Ronai and Ronai
AMERIKAI

Budai menesztését követelik Orbántól 2012. június 1. péntek 18:42 Forrás: AN

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Budai menesztését követelik Orbántól

Budapest – A Demokratikus Koalíció felszólítja a miniszterelnököt, hogy menessze pozíciójából Budai Gyulát. A DK szerint az államtitkár tudott arról, hogy az állami földek egy része a fideszes csókosok kezébe került.

A Demokratikus Koalíció közleménye

A Demokratikus Koalíció üdvözli, hogy Ángyán József folytatja a fideszes földmutyi-ügyletek feltárását. Ez komoly tett egy fideszes országgyűlési képviselőtől, az Orbán-kormány volt államtitkárától. Ángyán ezúttal Borsod megyében talált visszaéléseket, ezúttal már nem kevesebbet állítva, mint hogy Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tisztában volt azzal, hogy az állami földek fideszes cimborák kezébe kerülnek Borsod megyében is.

Budai ezzel politikai értelemben végképp bűnrészessé vált a stiklikben. Ángyán szerint az sem kizárt, hogy bűncselekmény történt. A DK felszólítja Orbán Viktort, azonnal menessze Budai Gyulát, állítsa le a földosztást a fideszes oligarcháknak.

Hozzák nyilvánosságra a földbérleti szerződésekkel kapcsolatos valamennyi dokumentációt, továbbá Ángyán József és a demokratikus ellenzék szakértőinek bevonásával dolgozzanak ki új pályázati rendszert.

Amennyiben ez nem történik meg, a 2014-es kormányváltás után a DK kezdeményezni fogja valamennyi földbérleti szerződés felülvizsgálatát.

Demokratikus Koalíció
sajtóiroda

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 21 szavazatból)
Budai menesztését követelik Orbántól, 5.0 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. ovi biztos talál helyette másik “jog-ászt”, aki tud halottakkal is szerződni. :) :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  2. Nem értem a DK-t. Miért protezsálják Ángyánt? Azt a képviselőt, aki megszavazta az összes aljas fideSS-törvényt. Miért nem egy szakemberre akarják bízni a pályázati kiírást? Egyébként nem azon múlik, hanem a jogállamiságon. Utóbbit a derék Ángyán áldásos közreműködésével időközben felszámolták, tehát a követelés pusztán demagógia, népszerűsködés, a konstruktivitás pózában történő tetszelgés. Egyébként egy igazi szakértő nem kormánypárti, vagy ellenzéki, hanem szakértő, így egyszerűen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (15 szavazatból)
  3. emigrant
    ELLENTMONDÁSOS, amit írtál.
    Ángyán professzor szakértő, a DK nem protezsálja, de felállt a székéből mielőtt kifordul a gyomra, ezt el kell ismerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  4. A képen a Mester éppen jobbra forgattya a szemit. Ami van nekije.
    ( Amint azt már másik hasonló témájú topicban kifejtettem )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. Hát már ez is újság??
    Nagy dolog.
    orbán is tudott róla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  6. Sőt hogy pontosítsam az előző hozzászólásomat Ő adott utasítást rá!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  7. A DK annak is utánanézhetne esetleg, hogy ez a fazon miért lett ügyvéd katonai ügyészből…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. Ki állítja ennek az ellenkezőjét??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Bohém közleménye.
    Ma felszólítottam a Napot, hogy holnap nyugaton kelljen!
    Eredmény ugyanaz.
    Ettől most mi fog változni?
    Engem mától hülyének fognak tartani, a DK-t meg kiröhögik.
    Annyit ér mint a DK-é.
    Mit TESZNEK Budai menesztésének érdekébe?
    Erre vagyok kíváncsi.
    Azt meg egyenesen tudni akarom, hogy Gyurcsány Ferenc ex miniszterelnök úr, milyen jogi lépeseket tett, az őt valótlanul rágalmazókkal szembe!
    Nagyon nagy a csend, pedig akkor szépen hangzott , “kiperlem őket a vagyonukból”.
    Addig nálam nincs DK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  10. Egyet ne felejtsetek el, 2012 .irunk!!! ,ez az igazság évve!!! Àgyán Ùr!!!.
    Kétezerévvel ezzelött lehetne a Biblia szerrint Pál Apostol!!! Aki belátta amin én megyek és az én Bárányaim az nem helyes ÚT!!!! Hát erröl vav szó kérem!!!!
    Ànyán József felismerte az igaztalanságot!!!, És ezért szeretnünk kell öt!!!! Mit kell még ehez hozzá füzni?????
    Még eggyet!!! A Föld tengelye a Szeretet!!! -Szeretetnélkül nem müködik a Világ!
    Mit mondott 2000 Évvel ezelött Kristus!!!!Csak annyi hitetek lenne mint a Mustármag….!!! Ma mondomén néktek!!!! nAmiröl Kristus beszélt?? a Vonzás Hatalmarol!!! Amit minden Egyház eltitkol!!!! Istent szeretnikel! ÈS nem félni töle!!!! Mert a Föld tengelye a Szeretetre épült!!!, szeretetnélkül nem müködik a világ!!!! Csak ez a Sistéma létezik!!!” A SZERETET” Kedves Honfitársaim!!!!!!
    Amig az Ember Önmagát nem szereti!!!, hogyan szerethetne másokat?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  11. Milyen székből állt fel Ángyán? Abból, amelyikből azóta is nyomogatja a gombokat a gazemberségekhez? Hát nem értitek, hogy ez a lényeg, nem a személyes sértődöttsége? Érdekes, én itt Németországban az ő hisztije előtt is pontosan tudtam, mi folyik földügyekben. Tudta a tisztelt ellenzék is. Nem olyan nehéz kinyomozni, csak lusták hozzá, a derék professzor meg tálcán vitte nekik az adatokat. Ángyán gyomra akkor nem fordult ki, amikor tákolmányt szavazott a népnek? Ez egy szakértő? Röhögnöm kell… Majd akkor változtatok az álláspontomon, amikor ez az ember kilép a frakcióból, és nyilvánosan elnézést kér a néptől az eddigi képviselői tevékenységéért. Szakértőnek meg akkor fogom tartani, ha megtagadja eddigi lázálmait és letesz az asztalra egy működőképes mezőgazdasági koncepciót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  12. sok szakértőt ismerek, aki a politikához semmit nem ért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Kitti!
    Üdvözöm!
    Nagyon szépen leírta.
    Lenne igaza!
    De könyörgöm, mikor itt akasztani akarnak, embereket lövetnének a Dunába, gettósítanának, mindezt őrjöngve üvöltetve, gépkarabélyos “zenei” aláfestéssel, akkor említést tesz “a Vonzás Hatalmarol!!!
    Nálam egyből a Vonás hatalmáról ugrott be a kép.
    Maradok a saját változatomnál.
    Ha megdobnak kővel, dobj vissza egy gránátot!
    Kérem bocsánatát, de nekem ez véleményem.
    Azért kérem imádkozzon mindazért, amit elképzelt, jó lenne, ha az segíteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  14. 1.) Egyetértek “emigrant”-tal abban, hogy “gets” által “Ángyán professzor”-nak minősített fideszes képviselő IGENIS MEGSZAVAZTA AZ ÖSSZES SZEMÉT ORBANISTA TÖRVÉNYT, ÍGY A TÁKOLMÁNYT IS!
    2.) “Ángyán professzor” mezőgazdasági elképzelései – már ami a gazdálkodás formáját illeti – finoman szólva elavult. Az ő találmánya volt pl. a teljesen nevetséges “portakoca”-program.
    3.) “Ángyán professzor”, mint “szakértő” idén februári lemondásáig/kifakadásáig úgy viselkedett, mintha számára megállt volna az idő valahol a XIX. században, mintha nem lett volna tisztában, hogy manapság 1-2 hektáros “birtokokon” képtelenség a profitábilis termesztés – bár a “minőségi” minden bizonnyal lehetséges (utóbbi volt a “Kert-Magyarország” elképzelése);
    4.) Az, hogy “Ángyán professzor” csupán “szakértő”, még nem mentesíti a fentebbi három pont egyetlen következménye alól sem sőt, a “2″ és a “3″ még súlyosbítja is!
    Ami a DK felhívását illeti, azza úgy vagyok, mint anno ShittPlagi menesztésének forszírozásával. Plagi esetében többször is leírtam, hogy kifejezetten követelni kellene a maradását, hiszen ez a … Izéke emblémája az egész Orbán-rendszernek. Olyan jelképe, akire bármikor mutogatni lehet, de csakis addig, amíg hivatalban van!
    Budai is egy ilyen jelkép! Maradjon csak ott, ahová a “Magyarok Alcsúti Istene” helyezte és tegye csak nyugodtan továbbra is, amit eddig. Míg Schmitt a bármilyen rendszer bármelyik hatalmasának segge kinyalására bármikor – pénzért, stallumért – hajlandó személyiség-modellje, addig Budai a bűnözésre bármikor hajlandó, piti zugügyvédé, akit most éppen sokkal több pénzért az államhatalom “használ”… ugyanarra, de nagyobb méretekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  15. emigrant
    Ha nem érted miért “protezsálják” Ángyánt – akkor nem igazán érted az egész
    DK-t. Olyan nagy tülekedés meg nincs jobboldalon a tisztességesebbek között, hogy csak úgy válogatni lehessen.! Ráadásul nem azt nézik ki mondta – hanem hogy mit mondott. És abban amit mond Ángyánnak igaza van.
    Az egy dolog, hogy nyájban bármit megszavaz, amihez nem ért, és meggyőzik, hogy az az ország érdeke. De a saját szakmájában nem tudták meggyőzni, hogy az ország érdeke, ha pár csókos kezébe kerüljenek a földek. Én nem lapított – szólt. “Tisztán és világosan”
    Bohém
    Gyurcsány demokrata, nincs “visszafelé” futkározás. Azóta meg ej, de nagy a csend! Ja, meg a többkilós Lipóti parasztkenyér kővé száradva – az se semmi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  16. szendam
    2012. június 1. péntek
    20:40
    Igazad van, ellenben én nem vitattam a felelősségét, csak kell a lakmusz szerep is, hogy lássuk a fityisz szekta fejlődési állapotát. :)
    (Ha már képtelenség az azonnali hatalomváltás.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Oké “gets”!
    De ez a “lakmusz” gondolom a “degeneratív fejlődés” (képzavar) állapotát mutatja ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Kiesett a csontváz a fide-SS szekrényből a neve Budai Gyuszika.Nálam ez a színvonal amit ő képvisel nulla.Az utcaseprőnek előre köszönök ezt meg leköpném ha szembe jönne(csak viszonyítás miatt).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  19. Elhasználódott a szarházi!
    - Zúzdába vele- mondja a vezír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Figyu!!!!!!!!!!!!!
    Nézem a képeket, és nem tudom eldönteni szeretett vezetők vagy a csicskása őrültebb és gonoszabb-e.
    Minden esetre a zsák megtalálta a foltját. Gyorsan vanist neki.Utána már csak a zsákot kell kidobni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Ha valakinek még mindig nem lenne eléggé világos, hogy Ángyán borította a bilit, és ami kifolyt belőle az barna, büdös és tocsog – az olvassa el! A többieknek is érdemes:
    http://varanus.blog.hu/2012/06/02/angyan_mit_keres_budai_gyula_a_mutyiban#comments

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Követelni lehet a menesztését, de orbán önmagát istenítve, meredek ívben sz@rik rá!
    Szeretném látni, hogy elszámoltatják Budait és az egész fideSS bagázst.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. A borsodi termőföldek fidesz közeli cégekhez illetve haverokhoz jutását Ángyán Úr jelentése szerint a Megyei közgyűlés elnöke is próbálta befolyásolni!!
    Na már most ez bűncselekmény és befolyással való üzérkedésnek nevezik.
    Ennek a Mengyi Rolandnak a honlapján található egy bemutatkozás rovat.
    Érdemes elolvasni.
    Felteszek egy idevonatkozó részlete mert nem akarom az életútjával untatni az olvasókat.

    Bemutatkozás>> Dr. Mengyi Roland
    Interjú Dr. Mengyi Rolanddal

    Török Dezső: Nehézségekből van bőven. Az előre lépéshez, pedig jó a fiatalos lendület, de nyerhető-e a körzetünk?
    dr. Mengyi Roland: Meggyőződésem, hogy eljött a pillanat, amikor már nem elég azt mondani, hogy elég volt a megszorításokból és az ígérgetésekből, tenni is kell, dolgozni azért, hogy mindenki számára érezhető legyen a változás. Az elmúlt nyolc évben az MSZP által vezetett kormány sajnos nem segítette az embereket, a kis és közepes – családi vállalkozásokat, a térséget abban, hogy megbirkózzanak a nehézségekkel, nem nyújtott jövőképet az embereknek, nem adott lehetőséget a fejlődésre.

    Török Dezső: Mire számíthatunk, ha a FIDESZ nyeri a választásokat és oly sok év kihagyás után újra lenne körzetünknek egy jobboldali képviselője a Parlamentben?
    dr. Mengyi Roland: Megítélésem szerint a térségnek munkahelyekre, a termőföldek védelmére és a családi gazdaságok, vállalkozások támogatására, valamint a korrupció visszaszorítására van szüksége. Fontos tennivalóink vannak a fiataljaink megtartása és a nyugdíjasaink védelme érdekében is.

    Török Dezső: Mi a véleménye az elmúlt évek kormányzásáról?
    dr. Mengyi Roland: Ezt a kérdést az elmúlt hetekben és hónapokban rengeteg a választókerületünkben élő embernek – fiatalnak és idősnek egyaránt – tettem fel én magam is. Minden esetben közel azonos válaszokat kaptam. A legelső, hogy az MSZP tönkretett mindent maga körül, és az emberek már nem hiszik el azt sem, hogy ez csak hozzá nem értés miatt volt így. Beszélni akarnak a „Gyurcsány-i hazugságokról”, amelyekkel az MSZP a 2006 évi választásokat elcsalta, amelyekkel mindannyiunkat becsaptak. És szeretnének azoknak is a szemébe nézni, akik ennek a hazug politikának a kiszolgálói voltak és kiszolgálói azóta is. A második dolog, hogy az emberek tisztán akarnak látni, nem szeretik a csúsztatásokat, amellyel a szocialisták el akarják hitetni velük, hogy ők nem is voltak ott……közben minden alkalmat megragadtak, hogy megosszák, és szembe fordítsák egymással az egyes társadalmi csoportokat: tanárt a szülővel, orvost a beteggel, vidéket a fővárossal és még sorolhatnám. Tudja, az elmúl nyolc évben a Fidesz minden építő kritikája és javaslata elutasításra került az MSZP által, de nem tétlenkedtek: másnap már arról beszéltek, hogy hozzászólásunk, jobbító és alkotó szándékkal tett javaslatunk nem is volt. Furcsa példa, de egy, az elmúlt években a létbizonytalanság határára jutatott nyugdíjas bácsikától hallottam, s éppen ide illik: ha valakitől kapunk egy pofont, ég az arcunk és elesünk, majd aki lesújtott ránk a fájdalmas kiáltásra összegyűlő emberek előtt kezet nyújt, és úgy tesz, mintha csak segíteni akart volna. Ha pedig ezt a kezet elutasítjuk, miközben próbálunk feltápászkodni, az arcátlanul világgá kiáltja, hogy mi nem vagyunk képesek konszenzusra. AZ MSZP és összes képviselője ezt teszi, azzal a különbséggel, hogy nem csak egy pofont kaptunk, hanem az elmúlt nyolc évben földbe döngöltek mindahányunkat, a gazdaságunkat, a hazánkat. Ez így nem mehet tovább !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. És itt megnézhetitek Mengyi Roland vagyonnyilatkozatát.
    A fickó egy szántón lakik “papíron” és van 800000 ft tartozása “papíron”.
    Közben jó fizetése van, és tulajdonában van egy cég.
    Érdekes mert ilyen vagyonnyilatkozatot még nem láttam, szinte teljesen üres.
    http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=m056

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Jobb ötletem van!

    Menjenek együtt! Örökös száműzetésbe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. És a gazdák még mindig nincsenek Budapesten a traktorokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Ez a Budai-gyerek úgy irritál, ahogyan van! Trozsőr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Sajnos mindezektől Orbán nem fog megijedni és hanyatt-homlok meneszteni Budait. Nem jellemző rá. Az viszont már többször elgondolkodtatott, hogy egy ember, hogy bír ennyire aljas lenni, mint ő, 2 éves működése alatt. Nagyon sok mindenkinek ártott, ráadásul, mint utóbb kiderült méltánytalanul, igazságtalanul. Mindenképpen megérett a bukásra, mindkét tevékenységi körét illetően..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Budai már az MTI-nek sem mond igazat 2012. június 1. péntek

Utolérte az MSZP a Fideszt 2012. május 30. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos