoz. A Trianon után irredenta stratégiát követő Horthy-Magyarország a szomszédai elleni áskálódásra, gyűlölködésre nevelt egész nemzedékeket. Folyamatosan elhallgatták azokat a tényeket, hogy a trianoni békeszerződés által a Magyar Királyságtól elvett területek igen nagy részén már régóta nem volt magyar többség, és hogy a velünk együtt élő népek nem véletlenül akartak önálló államot alapítva megszabadulni a magyar uralomtól.

Az évtizedeken át hazugságokkal hergelt, illúziókban ringatott magyarok hadserege és a horthysta közigazgatás vezetői azt képzelték, hogy a lakosság Bácskában felszabadítóként üdvözli a bevonulókat. Sokkolóan hatott ezek után, hogy rendkívül erős és a magyar uralom megszüntetéséig, mindvégig kitartó partizán ellenállásba ütköztek.

A magyar katonai-csendőri erők és a hatóságok könyörtelen partizánháborúba sodródtak. A lehető legrosszabb eszközöket választva, a polgári lakosság terrorizálásával igyekeztek megtörni a velük szembeszállókat. A magyar hatalmi szerveket átitatta a hazug „Kárpát-medencei kultúrfölény”-tudat, és emellett az egész Horthy-rezsimet megrohasztó antiszemita gyűlölködés. Ez hozzájárult ahhoz, hogy Bácska szerb és – nagyrészt magyar identitástudatú – zsidó lakossága számára rémálommá változott a horthysta hatalom berendezkedése.

Tökéletesen érthetőnek tartjuk és helyeseljük ezek után, hogy a szerbiai antifasiszták is kompromisszumok nélkül elutasítják Horthy és rezsimje bármiféle magyarországi mentegetését, rehabilitálási kísérletét.

2014. január 30.

A Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 64 szavazatból)
A Nagy Imre Társaság a Horthy-kultusz ellen, 4.8 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Fel tetszettek ébredni?
    Ideje volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (28 szavazatból)
  2. Ebrenvoltunk, de……..
    . Mint olvasod, ez a budapesti szervezet nyilatkozata, Miután a az országos szervezet éppen a napokban hatarolodott el a budapesti szervezettől, mondván: aktuál politikával foglalkozik. Erről még sajtóközleményt is megjelentettek.
    . A valóság az, hogy az országos szervezet rongyos pár millió forintért eladta magát a felfasiszta orban kormánynak! A budapesti szervezet vezetőjét Dr Donáth Ferencet többször próbálták kizárni, megfélemlíteni, negligalni! Nos ez eddig nem sikerült, a vezetésével a budapesti szervezet mukodik és teszi a dolgát Nagy Imre szellemiségének megfelelően, kizarolag a saját költségén, mivel az országos szervezetnek juttatott pár Tízmillió Forint, csak az ott terpeszkedő gerinctelenek megélhetésére kell. Éppen a napokban hatarolodtak el tolunk ujra országos sajtó közlemény útján ! Megkeresem neked és ide fogom linkelni. Ezek után felhívtam a közleményt jegyző gerincecnek látszó gerinctelent és érdeklődtem tőle, hogy tud e nyugodtan aludni! Tud………..van az a pénz……..miután fenti véleményemet: gerinctelen seggnyalok – vele is megosztottak, újabb fegyelmiket es kizárást helyezett kilátásba. A budapesti szervezet Dr Donáth Ferenc vezetésével ennek ellenére Továbbra is teszi a dolgát. Köszönöm, hogy meghallgatták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (37 szavazatból)
  3. Ez a nyilatkozat is csak a történelmi hűség felével foglalkozik. A második világháborut követő jugoszláviai magyarok elleni megtorlással nem foglalkozik. Ha erreis kitért volna, és egy gyenge elnézést kér ezért, akkor lelkesen csatlakoznák hozzá. Így elítélem ,mint minden féligazságon alapuló úszítást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (34 szavazatból)
  4. Ahogyan ígértem: Érdekes MTI hírt kaptam: http://www.os.mti.hu/hirek/93860/nagy_imre_tarsasag_kozlemenye...

    OS Országos Sajtószolgálat

    os.mti.hu

    Seen by 7

    7 Comments

    Like

    Comment

    Share
    More options

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  5. Mivel ez a közlemény abból az alkalomból született, hogy felvettük a kapcsolatot szerbiai antifasiszta barátainkal, igy nem értem a felvetesed. Tudniillik egy magarorszagi -keskeny úton nevű, közpénzt használó Alapítvány – kezdeményezett Szerbiában egy turani vadász rehabilitálását…….Az alapítványt Cseresznyesne Kiss Magdolna jegyzi, aki kebelbaratnoje Smith Pal feleségének, Makrai Katalinnak. Szerbiai barátaink decemberben még sikeresen akadályozták ezt meg, de márciusban ujabb tárgyalása lesz, egy másik bíróságon, Újvidéken.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  6. Kobanyablues
    A kérdésemet visszavonom.
    Mivel dr Donáth Ferenc becsületességéhez kétség nem férhet és elítélendő, amit az országos szervezet művel.
    Kitartást kívánok a további munkátokhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  7. Csak a tények kedvéért: A Jugoszláv Királyság 1941. április 06.-án szűnt meg. Horvátország 1941. 04.10.-én kiáltotta ki a függetlenségét.
    Magyarország 1941. április 11.-én kezdett bevonulni a Délvidékre, akkor is csak a hajdani trianoni határokig nyomultak. “Jugoszlávia ” ekkor már “de jure” és “de facto” nem létezett.
    A dátumok forrása (emlékezethiány esetére): Wikipédia.
    Lehet utánajárni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  8. Köszönöm, a nevében is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  9. Egyébként tájékoztatásul közlöm, hogy február 16. – an dönt az illetékes szerbiai bíróság a fasiszta jobbik szabadkai irodája ügyében és amennyiben nem zaratja be, 20. – an antifasiszta barátaink nagy tüntetést szerveznek, melyen mi is képviselni szeretnénk magunkat. Előtte még 8. – an Itthon lesz egy kis dolgunk a fasiszta csőcselékkel………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  10. Már a kedves Boross miniszterelnök úr is beállt a szerecsenmosdatók közé- amit tegnap előadott az ATV-ben enyhén szólva szégyenletes. Úgy tünik az ún. jobboldal elvesztett minden mértéket, rohan szembe Európával. Mi lesz ebből az országból?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  11. http://admin.nolblog.hu/edit/csoki2/entries/editor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  12. http://csoki2.nolblog.hu/archives/2014/02/03/A_medve_es_a_naptar/
    *
    Bocs,most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  13. A fenti képen jól látható amint éppen felvonulnak a fehérvári kerékpáros huszárok.
    Csak éppen a javának nem jutott ló…izé…kerékpár.
    -
    Boross már akkor egy senki volt amikor még valaki volt.
    / Hofi után szabadon /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  14. Nagyon korrekt állásfoglalás. A Del-Videken nem egy, hanem legalább 5 razzia volt, amely nepírtással járt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  15. Saturday, February 8 at 10:30amChance of Rain 43°F / 32°F
    About

    Neonazists have got permission to march and hold commemorations in this year again. Business as usual.

    On February 8 2014 organizations of the extreme right-wing will have the opportunity to cherish the memory of the outbreak from the Buda castle 69 years ago at several demonstrations. At these „celebrations” neonazists are going to commemorate Waffen SS soldiers and Arrow Cross squads referred by them as „martyrs” of WWII.

    In the framework of Hungarian holocaust memorial year (2014) the government has decided to erect a national memorial to the German occupation of the country. The would-be monument depicts the German Imperial Eagle in dive-flight attacking Archangel Gabriel which symbolizes Hungary. The active participation of the Hungarian state in and its responsibility for the events of 1944 is suppressed, Hungary is shown as the victim and Germany as the aggressor representing national socialism.

    Hungarian government thus keeps on laundering the Horthy era; a system which played a decisive and inevitable part in a virtual annihilation of the Hungarian Jewry with nearly 600 thousand citizens as victims.

    DON’T LET IT HAPPEN! DON’T LET IT HAPPEN! DON’T LET IT HAPPEN!

    Antifasiszta Hálózat, MADA Akciócsoport, Szövetségben Együtt Magyarországért Párt, Anarchistákkal Anonymous Operation Hungary, MEASZ, Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete, Éljünk békében No Racism, Rosta Rokkant Mozgalom, Híd a Demokráciáért Egyesület, Magyar Szolidaritás Mozgalom, Változást 2014, Európai Föderalisták Uniója together with the Nácizmust Elutasítók Társasága facebook group organize a demonstration against the Nazi „Day of Honour” and the projected national memorial of German occupation.

    Let us get together at the Buda Volunteer Batallion Memorial (Budai Önkéntes Ezred Emlékmű) near the Southern railway station (Déli pu.) on February 8, 2014 at 10,30 am. A short meeting of commemoration is to be held there, and then we will start for the venue of the Neo-Nazi demonstration of this year.

    Die Neonazis haben in diesem Jahr wieder Erlaubnis bekommen um marschieren und erinnern zu können. In Ungarn dürfen die rechten Organisationen am 8. Februar 2014 auf mehreren Veranstaltungen über den Ausbruch von 1945 zu erinnern. Auf „ihren Feiern” wollen die Neonazis über die Soldaten der Waffen-SS, über die Pfeilkreuzer, wie sie die nennen „ihre Märtyrer“, erinnern. In Rahmen des ungarischen Holocaust – Gedenkjahres hat die Regierung eine Entscheidug darüber getroffen, dass ein nationales Denkmal der deutschen Besetzung aufgestellt wird, um die Verantwortung des ungarischen Staates abzulenken und zu verschweigen. Das Denkmal soll einen deutschen Reichsadler darstellen, der im Sturzflug einen «Erzengel Gabriel» angreift, welcher Ungarn symbolisiert. Die Mitverantwortung des damaligen ungarischen Staates für den Holocaust verschwiegen, Ungarn als Opfer dargestellt und Deutschland mit den Nationalsozialisten gleichgesetzt werden. Von der Regierungsseite wird das Horthy-Regime weiterhin sauber gewaschen, welches unbestreitbar grosse Rolle bei der Vernichtung der Juden hatte, welche fast 600 Tausend ungarischen jüdischen Mitbürger betroffen hat.

    WIR LASSEN ES NICHT! WIR LASSEN ES NICHT! WIR LASSEN ES NICHT! WIR LASSEN ES NICHT!

    Wir organisieren ein Gegendemonstration gegen Neonazis „Tag der Ehre” und gegen das geplante Denkmal der deutschen Besetzung. Die Organisatoren sind: Antifaschistisches Netzwerk, Aktionsgruppe MADA, Bund gemeinsam für Ungarn, Anarchisten Anonymous Operation Hungary, MEASZ, Imre Nagy Geselschaft, Lasst uns in Frieden leben no Racism FB Gruppe, Rosta Behindertenbewegung, Brücke für Demokratie Verein, Ungarische Solidaritaet Bewegung, Aenderung 2014, Union Europaeische Föderalisten und Gesellschaft gegen Nazismus FB Gruppe.

    Treffpunkt am Südbahnhof bei dem Denkmal des Voluntaer Regiment (Budai Önkéntes Ezred), dort werden wir eine kurze Erinnerung machen, anschliesslich gehen wir zu der geplanten Neonazi Veranstaltung.

    Antifasiszta akció a neonáci „Becsület Napja” ellen!
    Antifascistic action against the Neonazi Day of “Honor”!
    Antifaschistische Aktion gegen den Neonazi Tag der “Ehre”!

    We are waiting for more local and foreign antifascistic and antiracial organisations to join!

    Wir warten noch auf mehr lokale und ausländische antifaschistische und antirassistische Organisationen teilzunehmen!

    A neonácik az idén is kaptak engedélyt, újra vonulhatnak, emlékezhetnek.

    Magyarországon a szélsőjobboldali szervezetek 2014 február 8-án több rendezvényen is megemlékezhetnek az 1945-ös budavári kitörésről. Az „ünnepségeiken” a neonácik megemlékezni kívánnak a Waffen SS katonáiról, nyilaspártszolgálatosokról, ahogyan ők nevezik „mártírjaikról”.

    A Magyar Holokauszt Emlékév keretében kormányzati döntés született arról, hogy nemzeti emlékművet állítanak a német megszállásnak, amellyel a magyar állam felelősségét igyekeznek elhárítani és felmenteni. A szobor a német birodalmi sast ábrázolja, aki zuhanórepülésben a „Gábriel arkangyal”-t megtámadja, ami Magyarországot szimbolizálja. A magyar állam aktív szerepét, felelősségét elhallgatják, Magyarországot mint áldozatot kívánják ábrázolni, míg Németországot a nemzeti szocialistákkal teszik egyenlővé.
    A kormány részéről ezzel továbbra is a Horthy-rendszer tisztára mosása történik, amely rendszernek a zsidóság megsemmisítésében vitathatatlan szerepe volt, és közel 600 ezer magyar zsidó honfitársunk megsemmisítéséhez vezetett.

    NEM HAGYJUK! NEM HAGYJUK! NEM HAGYJUK! NEM HAGYJUK!

    Az Antifasiszta Hálózat, a MADA Akciócsoport, a Szövetségben Együtt Magyarországért Párt, az Anarchistákkal az Anonymous Operation Hungary, a MEASZ, a Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete, az Éljünk békében No Racism közösségi oldal, a Rosta Rokkant Mozgalom, a Híd a Demokráciáért Egyesület, a Magyar Szolidaritás Mozgalom, a Változást 2014, az Európai Föderalisták Uniója, és a Nácizmust Elutasítók Társasága facebook csoporttal együtt Ellentüntetést szervezünk az idei neonáci „Becsület Napja” és a tervezett német megszállás nemzeti emlékmű felállítása ellen!”

    Gyülekező a Déli Pályaudvarnál a Budai Önkéntes Ezred Emlékműnél, ott rövid megemlékezést tartunk, majd onnan vonulás a neonácik rendezvényének tervezett helyszínére.

    Hosts
    Hosted by AFH – Anitfasiszta Hálózat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  16. .
    Okeke !
    ˙
    Úgy veszem észre, Te nagyon el vagy szállva. Ezeket a történelmi eseményeket, még gróf Teleky Pál miniszterelnök, Horthy kebelbarátja sem így látta (ahogy Te most itt megpróbálsz logikát bele magyarázni ebbe a tömeges disznóságba), és pont ezért ereszett egy golyót a saját fejébe. Javaslom, keresd meg Teleky a Horthynak írott búcsúlevelét és azzal vitatkozz…
    Telekyben még megvolt az úribecsületszó vélt értéke, ám a Te kommented szelleme ezzel pontosan ellentétes.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  17. ˙
    Okeke!
    ˙
    A Wikipédia nem vitaalap. Akárki bármit beírhat oda, bizonyítási és forrás kényszer nélkül…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. ˙
    Okeke !
    ˙
    Ti ma sem fértek a bőrötökbe. Nem tanultok a történelemből. Vigyázz mert ugyanazt kaphatjátok, amit 1945-ben…
    ˙
    Egyébként a számodra nem létező Jugoszlávia szinte egymaga verte vissza a német, magyar és olasz fasiszta megszálló csapatokat…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  19. A történelem ismétli önmagát: Jugoszlávia második szétzúzásában, ismét lelkes csatlós volt – ezúttal NATO csatlósként – az első és második világháborúban után harmadik alkalommal is a délszláv népek ellen támadó reakciós, soviniszta magyar állam az usztase kultuszt építő horvátok az iszlám-fasiszta bosnyákok, és a koszovói “szabadságharcos”nak becézett az albán maffiózók, terroristák szövetségeseként. Ezekért nem igen emelte fel szavát a sok segg “balliberális”… Mint 1914-ben: akkor is “Éljen a háború!” transzparensekkel vonult a “békebeli” Budapest seggfej burzsuj népsége… Ez a legutóbbi pedig a második világháborús vereségért – hasonlóan a Kelet-Közép Európában új gazdaságföldrajzi “Lebensraumot” szerező frissiben újraegyesülő Németországhoz, amelynek Magyarorsz. mindig is a kapcarongya volt – való reváns. Koszovó törvénytelen NATO/EU megszállását is el kellene ítélni egy következetes antifasisztának. Bármilyen népszerűtlen a sok elvtelen saját magát “balliberális”nak becéző – valójában jobboldali – “européér” “ellenzéki” számára; az EU és a NATO sem ( természetesen az új-imperialista Oroszorsz. sem ) következetes antifasiszta, a magyar fasizmusra sincs egy elítélő szavuk se; ellenben mondjuk a görög költségvetési hiánnyal vagy ahogyan a neonáci “Arany Hajnallal” egy kalap alá vett antifasiszta görög baloldaliak ellen …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  20. ” Jugoszlávia szinte egymaga verte vissza a német, magyar és olasz fasiszta megszálló csapatokat…”
    *
    Ez azért “így” nem egészen igaz,….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. A papirbakancsban ehezo orosz Ivan verte szet Hitlerajt.Es vonult Berlinig.Senki nem veheti el ezt az oroszoktol.
    A jugoszlav partizanok azok szerbekbol es ujvideki es karpataljaii magyarsagbol alltak.Nekik volt es van a legnagyobb erdemuk.Aki mast allit az jo szokas szerint hamisit csusztat es ferdit.
    A magyarorszagi partizan mozgalom es kulonosen Budapesten az csak par szaz emberbol allt sajnos minden erkolcsi es anyagi tamogatas hijjan.Be is vegeztek szalasi akasztofajan.
    Apropo a legnagyobb magyar tortenelem hamisito karsai lacika ,de volt kitol tanulni es mibol meriteni.23 evi szerencsen mosdatas es hazudozas.karsai lacika csak ennek a termeke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  22. Fritz Brügel – bonhomme:
    ..
    Anti-Gárdainduló
    ..
    Náci hordáknak a lépte dobog,
    Sörszagú ének az égre lobog,
    Csürhe ha most követőkre talál,
    Tűzbe borulhat itt mind a határ.
    ..
    Hullj le, te lángoló, fasiszta zászló,
    Csaltál már sűrű éjen át,
    Ne vezess harcra! Sok lelkes arcra
    dobtad rút halál fátyolát.
    ..
    Trágár daluk szava ég fele tör:
    Öl, pusztít, rombol a náci ököl.
    Mocskos mancsukra kattanna bilincs!
    Lángol a tűz, de ki oltsa, ma nincs.
    ..
    Űzd el ezt a csürhét, oltsad a lángot,
    És óvjad bátran a hazát,
    Magunknak védjük meg az országot,
    Kergessük szét ezt a hordát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  23. Sokan elvárnák, hogyha elítéljük a “hideg napokat”, akkor ne maradjon el a” bácskai vérengzés” elítélése sem.
    Nem értek egyet az “egyet jobbra egyet balra” kötelező “táncrenddel”.
    Egyrészt azért, mert népirtást soha nem szabad összemérni, méricskélni, mert ez kegyeletsértő, relativizáló, minden összemért veszteséget negligál az ilyen metódus. Másrészt annak ellenére, hogy magam is úgy gondolom a bácskai vérengzés tömeggyilkosság volt, tudomásul kell venni, hogy a történelemnek része a sorrendiség. Ami időben korábbi, előbb volt, arról lehet úgy beszélni, hogy nem említjük meg a későbbit, mert önálló okozati rendszerhez tartozik, kauzális összefüggésekkel bír. Ezért helyesnek tartom, hogy nyilatkozatunk avval foglalkozik, és csak azzal amiről szól. ifj. Donáth Ferenc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos